Outfit


Dåliga mobil bilder..

Hugo it is

Kollar på Den rätte för Rosing just nu, det är fan final.
Står mellan Hugo den snygge och den andra killen Egill eller vadfan han nu heter. Låter som en dansk pedofil hehe..
Jag håller på Hugo, han verkar vara så jävla skön som person, mysig, lugn, självsäker och framförallt väldigt väldigt snygg.
Hugo skulle lätt kunna vara min dröm pöjk.. Eller ah, näst efter favorit Bengtsson alltså haha.

Vem tror ni att Linda väljer? Vem är värd att "vinna"?
Känns liksom som att hon borde känna hugo bättre, den andra killen har ju bara varit med mindre än halva av tiden.
Fast egentligen så tycker jag att Hugo borde satsa på någon yngre, tror det kan hålla ett tag mellan Rosing och honom men inte något långvarigt.

Även om han nu inte blir vald så är ju inte det to bad för honom liksom, dom flesta vet nu vem han är och han lär ju verkligen inte ha svårt att skaffa sig en tjej haha.



Den omtalade Hugo

It's her move

Vilken fin dag det har varit idag, helt underbar. Vädret gör mig på kanom humör, så hela dagen har varit kanoooners :) Hoppas vädret håller i sig bara, vill inte ha mer snö eller något i den stilen nu, bara sommar och sol.

Började halv 10, jag och Elise kom lite sent.
Dagen började med matte, det flyter på för mig. Även fast jag oftast kommer försent till just den här tisdags lektionen.. Bussarna, skyller på dom, helt klart höhö.
Efter matten så var det svenska, funkade bra. Vi läste på om medeltiden, vilket inte är allt för kul, men orkar inte klaga på mer saker i skolan just nu. Iallafall inte idag, nu när jag är på så bra humör haha.
Sen var det lunch, det var kyckling lasange, och den visste sin plats. Gött. Sen mentorstid och efter det engelska.

Jag och Jessica hade vårat speak idag, det gick hyffsat. Första punkten då man skulle snacka om saker som stod på pappret gick sådär, jag och Jessica glänste mer när man fick prata om några ämnen, och ett utav dom var Music. Vi pratade på ett bra tag och berättade om massa saker vi upplevt, det var kul.
När vi satt där och snacka så kom jag på hur jävla mycket saker jag och Jessica har gjort tillsammans, iallfall inom det ämnet. Musik. Vi har upplevt mycket roligt tillsammans, sådant som man aldrig glömmer. Kan bara tacka Jessica för att hon och jag är så lika på just den punkten, en fin vän:)

Sen var skoldagen slut, kl 2. Jag och Elise sällskapade på bussen somvanligt. Somnade till några gånger under bussresan, förvånar mig. Har somnat "tidigt" dom senaste två dagarna, till och med missat det ena programet utav Big brother med flit två dagar nu, bara för att jag är så trött. Knas. Skönt med lov snart, få bli lite utvilad. Fast det inte är det jag vill att lovet ska gå ut på, vill inte bara ligga och slappa, inte när det är lov inte;)

Nu ska jag och mamma fixa och trixa lite med mitt hår, hörs senare. Puss

Min favorit


Outfit


Måndagens

300309

Dålig blogg dag. Sorry.

Började klockan halv 12 idag typ, rätt skönt. Slutade 13.45 typ, skulle ha slutat 14.20, så fick alltså gå tidigare.
Fick sällis med Elis på bussen, alltid lika trevligt. Sen jag kom hem har jag väl bara chillat, ätit middag och typ lyssnat på musik.

Är så otaggad på skola just nu.. Alla min tankar är istället riktade mot nästa vecka.. LOV! Hur jävla skönt som helst, men lite ångest över att det är sista lovet innan själva sommarlovet.
Idag slog det mig att det är fan snart sommar, bara typ två månader kvar, och det går så jävla snabbt. Även fast den här hösten och vintern, speciellt hösten har varit så jäääävla bra, så längtar jag som fan till sommaren.. Fast vem gör inte det liksom?
Jag gillar inte ens vinter, inte snö. Bara på en skidresa isåfall, men inte annars.

Aja ointressant.


Märklig bilresa hem i Fredags, riktigt märklig hahaha.
Lägg märke till hur redigt stor den där svanen var!

last time that we got away with lies

Är otroligt trött, kan kanske bero på att jag inte alls sovit vidare många timmar den här helgen.

Vi somnade väl typ 6 på morgonen idag. Vet inte hur mycket klockan var när vi vaknade, men tror jag hörde någon säga halv 1, så mycket möjligt. Fick sova lite iallfall, tur. Fast är ändå somsagt skit trött, därav dåligt med inlägg i bloggen. Blir så när det är helg.
Men nu börjar en ny vecka, så tillbaka till rutiner, dvs mer tid åt bloggen.

Jag och Ida drog iväg till Brommaplan runt kl 2 idag, åt lite på donken haha. Sen tog vi bussen hem..
Min trötthet märktes även när Ida klev av bussen, och jag satt kvar, ringde pappa och bad honom hämta mig om 5 min. Han ringde upp 3 sekunder efter att vi lagt på och påminde mig om att jag hade moppen hos Ida, vilket jag hade glömt bort heeeelt. Så det var bara för mig att plinga, kliva av en station efter Ida och börja knalla. Jag ringde till henne och bad henne vänta, och snäll som hon var så gjorde hon det. Så vi möttes och tog sällis hem till henne, därefter tog jag och körde hem moppisen.

Har bara chillat sen jag kom hem, kollat på One tree hill och Gossip Girl nu på kvällen, mina favoriter.
Ingen Beck ikväll, vilket suger apballe.
Det här med att dom har visat en Beck fil,m varje söndag kväll har fått söndags ångesten att försvinna lite, för man såg fram emot Beck. Det är ett mysigt och bra avslut på en vecka. Men men, får väl klara mig utan i guess..

Nu ska jag fortsätta att kolla på I sanningens ögonblick. Helt sjukt vad dom människorna ställer upp på.. Vissa saker som kommer fram är ju så jävla pinsama. Jag hade aldrig ställt upp på ett sådant program, no way.

Pusshejleverpasteeeeeej


På onsdag så kommer Mari hem från Dubai!:)

Weekend (långt inlägg)

Nu är helgen slut.. Har mycket mer söndags ångest den här söndagen än den förra. Vill inte ha skola. Men 5 dagar, sen påsklov vafan. Fiestaaaa!:)

Fredag:
Jag och Mickis fixade oss hemma hos henne, sen tog vi bussen till Ekerö. Väl hos Jakob så var det typ inga där, men droppade in allt fler personer under kvällen.
Dom första två timmarna var väldigt trevliga, sen började jag och Mickis tjaffsa as mycket haha, fyllebråk. Ända gången vi bråkar kan jag då tala om för er, haha.
Mickis drog iväg och skulle möta Linn, mig väntade hon inte på, inte ens när jag sprang ut i snön med ändast strumpor på fossingarna och försökte stoppa henne. Hon är då allt jääääävligt envis hahaha.
Jag gick tillbaka och Mickis försvann, gick vilse.. Sen hittade hon och Linn tydligen varandra, så jag och Viktor gick och mötte dom. Sen var vi väl kvar där i typ en timme till, sen kom en taxi och hämtade oss. Inte till min stora förtjusning, för jag ville vara kvar. Vet fan inte ens varför.. Eller jo.
Slutade med att jag hamnade i taxin med Mickis och Linn, grät halva bilresan, kanske hela, minns inte. Lite små kaosat liksom.
Tänka sig att han fortfarande är ett känsligt ämne för mig... Illa.
I Stenh så hoppade även André in i taxin, så vi alla åkte hem till Mickis och sov där. Kollade på Twilight, även fast jag inte såg så mycket, vettefan vad jag gjorde. Åt massa konstiga saker, var väldigt hungrig. Sen gick jag och Linn och lade oss i soffan.. Tur för både André och Mickis att den soffan är förjävla skön då, annars jävlar hade jag inte låtit dom ta sängen hahah.
Somnade på stört. Utöver mycket tjaffs och lite för mycket dricka, så var det trevligt. Snällt av Jakob att vi fick komma dit iallfall:)

Lördag:

Vi vaknade vid 8, så mysigt. Inte.
Låg och dega i soffan till typ 12, sen åt vi frukost.
Jag tog en buss hem vid 2, även Ida satt på bussen. Jag åkte iallfall hem, duschade och fixade mig, sen tog jag moppen till Ida. Hann vara där i typ 20 min, sen gick vi till bussen.
Vi hade bokat bord på Mongolian kl 8 tror jag det var. Vi vart 14 pers, väldigt trevligt. Inte för att man kunde prata med alla så värst mycket då bordet vi satt vid var aningen långt haha. Men allt vart lyckat, god mat, men konstiga kineser som jobbade där, skummisar.
Efter maten så drog lite mindre än hälften av oss till en fest i hässelby. Jag och Ida bestämde oss redan innan för att åka därifrån typ 30 min senare för att åka till Nockeby. Men festen var dock mycket mera livad än vad vi trott, trevligt folk.
Efter att ha fått i mig en del så bestämde jag efter även mycket tvekande att stanna kvar på festen med Anelle, Jessica och Sofa, medans Ida åkte till Jonathan och Davva i Nockeby.
Men efter ca en timme ångrade jag mig, vet inte varför. Insåg att jag inte ville sova kvar där liksom, okänt hus, okända människor haha.
Fick springa till bussen, som tog mig till vällingby. Väl där så inser jag att jag skulle få vänta i 26 minuter på nästa tunnelbana, det var inte så roligt. Men roade mig med att snacka med Jonathnan i telefonen haha.
Aja, kom fram till Jonathan runt 2 kanske, där även Ida och Davva var.
Det var en trevlig kväll.

