Robin Bengtsson och Kim Fransson - Hold the line


Build up your confidence


Så otroligt bra kvalité! Love it.


Hemma i dag alltså. Skulle egentligen bara i väg på ett möte med SYV men det är på Onsdag istället, så då hade jag inget att åka i väg för. Kändes ju sådär, för jag hann duscha, fixa mig and so on innan jag (mamma) kom på att mötet var på Onsdag. Har inte gjort så mycket i dag alltså.. Eller jag har läst igenom lite sidor ur mediekunskapsboken som vi har i "läxa" tills i morgon. Duktigt haha.
Har nog inte så mycket mer än så att säga.. Bloggen är mega tråkig just nu. I know. Men men...


Because you confuse my feelings.


Grattis på födelsedagen

Rest in peace Michael Joseph Jackson


Sitter med Mickis inne i ett provr

4b9b667e6d14fb505d0e3b6e204eb77f.png

Kolla varifrån!

Sitter med Mickis inne i ett provrum inne på NK. Himer provar chinos, skit snyggt. Nu ska vi fika eller något. Pussen


Just nu






You could be a sweet dream or a beautiful nightmare




Beyonce - Sweet dreams

Mot sängen. Godnatt Sverige!


Sometimes things ain't what they seem.

Är på så sjukt dåligt humör. Är inte direkt sur, men något liknande.
Slår man upp ordet sur i ett lexion så får man upp  "våt, tvär, butter, putt, vresig, tjurig, grinig, gramse, misslynt, härsken, purken".
Så känner jag mig. Jätte tvär, mycket butter, väldigt putt (vad fan är det??), lite grinig, tjurig och skit purken. Japp, så är det.

Är så jävla trött på saker och ting. Vill bara lägga mig ner och dö, tror inte någon skulle bry sig för tillfället. Sen kan jag återuppstå och vara på skit bra humör. Må sådär extra bra och allt är som jag vill ha det, and so on. Men just nu kan allt bara ta sig! Fuck off and die typ.

Thank you god, for this person!


Save Tonight


Den här låten ger mig rysningar om och om igen.



Robin Bengtsson - Save Tonight COVER i Gävle


Robin Bengtsson med band - Save Tonight COVER Studio version

Off to school och outfit

Idag har jag en ända lektion. Börjar kl tre och slutar strax efter fyra... Känns sådär halvt meningslöst att ens åka iväg, men men why not. har inget bättre för mig och skolan är skolan:)

Fick iallafall sova ut till 11 idag, hade kunnat gå upp senare men kände inte alls för det. Så jag har ätit lunch, suttit lite vid datan, pratat lite i telefon och ja snart går min buss. Eller ja, den går kvart i två haha.
När jag slutar så ska jag möta upp Mickis och så tar vi sällskap hem, alltid lika trevligt. Snart är det fan helg alltså, sjukt härligt det med. Har inga speciella planer förutom att på lördag så är det kräftskiva här hemma som gäller... Lite vänner till familjen tittar över. Ska bli trevligt, men framförallt gott. Jag älskar kräftor. Är ju kräfta själv så det kanske har någe med saken att göra, vem vet;)



Weeii.

Sådära, då var det fixat. Internet-snubben fixade internet på laptopen, och det funkar dessutom i mitt rum. Plus att vi fick ett riktigt bra virusskydd. Inte direkt gratis... Över 2.500 men men haha. Det var behövligt.

Så ja, nu sitter jag på laptopen och skriver. Var ju ett tag sen internet funkade på den här datan. Lite små kul, hade ett riktigt illa msn namn när jag loggade in. Michel's namn typ överallt med massa hjärtan. Kul då blev man påmind om våran lilla tid tillsammans också, inget illa det i och för sig. Lite kul faktiskt.

Ska snart gå och lägga mig i sängen, kanske med datan den här gångem, woho. Nej men får se... Är jätte trött. Fast i morgon kan jag sova i stort sätt hur länge jag vill nästan. jag börjar kl tre. Känns rätt ovärt, men men:)

Paint the picture of tomorrow in you

Lång dag, riktigt lång dag.
Började med att klockan ringde kl fyra i morse. Självklart så skulle jag inte upp redan då.. Men jag är en sån person som ställer klockan två timmar innan bara för att när klockan ringer så vet man att man kan sova i två timmar till. Så ja, jag snoozar i två timmar. Ändast för känslan, så jävla underbart. Vid sex klev jag upp idag, duschade, fixade mig och hann klart till strax efter sju. Bra jobbat!
Dock hann jag inte äta något, och det är rätt viktigt att jag inte går med tom mage när jag äter en rätt stark medicin. Men jag fick i mig ett glas fil och det brukar räcka.

Dagen började med Textkommunikation, nytt ämne för i år. Det var helt okej faktiskt. Rätt lamt, men ändå okej. Sen så flöt dagen på med lucnh, svenska, matte och sist gympa. Vid fyra så slutade vi, jag kom hem runt 5. Har inte hunnit göra något speciellt sen dess.. Det blir som vanligt, man kommer in i rutiner. Kommer hem efter skolan, äter middag, sätter sig vid datan, kollar på något tv program som är värt att se, sen lite mera datan, sen sova. Oftast så är det så. Ibland stan efter skolan och så, bror ju på när man slutar.
Jag vill oftast bara hem fort som fan när vi slutar sent iallafall.

Snart kommer någon data kille hit som ska fixa så att vi får internet på laptopen igen. Vore ju helt underbart. Lycklig Lisa... Hoppas bara att det går att fixa så att det funkar inne på mitt rum med. Annars är det väl rätt så ovärt... Kan ju lika gärna sitta vid den här datan då om det inte funkar på mitt rum. Det är ju mest bekvämligheten att kunna ligga inne på rummet med datan i knät och blogga eller något, som jag är ute efter. Men men, får se.


En suddig Martina, mina fötter och en suddig Tullan i skolan idag haha. Värd bild!

Ojojoj... Hahaha. Sitter på textko

6933dfff9b92386979fdd2abab432d7a.png

Kolla varifrån!

