Pics från igår och idag

Bilder från i går



Bekymrad?


Mobil freak


Jag och bästa Elise


Jag och Jocke. Ser ut sopm om att han ska mörda mig med skateboarden... Jag ser ju lagom rädd ut, står deussom rätt fult.


Bilder från idag


Tidigt på tunnelbanan, påväg till skolan.


På tunnelbanan påväg till gympan.


Glass på donkish


Jennifer!

I belong to you

Började kvart över 8 idag, hatar dom här tidiga dagarna, speicellt när dom börjar med en lektion med Naser, en lång sådan dessutom! Det är inte rättvist. Nästan så att dom ber om att man ska skolka.... Haha.
Men jag kom i tid och var på hela lektionen. Efter det så var det gympa.. Hade inga kläder med mig, vilket kanske inte gjorde så mycket för vi skulle ändå bara ut och springa.
Jag, Jocke, Jennifer och Gustav gick till Vällingby och satte oss på donken istället och typ snacka haha. Det var kul. Gustav är en sjuk människa, så alla vet hahaha.
Sen så åkte jag faktiskt tillbaka till skolan för att ha multimedia lektion, och ja credds till mig somsagt för att jag gick på lektionen:)

Slutade vid 16.00 så då åkte jag till Abrahamsberg och mötte Mickis, sen åkte vi till bromma och tog bussen hem.
Vi hade inte tärffat varandra på några dagar och det märktes, våra munnar gick i 180 och mycket skratt blev det kan jag lova hahaha. Vid Ekerö så hoppade Adam och Danne på, vi pratade lite om våran natt utanför hovet natten till i Lördags. Haha fan vad jag saknar den natten och den dagen med för den delen... Det var en sådan jävla rolig upplevelse.

När jag kom hem så blev det god middag, sallad med lite gött till. Sen nu på kvällen så har vi ätit tårta för att fira min bror som fyller år:)

En bra dag trots att jag har varit grymt trött!



Ingen kan uppskatta dig mer än jag.


Not a lot right now makes sense to me

Fan vad tråkigt jag har just nu.. Ni kan int ens gissa er till hur mycket jag bara vill hem och sova.
Humöret är bättre idag, fast jag är tröttare än aldirg förr. Det är inte bra att gå upp kl 6 absolut inte.

Sitter just nu på multimedia lektionen.. Det gick framåt ett tag, en liten stund. Kanske sisådär några minuter, men nu råkade jag radera allt jag precis hade suttit och gjort. Jag ger upp. Nu vill jag hem! Eller iallfall ut här ifrån, det är vaaaarmt och jag hatar den här lektionen. TRE timmar, det är fan INTE okej. Men credd till mig för att jag ens gick hit, det är inte många gånger jag har varit på den här lektionen hahah. Går nog att räkna på en hand om vi säger så;)
Inte mitt fel att det är väldigt tråkigt.. Trodde från början att det skulle vara aningen intressant, men icke.

Nu ska jag sluta klaga, hörs när jag kommer hem:)



Lyssna på texten.. Kanske inte hörs allt för bra men hittade ingen bättre video, och eftersom Gavin är grym i den här videon så fick det bli den iallafall. Låten betyder mycket.


You boys think you can just flirt

Den här dagen, what a day. Det har i stortsätt inte hänt något mer ovanligt än någon annan skoldag, men tänka sig hur jag har mått.

Det började med att jag vaknade och kände verkligen att det här inte skulle bli min dag, hade gjort i stortsätt vad som helst för att få trycka av alarmet på mobilen och somna om.
Men duktig som jag är så klev jag upp, fixade mig, åt frukost och åkte till bussen. Då började det spöregna så jag vart ju lagom blöt. Kändes ju sådär lagom kul att jag hade lagt ner tid på att plata håret just idag dessutom..
När jag kommer till busshållsplatsen så står det ett gäng med dagisbarn där, kanske sisådär 20 st om inte mer. Lite halv livad bussresa till Stenh där dom hoppade av.. Hallelujah tänkte jag men det varade inte länge, varför behöver jag inte gå in på.
Kommer till skolan jävligt mycket försent, missade matten, hade prov.. Synd. Efter matten så hade vi även svenska prov, vilket lilla jag hade glömt bort... Åter igen synd. Fan provet var inte ens svårt.. Hade jag läst igenom instuderningsfrågorna en gång så hade jag kunnat det mesta.
Efter provet så hade vi håltimme i typ en evighet kändes det som. Halva klassen satt ute, det var skönt i solen. Det ända som förstörde det lite var att en viss Joakim hade PMS humör idag haha. Han lär lacka om han ser detta, men jaja, inte VG! :)
Sen var det mentorstid och engelska kvar, båda dom två lektionerna gick snabbt som fasiken. Sen tog jag och Elise sällskap hem. Hann även med en varsin glass i bromma, det fick mitt humör att gå uppåt lite haha.

Idag är det egentligen en sådan här dag som jag bara borde låta bli att blogga på. För om jag väl bloggar så blir det ändå bara inlägg om hur jävla gärna jag vill bli kär eller om hur olycklig jag är, när jag egentligen inte ens är olycklig. Man bara kastar ur sig saker som låter så fel när man är nere.
Borde egentligen lägga mig i sängen och lyssna på musik... Gråta lite.... Skära mig i armarna och deppa. Minus skära mig i armarna kanske hahah.

Can't you just get over it?

Doesn't mean i'm lost

Tänk att humöret kan förändras så drastiskt från en dag till en annan.

I går vad jag nog gladast i världen, helt utan någon minsta anledning. Idag vill jag bara dö... Inte riktigt. Men allt känns helt åt helvete och jag vet fan inte ens varför.
Ingening speciellt har hänt.. Kanske är det just därför jag är så nere. Kan det vara så att man är så pass bortskämd med att det händer roliga saker så ofta så att när det inte händer varken roliga eller dåliga så blir man ändå deppig? Det låter ju sjukt. Jag har alltid haft den inställningen att man ska ta vara på det man har och vara nöjd för det finns folk som har det så mycket värre.
Men här sitter jag och klagar över ingenting istortsätt... Fan skärpning Lisa.
Synd bara att allt känns så meningslöst, förvirrande och dåligt.



Om jag tänker efter så finns det nog en anledning till varför det känns så här ändå, men jag igronerar det. Lika bra.

Min dag i bilder


Mellanmål, dagens höjdpunkt på vårat dagis! Diggar Elise's míin till 100 alltså hahah.

Sommrig bild


Dagens












Din dag



Idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det Robins födelsedag, hurra hurra hurra!
Hoppas du har haft en sjukt bra dag och kommer ha det dom timmarna som är kvar också, det är du om någon värd!

Skriv och gratta favorit Bengtsson på hans dag här!
Och så kan ni passa på att läsa det här inlägget, jag skrattar lika mycket varje gång jag läser det. Humor!

Baby you, is the diamond that lasts forever

Härligt underbara dag. Det har varit fint väder och allt har flytit på helt okej... Jag var på bra humör redan i morse, men sen efter mellanmålet och en kopp kaffe blev jag lite speedad. Jag var en glad Lisa idag, så inte ska jag klaga. Elise var en ledsen Elise, det klagar jag däremot över. Hon behövde nog bara kaffe.

Vi började 20 över 12, jag kom sjukligt försent. Inte mitt fel. Jävla helvete till bussar här ute, inte lätt alltså.
Var med på engelskan och sen halva samhällskunskapen iallfall.. Den första delen utav lektion så var jag hos skolsyster. Och eftersom jag var på ett sådant bra humör idag så gick det bra. Fick även reda på att jag gått ner två kilo, det gjorde min dag kan jag lova.
Sen var jag med på sista delen utav lektionen, lyssnade nog inte speciellt mycket på vad Naser sa, det kanske var just därför jag tyckte lektionen var najs haha.

Slutade vid 4 fast det kändes som kl 2.. Jag åkte hem, postade ett litet grattis kort på vägen hem också.
Men nu är jag hemma, har varit det ett jävla tag nu men iallfall haha.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag.
Intresant inlägg..... Inte direkt va haha.


Cause my heart can't make a single beat without you


Ett år utan dig


Ett år nu, ett helt år utan fina du.
Det gör ont i mig..
Natten till den 26:e kan jag nog kalla den värsta i mitt liv, har aldrig känt mig så tom förut.
Det är helt klart något som saknas här hemma sen du försvann ur våra liv, även fast vi har en ny hund så kan inget och ingen ta din plats, inte på samma sätt.
Du finns kvar här inom oss och jag tänker ofta på dig, världens finaste.

