Save your breath





Bilder från helgen

Fredag;











Lördag;








Sommar, sommar och sol

Åh så fint väder det är ute idag, jag klagar inte, absolut inte. Det är dock bara väldigt tråkigt att ligga och sola själv... Så jag gav upp och gick in hit och satte mig, sitter här i bikini liksom. Men när jag har skrivit klart detta så ska jag ta mig fan gå ut och lägga mig i solen igen. Jag om någon behöver färg på kroppen!

Igårkväll så fixade jag mig lite snabbt, tog moppen till sundby där även Linn var, där väntade vi på Mickis, Emelie och Johanna i några minuter som skulle komma och hämta med bilen.
När dom kom så började vi våran färd mot Södertälje haha. En jävla bit, men men. Vi åkte färjan från Ekerö, går mycket snabbare, det var kul, längesen man åkte färja haha.
På färjan så ploppade helt plötsligt Anton upp, vet inte riktigt vart han kom ifrån, förstod inte riktigt när dom förklara haha. Väl över på andra sidan så möter vi Himer och en annan tjej som körde den andra bilen som hette Lisa, jävligt snyggt namn må jag säga;)
Sen åkte vi hem till henne, Lisa alltså, var där ett tag och tog sedan bilarna ner till en strand. Det var mysigt. Vi spelade beachvolleyboll. Lite små kyligt men helt okej:) Sen satte vi oss på bryggan och bara snackade... Efter några timmar så började vi åka hemåt igen. En söt person var deppig, en annan lite glad i hatten och jag själv mådde bra, tror jag. Inte ska jag klaga iallafall:)
Det vart fyllekäk på rasmusgrillen för min och Mickis del fast vi var totalt nyktra, haha lika gott för det. Sen tog vi 01.20 bussen hem.

Nej nu, soooooooooooola.
Lägger in bilder och sånt senare, puss.

No happyface

Gårkvällen vart trevlig. Jag och Mickis åkte till hässelby där det var en lokalfest som Rasmus bjöd oss till. Träffade även på Arvid som går i min pararellklass och kände igen några andra ansikten. Men somsagt, en lyckad kväll.

Jag och Mickis tog oss inte längre än till Stenh igår på hemfärden, för bussen gick inte längre. Vi ringde Alex i ett desperat försök om skjuts, men han sov. Då ringde min mamma taxi... Då svarar Alex och säger att han kanske kommer.
När taxin kommer så leker jag och Mickis dumma och sa att vi absolut inte ringt efter någon taxi och att vi väntade på skjuts. Min mamma vart mindre glad, som nu har en stor risk att få böta för att taxin fick åka den långa biten i onödan haha.
Vi tjatade vidare på Alex, men han hade somnat om. Då ringer min kära mamma taxi nr2, och gissa vad? Ja men självklart så vaknar Alex då och står framför oss med bilen typ två minuter senare. Fan vilket jävla tuppjuck jag fick, otur alltså. Det slutade med att jag åkte med i taxin och Mickis med Alex. Kom hem runt halv 5, somnade direkt i stortsätt.

Idag har det varit prima väder, men jag har för mesta dels spenderat dagen inne, dum som jag är hehe. Min lille katt födde kattbebisar under dagen och har lyckats klämma ut 4 stycken. Så söta så, med en speciell gråmilerad färg som vi aldrig tidigare fått på våra katter. Bra gener från kattpappan dvs haha.

Nu har jag nyss duschat och ska snart äta middag.
Planer för kvällen är det inte så gott om...
Jag och Mickis skulle ha dragit och festat lite i Sollentuna, en jävla bit, men ja nu bangar hon och jag vettefan vad jag ska hitta på, för jag vill inte dit själv heller.
Får väl se. Nu när jag ändå har fixat mig så känns det som om jag måste göra något iallafall.. Vill inte sitta hemma, stort bang på det.
Följer väl med Mickis och några andra till en park och myser lite... Men vet inte om jag har lust. Har inte lust med så mycket jag... Jo att träffa L, för det var för längesen. Inte kul alls.

Bjuder på bilder från gårdagen/kvällen strax.



Det är inte kul att det är just dig jag håller så hårt om....
But he's so beautiful, such a beautiful disaster.


Beautiful, dirty dirty rich rich dirty dirty


Lady Gaga - Beautiful Dirty Rich

Skolan var najs idag... Kom dock TVÅ TIMMAR förtidigt. Tänka sig, antingen så kommer jag försent eller förtidigit, men aldrig i tid.
Började 11.15 och jag var i skolan halv 9. Supermysigt! Älskaaaaar't...
Min klantighet är en klass för sig... Don't you think?

På media lektionen så var jag med i Jennifers grupp istället för min egen. Dom skulle filma ett band inne i tv studion och jag hjälpte till. Det var Jennifers lillebrors band, väldigt duktiga. Btw så är Jenni och hennes bror kopior. Lite läskigt! Haha. Och hans kompisar var bara massa mini-Johan Palm, lite roligt faktiskt. Blondt ruffsigt hår och den stilen typ.

Efter skolan så åkte jag in till stan, mötte Linn, Mickis, Sophia, Himer, Anton och Emelie. Först satt vi och tog det lugnt lite i solen men sen så följde Emelie och Mickis med mig och shoppade lite. Eller jag handlade, dom höll mig bara sällskap:) Det gick snabbt, sen mötte vi upp dom andra igen. Vi satte oss på några bänkar ovanför plattan, där uppe vid fontänen. Det var FULLT utav studentflak, ÖVERALLT. Såg så jävla roligt ut. Lite små avis är man ju, jag vill också ta studenten förfan. Alla var helt galna, stänkte öl på alla som satt vi sidan om vägen, inklusive oss haha. Linn var skön och tog upp sin banan som hon hade i väskan, skalade den och kastade upp den på ett flak när låten "Svenne banan" spelades hahah. Sen när vi skulle börja gå mot tunnelbanan, tog oss tusen år för Mickis var så seg. Då kommer iallafall "Kissie" gående haha... Hon såg så stolt ut när hon gick där och fick så många blickar på sig. Dock så snubblade hon över en kant och ramlade nästan, hahahah. Det var som i en film... Först gå där och känna sig snygg och omtyckt (snygg och omtyckt????), sen ramla och alla skrattar åt henne. Fast hon ramlade inte, men var på god väg till det.
När jag sedan lyckades dra med mig Mickis ner till tunnebanan så stöter vi på Dessie (hahahah). Desiree Nilsson, ja ni borde veta vem hon är. Lill gumman, så söt så. Tvek...............

Jaja nog pratat om det... Är iallafall hemma nu, ska börja att göra mig i ordning. Ikväll är det fest som gäller:)

Puss



Söta Linn och Anton.
Orkar inte lägga in alla bilderna nu... Ni får se resten sen.

Gavin DeGraw- Proud Mary


Sömnlösnatt. Huvudvärk. Ingen skola. Trött Lisa!


Outfit





Hey he's in the band!

Förlåt, nu har jag varit seg på att uppdatera.

Dagen började med att jag vaknade kl 4 (på morgonen) utav mitt alarm på mobilen, som jag alltid ställer två timmar innan jag ska upp för att jag ÄLSKAR känslan av att veta att man kan ligga kvar i sängen i typ TVÅ TIMMAR till haha. Då ser jag att det står "Simkort avaktiverat" på skärmen..... Helvete tänker jag då, samma problem med simkort och skit som på min förra mobil. Så fick lämna mobilen hemma idag och ta den gamla skruttiga nokian, men där annvänder jag ett gammalt simkort med inga kontakter på och no money så har inte socialiserat mig speciellt mycket idag. Har känt mig helt handikappad.

