12 & 13 Juli

Eftersom den 11:te inte direkt fick något slut eftersom vi var vakna hela natten, så fick inte den 12:te någon början heller.
Utan dagen flöt på, runt 11 på morgonen så åkte vi hem till Mickis och sen var vi där hela dagen. Låg i soffan och kollade på Life of ryan marathon. Inte helt fel.

Runt kl sex så åkte jag hem och duschade, åt lite och sånt. Sen tog jag moppen till mickis och sedan bilen med Emelie och Mickis hem till Emelie. Väl där så började vi dricka lite smått, snacka och sånt, sen kom Anton och himer.
vi hade en chill kväll med lite dricka och bra musik.
Dock så spårade det ut lite då alla började bråka typ haha, det vart värsta dramat. Nu i efterhand är det något jag bara garvar åt haha... Men kvällen bjöd på mycket skratt iallafall och det var väldigt kul från och till.
Runt kl fyra så kom vi alla i säng och ja, det har nog aldrig varit så skönt att få somna någonsin. En väldigt behövd sömn må jag säga!!

Gick upp runt kl elva idag och har bara chillat hos Emelie sen dess. Eller vi tog en sväng ner till Solna C också där Emelie skötte lite saker på banken och sen åt vi på donken och åkte sedan hem till Emelie igen.
Efter ett tag så var Anton tvungen att åka, han skulle hem och packa för i morgon åker han till Grekland i två veckor. Och Emelie som åker till Usa om cirka två veckor. Det var sista gången dom sågs på 5 månader.. Inte kul.
Emelie grät när dom sa hejdå och inte för ens då så slår verkligheten tillbaka och man inser att om två veckor så drar hon. Sen ser vi inte henne för ens till Jul, sen drar hon iväg igen. Vilket helvete. Fast fan vad grymt hon kommer ha det!!
Hon ska plugga i Californien och kommer få det bättre än bäst. Men saknad kommer hon absolut att vara.


Dom första fyra bilderna på Mickis, Emelie och Himer är tagna runt kl 7 på morgonen i går. Efter en hel natt utan sömn vilket resulterade inte lite konstigheter haha.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0