 

Ojojoj... Hahaha. Sitter på textkommunikation lektionen. Vi skriver löpsedlar.. Jessicas var ju måttligt intressant haha. Vänta bara tills ni ser det stå så på riktigt.. Då skrattar ni inte längre;)

 

Update: Hoppas ni förstår ironin haha!!

 


I need to breathe in something new

Idag började jag kl halv elva med en media lektion. Jag har Johan som lärare på den lektionen och jag stormtrivs.. Han är lätt att ha och göra med, sånt uppskattas alltid. Tror dom här medialektionerna kan bli lärorika och framförallt roliga. Alla fick en uppgift tills nästa gång att ta med sig en liten filmsnutt utav en speciell filmgenre som man tycker om. Kärleksfilmer är väl ändå min grej, så Johan bad mig redovisa lite om det. Jessica ska prata lite om disneyfilmer, medans andra ska prata om skräck, zombie and so on. Men jag ska alltså prata om kärleksfilmer, sådana där överdrivet romantiska, sådana som man alltid oavsätt vad gråter utav. Sådana där som jag älskar!! Haha.

Vi fick sluta lite över en halvtimme efter att vi börjat, så lite efter elva drog sig jag och Jess in mot stan där vi gick runt i bra många timmar. Jag fick med mig en kalender/filiofax hem, det var mitt mål. Så jag är nöjd. Runt kl tre så mötte jag Mickis, Emy och Adam plus några andra killar. Vi drog oss mot kungsträdgården och satte oss på ett par bänkar där, och samtalsämnet blev Twilight för min, Mickis och Emys del. Längtar som satan efter den nya filmen. Tror den kommer vara jävligt bra! Efter en stund så gick vi mot centralen, mötte Himer en stund och åkte sedan hemmåt.
På tunnelbanan så träffade vi ett par skit skumma killar som snackade med oss as mycket haha. Dom var lite random, men dock trevliga och till en början roliga. Vi fick skriva ner massa saker i deras kalendrar haha. Jaja, sen tog vi alla bussen hem.

Känns så jävla skönt att vara back on track eller vad man nu kan kalla det. Känns skönt att umgås med folk, strosa runt i stan och bara vara. Är glad att jag och mamma tog oss orken till att åka till doktorn så att jag fick min jobbiga feber och allt fixat. Thank god för pencilin! Jag mår redan mycket bättre... Men ska ju äta i 8 dagar till haha.



Den här låten är och kommer alltid att vara speciell. Ett måste är att lyssna noga på texten.

"Listen to the wind between the trees. Watch the stars shine for you and me. Open your eyes it ain't hard to find the miracles in the night

Dive into the ocean of your dreams. Sometimes things ain't what they seem. If you feel lost and might be afraid and lonely in the rain.

Paint the picture of tomorrow in you ...

Baby I am sorry, But I have to leave And sail the ocean By myself. Maybe there will come a Day for us to find a Way to let us Meet again. I'm saying goodbye Baby please don't you cry, 'Cause forever we'll be More than friends.
Maybe this is not the end.... "


Outfit Tisdag


Nu har jag lagt mig i sängen med m

4c3a7ef71b683b0f7c65d9eb1491b380.png

Kolla varifrån!

Nu har jag lagt mig i sängen med mina två favorit män. Ben&jerry:) Ska strax sova, är döds trött. Puss och godnatt.


Vi är nu MP2b

Första dagen i skolan idag då... Segt. Jätte segt. Skit segt. Jag vill ha lov. Men men, nu äre att kämpa som gäller.

Vi började kl nio, fick lappar, busskort and so on. Vid tio så skulle alla lektioner börja och man skulle gå efter sitt eget schema. Jag själv hade bara mentorstid runt halv två på eftermiddagen, men den skippade jag eftersom vi redan gått igenom allt på morgonen. Mitt schema ser just nu ut som så att jag bara har ca en lektion per dag. En dag ska jag bara vara i skolan i 35 min, och en annan dag ska jag gå från kl åtta på morgonen till kl fyra. Haha men som sagt, det är bara just nu. jag har inte valt alla kurser än, är lite efter på det området. Men tror att mitt schema kommer att bli rätt chill ändå. Elise schema tillexempelt är en mardröm, Jockes med. Beror på vilka kurser man väljer... Så får se.

Runt kl tolv idag så mötte jag iallafall, Mickis, Linn, Markus, Himer, någon kille och en till Lisa inne i stan. Vi gick till Sandys och åt. Eller Himer och den andre killen åt på Pizza hut som ligger precis bredvid haha. Efter det så gick vi runt i stan en rätt så lång stund. Och ja, sedan började vi åka hemmåt.

Jag mötte mamma på Ekerö runt kl tio i fem för kl fem så hade vi tid hos doktorn. Det visade sig att jag har streptokocker (stavning?) (måste vara världens fulaste ord? eller ja, näst efter kyss/kyssas....) Wtf liksom? Har hört det förut, och har haft det förut som liten. Men ja, iallafall. Streptokocker är min diagnos. Har nu fått pencilin som ska ta bort det. Skönt. Blir dock inge partaj för min del i helgen. No party. Jaja, skönt att bli av med febern som jag nu har haft konstant i en vecka och sedan mitt halsont. Ska bli jäääääävligt skönt nu när jag tänker efter en extra gång :)

Bilder från idag.





Jag sitter med jocke i uppbehållsr

667af739f68f686f2961c94e20ae2f43.png

Kolla varifrån!

Jag sitter med jocke i uppbehållsrummet och kollar igenom en katalog om student prylar. Gissa om man längtar. Nu är skolan i gång igen.. Vi har hunnit med upprop och fått massa lappar och skit. Sen runt elva, tolv så ska jag möta Mickis som har idrottsdag:) och kl 17 så ska jag till doktorn eftersom jag fortf mår dåligt.
Puss ha en bra dag


Ska åka till bussen nu. Mår inte a

0-2a1a24f0f22630ad3c6a442a2dc3c37c.png

Kolla varifrån!

Ska åka till bussen nu. Mår inte alls bättre... Fyfan, vet inte hur jag ska klara mig igenom den här dagen.


Just nu.

39 graders feber. Ensam. Fryser. Ringa Jocke.
Alla tankar kring skolan i morgon, måste dit.

Sköt om er, och var glada över att ni inte är jag just nu.