Började iallafall skit tidigt med samhällskunskap... Urtråkigt. Efter det vare gympa, jag hade inga gympakläder plus att jag inte vill röra speciellt mycket på mig med tanke på mina prickiga halsmandlar. Jag är iofs frisk nu, men det var en bra ursäkt hehe.
Jag la mig på tjockmattan i gympasalen och sov, det var skönt.
Sen var det dags att åka tillbaka till skolan för lunch och sen en 3 timmars lång datakunskaps lektion. Gillas inte, men men.

Sen åkte jag hem. Hade tur som hann med snabb-bussen idag igen, haha. Jag gillar iofs att åka buss/bil.. Med lite musik så funkar det i alla lägen.
Eftersom min mobil fick stanna hemma idag så tog jag med mig mini ipoden istället, Robins ipod:)
Funkade minst lika bra det... Har redan lyssnat igenom den så många gånger så att jag har tappat räkningen, men jag blir så glad utav att lyssna på innehållet i den där blåa lilla saken.
Precis varje låt ger mig ett lyckorus. Så bussresan funkade finfint. Nästan så att jag inte ville hoppa av när jag väl kom till min hållplats. Det är så mysigt att sitta och titta ut genom fönstret med lite musik i öronen, har alltid gillat det.

Ikväll har jag iallafall inte gjort speciellt mycket. Hjälpt Malin med hennes design på bloggen:) Det körde till sig lite så Jessica som är något mycket bättre på bloggdesigner, fick hjälpa mig lite också. Men Malin vart iallafall nöjd och det är ju huvudsaken:)




Hellacopters - I'm in the Band
Det får bli dagens låt. Den passar in till just den här dagen.. Just kanske för att den här låten är en utav låtarna som Robin lagt in på ipoden.
Plus att Robin nu har blivit medlem i ett band. Mycket roligt för honom! Nu får han mer spelningar:)
Hoppas att han/dom lyckas ta sig till Stockholm eller i närheten inom en snarframtid.
Min lycka skulle uppstiga en icke existerande nivå då kan jag bara tala om!

En dag i rålis!

Började halv tio i morse.. Men matten fick bli ett minne blott just idag, jag behövde all den tid jag kunde få för att plugga till svenska provet som jag fick göra idag, pgr av att jag missade att göra det för flera veckor sen.
Men på svenskan så hade inte min lärare Carin tid att sitta med och "passa" mig och en annan kille i klassen som skulle göra provet så vi fick göra det efter både svenskan och mentorstiden. Det gick rätt fort, men om det gick bra, det vettefan. Våran sista lektion i engelska var iallafall inställd. Så vid fick sluta lite tidigare.

Jag åkte till fridhemsplan och mötte Josefine, vi gick till EH där vi båda köpte en varsin chocklad frapino plus en scones till Jossan, sen drog vi oss vidare till rålandshovsparken där vi satte oss ner på gräset och fikade lite. Det var mycket trevligt och vädret var på topp, perfa.
Det är rätt kul att bara sitta där i rålis och titta sig omkring, sjukt mycket skumma, roliga, konstiga, snygga, fula, knäppa människor som sitter där haha.

Vi rörde oss där ifrån runt 17 skulle jag tro, då gick vi till pressbyrån och Jossan köpte påfyllning till mobilen och sen gick vi runt lite. Dock så försämrades vädret rejält och det började små regna lite, synd. Runt 17.40 så sa jag hejdå till Josefine och åkte mot bromma, fick vänta i en kvart på bussen. Kom hem runt 7.
Skulle ha ätit lite middag men orkade inte fixa något så jag tappade upp ett bad istället och låg där i ett tag. Sen har kvällen bestått av Desperate Housewives som nyss slutade.
Kom nu på att jag fortfarande inte har ätit något till middag. Känner mig lite hungrig haha.

Bilder från idag











You know, we would look so perfect together.


Det såg stekigt ut på handikapp-platsen idag må jag säga....


Nu ska jag dra mig bort från datan, och äta något gott.. Är sugen på frukt och loka. Vi har loka, tummen upp. sen ska jag lägga mig i sängen, slå massa på mig själv för att jag NU kom på att jag missat lite av BigBrother som redan har börjat. FAN. Brottom. Pusspuss

Och ja, sen ska jag tänka lite på dig också, precis som vanligt dvs.

Bra dag!

Kunde inte somna igår kväll... Jag som skrev i mitt "godnatt inlägg" att jag var trött. Men icke.
Jag la mig i sängen med laptopen och skrev ner en dröm jag hade för någon natt sen, en helt underbar dröm, därför skrev jag ner den. Det tog mig ett jävla tag. Och sen kunde jag ändå inte sova... Hade en orolig känsla i magen och det kröp i kroppen.

Min dåliga sömn gav det fina resultatet, FÖRSOVNING nu i morse dårå.
Kom sent till skolan, men var iallafall med på samhällskunskapen som håller på ett jävla tag, men just idag bara i 10 minuter. Så ja, idag åkte jag till skolan för 10 minuters samhällskunskap med en grinig Naser och innan det lite mellanmål. Trevlans, absolut.
Så då åkte jag in mot stan och sedan kom även Mickis dit. Vi har gått runt en del men blev fast på Gina T i typ över en timme, hahaha. Jag visste massa snygga toppar, tröjor, kjolar som jag redan kollat ut på internet, men dock så hittade jag INGENTING i affärerna. Det är så jävla rörigt inne på alla Gina affärer. Mickis köpte ett par jeans och en t-shirt. Jag kom hem med en söt blus, ett linne, en klocka, en t-shirt och en klänning till skolavslutningen. Inget speciellt direkt, och inget utav det som jag redan innan kollat ut. Men jag är nöjd för det.
Har haft en helt perfekt dag med Mickis, det behövdes. Vi hade det jätte trevligt och jätte mysigt. Mycket skratt, som vanligt. Tack för idag gumman!

Kom hem för cirka en timme sen, satte mig direkt här för att svara på några viktiga mail. Och nu har jag tid för bloggen:)




Sötnos påväg hem.
Vilken sommarvärme vi hade idag, helt underbart! Hade helst velat stanna hemma och legat och stekt på gräset i solen.
Notera att Mickis gick med linne kl 8 på kvällen. NAJS!


Lite nytt. Lovar er bättre bilder sen!

Outfit


En dålig bild på dagens kläder.
Mobilkameran ger inte färgen på tröjan (inte mitt ansikte heller) rättvisa...........

Natti natti

Har nu kollat klart på filmen "click" och gråtit lite. Bra film iallafall.. Hade iofs sätt den innan, men fortfarande bra.
Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa sött, är rätt trött. Börjar sent i morgon så får sovmorgon dessutom, aldrig fel det inte haha.



"How do i ask him to see me again?"

Shoppa!




Svar



Hahahaha... Kan kanske tyckas vara lite omoget.
Men det är hur som helst faktiskt ett uttryck som Mickis har sagt, tro det eller ej höhöhö!!
Det var någon gång i somras då hon och ett par kompisar åkte båt, då hon såg en fågel bajsa och fick då ur sig
"Aj den bajsa!". Haha jag har ingen aning om varför hon sa så. Men det har iallafall blivit lite av en skämt replik som man drar till med lite då och då, mest för att reta Mickis men även för att det låter jävligt roligt. Speciellt om man säger det så som Mickis gör, som ett litet barn på fem år typ hahahahaha.
Ibland måste man få vara lite små töntig, eller ja ganska ofta;)

JB ftw!


Söndag

Känns som att det har varit två söndagar i rad nu, först igår, och ja idag blir väl en exakt lika slapp dag.
Brukar gilla söndagar, iallafall nu när det lider mot sitt slut i skolan. Plus att både gossipgirl och one tree hill går på kvällen. Men nu vet jag att iallafall oth har slutat gå, det var säsongsavslut förra söndagen.. Vet inte hur det ligger till med gg men antar att det gäller samma sak där. Fasiken.. Så från och med nu blir det ännu tråkigare på söndag's kvällarna.

