This the type of song that make the angels cry

This song is a great tribute to the late GREAT Michael Jackson. The song features The Game, Chris Brown, Diddy, Polow Da Don, Mario Winans, Usher, Boyz II Men “Better On The Other Side Michael Jackson Tribute


Mot Bimer

Ska snart åka hem till Ida. Hon kom hem idag efter en hel vecka i Borlänge på P&L festivalen... Ska bli skitkul att få höra om hennes äventyr där haha.
 Ska plocka upp Mari på vägen också, för bussen går bara till Kyrkan, en bit i från alltså.
Så jag måste skynda mig lite nu, ska plocka upp henne 58 då hennes buss kommer in.

Har nyss ätit "middag".. Pappa köpte med dig från grillen, Är proppmätt, sådär mätt så att man mår illa ni vet. Hatar'e!
Men men, nu ska jag gå och byta om till mjukisbyxor eller något som är lite varmare än mina shorts. Det är ju lite små kyligt ute nu liksom..



Btw, ser ni? Lisa har lyckats bli lite brun....

Outfit



Kvällens.

Sommarkrysset it is!

Dagen har spenderats på Grönalund med Jess och Gabi, i en gassande sol.
Bränt båda mina övre lår har jag gjort, men sånt är livet. Får väl hoppas på att det röda övergår till en brun färg sen helt enkelt.
Men det var värt all väntan, det var bra artister och allt vad riktigt najs. Kom med på tv gjorde vi också, ett jävla tag haha.

Men men, tack för idag tjejor, det var grymt.
Nu är jag väldigt trött, och ska nog lägga mig i sängen snart. Eller ja, om jag känner mig själv rätt så blire väl antagligen om flera timmar, för jag kommer fastna framför datan haha.

Men ja, sov gött! :)

P.s I morgon kommer IDA BIMER hem, det tackar vi gudarna för!

The way you make me feel

Igår ca en halvtimme efter midnatt så smsar Amer mig och skriver att allas våran Michael Jackson är död. Jag trodde såklart att Amer drev, skulle ju inte förvåna mig liksom. Så jag säger emot och frågar om han driver eller inte. Men han förklarade noga att så var inte fallet, utan att han faktiskt är borta. Föralltid. Sedan bara trillade det in sms från en stor del personer på min kontaktlista, som skrev exakt samma sak som Amer precis skrivit.

 Det är en stor sorg för hela världen, men speciellt för popkulturen. En gud inom musiken är nu borta. Inte vilken gud som helst, utan den största, bästa av alla.

Det känns tomt, väldigt tomt.
 De är en konstig känsla. För jag känner honom inte, jag har aldrig sätt honom live, vilket också gör ont. Men jag känner bara känslan. Han är känsla för mig.

Men han lever kvar inom oss och genom sin musik. Han finns kvar.
Ingen kommer att glömma honom. Han kommer aldrig, aldrig att glömmas bort!
Han är en legend.

Jag ska se till att mina barn vet exakt vem som var den bästa artisten genom tiderna. Dom ska veta vem den där legenden är. Dom ska veta att Michael Jackson är The King Of Pop.
Det går inte att undgå!

Levande eller inte, så är han en hyllad artist. Så kommer det alltid att vara.
Michael, 'I Want You Back'.

Hejdå min älskade vän!

Tog en buss vid tolv i morse och mötte Jessica i stan. Vi skulle till MJ's minnesstund, men kom typ försent. Jaja. Depp. Allt angående det där är depp med stort D.

Vi gick iallafall runt i stan en stund, åt glass och sånt sen åkte vi hemmåt. Jag tog bussen till Kungsberga grillen där Mickis, Emelie, Johanna, Himer och Anton var. Åt en pizza som gjorde så att jag fick panik ont i min mage, men men. Gött.
När alla hade ätit klart så tog alla dom andra bilen hem till Mickis, men jag som hade min moppe tog den haha.
När jag kom fram så vare dags för Mickis att säga hejdå till alla dom andra. I morgon så åker min andra halva till Kreta för att stanna där i TVÅ veckor. Fråga inte hur jag ska klara mig, men det går nog.
När dom andra hade åkt så gick jag och Mickis in.

Vi har bara legat i sängen och snackat om allt mellan himmel och jord, somvanligt. Det är skönt att få lite "alone time" med Mikaela. Speciellt nu när hon ska iväg i typ en evighet.
Just nu sitter hon och lägger in musik på sin I Pod som hon ska ha med sig.
Och jag ska väl snart börja röra mig hemmåt. Vi har gäster.. Samma gäster som vi hade runt midsommar. Min mammas bästa kompis och hennes kille och deras hund.
Jag trivs när dom är hemma hos oss, det är super mysigt. Blir alltid så god mat!! Haha.

The King Of Pop

Fyfan, jag har svårt att tro att det är sant. Men det är det. Är fortarande chockad som fan..
Det finns inga ord.
Nu, MOT MINNESSTUNDEN PÅ PLATTAN!!!

RIP Michael Jackson.

Grattis Maruttanpluttan!


25 Juni, din dag hjärtat!
Nu är det ett år kvar, sen är det våran tur att RÖJJA på ställen vi inte får röjja på i nuläget ;)

Ännu en dag i solen

Har varit i blåsjön idag igen, men idag var inte Mickis med utan istället min bror.
Har bränt mig yttligare lite. Men fan vad värt. Jag vill inte vara blek:)

Har inte så mycker mer att tilllägga. Bloggen blir tråkig när man inte gör så mycket mer än att sola och bada på dagarna.... Har ju dessutom ingen kamera, så no pictuers. Sorry!

P.s Just nu vill jag befinna mig i Västerås på Rix FM festivalen...........

Kanondag!

Jag gick upp tidigt i morse, åt frukost, och sen hämtade jag Mickis. Lite efter kl elva så kom jag, mamma och Mikaela iväg med båten till blåsjön. Haha det var roligt att åka båt, min mamma är inte så grym på att köra om vi säger så. När hon startade så körde vi med full fart in i vassen, jag och Mickis gallskrek hahah. Nästa gång kör jag... Jag är med all säkerhet grym på att köra, det kan Mari, Ida och Rebecka intyga. Förutom att jag skriker och får lite panikattacker för att jag tror att vi ska välta och dö när det kommer vågor. Inte värsta grejen!;)

Iallafall så har vi legat och stekt och badat hela dagen istortsätt. Har haft en sjukt bra dag med min älskade vän som har varit lite deppig, vilket är helt förståeligt.
Mikaela, jag finns här för dig, jag gör allt för att du ska vara lycklig. Just utav den anledningen att du alltid finns här för mig och för att du ALLTID får mig lycklig, även om du försöker eller ej. Tack för att du är du, och tack för idag!!

Jag har dessutom blivit brun idag gott folk. Eller okej jag ska vara ärlig... Jag har blivit bränd!!! Burned baby burned... Hehe.
Det svider och gör ont på axlar, kinder, rumpa, ben, panna, haka, NÄSA och ja alla andra kroppsdelar på kroppen typ. Men sånt är livet. Eller ja sånt är liver för en blek jävlel som jag.
Men nu är brunheten pågång, jag lovar! Haha har ju ingen kamera så kan inte visa er.... (Tur det;))

Alla bilder under dagen togs med Mickis kamera, visar er när jag får dom!

