Alltså den här mannen. Jag dör. Mi

3c0fe5e2005c05c578e5899dcf92bccf.png

Kolla varifrån!

Alltså den här mannen. Jag dör. Mickis knows why!! mer behövs inte sägas.


Vi är på expressen nu, det är lite

0-79ab63ac1b7ae99c5f9a8ca88a4d97d8.png

Kolla varifrån!

Vi är på expressen nu, det är lite långtråkigt, men nu vart det roligare för nu får vi sitta och göra egna sidor i tidningen. Jag och jessica fick nöje och fick välja mellan några olika händelser, blandannat en artikel om MJ som vi så klart valde haha. Efter det här så ska vi tillbaka till skolan, och efter det blir det stan och sedan raka vägen till kvarnholmen och idol studion! I KVÄLL SJUNGER RASMUS!!!


Det är paus här nu.. Eller ja, hos

-d4cc6e7ea981c66e9bd0b26635919df.png

Kolla varifrån!

Det är paus här nu.. Eller ja, hos er också iofs haha. Vi har det kanon bra i alla fall. Vi sitter dock på läktaren i kväll för att man inte får sitta vid puckeln två kvällar i rad. Men vi sitter bra här med, alla idoler sitter framför. Bland annat dom som åkte ut i går. Måste då tillägga att Eddie är stört skön haha. Även nicklas sitter här och är trevlig, det gillas!!


Jag är så jävla trött på att åka b

0-7f15dcef259d372eef71ed55d447e5ce.png

Kolla varifrån!

Jag är så jävla trött på att åka buss nu. Blä. Jag är i alla fall påväg till brommaplan där jag ska möta jessica, sen åker vi mot nacka och idolstudion. Det blir idol live i kväll också ja.. När man har fått fritt inträde för varje program den här veckan så måste man ju såklart utnyttja det också!;) Det ska bli skit najs i alla fall. Jag fortsätter att mobil Blogga när vi har kommit dit, puss så länge.


i kväll så hejar vi helt på nickla

503e25486d74b62bb16923647ae4b273.png

Kolla varifrån!

i kväll så hejar vi helt på nicklas. Alla som tror att han kommer att bli nya johan palm räcker upp en hand? Här räcks alla händer upp haha. Tyvär. Men grym är han.. As grym!! Just nu är det paus men snart så börjar det igen. Nu ska jag gå och leta upp rasmus. Pussis


Vi har äntligen blivit insläppta o

0-61ddb18860edbaa84c6dae8ea0243f47.png

Kolla varifrån!

Vi har äntligen blivit insläppta och sitter nu längst fram. Härligt! Har hunnit hälsa på rasmus också, han pratade med en viss robin i telefonen undertiden haha. Men allt är skit bra och jag är glad:) Puss så länge


Lisa just nu.

Det är dock ingen glad Lisa som skriver just nu...... Det blir ingen spelning med Robin och bandet den 17 okt här i Stockholm. Inställt.
Men Emilia kom med den briljanta idén att vi ska ta oss till Uppsala i helgen, där dom kommer spela och signera, så det ska vi absolut göra. Så ja, lite gladare blir man ju. Eller väldigt glad iofs. Hoppas bara på att det löser sig och att vi kommer iväg och får se dom!! :)

Om ca tjugo min så ska jag ta bussen, sen möta Jess och sedan IDOL!!!! Är väldigt taggad. Det kommer bli en grym kväll.


Vill inte. Vägrar.

Såhär ligger det till gott folk.... Jag börjar känna mig sjuk igen. Ont i halsen, seg i huvudet och allmänt hängig. Det är förjävligt.
Visst det är aldrig kul att vara sjuk, men just den här veckan så har jag Idol live inbokat både i morgon och på onsdag, torsdag möjligen picering and so on. Med andra ord ingen höjdar vecka att bli sjuk på.

Hoppas som fan på att det inte blir värre...

För övrigt så har jag inte gjort mycket alls i dag, sov ju hos Ida i går och åkte hem rätt tidigt på dagen i dag. Jag har typ suttit här och varit en nörd, hjälpt Stina med hennes design på sin blogg. Jag är nöjd, hon med, så det är ju kanon bra! :)

Nu har One tree hill börjat, så jag ska fortsätta att kolla på det. Senare i kväll så blir det solning med Ida.
Hörs!

Nu drar jag hem till Ida. Kiss and goodnight!

 


Riktigt najs! Ännu mera idol-live! :D

 

Gratis dessutom! Kan ju bara gillas!:)


Trevlig dag!!

Först och främst så fick jag mig en riktigt skön sovmorgon, gick upp och duscha och fick sedan stressa som en galning till bussen bara för att jag fastnade framför datan ett jävla tag.
Videon till Another lover's gone hade ju tillex släppts och sen massa andra trevliga saker!!

Väl i bromma så mötte jag Jess och vi åkte till Centralen där hon hämtade ut sina biljetter till GBG, sen gick vi till Derbyshopen och hämtade ut våra biljetter till Idol några fredagar denna höst. Ska bli grymt kul!
Sen mötte jag i alla fall Himer och Mickis inne på skopunkten, Mickis köpte skor och sedan gick vi och åt. Mickis och jag i alla fall, Himer gick och mötte Anton.
Efter att vi hade ätit, eller jag hade ätit, så drog vi till piercing studion vid Gamla stan för Mickis skulle byta stav i sin tunga och jag passade på att fårga om jag nu kan skaffa en piercing i min eftersom mina blodårdror har värsta partyt där under. Dvs att jag har blodådror lite här och där under hela tungan, det var därför jag inte kunde pierca den för ungefär ett år sedan när jag skulle. Då jag piercade naveln istället.
Men vi frågade killen som piercar där och han bad mig sträcka ut tungan och sa direkt att det inte var några problem alls, utan bara att sätta den lite åt sidan. Jag vart skit chockad, men samtidigt jääääääääääävligt glad. För jävlar vad jag har velat pierca min tunga länge nu, och blev sjukt besviken när jag fick beskedet att jag inte kan göra det. Men nu så... Typ nästa vecka blir det av! NAJS.

I kväll blir det bara chill här hemma, fett skönt. Idol och allt som hör till!!:)
I morgon kl ett så ska jag fixa nya extensions, och hoppas på att Ida följer med och håller mig sällskap under dom timmarna som jag behöver vara där haha.

Nog om det, ha en bra kväll!!


Haha plus i kanten att han minns det!


Nu ska jag börja fixa mig lite snabbt, har skit bråttom som vanligt.

Jaja, sen blir det stan med Mickis!!