Jag lyckades iallafall att hålla mig hemma igår, en skön och välförtjänt hemmakväll med Robinson och chirre, gött.
sånt behövs det också ibland.
Trots att Mickis tjatade och tjatade om att jag skulle följa med på fest, då hon visste ett par stycken som hon och Emelie skulle dra på.. Men jag tackade nej. Jag orkade verkligen inte duscha, fixa mig, klä upp mig och allt som hör till. Men äsch får väl ta igen det nästa helg, eller hur Mickis? ;)

Nej, nu tänkte jag dra mig ut i solen.. Skönt att det äntligen är lite trevligt väder, efter att det har regnat i ett par dagar nu.
Hörde att både måndag och tisdag ska bli underbara när det gäller vädret, och det låter ju inte helt fel :)

        

Bilder från Fredag's kvällen
















Lördag eller Söndag?

Shit det känns verkligen som om att det är Söndag idag. Har bara segat hela dagen, inte gjort någonting alls, och tro det eller ej.. Men det blir nog en hemma kväll för min del. På en Lördag!
Lite ångest får man ju, men men.

Gårkvällen tillbringades ju hemma hos Mari. Vi hade det jätte trevligt precis som jag förväntat mig.
Jag kom hem till Mari runt 6, då vart det time för att blanda lite drinkar, vilket Ida klarade galant. Vi (jag, Ida, Mari, Malin och Nikolina) satte oss sedan vid köksbordet och föra lite. Vi spelade "hej knäckt" fast som "öl spel", haha riktigt roligt. Tyvär var jag inte så grym på reglerna, vilket resulterade i att jag fick dricka en del haha.
Efter någon timme så kom Jonathan, Davva, Moa, Jennifer och Filip. Då var vi redan lite glada i hatten haha...
Och ja sen rullade det in mer och mer folk. Ett tag under kvällen fick jag sitta med en lite för full Mari inne på toan, men det löste sig fin fint. Och ja, det vart riktigt lyckat, lagom mycket folk, skön musik, rätt chill liksom. jag åkte hem runt 2.00, hungrig som fan. Så när jag kom hem så åt jag, det smaka skit, men fan vad hungrig jag var. Sen stupade jag i sängen med kläderna på.... Vaknade kl 6 i morse och klädde av mig, stängde av tven och sånt, sen somnade jag om.. Men vaknade sedan vid 8 igen och kunde inte somna om. drack typ tre liter vatten. Och sen slumra jag till och vaknade sedan vid 10. Skönt att få sova lite iallafall.

Idag har jag bara segat somsagt... Jag mår som jag förtjänar haha.
Har spelat lite kort med pappa... Sedan lite yatzi, vilket jag inte fattade ett skit utav men ändå slog jag rekord i högst poäng, hehe.

Fan klockan är bara halv fyra.. Känns som om hon typ är sju eller något.
Och ja, det blir nog somsagt en hemmakväll för min del. Vet egentligen inte varför... Men orkar nog inte göra något annat. Kommer dock hinna ångra mig tusen gånger tills ikväll, så ja vi får väl se.

Bilder från gårkvällen kommer i nästa inlägg!!

Ett gott skratt förlänger livet..

Och ja, ett gott skratt fick jag mig nyss när jag läste Mari's blogg.
Malin (hennes storasyster) och Ida hade skrivit ett underbat litet gästinlägg haha.
Ett smakprov..

"Mari Linnea Aanerud springer runt i trosor som en tönt och försöker städa. Ida kallade hennes nyss husneger och kastade en toffla i skann på na och skrek I DET DÄR JÄÄÄÄÄÄÄVLA TEMPOT KOMMER DU ALDRIG HINNA KLART! Lustiga individer dem där två asså."

Hahaha!! Jag håller med Malin, riktigt lustiga. Men ja ikväll bär det alltså av hem till Mari, lite chillkrök med en massa folk:) Kommer bli najs, det är jag helt säker på.



Hoppas ni får en trevlig kväll, pusselipuss


It's a cold and it's a broken hallelujah

Igår var jag hemma hos Ida hela dagen, vi chillade mest. Sen kom även Mari och vi pratade en hel del om ivkäll:) Det kommer bli trevligt ikvälll ska ni veta.

Sen åkte jag hem, åt lite, fixade mig och sen kom Alex, Adam och Mickis och hämtade mig. Kändes så sjukt bra att få träffa min Mickis igen. Tre veckor hann det gå innan vi sågs... Så lång tid har det ALDRIG gått förut.
Men vi hade väldigt roligt iallafall. Jag och Mickis skrattade som vanligt sådär mycket som vi alltid gör haha.
Alex var sådär måttligt tung på gasen så det vart en del skrik från baksätet om vi säger så hahaha...
Vi satte oss nere vid något bad i skå och rökte lite vattenpipa, snackade och sånt. Det var trevligt.
Sen fick vi skjuts till Stenh där vi sedan fick ta bussen hem, för bensinen tog slut. Så där satt jag och Mickis och väntade på bussen i 40 min.. Lite kallt, men det gjorde absolut ingenting. Vi hade massvis att prata om! Och det kändes väldigt bra att få prata av sig, speciellt med Mickis, hon lyssnar och förstår.
Kom hem runt tolv, men somnade inte för ens vid 2, halv tre någon gång.

Kvällarna är värst. Så är det verkligen.
Min lilla plutt har fortfarande inte visat sig här hemma. Det har nu gått 5 dagar. Det gör ont, så jävla ont att försöka insé att han nog inte kommer hem, aldrig mer.
Det är orättvist. När får man lite medvind här i livet? Det är frågan det.
Saknar dig hjärtat.. Och slutar inte hoppas än... Inte än.

Idag vaknade jag vid halv 2 men kom inte upp ur sängen för ens typ 40 min senare, sjukt trött.
Nu har jag nyss duschat och ska snart börja föna håret och sedan fixa mig.

Skriver senare.


"Aj den bajsa!"
Älskar dig




Hos Ida

Kunde inte uppdatera bloggen något mer där hemma... det började åska som jag vet inte vad där runt kl 2. Jag trodde att mina sista minuter i livet var komna. Hela huset skakade när det åskade som mest.

Men nu sitter jag iallafall här hemma hos Ida. Vi har kollat på en film som hon är med i. Hahaha så sjukt söt!
Hennes morbror är regissör och gör små kortfilmer. Ida spelar väl typ en rebellisk liten skit som röker och kör moppe. Haha fyfan vad vi garva! Hon var typ 12 år när den där filmen gjordes. Kul att se iallafall:)
Sen har vi typ suttit vid hennes köksbord och snackat lite, till det åt vi chirre haha.
Mari kommer hit lite senare också, trevlans!:)

Onsdag

För mig är du hallelujah tusen gånger om..

Jag mår lite bättre idag. Tror att den rejäla sovmorgonen gjorde sitt...
Gårkvällen var hemsk.... Gick inte att somna. Tror det är då det märks som mest att Bäbis inte är här längre. Jag är ju så van att han ligger där i min säng PÅ min mage eller mina ben varje natt.

Jaja... Vaknade runt 12.15, skönt som fan. Har inte ätit någon frukost, hittade inget i kylen som lockade. Men hungrig är jag.
Tänkte gå ut med vovven, han står här och lägger sin leksak i mitt knä för 589:onde gången nu haha! Så visst ska jag vara en snällis och gå ut och busa lite med honom.

Lite senare idag så ska jag hem till Ida, ska bli kul att träffa henne, tror jag behöver träffa folk som inte tillhör min familj nu. Har varit hemma i flera dagar!
Saknar tjejerna i skolan som fan.. Inatt drömde jag att våran skola las ner och att alla fick gå på gymnasium i sina grundskolor som man gick på från 6:års till 6:an. Hahahah! Jag var SKIT ledsen. Men men... Som sagt ska iallafall till Ida sen och ska försöka att få henne äta med mig på grillen innan det. Inge bang på grillen, aldrig! Hehe..