Jag och mamma var nere och tände ett ljus på din grav tidigare idag, ett ljus för dig älskade du. Tårarna rann, såklart.
Vi ses någon gång, hoppas du inte har glömt mig tills dess.

Jag älskar dig, du är min stjärna på himlen!

Idag är jag tråkig..

.. Vet att det har blivit mycket bilder och för lite skrivet, och när jag väl skrivit så har det varit om Idol.
Men idag har jag ju absolut gjort nada så har inte haft något att berätta om,  jag skyller på det haha.

Tänkte lägga in två videos från i lördags.


En full Adam som höll oss övertrötta personer glada... Haha vi typ as garvar, fråga mig inte varför. Men kul var det, då iallfall!;)



I kön strax innan insläppet. Dom spelade in ett inslag till programet då alla skulle skrika stockholm istället för thunder haha.

SS - Seg Söndag

Usch, har bara slappat och inte gjort nåååågonting idag. Skönt men ville ändå få lite saker gjorda.

Somnade redan innan 12 igår, var så jävla trött. Vaknade runt 11 idag, låg kvar i sängen och kollade på Robinson och Talang medans jag smsade lite med Lukas. Sen gick jag upp och åt och typ satte mig här, och här har min dag spenderats, vid datan.

Såg nu att One tree hill har börjat, brådis som fan.
Håller på att ladda upp en video från i lördags, så lägger nog in den senare.

Bjuder på två bilder på Jennifer och mig så länge!:)






Bildespecial tema : IDOL


Här var vi påväg till Hannen, på bussen!


Mickis, i väntan på tunnelbanan haha.


På bussen igen.


Sen var vi hos Hannen i några timmar. Runt 3 åkte vi in mot globen, och här hade vi precis kommit fram.


Såhär såg det ut när vi kom dit halv 4 på morgonen.. Några timmar senare var det proppat med folk!


Där la vi oss.. Det var kallt men inte olidligt haha vi hade det riktigt mysigt och roligt.


Jag och Mickis var ute och gick lite runt halv 5, då såg vi den där:)


Sådär såg det ut strax efter 6 på morgonen, kön hade blivit lite längre.


Runt 8 så kom Peter Jidhe och liva upp stämningen rejält!
Alla vart helt galna när dom såg honom haha.


Dom filmade massa inslag till programet.


Nils från förra årets Idol var här för att söka igen, haha. Minns ni honom? Den galna killen som juryn inte kunde låta bli att rösta vidare trots att han inte var det dom sökte haha.


Folk


Folk


Haha söt bild!


Robin kopian, Lukas.


Sen kom vi äntligen förbi kontrollen och vi fick våra nummerlappar plus lite papper som skulle fyllas i.
Mitt nummer 35143.


Inne i väntsalen, efter vi registrerat oss och sånt.


Annalisa och jag


Folk


Nervös och gjorde fula miner på VARJE kort, därför svarta rutor hela tiden. Sorry!


Uppe på läktaren när dom skulle spela in ett inslag.


I brist på annat att göra medans vi väntade haha.


Sen vart det våran tur och här skulle vi precis gå in. Shit där vände sig nästan magen utav nervösitet, därav min fina min kanske. Illa!


Vi hamnade i ett väntrum, där kom jag och Jessica i samma grupp, kändes bra. Och ja, sen var det dags haha!:)


Den här dagen skulle jag vilja återuppleva om och om igen.. Nästa år då jävlar!

Idol

Är super duper mega jätte as skit väldigt trött just nu.
Sov ändast 20 minuter igår kväll, och det var utomhus, vid hovet.

Skrev hela tre långa inlägg på mobilen i natt som jag skulle publicera men det funkade inte någon gång, så jävla störande. Fick ihop en bra text om vad vi gjorde för stunden men icke ska den gå och ladda upp, jag blir då lite förgrymmad på min internet uppkoppling på mobilen ibland haha.

Vi hade det iallafall sjukt KUL i natt och idag :) Riktigt roligt faktiskt.
Vi kom till hovet runt halv 4 i natt, la upp vårat ända liggunderlag och våra två sovsäckar och började våran lilla camping haha. Även Danne och Adam var där, vi mötte dom i TC påväg dit. Dom var snälla pojkar som ville spendera sin natt utomhus med oss haha. Det var nog tur att dom gjorde det också, dom fick underhålla oss vilket dom också lyckades med, kanske pågrund utav att vi var övertrötta, annars hade det inte funkat;) Men vi roade oss med mycket dom timmarna, tex så satt Kissie bara några meter framför oss haha.
Men runt kvart över 5 på morgonen så drog Danne och Adam hem tror jag, då somnade alla vi tre, Jess, Mickis och jag. Vaknade 20 min senare utav att folk snackar, går runt och bara låter. Då hade det kommit sjukt mycket mera folk och det var till och med ljust ute haha.
Jag och Jess gick och lånade toaletten inne på globens hotell, och när vi kom tillbaka så reste sig alla och började trängas som fan, as jobbigt. Vi fick packa ihop våran camping och fick stå och hålla i allt istället, älskar't. Not.
Tillslut så lungnade det ner sig lite och vi fick våran plats vid kravallstaketet, väldigt praktiskt för där kunde man sitta och blandannat se bättre (underlättar för oss kortare människor) hahaha. Under allt detta så hann även Vanessa, Annalisa och Gabi komma.

Kevin kom och sjöng två låtar, sen även Johan Palm. Annalisa fick somvanligt en del uppmärksamhet haha, speciellt utav Robin Bengtsson kopian och hans kompisar haha. Stötte på en kille som heter Lukas, som är sjukt lik Robin, eller iallafall stilen och sånt. Haha alla vi reagerade på det och trodde att det skulle bli den nya Robin det här året, men förstod sedan att vi haft fel när vi ser att han går in i juryrummet med uppdragna byxor, sidokammat hår, uppdragna strumpor och en flöjt i handen. Dock så drev han och hans kompisar bara haha!
Men tillbaka till innan vi fick komma in..
Peter Jidhe kom igen för dom skulle spela in massa snuttar till programen som ska sändas i höst.
Bland annat så spelade dom låten Thunder och istället för thunder så skulle vi skrika Stockholm haha, det lät rätt coolt. Filmade det så lägger upp snart.

Sen började insläpptet lite smått, det rullade på och vi hade tur som hamnat så långt fram. När vi väl var framme vid vakterna så fick vi våra nummerlappar. Det kändes rätt ovärkligt. Som jag har drömt om det där i flera år! Att få kunna vara med i Idol, ha en egen nummerlapp, bara vara en del av allt liksom. Det kändes coolt, tro det eller ej.
Sen så registrerade vi oss och sen började väntan inne i väntsalen, som inte var allt för tråkig haha.
Överallt så sjöng folk, spelade instrument, satt och såg nervösa ut men stämningen var ändå avslappnad tycker jag. Mycket folk i en rättså liten del utav hovet.

Sen blev det lilla Lisas tur, Jessica hamnade i samma grupp. Jag var nog så nervös som man bara kan bli i sådana där tillfällen. Hade hunnit ändra vilken låt jag skulle sjunga också, precis innan jag klev in.
Min och Jessicas grupp gick bort till någon väntsal, där fick jag sitta i typ 30 sek sen så fick jag gå in, först utav alla i den gruppen. Mindre mysigt.
Vid bordet så satt det två st personer, en tjej och en kille. Tjejen var blond och såg snäll ut, killen var blond, tunnhårig och såg dryg ut. Ni vet let's dance profilen Tobias Wallin, han såg exakt ut som honom fast äldre.
Dom frågade lite om hur jag mådde, jag berättade att jag var något enormt nervös men fick sedan börja sjunga.
Det var helt okej, jag är nöjd över min insatts.
Men juryn var inte eniga, tjejen verkade gilla det jag framfört medans killen såg lite dryg ut, fast han under låtens gång gungat med rejält och tyckts gilla det.
Tjejen tipsade sedan om att jag borde söka nästa år eller åka till umeå som är någon helg här framöver om jag inte har fel?
Nästa år blir det ett nytt försök. Det var så sjukt kul så det är det absolut värt.
Till och med väntan och kötiden var rolig, typ hela tiden. Förutom när jag fick ont i mina fötter utav att stå så länge i 11 cm klackar haha.

Men det var en härlig natt/dag med mycket skratt.
I natt kommer jag att decka på två sek typ.. Har inte sovit mycket det senaste dygnet.
Bjuder på bilder i något kommande inlägg.