Puss på er


Titta vad som släpptes i dag!!!!!!!!

HELA VIDEON PÅ "ANOTHER LOVER'S GONE" !!!!!


Torsdag

Skön dag. Började med att jag försov mig, så jag fick ju sova ut rätt rejält i alla fall.
Åkte sedan till skolan där jag mötte folket från klassen och sen åkte vi till filmhuset för att kolla på inspelningen utav Gynning's nya program "Dagens man". Det var faktiskt skit kul!!:) Carolina är sådan grymt härlig person. En färg klick i vardagen liksom. Och så sjukt sjukt sjukt snygg.
Sjävla programet är väl lite B, men ändå rätt underhållande. Kolla på det på 4:an när det börjar sändas!! Vet inte när premiären är, men håll ögonen öppna!:)

Jaja, kvällen har i alla fall bestått utav Idol, alltid lika kul. Ska bli skit spännande att se vilka som tar sig vidare till kvalet!!
Sen förutom Idol så har jag väl mest suttit här vid datan, snackat lite i telefon med J och ja inte så mycket mer. Massa trevligt i alla fall.

I morgon är jag ledig. SKÖNT!
Ska sova ut och sen dra mig in till stan, först träffa Jessica för att hämta ut våra Idol biljetter som vi har köpt nu till hösten och sen ska jag nog träffa Mickis tror jag. Måste snacka lite mer med henne om det:)


Bilder från idag!


Nu är det inspelning utav Carolina

0-473af2ced1e1c69448c0f6cbe8f368d6.png

Kolla varifrån!

Nu är det inspelning utav Carolina Gynnings program, dagens man. Mycket kul, eftersom jag tycker att Gynning är grym!


Onsdag

Började tidigt idag, eller ja vid nio. Men bor man där jag bor så måste man gå upp cp tidigt ändå. Inte kul.
Dock så kom jag ändå försent till svenskan då tunnelbanan envisades med att aldrig komma, sjukt störande.
Men men, tillslut kom jag fram till skolan, tjugo min försent. Skrev klart min uppsats rätt så snabbt. Det gick skitdåligt. Typ ingen i klassen var nöjd med det dom skrivit. Antar att dödshjälp är ett svårt ämne att skriva om haha.

Efter det så slutade jag i alla fall, men jag stannade kvar med Jessica och gick på hennes Engelska lektion eftersom vi ändå skulle in till stan tillsammans sen. Dom skulle ändå bara kolla på film, så det var chill. Vi såg nån film om shakespeare, som var helt okej faktiskt. Gwyneth Paltrow hade en utav huvudrollerna. Som sagt, helt okej film, men något som är mindre okej är stolarna vi får sitta på inne i tvstudion (där vi alltid kollar å film) dom är verkligen föööörjävliga. Hårda plaststolar som bara gör sjukt ont att sitta på. Rumpan är helt bedövad efteråt. Dock så låg jag med ena delen utan kroppen i Jocke's knä och andra delen i Jessica's knä, så jag ska inte gnälla, jag låg rätt skönt ändå haha.

När filmen var slut så skyndade vi oss in mot stan, Jennifer hänkade på också!:)
Väl framme så började vi springa runt i massa skivaffärer för att leta efter robin's singel. Hittade den - INTE. Absolut ingenstans. Alla jävla butiker sa bara att dom inte köper in singlar längre. Kul att man kan köpa singeln på Åhléns i Norrköping men inte i Stockholm? Haha vi var till och med inne i två olika Åhlénsaffärer och fråga. Sen även alla vanliga skivaffärer som Bengans och Megastore. Ingen singel. Det sög ganska hårt!! Får väl beställa hem den från ginza eller något då istället. Annars kommer man kunna köpa den på deras spelning som dom ska ha i Sthlm den 17 Okt. Robin är ju dessutom skyldig oss en gratis singel så det löser sig nog! Höhö.
Efter att ha disskuterat läget med Emilia via sms så blev jag på bättre humör, hon var från början lika irriterad som jag, känns skönt att någon förstår min frustation!;).

Söta Emilia! :)


Nu är jag sådär sjukligt irriterad

0-218358f9f9a66067056391d6693005b9.png

Kolla varifrån!

Nu är jag sådär sjukligt irriterad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vi Har nu sprungigt runt i varje jävla skivbutik i hela jävla stockholm och singeln finns ingenstans bara för alla ställen tydligen har slutat köpa in singlar? Wtf liksom? Så jävla mycket åt helvete som det bara kan bli. Döda mig.


Ingen jävla tunnelbana har dykt up

462449716469f75d64a51cac5d9ccc32.png

Kolla varifrån!

Ingen jävla tunnelbana har dykt upp på tjugo minuter typ. Det är för jävligt med tanke på att jag ska skriva uppsats i svenskan i dag och börjar prick nu. Hatar det. Precis som i går då tunnelbanan från hässelby blev inställd helt plötsligt, så jag, max och jenny fick ta en buss till spånga och där i från ta en buss till bromma för att komma hem. Tog oss en timme extra. Jävla skit tunnelbanor. Skit bussar med för den delen. Nu är jag måttligt irriterad och absolut inte taggad på att skriva en uppsats. Ja ja, efter skolan blir det till att köpa en viss Robins singel som släpps i dag. Lycka!!:d


P.s Grattis världens bästa Pappa.

Kvällen har bestått utav Idol (älskar't) och tårta. Fina pappa fyller år idag!!!! :)
Nu ska jag gå och lägga mig, eller ja, snart. I morgon blir det upp tidigt som gäller. Uppsats i Svenska... Typ dööööö! Men men.

See ya, don't wanna be ya.

I morgon gott folk!!! 23 Sep, "Another lover's gone" släpps i butik!

Äntligen. Äntligen. ÄNTLIGEN!!

Som man har väntat på detta.. Ända sedan Idol slutade har man gått och väntat och längtat som en galning, varje dag i ca 9 månader. Förtstår ni?? Och nu så händer det. Mer Robin Bengtsson i musik-Sverige. Det kan inte bli bättre!!!

Jag ska driekt efter skolan i morgon springa och köpa singeln, med all säkerhet.


Bland det finaste jag har sätt.

Tårarna rinner, rinner och rinner när jag ser detta. Så otroligt fint. Så mycket känsla!

Förstå den där lilla cancersjuka flickans lycka!! Får komma upp på scenen medans hennes största Idol sjunger en låt för henne. Och Beyonce gör det så otroligt bra. Så jävla vackert! Jag blev väldigt berörd. Det känns verkligen som att den där lilla Chelsea var så otroligt värd det, det känns i hjärtat. På ett bra sätt. Jag blir varm i hela kroppen.