Ingen rubrik

Jag börjar tvivla på om du någonsin dyker upp här hemma igen. Om du någonsin kommer sova med mig i min stora säng igen. Allt visar på det motsatta. Vet inte hur jag ska klara detta, jag bryter snart ihop. Allt går bara fel.
Men du min lille plutt... Om du nu visar dig här hemma igen så kommer jag gråta av glädje, tro mig. Glädjetårar är way much better än att gråta på det sättet jag gör nu. Så fort jag tänker på dig så fylls ögonen med tårar. Jag är ju en liten cryer.. Det vet ju du, alla gånger du har tröstat mig genom att bara vara söt och gosig. Det här är inte rättvist, inte alls.
Hoppas du mår bra för det är du värd. Du är värd allt!
Jag saknar dig, kom hem.


Godnatt..

Kom hem

Vilken dag, vilken dag...
En hemsk morgon, riktigt jävla åthelvete. Skräck blandat med oro...
Vaknade runt kl 7 och pågrund utav morgonens händelser så kunde jag heller aldrig somna om.

Stannade hemma idag med alltså.. Mår fortfarande inte bättre.
Har spenderat dagen i sängen, kollat på Jimmy Neutron the movie, as bra om ni frågar mig haha.
Åt även en god frukost i sängen som bestod utav riskaka med philadelphiaost på och sen en stor fet grapefrukt.

Var nyss ute med hunden och tog en runda i skogen.
Letade lite efter min lille katt som har bestämt sig för att inte komma hem. Vet inte vad som har hänt, för han är aldrig borta mer än några timmar om han är ute. Men nu har han inte synts till hemma på 3 dagar.... Det märks så tydligt när min lilla Bäbis är borta, eftersom han sover med mig i min säng VARJE kväll/natt. Jag har en jävligt nära relation till den katten, det har jag verkligen... Så jag kan bara säga att det var med tårarna rinnandes ner för kinderna som man gick där i skogen och ropade efter honom.
Att förlora nära och kära är som vardagsmat i mitt liv verkar det som. Vid den här tidpuntken förra året så dog våran hund, ändast 8 år gammal. Det är det värsta jag har varit med om.. Eftersom att det kom så plötsligt, han hade inte varit sjuk eller någe innan.
Och nu Bäbis (ja han heter så haha), jag klarar mig inte utan min lilla plutt.


Jävla helvete vad jag inte orkar med sånt här.



Baby boo














Sjuk

Min vänstra halsmandel vill ta död på mig. Andnöd. OOOOOOOOONT i halsen. Vita äckliga prickar. Ingen skola.

Håller på att ladda hem en film, dumma Lisa. Men det är synd om mig, okeeeeej!?



I miss you....

Godnatt

Filmen Deja Vu slutade nyss, hoppas att någon av er såg den. Jag tycker att den var exakt lika grym som första gången jag såg den.
Jag tycker verkligen att den är riktigt bra!

Men men, nu ska jag gå och lägga mig i min sköna, stora säng. Jag längtar kan jag då tala om för er... Är cptrött. Inte många timmars sömn i helgen alls, så det kan bli.

I morgon är det måndag (nehe!?).. Otaggad är bara ett ord som kan beskriva mina känslor inför den dagen. Men det är en kort skolvecka, ledig tors&fre så gnälla är det sista jag ska göra:)

Sovgott!

NORGE!



Verkligen en GRYM låt. Fullträff!

I don't wanna play that part

Det vart ingen middag på grillen för min eller Idas del. Vi båda äter hemma. Jag fick välja en god middag här hemma istället, så jag är nöjd för det. Är hungrig som jag vet inte vaaaad...... Har bara ätit en macka till frukost hos Ida idag.. Och det var typ kl 10 hehe.
Just nu sitter jag och äter mina natruella riskakor med philadelphia ost på, godare går ju typ inte att hitta. Det får stilla min hunger så länge!

Snart börjar One Tree Hill (JAA!!) och sen därefter Gossip Girl, mer najs är det svårt att få.
Sen visar dom även en film på 4:an (tror det är 4:an) ikväll kl 21.00. Deja vu heter den, SKIT BRA film!
Såg den på bio när dem kom ut, och det var några år sen. Ska bli kul att se den igen iallafall:) Värd att se, för er som undrar. Fast den kräver tid och uppmärksamhet för att man ska förstå den. Det är ingen film som man kan sitta och göra andra saker till, då äre kört haha.



Lördagen i bilder






















Outfit a lá Lisa&Ida (Lördag)






Nöjd!

Kvällen igår vart perfekt. Riktigt lyckat faktiskt...

Jag kom till Ida runt 3, då duschade vi, fixade oss och sen började vi skära grönsaker och sånt till maten.
Runt 5 så kom Malin, Tintin, Julia, Sofia och Imad. Då bjöds det på drinkar och sånt.
Lite senare kom Mari och Rebecka, sen bara rullade det på, droppade in mer och mer folk. Vi satte igång med grillningen och åt hamburgare till middag.
Då kom även Martin och Kahlil... Jag är glad att dom två kom. Jag och Mari skrattade så sjukt mycket med dom typ hela kvällen, haha!
Kvällen flöt på bra, god dricka, trevliga människor :)
Runt 21.00 så kom även Jonte, Michel, Philip, Kim, Adam och några fler. Dom hade varit hos Jonte för han fyllde 18 igår, så det vart tillslut en dubbel födelsedagsfest, vi sjöng för både Ida och Jonte!:)
Det bjöds på mycket roliga händelser under kvällens gång... Tillex en 5 cm lång sticka i tån för Martin (HAHAHA). Tintin blev i puttad i poolen. Många misslyckade volter på studsmattan. Nattliga samtal på toaletten, i typ flera timmar. Många turer fram och tillbaka till bussen för att folk inte hitta, så man fick följa med. Några roliga samtal/sms.
När det var sovatime så hade typ hälften åkt hem, vilket var bra, annars hade dom fått sova på golvet. Men ja, folk hamnade i samma säng som lite oväntade personer i vissa fall haha! Men jag höll mig till min trogna sängpartner... Ida såklart haha!
Men ja.. Det var en jävligt trevlig kväll iallafall.

Kom hem för typ en timme sen, har inte gjort någonting sen dess. Är väldigt hungrig men ska inte äta något för jag har lovat att äta på grillen med Ida lite senare, typ om två timmar. Jag kommer hinna dö tillsdess typ! Men men... Hoppas ni hade en lika trevlig lördagskväll som jag!

Soooooooooola

Jag sov kvar hos Ida igår.
Vi la oss och kollade på Sunes värld runt kl tolv, och somnade strax därefter.
Ida vaknade kl 08.00 i morse utav att jag låg och as garva i sömnen hahaha! Det här var den tredje gången på typ 2 veckor som jag drömde en sån där riktigt bra dröm.
Sen gick vi upp runt 10, åt frukost. Sen har Ida städat för det mesta, medans hon placerade mig ute på balkongen. Hon tyckte att jag behövde lite färg på kroppen. Vilket möjligtvis kan stämma. Så ja, jag har legat ute på hennes balkong sen kl halv 11 nästan. Lite färg har man ju fått, inte så mycket, men lite hehe.

Ska snart ta mig hemåt för att duscha och byta om och sånt. Sen åker jag tillbaka hit runt 5 :) Blir nog en trevlig kväll!

But together we can be alright.


Akon Ft Michael jackson - Hold My Hand




Har inte gjort så mycket ikväll. Timmarna bara flög iväg.
Fick en god middag, tacos! Det är min absoluta favorit rätt. Tacos & Pommes, inte tillsammans dåra.
Sen har jag suttit lite vid datan och sedan kollat på Talang 2009, det håller fortfarande på så jag ska gå och kika vidare nu. Sen så drar jag till Ida, för hon har nyss kommit hem från stan där hon åt middag med sin familj.