Mickis och jag förra sommaren! <3

Tack för detta väder!

(Inlägget skulle ha blivit publicerat för över en timme sen. Det blev något fel.)


Dagen har varit skitmysig.
Mamma väckte mig runt elva, då gick jag upp och åt frukost.
Sen runt kl ett så gjorde vi skit goda baguetter och tog båten ut på sjön och sen låg vi och sola i flera timmar.
Jag tog även årets första dopp! Creds till mig.
Har nog aldrig varit såhär sent ute med att bada.... Men jag skyller på vädret som har varit innan denna värmebölja!

Så ja, lite färg har jag iallafall fått idag. Låg ute en stund runt 4-5 också, då fick jag ännu lite mera färg så jag är nöjd.
I morgon ska vi ta båten till blåsjön, inge bang!
Där äre super mysigt...

Nu är det middag som gäller. Ska bli gott, jag är hungrig som fan. Och sen lite senare ikväll så är det premiär för Allsång på skansen. Kommer få massa minnen när jag ser det.
Minns sommaren 06 då jag och Jossan var där VARJE tisdag, på varje Allsång. Det kan man kalla minnen det!
Hoppas på att få komma iväg på Allsång i år också.

Nej men somsagt, maaaat. Hörs sen!


Allsång 2006




Godnatt

Ligger just ni inne på mitt rum och kollar på bigbrother, efter det så blire sovdags.
Är väldigt trött så det ska bli skit skönt..

Vi hörs i morgon!



P.s Mikaela, jag älskar dig!






Varning för ett låååångt inlägg.

Fredag Midsommar:
Började riktigt drygt då jag var på ett jävla skithumör hela morgonen, men det övergick lite senare mot kvällen till en myskänsla.
Vädret var bra, god mat som fan, trevligt folk, lite vin och sen en överraskning då Jossan helt plötsligt dök upp hos oss. Hon kom tillsammans med sin pappa, mamma och en kompis till dom.
Vart väldigt glad faktiskt!
Jossan och jag har firat varje jävla midsommar ihop tror jag fan. Våra familjer känner varandra utan och innan, precis som jag och J.
Jag var med på BB när hon föddes, bara det säger väl en hel del.
Och sen dess har vi suttit ihop.
Det är bara nu på senare som vi inte umgås lika mycket eftersom Jossan har flyttat och vi båda har nya vänner.. Jaja nog pratat om det.

Kvällen fortsatte och tillslut så funderade jag och Josefine oss för att dra på fest med hennes pojkvän.. Vilket vi också gjorde.
Det var mycket trevligt, väldigt chill, med trevligt sällskap. Vi drog sedan vidare till en annan fest, där var jag inte så länge utan jag åkte istället till Vällingby för att möta Ida som hade varit på fest någonstans där.
Fulla och glada började vi våran resa mot bromma, som kom att bli väldigt märklig kan jag lova. Fotlösa killar och massa mera dricka haha.
Sen väl i bromma så tog vi en buss till André där vi även spenderade natten. Somnade inte förens runt 7 på morgonen tror jag...
Bra midsommar i vilket fall som helst.
Kombinerad med både hemmamys och fest.


Den här fina bilden på min vackra Josefine och hennes pojkvän Anton får representera Midsommar. Min digitalkamera är sönder, och jag äger ingen mobil med kamera för tillfället. SYND!

Lördag:
Vi vaknade runt 12 och åkte hem kort där efter.
Jag och Ida åkte hem till henne, åt en massamassa och drack minst lika mycket vatten, läsk allt.
Sen beslutade vi oss för att möjligen gå på bio framemot kvällen, så jag åkte hem, städade lite och tog sedan 7 bussen in mot stan tillsammans med Ida.
Vi såg somsagt "Drag me to hell", ingen höjdare direkt.
Den var bra från och till, men mest konstig faktiskt. Riktigt skum!
En grymt vidrig häxa, lite humor och en get som kallade huvudrollen för hora. Det är några meningar som kan beskriva den rullen.
Men skrek högst på bion gjorde vi iallafall, eller jag....

Efter bion så åkte vi hem. Jag till mig och Ida till sig.


"Drag me to hell"


Söndag:

Var hemma hela dagen och tog det lugnt, skit mysigt väder ju.
Var nere vid sjön en hel del också.
Vi hade våra hedersgäster kvar hela lång helgen, vilket inte gjorde mig någonting, jag trivs när dom är här och hälsar på.
Vi åt en skitgod middag, sen duschade jag och fixade mig i ordning och fick sedan skjuts till Bromma utav Sussie (en utav våra gäster).
Mötte Nella och Jossan i Blackan.
Då åkte vi till Fridhemsplan, väntade på Angelina och sen drog vi runt lite här och var. Hamnade sedan uppe på en höjd mellan Fridhemsplan och Odenplan tror jag, det var mysigt där.
Men jag hann inte stanna så länge, försökte skynda mig till min sista buss hem. Fast förgäves... Hann ju självklart inte.
Mötte iallafall Mickis, Emelie, Johanna och Pontus i Bromma.. Då började våran jakt efter Nachochips till mig och Mickis som vi ville ha som nattkäk. Vi hittade det tillslut och då skjutsade Emelie tillbaka oss till Bromma och därifrån tog vi bussen.
Jag och Mickis fick gå från svartsjö hem till henne, gjorde inte så mycket. Vi gick och snacka om allt mellan himmel och jord precis som vanligt. Det behövdes, det var ju ett tag sen.
Med dig trivs som jag som handen i handsken Mikaela, det vet du.
Sen åt vi våra natchochips med en god dipp till, i love it.






SnusarN' ;)
Lyckades låna pappas mobil under kvällen så att jag kunde fota lite iallafall.

Måndag (idag):

Vi vaknade runt elva, åt fiskburgare till frukost. Skitgott även fast det inte låter som det haha.
Sen gick vi ner till vattnet och solade, lyssnade på musik och snacka. Solen gick lite senare i moln så vi gick upp till Mickis igen, tog det lugnt, satt lite vid datan, sen kom mammsen och pappsen och hämtade mig.
Har bara ätit middag och sånt, sen inte gjort så mycket mer.
Hemmakväll ikväll, skit skönt!




Outfit a la bio



Hade aldrig på mig tröjan igår, bytte om innan jag och Jossan drog hem ifrån för att jag spillde mitt rödvin på den. Men nu ska jag sitta i biomörkret och fläckarna syns inte ;)

En snabbis....

... Har lite brottom, ska åkta till bussen när som helst.
Jag och Ida ska gå på bio. Vi ska se "Drag me to hell". Vi är dumma i huvudet, vi vet.
Gissa vilka som kommer skrika högst utav alla på bion då hehe.
Kan nästan lova att vi precis innan bion börjar kommer att byta till "Hannah Montana The Movie" istället haha!

Berättar om gårdagen/kvällen i morgon antar jag. Det var en väldigt trevlig midsommar!!