 


Fucking jävla höst. Hatare!!

0-4509852ea62b125b174001da065137af.png

Kolla varifrån!

Fucking jävla höst. Hatare!!


Jag har min favorit!!!

Eller ja, en utav dom i alla fall.

 

 

Erik Grönwall, helt sjukt grym. Tummen upp!! Honom ska det röstas en massa på, om han nu klarade sig till kvalet, vilket jag tror och hoppas!


Innebandyträning nu somsagt. Men m

-cc12ae0c9c7944228d2e810792da042.png

Kolla varifrån!

Innebandyträning nu somsagt. Men med min tur så sträckte jag min lårmuskel det första jag gjorde.. Den har sedan tidigare varit överansträngd. Skit ont gör det i alla fall och jag kan inte springa, knappt gå. Så jävla typiskt. Vi har en ny tränare och jag vill sjukt gärna vara med. Ja ja. Hörs senare, eller i morgon, puss så länge.


Kan bara inte låta bli....

... att dela med mig utav detta!!

Grymma människor det där är alltså. Grymma Robin.

Det här får mig att längta ännu mera till den 17 okt.


Jag har tappat suget!

Gällande att blogga dåra. I alla fall just nu, i kväll alltså.

Helgen har varit trevlig, tänkte sammanfatta den lite snabbt såhär innan en ny vecka drar i gång.
I fredags efter skolan så mötte jag upp Mickis (första gången vi sågs på två veckor. Kan bara säga att det var skönt att se henne igen!) Johanna och Sofia och vi åkte in till stan. Väl där så mötte vi Anton och Markus, och sen kom även Himer haha. Vi gjorde inte så mycket, men det var trevligt ändå.
Kom hem runt sex tror jag, åt middag och kollade sedan på Idol, runt elva så kom Anton hit och sov här.

På lördagen så åkte Anton hem rätt tidigt och jag tog det bara lugnt resten utav dagen. Började fixa mig runt fem och åkte in till stan runt sju. Åkte alltså till Östermalm som jag skrev i inlägget innan, mötte Jossan och drog på en fest där. Det var trevligt, inte så mycket folk, det var mer som förkrök. Jag drog sedan vidare för att möta mickis, Himer, Anton och Johanna i Blackeberg, men festen som var där sög tydligen ganska rejält så dom ville åka hem. Dom väntade på mig i Bromma och där fick vi sedan sitta i ca en timme för att vänta på bussen, det var rätt kul, var jag minns i alla fall haha.
Men ja, sen åkte vi alla hem och Anton sov här i går med.

Idag har jag varit med min underbart fina Ida, vi tränade på gymmet och var sedan hemma hos mig. Mucho trevligt!!

Står någonstans på östermalm nu oc

77dff21fe3e8abc211368f401a5e7966.png

Kolla varifrån!

Står någonstans på östermalm nu och väntar på Jossan. Hon ska möta mig här och sedan blir det fest:) puss på det.


GO RASMUS!

Rasmus är mitt sällskap i kväll. Alltid lika trevlig och rolig!! Han sjunger lite för mig, spelar upp massa låtar and so on. Prefekt kvällsunderhållning haha.

 

Rasmus, på en fest som jag och Mickis var på, med honom :)

 

Ramus på Idol, som visades i går!! Grym kille det där. Hoppas på att han kommer långt det här året. Jag ska rösta :)


Det blev gymmet för koden funkade

10b0c6d09e44b5eaf293ea99c4ad85c5.png

Kolla varifrån!

Det blev gymmet för koden funkade fortfarande. Så just nu sitter vi och väntar på att Kim och dom ska dra, för det är pinsamt haha. Tönt på oss:)


Mot Ida

Nu ska jag åka och möta Ida. Vi ska gymma om vi nu lyckas knäcka koden dit haha, eller så blir det en lång promenad. Allt för att hålla i gång lite nu. Fan vilken snygg rumpis jag ska få!!! (Måste tänka posetivt...)

PÖSSSSSS så länge. Kommer hem lagom till Idol. Ikväll visar dom från Stockholm igen, så förmodligen kommer Rasmus vara med. Massa kul :D

En vecka kvar!

Jag vet att det blir väääääldigt mycket om Robin i bloggen just nu. Men ni får "stå ut". Bara att gilla läget liksom, för såhär kommer det att fortsätta. Nu håller han på att släppa massa nytt, singeln släpps om en vecka, då är det lite signeringar and so on. Och sedan till jul så släpps plattan. Det händer mycket just nu. Och ja som sagt, ni som inte gillar't. Ni får stå ut!


Saker som är värda att nämnas innan jag säger godnatt.

  • Jag har den mest fruktansvärda träningsvärken man kan tänka sig. Det gör så ont, SÅÅÅ ont att gå så jag vet inte vart fan jag ska ta vägen. Haha. Hej, jag är otränad.
  • Idag var vi på ett museeum med klassen. Nobellmuseeumet. Det var lärorikt, men dock jävligt långtråkigt i bland. Mina ögon ville bara stängas. Stängas. Och stängas.
  • Den här kvällen har varit precis som alla andra kvällar... Förjävlig.
  • Om exakt en vecka så släpper Robin sin singel "Another lover's gone". NAJS!
  • Nick Jonas fyller 17 år idag. Grattis!!! Ta med dig bröderna och se till att komma till Sverige nu. Nu. Nu.

Jag längtar!!! Längtar sådär fruktansvärt mycket!


Lycka!

Bra. Väldigt bra. Jävligt sjukt jävla as bäst.


Trots att det skär sig när han sjunger "father" så skrattar han bara bort det och kör vidare, rätta takter! Dock så är tredje versen den bästa den här gången när han sjunger låten. På hans framträdande på Idol så är det andra versen som gör så att jag spolar tillbaka och lyssnar om och om igen. Och igen. Och en sista gång.


En sak till. Det är nu klart att Robin och bandet kommer till Stockholm den 17 Okt och har en spelning!!!!!!!!!!! Så jävla härligt. SOM man har längtat.


Man blir ju lite små sugen...

Men åh, när folk kommenterar sådär så blir man ju fan allt lite sugen.

Brunett eller ja, vad ska man kalla det jag har nu, mellanblond? Vad tycker ni?