Pusshej


P.s Min vänstra halsmandel är lika stor som en golfboll snart. Den är även full med vita prickar.... Frääääääääsigt va? Jag vet, jag är alltid fräsig.
Det gör dock väldigt ont!



Outfit



Dagens


Friday

Skönt med Fredag. Äntligen helg... :) Inte för att den här veckan har varit något vidare jobbig, men ändå.

Jag tog en buss runt 11 in till Vällingby. Hann prata lite med Jossan på vägen in också, vi bestämde att vi skulle ses. Så jag struntade i att åka till skolan. Projektarbetet vi håller på med går åt pipsvängen iallafall... Ingen i min grupp är speciellt engagerad så vafan.
Jag åkte iallafall till vällingby, köpte en liten present till Ida som fyller år idag (GRATTIS ÄLSKLING!!!).
Sen åt jag lite och satte mig och väntade på att Jossan skulle sluta, kl 14.30. Men när jag har suttit där i 40 min så får jag ett sms där det står att vi iallafall inte kunde ses, hon mådde inge bra och blabla. Så det blev inget. Då var det bara för mig att åka hem igen...

På bussen hem så träffade jag på både Rebecka och Malin, så jag fick sällskap. Det vart en lång konversation mellan mig och Rebecka om gamla minnen, det var trevlig. Och Malin berättade om sin skola, och hon trvides bra och så:).

Nu sitter jag iallfall här hemma, har bytt om, lagt in bilder från kameran. Sen har jag inte gjort så mycket mer.
Vet inte vad kvällen har att erbjuda... Men eftersom det inte blev något med Jossan så måste jag börja planera om.
Pratade med Ida för ett tag sen, hon ska ut och äta med sin familj ikväll eftersom hon fyller år.. Men hon skulle höra av sig efter det:) Ska kanske hjälpa till att fixa iordning lite hemma hos henne. Hon ska bjuda hem ett gäng i morgon för att fira att hon har fyllt år. Blir lite god mat, bada lite i poolen, dricka:) Det blir nog jätte trevligt!




P.s Du sjunker bara mer och mer i mina ögon för varje dag som går.........

En önskning

 

Just nu så skulle jag vilja befinna mig på Sagateatern i Borås...........
Det är mycket man vill, men dock inte lika mycket som blir så.







StorstädarN'

Förlåt för en tråkig bloggdag. Men jag har inte haft något roligt att skriva om.
Runt kl två så tjatade mamma om att jag skulle plocka upp massa kläder som låg inne på mitt rum på golvet... Så jag satte på flashback albumet på högsta volym och började göra det mamma bad mig om. Men det hela slutade med att jag städade hela rummet. Damsög, dammade.. You name it!

Jag gjorde hela mitt rum fräshade, en liten sommarstädning.
Städade hela min hylla och hittade massa minnen som gjorde mig helt tådögd. Sen bytte jag ut lite foton i mina ramar.. Och ja, där försvann fotot på dig. Det sista som jag hade framme... Det ända. Men nu är både fotot och du borta, finns ingen anledning till att ha det framme, varför varje dag påminna sig själv om en förstörd och förlorad vänskap? Dumt.

Men iallafall.. Duktig har jag varit:)










Torsdag

Är hemma idag. Min hals strejkar totalt. Gör ont att svälja... Dvs mat och allt annat. Usch.
Hade ändå bara en lektion, samhälle, och den skulle börjat om några minuter. Kändes lite onödigt att åka till skolan för att vara där i typ en timme och sen åka hem igen, när man inte mår allt för bra..

Igår var jag somsagt hos Ida, haha vi snackade en hel del. Vilket behövdes. Nu vet jag vad som händer i hennes liv just nu, och hon i mitt. En liten update kväll med andra ord... Med mycket skratt haha. Vi bakade, eller Ida bakade en misslyckad kladdkaka, sen badade vi. I hennes POOL såklart!! Haha vissa reagerade på att jag skrev bada... Men menade såklart i poolen. Inte i sjön än på ett tag ska ni veta haha....

Jag åkte hem från Ida runt 22.40 eller något liknande... När jag kom hem så satte jag mig här för jag hade redan missat nästan båda programen utav BB. Surt!
Somnade inte allt för sent iallfall..
Och idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon... Gick upp runt halv 1. Har ätit frukost.. Satt på en film, Little miss sunshine heter den, den står fortfarande på ute i vardagsrummet, fast jag kollar inte. ska nog sätta mig och försöka hänga med lite i filmen nu.




Friends-Dagen




















Onsdag

Kom hem för lite över en timme sen... Men nu ska jag iväg igen. Ska hem till Ida, vi ska bada eller något:)

Dagen har varit helt perfekt..... Var på friends-dagen på skansen, berättar mer om det sen.




Hittade en viss D' bakom scenen :)

Det är en dag i morgon också

Har nyss kollat klart på desperate Housewives. Illa om Edie dör... Men det tror jag iochförsig inte att hon gör, eller hoppas inte.

Nu ska jag slita mig från denna aparat och förflytta mig till en annan (tv:n), men först, duschaaa.

I morgon blir nog en bra dag, varför får ni veta då:)

Pusshej

Du framkallar blandade känslor.

Skrev inget när jag kom hem... Att sätta sig vid datan var inte mitt första val. Jag var ute en stund eftersom vädret förstunden tillät det. Sen kollade jag på film, åt middag och kollade sedan på lite mera film.
Har bara tagit det lungt, väldigt lungt. Är trött som fasiken... Upp vid 07.00 och i morgon är det ännu tidigare som gäller. Usch!

Hade matte, svenska, lunch, mentorstid och engelska idag. Allt flöt på rätt okej..
Jag var på bra humör vid starten utav dagen, men det trappades ner ju längre in på dagen jag kom.
Likaså vädret. Det var helt okej väder när man lämnade hemmaplan, väl i skolan runt lunchtid så börjar det SPÖ regna och blåsa i typ 500km/h.. Sen en timme senare så sken solen och det var typ vindstilla.
Vädret är precis som mitt humör, oförutsägbart. Mitt humör har varit en jävla bergochdalbana dom senaste veckorna. Vädret också, typ.
Okej, här sitter jag och gemför mig själv med vädret. Vad händer? Nej jag ska bespara er mina konstiga och knäppa tankar.

Slutade vid 14.00 iallafall och då åkte jag raka vägen hem, vilket tar ett tag men men.
Nu sitter jag här och typ deppar i min ensamhet... Emo-Lisa tittar fram igen. Fy.
Ska snart gå och gnälla lite på pappa, han köpte inte hem popcorn åt mig som han lovade. Vad är det för stil? Det är ju Desperate Housewives ikväll!!! Det var min ursäkt till varför jag ville ha hem något gott.
Jag känner mig lite instabil..... Blir sadface bara för små saker såsom inga popcorn och annat.
(Nu hör jag att mamma tillagar något gott ute i köket.... Happyface!!!! Nästan..).


Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund. Men jag vaknar upp i min ensamhet, vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm..

Skolan

Sitter uppe i datasalen i skolan. Har engelska, sista lektionen. Skönt. Åker hem direkt efter detta... vi hörs då!


P.s Vädret sviker mig...............

This could be my chance to break out

Nu ska jag nog strax stänga av här... Snart.
Hahah det här visade sig bli en helt sjuk kväll... Tro mig. Vaför behöver jag inte gå in på, men fan. Jag ... Ah.. Vettefan haha.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på BB, sen försöka sova..... Notera försöka!