Uppsats

Sitter och går precis skrivit klart en engelska uppsats. Väntar på att jessica ska bli klar så att vi kan gå:)

Nighty nighty


En söt bild på Jennifer och mig från idag haha.


Nej gott folk, nu ska den framtida Idolstjärnan sova.. Skämtosido haha. Men ska upp tidigt i morgon, så det är dags.
Sov gott!

Angående Idol

Tänkte ta upp det här om min ansökan till Idol nu, så att ni alla får en klarare bild till varför jag kommer att söka.

Ända sedan 2004 när jag var 12 år och satt framför tv:n och skrek som en stucken gris så fort Darin visades, så har jag velat "vara med i Idol". Jag har alltid drömt om det, haha. Varje år så har jag varit den grinigaste i världen för att jag var för ung för att söka.
I 5 år så har det alltid varit min dröm, och jag har längtat som ett barn längtar till julafton till den dagen jag skulle ha åldern inne och kunde bli Sveriges nya Idol.
Det har alltid varit min avsikt, jag ska vinna hela skiten haha! Men okej, nu är man äldre, man ser saker på ett annat sätt.
Och jag vill att ni alla ska veta att jag inte söker till Idol för att ens gå vidare, komma bland dom tio finalisterna eller minst sagt för att VINNA. Jag ser det här som en rolig grej bara, att få uppleva något nytt.

Jag har alltid älskat att sjunga, men det var väl där i 12 års åldern jag började insé att det var ett starkt intresse hos mig.
Har varit med på dom flesta uppvisningarna i skolan. Minns ett år då vi skulle ha en juluppvisning i min skola, och då var faktiskt Lorén (från Idol 2004, kom 4:a) våran mentor/coach/sångpedagog kalla det vad ni vill, rätt roligt faktiskt.
Mitt intresse för det här med sång har bara växt allt mer för varje år som gått, och jag har bestämt sen 5 år tillbaka att jag SKA söka när jag blir 16. Men nu när jag väl är 16 och när jag väl kan söka, så har jag inte ens funderat på det. Eller jo lite, men hade från början bara tänkt att följa med min vän Hannen, som ett moraliskt stöd.
Men så kom jag och Jessica på för någon dag sen att liksom, varför inte? Vi ger detta ett försök, och låter oss själva uppleva något roligt.

Innan man får träffa den riktiga juryn så är det en såkallad "låtsas jury" som man kommer att få sjunga för innan, det är alltså den uttagningen som är på lördag, sen om man går vidare från den första juryn så får man några dagar efter sjunga för Laila, Andreas och Anders. Det är dit jag vill nå! Jag vill bara sjunga för dom tre personerna, det är mitt mål med det här. Går jag inte vidare så visst, det är inte det som är grejen för mig, för jag VET att jag inte har den sångrösten för att ta mig långt i den här tävlingen. Jag vill sjunga för tre grymma personer, och sen ta emot deras råd dom ger mig och gå där ifrån med det fetaste léendet på läpparna. Bara det vore det grymmaste i världen! Okej, ta mig inte fel. Jag skulle inte ha något emot att gå vidare, absolut inte, jag hade ärlig svimmat utav glädje, men jag har inga som helst förhoppningar om det, tror det är bäst så, då slipper man bli lika skogstokig som vissa personer blir, när dom inte går vidare hahaha!
Men tillbaka till det där om "låtsas juryn", det är något som många tycker är fel. För många anser att den juryn inte har någon som helst koll och att dom plockar bort folk som sjunger som gudar..
Riktigt så tror jag inte det är, jag tror dom har koll, dom jobbar säkert inom musiken till att börja med, och har nog somsagt koll.
Men jag tror även att dom är ute efter att göra bra tv, dom vill ha folk som är GRYMMA och SKITDÅLIGA. Dom medelmåttiga kan nog dra, haha så där rök nog min chans!;)

Men jag ville bara förklara det för er som bryr er, så att ni inte tror att jag söker till Idol i tron om att bli nästa superstjärna, för så är det inte!
Vad som än händer på lördag så kommer jag att vara nöjd.
Men det här har alltid varit en stor dröm för mig, och drömmar är till för att uppfyllas right?





Fotografering

Är även idag hemma hos Jess, vi kom hit för ett tag sen, har ätit och sånt.
Nu håller vi på att fixa oss lite. Jessica ska nämligen ta sin superduper kamera och fota mig och Jenni ute någonstans. Lägger in någon bild senare om det ens blir någon bra dvs. Nu måste vi skynda oss lite för att komma ut så fort som möjligt.

Skriver när jag kommer hem, ha det gött så länge!:)


Avstängning

Nu blir det dax att stänga av här, ska lägga mig i sängen och kolla på Fråga Olle. Fick nyss ett sms från Elise där hon skrev att Viktor Åkerblom är med idag, han är ju söt, så det kan nog bli kul att se.

Det har varit en skön kväll.. Suttit här och pratat med lite folk, lyssnat på musik och sjungit lite. Har kollat på lite låtar tills på Lördag, det lutar åt Gavin DeGraw - Dancing Shoes, men jag hinner säkert att ångra mig tusen gånger om.
Gott folk, jag ska ta upp allt om Idol i bloggen i morgon. Känns som att jag behöver klargöra lite saker om det hela för er alla.. Men somsagt, det blir i morgon. Nu, Fråga Olle!

Pusshej

Mobil

Min kära mobil gick sönder för några dagar sen. Den vägrar att ta emot någon operatör, så jag kan varken skicka sms eller ringa. Känns lite små sorgligt, min lilla plutt liksom, mitt allt! Hahah okej jag överdriver, men min mobil är min lilla baby;) Så dom senaste dagar har jag fått använda mobilen här nedan för. Den första färgmobilen från Nokia som jag fick när jag var 12 bast! Alltså jag känner mig som tolv år igen också, allt på mobilen är bara så, så jävla efterblivet haha.
Men ja, den där kan jag ju inte gå runt med, så på fredag ska jag och pappa åka och kolla på en ny mobil åt mig. Den nyaste sony ericsson blir det, w715 för att vara exakt. Är lite små kär i den faktiskt haha!


Den här mobilen använder jag nu hahaha! Inte okej... Kolla skalet på baksidan. Hmm.



Min förra mobil. Älskade fina LG Shine!





Den här ska jag ha, fast med vinrött över knapparna, så som den här:




Let's do it


Robin Bengtsson - Halleluja


Kolla på hela, det är verkligen värt det!
Jag vet att jag alltid säger så, men nu menar jag det mer än aldrig förr haha!

Det är möjligt att det här är något utav det bästa jag har hört komma från Robins lille mun, sångmässigt alltså.
Det här är så SJUKT bra så det finns inte ord för det, på riktigt!
Talang gott folk, talang.
Okej nu ska jag sluta... Men fan jag tror nog att jag dör lite.. Bara lite.

Hos Jesspess

Sitter just nu hemma hos Jessica, vi lyssnar på lite låtar på spotify och fixar lite grejer, vad får ni se när jag kommer hem!;)

Började väldigt tidigt idag, inte okej. Är trött som en jävla snigel just nu, inte heller okej.
Dagen började med en lektion med Naser, VERKLIGEN inte okej! Hahah.
Sen var det gympa, det var skitkul haha. Vi lekte massa lekar och hade det kul! Min klass är verkligen en klass som man verkligen kan skratta åt och med, rolig med andra ord. Tur det. Tråkigt att gå i en klass med lamt folk i tre år liksom, nej höhö.

Nu ska jag fylla i lite papper och sedan umgås mera med Jesssssssi. Vi höres senare!

Please don't stop the music



Runt tolv igår kväll så gick jag och la mig i sängen. Släckte alla lampor och stängde av tv:n trots att det var Big brother som visades.
Sen tröck jag på play.
Första låten som spelades hade ett långt intro och jag kände inte igen den, men direkt när artisten började sjunga så hörde jag att det var en Gavin DeGraw låt, inte så svårt gissat kanske haha.
Jag blev varm i hela kroppen. Först då slog det mig vems i Pod jag faktiskt låg och lyssnade på.
Tog mig lite över en timme att lyssna igenom alla låtarna om jag inte minns fel.
Och som dom flesta nog förstått så var den fullproppad med Gavin låtar, från alla hans album. Tror det var runt 6-7 låtar som inte var Gavin haha;) Men inget mig emot. Det var bara bra musik faktiskt! Det mesta hade jag hört förut, förutom dom nyaste Gavin DeGraw låtarna, vilket var jävligt kul att höra faktiskt. Min absoluta favorit är Dancing Shoes, en utav mina favorit låtar överhuvudtaget.