Igår, Tisdag

Den här morgonen så var det svårare än någonsin att kliva upp ur sängen. Det var längesen min säng var så jävla varm, skön och mysig. Men men, upp kom jag i alla fall, tillslut.
Hade medie kunskap som första lektion i skolan, sen slutade dom flesta. Fast jag som har ljud, tillsammans med Jocke och Max blandannat vi skulle på studiebesök på Sveriges Radio kl tre. Alltså en håltimme på tre timmar, så jag drog in till stan tillsammans med Elise och Jessipessi. Det var trevligt.. Såg massamassa snygga saker som jag bara måste ha. Blandannat ett par sjukt snygga klackar inne på Monki, jag blev lite kär.

Strax innan tre så mötte jag och Jessica (som bestämde sig för att följa med på studiebesöket, trots att hon inte går i ljudgruppen) upp Jocke, Max och Jenny och åkte tillsammans till SR. Väl där så fick vi sitta i ett rum först och lyssna på chefen över Sveriges Radio, det var lite små lamt, det tyckte nog alla. Man blev bara trött. Men tillslut så fick vi gå och titta på när Rasmus och Dejan, två killar, sände sitt egna radioprogram. Skit sköna killar, som drog upp rätt roliga ämnen att snacka om. Sånt är ju alltid kul att lyssna på när man väl lyssnar på radio haha.

Efter det så fick vi alla åka hem. Jag och Jessica åkte till vällingby där hon shoppade lite. Jag låg typ och halv sov på en stor pall inne i bland omklädningsrummen. Fattar inte vad det är med mig, jag är bara sjukt trött hela tiden haha.
Sen åkte vi hem till Jess, där vi färga hår och kolla på Idol!!

Trevlig dag och kväll. Puss på er.

JUSTE!!! Haha jag har alltså INTE färgat mitt hår svart. Absolut inte. Haha, för det första så är jag inte alls sugen på en mörk hårfärg just nu, eller kanske lite, men mitt hår skulle inte palla all färgning som skulle krävas för det. Och för det andra så är i alla fall inte svart min hårfärg. I så fall mörkmörk brun, men inte svart. Haha jag lurade i Jocke att jag skulle färga håret blåsvart, alltså så svart som det kan bli typ. Han gick på det. Och idag i skolan så kommenterade en hel del om att mitt hår fan inte alls var svart. Nehe? Är det sant?. Blåsta människor:) Dock så slingade jag det lite ljusare, men det syns knappt. Ingenting typ. Kanske blir att göra om det snart!


Nu är det allt bra mörkt. Men det

628029a4ee85bc53d8550e1a9ba7bcf0.png

Kolla varifrån!

Nu är det allt bra mörkt. Men det ska bli mörkare. Black is the new blond!:)


Sitter inne vid omklädningsrummen

349f3c5a5c3768346e87349f93975330.png

Kolla varifrån!

Sitter inne vid omklädningsrummen på gina t inne på k: fem. Jessica testar kläder, medans jag bara sitter och slappar. Sen åker vi hem till jess där vi båda ska färga håret. Känner att det är dags för en förändring. Black here i come!! Hörs sen.


Är i stan med jessica och Elise ju

7482d8bdb7ea582a1434fab28d37c58e.png

Kolla varifrån!

Är i stan med jessica och Elise just nu. Vi har tre timmars håltimme, eller jag har, dom andra har redan slutat. Jag ska på studiebesök på sveriges radio på rörligbild lektionen. Trevligt. Just nu är vi inne på monki i alla fall, men ska snart gå vidare. I kväll ska jag btw sova hos jessica. Puss så länge


Nu sitter jag och ida på bussen:)

0-32eae1c51314899689d73f9808eee9aa.png

Kolla varifrån!

Nu sitter jag och ida på bussen:) Trevligt trevligt. När vi kommer fram är det cirkus 50 min kvar innan själva träningen börjar. Får se vad vi hittar på då.. Vi ska i alla fall köpa äpplen och sätta oss och äta någonstans. Är skit taggad på att börja med detta igen. Ska bli skit kul. Det ända som är lite surt är att svenska hollywood fruar börjar i dag kl nio, när min träning slutar med andra ord, attans haha. Aja vi hörs sen, puss puss.


Innebandy

Nu åker jag på min första innebandy träning på ca 3 år (tror jag, orkar inte räkna ut exakt) haha. Önska mig lycka till. Hörs när jag kommer hem, vilket blir rätt sent. Puss

-

I need you to need me

Tillbaka till gamla rutiner

Kom hem från Ida för lite över en timme sen. Vi gjorde precis som jag skrev i inlägget innan, åt kladdkaka och kollade på Hannah Montana The movie haha. Sen umgicks vi lite med hennes små systrar Jonna och Amanda. Dom är bra roliga dom.
Jag och Jonna (10 år) kom in på ämnet Robin, och ja det spårade lite haha. Jag och Ida är bara jävligt taskiga och lurade i Jonna att jag ringde Robin så att hon skulle få prata med honom. Ida sprang iväg på toa och jag ringde till hennes mobil istället, hon svarade med en killröst och Jonna trodde det var Robin. Sen drev vi på, och ja hon gick på det. Började nästan gråta utav lycka. Hahaha.... Man får lite skuldkänslor. Men då får hon något att skryta om inför kompisarna i skolan sen;)

I morgon är det måndag igen (för er som inte visste det, höhö) vilket betyder skola. Blä. Jätte mycket blä. Vill inte, orkar inte.
Men i morgon ska jag även börja på innebandy igen, något jag har glömt att skriva här i bloggen. Men jag bestämde mig för det i förra veckan typ haha.
Jag har för er som inte vet, gått på innebandy tidigare. Började när jag var ca 12 tror jag och spelade i några år tills jag fick en knäskada som jag var tvungen att operera. Sen dess har jag inte spelat. Har dessutom inte tränat ordentligt på flera flera år, förutom mina och Ida's tappra försök på gymmet. Vi gick bara dit några gånger, tills vi inte pallade mer. Haha hörtiga tjejer.
Så ja, jag kommer inte direkt ha någon kondis. kommer väl typ dö lite där ute på planen.
Men det som känns så skönt är att det inte är något seriöst den här gången, vi spelar för att det är kul, har matcher på helgerna och så. Men det är nog inte samma sak som förra gången, då det var rätt seriöst.
Men det ska i alla fall bli skit kul verkligen, och jag är as taggad. Haha. Får väl se hur det går, stay tuned;)

Gruppbild på hur laget såg ut när jag spelade förut. Vet inte exakt vilket år det är taget, minns inte, men längesen var det i alla fall. Jag är, tro det eller ej, brunetten som sitter ner i mitten med målvaktskläder, bara för att jag glömde mitt mys-ställ (annat ord för det?). Nu går inte ens hälften utav dom på bilden kvar, men det ska bli kul ändå :)


I got my self to blame.