Lite skönsång såhär på kvällskvisten

Rasmus har suttit och underhållt mig i några timmar nu med sin sköna stämma.
Han åkte ut i kvalet förra året, men det här året ska han gå långt som fan! :)



Rasmus sjunger "Kiss"




Rasmus & Robin sjunger "Sittin' On The Dock Of The Bay"

Svar på tal



Två program utav BigBrother visas på tv400 alla vardagar i veckan.
Olika tider. Ibland 22.45 eller 22.55.
Just nu är det en repris från BigBrother 2002 som visas, precis i början av programet fortfarande, så det är inte försent att börja kolla :)

"Helt ärligt, vad sysslar du med? ..."



Dagens fråga; Är det okej att snoka sig igenom sin flick/pojkvän's mobil?

I'm home

Blev hemma idag. Mådde dåligt redan när jag vaknade, men tänkte inte så mycket på det. Sen blev det bara värre och värre... Kunde inte ens få i mig något att dricka i morse, för jag mådde så illa. Sen har jag en förjävla huvudvärk. Halsen gör ont. Allt gör ont. Blä.....

Bilder















5 dagar till ledighet..

Ligger just nu i sängen. Ska snart gå upp, trots att jag egentligen kan sova till kl .10. Men jag blev väckt utav att någon man från något internetbolag stod och borrade i väggen precis nedanför mitt fönster.. Sådär lagom härligt faktiskt. Börjar klockan halv 1 idag typ, ca. Slutar vid 16.. Så jag skriver väl igen runt den tiden. Ha en bra dag och hoppas att regnet håller sig undan... Nu ska jag duscha, i min stora lampskärm till dusch :) pusspuss

Vilken kämpe!




Om helgen

Det har varit en väldigt dålig uppdatering nu i helgen här i bloggen... Men så blir det ibland.

I fredags så var jag först med Lukas i några timmar, åkte sedan till bromma och mötte upp Jess. Vi åkte hem till mig och chillade hela kvällen. Kollade på Twilight och Wallie (vet inte hur den stavas), as bra filmer båda två iallafall. Somnade runt 2.

Jag blev väckt klockan 10 nästa morgon utav att Jessica typ slår/kittlar mig i ansiktet med en stoooor groda (gosedjur) hahah. Vi åt frukost, satt lite vid datan, åkte upp och köpte glass på konsum, åkte hem igen, gick ut i det fina vädret med voffsingen. Jessica passade på att ta massa fina kort ute i naturen:)
Sen åt vi middag och runt 6 så tog vi bussen. Jag skulle först träffa Lukas, men det blev inte så. Vi åkte istället hem till Jessica.. Köpte en Ben & Jerry's på vägen också hehe! Vi hade kanske hunnit vara hos Jessica i 5 min, sen kom Fredrik och strax därefter även Jocke.
Vi kollade på film hela kvällen... Hann med tre st. Drömkåken, Monsters INC och Liar Liar. Dom två förstnämnda är as bra!
Dom drog hem runt halv 3 då jag inte ens kunde hålla ögonen öppna längre. Fast jag och Jess somnade runt halv 4 tror jag... Eller jag somnade strax innan Jessica.
Trevlig kväll... Dock vart det lite trångt att sitta 4 pers i en 2 manna soffa haha!

Idag så var jag först med Jessica, sen åkte jag hem till Lukas. Kom hem för en stund sedan... Är lite små trött.
Fick mig dessvärre en "liten" chock när jag gick in och läste Robin's blogg. Men nu några hjärtattacker senare så har jag lugnat ner mig lite. Dock fortfarande lite chockad. Tänker på dig!

Lovar att dela med mig av lite bilder från helgen i morgon... Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa lite ur svenska boken. Har omprov i morgon.... Känns sådär, för jag vet knappt vilka sidor som ska läsas haha.

You can fall for pretty strangers

Hur kan nått så nära vara så långt bort?

Nighty nighty

Nu ska jag dra mig mot sängen... Klockan är bara runt tio. Om jag lyckas somna inom den kommande timmen så är jag fan gggRRyYmmMastebRuuuuuUUdEenn.se liksom (förstå ironin, snälla). Har inte somnat innan ett, två det senaste halvåret pgr utav att BigBrother och andra program sänts under den tiden. Nu är reprisen på BigBrother 2003 slut, men deppa inte för det, nu visar dom istället reprisen från BB 2002. Då idol-vinnaren Marie Picasso var med. Så vill ni se henne guppa under täcket i en dokusåpa så ska ni ju heltklart följa programet.....

Nej sängen vare jaa... Får pyttelite sovmorgon imorgon, uppskattas. Puss och sov gott.







Vem försöker jag lura? Jag vet ju redan att ingen kan nå upp till hans nivå, varför ens försöka med någon annan då?

Så sant så...



          

You can light up the dark

Det har varit en kanondag idag.
Trots att jag gick upp flera timmar innan vad jag egentligen skulle ha gjort en normal torsdag. Orsak... NP i Engelska.
Tog 07.33 bussen, och ja det är nog den tidigaste bussen jag har åkt med till skolan på typ 2 år tror jag.
Jag mötte iallafall Elise i bromma, hann köpa med mig en frukostmacka och kaffe från donken, för frukost hann jag inte äta innan jag åkte i morse. Jag hann fixa mig på en halvtimme, bara det är jävligt bra gjort för att heta Lisa.

När vi kom till skolan så var det prov som gällde på direkten, det gick kanoners. Kändes väldigt bra att gå där i från och veta att man svarade på allting och nästan var helt säker på det mesta.
Vi fick en timmes rast plus lunch. Till lunch fick alla en varsin sallad plus börd, dom bjöd även på fruktsallad. Det gör dom alltid nu för tiden, kärlek till min skola!
Jag, Jennifer, Elise, Romina och Jess satte oss ute och åt. Det var lite små kyligt men funkade finfint ändå.
Efter lunchen så var det dags för NP del 2,  det kändes bra det med. Båda delarna gick bra för mig så det ska bli spännande att se vad man får för betyg sen.
Sen hade vi svenska och matte, kan inte säga att jag gav allt på någon utav dom lektionerna direkt... Sov på svenskan. Fast vi kollar på film, men den är tyvär SKITTRÅKIG. Och på matten så typ satt jag bara där, snackade med Tullan, försökte jobba, men hade inget att ge haha. Orkade verkligen inte. Så jag sa att jag skulle på något möte med mentorn och gick... Fick vänta på Elise en liten stund men sen kom hon och vi åkte hemåt. Även idag hann vi med en glass, gött som fan!

Nu är jag hemma, har nyss ätit middag. Det var välbehövt... Var riktigt hungrig. Men nu sitter jag här DÖ mätt istället, inte lätt inte haha.



Frukost.


Prov.


Lunch. Fruksallad, bröd, sallad.

Kvällsfika

Nu har jag och pappa druckit lite thé och ätit några mackor. Det satt fin fint i magen..
Innan det så tog jag mig en lång varm välbehövd dusch, det var skönt för jag har varit väldigt frusen idag.
Pappa hade ju somsagt monterat upp en ny dusch grej. Den är typ stor som en lampskärm, så det verkligen öser ner vatten över än. Känns som att stå i regnet typ, skitmys:) Hahah jag vet att jag nu i två dagar har tjatat om att jag inte tycker om regn, och det står jag fast vid. Men om man står inomhus, naken (inga kläder som klibbar mot kroppen) och under varmt vatten, så funkar det bara bra!

Igår precis som jag trodde så ägde bigbrother finalen rum. På tv dåra. Repris från 2003... Och återigen precis som jag trodde så vann Danne, min favorit.
Men dum som jag var så stängde jag av tv:n efter att det hade gått typ 5 minuter utav finalprogramet. Det skulle hålla på i två timmar, fram till kl 2 med andra ord. Jag var sjukligt trött, så jag stängde av och sov gott istället.
Nu i efterhand ångrar jag mig, hade velat se Daniel springa ut ifrån huset som den värdiga vinnaren han var. Men jag tänkte att det kanske fanns bilder på google eller någon film på youtube... Men icke.
Jag minns att jag vid 11 års ålder hade en stor fet affish uppsatt ovanför min säng. Det var på Danne. Det kom jag på för någon vecka sen. Efter att ha sätt honom på tv i nästan två timmar varje kväll nu så var jag helt säker på att jag kände igen hans ansikte.
När jag var 11 år så kollade jag inte på BB men måste ha hittat affishen i nån OKEJ tidning det året och tyckt att han var skitsnygg haha.