Majkääääl

Sitter just nu hemma hos Mickis.
Hon åkte till min skola när hon slutat, sen så gjorde jag klart lite i skolan sen åkte vi hem. Vi fick sjuss utav Mickis pappa från bromma. En jävligt udda och konstig bilresa om jag själv får säga det, men jäääääävligt rolig hahah. Ska visa bilder sen när jag har en möjlighet till det, dvs när jag kommer hem typ i morgon i guess.

Ikväll blire fekke som fan, fett najs. Jag, Mickis och Linn.. Ska bli kul, för vi har ofta väldigt roligt tillsammans:) Underbara tjejor det där, ska ni veta.

Hörs och ses, puss. Ta det lugnt ikväll;)

Ps. Det här med mitt hår löste sig.. Det är nu väldigt mörkt, men inte rött iallfall :) Är nöjd. Men kommer nog hinna ändra mig om den saken inom en snar framtid om jag känner mig själv rätt.

Heal my heart

Okej, tjena.. Jag lever. Men lite panik känsla är det klart att man får, när ens hår typ blir rött.
Har nu insett att det inte alls är så farligt som jag fick det att låta.
Färgen är ärligt skitsnygg, men skiftar i rött. Så ska färga en gång till, mörkare, även fast jag inte vill ha mörkae. Vill bara ha bort det jävla röda.


Det röda syns kanske inte så bra på dom här bilderna.. Men i dagsljus och under en lampa.. Liksom tjeeeeeeeeeena redhead.

Byebye

Nu tar jag livet av mig. Det här funkar inte. Kan inte leva såhär. Jag är ledsen. Hejdå. Puss på alla nära och kära...................















.................................................... MITT HÅR ÄR RÖTT!


Tråkigt.

Nu har jag typ vääääldigt tråkigt, så ska nog färga håret nu, har inget bättre för mig.
Ska göra det själv dessutom.
Alltså gott folk, ta vara på detta ögonblick. Det här är SÅ INTE JAG. Att färga håret.. BRUNT.. själv! Alltså vad händer med världen?
Höhö okej nu överdriver jag... Men det är sant att jag faktiskt fortfarande ibland glömmer bort att jag nu inte längre är cp jätte blond. Det har jag ju alltid varit. Kommer ta tid att vänja sig..

Skulle egentligen ha slingat håret ljusare idag.. Men ångrade mig igår. Alla tjatar om att jag ska färga mörkare brunt, och vadfan, mitt blonda hår har jag redan förstört så då ger jag mig in i ett liv som brunett istället. Mörk brunett.
Aja hoppas att den mörkade färgen blir bra då.
Önska mig lycka till fan!! ;)

Take me to you


Hittade det här klippet på första sidan utav youtube.
Det visade sig vara en svensk, helt fantastisk tjej.
Hon är sjukt grym på att sjunga, sjunger verkligen jätte fint. Sen har hon även skrivit låten själv, och även den är super bra.
Hoppas hon blir något i framtiden.. Jag ryser när jag hör detta.

This day

Chill dag..
Började förjävla tidigt, men fan sånt får man ta. Blir så mycket piggare när det är ljust ute och solen skiner.. Vårkänslor fast snön ligger kvar på marken.

Hade först samhällskunskap.. Jag och Elise kom lite sent, inte värsta grejen. Sen var det dags för gympa, vi fick spela innebandy. Så jävla kul!
Haha fick mig att minnas tillbaka då man själv spelade.. Slutade pgr av knäskada och har aldrig orkat börja igen, vill nog inte heller. Jag vill liksom inte köra seriöst.. Haha men utöver det så älskar jag att spela, och äga skiten av alla;) Driv.
Dom flesta i klassen är hyffsade, vilket gör det roligare, mer motstånd. Även fast Jocke bara stylade 24/7, haha sluta styla Jocke!:) Tönt.

Jaja, sen efter gympan så gick jag, Jess, Jennifer och Elise till vällingby. Vi köpte hårfärg till mig, sen käkade vi på donken. En jävla äckel gubbe började typ klaga på oss när vi stod i kö'n. Vi hade inte gjort honom ett skit haha. As vidrig var han dessutom, fyllo.
Han sa att tjejer bara är skit och blabla, aja kul att han var bög:)
Efter donken så köpte jag lite mer grejer.. Snälla flickor som rantar med mig runt när jag ska slösa pengar haha.

Kom hem för typ en timme sen, har gått ut med vovven och typ lite sånt. Pappa kom nyss hem och snart blire mat, inte för att jag är direkt hungrig, men men.

Se yaa

Shopping



Dagens inköpta kläder/hårfärg/shampoo/balsam/skärp.

I don't mind

Blev inget Rosing för mig ikväll.. Fastnade framför msn, illa Lisa illa.
Men nu börjar Desperate Hosuwives, det ska jag inte missa.
Så stänger av här nu, vi får höras i morgon.
Puss på rumpan


Den rätte för..... gissa?

Nu börjar Den rätte för.. Ja.. Rosing. Ska se det, och sen efter det är det Desperate Hosuewives, mycket najs.
Är inte mycket för att blogga idag som ni kanske har märkt. Vet inte vad jag ska skriva helt enkelt..
Men ska funta ut något, så hörs vi senare.

Over and out

Robin Bengtsson - Save Tonight (cover)


Två månader sen, idag.
Den 24 Jan 09, ett förjävla bra datum.


Ingen gör den här låten bättre än han.


Outfit


Tråkig, vanlig outfit. Brist på idéer kring kläder just nu. I morgon blire shopping.

Skolan

Sitter just nu i skolan, i datasalen. Vi har engelska lektion, fast vet fan inte vad vi ska göra. Vi har liksom inte fått någon information om det... Våran lärare har nationella prov, muntligt med två elever från klassen, så hon är inte här.

Slutar 13.55, skönt som fan. Då kommer jag få sällskap hem med Elise, skönt att slippa åka ensam.. Blir väl ett stopp på donken innan, om jag känner oss rätt liksom höhö.

Men skriver när jag kommer hem, så vi hörs då.

Pusshej



Två månader sen


Chris Brown - Run it
Lite små damp har vi allt, haha.
I mitten av klippet så säger han typ "Clap youre hands!!", och då börjar alla klappa och typ jubla, mäktigt tycker jag.
Sen kan ni ju lyssna noga efter den STORA smällen precis i slutet utav klippet.. Eller ja noga och noga behöver ni nog inte lyssna, ni lär höra. Det pangade sådär minst(!!) typ 30 gånger under konserten, och jag sket ner mig varje gång. Okej, inte bokstavligt talat, men fan inte långt ifrån. Jag har fobi för allt som smäller/pangar/låter högt, såsom raketer och ballonger.



Chris Brown - Take you down.
En utav dom bästa men framförallt porrigaste låtarna genom tiderna. Dom hade hunnit slita av sig sina tröjor när jag började filma, och ja ni kan ju höra hur vi och tusentals andra tjejer står och skriker och är fullkomligt galna. Vi flippar när Chris porrdansar mot linan som håller upp deras såkallade scen i luften. Najs!

You never know how much trouble a heart can take.

Jag är på så dåligt humör. Mitt hår är en katastrof, vädret är en katastrof! Allt är lite katastrofalt. Tänk att minsta lilla grej kan få alla posetiva tankar att fullkomligt försvinna, svish så är dom som bortblåsta utav en stark vind, och med den vinden så kommer det bara massa nya negativa tankar.
Jag vill ha helg, sommar, sommarlov och fest med vänner. Allt utom skola, plugg och ångest.

Jag tänker för mycket. Tänker på allt.
Kärlek, jag är kär i kärleken. Letar, men hittar inte den rätta. Kanske är det för att jag just letar? Vem vet.
Skolan, jag är omotiverad, inte lat. Eller lite lat, men mest omotiverad. När vi får reda på att vi ska ha prov i ett ämne jag inte tycker om, så är jag redan innan inställd på att det kommer gå skit. Så jag pluggar inte. För jag vet att jag failar, jag vet att jag är sämst och inte kan lyckas.
Det är där självförtroende kommer in i bilden.. Har man misslyckats tillräckligt många gånger så är man van vid det, man är inställd på att man inte klarar det.
Men jag har istortsätt nada självförtroende, tyvär inte. Skulle vilja vara den där starka tjejen som kan säga: Jag är så jävla snygg, och det vet jag att ni också tycker.
Det är coolt med tjejer, eller folk i all allmänhet som kan säga så. Men jag kan inte. Eller vadfan, kan kan jag väl. Men inte säga det och samtidigt mena det.