Midsommar

Jag var riktigt otaggad i morse. Mådde piss.
Var på ett sånt där riktigt tjej-humör ni vet. Hittade inga kläder att ha på mig. Var så trött på mitt hår så att jag nästan avled.
Men nej, här sitter jag och jag är vid liv.
Hittade en korallfärgad tubopp och körde ett par vanliga leggins till det. Nitskärpet i midjan.
Skulle vilja klä mig med en fin sommarklänning. Det är ju så det ska vara på midsommar!
Men jag matchar istället vädret... Lite mörkare kläder.
Det har varit skinande sol hela dagen tills nu typ, det kom nyss en skur. Men nu har det slutat, hoppas solen hittar tillbaka.

Just nu så sitter ja här med en drink handen och är osocial mot allt trevligt folk som vi har på besök.
Är trött som en gris, men jag ska hålla mig vaken ett bra tag till. Hungrig är man också, har inte ätit något på hela dagen, förutom en kaka haha.


Lisa just nu.

Ikväll tror jag faktiskt att jag bara stannar hemma. Tror inte jag orkar hitta på något annat, iallafall inte att dra på fest. Fast okej, jag erkänner, det skulle inte vara helt fel och det är ju några som frågat mig. Men nej, jag ska hålla mig hemma för mammas och pappas skull, dom ville det.
Jaja, hoppas ni alla får ha en riktigt trevlig och lyckad midsommarafton nu.
Håll humöret uppe trots att vädret sviker lite då och då!

Outfit Midsommar





Fuckfuckelifuckfuck

JAG VILL INTE HA MIDSOMMAR. INTE IDAG. JAG ORKAR INTE.
VILL INTE. VILL INTE. VILL INTE.


Är besviken på dig.

Torsdag. Grönalund.

Tjohej.

Idag bar det av till Grönalund med Rebecka, Mari och Ida.
Vi kom typ dit precis när det öppnade, och det var skit lite folk. Vädret var ju allt ifrån på topp idag, vilket ni som bor i Sthlm nog märkte. Men jag tackar för det.
Dagen på grönan vart helt perfekt. Man skulle kunna säga att det var tack vare sällskapet, men jag måste erkänna att jag är glad över att det var dåligt väder. Det var NADA folk där, inga köer till någonting. Det va najs! Lite regn då och då vare helt klart värt.
Dagen har varit skit mysig från starten till slutet.
Jag, Mari och Ida åkte allt som gick att åka. Allt från dom flygande elefanterna till frittfall TILT (ja Ida och Mari fick mig att åka den...) Men Rebecka den pussyn fegade ur på typ allt! ;)
Fast vi lyckades få henne att åka uppskjutet med oss. Efter det ville hon nog döda oss, men det är smällar man får ta haha.
Vi provade även på Insane som är ny för i år. Den var skitrolig! Åk den!
Fast dock lite för kort... Men men.
Dagens skrattanfall blev i "Rock Jet" när jag bokstavligtalat höll på att trilla ur vagnen haha. Ida typ låg över mig för tryckkraften gjorde så att det blev så. Fyfan vad jag garva, måste ha sätt helt sjukt ut. Jaja, tack för idag tjejer, en dag som denna behövdes. Kanoners. Puss på det!

Just nu sitter jag här hemma och gör ingenting.
Var hemma hos Ida en stund efter grönan och såg att Jonna The Rapper (Idas lillasyster) hade köpt The Sims 3 och jag vart såklart helt till mig. Dealade sedan lite med Jonna och fick låna hem spelet för en tia hahaha.
Så nu har jag installerat det på både den här datan och den bärbara. Men ingen utav dom verkar ha stake nog för att kunna spela spelet. Det suger. Det går otroligt segt, och jag har nyss förstått att jag precis givit bort en tia förgäves. Så det kan gå... Haha jaja hoppas att den kommer till väl användning utav Jonna!












"BlondinBellas syster ------>"


Dags att försöka sova....

Somsagt nu är det dags för sängen. Är något trött sen igår då det inte blev så mycket sömn, så nu ska det blir skönt att gå och lägga sig.
Dock är min säng jävligt risig... Halva bäddmadrassen ligger på golvet, täcket hänger utanför pålakanet osv. Ser ut som om det har varit rena rama partyt i min säng. Men så är inte fallet haha.
Jaja, får väl fixa till det lite snabbt.

I morgon ska jag upp väldigt tidigt. Ska ta en buss som går runt 10.
Jag, Mari, Ida och Rebecka ska till Gröna Lund. Vet inte om det blir några fler som följer med, är inte så uppdaterad. Men jag är iallafall ganska taggad, det ska bli skitkul. Fast vädret ska ju inte bli på topp är det sagt, men man får väl hoppas att det kan hålla sig borta från regn. Då är jag nöjd. Mer än nöjd. Regn är inte något som gillas..

Sov gott!


Grattis Therese

Justin Bieber - Where are you know


Bilden är tagen från den här bloggen.
Såå värt att läsa den, gör det!


Idag skulle du ha fyllt 16 år. Idag är det din dag!
Vila i frid


16-17 Juni








I'm not gonna paint it black when it's white

Synd att så fort man väl kom ut i solen så blåser det kallt och solen går i moln var och varannan minut. Jaja, lite sol fick jag ju på mig iallafall.

Igår så åkte jag hem till Mickis runt 9, där även Johanna och Emelie var.
Jag, Mickis och hennes mamma satt och kollade på dubbelavsnitten utav DHW medans Johanna och Emelie lirade GH haha.
Runt 23.40 så gick tjejerna till bussen och jag tog moppen ner till Färentuna till fotbollsplanen där jag visste att Kahlil, Martin, Ida och Mari var. Så jag väntade där tills tjejernas buss var framme.
Hann prata lite med Mari och dom. Sen åkte jag och mötte Emelie, Mickis och Johanna vid bussen och så åkte vi hem till Emelies farmor som bor i ett as fint hus vid Högby.
Vi sov i en egen stuga, as fräsh var den. Hade inte bangat på att bo där alltså haha!

Sen låg vi hela natten och kollade på film, käka popcorn och drack flera liter cola... Precis som alltid haha!
Empan somnade iofs efter typ 10 min utav första filmen.
Vi alla somnade i omgångar men runt halv 5 så vart vi skit pigga och då kunde typ ingen somna om istället.. Fast ja tillslut gjorde vi ju det.
Gick upp runt tolv idag... Satte oss ute på terassen och njöt lite utav solen. Sen åkte jag hem och då badade Mickis och dom i poolen, fasiken hade ju inte bangat på det .. Men men.
Så mycket mer har inte hänt idag.

 GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER..... Kill me.

Lovar er uppdatering senare...

... Nu ska jag ut i solen!!

And I don't know what to do or what to say


Ett klagoinlägg förfan...

Nu är jag på så jävla dåligt humör.
Har kommit till den nivån då allt bara rinner över.... Då man inte pallar ta mer skit. Då man inte orkar med mer motgångar. För allt går bara emot mig... Eller så känns det iallafall.