Ärligt, jag hade kunnat hitta den här i Poden på gatan och ändå direkt kunnat gissa mig till vem som ägde den om jag fick lyssna på musiken ett tag.
En musiksmak säger mycket om en person, väldigt mycket.
Man lyssnar oftast på låtar som man själv kan känna igen sig i, eller jag gör iallfall det. Vänner, kärlek, sorg.. Allt!
Men ja iallafall, innehållet i den här i Poden bara skrek Robin Bengtsson, och jag älskar det!
Musik är inte bara musik, musiken är en hel värld och tack vare Robin så har iallfall jag upptäckt en ny värld inom allt detta.



Home again

Sådärjaaa, nu är jag hemma igen.

Vi gymmade bara i kanske 40 min. Tror att varken jag eller Ida var speciellt taggade på att gymma idag.. Vi fick inte så mycket gjort liksom haha. Kan ha varit för att det var andra där också, då blir det genast lite pinsamare att stå där och vara okunnig. Men det gick bra ändå tycker jag. Haha Ida ser så otroligt rolig ut när hon tar i och koncentrerar sig, jag typ vek mig av skratt hahahaha!

Om en halvtimme börjar Desperate Housewives, ska bli mysigt att bara lägga sig ner i soffan och ta det lugnt. Är jääävligt sugen på något sött, som man kan äta medan man tittar liksom. Så gorde jag alltid förut. Men nej, kan ta en banan eller något. Fan jag looovar er, jag lever typ på bananer hahaha! Äter det hela tiden. Men det är ju liksom rätt så gott, inte allt för, men det funkar och man blir mätt. Annars utöver bananer så äter jag allt i fruktväg, hela tiden. Men det är gott, jag har alltid varit en fruktätare.

Juste, får inte glömma att tacka Paula för den super fina designen. Lite mer proffsig än vad mina designer brukar vara haha;) Tack iallfall!!



Bloggdesign

Paula skriver...
Jag vet inte om det är okej för Lisa att jag skriver här, men tänkte bara skriva att jag just nu hjälper henne med hennes design. Så om det ser konstigt ut så vet ni varför.

:)

Uppdatering!
Nu är jag klar! Lisa, hör av dig om något ska ändras eller så. Jag visste inte hur du ville ha rosetterna på headern. Jag har sparat din förra design, om du vill byta tillbaka. :)

Träning

Idag så var det en rätt tidig dag. Trött var man ifallafall.. Somvanligt hehe!

Skoldagen bjöd på matte, svenska, en jävligt god lunch, mentorstid och engelska. Runt två slutade vi, så jag har alltså varit hemma ett tag.
Har ätit en mindre god sallad till middag idag.. Men jag är iallfall duktig och äter nyttigt nu. Tex idag när jag och Elise satte oss på donken för att vänta på bussen så tog jag fram ett äpple och en banan, där hade jag min egna lilla frukstund haha. Hade det varit för någon vecka sen så hade jag helt klart köpt något.
Jag har inte ätit på donken på typ hur länge som helst känns det som haha, det är olikt mig. Men fan jag är duktig!

Nu är det träning med Ida som gäller, kommer hem om kanske 2 timmar, får se:)


Viktors skratt


Hahahhaahahaha lyssna på hur Viktor skrattar!

Förövrigt så ser man ingenting, men det är inte meningen heller haha.
Han som körde var lite smått galen därutav våra skrik hehe..
Men grejen med videon är absolut Viktors skratt, klockrent!

Bloggdesign

Fyfan vad jag HATAR min design på bloggen just nu. Jag får inte till det snyggt hur jag än försöker.. Det är ett helvete.
Jag tappar liksom lusten till att skriva när bloggen ser ut som jag vet inte vad, fan jag blir irriterad haha.

Hjälp mig!

Gissa vad....

.... Som dök upp i min brevlåda idag?
Jo, Robins ipod kom fram idag:) Glad blev man iallfall, rejält kan jag lova.
Det första jag ser är att "paketet" som den låg i var upprivet. Någon såg väl att det stod "Avs: Robin Bengtsson" och blev väldigt nyfiken. Min första tanke var att ipoden nu säkert skulle vara snobb, men icke, den låg kvar. Jävla tur haha!
Det låg även en bild på Robin där i, som han hade skrivit lite på, vilket gjorde mig ännu mera glad haha.
Något annat som också vad lite roligt var att ipoden hade samma färg som min andra ipod, haha matchande.

Jag har faktiskt ännu inte lyssnat igenom låtarna, men jag ska göra det snart i lugn och ro och jag lovar att berätta vilka låtar han har lagt in och så. Jag är nyfiken, så jag ska nog skynda mig att skriva klart detta inlägg!









Ny vecka

Jag trodde att den här dagen skulle bli olidlig, för när jag åkte i väg i morse så hade jag ett jävla humör. Var trött på allt och alla.
Men tack vare en rejäl sovmorgon och lite mellanmål så överlevde jag dagen.. Kan nog även tacka fina vänner och ett fint väder, sånt gör mig alltid glad.

Började 20 över 12 fast kom något sent haha. Vi kollade på film på svenskan och på engelskan så hade vissa bokredovisning, men jag läste. Sen hann jag och Jess med en snabb mellis, as gott faktiskt. Efter det vare dags för en lektion med Naser.. Tackar gudarna för att vi hann med att äta mellis, annars hade jag aldrig orkat med Naser på en måndags eftermiddag. Men lektionen gick fin fint, vi satt uppe i datasalen hela tiden, så det var chill med andra ord.

Skoldagen slutade bra och jag vart även ännu mera gladis när jag kom hem.. Berättar senare:)

Puss

I love it


Hahahahahahaså sköna grabbar, verkligen!

Helgen är slut

Ja.. Nu är helgen över. Och inte kan man låta bli att längta tills nästa heller... Men det är väl somvanligt.

Det har iallfall varit en skit trevlig och rolig helg.
I fredags så var det tjejmiddag hos Malin som gällde. Ida och Malin bjöd på as god mat och maaaaasssa godis. Inte bra för mig, men det var ju helg somsagt. Nu kör jag igång med bröd och vatten igen såklart! Hahah eller inte.. Men nyttigt är det som gäller iallfall.
Men tillbaka till fredagen. Vi umgicks, snackade, sjöng singstar och bara hade det allmänt trevligt liksom. Runt halv 10 eller något tror jag klockan var, så bestämde vi oss för att dra på fest. Alla orkade inte följa med eftersom det var en jävla bit att åka.. Men det blev jag, Mickis, Julia, Frida och Sofie som drog iväg. Det var väl trevligt. Inte mycket till fest, men två killar som underhöll oss och hjälpte oss att hitta vilka bussar vi skulle ta där ifrån och så. Tack för det!
Kom hem och fick lägga mig i min egen säng runt halv 4. Måste väl ändå vara den bästa känslan som finns.. Att frysa, vara sjukt trött och få komma hem och krypa ner i sin egen säng. Jag njöt kan jag säga. Kändes extra skönt den kvällen iallfall.

Somnade sent och vaknade inte för ens två på lördagen. Duchade, fixade mig och åkte direkt till Mickis. Där fortsatte vi att fixa oss lite, sen fick vi sjuss till Stenh av hennes pappa. Därifrån tog vi bussen. Det blev fest i går med, dubbelt så mycket mer lyckad än fredagens. Riktigt roligt var det faktiskt. Kvällen bjöd på måååånga skratt, hahah. Kom i säng runt halv 6 så är väldans trött idag med.. Ska snart tvätta bort sminket och gå och lägga mig.

Har sovmorgon i morgon. Kan sova ut till kl 10, det är iallfall något. Skönt ska det bli!

Bjuder på lite bilder från tjejkvällen i fredags.


Mickis och Jag



Katten Sassa och jag


Sofie, Clara, Frida och Sassa


Malin och Ida

Har förövrigt lånat alla bilderna utav Ida.

Fredag

Sitter just nu hemma hos Mickis. Hon sätter fast fler kreatinvax slingor i mitt hår.. Det går fin fint. Fast hon nyss brände mitt öra hahaha. Usch, det måste vara bland det värsta som finns.. Gör så in i helvetes ont.