Livet är då allt en riktig bitch ibland, tyvär. Men allt kan ju inte vara en dans på röda rosor precis. Det kommer väl bättre tider, och tro mig jag väntar med spänning. Orkar inte med all skit längre. Vill bara ha en knapp som jag kan trycka på, och stänga av allting. Eller kanske pausa mitt liv medans allt annat rullar på, fan vad najs. Pausa, och sen när jag playar igen så är det sommar och sol, fiestaaa varje dag. Wow, så vill jag ha det.
Så säg mig, vart kan man få tag på en sådan bra uppfinning? Pause knappen.
Ibland är jag då allt väldigt smart.. Ytterst sällan, men ändå smart. Så läs nu detta riktigt noga. Det där skrev jag, och jag menade det. Wiho, måste vara ett framsteg ändå ;)


Smile like you mean it.

 

Earth Hour.



Dom nya mjölkpaketen är ju skitballa, höhö.

Mums Mums


Låten är fan tusen gånger finare akustisk.
Go Måns!



Hahaha, Månsan och jag på allsång 07.

Tabbe

Gick upp vid 8 idag.. Gick ner till badrummet och skulle duscha, precis när jag ska kliva in i duschen så kom jag på att jag förfan är ledig idag... Smart.
Eller okej, inte ledig. Men samhällskunskaps lektionen är inställd så har bara engelska i typ 45 min(?) den börjar exakt nu faktiskt. Men hade känts lite onödigt att åka till skolan för EN lektion som inte ens är speciellt viktig. Bara därför så kommer den säkert vara viktigt höhö... Men men. Somnade faktiskt aldrig om, lite ångest över det. Tog inte vara på en sovmorgon, skärpning haha. Har ätit frukost och sen typ kollat på tv med pappa, som också är ledig idag.

Känner på mig att det kommer bli en fett långtråkig dag. Slappade ju både i lördags och igår, nu räcker det. Inte för att jag är taggad på skola, men ibland är det bättre än att bara sitta hemma och ruttna haha.

Förövrigt så är det exakt två månader sen Chris konsert på hovet, idag! Och i morgon är det två månader sen jag träffade Robin senast, tråkigt. Mucho tråkigt faktiskt.

      

Snart 6 månader sen, tiden går alltså väldigt fort.

Crossroad



Riktigt härligt klipp från filmen Crossroad med Brittan.
Jag, Mickis och Linda såg den för någon helg sen. Jag tycker fan att den är bra. Den får en att minnas tiderna då man stod framför spegeln med en hårborste i handen som mick, och sjöng med till låtar som (You drive me) Crazy & Baby one more time. Fina tider det haha!

Just listen to what i've got to say

Snart börjar Beck, ska kolla på det och samtidigt äta lite äppelpaj som mamma gjorde tidigare ikväll.

Det har varit en riktig tv kväll, dag med för den delen.
Kollade på oth och gg nu på kvällskvisten. Så jävla bra program, det tycker väl iochförsig alla. Hjärtat smälter ju när Chuck äntligen kan visa känslor och är gullig mot Blair.. Samtidigt som det suger att Serena och Dan nu säkert inte kan ha ett förhållande för att deras päron har hållt lite saker hemligt haha.

Jaja nog pratat om det.. I morgon börjar skolan igen. Nu smyger ångesten sig på..
Är så jääävla otaggad, som allitd. Men men, 5 dagar sen är det helg igen. Känner på mig att det kommer bli bra. Middags planer med alla underbara brudar på Hardrock någon dag i helgen, bättre kan det fan inte bli. Vore ju inte helt fel med lite krökande heller, har kvar lite från i fredags, så får väl se.

Övrigt: Mickis vi ses i morgon på bussen, missa inte den. Helvete vad jag saknar dig!
Nu: Beck och äppelpaj, kanoners (som favorit Bengan säger)!



Mari och jag sommaren 06

You can't describe it

Laddade aldrig hem The heartbreak kid, skulle ta så lång tid. Så istället laddade jag hem filmen Bolt, haha hur söt som helst.

Anyway, har alltså bara varit hemma idag, kanske därför bloggen har varit rätt tråkigt. Har inga bilder att bjuda på eller något liknande.

Just nu gör jag ingenting, kollar bara runt lite på youtube, ska se om jag hittar något bra klipp som jag kan visa för er.
Väntar på att middagen ska bli klar, är rätt hungrig faktiskt.
Och sen kl 18.05 om jag minns rätt, så äre one tree hill, sen gossipgirl.. Hääärligt. Sen kl 21.00 ikväll så visar väl 4:an en Beck film. Eller? Det var väl inte den sista förra gången? Nollkoll.

Hööööööööörs.



Ida Bimer, gott folk!


Hahahaha, sjukt skön bild från igår. Snygging på dig! ;)

Sunday Rose

Det här ska bara bli en jävla seg och mysig dag, skönt helt enkelt.
Jag har faktiskt börjat uppskatta söndagar nu, mer och mer. Förut har det alltid varit min ångest dag, det kanske håller i sig lite nu med. Men nu går det så bra program på kvällarna, och den här dagen är verkligen till för att chilla så gott som det går. Man kan ligga i sängen hela dagen och kolla på film utan att få ångest, för det är det dagen är till för.
Men allt kanske beror på att jag börjar bli allt mer gladare nu, för det känns som att våren är påväg, det är ett tag kvar men fan, snaaaart:)

Gick upp runt 11 idag, kanske halv 12, då åt jag två mackor och drack lite oboy.
Nu tänkte jag ladda hem en film, The heartbreak kid blir det, med våran svenska skådespelare Malin Åkerman, som är med i en utav mina favorit filmer 27 dresses.

Hör senare, pusseliluss.


Ocensurerat



I några inlägg ner så la jag in den här bilden på mig och två kompisar.. Och fick nu en kommentar angående bilden;


Så jävla onödigt. Jag menar, varför yttra sig om något man inte har en jävla aning om?


Bara för att motbevisa denna omedvetna kis så kan jag även visa några andra bilder från den dagen..


Jag, Mari och Ida. Inga andra, okej?

Med det så tänkte jag säga godnatt. Och i fortsättningen så hoppas jag att ni som kommenterar "Anonymt" kan ge fan i det och stå för vad ni skriver, eller så skriver ni ingenting alls. Okej?.... Bra då säger vi så, pusshej.

Do i have to cry for you?

Det blir en myskväll hemma den här lördagen.. jag får ångest. Varför vet jag inte.. Men vill väl ta vara på helgen eftersom den faktiskt är fööör kort. Men är ändå väldigt trött sen igår, så antar att det inte skadar att bara ta det lite lungt ikväll.

Tänkte se starten av Robinson 2009 nu om några minuter, med familjen. Gud, känns som en evighet sen dom visade Robinson på tv senast.
Men men, en chans kan man ge det iallafall. Sen halv 11 så visar dom American Pie 2 på 3:an, 4:an eller 5:an hahaha, minns inte vilken kanal. Men ska försöka se den filmen iallfall, även fast jag har sätt den förut. Fast tror jag kommer decka på typ en minut, hehe.

Helst av allt så skulle jag så jävla gärna vilja vara på den där kryssningen just nu. Det är någon känd radiokanal som har fixat värsta party kryssningen. Artister som E.M.D skulle dit, alltid kul:) Men höjdpunkten hade nog ändå varit att även Mr.Bengtsson skulle med samma kryssning haha. Jag och pappa tänkte faktiskt boka, men alla hytter var upptagna och dessutom så skulle den billigaste hytten kosta 1.300;) Men men, hade tänkt ta med mig Ida isåfall. Berättade det för henne igår, och hon blev as taggad. Synd att det inte blev av fan.. En annan gång med kanske fler pers:)

Nu:      

Robin Bengtsson - Tree floors down (cover)



Lyssna på rösten, hallelujah.

Bilder från igår





Haha vissa bilder är så sjukt dräggiga.. Och tro mig, det finns värre bilder haha!!

Knäppte en kall..

.. Haha som Mari säger!