Först är det mina sommarplaner som skiter sig totalt.
Först var det planer på att jag skulle följa med Ida och några tjejer från hennes klass till Peace&Love festivalen. Det var jag jävligt sugen på... Men det dog ut sen.
Då snackade jag med Jennifer och Elise som också ska dit, och vart återigen sugen på att åka. Men då ploppade mina, Mickis och Emelies planer om GBG upp. Då tänkte jag att jag struntar i P&L och lägger alla pengar på våran lilla roadtrip till Göteborg istället.
Men nu vet jag fan inte vad som kommer hända med den "roadtripen" för Linn ville inte följa med och Johanna kan inte. Då är det jag, Mickis och Emelie kvar. Och vi får heller inte ta bilen ner. Alla planer bara går åt helvete...
Så nu när jag vill till P&L mer än någonsin så är ju såklart biljetterna slut. Så jävla typiskt eftersom min mamma erbjöd sig att betala och allt. Jaja...

Sen det här med min mobil... Kan verka löjligt att hänga upp sig på det. Men jag vill förfan inte ha den här jävla skitnokian. Den kan ta sig!!!!
Jag fattar ingenting med den och den fattar ingenting utav vad jag vill att den ska göra. Går ju förfan knappt att skicka sms... Och det är det ända jag kan göra på den. Ringa går inte, eftersom jag inte har mitt abonumang nummer på den.
Och pågrund utav det så kommer jag heller ingen vart.
Busskortet har gått ut och jag kan då inte heller skicka bussbiljetter genom mobilen som jag brukar göra, för jag har inga pengar på den.
No money no funny!

Sen bara för att klaga lite till så är mitt hår en KATASRTOF.
Tänka sig att vi tjejer kan haka upp oss något så mycket på en sån sak. Jag kan ibland känna att jag inte vill hitta på något, såsom att åka in till stan eller dra på fest, för mitt hår vill inte samarbeta. Det är missfärgat i topparna och skiter sig totalt med mitt löshår.
Jag vill ljusa upp håret, inte kritvitt, aldirg kritvitt igen jag lovar.. Men jag vill bara ha det lite ljusare. Och sen vill jag fixa en helt ny fräsh hårförlängning.
Grejen är att det är ju inte direkt billigt. Kan nog räkna med 4000.
No money no funny!
Fast mamma och pappa verkar vara redo på att få betala det, så hoppas på att få det gjort snart.

Och ja ikväll blir det till att stanna hemma, eftersom att Mickis hade annat för sig. Har suttit hela dagen och väntat på att hon ska komma hem för jag skulle åka till henne. Men hon var hemma hos Johanna hela dagen istället.. Så det visade sig att jag har väntat i onödan för nu när hon väl är hemma så ska hon iväg lika fort igen.
Skulle ju kunna hitta på något annat, men ärligt så tappade jag all lust till det nyss....

Jaja ett långt inlägg blev det. Undrar om ni orkar läsa allt detta. Hoppas det. Eller nej egentligen så hoppas jag att ni inte orkar... Det var ett rätt ovärt inlägg. Men jag behövde skriva av mig. För min skull, ingen annans, utan bara för min egen skull.

Tillängnat Ida!

Skrev aldrig något inlägg igår, hade inte något direkt vidare viktigt att berätta. Det har jag nog inte nu heller. Men ibland är det bara skönt att skriva av sig lite.

Sommarlovet har börjat med ett par rejält regniga dagar, vilket inte alls uppskattas. Men nu ser det ut att klarna upp lite. Hoppas, hoppas verkligen. Sommaren håller ju på att regna bort.

Igår så var jag iallafall hemma hela dagen, tog det lugnt, vaknade sent, åt god frukost.
Runt sex på kvällen så kom Ida och Mari hit. Kändes så bra att få träffa dom.
Vi satte oss inne på mitt rum, snackade, skrattade, sjöng lite (hahaha)... Sen åt vi massa onyttigt och kollade på filmen Step up. Skit bra! Efter det så kom Idas pappa och hämtade oss så vi åkte hem till henne.
Väl där så kollade vi på en till film, minns inte vad den heter, men den är svensk, gammal, konstig och rolig.
Runt kl ett så la vi oss inne på Idas rum och kollade på CSI. Eller jag och Mari kollade, Ida somna.

En sak ska ni veta, att Ida, den kvinnan hon kan snarka hon. Verkligen SNARKA. Nu snackar vi inte om några tyngre andetag utan några riktigt rejäla grisläten. Och jag som är känslig mot ljud när jag sover, ja jag skulle kunna strypa henne tusen gånger om. Speciellt när man vaknar kl 6 på morgonen utav att hon låter som en hel bondgård haha.
Kan ni tänka er att hon är sötare än det sötaste sockret på dagen, men på natten så förvandlas hon till en riktigt grisig MAN i sängen hahah. Mari och Ida vet vad jag menar med det... Jag och Mari fick utrymma Idas rum kanske 3 gånger i natt pgr utav vissa själ. Så det kan gå... Haha! Men om man bortser från Idas nattliga vanor så är hon grym! :)



Allas våran Ida Maria Bimer

Jaja nog pratat om det.... Nu ska jag äta något och sen försöka få tag på Mickis mitt hjärtegull.

Godnatt!

Hade tänkt att börja röra mig mot sängen nu... Kommer nog inte att kunna somna på direkten, så får väl kolla på tv ett tag då i guess.
Intressant för er att veta.... Verkligen haha.

Jag har iallafall varit hemma ikväll, har inte orkat hitta på något. Hade bara lust att sitta hemma, äta onyttigt och typ ruttna. Sånt är mysigt det också ibland, okej minus det sistnämnda.

Jag försökte få hit Ida, fast hon skulle hem till Matte och sova där. Jag sa att hon inte behövde sova där, hon kunde åka hem typ runt 11. Men då sa hon att det inte går att motstå att få somna i hans varma famn, för det är så mysigt. Då började jag att skämta lite med henne haha, jag lockade henne med att om hon kom till mig så skulle hon allt få se på mysighet hon. Vi skulle tillsammans bestiga en så högmysighets faktor så det finns bara inte! Det lovade jag. Och tro mig, lille Ida vart allt bra sugen. Det går ju bara inte att motstå en sådan inbjudan! Fast Mattias varma famn var nog helt omöjlig att motså för det slutade med att jag sitter här själv iallafall... Och inte har man någon varm famn att krypa in i nu heller. Life's a bitch!


Gitarriserad

För ett tag sen så ropade pappa på mig och sa något i stil med "Lisa koooooom. Det här måste du se!!!!".
Han hade zappat runt bland lite kanaler på tv:n och fastnade för ett program på tvåan.
Det handlade om den här speciella mannen vid namn Tommy Emmanuel. Han är sagd att vara världens bästa akustiska gittarspelare.
Och efter att ha kollat på en bit utav hans live konsert som dom nu visade på tv:n så kan jag bara säga att han verkligen lever upp till den titeln. Det är helt otroligt. Jag rös när jag såg hur grym han är på att spela.