Hejsvejs. Runt kl två idag så gick jag och lämnade Anton vid bussen, sen åkte jag hem en stund. Hann precis tillbaka till reprisen utav Idol och hann se Robin, igen. Haha!! Ärligt, så jävla bra. Dör lite varje gång jag ser det. Den där Robin alltså.

Just nu sitter jag hemma hos Ida, hur perfekt som helst. Vi har nyss bakat lite kladdkaka och ska strax kolla på Hannah Montana The Movie, massa najs. En as göööö avslutning på en skön helg.
Nej men nu ska jag vara lite social haha. Hörs när jag kommer hem. PÖSS!!

Jag kan bara säga såhär... Jag tänker på det flera gånger varje dag. Jag har konstant en stor fet klump i magen, som känns väga som 5 kilo minst. Det gör ont. Och jag mår så jävla, sjukt jävla dåligt över det här så det finns inte. Det finns inget som spelar någon mer roll, det vet du. Men vad mer kan jag säga eller göra?

Unbelievable!!!!


Lördag

Blev väckt tidigt i morse utav mamma och pappa, runt 10. Känns jävligt tidigt när jag skulle kunnat sova tills typ nu. Haha.
Hade i alla fall lovat dom att följa med och storhandla lite, så ja, en underbar dotter som jag är så höll jag mina ord haha. Vi var väl inte borta så länge tror jag, och någon storhandling blev det inte direkt heller. Bara lite nödvändiga saker. Jag fick blandannat två rullgardiner till mina fönster, så det blir mööörkt i mitt rum på morgonen, så jävla skönt. Annars lös solen rätt in. Ganska så jobbigt.

När vi hade handlat så körde vi mamma till Sussie, hennes kompis, för dom ska på fest i kväll.. En vän till dom fyller år så ja, dom skulle ut. Trevlans! Pappa stannade dock hemma. Han håller på och fixar och trixar med bilen konstant nu, för att få den såld. Vi ska köpa en ny bil nämligen. En som är manuel, så att jag kan övningsköra också.

När vi kom hem så satte jag på Flashback albumet och sen började jag städa mitt rum lite smått, rätt behövligt. Nu ser det i alla fall lite bättre ut. Najs.
Snart är det middag som gäller och lite senare i kväll så kommer Anton hit, mys. Men ah, ha en trevlig Lördag.
Puss

You don't even know...

Jag känner mig rätt tom i dag. Tom på ord.
Jag vill verkligen skriva något, helst skriva ner allt. Men vad är då allt?

Det ända som skrivs ner i min blogg är väl vad jag gör om dagarna, och det må inte vara mycket. Något annat som ofta syns i bloggen är känslor. Det här är mitt sätt att samla känslor på, försöka skriva ner dom så gott som det går. Utan att avslöja för mycket.
Det här är en samlingsplats för känslor. Alla slags känslor. Nu på senaste tiden så har det ju mest varit depp, bara depp kan jag erkänna. Kan ju inte bli så kul att läsa om en person som ständigt mår dåligt har jag kommit fram till, så därför försöker jag att bespara mina negativa känslor för er. Jag försöker hålla humöret uppe när jag bloggar, försöker vara posetiv. Men det är inte alltid så lätt. Visst, det är min blogg, jag skriver vad jag vill och om vad jag vill. Jag kan skriva ner allt skit om jag känner för det, men det blir ju inte roligt för mig heller sen när jag ska kolla tillbaka på just denna månad. Det blir inte kul att minnas hur man mådde i just den stunden. Eller så är det tvärtom, att man tar lärdom av det. Att när jag sedan tittar tillbaka på allt detta så kan jag påminna mig om att jag aldrig ska låta mig själv må på det sättet igen. Men det är oundvikligt. Känslor är oundvikliga.

Jag sitter här och är helt meningslös. Ensam. Trött på det mesta. Utan vilja. Men det spelar ingen roll.. Det kommer att kännas bättre så småning om. Det är när man mår dåligt som man lär sig att uppskatta det man har. Man märker även hur små saker kan påverka än så jävla mycket. Som när Robin dök upp på Idol igår, jag blev så jävla glad av att se det och log konstant efteråt. Kan ni då tänka er att jag satt och grät floder bara en timme innan det? Det är sådana där små saker som behövs, inget mer. Och fasiken vad det uppskattas.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen tror jag. Eftersom att jag lyckades ladda hem Hannah Montana The Movie för några dagar sen. Det har jag glömt berätta! Men glad är jag. Har ju såklart redan hunnit se filmen, men ska göra det igen, bara för att liksom. Det är en sån där liten sak som får mig på bra humör:)

Ha en bra kväll.


Fredag

Bilden är tagen tidigare idag. Älskar kvalitén.

 

Sitter just nu i köket, mamma håller på att göra middag. Jag fick välja. Gissa vad det blir? Tacos såklart. Jag borde väl egentligen hjälpa till. För ja, mycket till hjälp är jag väl inte haha. Jag sitter bara här och lyssnar på musik typ.. Another lover's gone spelas just nu. Kanon. Ett trevligt sällskap är jag väl i alla fall, mamma verkar nöjd.

 

Dagen idag gick hyffsat snabbt. Kom till skolan bara strax innan matte lektionen var slut. Hehe. Bussjävlar.
Så jag satte mig med Jocke och några i soffan. Dom hade blivit utkastade för att dom inte hade böcker med sig, haha. Så vi satt/låg där och vänta tills lektionen skulle ta slut. Lyssanade på musik och så. Trodde ett tag att jag skulle somna. Var skit trött och låg bekvämt... Tvivlar på att Jocke gjorde det, hans arm var helt klämd. Men jaja, han är man. Typ. Haha. Shit, vad rörigt det här inlägget blir.
Jag satte mig här och ville skriva något, men hade abslolut ingen aning om vad. Så jag bara skriver det som ploppar upp i huvudet liksom.

I kväll ska jag bara vara hemma. Väldigt skönt!
Ska äta god middag, sen massa gott till kvällen. Idol i kväll med!!!!! Love it. Synd bara att Robin inte är med varje kväll... Det hade ju inte varit helt fel det haha.
Kan seriöst inte sluta att titta på klippet från igår, när han sjöng "Girls just wanna have fun" som en tjej. Som Malena. Åh haha, jag blev så sjukt glad utav att se det i går. Och jag blir lika glad nu. What a man.