Gårkvällens planer blev ändrade ett par gånger tills Ida ringde mig och frågade om jag ville följa med henne och Mari till Nockeby, och ja det ville jag. Fixade mig ganska snabbt men insåg sedan att mitt hår var en katastrof, så jag sprang ner och duschade på typ 5 min. Då vare dock typ en kvart kvar innan bussen skulle gå. Dum som jag är så trodde jag att jag skulle hinna, men icke haha. Så jag tog en senare buss och sen gick Ida och mari och mötte mig vid bromma när jag var framme. Sen gick vi hem till Jonathan där även Davva, Filip och Jonte var. Det var en skit trevlig kväll med lite "chill" krök. Det var dessvärre ont om sovplatser så vi sprang till 2 bussen när det typ var 10 min kvar tills den skulle gå.. Men väl framme vid busshållsplatsen så ringer Mari till Davva eller Filip och ja, sen vet jag fan inte vad som hände, helt plötsligt var vi påväg tillbaka dit, trots att vi inte missat bussen haha. Vi tänkte gå till nockebyklipporna innan vi gick tillbaka, bara för att återuppliva gamla sommarminnen, men vi orkade typ aldrig gå dit så vi hittade ett par mindre klippor precis intill vägkanten haha. Efter ett tag så kom Davva och Filip och mötte oss iallafall, så vi gick tillbaka till Jonathan.
Det var somsagt ont om sovplats haha. Ida, Jonathan och Mari sov raklånga i sängen haha, sen sov jag och Davva nere vid fotändan. Jonte sov på golvet och Filip på en luftmadrass. Det var så sjukt varmt så tillslut la jag och Ida oss på en varsin handuk på golvet. Ja, vi sov alltså på golvet haha. Inget att rekomendera;)

I morse så tog jag, Ida och Marrräään någon buss vid 10 hemåt. Jag trodde mina päron sov vid den tiden så jag åkte hem till Ida istället. Vi har bara chillat och tjockat oss hela dagen tillsammans med hennes lillasyster Amanda som vi var barnvakt åt. Vi hann se två filmer, äta frukost och sen massa chips och dip och sen hoppade vi studsmatta med Amanda haha. Najs dag.

Bilder från idag när vi hoppade höhö

Rock n Roll - Robin Bengtsson (Cover)


Helt klart värd att kolla på HELA, så gör det nu gott folk.
Den här killen är så jävla grym.. Det har jag alltid tyckt och kommer alltid att tycka.


Dagens frukost


Det här åt jag till frukost i morse. Hallonkräm med mjölk och sen lite fruktsallad. As gott.
Nu äre snart dags för en försenad lunch, raviåli(stavning??) blir det.

20.03.09

Godmorgon! Eller inte riktigt godmorgon, men men.
Vaknade vid 11 nångång, duktig som inte sov längre. Har inte gjort så mycket sen dess, ätit en god frukost och typ suttit här, läst bloggar, godkänt kommentarer :)

Vet inte vad som händer i dag.. Ska chilla nu på dagen för örat gör fortfarande cp ont. Sen mot kvällen får jag väl se.. Vill iallfall se let's dance, haha som den tönt jag är. Men efter det så kanske jag kan ge mig iväg på fest med Mickis och typ Malin och några fler antar jag, får se! Mickis nämnde bara något om det igår, ska snacka mer idag.
Kommer säkert inte ens få åka iväg pågrund utav att jag är sjuk. Men det brukar gå fin fint om jag säger att jag bara ska till Majkäääl höhö. Får se helt enkelt.. Nu ska jag kolla på film eller något, hörs senare!




Bjuder på den här bilden, som en bra start på dagen liksom!;)

Lyxfällan

Såg nyss på Lyxfällan. Jävligt roligt faktiskt, för idag var Micke med, min barndomskompis/bästa kompis storebror. Haha kändes så skumt att se deras hus på tv, när man i stortsättt hat växt upp där nästan haha. Men det var kul att se att allt löste sig tillslut:)

Nu ska jag nog poppa lite popcorn och sen lägga mig i sängen för att se bigbrother, mysigt. Är ju ledig imorgon eftersom det inte blir någon skidresa för min del. Eller egentligen så ska man göra någon annan aktivitet, men det vill jag inte, orkar liksom inte göra något fett tråkigt som typ promenad eller skridskor haha. Plus att jag inte har skrivit upp mig på någon lista för någon annan aktivitet heller så... To bad. Not.

Men ha det gött, hörs senare eller i morgon.

Pusshej




Det är vecka 12 nu, kom!


Klickade hem dom där två från h&m's hemsida för någon vecka sedan. Det stog att dom skulle komma någon gång under vecka 12, men inte har dom kommit än inte. Blir lite irriterad, när man väntar på något som sedan inte dyker upp, deppigt haha.

Tyrol


Igår var det två år sen. 18 Mars. Tänk vad tiden går fort...
Haha lite sådär smågulligt är det väl ändå;) Var inte så negativa nu!

Öronfuckinginflamtaion

Idag gjorde jag framsteg. Jag klev upp hela två timmar innan min buss gick, duktig Lisa! Ändå fick jag lite brottom, men ah, det är inte det som räknas... Eller kanske haha.

Kom till skolan runt halv tolv, då hade vi Svenska, meningslös lektion. Sen lunch, TACOS. As gott:) Sen så var det matte som stog på schemat. Jag jobbade faktiskt lite, återigen duktig Lisa haha.

Vi slutade vid två typ, så då fick jag sällskap utav Elise hem. Sen så har jag hunnit med att vara på vårdcentralen med pappsen också. Visade sig att jag hade öroninflamtaion, illa. Och inte nog med det så hade jag även något virus i halsen som dom inte visste vad det var, men jag är grymt irriterad i halsen och har ONT. Men ondast har jag nog i örat.. Kan knappt nudda örat, usch.
Men pågrund utav detta så kommer jag inte följa med till kungsberget med skolan i morgon, inga skidor för min del. Det suger, ärligtalat. Vill åka skidor, var längesen nu. Har inte gjort det på hela vintern, snyft. Men men, det är väl smällar man får ta.
Istället så ska jag chilla och kolla på let's dance i morgon. Sen på lördag så är det fika med Izabelle som står på schemat, trevlans! Ska även försöka träffa Ida och Mari någon dag i helgen, för Mari åker till Dubai på Tisdag, lyxbarn.

Nu ska jag äta fruksallad som mamma nyss gjort, gött.

Outfit


Ångest............

Mamma kom nyss in hit med lite kakor till mig, som hon nyligen bakat. Klart man inte tackar nej liksom, nybakta AS goda kakor. Men fan, jag får ångest. Kunde inte följa med Mickis och träna i dag för jag är ju somsagt sjuk. Men känns som om att jag verkligen inte kan sjuta upp det här med träningen någe mer... Måste fan ta tag i det. Det är kris, tro mig.
Måste gå ner lite, iallfall lite tills bikini säsongen sätter igång, det är liksom ett måste. Synd att jag är sjukt omotiverad och inte är så bra på att följa mina bestämda såkallade "måsten" haha.

Nej men förfan, nu ska det sättas igång och tränas... Nånting måste påbörjas, eftersom jag no way kan lägga av med allt smått och gott.. Vilket jag vet att jag måste, men fan haha.



Älskar den här bilden så himla mycket.. Det var en underbar dag tillsammans med två personer, som är väldigt väldigt djupt älskade utav mig. Ni var och är min värld.

it's all about trust

Tjohej.
Har spenderat hela dagen åt att kolla på The Hills, så nu har jag sätt klart alla avsnitt från säsong 4. Vill se programen från säsong 5 nununu. Någon som vet när dom börjar sändas, eller har dom redan börjat visats på tv? Annars är det bara vänta tills dom kommer upp på hemsidan, lättare att kolla på datan tycker jag. Då kan man se många program på raken och liksom hänga med lättare.
Älskar programet iallfall. Blir dessutom så JÄVLA avundsjuk på sättet hur dom lever. Snygga kläder, snygga killar, snygg miljö, snygga hus, mode, shopping, festa, sola, bada... AAAAAALLLLT. Haha.
När jag blir runt 21,22 så skulle jag lätt kunna tänka mig att flytta till L.A eller något liknande, bara för några månader eller upp till ett år liksom. En vän kan man ta med sig också, och sedan skaffa massa nya vänner, nytt jobb. Kul att få testa på ett helt annat liv, en helt annan miljö. Men men det är bara drömmar haha.

I morgon blir det skola igen.. Jag mår inte bättre men måste gå. Ska till doktorn vid 5 i morgon, för det blev nämligen inget idag. Ska även sova hos Jess i morgon, för vi åker superduper tidigt på fredag. Hoppas jag hinner bli lite frisk tills dess, känns liksom inte som någon höjdare att dra runt i skidbacken med öroninflamation och CP ont i halsen.
Aja får se...

På lördag är det iallfall planerat att jag ska dra in till stan och fika med min älsklings Izabelle, hoppas det blir så. Skulle vara så sjukt mysigt verkligen.. Och jag vet att jag behöver prata av mig lite, och det är vi ju bäst på. Kan sitta i flera timmar och bara prata. Izabelle är bra på att lyssna och förstå, sånt uppskattas mycket.




Några utav dom bästa dagarna i mitt liv. Vi hade så JÄVLA roligt. Synd att jag ser så töntig ut på bilderna, men men;)





Vårkänsla

Idag vaknade jag utav att solen sken starkt som fan rätt på mitt ansikte. Jag blev inte ens irriterad utav att vakna så, utan det var typ det mysigaste på länge. Vårvårvår... KOM:)
Tänk att man kan bli på så glatt humör just utav vädret, knas.

Är iallfall hemma idag. Mitt öra gör ont som satan.. Klockan 4 har vi en tid hos doktorn, hoppas att dom kan klura ut vadfan som är felet så att jag kan få medicin nu. Vill verkligen bli frisk nu.. Speciellt för att på Fredag så ska vi åka till kungsberget med skolan. Ska bli sjukt najs, ÄLSKAR att åka skidor.





Är Hugo den rätte för Rosing?