Jag själv är helt uppslukad utav just detta instrument, gitarren. Det är mitt favorit instrument om man nu måste säga något. En utav mina drömmar är att kunna spela, men det är bara för mig att lägga på hyllan. Det handlar om fingerfärdighet.. Det är nog där min dröm spricker tror jag. Jag bryter förfan fingrarna på mig själv bara när jag spelar giutarr hero. Jag är väldigt seg i fingrarna och klantar bara till det när jag väl försöker spela. Kan några enkla melodier men inget mer. Fast ja som dom säger, övning ger färdighet. Tyvär har jag ingen att öva med om man nu bortser från min pappa som är duktig på att spela, eftersom att han spelade i ett band i flera år när han var ung.
Men nej, jag kommer inte kunna lära mig att spela om nu inte den här Tommy Emmanuel ger sig på ett försök att lära mig. Möjligen Mr.Bengtsson också haha..... Och Mr.De Graw. Men annars är jag nog rätt körd när det kommer till just den saken.

Med en gitarr kan man ta mig fan göra så mycket otroligt härliga ljud och jag ser verkligen upp till folk som kan spela. En riktigt fingerfärdig och duktig person som kan spela gitarr och sen en grym röst till det.. Så ska det vara. Jag skulle kunna sitta och lyssna på något sådant i flera timmar i sträck. Jag njuter. Det är verkligen något som faller mig i smaken... Det var nog därför jag fastnade framför tv:n nyss. För den där mannen visste verkligen vad han höll på med.
Jag ber er att söka på youtube för att få se mer uppträdanen med honom. Ni kommer inte ångra er..




He's just a loner with a sexy attitude


Bilder


Grattis Viktor!




Snyggt haha!






Viktor J härjjade somvanligt!! Haha


Robin, jag och Mickis






Ett 18års firande

What's up med detta väder?
Fattar inte. DET SUGER. Bara regn regn regn.... Jag blir depp.

Jaja om igår... Jag vart bara mindre och mindre taggad på fest ju närmare kvällen kom. Försökte fixa mig lite här hemma innan jag åkte till Mickis. Men var bara överdrivet grinig och trött och tyckte inte att något jag tog på mig såg bra ut. Så jag slängde ner massa kläder i en väska och åkte till Mickis.
Väl där så visade det sig att hon var minst lika otaggad som jag var. Så vi klagade lite på livet tillsammans tills vi skärpte till oss... Jag bytte om, fixade mig. Och vi åkte iallafall:)

Först i bromma så mötte vi Emelie R, åt lite på donken och sen så envisades hon med att skjutsa oss till festen, snäll som hon är.
När vi kom dit så mötte vi först Viktor J, och sen gick vi upp på övervåningen där alla var.
Det var jätte trevligt! Viktor L's familj hade fixat en fest där hemma hos dom för honom.
Träffade en hel del personer som jag kände och även en del nya ansikten.
Dom ägde även en katt som var döpt till KISSIE, haha eller det var iallafall vad Viktor J sa. Men gissa om jag och Mickis skratta hahaha.
Vid tolvslaget så blev det extra livat för det var alltså idag lördag som Viktor L fyller 18 år. Alla sprang runt med tomtebloss och skrek hahah.

Inte förens 3 tog vi oss där ifrån. Kom hem till Mickis runt tjugo i 5 kanske. Hahah vi lyckades somna på bussen påväg hem, så pass trötta var vi.
Vaknade utav att busschaffören ropade ut i högtalarna att det var avgång för alla hahaha. Det var bara vi två kvar på hela bussen! Eller Jonte också i och för sig.
När jag och Mickis kom hem så åt vi taco skal med en HOT salsa sås. Min tunga typ brann, jag skojar inte, det gjorde ont på riktigt. Men så gott det är... Tacos är kärlek haha.
Vi somnade iallafall någon gång efter 6, och vaknade inte förens vid 2 idag.

Jätte trevlig och rolig kväll iallafall! Tack för att vi fick komma:)

Bilder kommer i nästa inlägg.

Grattis! (I efterskott)


För du har tagit studenten, fyfan vad du är bra!

Snodde bilden från Julia.

Ffffffffriday

Här sitter jag kl 12 på förmiddagen (började att skriva inlägget vid 12..) och äter lite glass... Det är allt jag har ätit idag förövrigt.
Jag ställer mig själv frågan.. Borde inte jag typ sova nu? Eller åtminstonde typ vara ganska nyvaken.
Nej jag gick upp kl nio i tron om att kl var runt tolv eller ett. Bra jobbat! Men jag var ju pigg så det är ju inte värsta grejen.

Saknaden efter min mobil skaver inom mig.... Eller mest alla saker jag hade på mobilen. Sparade roliga sms, alla bilder från igår, allt.
En ny mobil går ju alltid att fixa. Trots det så nås jag nu på min URGAMLA ÄCKLIGA NOKIA. Den är förjävlig rent ut sagt. Går ju knappt att smsa på, så sjukt krångligt. Dessutom är det ingen som har numret...
Så rikta all eran uppmärksamhet hit nu gott folk (mina vänner och bekanta), ni når mig nu på 0765850698!!!!!!


Ikväll är jag och Mickis bjudna på 18års fest. Ska bli mycket trevligt:) Även fast jag inte är så jätte sugen... Man mår ju som man mår. Men Mickis var tydligen sjuuukt taggad, så vi köööör bah! Hehe.

Ska snart börja fräsha till mig lite och sedan åka hem till Mickis, orkar inte sitta hemma. Pusselipuss

RIP min mobil

Hej gott folk!
Vad är det för skillnad mellan senast jag skrev och nu när jag skriver?
SOMMARLOV FÖR FAN! Sååååååååå party.

Vi hade avslutning igår och det gick snabbt men var dock väldigt roligt. Eller Elise var rolig och jag skrattade som aldrig förr....
Runt 12 så åkte vi först till vällingby, sen hem till Jessica en snabbis, sen tillbaka till vällingby och sedan till blackeberg. Haha men sen när allt var fixat och klart så tog jag, Jennifer och Elise en buss hem. Jenni och Elise hoppade av hos Elise men jag åkte ända hem.
Åt lite middag, fixade mig lite. Sen tog vi bussen till bromma och sedan tunnelbanan till Kristineberg. På tunnelbanan satt även Jocke.
Och ja, sen när vi kom till klipporna så var halva klassen där. Det var en bra stämning och humöret var på topp. Vi hade en jävla tur med vädret och vi säger så! Det var skitvarmt hela kvällen.

Senare så åkte en del av oss in mot Tanto. Där emellan minns jag inte så mycket mer än att jag tappade min lilla guldklimp... Eller ja silverklimp om man nu ska gå efter färgen. Min mobil alltså.
Jag, Jenny och Tullan var på bra humör och gick runt och sjöng lite. Alla studenter sprang runt och sjöng "För vi har tagit studenten x3" "FYFAN VAD VI ÄR BRA!!"
Så då sjöng vi istället "För vi har inte tagit studenten x3" "MEN VI ÄR BRA ÄNDÅ!!!" och ja, under tiden så ramlade min mobil ut ur min ficka. Dock så märkte jag det inte... Vi klev på tunnelbanan och då märker jag att den är borta. Sofia sa att hon såg en mobil ligga på spåret, men visste ju inte att det var min. Så ja, krash på den.
Men senare när jag mötte Mickis på halv två bussen så gick det tydligen att ringa till den och någon idiot svarade men pratade inte i den.
Men men, nu är den spärrad så dom kan inte ringa för flera tusen på mitt abonumang iallfall. Vet inte hur detta löser sig eller när jag får en ny mobil. Ska deala lite med pappsen när han kommer hem.