Jaja, nog snackat om sånt nu. Snart är det mat, så ja vi hörs senare ikväll i guess. PÖSS

Malena/Robin - Girls just wanna have fun

 

Det här gjorde hela min kväll. Hela min dag. Hela min vecka. Det här kommer jag att kunna leva på ett bra tag framöver!!

Så SJUKT STÖRT GRYMT ÖVERLÄGSET bäst den där mannen är.
Hahaha, inte nog med att han sjunger låten AS bra så ser han även förjävla rolig ut.
Jag säger som Bagge, Vilken jävla stjärna!!!


I’m gonna chase my dreams and catch up to them

Jag skrev i morse att vi skulle höras när jag kom hem igen.. Fast duktiga jag mobilbloggade ju lite också så ja vi hördes ju innan min hemgång i alla fall.
Kom hem för längesen, men har verkligen inget vettigt att skriva.

Fan ena skunden så mår man prima, sen är man nere på noll igen. Och jag kan bara inte sluta gå runt och tänka på i fall det någonsin kommer bli 100% igen. Det är tveksamt.
Jag vet inte hur länge till jag orkar. Kanske brister det i morgon och jag ger upp allt. Hela livet bara skiter sig. Eller så håller jag mig, går runt och tänker, mår dåligt and so on. Att spela en person jag inte är, le när jag helst vill gråta. Det är minst lika jobbigt det.
Det känns som att du var den personen som höll mig stadig. Den som höll mig på fötter. För nu är fan allt ostabilt, mitt mående, min vardag, mitt liv. Allt.

Jaja, nog pratat om negativa saker. I kväll är det Idol igen!! I skrivande stund så är det exakt en halvtimme kvar innan det börjar, weeii.
Och i kväll gott folk, så MÅSTE ni kolla.. För ingen mindre än världens bästa favorit Bengtsson kommer att vara med i kvällens program!!!!!! Robin alltså för er sega. Se här. Han kommer att framföra en liten kupp mot juryn. Haha.




Är i uppbehållningsrummet med max

5ccac1697ededfc462156f3161e05fd2.png

Kolla varifrån!

Är i uppbehållningsrummet med max och jocke.. Vi ligger i soffan och lyssnar på musik. Jag struntade i rörligbild i dag, för vi börjar på nytt arbete nästa gång. Så då får min första gång bli nästa gång istället. Det blir nog bra. Men ja, så har alltså umgåtts med jocke och max i några timmar nu i stället. Snart börjar mediekunskapen, sen är det hem som gäller. Hungrig är jag också. Najs. Puss så länge.


Sitter just nu och väntar på busse

390ccc864141e44134043dbbd2877b4e.png

Kolla varifrån!

Sitter just nu och väntar på bussen.... Jag är verkligen en stjärna. Trodde bussen gick för typ länge sen så jag stressade mer än aldrig förr. Men här sitter man.. Och bussen går om tio min. Love it!


Torsdaaag

Japp. Torsdag. Vilket betyder vadå gott folk? Jo men precis, att det är helg i morgon. Fredag. MYS!!

Jaja. Guten morgen! Ska strax dra mig till skolan. Kommer att komma aningen försent, men det gör inget. Jag har rörligbild nu på morgonen, en lektion som jag inte ens vill ha. Dumt att jag valde den. Men ja, fotogruppen var full så inget annat val.

I går var jag först i skolan.. Kom ju dit innan kl åtta på morgonen, duktig! Men ja, så var ju textkomunikationen inställd, så fick sitta och vänta i skolan tills kl halv tolv då våran andra lektion skulle börja. Men det var inte så farligt.. Hade sällskap, för typ hela klassen väntade i skolan så det var ok. Sen flöt dagen på och sista lektionen var gympa, men jag hade inga gympa kläder med mig så jag åkte hem till Anton istället och var där några timmar. Kom hem runt åtta, tog det lugnt, vid nio började IDOL så då kollade jag och pappsen på det, sen var det sängen som gällde. Somnade rätt snabbt, var en tröttis.

Jaja, nog om det. Nu ska jag ta mig något litet att äta och sen åka till bussen. Slutar sensenseeeeeeeent i dag. Blä. Men vi hörs när jag kommer hem. Alltså sensenseeeeeent. PÖSS!!

 

Höhö..

 

 


Ligger i soffan med Elise. Hon fyl

0-3cd87dcae544632056e4bc8435d63d74.png

Kolla varifrån!

Ligger i soffan med Elise. Hon fyller år i dag! GRATTIS! :) Jag själv har varit här sen innan åtta i morse.. Och ja, självklart så var det ingen textkomunikation. Gördel kommer inte. Jävligt surt. För nästa lektion är halv tolv.. Så här sitter man och får vänta. Eller ja, vi ligger iofs i soffan och kollar på tv. Inte helt fel. Jessica blev dessutom sjuk i går. Så jag fick åka ensam till skolan. Alla är sjuka. Känns som att jag kommer bli det igen.. Skulle inte förvåna mig om vi säger så. Okej, lite dösnack nu märker jag. Men har skit tråkigt och behöver underhålla mig haha. Ha en bra dag. Det ska jag ha.. För i kväll är det idol. Haha mina dagar blir så mycket mer värda när det är idol på kvällarna. Åhja! Haha. Seriöst detta blev. Tog mig cirka en halvtimme att skriva detta, för jag och max har värsta djupa konversationen haha. Jaja, ha en bra dag. Pusspuss


Nu börjar det om..

Sitter i nuläget hemma hos Jessica. Vi sitter och kollar på Idol, massa mys. Idol från förra året alltså. Det bästa året dvs.
Och ja, appropå Idol så börjar det ju i kväll. Helt från början. Idol 2009. Ska bli skit kul och se när dom visar från Stockholm.. Undra om man syns haha. Men framförallt så ska det bli kul att se dom nya personerna. Få se om dom slår förra året? Haha. Omöjligt.. Men kul i alla fall.

Nu blev det en väldigt grötig text.. Allt jag tänkte skriva har jag glömt bort nu haha. Men det jag ville få sagt var bara att jag är hemma hos Jessica nu, vi idolnördar oss vilket vi är bäst på, och om 14 minuter börjar Idol 2009. Blandade känslor!!

Så ja, ha en bra kväll. Nu har jag sagt det jag ville ha sagt :) Eller nej, en sak till. Thank god för att Robin ställde sig i den där jävla Idol kön våren 2008. NAJS!



Grymt. Mer än grymt!!