Började klockan halv 10 idag, fast kom lite sent. Hade engelska.. Jobbade inte direkt jätte mycket om vi säger så.
Sen var det lunch och jag åt yogurt och flingor.. UTAN socker.
 Det är fan grymt för att vara mig. Det smakar verkligen bajs utan något sött i.. Det är en sådan speciell smak så att tungan krullar sig typ. Fy.
Men jag har nu inte ätit socker eller något annat onyttigt på typ 4 dagar, bra gjort.
Okej.. När jag och Mickis hoppade av bussen hemma hos mig idag så gick vi in på konsum och köpte glass. Innan så tänkte jag bara att jag var värd det, så duktig som jag har varit liksom. Men jag blev cp sur på mig själv efteråt... Hade verkligen lust att spy. Fick ångest. Men spy, det skulle jag aldrig göra så tare cooool;)

Slutade vid 2 idag, fast jag gick tidigare och mötte Mickis vid bromma, Linn också kom jag på nu:) Så tog vi bussen hemåt. Linn hoppade av hos sig men jag och Mickis åkte till mig för att hämta min moppe vid konsum. Och ja, det var där den där dummadumma glassen kom in i bilden haha. Sen tog vi moppen hem till Mickis. Och ja, nu sitter vi här och fixar håret somsagt.

Ikväll blir det tjejmiddag hos Malin C, ska bli asnajs och trevligt:) Runt klockan sju ska vi dit, så vi ska väl börja fixa oss snart, eller ja om typ någon timme.



Finaste Mickis för snart 2 år sen.

Haha



Och med den här urbra bilden på en urbra Robin så tänkte jag säga hejdå för ikväll.
Har inte blivit så mycket inlägg idag, speciellt inte några intressanta sådana.. Men bättre lycka nästa gång (i morgon).
See yaa

Kärlek vid första ögonkastet.


Bäst i väst

Förlåt, hann inte uppdatera i går.. Kom nämligen hem ganska så sent. Jag åkte ju med Ida och gymmade igår, gick skit bra. Vi var där i kanske en timme, sen gick vi hem till henne och där stannade jag resten utav kvällen. Det var kul, somvanligt. Ärligt nu, Ida har nog en utav den skönaste/roligaste familjen jag känner till. Bara så ni vet :)

Hade sovmorgon idag vilket var jävligt skönt.. Men trots att jag gick upp kl 9 så var jag CP trött och har gått runt hela dagen som en gäspande zombie känns det som.
När jag var påväg till skolan så smsade Elise och sa att svenskan var inställd, så då mötte jag Elise och Jessica på tunnelbanan och så åkte vi till vällingby. Vi gick runt och kollade i massa affärer och sen åkte vi tillbaka till skolan för att ha dagensa sista och min ända lektion, matte.
Satt med Tullan, och vi jobbade på riktigt bra faktiskt. Känns som att jag kan det mesta nu.. Har prov om 2 veckor tror jag, det kanske går bra för en gångs skull? Vore verkligen en suprise om det blir så haha. För er som är lite efter, JAG SUGER PÅ MATTTE. Har alltid gjort och kommer alltid att göra haha! Så är det bara.

Efter matten så åkte jag, Elise och Jessica hem till Jessica.. För vi pallade inte åka till vällingby redan två timmar innan "Bäst i väst" saken skulle börja.
Fast vi hann bara vara hos Jessica i typ en kvart, sen tog vi ändå bussen in till vällingby.
För er som inte vet så har min skola (Hässelby gymnasium) ordnat som en stor musiktävling för några skolor som ligger i Västerort, sen valt ut några finalister och idag var det final inne på K:Fem i vällingby. Det är treornas sista projekt, och dom gjorde det suveränt kan jag säga. Det var as coolt.. Plus att det var runt 2000 pers där och kollade. Bra jobbat!
Och som pricken över i:et så var även Idoljurymedlemen och Let's Dance tvåan Laila Bagge där och dömde artistera. Det är något som man kan kalla coolt må jag säga. Jag tycker att Laila är cool, riktigt ball faktiskt. Hon har verkligen lyckats med sitt liv, sin karriär. Hon är snygg som satan, har ett jävla najs jobb och är bara allmänt grym liksom. Det är sånna som henne som man ska se upp till tycker jag.

När "Bäst i väst" var slut så åkte jag och Elise hem.. Jessica stannade kvar för att se på när Janet och Kim (kända från Made in Sweden) skulle uppträda. Hade jag gjärna viljat se, men orkade inte stanna kvar längre. Ville hem och äta mat, var rätt så hungrig.

Nu sitter jag här hemma och bara tare lugnt, skönt. Bra dag förövrigt:)



Några bilder från K:Fem idag, dock tagna med mobilen för jag glömde kameran hemma.

Träning

Har nyss ätit en god kötbullssallad till middag, verkligen jätte god.
Nu ska jag ta moppen till Ida, sen går vi till gymmet och tränar lite. Nu jävlar ska jag komma igång med träning och viktnedgång!:)

Hörs senare när jag kommer tillbaka. Puss

beauty is a card that must get played

 


Usch, idag var det upp tidigt som gällde. Redan vid 6.
Började 08.15, hade första lektionen med Naser, inte en allt för bra start på morgonen om jag ska vara ärlig. Lyssnade på musik och sov var vad jag gjorde.. Skönt.
Sen var det gympa som gällde. Vi spelade "la cross" eller vad det nu heter, ganska kul, men inte någon höjdare direkt. Sen hade vi ett styrkepass. Massvis med situpps, armhävningar och blabla. Kändes skönt faktiskt.
Jag och Elise gick lite tidigare för att hinna med 5 i bussen från brommaplan. Jag gick alltså inte på datakunskapen idag. Känner verkligen att jag inte får ut något utav den lektionen. Det är bara jätte tråkigt och nej.. Det funkar inte. Dessverre så får jag ju frånvaro. Så då kanske det är värt att sitta där i några timmar istället.. Vettefan. Har inte varit på den lektionen på as länge. Ett tag skärpte jag till mig, och gick på typ alla. Vilket jag borde göra nu med.

Kom hem runt 1, då var jag ute lite med vovvsingen. Sen gjorde jag mig en god lunch. Macka med stekt ägg på, och sallad. Inte så nyttigt kanske, men jag stekte ägget i "nyttigt" smör och hade inget annats smör på mackan. Jag tänker mig för vad jag äter nu, och det känns bra. Vet att jag inte skulle kunna stoppa i mig en meny på donken, för ångesten jag skulle få efteråt skulle vara ENORM. Hur sugen jag än är på pommesfiritt (jag är typ beroende) så kan jag inte trycka i mig något sådant, jag är bestämd på att inte göra det. Känner mig duktig.. Låter töntigt, men det är sant. Om jag håller mig till sallad till middag och andra lite nyttiga saker till resten utav dagens mål nu några veckor, så ska vi se om det blir någon skillnad på min kropp och dom där kilorna. Tror framförallt att jag kommer bli piggare, mer klartänkt (om jag nu ens kan vara klartänkt, men ja något i den stilen). Det är som att rena kroppen från allt onyttigt, fett, socker som jag tidigare ätit. Det käns fräsht. Får nu se hur länge jag håller detta..

Desperate Housewives x 2

En riktig tv kväll blir det.. Ikväll visas det två program utav DH, as najs:) Har nyss ätit upp allt mitt naturgodis också, fan. Det är jävligt gott.
Blir nog en ny påse i morgon..
Vet att det inte är nyttigt, men det är ändå bättre än annat godis.

Aja efter DH så ska jag se Big brother på tv400. Det har inte visats på typ över en vecka nu, men börjar igen ikväll.
En riktigt tv kväll somsagt!

Till alla OTH älskare






FAN vad jag älskar det här programet.

Fotospecial grillning 12/4

Robin och Victor kom och hämtade mig med bilen, sen åkte vi till något bad nära dom och satte oss och grillade lite på engångsgrillen. Efter lite mer än 1 timme så kom andra Viktor och då började vi fixa en riktig brasa, vi lyckades. Så där satt vi framför brasan och lyssnade på musik på Victors konstiga rosa låda haha! Det var iallfall skitmysigt. Runt 22.30 så kom även Mickis:) Väldigt lyckad kväll med många skratt... Vad kan man säga, sköna grabbar helt enkelt!











Like they have been sent your way for a reason

Jag ber om ursäkt för en kass uppdatering dom senaste dagarna.. Har iallfall varken haft tid eller kommit åt en data. Men lovar att bjuda på en foto-special från dom senaste dagarna i något inlägg ikväll.

