Hey he's in the band!

Förlåt, nu har jag varit seg på att uppdatera.

Dagen började med att jag vaknade kl 4 (på morgonen) utav mitt alarm på mobilen, som jag alltid ställer två timmar innan jag ska upp för att jag ÄLSKAR känslan av att veta att man kan ligga kvar i sängen i typ TVÅ TIMMAR till haha. Då ser jag att det står "Simkort avaktiverat" på skärmen..... Helvete tänker jag då, samma problem med simkort och skit som på min förra mobil. Så fick lämna mobilen hemma idag och ta den gamla skruttiga nokian, men där annvänder jag ett gammalt simkort med inga kontakter på och no money så har inte socialiserat mig speciellt mycket idag. Har känt mig helt handikappad.

Började iallafall skit tidigt med samhällskunskap... Urtråkigt. Efter det vare gympa, jag hade inga gympakläder plus att jag inte vill röra speciellt mycket på mig med tanke på mina prickiga halsmandlar. Jag är iofs frisk nu, men det var en bra ursäkt hehe.
Jag la mig på tjockmattan i gympasalen och sov, det var skönt.
Sen var det dags att åka tillbaka till skolan för lunch och sen en 3 timmars lång datakunskaps lektion. Gillas inte, men men.

Sen åkte jag hem. Hade tur som hann med snabb-bussen idag igen, haha. Jag gillar iofs att åka buss/bil.. Med lite musik så funkar det i alla lägen.
Eftersom min mobil fick stanna hemma idag så tog jag med mig mini ipoden istället, Robins ipod:)
Funkade minst lika bra det... Har redan lyssnat igenom den så många gånger så att jag har tappat räkningen, men jag blir så glad utav att lyssna på innehållet i den där blåa lilla saken.
Precis varje låt ger mig ett lyckorus. Så bussresan funkade finfint. Nästan så att jag inte ville hoppa av när jag väl kom till min hållplats. Det är så mysigt att sitta och titta ut genom fönstret med lite musik i öronen, har alltid gillat det.

Ikväll har jag iallafall inte gjort speciellt mycket. Hjälpt Malin med hennes design på bloggen:) Det körde till sig lite så Jessica som är något mycket bättre på bloggdesigner, fick hjälpa mig lite också. Men Malin vart iallafall nöjd och det är ju huvudsaken:)




Hellacopters - I'm in the Band
Det får bli dagens låt. Den passar in till just den här dagen.. Just kanske för att den här låten är en utav låtarna som Robin lagt in på ipoden.
Plus att Robin nu har blivit medlem i ett band. Mycket roligt för honom! Nu får han mer spelningar:)
Hoppas att han/dom lyckas ta sig till Stockholm eller i närheten inom en snarframtid.
Min lycka skulle uppstiga en icke existerande nivå då kan jag bara tala om!

Kommentarer
Postat av: jeni

hellacopters är så emanuel så det finns inte <3

2009-05-30 @ 01:19:45
URL: http://youaretheparty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0