RIP min mobil

Hej gott folk!
Vad är det för skillnad mellan senast jag skrev och nu när jag skriver?
SOMMARLOV FÖR FAN! Sååååååååå party.

Vi hade avslutning igår och det gick snabbt men var dock väldigt roligt. Eller Elise var rolig och jag skrattade som aldrig förr....
Runt 12 så åkte vi först till vällingby, sen hem till Jessica en snabbis, sen tillbaka till vällingby och sedan till blackeberg. Haha men sen när allt var fixat och klart så tog jag, Jennifer och Elise en buss hem. Jenni och Elise hoppade av hos Elise men jag åkte ända hem.
Åt lite middag, fixade mig lite. Sen tog vi bussen till bromma och sedan tunnelbanan till Kristineberg. På tunnelbanan satt även Jocke.
Och ja, sen när vi kom till klipporna så var halva klassen där. Det var en bra stämning och humöret var på topp. Vi hade en jävla tur med vädret och vi säger så! Det var skitvarmt hela kvällen.

Senare så åkte en del av oss in mot Tanto. Där emellan minns jag inte så mycket mer än att jag tappade min lilla guldklimp... Eller ja silverklimp om man nu ska gå efter färgen. Min mobil alltså.
Jag, Jenny och Tullan var på bra humör och gick runt och sjöng lite. Alla studenter sprang runt och sjöng "För vi har tagit studenten x3" "FYFAN VAD VI ÄR BRA!!"
Så då sjöng vi istället "För vi har inte tagit studenten x3" "MEN VI ÄR BRA ÄNDÅ!!!" och ja, under tiden så ramlade min mobil ut ur min ficka. Dock så märkte jag det inte... Vi klev på tunnelbanan och då märker jag att den är borta. Sofia sa att hon såg en mobil ligga på spåret, men visste ju inte att det var min. Så ja, krash på den.
Men senare när jag mötte Mickis på halv två bussen så gick det tydligen att ringa till den och någon idiot svarade men pratade inte i den.
Men men, nu är den spärrad så dom kan inte ringa för flera tusen på mitt abonumang iallfall. Vet inte hur detta löser sig eller när jag får en ny mobil. Ska deala lite med pappsen när han kommer hem.

Det tråkiga är att ALLA bilder jag tog igår från skolavslutningen och sedan från kvällen, tog jag med mobilen. Så jag har tyvär absolut inga bilder att bjuda er på. Lite ledsen i ögat blir man ju. Men fan det löser sig och det är SOMMARLOV!!

Kommentarer
Postat av: tullan

ååååååh vi va så bra och sjöng hahha :D fett kul vare <3

Jävla otur med mobilen fan :/ alltid ska något tråkigt hända när man har som roligast känner jag:o <3

2009-06-12 @ 22:14:57
Postat av: malin

stackare :( men du får ge mig ditt nya nr sen då!

2009-06-12 @ 23:38:59
URL: http://mmlars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0