Idag började skolan.. Man var då inte allt för pepp inför det, men dagen gick hyffsat snabbt ändå.
Har dock varit jävligt trött för jag sov inte så många timmar inatt. Sen har jag haft en panik ångest blandad känsla hela dagen, inför allt.
Skolan, vänner, vikt, kärlek, livet.. ALLT. Jobbigt när det är så. Inte ens det fina vädret kunde hålla humöret uppe för mig.
Vill att det ska bli sommarlov. Nu, nu, nuuu! Kom på att det typ är lite mer än 1 månag kvar, det är fan inte mycket. Jag längtar.. Vem gör inte?

Idag börjar min såkallade "diet". Har nu börjat äta sallad till middag, med mamma och pappa. Inget vitt bröd. Inga chips, bakelser, donken mm. På vardagar. På helgen får jag fan äta, det kan ingen ta ifrån mig. Hahaha!
Donken kommer nog bli svårast att undgå på vardagar, eftersom jag ständigt passerar en donken både påväg och hem från skolan. Jag och Elise är riktigt bra på att smita in där och ta en glass eller något. Vilket gällde även idag.... haha så egentligen börjar jag på riktigt i morgon.
Fast jag åt sallad till middag idag.. Köpte naturgodis tills ikväll istället för att köpa något annat onyttigt.
Sen att mamma senare kom hem med micropopcorn är en helt annan femma.... Synd att jag är beroende av popcorn. Donken med för den delen. Men fan, önska mig lycka till.
Jag syftar inte på att rasa i vikt eller något sådant, bara börja äta nyttigare. Sen när jag börjar träna så får vi väl se om dom här extrakilorna vill försvinna.



Det blev en sallad med musslor idag, riktigt gott faktiskt.

Ett halvår

Favorit Bengtsson!

Love is on it's way

Haha jag och lill kusinen hade det roligt igår, låg och snackade ända tills kl 2 tror jag. Hon har mycket vett i huvudet för att bara vara 10 år.
Jag låg och smsade ett tag med en killkompis, och Linn (kusinen) fick bokstavligtalat FNATT när jag skrev pusspuss till honom. Det var tydligen värsta grejen om man skrev så till en kille, det måste typ betyda att man ska gifta sig med honom när man blir stor tyckte Linn hahah!
Tänk när man var i den åldern och uppskattade ett så litet ord som "puss" så mycket.. Tänk om allt var så nu, vad mycket enklare det skulle vara haha.
Hon berättade även att hon precis gjort slut med sin pojkvän, och jag tyckte det var så gulligt att hon haft ett förhållande som varade så pass länge redan nu liksom. Men hon gjorde det klart för mig att dom absolut  i n t e  pussades eller något sådant "snuskigt" haha. Men tänkte jag då, vad gör man då tillsammans? Hon svarade att dom istället kramades, hela tiden.
Och det lät bara så jävla mysigt när hon sa det.
Ibland saknar jag att vara liten.

Vaknade klockan 10 i morse, på ett rätt kasst humör. Min dörr stod vidöppen och alla i hela huset gick och snackade på som vanligt, högt som tusan. Inte minsta respekt till att någon faktiskt försöker sova, haha.
När Linn gått upp kort där efter så stängde jag dörren och somnade om.
Vaknade bara en halvtimme efter igen, men på bättre humör. Solen lyste in genom fönstret och det kändes verkligen som om det var sommarlov.
Började tänka på vad jag hade gjort en dag som denna om det nu hade varit sommarlov. Kom fram till att först hade Mickis smsat mig, bätt mig komma till henne fort som satan för att det är så fint väder ute.
Hon hade nog skrivit att hon redan låg nere vid stranden hos henne och stekte galet.. Då hade jag fått brottom och klätt på mig och sen dragit iväg. Inte ens frukost hade jag "hunnit" äta tror jag haha.. Så där var det flera dagar i somras.
Trivs som fan nere vid Mickis brygga.. Undra hur många timmar vi har spenderat där egentligen. Härliga minnen!
Snart är det sommar igen, och då jävlar. Jag längtar.
Kort efter jag hade dagdrömt klart så smsar faktiskt Mickis mig, precis som det ska vara:)
Vi ska träffas ikväll när hon kommer hem. Grillning och sånt med Viktor, Victor, Robin och några tror jag det blir.. Får se.

Nu har släkten precis åkt hem.. Och jag sitter här. Ska nog gå ut en liten stund.. Det är mysigt ute trots att det blåser som faen!


En bild på en citronfjäril som jag tog nyss..
För mig är det sommar!

Natti natti

Precis när jag hade börjat att ge upp hoppet om en trevlig lördags kväll så smsar Victor och frågar vad jag gör. Jag berättade att jag hade skit tråkigt och vipppssss, typ 20 min senare satt jag i en bil tillsammans med Victor, Viktor och Robin som körde. Han fick tydligen körkort i förrgår, så grattis till det Robin.
Haha appropå körkort så måste jag fan börja övningsköra snart... Det är fan dags för det nu.
Men men... Vi åkte runt med bilen lite, lyssna på musik, eller ja vi försökte lyssna på musik. Victor och Viktor hade värsta allsången, så musiken hördes inte så mycket.
Men det var iallfall trevligt.. Vi gjorde ju liksom inte så mycket mer än att sitta i bilen, men det var gött ändå. Jag var trött på att sitta hemma, så lite omväxling skadade ju inte.
Tyckte bara lite synd om Robin som fick köra en lite längre bit än han trott, för att hämta mig haha.
Ja, jag vill flytta... Det är ingen hemlighet, det vet alla redan! Är trött på att bo här, men vadfan om några år så ska jag ändå flytta hemifrån. Fast det är iofs några år kvar liksom.

Anyway, nu ska jag typ joina sängen. Fast är inte allt för taggad..
För det första så är jag inte speciellt trött, vilket jag borde vara pågrund utav för några timmars sömn. För det andra så ska jag dela säng med min lilla kusin. Okej min säng är 1.80 så det är rätt chill.. Men jag hade faktiskt längtat efter att få gå och lägga mig, kolla på vilken kanal jag vill, äta lite godis och sånt. Inte för att jag tror hon stör, men ändå.

Godnatt från en måttligt irriterad och fundersam brud här ute på "landet".

Saturday night

Gud vad jag har tråkigt.. Verkligen väldigt tråkigt.
Vill hitta på något, trött på att vara hemma nu när det bara är några dagar kvar på lovet. Plus att lill kusinen är lite små jobbig, men dock ganska söt!

Malin smsade mig och frågade om jag ville hänga med till Stenh badet och grilla lite.. Men jag tror faktiskt att jag står över det, känns som att det är väldigt kallt ute ikväll. Jag är mer taggad på en innekväll med film och godis typ.
Men ah.. Just nu så är planerna för kvällen helt oklara tråkigt nog. Bad i och för sig Ida att smsa mig när hon har fixat klart i sitt rum och monterat upp sin nya garderob, men jag tror inte att hon kommer göra det haha:P Får väl se.
I värsta fall så får jag väl stanna hemma och kolla på Robinson med familjen och våra gäster. Fast fan, det har väl redan börjat?
Aja alla sitter fortfarande utomhus och "myser" som mamma säger. Men det är fan kallt och myggigt ute.
Jag sitter här i datarummet och ärligt, det KRYLLAR utav myggor. Kan just nu bara genom att kolla på dataskärmen skymta 3 myggor, hör även två st som surrar vid mitt högra öra. Irriterande, väldigt.
För bara någon minut sen så satt jag och klappa med händerna som en jävla idiot, i hopp om att slå ihjäl någon myggfan. Måste ha sätt jävligt roligt ut iallfall.. Om någon tex går förbi fönstret och här sitter jag och klappar händerna hehe.

Aja hoppas att ni alla andra har en trevlig kväll. Pusshej!

Halo



En utav mina favorit låtar, absolut. Den är sjukt fin och har en sån jävla känsla..
Tjejen som sjunger i den här videon är runt 14-15 år. Helt sjukt att man kan ha en sån jävla röst då.. Helt sjukt. hon låter ju som Beyonce i början, om inte bättre. Längre in i låten så "skriker" hon bara, inte lika bra. Men rösten, galet.
Jag är avundsjuk!

Glad påsk!

Hörrni, idag är det påskafton.. Mysigt:)
Min farbror, kusin och min farbrors tjej är här och ska äta en god påskmiddag tillsammans med oss. Trevligt!

