You make me wanna la la

Tjosan tjosan!

Ändrade planer för denna fredagskväll. Blev inte fest på Ekerö med Mickis och alla.. För Mickis skulle inte dit, pgr av fotografering i morgon, så hon skulle stanna hemma.
Så efter skolan så drog jag in till stan med Jess. Vi gick runt och letade efter mina efterlängtade jeans från gina t som ni kan se på bild några inlägg ner. Fanns bara massa stora storlekar kvar.. snyft. Men kikade sedan förbi inne på gina t i vällingby på vägen hem till Jess, och där fanns dom i storlek 25, WIHO :D Så har lagt undan dom tills i morgon. Och nu efter massa tjat på mamma för pengar, så har hon äntligen satt in lite på mitt konto. Så i morgon är dom mina. Lovar att visa bilder:) Har massa bilder från dagen/kvällen att visa er.

Så ja, nu sitter jag alltså hemma hos Jess. Vi har bara myst hela kvällen.. Med massa gottgott :) Sånt behövs.

Morgondagens planer är rätt oklara just nu.. Vet bara att jag ska in till vällingby innan 12 för att köpa jeansen, sen vet jag inte. Ska fråga Mickis när hennes fotografering är klar, kanske kan ses efter gullis?

Aja, har alla andra haft en trevlig fredagskväll?

Kommer nog somna tidigt ikväll.. Är trött som in i helvöööö! Puss

(Blir inga bilder eftersom jag är hos Jessica, men lovar att vara generös med sånt när jag har tillgång till det)

If you aint here I just can't breathe


Jag och Mari, fär ett jävla tag sen.
Sjunger låten No Air på bussen, driver lagom mycket liksom.

Saknar dig. Saknar er alla! Fan det gör ont..

Losing you is like livin in a world with no air




10 saker om Lisa





1. Jag är rädd för spindlar, hajar/vatten och att förlora någon som står mig nära.
2. Jag är sjukt omotiverad i skolan, och sjuter alltid upp saker.
3. När jag var 12 år så vart jag helt GALEN i idol tvåan Darin Zanyar. Har till och med svimmat framför honom på en signering haha. Var fullkomligt galen och bessatt i 3 år, tills jag lugnade ner mig lite. Tycker fortfarande dock om honom och musiken.
4. Träffade en av mina närmsta vänner på internet. Och ja, vi har träffats irl sen dess haha.. Izabelle:)
5. I am a dreamer.
6.Har aldrig brutit ett ända ben i hela kroppen. Peppar peppar.. Haha!
7. Tror på mirakel.
8. Gick på brottning när jag var liten.
9. Har varit helt beroende av TH. Tycker fortfarande om dom och musiken.
10. Tänder på svårfångade killar med mörkt hår, mörka ögonbryn och en snygg klädstil.

Outfit



SERIÖST NU. JAG VILL HA!!! Ge mig :(

Outfit


it's you and me

Wiho, jag slapp utvecklingssamtalet för idag iallafall. För käre mor min vaknade upp med samma sjuka som jag hade förra veckan, feber och allt som hör till. Stackarn!
Så vi ska ha samtalet på måndag istället. Skönt, för då fick jag sova ut idag, ända till 1 typ. Inte bra, för då kommer jag ha svårt att somna i kväll, och jag ska ändå upp vid 6 i morgon. Men men.

Har inte gjort så mycket i dag, typ ätit lite, kollat lite tv och sedan försökt att rensa min garderob lite. Men det gick inte så bra, slutade med att jag rev ut alla kläder på golvet, bar in en storspegel till mitt rum och stod där och provade allt jag hade. Så nu ligger allt utslängt på golvet. Mamma lär ju bli lagom glad.

Blev inte så att jag åkte till Jesssipessi i dag ju, eftersom mamma blev sjuk så var jag tvungen att stanna hemma och gå ut med vovvsingen då och då. Synd.. Hade helldre myst framför tven tillsammans med Jess och kollat på världens bästa program.

Aja.. Jag ska slänga in en dagens outfit snart också. Men förvänta er ingen höjdare precis.. har ju bara varit hemma och flängt runt i äckelkläder liksom haha.