Det tråkiga är att ALLA bilder jag tog igår från skolavslutningen och sedan från kvällen, tog jag med mobilen. Så jag har tyvär absolut inga bilder att bjuda er på. Lite ledsen i ögat blir man ju. Men fan det löser sig och det är SOMMARLOV!!

Taggatagga till LOV

Sådärja. Hemma.. Äntligen.
Åkte till stan där jag mötte Mickis, och innan det så bytte jag mina skor från strl 37 till 36. Kanoners!
Jag och Mickis gick runt en stund men mötte sedan Hugo och hans kompis. Det var jätte najs att träffa Hugo igen.. Det var ju ett tag sen.
Förra sommaren så umgicks vi mycket. Och vi har nu börjat prata en hel del igen. Han är rolig han Hugo :)

Åkte hem från stan runt åtta.. Mickis stannade kvar för hon skulle vidare till kristinebergsklipporna och festa lite. Somsagt så fick hon ju sommarlov idag... Själv får man vänta tills i morgon. Då jävlar!!:D

Jag hann iallafall hem en stund efter stan, sen åkte jag till mammas jobb och solade. Skit läskigt... Låg på helspänn varje jävla sekund utav dom 30 minuterna som jag solade. Jävla spök hak det där.... Fy.

Jajaa, nu ska jag sova. Eller iallafall försöka. Ska möta Jennifer och Elise kl halv tio i morgon för en champagnefrukost tydligen. Låter inte mer än skit bra:D
Pusshej

Brååååååådis.

Nu har jag lite brottom, ska ta en buss om mindre än 1 timme och jag sitter fortfarande här med blött hår och är ej ombytt. Inte fixad för fem öre. Brottom!

Ska in till stan och byta mina skor till strl 36, eftersom dom nu är för stora. Ska även möta upp Mickis... Den lyxungen har sommarlov nu. Själv måste man vänta tills i morgon, kul.
Jaja, sen drar vi nog vidare till Svartsjö och kollar på Uppgårds bal tror jag, vore kul att se hur alla ser ut :)
Men somsagt, brottom!!!!

Visar lite bilder från igår när jag och Ida sola.... Vi fick vänta utanför i typ över en halvtimme, så det togs en del sjuka kort kan jag säga. Men dom får ni inte se, hehe.








JAG RYSER! Duktiga du.


Inte en dag utan dig i mina tankar....

Det blev ingen solning för min och Ida's del igår. Ida jobbade till sent, och skulle komma hem runt midnatt. Och feg som jag är så vågade jag inte åka dit och sola själv.... Solariumet ligger nämligen i en källare som ger mig rysningar haha.
Men vi ska ta igen våran missade solning och kör på ikväll istället, mycket trevligt:) Ida ska först på en studentmottagning här i närheten så vi ska göra det efter, kanske återigen blir lite sent, men fan i kväll måste det bli av. Vill ju vara lite brun tills skolavslutningen på torsdag. Vädret är ju inte speciellt rättvist när det gäller att sola, så vafan.

Har varit hemma idag. Vi är lediga tills på torsdag då vi har skolavslutning. känns rätt onödigt då vi kunde ha haft avslutning idag eller något istället för att vänta tills torsdag.
På onsdag så tar 3orna studenten, kul för dom. Lite små avis är man ju, såklart. Fan jaja, bara att ta tag i allt dom två åren som är kvar sen jäääävlar så äre fan min tur. Helvete vad jag ska skrika, dricka, dansa och bara vara allmänt galen då. För då är det mer tillåtet än någonsin.

Student 2011, se upp!



Nu tänkte jag gå och tjata lite på mammsen angående middag, är väldigt hungrig.

 Pusshej

Once i run to you, now i run from you

Dåligt bloggande idag.
Åkte till skolan för att bara prata lite om betygen, sen slutade vi. Så ja, jag åkte istortsätt helt i onödan. Var i skolan i en halvtimme kanske... Varav 25 minuter av den tiden var dö tid. Så det kan gå...
Men var iallafall en glad Lisa för jag fick träffa på mina underbart fina vänner. Har saknat er tjejor!!
Och dom fick även skratta lite åt min röst som fortfarande låter som ett målbrottsoffer. Men snart är det nog helt borta... Tyvär Max haha!!

Dagen har gått fort som fan och nu sitter jag här kl halv nio på kvällen. Väntar på ett litet sms eller samtal från Ida där hon meddelar mig att hon är hemma. Vi ska nämligen åka och sola på mammas jobb, för hon jobbar inatt. Så jag hoppas bara på att Ida kommer hem i en hyffsad tid för jag orkar inte sitta och vänta i evigheters evighet, jag har tråkigt.
Men men, annars åker jag ner dit själv och solar, inte värsta grejen, även fast det är lite läskigt där.
Mamma har iallafall lovat mig att hon betalar alla mina solningar den här veckan om jag städar mitt rum i morgon, så ja det får jag väl ta och göra då. Eftersom vädret inte blir bättre än högst 12 grader den här veckan typ. Helt sjukt.....
Värmen? Hallå, vart tog du vägen?
Det är ju sommar nu... Men det skulle lika gärna kunna vara höst förfan.



Älskar't!!!

Om filmen!


3 utav 5 toasters om Mickis får bestämma.

Redan där var jag lite hes, men det är ingenting mot nu, haha tro mig.

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN, ROBIN!

Ett stort grattis till favorit Bengtsson som har namnsdag idag.

Idag vaknade jag runt 11 och fick reda på att jag och pappa skulle befinna oss vid åkeshov bowling kl 12. Alltså ärligt nu...... VEM FAN DISCO BOWLAR KL 12 PÅ DAGEN PÅ EN SÖNDAG???
Inte normalt. Min pappa är överdrivet hurtig. Men det var kul iallafall:) Även fast pappa inledde allt med 3 strike på rad..... Lite små surt. Och jag förlorade trots att jag körde med kanten uppe på banan, så att inte klotet kan ramla ner i skåran hahaha. Det är 10års gräns på det;)
Kom hem där i från runt 2, sen åkte jag till Mickis där även Emelie R var, vi snackade yttligare lite om Gbg och skrev min Mickis lilla annons om sommarjobb. Nu i sommar måste jag extra knäcka lite för att samla ihop pengar till Gbg och massa annat. Funtar på att fråga på grillen om dom behöver hjälp haha... Det har dom redan frågat mig om, men kanske dags att ta upp det igen.
Det lär ju gå vägen, för den unga killen som jobbar där rådiggar mig hehe.
Emelie åkte iallafall hem strax därefter så jag och Mickis började åka runt och dela ut våra lappar:) Hur många som helst!