Gårkvällen vart väldigt lyckad.. Det var en jävla massa folk vid Nockebyklipporna igår, as najs. Massa folk man kände men även en massa som man inte hade en aning om vilka det var. Men alla var trevliga, och alla pratade med alla typ.
Vissa fick i sig lite för mycket utav det goda... Hehe Maaaaari;) Men det var skit skoj ändå.
Om man bortser från att polisen kom och hällde ut ALL dricka.... Fyfan vilket jobb. Snacka om att INTE bli uppskattade utav tonåringar.
Men dom flesta hade redan hunnit få i sig allt dom hade och vissa lyckades gömma undan, så kvällen slutade inte bara för vi fick besök utav farbror blå.

Vet inte vilken tid vi drog där ifrån, men vi gick iallfall hem till Jonathan, för där skulle vi sova. Jag, Ida, Mari, Filip, Davva och såklart Jonathan.
Det va trevligt, JÄVLIGT trångt, JÄVLIGT varmt.. Men fan vi hade det kul ändå. Somnade kanske vid halv 5 nångång.. Gick upp elva i morse.
Vid 12 så gick några utav oss till donken och åt hahah, en perfekt påsk lunch!

Nu sitter jag iallfall här hemma.. Det är super fint väder ute så vi har suttit ute och fikat och snackat lite, men nu har jag fastnat här.

Snart är lovet slut.. Men livet leker på ändå. Saknar dock Mickis, MIN Mickis något ENORMT. Men hon kommer hem i morgon kväll så då behöver jag inte lida längre haha!:)


Jag tog verkligen nada bilder igår...
Här är en på Ida och Mari innan vi kom fram till klipporna.
Sen två st på Nockebybron, utsikt från klipporna.
En på bussen som Malin tog hem.
Viktiga bilder, eller inte haha!

Outfit


Nu är jag redo för en chill kväll vid Nockeby klipporna.
Ska åka och hämta Ida nu, har lite bråådis.
See ya

  • Jeans leggings
  • Korall färgad tunika
  • Lite varmare tröja över det
  • Skinnjacka

Ciara ft. Justin Timberlake-Love Sex Magic


Sunshine

Gick upp redan runt 10 idag, bra jobbat för att vara mig. Somnade ändå ganska sent igår.. Låg och smsade med Hugo ett jävla tag, somnade runt 2, halv 3 kanske.
Aja, jag gick upp och åt frukost med mammsen och pappa, sen har jag varit ute sen dess typ.
Pappa kom med idén att jag skulle ta och högtryckstvätta min moppe. Så det har jag sysslat med nu, duktig som jag är. Nu är den skinande ren, och man kan faktiskt se att den har färgen röd haha.

Det är verkligen jätte fint väder ute, solen skiner och det går inte att gå runt med en långärmad tröja. Helt underbart!
Idag såg jag en citronfjäril för första gången den här våren/sommaren och för mig så betyder det att sommaren verkligen är påväg.
Det är en liten "regel" jag har för mig själv, att när jag ser en citronfjäril så är det verkligen pågång.
Längtar tills det är super varmt ute, längtar tills man kan sitta ute hela nätterna utan att frysa.

Kvällens planer är grillning och chill krök vid Nockebyklipporna. Rebecka säger att det kommer dit en jävla massa folk från alla håll och kanter, så det låter ju trevligt.
Jag är däremot lite orolig för att det kommer bli väldigt kallt ikväll, som det har blivit dom gångerna vi hittills har försökt oss på en grillkväll det här året.


Hahahaha en bild på mig och min moppe för typ två år sedan.
Omgjord utav Fluxen/Felix.
Härliga fjortistider va?
Nittisex byxor och "plejjah" var livet, kanoneeeers!
Hahahahaha

If I Could Turn Back The Hands Of Time





Design

Idag har jag fifflat med min design som en galning, som jag skrev i något inlägg längre ner så ville min header ialllfall inte alls sammarbeta med mig tyvär.
Så jag gav tillslut upp och fråga duktiga Paula om hon kunde hjälpa mig, och snäll som hon är så gjorde hon det.
Nu ser det lite bättre ut iallfall.. Headern fixade jag ihop rätt snabbt, bara för att fräsha upp lite här på bloggen. Är inte riktigt nöjd, men den får duga tills ett tag framöver, då jag har ork och lust att göra något mer avancerat.

Marley & Me



Jag och Mickis igår, innan vi drog till bion. Här kan ni även se gårdagens outfit.

Vi såg iallfall filmen "Marley&Me", handlar om en as olydig hund haha. Låter skit töntigt, men det var en rolig komedi med Owen Wilson och Jennifer Aniston i huvudrollerna.
Det slutade med att både jag och Mickis satt och grät som två små barn.. Okej jag brukar vara den som gråter på filmer, alltid. Men den berörde iallfall.. Värd att se:)

You make me happy

Och nu till varför jag är en otroligt glad Lisa idag. Har ingen annan än Robin att tacka..

För två dagar sen så dök det upp en tävling i Robin's blogg. En lycklig person hade chansen att vinna en utav hans ipods, full med musik som han lagt in, musik som han tycker om.
Läs inlägget här.

Det sjuka är att från början så tänkte jag inte ens vara med och "tävla", just utav den anledningen att jag faktiskt aldrig vinner i sådana här sammanhang. Men bestämde mig sedan för att skriva en motivering till varför just jag skulle få den här ipoden. Fick ihop en hyffsad text, skickade den och sen tänkte jag inte så mycket mer på det. Jag var liksom redan inställd på att jag inte skulle vinna.

Men så gick jag in på min blogg idag.. Hade fått lite kommentarer. Då ser jag att en utav dom var från "Robin Bengtsson" där det stog "Du har vunnit min ipod!!!!! Kolla in bloggen...".
Ska jag vara ärlig så trodde jag att det var någon som drev med mig.. Men jag klickade in mig på hans blogg och ser då detta inlägg. Där kan ni även läsa min motivering.
Haha, det tog mig ett jävla tag att få in det och förstå att det inte var något skämt. Han hade faktiskt valt mig, och det gör mig så sjukt glad.

Men men, så ja om någon vecka är man en ipod rikare, ingen mindre än Robin's ipod.
Ska bli otroligt spännande att se vad för låtar han har lagt in.. Kommer lyssna sönder den här ipoden på bara nån timme haha.

Tack robin, tacktacktack!


But I'm no pair of dancin' shoes


blogg torka

Har inte haft någon lust att blogga dom senaste dagarna, även fast jag har haft lite tid då och då.
Ska fixa ihop ett grymt collage med bilder från dom dagarna som har gått, och ska visa er, snart så:)

Håller just nu på att fixa lite med min design här på bloggen.. Kommer ingen vart. Vill göra en ny snygg header, men har absolut ingen aning om hur den ska se ut.
Gjorde den jag har nu på någon minut, men den vill inte riktigt sammarbeta, som ni kanske ser. Det blir vitt på sidan, och inte har jag någon aning om varför haha, jobbigt läge. Men ska fixa det.

Nu har Mickis åkt till Linköping och ska spendera resten utav lovet där, eller ah hon kommer hem sent på söndag kväll. kommer kännas tomt utan henne, väldigt tomt. Men men, sånt får man ta.

Nej men nu ska jag nog fortsätta att försöka att ändra min omöjliga design.. Hörs senare.

P.s Jag är så in i helvetes jävla glad just nu tack vare Robin Bengtsson, the man of my dreams. Ska ta och förklara varför i nästa inlägg.

My saving grace



Jag hoppas att du förstår hur mycket jag uppskattar att ha dig i mitt liv.
Det är omöjligt att förklara, så jag hoppas somsagt att du förstår.
Du och jag, det är bara så jävla rätt, helt klockrent.
Jag är dig evigt tacksam för alla gånger du ställt upp.
Du finns alltid här för mig, vilket känns tryggt. Du är min trygghet.
Aldrig någonsin har du svikit mig, det är därför jag litar på dig så mycket som jag gör.
Du är en sådan himla bra person, det finns få som du.
Helt unik!


Ändrade planer

Planerna för kvällen var att bara vara hemma och chilla.. Är väldigt trött sen igår nämligen. Men så ringer Ida och frågar om jag vill följa med och grilla typ. Det är svin kallt ute just nu, det är mörkt och jag är bakis+trött. Men jag bestämde mig för att trotsa alla negativa saker och hänga med. Så ska åka nu, bussen går om exakt 10 min. Bör hinna.
jag duschade och fixade mig på typ en halvtimme, rekord.
Creds till mig haha.

Ha en bra kväll. Take it easy japanesy!

Festligt



Haha jag och Mickis innan vi gick till resturangen i fredags. Dom där "partyhattarna" såg förjävliga ut och dom var för menade för 5 åringar, helt omöjliga att sätta på huvudet, för små med andra ord. När man väl fick på dom så satt dom as tight så då fick man typ blodstopp och dog. Inte riktigt, men ni fattar!:)

Foto special


Mys ute i vårsolen med klassen..