Det här minns man ju också såklart. Haha ja, vi blev tillsagda att ställa oss på andra sidan vägen och sedan skrika och springa allt vad vi hade emot Johan hehe (det ända som inte syns i klippet märkte jag nu...). Men vi skulle klänga på honom, skrika och ja and so on. 
Mina favoriter, Anna-Lisa, Vanessa, Gabi och Jess! Minnen alltså haha...


Sitter och leker lite i radiostudi

7a3c7777bdaad7fb814d5f1378c075f7.png

Kolla varifrån!

Sitter och leker lite i radiostudion med jocke, max, tullan och jenny. Roooligt:) Jag och jocke producerar och sköter tekniken medans dom andra kör något egen påhittat radioprogram haha. Efter detta så ska jag hem till jessica, mysmys. Pussiluss


Jag har försovit mig........


Det ser inte ut att bli mycket til

18d63e7866bab3992869a622bff57962.png

Kolla varifrån!

Det ser inte ut att bli mycket till sömn i natt heller. Det går bara inte. Jag kommer inte till ro. Det är mörkt och jag ligger här helt ensam. Eller det är jag och mina tankar. Inte bästa sällskapet kan jag lova. Hur kommer det sig att jag alltid börjar tänka så förjävla mycket när det blir tyst och mörkt? Jag hatar det. Man mår knappast bättre utav det. Bara sämre... Bara mycket jävla sämre. Nu kommer tårarna. Dags att skärpa till sig. Kanske borde sätta på tven, det kanske får mig att tänka lite mindre. Jag hoppas det. Och jag hoppas att dom flesta av er redan sover. Och jag hoppas även verkligen att ni mår bättre än jag just nu . Puss så länge


Ja lite vemodigt är det...

 

Minns när han började blogga på KatrinsGoodiebag.Se för hela SJU MÅNADER SEN!! Jävlar vad tiden går fort. Kollar man bak i arkivet på min blogg så står det om när han började blogga (här och här). Glad var jag i alla fall, och jag har följt den här bloggen VARJE dag sen dess. Flera gånger om dagen. Hur kan man inte älska det han skriver liksom? Man uppskattar varje litet inlägg. Vissa mer än andra, tillexempelt det här och det här.

 


Jag säger som du...



NYTT!!! Darin Ft.David Jassy-Pop That (2oo9)


Som jag sa, en sömnlös natt. Ja

18d63e7866bab3992869a622bff57962.png

Kolla varifrån!

Som jag sa, en sömnlös natt.

Jag finns inte, andas inte, lever inte och fungerar inte utan dig.


Det här blir nog en sömnlös natt.

18d63e7866bab3992869a622bff57962.png

Kolla varifrån!

Det här blir nog en sömnlös natt. Jag känner det på mig. Tårarna rinner och allt börjar dö ut. Allt glatt som tidigare fanns i tillvaron. Livet visar upp sina värsta sidor för mig just nu och jag vet inte vad jag ska ta mig till.


Så jävla orättvist.


För några timmar sen när jag satt här vid datan så såg jag till min stora förtjusning att "Hannah Montana - The movie" hade laddats upp på tankafett och ja, jag vart ÖVERLYCKLIG. Så jävla happy. Har spanat in sidan typ varje dag sen filmen kom ut på bio, för att jag vill ladda ner den. Jag har velat se den filmen så JÄVLA LÄNGE. Ni anar inte! (Ja, jag är ett smygfan utav Miley Cyrus/Hannah Montana.. höhö).

Så ja, jag började självklart att ladda ner filmen och nu för ett tag sen så blev den klar. *LYCKLIG*. Men självklart, liksom of course, så funkade det inte. När jag går in på mappen där filmen ska vara, så är det bara massa jävla fitt ikoner. Jag blir så ledsen. Så jävla skit ledsen!! Min vanliga otur.
Detta har hänt mig en gång tidigare, även då med en film som jag så jävla gärna ville se. Det är väl bara då det händer i guess. Jag hatare.
Ingen Hannah Montana för mig i kväll alltså. Fuck off and die.




It's not over until we make it that way.

Nej det blir inget utav det. Jag kommer inte att radera bloggen, absolut inte på ett jävla tag i alla fall. Ett syfte med mitt bloggande är för att jag ska kunna titta tillbaka genom månaderna och kunna återuppleva saker jag har gjort genom att läsa det jag har skrivit.
Jag kommer heller inte att sluta blogga, inte helt. Det blir kanske lite glest med uppdatering, eller så blir det som vanligt. Vi får se helt enkelt.
Vet liksom inte hur det blir.

Jag har hunnit med en hel del sen jag senast skrev, eller så har jag inte det. Beror helt på hur man ser på saker och ting helt enkelt.
Jag har umgåtts en del med Jessica, Anton, träffat Jossan en snabbis, även Ida (love it), sätt lite Håkan Hellström live!! Och lyckats fucka upp något jag inte klarar mig utan. En hel del misstag har jag lyckats utföra och en del inte.

Men men, i går var jag i alla fall först med Anton men sedan med Ida.
Vi gjorde inte något speciellt jag och Ida, vi bara var. Umgicks och snackade. Ida är så jävla bra att prata ut med, plus att man absolut ska umgås med henne när livet sviker för hon får mig ALLTID att skratta, oavsett vad. Sånt är dyrbart.
Vi kollade i alla fall på film, Benjamin Buttons otroliga liv blev det. Vilket film! Helt jävla lysande. Väldigt lång, men även väldigt väldigt bra. Brad Pitt som har huvudrollen och då blir det sällan fel. Brad som ung, det är kalas på HÖG nivå kan jag lova. Det är riktigt ögongodis.
Sen fick Ida och dom gäster, trevligt och även väldigt god mat.
Åkte hem runt tolv för Ida fick för sig att åka till Richard, höhö!!

Men men, nu har jag fått mig en rejäl sovmorgon och sitter nu här och degar. Precis som det ska vara på en söndag.

Puss hej

Helt amazing. Så jävla sevärd.


Ta er en sista titt

Nu har jag tänkt, inte mycket, men lite. Jag har kommit fram till att sluta blogga. Jag har velat fram och tillbaka mellan att bara ta en bloggpaus i några dagar eller att faktiskt radera hela jävla skiten. Alltså radera bloggen. Bort med allt förflutet och blicka framåt. Jag är just nu så jävla trött på det mesta i mitt liv så jag vill helst bara radera det också. Men det är ju aningen svårare. Här kan man bara klicka ett klick på musen och sen är den gone baby gone. Bloggen alltså.