Runt kl 7 så åkte jag och hämtade upp Ida och åkte sedan till grillen och åt, gött. Vi blev kvar där ett tag och bara pratade i en timme eller så. Det var trevligt, och nu vet jag vad som händer i hennes liv just nu:)

Jaja... Just nu sitter jag iallafall här och pratar ned Jessica i telefonen. Eller ja, jag försöker att prata så gott det går. Min röst är helt pajj.... Har ju varit sjuk hela veckan och har haft ont i halsen. Sen efter för lite sömn i fredags så vart jag hes och i lördags på bion så vart det ju en del skrik, då vart jag yttligare lite hes. Sen när jag vaknade i morse så hade jag ingen röst, fick inte fram ett ord.
Det gör mig förvånad, för jag har JÄTTE svårt för att bli hes. Kan stå och skrika konstant på en konsert i över 1 timme, men det märks knappt på min röst. Men nu, ärligt, jag är super hes och låter som en 13årig pojke som nyss kommit in i målbrottet, inte lätt inte haha. Ibland får jag inte ens fram några ord haha.

Bilder! Vet att ni älskare.

Fredag:


Har bara en bild sen fredagen.... Utanför lägenheten på Rådmansgatan.

Lördag:











Söndagar:







Helgen

Sådär, nu har jag tid för datan igen. Det har varit en rättså fullspäckad helg så jag har inte haft tid för datan helt enkelt...
Men nu tänkte jag ta mig tid och skriva lite om helgen. Kommer inte ta med allt, för det kommer ändå bli ett jobbigt långt inlägg.

Fredag:
Efter som jag varit sjuk hela veckan (är det fortfarande), så trodde jag inte att jag skulle få åka iväg någonstans. Men jag fick ta mig till Mickis, vilket jag också gjorde.
Vi hann med en hel del denna kvällen... Ta oss till en 3:a på Rådmansgatan där det var fest. Det var dock över 100 personer där så det gick knappt att komma in i porten. Vi stod istället utanför och pratade med massa trevligt folk. Träffade massvis med personer där som vi kände.
Sen träffade åkte vi till Medis, där vi träffade Ryan. Han heter egentligen inte så, men vi kallar honom för det för att han är så sjukt lik Ryan Sheckler haha. Strax efter det så lyckades vi att ta oss in på krogen.. Men det vart inte långvarigt och vi drog vidare. Hamnade lite här och var men kom tillslut hem till Mickis runt 3 på morgonen.

Lördag:
Vaknade runt 11, efter en natt med litelite sömn. Emelie R kom till Mickis runt 12 kanske, hon hade med sig massa cola och en snygg tårta som vart över från hennes studentmottagning. Det var en sverigeflagga-tårta, vilket passade bra efter som det var den 6 juni, Sveriges nationaldag.
Vi satt i Mickis kök heeela dagen... Åt massamassamassa och drack flera liter cola. Onyttiga? Nejdå! Hahahah.
Vi började även att planera en liten roadtrip som vi kommer att göra i sommar. Jag, Mickis, Emelie R, Linn och kanske Johanna:) Den blir till Göteborg!
Vi tar bilen ner, Emelie kör, och ska sedan vara i Göteborg i 4 dagar.
Vi har varit så grymt duktiga och kreaktiva som har planerat allt så bra.. När jag berättade planerna för min mamma så blev hon stolt. Det sa hon iallafall!
Men ja, om allt går vägen så kommer vi ha det så jävla roligt. Det blir som en avskedresa för Emelie R, eftersom hon flyttar till Kalofornien i två år nu i Juli. Fyfan...
Jaja, kul kommer vi iallafall att ha det, om det nu blir av:)

Senare mot kvällen så kom även Emelie T till Mickis och bestämde vi oss för att gå på bio. Det blev filmen "My bloody valentine" i 3D haha.
Vi åkte först till solna, för Emelie skulle göra någonting hemma, minns inte vad. Sen hämtade vi ut biljetterna på solnas biograf, och ser då att bion går i Heron City haha, så vi fick brottom.
Åkte förbi råsunda på vägen dit... Det sög till i magen när man hörde publiken och såg hur många som var där. Jag ville också vara på matchen!!!!!!
När vi kom till Heron så var det ett tag kvar innan bion skulle börja, så vi kollade på bit utav matchen inne på en sportbar. Fan vad dåliga vi var...... Tråkigt med förlust, det var ju fan nationaldagen.
Jaja, sen började iallafall bion. Gissa om vi skrek som små barnungar? Gissa om det vart tusen gånger mera läskigt när det var 3D?
Filmen var sådär, rätt förutsägbar skräckis, men somsagt med 3D vart det grymt.
Oooom vi var snygga i 3D-brillorna! ;)
Efter bion så blev det nattkäk på donken, sen var det rakavägen hem. Trött som få och rädd som en liten myra kröp jag ner undet täcket och somnade som ett litet barn.

Bilder kommer sen.

Ingen text.

LOVAR UPPDATERING I KVÄLL!!

Shoes



Innan vi åkte till studentmottagningen igår så stannade vi till i Solna för att köpa två presenter..
Jag klagade på att mina älsklings skor på 11,5 cm klack börjar bli grymt utslitna och att jag behöver ett par nya, speciellt ett par som jag kan ha till skolavslutningen. Så pappa var en snäll pappa och tog mig till dinsko där jag fick med mig ett par nya skor hem (dom på bilden) :) Dom kostade runt 400 så dom var inte direkt dyra heller... Rätt normala och passar till det mesta, skönt med sånna skor.
Dock var dom lite förstora då jag valde strl 37.. Ska tillbaka snarast och byta till 36, sen är jag nöjd och glad:)

Erik Hassle - Hurtful


På bättringsvägen.

Japp så är det... jag mår faktiskt bättre idag, känns otroligt skönt. Igår trodde jag nämligen att min sista tid var kommen.... Jag mådde verkligen inte bra. Men se så det kan förändras på en natt bara, en magisk natt får vi tro.

Ska ju iväg på studentmottagning idag med.... Men jag tror ärligt att jag skippar det. För min egen skull. Jag vill bli helt frisk innan jag börjar flänga runt utomhus igen. Speciellt med tanke på vädret, regn och blåst.
Men mamma ska hälsa Elin jätte mycket från mig.
Och Elin om du läser detta, du ska veta att jag jätte gärna vill vara med på din stora dag och gratta dig, men vi ses snart igen, kanske till midsommar? Då ska jag ge dig en stor välförtjänad kram :)

Hade nu tänkt att ladda ner en film... Om jag vågar!! MAAAX, KAN DU HJÄLPA MIG ATT BLOCKA MIN IP ADRESS? (Eller vad det nu var du snackade om angående ip adresser och nedladdning...)
Jaja jag ska iallafall ta risken och ladda ner en bra film, och sedan lägga mig i sängen. Bara ta det lugnt liksom.. Hoppas på att jag är frisk tills helgen. På lördag så är det ju nationaldagen, den ska "firas" på skansen, det kommer dit lite bra artister, blandannat D'. Så vi är ett gäng som ska dit:) Det ska bli roligt!