Jag & världens bästa Jess
för typ en månad sen.

Beautiful girls



Mickis&Izabelle
Tryck på bilderna för att komma till deras bloggar.


dreams only last for a night

Alltså åååååååh... Vet ni vad?
Jag är ledig i morgon, mmmm najs. Men måste ändå gå upp vid typ 7, bara för ett äckligt jävla utvecklingssamtal i skolan. Det känns så onödigt... jag kommer ändå inte att utveckla mig i något, jag suger. OKEJ? Kan dom inte bara fatta det. Och nej, jag är inte alls negativ och omotiverad, varför tror ni det?:)

Så, ja jag måste upp tidigt som fan i morgon iallfall. Efter det där samtalet så ska jag hem till Jesspess, weeii. Hon får göra mig glad, det är hon bra på.

Det har varit en lång dag, så kommer nog sussa sött i kväll. Mys. Längtar till sängen.. typ lite.
Har kombinerat min kväll med data och tv, as usurnal.
Fixade Izabelle's blogg i kväll, liksom fixade till designen lite. Tror hon blev nöjd.. Fast jag har inga vidare skillz direkt. Fixade även Mickis design i går.. Stackars små flickor som inte insér att jag inte är någe bra haha ;) Men dom blev nöjda, och det är ju huvudsaken :) Dom två är btw dom ända jag för tillfället kan kalla bästavän. Två av världens härligaste och underbaraste tjejer. Puss på att dom är mina, och inte era! Mohaha.

Nej nu ligger det en popcorn påse ute i köket och bara väntar på mig, så ska kila och vara lite social med den nu haha. Hade gött!

webcam your life









Tänk så kul man kan ha med en cpdålig webcamera från Elgiganten.
Ni vet att ni älskar'e!


Outfit


Microsoft World

Tjenixen.. Sitter just nu på datakunskapen. Wiho, grattis till mig. Brukar vanligtvis ha lätt för mig att skippa dom här lektionerna, fy. Men orkar liksom inte sitta här i typ 4 timmar, men idag får jag stå ut.

Vi sitter iallfall och jobbar med Microsoft World, as tråkigt. Vet inte vad vi ska få ut av det..
Men vi kommer att avbryta lektionen en stund, vid kl 3 för att kolla på 3ornas PA 100 redovisningar. Kul kul, kanske.. Hörde att det fanns godis i ett klassrum, weii. Hahah!

Slutar vid 4 men kommer missa min buss, så kommer typ hem runt 6. Illa! Men kommer nog skriva mer inlägg innan det, eftersom jag sitter vid en dator för det mesta.

Puuuusss på att min lärare får damp på mig nu... heeejdååå!:)

P-p-p-poker face


Lady Gaga - Poker face acoustic

Sjukt bra. Har alltid tyckt att hon är bra. Men hallå.. Var det någon som redan visste att hon faktiskt KAN sjunga? Bara inte bra, utan JÄTTE bra!! Jag trodde hennes röst var fett mixtrad, vilket den säkert är i låtarna, men under allt detta så har hon ju faktiskt en sjukt bra sångröst.

Killing my darlings

Kom ut från duschen för ett tag sen. Mamma färgade mitt hår i kväll, eller ah min utväxt. Vilket verkligen behövdes.. Hoppas bara inte att det blir lite gult eller så, för mitt silver schampoo är hos Mickis.

Har nyss kollat på Victoria Silvstedt - My perfect life, fast hann bara se den sista halvtimmen. Och nu när jag skrev det och kollar på klockan så kom jag på att jag just nu missar mitt favorit program, Plastic surgery 90210 på tv400. Men men.. Vid halv så ska jag ringa Amer iallfall. Vi har planerat att snacka i flera kvällar i rad nu, men det har inte blivit så. Men ikväll ska jag iallfall ringa honom, och se om vi kan få ut något vettigt samtal. Allt är så annurlunda från förut.. när vi var skit tighta.