Söndag's ångest?

Är det redan dags för det? Söndag's ångest alltså. Förra året när skolan var i full gång så fick jag ångest varje jävla söndag, efter en grym helg vill man inte återgå till skolan utan man vill fortsätta att ha en grym helg.
Men ja, nu är jag där igen. I morgon börjar skolan för min del. I morgon börjar jag 2:an. Andra ring. Mitt näst sista år i skolan. Sjukt snabbt det har gått egentligen, och det ska dom här två sista åren också göra. Det bara måste dom.

Så ja, vad har jag gjort idag då. Min sista dag på detta sommarlov. Jag har spenderat den med Ida och Malin.
Dom kom till mig sent i går kväll och sov över. Dock så började jag må sämre igår igen, huvudvärk på dagen och över 38 graders feber på kvällen, blev ännu värre fram emot småtimmarna under natten. Men idag mår jag bättre igen, det går både upp och ner. Vill fan bara bli frisk. Borde fan bli det, om det inte är något långvarigt som körtelfeber eller något. Har ändå haft feber konstant i en vecka nu. Kan ju inte vara nyttigt haha.
Aja, får se hur jag mår i morgon. Ska iallafall till skolan, upprop och sånt sen om jag mår lika dåligt så åker vi nog till sjukan. Lika bra. Orkar inte må såhär. Min hals tar dö på mig, frossan tar dö på mig, allt tar dö på mig. Haha.

Nu är det mat som gäller, synd att jag inte har så god aptit när jag mår såhär. Men visst, lite slinker nog ner. Brådis. PUSSEN!


Sådär såg jag ut dagarna innan skolan började förra året, haha. Skillnad.





Ligger i sängen hemma hos mig och

493d73e9912e3b26d8cddd832d108532.png

Kolla varifrån!

Ligger i sängen hemma hos mig och kollar på baksmällan med ida och malin. Mysigt. Puss på det.


Samma visa denna natt. Knappt någo

0-499f684c09565dffca5c69f9ce14daec.png

Kolla varifrån!

Samma visa denna natt. Knappt någon sömn. Den här gången är det inte feberns fel.. Utan nu mår jag bara allmänt skitdåligt. Huvudvärk, ont i halsen. Varm, kall. Kall, varm. Usch.


Just a way to say goodbye..

Nu ska jag stänga av datan. Finns ingen anledning att stanna kvar. Vad jag ska göra vet jag inte, får väl hoppas att det går något bra på tv. Nås på mobilen gör jag iallafall, även fast jag har en stor fet lust att stänga av den med. Men men, hade gött och sköt om er.

P.s Emelie Reijs är mycket saknad!!


The Script - Breakeven

Avsluta meningen



Jag har insett att min senaste kyss: Var med världens bästa person på fyllan. Mikaela!
Jag lyssnar på:
James Morrison - You make it real. På repeat hela kvällen
Jag pratar: När jag känner för det
Jag tycker om: Musik
Jag avskyr när folk: Säger saker som dom inte menar
Mina närmaste vänner är: Riktigt jävla dyrbara
Min första vän hette: Josefine Lövhammar Bystedt
Kärlek är: Något man ska förtjäna, för det är jävligt dyrbart det med
När jag borstar tänderna: Så tycker jag att det kittlas i hela munnen
När jag lagar mat: Så blir mamma förvånad
Jag tänder på: Manliga händer, ögon och ärlighet
Det sexigaste yrket är: Musiker. Gitarrspelande killar = kåtslag
Jag är rädd för: Ballonger
Den värsta känslan är:
Svartsjuka och svek
Den bästa känslan är: Lycka(?)
Jag är bäst på: Att skratta
Jag är sämst på: Att vara sur på någon en längre tid
Om jag var ett djur skulle jag vara: Katt
Om jag vore en bil skulle jag vara:
En bil som låter som Himer när han försöker härma det ljudet. (Mest för att vara snäll... För ingen bil låter så egentligen hahaha)
Jag kommer alltid att vara:
Lisa Anna Tomasdotter Nilsson Wallin
Det finaste som finns är:
Robin Bengtsson hahahöhöhehehe....
I sommar: Har någon tryckt på snabbspolning
Sist jag grät var: Typ nyss åt någon låt. Gråter jämt!
Jag kan: Väldigt många låtar
Jag kan inte: Vrida på tungan
När jag vill tänka går jag: Och lägger mig i sängen och lyssnar på musik
När jag bakar så bakar jag: Kladdkaka
Min mobiltelefon är: Mitt liv
När jag vaknar på morgonen: Så ser jag nyvaken ut?
Innan jag går och lägger mig: Så kollar jag på tv, pratar i telefon eller smsar
Just nu tänker jag på att: Den här kvällen har varit rätt dålig
Bebisar är: Så otroligt gosiga
Idag har jag: Blivit lite mera frisk (WOHO!!!!)
Ikväll ska jag: Göra absolut ingenting
I morgon kommer jag: Att äntligen få träffa Mickis igen
Jag vill verkligen: Att livet vore snäppet enklare just nu

Back to the place where I belong

I'm staring out in to the night.
Trying to hide the pain.
I'm going to the place where love and feeling good don't ever cost a thing.


På bättringsvägen?

Idag känner jag mig inte längre som en zombie. Idag är jag lite mer mänsklig. Jag har dock fortfarande stört ont i halsen och är förkyld som jag vet inte vad, men ingen feber och det är jag glad över.
Så i morgon hoppas jag på att jag får umgås med lite vänner igen.... Känns som att jag inte har träffat folk på typ över en månad. Det blir väl så när man har legat i sängen i nästan en vecka.
Jaja att vara sjuk är smällar man får ta ibland i guess.. Synd bara att det var tvunget att ske dom sista dagarna utav detta (ur usla) lov. På måndag börjar skolan igen. Det ska på ett sätt bli skönt att träffa alla igen, komma in i rutiner and so on. Men samtidigt, tidiga mornar, läxor, plugg, prov och blabla. Inte riktigt min grej haha.
Jag och Jocke låg och snackade i telefon en större del utav natten igår och pratade lite om skolan och så. Vi kom in på att det ska bli kul att se ettorna, får väl hoppas på att det är lite roligt folk.