Man kan just ni chatta med Hugo på kanal5.se
Eller ja, man ska kunna göra det iallfall.. Men sidan är tydligen överbelastad. Det kan jag förstå, för alla vill väl lägga ett par ord till den här snyggingen.

Inte bra

Dagen har varit seg. Dålig. Mest pågrund utav att jag har mått sämst.. Det märktes nog. Jag var då allt ingen rolig prick idag inte.. Sorry tjejer.
Har så jävla ont i mitt höger öra och ont i halsen på höger sida... Hade tidigare ont i min bihåla på höger sida, så nått fel är det ju.
Men nu har jag så ont så att jag knappt kan svälja... Skitjobbigt. Vill till doktorn så det ska vi försöka fixa i morgon.. Kommer nog inte iväg till skolan. Fast jag vill, för i morgon får vi pizza till lunch haha. Tjockis som man är så blir man sjukt glad.. Haha jag och Elise är nog lyckligast.
Men ja, vi får se hur det blir med den saken.

Jag känner mig så jävla off just nu... Är så sjukt motiverad när det gäller istortsätt ALLT, men speciellt skolan. Har skitit totalt i att ta igen det jag missat när jag var sjuk, har bara latat mig ännu mer än innan. Det känns inge bra. Ingenting känns bra just nu.. Allt går liksom bara fel. Tårarna rinner helt utan anledning, åt minsta lilla liksom. Allt känns jobbigt, saker som egentligen är en baggis i vanliga fall blir riktigt jobbiga. Små saker blir stora.

Men ikväll visas det trevliga program på tv iallfall och tills dess så kan jag roa mig med The Hills här på datan.. Har nog blivit lite beroende haha, jaja struntsamma. Hoppas ni får en trevlig kväll, skriver senare.

Over and Out

Outfit


Godnatt

Nu ska jag stänga av här, gå ner och borsta tänderna, tvätta av sminket och sedan lägga mig och vänta på att big brother ska börja.

Usch vilken jobbig kväll detta visade sig att bli, känslomässigt alltså. Fan vad svårt livet är ibland, så orättvist. Allt känns så jävla meingslöst, för vad jag än gör så visar det sig inte bli något bra i slutändan ändå. Så varför i helvete ska man ens försöka då? Det förstår jag inte. Antar att det är mycket jag inte förstår.

Men Izabelle, och självklart resten utav mina underbara vänner gör livet värt. Det är värt att gå igenom svåra tider, så längre jag har er vid min sida. Ni vet vilka ni är, mina närmsta, så ta åt er.

Pusshej

Tankar

Sitter här och kollar på The Hills, och återigen så kommer det en del i programet då två nära vänner bråkar och sedan blir vänner, bråkar, vänner.. Ja ni förstår.
Precis som förra gången så börjar jag gråta, tårarna bara rinner.
Varje gång jag ser något som handlar om svek eller vänner som har glidigt ifrån varandra så börjar jag gråta. Det berör mig så mycket och jag känner verkligen igen mig.

Du och jag var ju så nära, verkligen nära. Det var du och jag, bara vi. Vårat liv. Våran framtid.
Det är så jävla svårt.. Det går inte en dag utan att jag tänker på oss, på dig. Det jobbigaste är liksom att jag inte vet vad vi gör för fel?
Varför hör vi inte av oss till varandra, varför inte? Det är så lätt. Är vi för upptagna med våra nya vänner? För upptagna med vårat enskilda och egna liv?
Vi kan umgås, vi kan träffas, men ändå gör vi inte det. Vi har tid för varandra, kanske inte som förr, men ändå så att vi kan ses.

Har vi växt ifrån varandra? Är vi för olika nu? Det är så många frågor men för få svar.
Jag kan liksom inte fråga dig heller, för du har nog inte heller något svar.
Det blev som det blev, såhär. Det är svårt att acceptera, nästan omöjligt. Jag kommer nog aldrig att acceptera eller förstår det helt, att du och jag nästan är ett avslutad kapitel. Eller är det så?
Jag har svårt att tro att det någonsin kommer bli som förut, för det kommer det ju inte, det har vi nog båda insätt.

Jag vill inte gråta för det här, det känns nästan pinsamt, för jag vet ju inte om du gör detsamma.
"Man ska inte gråta över folk som inte skulle gråta över dig.
"
Men jag vet att du bryr dig, det vet jag. För allt vi har upplevt tillsammans går bara inte att glömma bort, det går inte att bortse från det faktum att världen en gång var våran, du och jag mot resten.

Vi påbörjade ett liv tillsammans och nu 15 år senare så ska det inte rinna ut i sanden, det ska det bara inte.
Vi måste klara oss igenom det här, för vi har ju klarat oss igenom allt annat, tillsammans.

Men hur? Vill du försöka? Är det värt det?

The rest is still unwritten..


Segt

Börjar må sämre igen.. Halsen gör ondare än aldrig förr, örat värker och bihålorna sprängs snart, eller ja så känns det iallfall. Men jag ska inte stanna hemma från skolan. Kan inte. Har inte råd med det... Med tanke på hur mycket jag har varit borta.
Måste kämpa, men det är svårt när det inte finns någon kämparglöd.

Dagen har förövrigt varit kanoners.. Lite små seg, men inget att klaga över. Började halv 12 och slutade 20 över 2. Två slappa lektioner, först samhällskunskap vilket innebär att sova haha. Sen hade vi engelska, men våran lärare var iväg på läkar besök, alltså väldigt slapp lektion uppe i datasalen. Tror inte att en ända människa jobbade under den lektionen faktiskt. Klassen är så arbetsvilliga så att det inte är sant... Haha not.

Nu ska jag klicka in mig på mtv's hemsida och kolla lite the hills, om datan tillåter det utan att stängas av. Då blir jag riktigt irriterad faktiskt.

Tummen ner: Ännu inte frisk.

Tummen upp: Det ryktas om fest med klassen i helgen(?)






Ida och jag i lördags!

Outfit




Måndagens


I'm surrounded by your embrace

Jag är då allt lite bitter idag jag. Sitter här och surar för mig själv, har just insätt att jag nu har totalt förstört min karriär som blåst bimbo i programet big brother, just för att jag har färgat håret. För javisst ska man ställa upp i big brother om det programet kommer börja sändas igen.

Nej okej, nu till en lite seriösare sida utav mig. Skrev mest sådör för att reta min kära moder lite, varje gång hon kommer in i mitt rum när jag kollar på bb så säger hon "snälla, ställ inte upp i något sånt där skitprogram när du blir äldre..... snälla?" hahah.
Frågan är då om jag nu skulle tacka nej?
Nu när jag sitter här som en 16 årig tjej i sina bästa dar så skulle jag inte tveka en sekund.. Men det är väl kändisberoendet som talar då i guess. Men tänker jag efter riktigt mycket så krävs det nog en del för att jag ska ge mig in på något sådant, som big brother då tillexempelt.

Jaja, till något helt annat då. Sitter och kollar på Beck just nu, eller ah precis i denna minut så äre nyheterna tror jag. Men det är alltså vad kvällen har att erbjuda, Beck. Gillar dom filmerna, tycker det är några utav dom bättre sakerna vi i sverige har lyckats med.
Något jag ogillar med det måste nog vara att jag sedan efteråt inte vågar gå ner och borsta tändera, toaletten ligger på nedervåningen precis bredvid våran källare... Inte så lockande att gå ner där ensam när man precis sätt en seriemördare döda offer efter offer.

Nu börjareeeeee.


Pusshej

Different.

Helg till all ära, men fan att tiden ska gå så fort.
Nu äre söndag igen och här sitter man.

I fredags var jag somsagt bara hemma.
Men i lörsdags så drog jag till stan med Mickis och Linda, vi hade det skit mysigt. Även fast det regnade. Vi gick runt och kollade lite, åt, fikade och sen fick vi sjuss hem till Linda, utav Mickis pappa som undertiden hade gymmat.

Väl hemma hos Linda så färgade vi håret, helt spontant. Vet fan inte vad vi höll på med. Fattar ingenting. Är fortfarande förvånad över att jag lät Linda spruta i färgen i mitt hår.. Men hade ju lovat Mickis, som gjorde det precis innan mig. Och ja, här sitter man nu idag som en FUCKING JÄVLA BRUNETT. Det skulle bara bli lite mörkare, från platina till vanlig blond, men nejnej självklart blev det inte så. Så byebye till mitt blonda (saknade) hår, och säg hej till det bruna missfärgade. Eller okej, så farligt är det inte. Men ska köpa lite mer färg, för behöver fylla på ute på topparna.

Aja sen efter våran lilla frisör lek så drog vi hem till Mari och kollade på mello. Det var massa roligt folk där, saknade flickor!
OCH FÖRFAN, HUR KUNDE OPERATÖNTEN VINNA? JAAAA, jag är upprörd. Fast bättre det än Ugglas. Men Mums Mums skulle ju vinna, det skulle han ju verkligen göra. Fan.