Aja i morgon är det skola, och upp tidigt som gäller. Fan, vill inte. Men pappa kan köra mig hela vägen till bromma i morgon, vilket är skönt, slipper ta bussen liksom!:)

Puss

The hearts all over the world tonight

För 4 dagar sen så var det ju det magiska datumet, 23/1. Chris Brown's konsert på hovet ägde rum den dagen. I fredags alltså. Jag och Mickis var ju såklart där.. :) Och ja, det finns inte ord för hur JÄVLA BRA det var. Filmade sjukt mycket, men har bara hunnit lägga upp två filmer på youtube hittills. Tänkte att ni skulle få se.




Chris Brown - Yo (Excuse me miss) 23/1 @ Hovet/Stockholm LIVE




Chris Brown - Gimme That 23/1 @ Hovet/Stockholm LIVE




Twilight - New Moon


Fick detta sms av Mickis tidigare i dag.
Men ja, i slutet av Mars så börjar dom ju spela in en ny film och den släpps den 20/11 i USA, men läste även någonstans att dom ska försöka få filmen att släppas samma datum i Sverige. Alltså fatta, en till Twilight film. Så jävla underbart. Har dock inte läst för mycket om detta, så är inte så påläst.. Så jag kanske ger ut fel information nu. Men läset iallafall på Twilights svenska hemsida att Dakota Fanning ska spela en roll i den nya filmen :)



confused

Varför är du så svår? Varför inte bara säga rakt ut vad du vill få fram med allt du säger och gör. Fan vad du förvirrar mig.............. dumma människa.

Hårhårhårhår

Hur många är inte helt fixerade av hur deras hår ser ut? Tjejer som killar, jag tror att alla bryr sig mer eller mindre.

Jag har sen ett år tillbaka annvänt löshår av alla olika kvaliteér och längder.
Har haft, clips, limmat och så har jag haft hår med kreatinvax. Vilket var det bästa av det jag har testat. Eller Clips är nog bäst för håret.. Men kreatinvax ser bäst ut. Satte i det precis innan förra sommaren, lagom till balen och sånt. Nu har jag för längesen tagit ut det. Men vill ha nytt, för jag trivdes så bra i det. Självklart sliter det på håret, men ah. Det finns inte mycket att göra åt saken.

Men ah, det är iallafall jävlans dyrt.. När jag fixade det innan sommren så fick mamma/pappa punga ut 4500 typ. Men det vill dom inte göra igen.

Men jag läser en blogg, dagligen. Lorenas blogg, den är skitbra. Och nu har hon börjat skriva om att hon fixar sånt där kreatinvax hår på folk, kostar 1000kr fast man får såklart köpa håret själv. Jag gick in på Taj Mahal's hemsida, och såg att det skulle bli dyrt ändå. För håret där kostar en del. Men då tipsade Lorena om den här hemsidan, där man kan få 100 hårslingor för runt tusen lappen. Det är ett sjukt bra pris. Så alla som är intresserade av att sätta i löshår eller något liknande, maila Lorena. Jag ska nog försöka fixa det i Februari månad.

Man kan även på samma sida, köpa det såkallade "startpaketet" vilket är lite billigare. Men man får dock sätta i håret helt själv.. Men man får med ALLT som behövs för att fixa en snygg hårförlängning på sig själv, eller någon annan. Mamma ville köpa det där paketet, så får väl se hur vi gör. Om jag mailar Lorena och bokar en tid, eller om vi köper startpaketet och gör det själv. Min mamma har en gång i tiden varit frisör, så hon är bra på hår och sådant. Vilket känns skönt!




Såhär såg mitt hår ut när jag satte i Kreatinvax för första gången..
På bilderna hade det dock gått drygt två månader, så det hade blivit tunnare. Tjockleken på håren varierar även på hur många slingor du sätter i. Jag hade drygt 100. Sattsar kanske på 100 igen. Får se.

Nystart

Nu börjar jag om.

Har i över ett år bloggat på min gamla blogg llisanilsson.blogg.se (fråga efter användarnamn och lösen om ni vill kika in på den) men har nu kört fast totalt. Har varit grymt omotiverad, och hoppas nu på att en ny blogg, ny design och en nystart ska vara den rätta lösningen.

Vi får väl se .. Håll tummarna!

RSS 2.0