Dötrisst inlägg, sorry för det. Men mer än såhär har jag inte att skriva om. det har inte hänt så mycket dom senaste dagarna, som ni nu vet. Lovar att bjuda på bilder och sånt när jag väl är frisk och kan börja leva mitt liv igen.


Hahaha... Så stört snygga. Västergötland 09. <3

Nostalgi.

Ska nog joina sängen snart... Även fast jag nästan nyss kom där i från haha. Kollat på film you know.. Mitt liv nu för tiden. Love it. Eller inte. Så tröttsamt. Vill bli frisk, vill träffa folk, umgås. Men tyvär så känner jag mig inte det minsta bättre. Eller okej, kanske pyttepytte lite. Febern är nog inte lika hög längre. Dock så har min hals sagt i från på skarpen och strejkar mer än aldrig förr. Om jag ska vara helt ärlig så har jag nog aldrig i mitt liv haft såhär ont i halsen. Kan inte äta, för att det gör för ont att svälja. Speciellt nu på kvällen och sen på morgonen. Har inte ätit någon middag idag, gick helt enkelt inte.
Nu gnäller jag bara märker jag, men fan det är okej. Iallafall nu, synd om er som behöver läsa sånt här dösnack, men ännu mera synd om mig som typ dör snart. Inte riktigt, men ibland önskar jag det. Jag skulle kunna dö för några dagar och sen återuppstå och vara frisk som fan. Skit bra idé, så gör vi. Hehe... Ännu mera dösnack.

Snackar med Hugo och har gjort det lite under kvällens gång.. Samtidigt kollade jag igenom lite bilder från förra sommaren. Den perfekta sommaren. Hittade några bilder på Hugo och mig. Old pic's, måste vara något av det roligaste. Är glad att jag är en fotonörd och fotar typ allt som kommer i min väg. Jag var riktigt duktig på det förra sommaren, vilket jag också är glad över. Dessvärre så är min kamera jävligt sönder just nu, så tar knappt några bilder förutom med mobilen, och kvalitén är ju inte något att jubla för.


Jag och Hugo i Augusti förra året. Snart ett år sen! Då sågs vi oftare..

And isn't it ironic?

Jag vill så gärna formulera mig med rätt ord. Försöka att skriva av mig lite. Lätta på trycket. Låta lite av allt jag tänker på bli historia och blicka framåt.
Men jag får fan inte fram något vettigt, hur mycket jag än försöker. Jag tänker inte skriva av mig, eller säga det jag vill ha sagt, bara lämna ett stort fett frågetecken efter mig.

Mamma är en ängel. Mindre feber i

0-67feb79d88f27f4514f7782794ac3ce3.png

Kolla varifrån!

Mamma är en ängel. Mindre feber i dag.. Tror jag, haha lever på alvedon som håller febern borta. Men dessvärre så gör min hals så ont så att jag knappt kan svälja. Mamma köpte några speciella halstabletter som gör så att hela halsen och tungan domnar bort, det kändes skit knäppt. Haha satt typ bara och skrattade för mig själv när jag åt strax därefter.. Maten bara flög runt i munnen haha! Puss på mamma och hoppas hoppas hoppas att jag blir frisk typ snarast.


Uttråkad

Är så otroligt trött på att ligga i sängen, ligga i soffan, kolla film, kolla film, kolla film. Det börjar bli allt för ensamt och långtråkigt. Har ju gjort det i flera dagar nu fan...
Usch jag får en riktigt jävla fet ångestkänsla i kroppen, när jag tänker på att jag på alla sätt och vis just nu bara missar mina sista lovdagar. Snart tar friheten slut och jag ligger och slappar i sängen.... Alltså fan inte okej.
Hoppas på att bli mer eller mindre frisk tills helgen då vill jag ha en sista kväll med nära och kära innan helvetet drar igång. Okej, det ska faktiskt bli kul att träffa alla i klassen igen, och det ska bli spännande att se vilka som börjar i ettan också, kulkul.

Idag har jag varit sådär extra sentimental och lyssnat på massamassa bra musik. Kollat igenom tusentals av betydelsefulla klipp på youtube. Helt otroligt hur vissa saker kan påverka en så mycket. Jag är väl så som person i guess, gråter för minsta lilla. Som vissa filmer jag ser på, när jag hör vissa låtar eller när saker och ting bara blir allt för känslosamt. Jag påverkas lätt utav andra personer. Rätt skumt egentligen om man tänker efter.. År 04/05/06/07 när jag stod och skrek, skrek, skrek och grät som ett offer längst fram vid scenen på Darin konserter haha. Glömmer aldrig the vocie 06 när han helt oväntat sprang ut på scenen och tog emot ett pris som årets artist, och sedan körde lite låtar. Jag bokstavligen svimmade utav chock när jag såg honom. Allt bara tog stopp i mitt huvud och blev kolsvart. Helt plötsligt så låg jag bara i en hög på gruset. Snacka om att Tessan och Rebecka som jag var där med vart förvånade... Och nu när jag tänker tillbaka på det så skrattar jag ju bara såklart, jag var galen, inget jag kan göra något åt i dagsläget. Men samtidigt tänker jag ju, vad fan hände? Hahaha.

Haha jaja, det är iallafall härligt att kunna tänka tillbaka på allt.
Ha en bra kväll.


2005

Feeling good.

Låtar som har fått mig att må bra när allt annat har varit grått. Låtar som påminner mig om lycka.
Sen att personen i fråga som framför dom här låtarna är fucking amazing, är en helt annan sak.








Här ligger jag. Har knappt sovit n

0-5b2e1af871f2d559ea89d2d4204be8e6.png

Kolla varifrån!

Här ligger jag. Har knappt sovit någonting i natt.. Max en timme. Jag har frusit mer än aldrig någonsin förr. Har nog haft väldigt hög feber i natt, från och till. Nyss när jag var uppe för att dricka vatten så tog jag tempen och hade 39.6. Vart chockad, trodde att jag hade lägre för jag mådde dåligt men frös inte lika mycket. Så ja, då undrar man ju hur hög feber jag hade när jag mådde som sämst i natt, och frös som om jag låg ute i snön på Antarktis. Illa. Det börjar bli väldigt ljust ute, vilket gör det svårare att somna. Men borde nog kunna göra det snart ändå, tog nyss en ipren och hoppas på att allt lugnar ner sig lite. Men får väl se. Puss på er alla.