Hemma kväll

Stannade hemma ikväll, rätt skönt. Fast jag är förjävla partysugen, men ja vad ska man göra när ens partykompanjon (Mickis) är sjuk liksom? Haha.
Var påväg att åka hem till Mickis, men sen blev det ändå inte så. Har alltså bara suttit hemma med familjen, vi har tittat på let's dance. Vem hejjar ni på? Laila? Ja men det var väl det jag trodde.. Hon är ju bäst:)

I morgon så bär det av in mot staden med Mickis och Linda(?) tror jag. Ska bly trevlans, ska köpa lite nytt smink, sånt som behövs liksom. Sen senare mot kvällen så ska jag se på Melodifestivalen med Mari, Ida och Rebecka. Alltså ingen fekke i morgon heller... Men som jag har sagt förut, med dom tre så är allt en fest haha.

Men ja, roligare inlägg än såhär kan jag tyvär inte bjuda på denna fredags kväll.



Outfit för två dagar





förlåt

Dålig uppdatering.
Men hann inte blogga igår. Drog tidigt på morgonen till skolan, och sen därefter så drog jag med Jessica till Globen shopping där lite trevliga artister uppträdde. Jess ville se Blomberget sjunga, så jag var en snällis och hänka. Det var trevligt:) Kom hem rätt sent, så pallade inte nörda mig vid datan.

Idag har det varit skola från halv 9 till 2 typ. Vi skrev uppsatts på svenskan, det gick rätt så bra faktiskt. Sen på median så åkte vi till stadsmuséet och kollade på någon utställning om film genom Sveriges historia, det var rätt kul, med rätt sällskap såklart haha.
Vi fick gå vid 2 så då åkte jag raka vägen hem, skönt. Fick sällskap utav Elise på bussen, haha det var kul. Mycket skratt!

Vet inte vad som händer ikväll, har liksom försökt få tag på Mickis men hon är ju typ död. Eller hennes mobil funkar liksom inte, men ska försöka vidare. Hon är iochförsig sjuk, illa.


Gondolen


Söta söta du


:)

såhär på kvällsfronten

Tänkte bara ta och slänga in ett sista inlägg för dagen.
Har inte gjort speciellt mycket sen det senaste inlägget.. Mamma fixade mitt hår och samtidigt så kollade jag klart på Heath Ledger filmen, as bra var den. Precis som Jessica sa!
Och ja, nu gör jag inte så mycket, chattar och kollar runt lite här på datan.

Snart ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på Bigbrother som jag har börjat följa på tv400, nu när mitt favorit program inte går där längre. Har alltid varit en hängiven tittare när det gäller BB, var på finalerna och blabla haha.
Men det här är från 2003 tror jag, när Linda Rosing var med. As kul att se.. Hon är en helt annan person nu gemfört med då. Hon var sötare förr måste jag erkänna, inte alls lika fake.
Men men, dom visar iallfall 2 program varje kväll på vardagarna:)

Idag har ni varit sjukt duktiga på att kommentera, sånt gör mig glad. Fortsätt så!

Pusshej




i'm not even trying

Har nyss duschat. Kändes skönt att fräsha upp sig lite nu när man har varit sjuk i typ en evighet.. Är dock fortfarande inte helt frisk, har fortfarande ont i halsen, öronen och sånt där.. Men jag överlever.

I morgon är det tandläkaren som gäller, ska som jag har nämt innan fylla igen min lilla glugg mellan mina framtänder haha. Får se hur det ser ut först, kanske inte ser klokt ut, vilket vore en besvikelse, men värt ett försök:)
Efter tandis så ska jag till skolan, för första gången på typ as länge haha. Ska bli skönt att träffa alla igen, har saknar mina brudar extra mycket faktiskt.

Aja, har ju somsagt nyss duschat, och nu har jag torkat och plattat håret, för mamma ska sätta i fler extensions på mig.
Har även hunnit med att kolla på både The Hills och Life of Ryan.
Ryan är så jävla snygg, jag menar det tycker väl typ.... ALLA? Haha. Fast hela hans program handlar ju typ om att han bara är letar efter den perfekta tjejen haha.. Det är ju typ allt han pratar om. Han nämnde faktiskt att hon ska vara blond, hehe. Då undrar man ju om han aldrig har funderat på att bege sig till Sverige och leta lite? Ryan, koooom hit så ska du få träffa två blonda tjejer vettja, Lisa och Mikaela heter dom! Right Mickis?;)

Haha nej nu töntar jag mig bara.... Hörs senare.

Pusshej




Sheckler, om jag får be.

Två favoriter


Rin on the Rox - Halo


Beyonce ft. R.Kelly - If i were a boy

ett skivkontrakt tack


Nu får det fan ta och bli Robins tur gällande skivkontrakt. Jag menar Johan Palm håller just nu på med en skiva, men inte Robin?
Okej nu var det ju faktiskt så att det var Robin som var min favorit och inte Johan, kanske därför jag tycker som jag tycker.
Men Robin, han är verkligen värd att satsa på gällande musiken. Han skulle sälja så jävla bra, synd bara att skivbolagen inte fattat det än.
Fast han är ju trotsallt bara 19 år (i April) så ingen brodska kanske... Eller joo... Vill fan höra med utav Robin, nu!

Onsdag.

Tycker ni att det är okej när det är såhär jävla mycket snö ute? Håller inte alla med om att det fan får ta och bli vår nu. Det snöar ju bara mer och mer... jag blir ärligt riktigt irriterad haha.

Blev väckt runt 11 idag.. Och veeeet ni? Min förkylning känns lite bättre. Väldigt skönt faktiskt... I morgon har jag tid hos tandis, så efter det drar jag nog till skolan och sen efter det så ska jag nog följa med Jess och kolla på när Flowermountain uppträder :)

Har typ bara legat och chillat i sängen hela morgonen/förmiddagen. Kollade på den där filmen med Heath Ledger "En riddares historia", fast har inte sätt klart hela än.
Och nu sitter jag här, laddar min ipod och lyssnar på Mr. Brown.

Ska snart äta lite "lunch", så vi hörs senare!

Pusshej

Den rätte för Rosing



Sitter just nu och kollar på Den rätte för Rosing. Hugo är svin söt!
Sen efter det här så äre Desperate Housewives, najs.


Over and out

GE MIG!



Det här vill jag ha, NU!
Bara nödvändigheter istortsätt.
Allt från h&m, dom har fått in mycket snyggt:)

Girls just wanna have fun


I want to walk in the sun

Blir så jävla deprimerad. För några dagar sen så såg det ut som om våren var påväg.. Men så vaknar man idag och det är typ flera meter snö ute.. Okej inte riktigt, men vafan.
Vill bara ha SOMMAR. Har nog aldrig längtat mer efter sommaren som jag gör nu...

Är iallfall hemma idag med. Mamma väckte mig vid 11, sen har jag ätit frukost och typ kollat igenom lite papper från skolan. Sitter just nu och laddar ner lite sköna låtar.



Utanför fönstret just nu.... Sjut mig.

Den där Björn

Läste igenom min gamla blogg nu lite snabbt.. gick igenom förra våren, och FAN vad beroende jag var utav Björn Gustavsson då haha. Roliga tider faktiskt. Jag och Mickis stötte på honom på stan två gånger faktiskt, och han kom i håg oss haha. Det kunde jag leva på i flera veckor efteråt kan jag lova!


Hittade den här videon, som jag hade lagt upp på min förra blogg i April nångång förra året, det är en av mina favoriter, helt klart.



"Tjaaa stumpan, sätt dig på den här så ska jag berätta en saaaaaagaa föreeejjjj!" ;)




Nu: Kladdkaka med glass, mums.

It's just a dream right? Yes, it's my dream.



Har nyss ätit lite middag, och innan det så kollade på The Hills. Jag älskar The Hills. Jag vill leva mitt liv, som dom lever deras. Vilken dröm va? En riktig dröm.

Sitter just nu här och kollar runt på youtube, läser bloggar och har det bara allmänt tråkigt. Vill faktiskt tillbaka till skolan, har inte träffat folket där sen typ förra tisdagen, alltså en vecka i morgon.

Borde även ta tag i lite plugg.. Orkar inte ens tänka på hur mycket jag nog har missat under mina dagar hemma. Orkar inte med någointing just nu, speciellt inte plugg. Jag vill verkligen ha sommarlov, verkligen verkligen verkligen. Inte bara en veckas påsklov som snart dyker upp.. Utan sommarlov. Sommar & sol. Fast lov överhuvudtaget vore inte fel.. Ska inte klaga haha.

The Climb


Rihanna and Chris



Nu har tydligen ingen mindre än Oprah Winfrey gett sig in i Rihanna&Chris skandalen.
Hon känner starkt för vad som hände med Rihanna och kommer nu att ägna en hel vecka av sina program till prata om våld i hemmet.

Oprah's budskap till Robin (som Rihanna egentligen heter):
Att älska gör inte ont, och han kommer att slå dig igen.

Home

Min förkylning visar inte ens lite förbättring, och så länge det är så, så tänker jag stanna hemma. jag mår för taaaaaaskigt. Vill bara lägga mig och dö typ... nästan.
När vissa problem är avklarde så dyker nästa skitsak upp, give me a break vafan.

Nu ska jag äta lite frukost, vilket jag ännu inte har gjort. Gav mig själv en välförtjänad sovmorgon idag. Hade haft sovmorgon även om jag skulle gått till skolan, men jag drog ut på den med 2 timmar typ, skönt som fan.