Jag vet inte varför jag vill göra det här ens, men jag mår inge bra just nu. Det är inte bara en sak, utan det mesta är helt åt helvete. Och känslig som jag är så gräver jag ner mig i saker och ting mer än vad vissa andra gör.
Men men, så är det och vi får helt enkelt se var det blir utav den här bloggen, men den raderas nog inom kort. Vi får se vad det blir utav allt helt enkelt. Just nu vet jag inte. Jag vet ingenting.

Onsdag in my ass

I morse gick jag upp tidigt, jävligt tidigt.
Vi började klockan åtta idag med textkomunikation. Den lektionen är sådär. Den är chill... Man kan sova om man vill.. Fast ja, då blir det inte så mycket gjort i och för sig. Men det jag menar är att Gördel (vet fan inte vad hon heter.... alla garvar när jag säger Gördel men jag har inte fattat hennes riktiga namn riktigt) är rätt seg. Som en sengångare typ. Ja hon påminner fan om en sengångare om jag tänker efter hehe. Så ja, hon bryr sig inte riktigt om vad som händer. Fast i bland får hon ryck och ber än göra det och det och massa mera saker men ibland är hon bara helt borta och ingen vet vart hon är. Eller ja, det är min uppfattning. Nu ska vi fan inte snacka mer om Gördel... Dösnack i mängder som ni kanske märker. Den lektionen gick i alla fall sjukt segt... Jag satt mest bara och snackade med Jocke (som vanligt i guess), medans Max jobbade haha (åter igen som vanligt hehe)....

I alla fall, efter textkomunikationen så hade jag möte med SYV, nu är jag officielt inskriven på både Ljud och Rörlig bild. Trevlans. Sen var det mediekunskap som stod på schemat, dom lektionerna är som sagt helt i min smak. Johan är så go. Eller ja, han är trevlig och funkar som lärare dvs.
Fattar inte varför jag sitter och snackar om mina lärare.... Vem fan bryr sig liksom. Märker att det här inlägget blir mer och mer rörigt men jaja så är det....
Sen blev det i alla fall hemgång för min del, och här hemma har jag väl gjort i princip ingenting. Lagat lite mat, snackat i telefon med H och ja sen har jag faktiskt kört bil också haha. Vi glömde köpa något på konsum så jag fick köra upp till konsum och tillbaka!! Med pappa vid min sida såklart, haha. Det var ju inte första gången direkt, men kul är det.

Nu ska jag strax stänga av den här meningslösa apparaten för att byta ut den mot något annat meningslöst att göra. Nånting måste jag göra i alla fall, annars börjar jag bara tänka en massa och då gåre bara utför. Haha. Jag spårar. Helt insane. Okej.... Det räcker. Det här inlägget blir möjligen raderat lite senare. Orsak 1: För många punkter! Orsak 2: Det är helt random och jag tror inte att någon utav er fattar ens hälften utav denna sörja.


Lite tidigare idag när jag åt tacos (som jag hade värmt i micron i typ hundra år) så brände jag mig ganska så rejält på tungan. Den svullna upp lite hehe. Så ja, här bjuder jag på en bild på en rätt sliten Lisa med en uppsvullad (hur säger man?) tunga. FEJNT!

Another lover's gone?


Sitter på textkomunikationen med j

1cc121a3f58ade0a52d081a88700922f.png

Kolla varifrån!

Sitter på textkomunikationen med jocke och max. Har en skit jätte as tråkig uppgift, som jag inte orkar göra. Är dessutom stört trött för det blev inte mycket till sömn i natt....
Plus att nyss när jag och Elise skulle gå från tunnelbanan till skolan så sprängde dom typ på tunnelbanestationen. Mmm jag blev skit glad för jag älskar verkligen sånt som smäller och låter högt. Love it! Det lät inte bara lite högt heller. Man vart ju måttligt chockad.. Jaja inte nog med det så regnar det också. Det här är verkligen min dag. Jag är sååå glad och på så himla bra humör. Nu återstår det att se vilka som förstår ironi också. Puss på livet..


Not a lot right now makes sense to me.

Det här visade sig inte riktigt bli min kväll. Jag mår inge bra. Inte alls faktiskt. Och nej jag är inte förkyld eller något.. Det är på ett helt annat plan det här måendet ligger på. Allt är skit och jag vet på riktigt inte vart fan jag ska ta vägen. Det är ett helvete. Vad ska jag göra?
Fan låt mig dö för ett tag.

Skolan började halv elva idag med mediekunskap, dom lektionerna är helt i min smak faktiskt. Jessica redovisade om disney och det var najsnajs, när vi slutade vid halv tolv så åkte jag och Jess och köpte godis sen drog vi hem till Fredrik och var där ett tag, och sedan vidare hem till Jessica. Väl där så kollade vi på film och åt godis, haha det var mysmys faktiskt. En nackdel är bara att Jessicas soffa är en jävla sömnsoffa. Jag lovar, varje person som lägger sig i den håller på att somna. Jag och Elise är experter på det där. Vi är dom två mest populära offren för Jessica's soffa haha.
Jaja nog pratat om soffan.. Det var i alla fall härligt att umgås med Jessica. Även fast jag träffar henne varje dag i skolan så uppskattas varje liten sekund.

Nu ikväll har jag inte gjort något speciellt... Kollat runt lite här på datan och hittade dom tre klippen på Robin och bandet i från Lund nu i helgen. Då vart jag glad. Det gjorde min kväll om man säger så. Tummen upp för Robin, som vanligt.

Nu ska jag stänga av datan... I morgon är det upp JÄTTE tidigt som gäller. Vill inte. Vill verkligen inte. Men men... Natti!

Världens finaste tvillingar fyller 20 år idag. Grattis!


Det här gjorde mig glad.

Robin och bandet - Another lover's gone (egen låt!!)

 

Robin och bandet - Black roses (egen låt!!)

 

Robin och bandet - I don't wanna be (cover)


Nu står jag och väntar på bussen.

65c6d10577a0716118f48df72679f197.png

Kolla varifrån!

Nu står jag och väntar på bussen. Det är fan svin kallt ute.. Jag står typ och skakar. Sen är jag kallblodig också.. Men jag tror inte att det har något med saken att göra. Nu är verkligen hösten påväg. I dag är det ju 1a september. Ingen sommarmånad längre med andra ord. Sjukt deprimerande. Slutar dock halv elva i dag så jag får väl åka hem och tycka synd om mig själv. Eller ska kanske börja på ljudlektionen i dag, då slutar jag iofs inte lika tidigt. Men men, det återstår att se haha. Ha en bra dag, puss


RSS 2.0