OH GOOOOOOD!!!!!!!!!!!


Who doesn't long for someone to hold?

Sjuk tjej nr 1. Helt klart!
Feber och allt som hör till... SÅ JÄVLA HÄRLIGT. Det var verkligen min största önskan, att bli sjuk dom sista dagarna på lovet. Finns det något mer underbart? MMMM LOVE IT!!!!!
Eller inte. Jag dör. Orkar inte. Vill inte.

Ska lägga mig i sängen nu. Ja, jag så gott som bor i min säng. Speciellt nu.
Ska sätta på någon film som jag nyss laddade ner.. Fired up tror jag att den hette. Är väl nån B film som handlar om ungdomar på highschool. Men det duger!
Såg ju 17 Again igår.. Bra film, rätt förutsägbar men ändå bra. Jag menar, Zac Efron. Han utseende. Är det lagligt att se så perfekt ut? Det måste ju vara ett under.. Inte en jävla del utav hans kropp/ansikte är fult. Har han ens några fel? Han måste vara en utav få, väldigt få som lyckas se så bra ut. Ibland önskar man ju att han kunde dumpa sin "hej-det-läcker-ut-naken-bilder-på-mig-på-internet-en-gång-i-månaden-ouuups-hihi!!!" brud och komma till Sverige haha.
Jaja nog om det... Nu ska jag se film och tycka synd om mig själv. För lite synd är det ju.... Om mig alltså!




I'm holding loose, but ain't letting go

Idag har det varit en riktigt slapp dag, ända från start. Vaknade sent eftersom jag på något konstigt vänster inte kunde sova i går, hur mycket jag än försökte. Somnade runt fem om inte senare.
Så ja den här natten blir väl förmodligen likadan eftersom jag som sagt vaknade sent. Jag måste, bara måste börja vända på dygnet snart. Om exakt en vecka, så börjar skolan för min del. Det känns sådär, är så grymt otaggad så att det finns inte ens ord för det. Det här lovet har gått för fort, har nog aldrig upplevt att ett sommarlov bara har runnit iväg så här förut. Förra sommaren, ingenting kommer att kunna mäta sig med den. Den gick lagom fort och jag hade roligt varje jävla skund utav dom där veckorna. Den här sommaren, minns knappt vad jag har gjort. Känns som att någon har tryckt på snabbspolning och ja vipps så är man här, en vecka innan skiten börjar igen. Läxor, tidiga mornar. Snart är det dessutom höst, vinter you name it. Har aldrig varit ett fan av dom årstiderna, jag är sommarbarn från topp till tå. Men på ett sätt kan jag längta lite... Förra hösten var den bästa i mitt liv, likaså vintern. Får se hur den här blir. År 2008 var i genomsnitt jääääävligt bra....
Men men, jag antar att jag får sluta upp med att jämföra saker sådär.. Då kommer ingenting duga.
Tänker istället som så att..... Jag lever, fyfan vad härligt!!!! Haha;)

Nu ska jag utnyttja mitt liv på bästa tänkbara sätt och lägga mig i sängen för att kolla på film, då trivs jag. Då mår jag bra.. Haha. Sen ska jag nog försöka att sova, med lite härlig musik i öronen så kanske det går. Har laddat ner flera hundra låtar idag. Eller inte laddat ner, utan jag har tagit låtar från youtube och gjort om dom till Mp3 filer istället. Så nu har jag ALLA mina favorit klipp från youtube på mobilen/Ipoden! Bara som ljud dåra, men det funkar.
Får tacka Himer för att han är så smart och vet så mycket och har förklarat för Mickis hur man gör, som i sin tur förklarade för mig. Great!

Nej juste, filmen var det ja. Det blir 17 Again med ingen mindre än världens snyggaste Zack Efron. Bara måste gillas!

Pussiluss


15 Augusti - The Voice

Dagarna innan la jag ju bara upp snabbt i bilder för att ni iallafall ska få en liten inblick i vad som har hänt dom senaste dagarna.
Men nu blir det lite text.

Jag och Mickis åkte hem från Himer runt ett eftersom att vi hade sovit där från fredagen till lördagen. Vi skyndade oss hem, fixade oss och tog sedan en buss tillsammans med Emelie in mot stan igen runt klockan sex på kvällen.
Väl inne i stan så träffade vi Himer, Greken, Jimmy och massamassa fler och drack lite eftersom planerna var att vi skulle på fest senare mot kvällen.

Runt kl 21 när sjävla the vocie började så var vi inte på plats i kungsan ännu, utan vi befann oss ett hus emellan. När jag hörde Darin's låt "See you at the club" spelas så började jag nynna med och tänkte inte så mycket på det, tills jag reagerade och insåg att han stod på scnen just precis då och hade börjat. Jag fick panik, skrek som en galen fjortis, tog Mickis i handen och spang allt vad jag kunde mot kungsan. Haha vi lämnade Himer och alla, skrek och sprang. Vi missade hela första låten och halva "Breathing youre love", men hann se hela "Runaway" iallafall. Vi ställde oss mitt i gröten med massa andra tjejer som precis som oss stod och skrek och sjöng med haha. Det var lite små galet och jag såg ingenting! Men jag var glad för det.. Eller ja, sådär lagom glad iallafall. Grejen att jag hade missat halva hans framträdande var ju något som fick följa med som ett klagomål under kvällens gång. Kom ju ändå dit mest för att se Darin liksom... Men dom andra artisterna var också bra, även fast vi stod långt ifrån och bara lyssnade. Det var en trevlig kväll. Lite väl kaotisk, men helt okej ändå.

Det blev fyllekäk på donken runt tolv, där vi mötte massa roligt folk haha. Kl tjugo i ett typ så började vi dra oss mot Bromma.. Eller ja vårat mål var att åka till Hässelby där Jocke bjöd på fest, men vi hoppade av i Bromma ändå. Dels för att jag mådde dåligt och dels för att vi inte orkade, lika bra att åka hem då. Runt halv 3 fick jag lägga mig i min OTROLIGT sköna säng som jag älskar mer än livet själv. Haha.