Nej nuuuuu, frulle.

Robin's Blogg


(Tryck på bilden för att komma till sidan)

Helt klart värd att kolla in. Kan nog bli en höjdare det där, för han är grym på att skriva. Ska bli kul när han drar igång med videoinlägg och sånt också, plus lite bilder. Kul med bloggen iallfall:)

Den svaga länken

Fan, varför är jag så omöjlig? jag vill inte riskera något genom att ta upp det, men ändå tänker jag på det hela tiden, jag kan bara inte sluta att tänka på skiten. Jag plågar mig själv.

Snart börjar Beck på 4:an, ska bli najs. Det är bra att dom visar serier såsom Beck eller något liknande på söndagar, då blir det iallfall något posetivt med veckans mest meingslösa dag.
Just den här filmen som visas ikväll har jag redan sätt faktiskt, på bio tillochmed.
Tilsammans med Rebecka, Tessan och Mari. Ida var tyvär inte med. Men sånna tider saknar man. Jag levde för er.

Ska försöka ta mig iväg till skolan imorgon.
Har lyckats ragga upp en rejäl jävla förkylning som verkligen inte vill bli bättre, inte ens lite. Har så in i helvetes ont i halsen, det är la inte najs.
Får se hur jag gör i morgon helt enkelt.

Nu har det börjat..

Over and out

Katrinsgoodiebag.se



I MORGON!


Dreams die.

Det är värt att kolla på båda två.




Video + cp garv



Haha i bilden påvägen hem igår.
André körde och Sebbe satt där fram med honom, medans jag, Mickis och Peter satt där bak. Peter var galen och flög runt som fan i bilen.
Och medans jag filmade den här filmen (vet att man inte ser något) så råkade han nocka Mickis i huvudet, haha jag minns att det såg FÖRJÄVLA roligt ut, jag typ DÖR av skratt (det är inte jag som skrattar cp;)).
Roligaste är ju att Peter säger ajj typ 70 gånger och frågar varför Mickis gjorde så och blabla, när det i själva värket var han som var galen och flög runt haha.

Lördag 7/3 bilder



Kanske lägger in fler sen om jag orkar. Haha, har roliga videos också.

Dålig dag

Idag är det en sån där dag när allt känns helt åt helvete.
Man känner sig extra ful, ännu mera oduglig, sämre självkänsla, man vill ändra allt med sig själv, helt enkelt jätte blä.
En sån där dag när man insér ännu lite mer att man inte duger för en kille som dig.
En sån där dag när tårarna rinner utan anledning.
Sådana här dagar tycker vi inte om, eller hur?


Håller iallfall på att ladda in bilderna från i går. Ska självklart visa er snart.
Kvällen var lyckad.
Fest med André och dom, jävlans tevligt.
Träffade på Lollo också, vilket bara uppskattades, härliga människa!
Kvällen avslutades hos Mickis kl 3 på natten med André och Sebbe, haha för jävla kul. Vi såg Titanic (eller slutet av filmen iallfall, för det hade inte André sätt haha) och hade det bara allmänt trevligt liksom.
Sen åkte dom hem några timmar senare, så jag och Mickis satte på filmen Stomp the yard eller vafan den heter, och njöt till Mr. Brown (Vi såg bara början, alltså tills Chris dog haha). Sen somnade vi kort efter det..
Mikaela, i love you.

Tack gud för Ida Bimer!



Den här bruden kommer hit och håller mig sällskap ikväll. Sen om vi åker iväg senare får vi se, dvs om vi hittar någonting roligt:) Men är man med Ida så är det mesta roligt, det kan jag lova.
Pussis

Outfit


Today i'm wearing this.
Slappt och skönt när man ändå bara är hemma liksom.
Mitt hår är förjävligt idag.. Sov med blött hår och inbakadfläta, jo tjena krull typ. Har plattat lite iallfall, vilket jag hade hoppats på att få slippa. Men det blev inga fina lockar, så var tvungen.

Baby this situation driving me crazy

Gissa vad? Jo jag är hemma i dag med. När pappa kom hem i går så förbjöd han mig från att gå till skolan idag, för att han hörde hur min hosta var.
Den är hemsk, blir bara värre.

Så ikväll blir det ingen festkväll med Mickis och massa. Istället ska jag vara hemma och chilla galet.. Och usch vad jag inte har lust med det. Men pappa och mamma har lovat tacos till middag och sen ska pappa köpa massvis med godis till kvällen. Ska bli najs att se let's dance iallfall.. Jag håller på Laila, vem håller ni på?

Nu tänkte jag vara snäll mot min vovve och gå ut med honom en snabbis. Skriver snart igen!

Over and out

Nyduschad

Nu har jag precis duschat. Sitter just nu här och hostar som ett jävla as.. så jävla jobbigt.
Men i morgon så ska jag ge mig iväg till skolan iallfall, behöver betala in pengar till våran skidresa med skolan som kommer äga rum snart. Betalar man inte så kan man inte åka med, så måste göra det. Plus att om jag går till skolan i morgon så är det större chans att jag får göra något på kvällen i morgon.. Måste träffa Mickis.
Jag mår ju liksom inte dåligt, hostar "bara", så jag klarar mig nog.

Det har blivit en del inlägg dom här två dagarna som jag har varit hemma nu, men det får ni ta som en kompletering för i helgen kommer det förmodligen bli dåligt med bloggning för min del, som vanligt. Hinner aldrig blogga då haha.

Nu ska jag stänga av datan. Blev ingen glass förut så nu ska jag ta och äta lite och förhoppningsvis kan det kanske kyla ner min irriterade hals. Puss

The Hills



Vilka älskar inte The Hills liksom?
Det här är trailern för den 5te säsongen. Ser ut som att det kommer att hända mycket.
Bara några sekunder innan slutet så kan man se Heidi och Lauren stå och gråta samtidigt som Heidi säger något i stil med att hennes liv inte kommer kunna bli detsamma, för alla dom bästa minnerna var med Lauren och blabla. Exakt vid 02.01 så brast det för mig, då kom tårarna, för jag känner exakt likadant. Att "förlora" en bästa vän är något av det värsta..

Vi har egentligen ingenting ouppklarat men ändå är det såhär, det är nästan värre.
 Mitt liv kommer inte kunna bli detsamma utan dig.

Bedtime Stories



Har nyss kollat klart på den här filmen. Ur mysig, verkligen! Värd att se.

Movie time

Kom för ett tag sen in. Följde med mamma och vovven ut en stund.. Klädde på mig som fan, vilket var lite onödigt, för så kallt var det ändå inte. det var mest blött, så fick byta skor 2 gånger. Snön smälter, det är väl den största anledningen till mina behövliga skobyten. Så vad tror ni, är våren påväg?

Nu ska jag lägga mig i sängen med laptopen i knät och kolla på bedtime stories eller the good night, vet inte vilken det blir än, får se helt enkelt. Till det så ska jag äta glass.. Haha som våran gympa lärare säger så är glass den bästa medecinen. Men vi hörs om ett tag.


dreams only last for a night..

.. Tyvär. Hade bästa drömmen i natt. En sån där dröm som verkligen påvärkar än, fyfasiken vad jag inte ville vakna i morse.

Är hemma idag med. Min förkylning blir verkligen inte bättre, inte för fem öre. Det är illa. Vill inte sitta hemma den här helgen.. Men lär inte ta mig iväg till skolan i morgon heller.
Har börjat hosta som en galning. Och hosta för mig är nog det värsta som finns. Förra hösten så drog jag på mig en rejäl förkylning, precis som denna och till det så fick jag den jävligaste hostan. Jag hostade konstant 24/7. Den höll i sig till i sommras, lite efter sommaren till och med. Nästan ett år alltså..
Jag fick grova problem med ryggen pgr av att jag hostade så mycket. Kunde knappt gå.
Det vill jag aldrig uppleva igen. Ävem fast den här hostan inte ens är i närheten så illa som den jag hade då, så blir man ändå orolig ju.. Tänk om det bara blir värre. Haha då sjuter jag fan skallen av mig. Vill inte.....

Men ah, dagen kommer väl bara bestå av data och tv som vanligt. Lär ju bli lika uttråkad som i går, som alltid när man bara sitter hemma.
Funtar på att ladda hem filmen Australia, den värkar så härlig. I går laddade jag hem Bedtime stories, men jag orkade aldrig kolla på den. Kanske ska ta och göra det nu, får se.
Är hungrig också men kan knappt äta/svälja.. Så ja så det min dag ut. Kul. Hoppas ni får det bättre!

See ya, don't wanna be ya

Brown, Chris Brown om jag får be!