Från fredagskvällen :)



Härligt väder, härlig vän!


Ulla och Bärta special, måste ju bara gillas;)



Weekend 2

Besvikelse. Det är hockey på tv, så byebye till OTH och GG. Roligt, visst, jätte kul. Jävla skit.
Men då kan jag berätta mer om helgen i stället då.

Lördag:
Blev väckta runt 10 utav Mickis mamma, ville ju inte missa det fina vädret. Men vi låg kvar till elva, då klev Mickis upp. Men jag låg kvar yttligare ett tag, till typ 12 haha. När jag går ner så är det tomt i huset, då går jag ut på baksidan och där hittade jag Gunilla (Mickis mamma), Mickis och Isabell. Dom satt och njöt av solen. Så sjukt fint väder!
Sen gjorde vi iordning lite tacos till lunch, och så satte vi oss ute på terassen och åt. så himla mysigt.. Får så mycket sommarminnen när man sitter där. Jag och Mickis satt där varje dag i sommras typ, hela tiden. Bäst.

Sen slappade vi hela dagen fram till 18 typ. Eller vi var ute, satt på bryggan nere vid vattnet i typ flera timmar, snackade och bara njöt. Det gav mig också sommarminnen, som fan. Aja runt klockan 6 så följde vi med Mickis granne till affären, för hon skulle ändå köra Gunilla och Fredrik till bussen.
Vi köpte billys pizza, cola och typ natcho chips med guacamole haha. Sjukt gött!
Planerna var tjejmiddag hos Mickis eftersom hon hade "ff", men tjejerna hann inte komma dit så det blev jag, Mickis och Emelie bara. Men vi hade det skit mysigt, åt och taggade sedan till med lite Chris Brown. Jag och Majkäääl körde en skön dans till "Take you down", porr låt haha.
Sen fick vi iallfall as brottom till bussen helt pkötsligt.. Och sen tänker jag inte berätta mer om det pågrund utav massa orsaker haha.
Vi kom iallfall till hässelby runt 10, då gick vi hem till en kille i min klass kompis, massa chillkrök. En jävligt rolig och trevlig kväll. Därav inlägget som ligger två inlägg ner.. Sorry för det haha.
Jag och Mickis tabbade oss somvanligt tänkte jag säga.. Men nej nästan somvanligt iallfall. Vi är så dumma. När vi får ett förtroende så är det upp till oss att bevisa att vi är värda det också, men vi tänker inte riktigt till tyvär haha. Det är väl inte våran starka sida i guess, ellerhur Mickis? ;)

Jaja vi sov iallfall kvar där och åkte hem tidigt i morse. Eller först bänkade vi oss på donken haha, sen hemfärd.

As trevlig helg iallfall.

Weekend

Vet inte hur fan jag ska få ihop en bra text om den här helgen.. Haha har hänt en hel del.
Den har iallfall spenderats med Mickis, och vi har haft cp kul somvanligt liksom:)

Fredag:
Slutade väldigt tidigt, skönt. Åkte in till stan med favorit-Elise och köpte lite kläder. Hann även med en fika på donken haha.
På hemvägen så mötte vi på Victor, trevligt att träffa honom igen:) Så vi tog sällskap till alvik, för där hoppade jag av. Träffade Mickis och satt i solen medans vi väntade på hennes pappa som skulle ge henne pengar. Efter det så drog jag in till stan igen, för andra gången under den här dagen haha. Mickis köpte ett par byxor, sen mötte vi Marcus och hans kompis, haha det var kul. Hans kompis var rätt störd om vi säger så hahah...
Åkte hem vid 4 kanske.
Åt en god middag, TACOS. Sen fixade vi oss och drog iväg med 20.40 bussen mot bromma. Vi gick in på ica och köpte en as söt chokladkaka till Julia, och sen lite partyhattar som vi hade på oss den mesta delen utav kvällen. Vi gick till kina resturangen vid bromma, där var Sassa, Malin, Sofie och självklart Julia, som har fyllt år:) Sen drog vi till en fest i solna som Marcus var på. Hann inte vara där länge alls, så det var rätt ovärt att åka dit. Men en rolig kväll iallafall. Sov hos Mickis!

NU HAR ONE TREE HILL BÖRJAT, skriver resten sen haha.

fest

Nu ä'r jag och Mickis på fest i hässelby med en kille frr¨n min klasss.Det ärnajs, ahha. Hur har ni det ikväll? HA det bra,alla söta läsre :)

puss


Who i am

Har inte så mycket att skriva om dagen.. Den var rädd ovärd.
Började 11.50 med svenska, hade vikarie. Börjar bli orolig över Carin en av mina mentorer, hon har varit på massvis med läkarbesök väldigt många gånger nu, om och om igen. Undra vad det kan vara.. Hoppas inte det är något allvarligt liksom.
Men men, ingen jobbade iallfall, alla satt inne på internet och höll på. Jag och Elise kollade runt på youtube, haha det var iochförsig kul.
Efter svenskan så hann vi med en snabb lunch, sen var det matte. Jobbade ingenting för jag trodde att jag hade glömt boken hemma, men såg sedan på vägen hem idag att matteboken låg i min väska haha.
Men fick iallfall ingenting gjort på den lektionen heller.. Kanske mest pågrund utav att jag och Victor började bråka som fan, så det tog upp den mesta tiden. Satt och smsade med honom istället..
Slutade vid 2 och åkte raka vägen hem.
Hämtade ut lite roligheter på posten. Har fått hem lite nytt "vax" till håret nu, så ska sätta in fler extensions. Najs:) Så det ska jag och mamma "roa" oss med resten utav kvällen.


c00l brud

Outfit


Hugo Rosas

"Jag har nu suttit och kollat på sista avsnittet av "den rätte för rosing" jag vann Lindas hjärta. Men romansen mellan oss blev inte långvarig, precis som min mamma sa. Så Ronaldo kopian är singel nu =)"

Tänka sig, det trodde ingen av oss va? Jag trodde att dom skulle få barn och allt som hör till.. Flytta till en villa, köra volvo och ja, you name it.
Nej .. Förstod nästan att det skulle bli sådär. Nu låter det fan som om att jag klagar på det... Och nej då tror ni fel. Haha jag har inget emot att typ sveriges näst snyggaste kille är singel, tvärtom. Låt oss fira;)



"Men ni kommer snart få se mer av mig kanske kommer "den rätte för hugo" söker du då?;)"
Haha, det kan du ge dig fan på! Man dör ju bara utav att se på grabben..

Superstition


Outfit


Fortfarande dåliga bilder med mobilen...

Underbara dag

Gud vilket fint väder det har varit idag, helt underbart. Jag blir så jävla lycklig och livet känns så himla lätt, bara för att solen lyser lite liksom, knas:)

Var ledig idag, väldigt skönt. Sov ut till halv 12, sen åt jag frulle med mammsen som dessutom fyller år idag, grattis fina mamma!
Sen duschade jag och fixade mig, tog en buss vid 2 in mot stan. Jag smsade Mickis och hörde med henne om hon ville hänka, vilket hon ville.
Vi har haft en as mysig dag tillsammans i stan. Jag har bara njutit av att vara ute idag, helt klart finaste dagen på länge.
Vi gick till gallerian och fikade, haha så himla gott. Men ack vad mätt man blev... Helt proppad haha.
Vi satt och snackade, fikade och sen köpte jag lite underkläder till mamma, som hon önskade sig. Sen bytte Mickis sina jeans leggins inne på gina. Såg massa fina saker jag vill ha... Tycker pappa kan ge mig lite shopping pengar nu, som han har lovat haha:)

Strax därefter så åkte vi hemåt. Vi tog en 338 från bromma, så jävla skönt med den bussen, direktbuss. Stannar typ inte på några hållplatser och tar inga onödiga omvägar.

Nu när jag kom hem så åt jag en god middag med familjen, undertiden så kom även mammas blombud som pappa hade beställt åt henne. Haha tänk att man kan bli så glad över lite blommor, söta mamma. Eller okej, det var en stor dekoration med massa blommor och en skit snygg kruka, pappa lyckas han med ibland haha.

Senare ikväll så blir det tårta och sånt, mysmys. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag, kanoners. Nu är det bara en snygg Bengtsson som fattas i vardagen, sen är allt helt prima i guess:) Sicka drömmar va... Höhö.

Bilder från idag













RSS 2.0