Trevlig kväll trots att vi (jag och Mickis) dissade kändisfesten.... Hahaha ;)















13&14 Augusti - Stan med Mickis och massa folk.



12 Augusti - "Festen" i Kungsträdgårdens tunnelbana.










11 Augusti - Himer 17 år!! Kungsträdgården på kvällen. Missade Kat&Darin.








10 Augusti - Patric fyllde 18!!!
















10 Augusti - Videoinspelning "Another lover's gone"






Är påväg in till stan med Mickis o

0-631be19c52c9ace62aa72d58c1da3699.png

Kolla varifrån!

Är påväg in till stan med Mickis och Emelie. I kväll är det the voice som gäller. Så klart. Vi ska möta Himer och massa i stan och kommer nog att ha en väldigt trevlig kväll. Jag ser fram emot att se Darin, som ni alla nog förstår. Pussiluss (haha)


Ligger i soffan med Mickis och tit

0-52c81becebbe47065c33e87ca1ae0043.png

Kolla varifrån!

Ligger i soffan med Mickis och tittar på tv. I soffan mitt emot så ligger Julia och Malin.. :) Trevligt trevligt. Ska strax hem men innan tänkte jag Blogga från Mickis data och lägga in bilder och sånt, som hon har tagit med sin kamera och som jag inte har. Pusselipuss


Påväg in till stan med Mickis. Ska

0-3cf8e1b363ed873a8e40cacf11d6d579.png

Kolla varifrån!

Påväg in till stan med Mickis. Ska träffa massa trevligt och roligt folk.. Det påminner om förra sommaren och sånt gillas eftersom den var bäst! Puss så länge


Trött, besviken och GLAD!

Rubriken förklarar nog ganska bra hur jag känner mig nu haha.

I går så var jag, Mickis, Johanna, Anton och två kompisar till Himer hemma hos Himer och firade honom lite för han fyllde år!!:) Det var jätte trevligt, god mat och sånt. Runt åtta så åkte vi in mot stan för jag och Mickis fick våran vilja igeonom. Vi ville in och se Kat DeLuna. Väl i Kungsträdsgården var det sjukt mycket folk, men vi hittade Elise och Jessica som även dom skulle se Kat.
Sen gick det några timmar, vi gick runt, hälsade på folk man kände igen och kollade på artisterna som skulle uppträda innan Kat. Tillslut tröttnade vi på att vänta, plus att min sista buss gick så vi skyndade oss där i från för att hinna med bussen men insåg vid Centralen att vi ändå skulle missa den. Mickis och dom åkte vidare till Brommaplan för att ta nästa buss men jag åkte hem till Jessica för att sova där.

Här kommer "besviken" med.... Väl hemma hos Jessica så skriver Idis på msn att Darin hade dykt upp under Kat's show och kört Breathing your love med henne. Så klart! Helt glasklart att han skulle dyka upp...  Om amn tänker efter riktigt noga så förstod man det. Men vi drog.. Utan att tänka en extra gång. Så ja, där missade jag något som jag hade kunnat döda för att se.
Dom två uppträda med den låten på SAMMA scen, det är typ once in a life time. Plus att det är en utav mina absoluta favorit låtar genom tiderna, så det kunde inte ha blivit något annat än GRYMT. Är sjukt besviken att vi inte stannade och tänkte till... Men men, sånt är livet.

Runt kl två på natten så drog jag och Jess ut för att möta Jocke och Fredrik. Vi skulle från början bara med ut på en cigg men stannade och snacka och drog sedan hem till Jocke där vi åt och jag somnade tvärs över jocke i soffan typ haha. Så ja där låg jag och sov i några timmar, osocial haha. Runt 7 i morse så gick vi hem jag och Jessica, somnade igen. Är lite trött fortfarande, men jag överlever haha.

Dessutom är allt med skolan nu löst, därav är jag glad som aldrig förr. Så sjukt skönt! Livet leker. Nu ska jag ta vara på dom sista dagarna utav detta lov (som har gått FÖÖÖÖÖR fort).


Något jag hade kunnat göra vad som helst för att se.
Dummadummadumma fan i helvete att vi gick.


Är i kungsträdgården med Mickis, H

5505309c72c93008b7d70ab4ff97a5ef.png

Kolla varifrån!

Är i kungsträdgården med Mickis, Himer, johanna, anton, marcus, elise och jessica. Väntar på att Kat DeLuna ska uppträda:)


Är påväg hem till Himer som fyller

2b87940b6214d7ac346165b676e8b714.png

Kolla varifrån!

Är påväg hem till Himer som fyller år.. Fast det blir bara chill i kväll. Skönt med tanke på gårkvällens bravader:)


Frukost just nu. Vi mår sådär... H

0-7ee0d4b1cefdc2201d85f7b34a1fad1e.png

Kolla varifrån!

Frukost just nu. Vi mår sådär... Haha. Skit trevlig kväll i går i alla fall:) Vet inte vad dagens planer är.. Vill till 08 och se Kat DeLuna.. Men hinner nog inte. Aja, puss så länge


Sitter med massa härligt folk här

0-73cc9145fefbb700fe07734858bbc095.png

Kolla varifrån!

Sitter med massa härligt folk här hemma hos Patric. Rebecka, Mickis och Linda på bild.. Vi har lite mysigt tjej snack. Senare mot kvällen så blir det bad i poolen:D puss på er


AS BRA DAG!! Nöjd Lisa:)

Ska skriva mer om dagen sen, promise. Men nu har jag väldigt brottom, ikväll blir det överrasknings fest för Patric om jag har förstått det hela rätt.. Så jag måste åka nu, först förbi konsum för att köpa nödvändigheter och sedan vidare hem till Mickis för att plocka upp henne, och ja sen hem till Patte.

Ha en skit trevlig kväll!! Det kommer jag absolut ha... Kommer kunna leva på dagens händelser ett bra tag fram över. Plus att Lördags kvällen fortfarande får mig att le. Fan vad bra allt är! Just nu haha.



En snygg Robin i en väldigt snygg bil.