Chris Brown - With you
Och ja, man kan ju höra att vi går totally nuts i början av videon. Känsla, vilken jävla känsla att höra den här låten live. Tårar i ögonen är bara förnamnet.
(Jag vet att jag filmar cp, men det är fan inte så lätt haha)



Chris Brown - Forever
Härligt, härligt och återigen förjävla härligt.
(Jag vet att jag filmar cp, men det är fan inte så lätt haha)



Chris Brown - Kiss kiss
Det här är nog den sämsta filmen jag lyckades filma. Dåligt ljud, dålig bild.
Men vadfan, man kan fortfarande höra hur han låter och fortfarande SE hur han RÖR sig, mjau.
(Jag vet att jag filmar cp, men det är fan inte så lätt haha)

I don't want nobody else

Har nyss käkat lite nacho chips med en egen blandad dip, creme fresh blandat med hot salsa sås, as gott. mitt och Mickis egna lilla recept. Glöm inte vart ni läste det först liksom;) Haha ironi.
Btw så saknar jag Mickis något enormt. Träffade henne senast i måndags, alltså fööör längesen typ haha. Behöver prata ut, och det är Mickis bra på. Usch och fy på allt just nu liksom.

Appropå Mickis, så tänkte jag göra min underbara vän lite glad nu. Har nämligen laddat upp 3 nya videos från Chris Brown konserten! Vet att du älskar mig lite extra mycket just nu Mickis ;) Dom kommer upp i nästa inlägg.. Fast var berädda på att det är en KASS kvalité på dom. Men vadfan, det är ju liksom Chris, LIVE!!!! Inget slår det.

it took one look into your eyes

Går det några bra program på tv i kväll? Jag är sjukt uttråkad. Nästan olidligt. Vet fan inte vad jag ska hitta på.. Är trött på att sitta vid datan. Folk är osociala på msn och jag har redan läst igenom typ 60 bloggar.
Jag har dessutom ingen fantasi så kan inte bjuda på några roliga inlägg här heller tyvär, vilket annars hade varit ett yppligt tillfälle nu när jag ändå inte gör något annat vettigt.

Fan, hatar att vara sjuk och bara gå hemma och inte göra någonting alls, för det får mig att tänka så mycket. Inte på alls vettiga saker, utan mer saker som bara får mig att må dåligt, saker som får mig att undra, vilket leder till ännu mera tankar. Skulle vilja ha en avstängnings knapp bak i nacken, en knapp som stänger av tankesystemet ett tag. Vore skönt.
Jag har lust att ställa dig frågan, en enkel liten fråga, men jag är för rädd för svaret. Fan vad fegt. Men jag ska ta mig mod till det, snart. Inte nu, men snart.

Heartache on the dancefloor


Sick of being sick.



Hemma. Jävligt skönt att slippa dra till skolan med den här jävla förkylningen.. Det blir bara värre.

Har gjort absolut nada idag. Hunnit med att kolla på Love actually, en av mina favoriter faktiskt, söt och rolig rulle. Sen gick jag och mamma igenom min gaderob lite snabbt, och nu tjatar hon om att hon vill göra resten också. Jag blir bara sjukare utav hennes tjat, får ju huvudvärk haha.

Har inte så mycker mer att säga.. Ska ta mig något litet att äta nu, om jag kan svälja dvs. Så sjukt ont i halsen.

Förövrigt:
Vill ha helg. Och dig.





Ett perfekt liv och liten grattis hälsning

Jag har tråkigt. Är förkyld. Tänker för mycket. Oroar mig. Är trött. Hostar som en gris. Vill inte somna själv ikväll (vem bryr sig). Föressten, nämnde jag att jag tänker för mycket?

Nej nu ska jag springa ner i badrummet, tvätta bort allt klet i fejjan sen kuta upp på rummet och sätta på tven, allt detta på 1 min, tror ni jag hinner? Tvek alltså.
22.40 börjar My Perfect life - Victoria Silvstedt.
Perfect life vare ja... Varför kan inte mitt liv vara perfekt? Va? Vaaa? Vaaaaaaaaaaaa? ... Äsch, måste tempa, hörs och ses.



Den ruskigt snygga killen till vänster på bilden öppnar sin blog om 6 dagar. Vad får er att tro att jag läängtar? Va? Haha;)
Och den lille pojken till höger på bilden fyller (trott eller ej) 17 år idag, puss på rumpan Johan! Grattis!

it's always a first time for everything

Jag vet inte hur du vill ha det, jag vet inte heller hur jag vill ha det.
Allt jag vet är att jag nog är villig att behöva dig i framtiden.

Sommar nostalgi



















DHW



I kväll kl 21.00 på 5an


Wiho, jag är lycklig. Ett av mina favorit program, tror många håller med.

Vilka har följt eller tänker börja följa det här programet?

Wait for me

Återigen en seg dag.

Morgonen började med att bussen la av precis efter Ekerö, KUL. Missade matten, inget mig emot iofs, enligt mig är mattematik bara ett kryp i världsrymden. Men tror inte mina föräldrar instämmer..

Efter det vare svenska, sen mentors tid, snackade om att åka på skidresa, fyfan vad kul om det blir av. Dagen avslutades med väääääärldens tråkigaste engelska lektion. Jag ängnade mest tid åt att tjata på Jess om en viss sak..... Jesscia vet vad det handlar om, och jag tänker inte ge mig haha. You need to seeee Blomberget :) Ingen annan fattar.. synd!

Sen åkte jag typ hem. Såg först Victor på tunnelbanan, eller jag hann inte koppla att det var han, så jag gick förbi. Men han var snabb med att skicka iväg ett sms och åter igen klaga på att jag aldrig lyckas se honom haha. När jag klev av så mötte jag Jonte, och vi tog sen sällskap på bussresan hem, skönt att slippa åka ensam. Okej, han sov mest, men ändå haha.

Min förkylning blir bara värre och värre.. Det är la inte najs. Funtar på att stanna hemma i morgon, lär ju inte lyckas så bra med det, men hoppas. Vill inte åka till rikstaden på so lektionen, vill heller inte efter det åka tillbaka till skolan för att sitta 3 timmar framför datan på datakunskapen. Blä.

Outfit


Tisdagens

Måndag.

Sega sega dag. Usch är väldigt opepp på en ny skolvecka. Jag vill ha lov och sommar, varför inte slå till med ett sommarlov? Åh ge mig.

Orkar inte skriva någonting vettigt.

Det har varit en mysig dag iallfall. Efter skolan så åkte jag in och fikade med Linn, Mickis och en kille från deras klass, sen sa vi hejdå till honom och åkte till bromma där vi mötte isse(!!!!!!!!!!!!) som har varit i bangladesh i typ 3 veckor(?) och Emmy :) Sen tog vi en 338 hem. Asskönt med den bussen, raka vägen hem.



Mickis och Linn inne på EH. Världens sötaste tjejer, fast inte dom bästa bilderna direkt haha.

Wild thing, you make my heart sing



Helvete vad jag dör.


Helgen

Fredag;

Satt hemma hela dagen och fixade håret ju.
Fick senare sms av både Malin och Mickis som ville dra på fest på Ekerö. Så tog halv 10 bussen med Mickis, mötte André och massa andra killar i centrum och fick sjuss till festen, minns inte vart den var nu bara därför, men en jävla bit in på Ekerö iallfall. Vi var där i typ 10 min. As äcklig "fest", typ nån Emo som hade flyttfest... Skabbigt hus, skabbigt folk. Men visst, snällt att vi fick komma... haha synd att ingen av oss kände henne och att vi bara klev in, och sen drog därifrån 10 min senare.
André beställde taxi åt oss alla. Vi var typ 7 stycken som bestämde oss för att köra på chill krök hos Berggren istället.
Mycket trevlig kväll som bjöd på många skratt. Jag och Mickis kom hem till mig runt kvart över 3, åt nacho chips och kollade tv. Sen somnade vi:)

Lördag;
Vi försov oss lite och tog två bussar senare än vad vi egentligen skulle ta. Men vi tog en buss runt 2 in mot stan, skulle shoppat lite men blev inte så, istället åt vi på donken, tog en chailatte på eh och sen åkte Mickis hem och jag åkte till Philip.
Tog ju somvanligt ett tag att komma dit, men väl där så kollade vi på melodifestivalen och sen på Legally Blond som gick på trean. Mysig kväll!

Söndag: 
Vet inte när vi vaknade, men vi låg kvar till typ tolv, då gick vi upp och åt vofflor med Philips små kusiner, sjukt söta haha. Sen la vi oss i soffan och kollade på reprisen utav lets dance, sen somnade Philip ett tag, då kollade jag på simpsons och typ nått annat konstigt program. Runt 3 åkte jag därifrån, och i centralen så träffade jag på Sebbe, sjukt glad blev man ju över att se honom! :)

Bilder från fredagen


Drink blandning i köket


André och Malin


Haha drägg


Jag och lite Mickis


Ingen kommentar


Vet fan inte haha


Jag André och Mickispickis


Samma


Jag och Mickis dansar till take you down, haha sjukt älskvärd låt.

Beck

Hemmahemmahemma. Det här typ första gången jag är hemma på typ en vecka. Eller okej, typ inte. Men det blir dock ändast den 3 gången jag sover hemma på typ en vecka plus 3 helger haha...  (Jävla massa "typ")

Lovar att blogga om helgen snart, ska även visa er bilder och en video. Men nu börjar beck, om typ några minuter, trevlans.
Skriver i typ nyhets pausen:) Puss



RSS 2.0