Gårdagens

Grattis fina kusin!

Kom hem för knappt en timme sen. Så vi var på mottagningen ett jävla tag ska ni veta... Dock kom vi aningen sent eftersom vi alltid segar så otroligt mycket. Åkte hemifrån en timme senare än planerat liksom haha....

Det vart en jätte lyckad kväll, och jag är jätte glad för Janinas skull som nu har tagit studenten. Hon var så lycklig så, det märktes haha. Hon var nog aningen glad i hatten också, vilket märktes ännu mera, speciellt under paketöppningen. Haha det bjöd på många skratt kan jag lova!
Innan det så åt alla god mat, fikade och sen blev det även en invigning utav deras nybyggda pool. Dock ingen frivillig invigning haha... Alla blev i puttade. Det började med att Janinas pojkvän Sebbe puttade i henne och sedan ca 5 stycken till. Tillslut var nästan alla i poolen, blöta och glada. Jag slapp dock, höll mig undan hehe!

Jag har mått piss hela kvällen. Ett rent helvete har det varit.. Trots att jag tog tabletter innan vi åkte så mådde jag verkligen schweindåligt, inte kul alls. Kan bara tänka mig hur jag nu hade mått om jag inte tagit några tabletter, usch.

Somsagt så kom vi hem för knappt en timme sen.. Jag har hunnit byta om till varma myskläder och ska strax tvätta bort sminket och krypa ner i sängen. Bigborther har börjat för ett jävla tag sen, illa.
Vi hörs i morgon igen...

Lite bilder från kvällen:






Mot kusinvitamin



Nu trotsar jag allt som har med halsont, feber och frossa att göra.
 Nu åker vi till Janinas studentmottagning:)

Onsdag

Jag mår fortfarande lika stört dåligt. Fyfan.... Vad har jag gjort för att förtjäna detta är då frågan... Haha.

Mamma väckte mig vid 10 idag... Fast jag låg kvar i sängen ett jävla tag. Orkade inte resa på mig. På morgonen mår jag som sämst... Kunde inte ens prata för att halsen var så svullen. Jag lät rätt rolig;)

Idag är planerna att jag vilken sekund som helst ska gå ner och duscha, sen börja fixa mig. Vid halv 3 så ska vi börja åka mot släktingarna i Åkersberga. Världens finaste och bästa kusin har studentmottagning idag:D Fina Janina! Världens bästa!
Ska bli jätte mysigt... Trots att jag mår som jag mår. Får väll knapra i mit lite alvedon eller något innan så kommer det nog att funka fin fint.
Hur är vädret idag? Regn? Jag har inte hunnit att kolla efter än. Men har inte hört något regn iallafall...

Nej nu ska jag duscha, vi hörs lite senare innan vi åker. Och om inte... Så hörd vi när jag kommer hem:) Kameran åker med, så ska bjuda på fina bilder.

Ett stort välmenat GRATTIS!



Nej jag sa ju att det inte var en vanlig dag idag haha...
Grattis till allas våran D' på hans 22års dag.

Feber&Regn

Ja, rubriken på det här inlägget kan beskriva min dag ganska bra.
Vaknade upp i morse med feber. Iofs en väldigt låg temp, men feber det hade/har jag och det känns, i hela kroppen känns det. Fy, mår piss.

Jag gick upp och åt frukost men sen gick jag och la mig igen... Vaknade upp 13.30 typ, skönt att få sova ut. Men vid den tiden så hade min tablett som jag tog runt 8 på morgonen redan slutat värka så ja, då mådde jag som ett helvete igen. Låg kvar i sängen länge innan jag ens orkade röra mig.
Dagen har bestått utav sömn för det mesta... Det blir så.
Så tyvär kan jag inte bjuda på något direkt intressant inlägg.


Nu har mamma varit världens bästa mamma och köpt mat på grillen åt mig... Haha så nu är det dags att tjocka lite. Hörs sen.

P.s Idag är det ingen vanlig dag...

Oh, sweetheart

Idag så har jag varit duktig. Jag har legat ute i solen nästan exakt hela dagen, om man bortser från lite små pauser då och då när det blev way to hot ute. Man dog ju typ... Men jag klagar inte. Jag har fått lite färg faktiskt! Tro det eller ej, haha. Lite skillnad kan man se.

Det är fan Juni nu gott folk, JUNI! Det ÄR sommar. Jag som har längtat efter sommaren så sjukt mycket i år och nu är den här. Snart är det sommarlov, sommar och sommarlov. Kan det bli bättre? Jag tror fan inte det.
Jag har inga direkta planer för sommaren men det ska ändå bli sjukt skönt.
Kanske bär av till P&L festivalen nu i Juni. Lite konserter är även inplanerat. Sen GBG med Jess i Agusti, det är allt jag vet än så längre. Lär ju dyka upp lite mer planer ju längre in på sommaren vi kommer.

SOMMAR FÖRFAN!

Never thought you could break me apart

Vi har haft gäster här hemma ända sen i fredags, det är trevligt.
Igår kom även Elin och hennes mamma hit. Elin tar studenten på torsdag och jag är avis.. Tänk vad fort tiden går fort, jag minns det som igår när hon skulle ha sin bal i 9:an och kom hit innan, våra familjer drack champange, och sen fixade jag hennes hår. Hon var fin, det var hon!:)

Eftersom att alla sov kvar igår så fick Elin sova med mig i min stora dubbelsäng. Vi la oss runt 12 och kollade på "I taket lyser stjärnorna". Gissa om vi grät. Det gjorde vi. Mycket.
Går det att inte gråta till en film som den? Hemska tanke om något skulle hända min mamma. Min fina mamma!
Men filmen är även lite humoristisk.. Plus att Samuel/Tsatziki/Sakke är väldigt snygg!!
Vi somnade kanske runt 2 om inte senare... Låg och prata om allt mellan himmel och jord!

Elin åkte med min pappa i morse, kl 7. För hon skulle till skolan. Jag själv hade sovmorgon idag till kl 10. Försov mig lite... Men vaknade sedan utav att en mega stor geting flög runt i mitt rum. Då vart det fart på mig kan jag lova! Alla ni som känner mig vet hur stark min fobi för getingar är. Haha jag minns förra sommaren när jag, Mari och Ida satt på bussen, då flyger det in en geting och självklart flög den runt mig hela tiden. Jag minns paniken jag fick.. Helt absurt, jag skrek och grät som en galning, hahaha. Nu i efterhand skäms jag, men då var jag så rädd så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen haha. Mari och Ida fick sig ett gott skratt iallafall!

Men jag missade iallafall min buss, så här sitter jag. Försenad och stressad på samma gång... Funderar på om jag verkligen ska pallra mig iväg till skolan för en lektion nu. Känns väldigt onödigt. Vi är ju klara med allt, och gör ingenting på lektionerna. Sista veckorna är så onödiga.
Nu ska jag nog klä på mig min bikini och lägga mig i solen en stund. Tänka på om det är värt att ge sig iväg. Vi hörs senare!


RSS 2.0