Ni förstår inte hur lycklig jag är

-4900022eb49deb60e2fa796462f9312.png

Kolla varifrån!

Ni förstår inte hur lycklig jag är just nu!!!!!! Hahaha.


Bilder Sommarkrysset





















Tro mig, jag är måttligt road över att jag inte har någon riktigt kamera och får annvända mig utav mobilen!!



Michael Jackson medley - Darin


TITTA HÄR FÖR ATT FÅ SE!

Hoppas ni förstår proffsigheten i det där.

Bio och Sommarkrysset

I Fredags var jag ju på bio med pappsen, vi såg som sagt "sommaren med Göran". En as bra film, verkligen. Skit rolig och värd att se. För er som har en typisk svenne humor typ haha.
Efter bion så skjussade pappa hem mig till Jessica.
Vi gjorde inte så mycket, gick ut och mötte Jocke, satt och pratade med honom ett tag. Sen gick vi hem igen, åt nacho schips och kollade på filmen "World trade center". Strax efter det så gick vi och la oss...

Upp tidigt på Lördag morgonen.. Eller ja, klockan stod på 7 men Jessica råkade nog att stänga av den i sömnen för vi vaknade runt 9, då våran buss skulle ha gått. Men vi skyndade oss och duktiga som vi är så kom vi bara 10 minuter försent till Centralen där vi skulle möta Sophie. Efter det så bar det av mot Gröna Lund. Vi kom dit strax innan insläppet och satt sedan där från kl elva på morgonen till cirka kl tio på kvällen. Det var helt sjukt varmt och jag har lyckats att få världens fulaste bränna både framme vid brösten och över ryggen. Illa!

Runt kl två så bröjade artisterna att repa och ja, Darin var först ut. Han gjorde ett medley på några utav Michael Jacksons låtar. Bland det bästa jag har sätt i mitt liv!!
Vilken känsla, inlevelse, röst, dans, ALLT. Vilken jävla talang!!! Vi alla var helt mållösa efter hans första rep. Det var gåshud på hög nivå. Man hade förväntat sig något bra, något jävligt bra, men det där? Nä! Och tänk då också på att på repen så är varken ljudet, koreografi eller något helt fulländat. Men det vi fick se, det han gjorde det var så fulländat som det bara kan bli. Är sjukt glad att vi också fick chansen att se hans medley så många gånger, under rep, genrep och sedan under liveshowen. As bra. Grymt. Bäst! Jag längtar tills jag kan lägga upp ett bra klipp utav hans framträdande här på bloggen.
Kvällen var verkligen lyckad.

Skulle ju ha åkt till Martins avskedsfest efteråt.. Men kl var ca tolv när jag skulle ha kommit dit och Ida plus dom andra drog ju så då åkte jag hem. Lite synd, hade velat vara med sen kvällens start, men men :)



Ni får fler bilder från kvällen i ett annat inlägg snart.

Outfit Onsdag, Josefine&jag


Nu är det slut. Grym kväll. Grym D

5600ded07e9d6b0802c1bef46da2c6e6.png

Kolla varifrån!

Nu är det slut. Grym kväll. Grym Darin. Nu har jag lite små brottom, ska nämligen hem till martin som ska ha en avskedsfest i kväll. Även han ska lämna oss här hemma i sverige för att bo i usa i ett år. Jag kommer dock att komma dit runt tolv, lite segt. Men men, det blir nog trevligt. Puss och ha en bra kväll/natt.


Snart börjar det. Ca 50 minuter kv

0-59235e94f20d5266d0a74d09f9f54c6f.png

Kolla varifrån!

Snart börjar det. Ca 50 minuter kvar. Och jag tänker nästan tvinga er alla att kolla, det är verkligen värt det. Känner att det inte blir så intressanta inlägg.. Men men sånt är livet. Puss


Är på grönan just ju.. Har varit h

0-6f90c812c262a0cba8fa7e3fe53420a9.png

Kolla varifrån!

Är på grönan just ju.. Har varit här i en timme cirka nu. Det är dö varmt, så får se om jag kommer här i från levande eller som en totalt genom stekt lisa. Ha en bra dag, Bloggar senare. Puss


Nu ska det ätas nachochips kan jag

-55c8351ac2460281fc2fa7fd9b761e6.png

Kolla varifrån!

Nu ska det ätas nachochips kan jag lova!! Mickis, jag vet att du blir bra avundsjuk nu!;) Puss på livet.. För tillfället! P.s Filmen, sommaren med göran var helt klockren. Värd att se, helt klart!


Mötte nyss Jocke här i hässelby..

-73b5e13592b22ee3450afe0940f5f7c.png

Kolla varifrån!

Mötte nyss Jocke här i hässelby.. Gäller att passa på när man ändå är här liksom. Det var trevligt.. :)


Sitter just nu med pappa inne i ku

7d3b40d5c0809cc7132e5fd17cf929ca.png

Kolla varifrån!

Sitter just nu med pappa inne i kungshallarna och slå äta. Jag valde så klart att äta en nachotallrik! När vi har ätit klart så ska vi på bio. Sommaren med göran ska vi se, får se hur den är. Har hört att den är både bra och dålig.. Får se helt enkelt. Ha en trevlig kväll. Puss


Another lover´s gone

Vill ni höra den nya singeln med Robin och bandet? Klart som fan att ni vill, dum fråga haha.
Klicka här och spola fram till 25.45. GRYMT!!!


Favorit Bengtsson

"På måndag tisdag nästa vecka spelas musikvideon in, på olika ställen i stockholm. För er som bor där så kan ni ju ta er till strandvägen på måndag till exempel;)"

Gissa vem som kommer att befinna sig på Strandvägen???
Hahaha..

Josefine och Anton, världens sötst

0-40d293a137f0900353169d7beb1f3657.png

Kolla varifrån!

Josefine och Anton, världens sötste par:) Sitter vid Eira och dricker lite.. Det är så man löser problemen här i Sthlm! Citerat av Anton:) Puss puss


Just nu



Inte dom mest serösa bilderna haha...

Sitter just nu på bussen påväg til

0-6ee10ac75bcc041b947c76204eeeed4d.png

Kolla varifrån!