He's a bad boy



Så värt att kolla på, tro mig. Jag älskar det här!
Joe är jävligt sexig när han sjunger "I'm a bad boy.." ;)


Älskar Kevins reaktion när "bad boy.." delen kommer haha!

You're so naive




Vilken dag.. Vilket väder. SKITVÄDER! Det är inte okej att det regnar som det gör just nu.. vart tog vårsolen vägen? Det gör ont i mig av avundsjuka när jag tänker på att Mickis och Linn m.fl just nu säkert ligger och steker sönder på en strand i Spaninen. Döda mig snälla... Någon? Hahah det är fan inte rättvist.

Den har dagen har verkligen inte varit min dag.... Så har det varit från den stund jag först slog upp ögonen idag. Jag försov mig ganska rejält, missade yttligare en buss. Hade hela vägen till skolan en konversation via sms som gjorde mig väldigt depp. Och ja det satte sina spår.. Har nog inte varit så väldans jätte happy idag. Men ändå helt okej. Mina fina vänner gör mig till en glad Lisa, tur det.

Jag missade samhällskunskapen.. Fan! Hahah eller inte.
Men jag hann iallfall med idrotten, fast jag hade inga kläder med mig, inte det första jag tänkte på när jag vaknade och fick skit brottom liksom. Jag, Elise, Jennifer och Rasmus gick upp till vällingby och satte oss på donken istället. Jag åt inget, så det så haha. Men vi satte oss där för att det var så kallt och regnigt ute. Vi satt typ och snacka i över 1½ timme, haha det var kul. Många sjuka samtalsämnen kom upp kan jag lova!
Sen drog Elise hem eftersom hon slutade för dagen, medans jag, Jennifer och alla åkte tillbaka till skolan. Det vart pizza till lunch idag.. Det är typ bara jag som uppskattar det, as konstigt. Alla bara gnäller om att dom pizzorna vi får i skolan smakar skit, men nej det tycker inte jag inte:)
Efter lunchen så åkte Jennifer också hem, så då fick jag roa mig bäst jag kunde med Jocke, Max plus några flera från den halvan utav klassen. Hade datakunskap i typ 3 timmar, inte allt för tråkigt denna gången. Jag gjorde klart mitt arbete den här lektionen, bra jobbat Lisa. Kan det vara första gången tro? Mycket troligt säger jag då... :)

Kom hem runt 18.00. Idag ska mamma äta ute på resturang med några jobbarkompisar, så det är bara jag och pappa hemma just nu. Det märktes... Min kära fader hade inte ens börjat laga maten när jag kom hem, vrålhungrig var jag. Han stod och monterade upp en ny dusch. Tänka sig att inte ens när han är hemma så slutar han jobba haha!
Men maten gick fort och nu har jag nyss ätit.

Fruit



Har nyss kollat klart på Desperate Housewives, åt massa frukt till. Gott som fan!
Ska snart stänga av här, om ett tag. Runt elva så börjar BigBrother, det är snart finalen. Vet inte om det är ikväll... Tror Danne vinner om jag inte minns fel (jag kollar på reprisen från år 2003).

Ha en bra kväll, sov gott.
Imorgon är det upp super tidigt som gäller, hatar't.

I wrote you a letter..

Det blev stan efter skolan idag.
Vi slutade vid 14.00, så då åkte jag, Jennifer, Elise och Jessica in till stan, i regnet. Usch, blir så jävla otaggad när det regnar. JAG HATAR REGN.... Tro mig, det är något utav det värsta jag vet. Förut var det mest så för att jag plattade håret grovt mycket och så fort mitt hår blev minsta lilla vågit så fick jag panik. Nu är det väl inte riktigt samma skäl längre. Nu är det mer för att det blir så blött och kallt. Fuktigt. Hatar när kläderna blir blöta och klibbar mot kroppen.
Fast ibland är det dock väldigt mysigt med regn... Hahah kan inte bestämma mig. Beslutsångest. Kanske borde byta samtalsämne helt enkelt..

När vi kom till stan så gick jag, Jennifer och Elise och åt. Jessica gick och mötte en gammal klass kompis till henne.
Vi satt typ och åt och snacka i en evighet. Det var kul. Vi pratade om typ allt, det mesta. Skrattade gjorde vi också.. Såklart. Skrattar alltid när jag är med Jennifer, Elise och Jess.. Dom är liksom lite små knäppa alla tre. På ett bra sätt dårå;) Det får ju mig att ibland verka lite normal.... Haha eller?

När vi hade ätit så drog vi till h&m, jag och Elise köpte puder. Sen drog Jennifer och träffa en killkompis och jag och Elise åkte hemåt. Blev ingen fika på Anglais idag... Tror inte jag hade orkat det efter maten, plus att det var så fult väder. Jag vet att man sitter inne.. Men vädret fick mig att bara vilja åka hem, vilket jag också gjorde.
Det är skönt att Elise bor nästan lika långt bort som mig, får ofta sällskap.

Nu ska jag jag snart duscha, sen om en timme så är det Desperate Housewives som står på schemat, ja tack!



Elise är så söt när hon somnar på bussen haha. Nickar till med huvudet sådär och vaknar till varje gång, ser helt urvaken ut, sen hamnar huvudet på samma sätt igen ;)

Engelska lektion

Sitter i skolan just nu, i datasalen. Gillar att vara här. Dock så blir det aldrig så mycket gjort... Man läser mest bloggar eller hänger inne på fejjan, inte lätt inte haha.

Vi slutar om cirkus 20 minuter, då ska jag, Jessica och Jennifer in mot staden. Dom ska gå runt och kolla lite, jag med i guess. Blir nog inget shoppande idag för min del, möjligtvis ett puder. Men jag skulle helst slippa att slösa pengar på det.
Förhoppningsvis så får jag med mig dom till Anglais för en fika. Återuppleva lite minnen med andra ord. Sånt skulle behövas nu när det är så grått i vardagen... Utan en skönsjungande, gittarspelande grabb i närheten alltså.




Här är en film som påminner mig om våran lilla roadtrip vi åkte på i höstas. En otroligt rolig tid måste jag ju då erkänna.
Där var vi i Eskilstuna.... Jag och Hannen hade ett behov av att roa oss. Jag var måttligt oroad över att den skulle braka och gå sönder, för den var menad för typ 5 åringar haha.
En annan sak jag tänker på när jag ser den här filmen är hur mycket jag har förändrats sedan Janurai i år (den spelades in i Januari).. Ganska mycket! Haha.

Know's just how to move to seduce you


Måndag

Vi fick sluta tidigare från samhällskunskapen idag, väldans snällt utav Naser som dessutom var på lite damp humör.
Det blev inget fika i stan, utan jag och Elise tog sällskap hem och hann med en glass på vägen, lika mysigt det.

När jag sitter på bussen och strax ska hoppa av så känner jag på mig att det säkert kommer att börja regna på vägen hem, så därför blev jag liksom inte direkt förvånad när det såklart öste ner regn när jag klev av bussen.
Mhhhhhh, jag älskar att köra moppe i spöregn. Eller? Skulle inte tro det va... Men jag var på glatt humör ändå.
Det har varit lite upp och ner med mitt humör, jag kan vara glad men jag tänker dock för mycket, vilket resulterar i en mindre glad Lisa.
Jag tänker, längtar, saknar. Och så fortsätter det dagarna långa, tänker längtar saknar. Tänker, längtar, saknar.