Sitter just nu på bussen påväg till Jossan. Vad vi ska hitta på vet jag inte ännu, men något roligt blir det såklart. Som alltid. Puss så länge!


That's what it's all about

Jag och Mickis satt uppe ett jävla tag igår.. Kollade på massa olika tv program på tv:en och fastnade framför Miami Inc som började kl 02.00.
Så typiskt oss att sitta och disskutera tatueringar sådär haha. Önskar att jag och pappa kommer iväg snarast och fixar min tatuering, som han har lovat i flera månader nu. Man blir så jävla sugen. Speciellt när man ser på program som Miami Inc eller liknande.
Jaja nog pratat om det... Jag och Mickis kom i säng strax efter att Miami Inc var slut. Vi hann även koka lite nudlar sådär mitt i natten haha.

Jag åkte hem runt kl 12 i morse och la mig ute i solen direkt när jag kom hem.. Det har ju varit kanon väder. Sånt uppskattas!

Nu sitter jag här och ska strax äta middag, sen in i duschen tror jag. Kvällens planer är att åka till Igelviken och träffa Amer och några. Mickis är ju dock med Himer på någon fest, lite tråkigt att hon inte kunde vara med oss istället haha. Men men, Amer tjatade om att jag skulle åka dit och träffa dom, och jag har inget bättre för mig, så det får nog bli så:)

P.s Tänkte passa på att tacka Felicia som hjälpte mig och förklarade nogrant hur man bloggar från mobilen på det där sättet:) Tack!


Sooommmar, sommar och sol.

Outfit Tisdag




+ Leggins som inte syns på bilderna.

testar att blogga från mobilen. Li

79e76d8d1fcecfec0160d88b31590418.png

Kolla varifrån!

testar att blogga från mobilen. Lisa just nu! P.s glöm inte att tacka vädergudarna för det jätte härliga vädret!


Apa

Trevlig rubrik va? Vet att ni gillar'e. Det var Mickis så otroligt kreativa sida som tittade fram när jag frågade vad jag skulle skriva som rubrik. Apa fick det bli.

Ja som ni kanske har förstått så sitter jag hemma hos Mickis just nu. Jag kom hit vid middagstid och fick äta Wook med familjen Magnusson. Stört gött!
Just nu sitter vi och är sociala vid en varsin dator haha. Brukar bli så.. Men det gör absolut ingenting. Vi är iallafall med varandra och i samma rum, egentligen om jag tänker efter så räcker det gott och väl för mig. Mickis är och förblir min soulmate.

Är sjukt taggad på fest, vet inte varför. Kanske för att det var ett tag sen.. Typ förra veckan hos Albin tror jag.. Lyckad kväll som jag inte skulle banga på att få göra om.
Dagen har från och till varit ganska så jobbig, så lite fest nu mot kvällen hade inte suttit fel för fem öre.
Men nej, alltså ingen fest för min och Mickis del i kväll. Vi har försökt få hit Amer och typ Kevin ett tag nu, men tyvär utan framgång. Dom föreslog i morgon istället, men då ska Mickis iväg. Synd. Hade varit kul att träffa Amer och dom.. Det får mig att tänka på förra sommaren, då vi i stortsätt umgicks med dom typ hela tiden. Oftast här nere vid igelviken hemma hos Mickis och Isse.. Det var tider det. Tider man saknar, som fan.

Nu drog sig Mickis ner till vardagsrummet för att kolla på Prison Break. Så ja, jag kanske ska börja avrunda det här.
Pusselipuss.


Haha hittade en skitgammal bild på mig som är tagen med webcameran på den här mini-laptopen precis innan Mickis drog till Grekland tidigare i somras.
Ful som stryk på bilden... Men jag hade ju brunt hår. Minns ni? Haha.

What the fuck?

Jag blir så sur. Så besviken. Så ledsen. Vad händer mer världen?
VAD FAN HÅLLER TV400 PÅ MED?
Nu efter Bigbrother 2002 så börjar dom visa program från 2003. Låter rätt logiskt, men det är fel, mycket FEL ska jag tala om. För dom har ju redan visat HELA säsongen från 2003. Fan... Dåligt. Bigbrother är min överlevnad om kvällarna, när jag ligger hemma i min ensamhet haha. Jaja, jag gillade 2003's omgång av BB också, men lite tröttsamt. Dåligt.

Tonight you will rest in my mind.

Ikväll har jag nog varit mer sentimental (okej, jag vet inte vad det ordet betyder, men har fastnat på det) än aldrig förr. Det jag alltså menar är att jag har nog aldrig varit mer ångestfylld med minnen som i kväll. Eller det var längsedan iallafall.

Jag har suttit och kollat igenom massa gamla bilder, videoklipp och sånt från förra sommaren och vintern. Det är så sjukt mycket minnen, och det finns inte ord för hur mycket vissa saker betyder för mig.
Genom att kolla på alla bilder så återupplever jag allt i mitt huvud. Stunder jag har skrattat, gråtit, mått bättre än aldrig förr, mått dåligt... Jag kan bara komma och tänka på en sak och det är att det faktiskt är en person som har funnits vid min sida genom allt det här. Den personen är guld värd, det vet hon.

Mitt liv är helt upp och ner vänt just nu, så mycket står på spel. Blandannat min framtid, det gör ont i mig att tänka på det så lika bra att sluta och ta det som det kommer.

Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på en film, vilken som helst. Allt för att slippa alla tankar..
Sov gott Sverige (och Emelie som är i USA). Det är en dag i morgon också, puss på det.


Let us die young or let us live forever. We don't have the power, but we never say never, life is a short trip.

Jag har ju glömt...

Att berätta och visa bilder från i Måndags när jag drog med mig Mickis och Himer till Kungsan för att kolla på Darin när han uppträdde på Pride. Träffade även Jessica och massa annat trevligt folk där:)


Sanna Bråding i mitten och en klockren bög till höger.


Maskinen uppträdde (grymt bra!!) och var utklädda till transor.


Höjdpunkten.. Darin!
Han sjöng MJ's låt Billie Jean och sen två egna låtar. Breathing your love och Runaway!


Darin's tribute till Michael Jackson.
Han gjorde det så sjukt sjukt sjukt bra!
What a feeling..

RSS 2.0