Kom hem runt 5. Spelade lite gitarr.... Även fast jag bara kan spela "Smoke on the water". Börjar dock att tröttna lite på den nu haha. Någon som kan frivilligt anmäla sig till att bli min gitarrlärare? Någon som är grym på gitarr? Typ kanske någon som börjar på Robin och slutar på Bengtsson? Någon?
Hahah nej okej, nu ska jag sluta driva.
Men ja, jag hann med ett samtal med lilla Jessica också, som hade väldigt ont i fötterna, för att hon i morse var så dum och klämde i dom i sin mammas skor, 36½. Lyckat Jess ;)
Sen åt jag lite middag, och sedan har jag tillbringat min tid här faktiskt. Sjungit, lyssnat på musik, fixat bilder, pratat med lite folk.

Snart börjar den här dagen att lida mot sitt slut, snart dags att stänga av här. Ikväll är det Bigbrother, weii. Missade både i torsdags och fredags.. Kan tänka mig att det har hänt en del.



Hittade den där fina texten i våran svenskabok idag.
En Lisa för själen.... Väldigt nödvändigt för alla!;)

BFF


Lyssna på texten


Skolan

Sitter här uppe i datasalen i skola nu med Jessica på min högra sida och Elise + Jennifer på min vänstra.
Vädret idag är inte på topp, men jag är glad ändå.
Är dock väldigt hungrig så längtar tills den här lektionen är slut för då är det mellanmål som gäller, inte överdrivet gott men fan det är iallafall något, jag behöver påfyllning i min mage nu känner jag. Den skriker efter mat. Inte bokstavligt talat, men nästan haha.

Slutar kl 16.00 idag. Åker kanske med Jessica in till stan och fikar med Rebecka, eller så åker jag rakavägen hem, får se hur det blir. Känns som att jag har lite att göra idag/kväll så kanske blir tvungen att åka hem eftersom vi slutar lite små sent idag.

Men men, hoppas ni alla får en fin dag, vi hörs när jag kommer hem:)

Yesterday



Igår så åkte jag, Mickis och Linn till Kristineberg. Oscar från min förra klass i Rws bjöd dit oss, han hade dragit ihop massa folk nere vid klipporna. Det var väldigt mysigt, trevligt folk. Kul att träffa folk från min förra klass faktiskt!
Bra kväll:)


Sen är jag bara lite sjukligt irriterad över en annan sak.. Men men.

Like no one



Älskar den här videon.
Lyssna på Michael's röst i början, så otroligt soft och najs.

I'm patiently alive but it feels impossible

Åh nej, är det ända jag kan tänka. Inte en sån här dag. Hatar sådana dagar som den här. En ångestfylld dag. Inte för att det är söndag.. Jag har faktiskt kommit över min söndagsångest nu, ganska bra.
Jag har ångest över allt annat.. Tusen saker som man tänker på.
Nästan så att jag har lite panik.
Just när livet börjar kännas okej, just när det börjar visas att jag faktiskt älskar mitt liv.. Ja då ska skitsaker hända. Och vips så är man tillbaka på ruta 1 igen.

Jag har tänkt mycket idag. Tänkt på personer som jag saknar att ha i mitt liv.

Josefine, min finaste ängel. 15 år tillsammans, right? Jag är här och du är där, två olika liv. Men jag skulle fortfarande offra allt för dig, precis som det har varit sen den dagen du föddes.

Mari och Ida, behöver jag ens säga något? Låt våran relation till varandra tala. Något utav det finaste och starkaste som finns.. Eller fanns? Spelar ingenroll, jag tvekar aldrig på er.

Killen som jag bara träffat två gånger... Varför börjar jag tänka på dig nu? Jo jag saknar nog dig... Kanske dags att ta upp kontakten igen.

Jag saknar månaderna September, Oktober, November, December och Januari. Alla dagar med Jessica, Hannen, Vanessa, Annalisa, Gabi, Johan, Lars, Robin E, Jesper, Robin den bäste och så många fler.


Jag lät detta bli ett tråkigt, känslomässigt, possetivt, negativt, minnesrikt, ångestfyllt inlägg. Sånt behövs också kan jag lova.. Även fast det känns lie tungt.
Nu ska jag publicera detta och låta er mina vänner läsa detta och förstå att ni faktiskt har gjort mig till den jag är idag. Tack!

If you can dream it

Bloggen har inte prioriterats dom här dagarna, sorry för det.
Har varit med min fina Mickis, då hamnar bloggen lite bakom liksom haha.

Kommer uppdatera mera i morgon, söndag=ta upp allt som hänt i helgen. Långhelg desustom, ouff.

Nu ska jag duscha och sedan dra mig hem till Mickis, träffa lite folk och ha det trevligt. Sista kvällen, ta vara på den.

Puss på er


Gårdagens

You completely know the power that you have

Juste, igår under våran lilla bilfärd så körde vi förbi skuruskola, eller vi skulle dit iallfall. Jag såg den aldrig eller något, det var rätt mörkt tror jag, men jag kom direkt att tänka på dig Izabelle. Skuruskola = du, right?

Jag saknar dig, saknar dig så att det gör ont ibland. Vi har minnen vi, många minnen. Några utav dom finaste har jag med dig, det är glasklart. Du ska veta att jag tänker på dig, det gör jag. Tänker och saknar!



Vi är 13 år på bilden skulle jag nog kunna gissa, snygga va? Klart att bilden heter "we.are.hot" på min data, klockrent. 13 år somsagt. Kvällen innan så sprang vi hand i hand efter Darin i kungsan efter en konsert, 13 år FÖRFAN! :)



Valborg är överskattat, insé det.

Det var trevligt i går.

Jag åkte till Mickis runt 6, vi fixade oss lite sen tog vi moppen till Sundby, där även Linn var, så vi tog bussen där ifrån med henne:) Bussresan var trevlig haha..  Vi mötte Emelie i bromma och sen började våran lilla bilfärd som även den var jääävligt roligt, haha mycket skratt. Lite synd om Emelie iofs.. Vi förde ett jävla liv haha!

Emelie körde Linn och Sofia till gamla stan där dom skulle på fest och vi fortsatte till Orminge, hittade ingenstans för en lite för full Lukas kunde inte ens beskriva vägen haha, illa. Men tillslut så hittade vi iallfall varandra och ja, kvällen vart trevlig. Kall, men trevlig.. Lite misslyckad men fan.... Trevlig haha.
Vi åkte dock hem rätt tidigt pågrund utav lite saker.

Emelie körde hem Mickis och jag hoppade av i stenh där jag mötte Amer, Emil, Kevin och massa. Stod där och frös i typ 10 år. Trodde jag skulle dö... Eller trodde åtminstonde att jag skulle få amputera bort mina tår, dom var helt kritvita. 11 cm klackar med öppen tå när det är sådär kallt ute är ingen höjdare ska jag få be och tala om haha!!
Fick sjuss från stenh till Sundby utav snälla Marcus.. Det var dock någe fel på hans moppe så den gick typ i 30, vilket inte var speciellt najs, mina tååååååååååår. Sen tog jag moppen från Sundby och åkte hem... Det var det värsta jag har varit med om. Det blåste cp kall luft på mina tår i typ 70 km i timmen i en kvart nästan.... Grät nästan när jag gick/kröp innanför dörren hemma, hahaha mamma trodde jag skulle dö eller något. Sen värmde hon mina små fötter ett tag. Jag hade världens frossa, men kröp sedan ner under täcket och somnade efter typ 20 min, skönt som fan.
Njöt när jag vaknade i morse och kände hur varmt det var, värme<3 Hahah!

Har varit ute mycket idag, AS fint väder verkligen.



En bild på Mickis och mig från igår i bilden. I love you, föralltid.


P.s Det var en nykter kväll igår. Inget alkoholintag at all. Vi drack alkoholfri skumpa med jordgubbssmak. Mjao!

RSS 2.0