Snart ses vi igen Sverige

Vi har det fortfarande lika bra vi, trots att varat hotellrum har forvandlats till en sjukstuga. Jag med feber och ett halsont som inte ar att leka med och sen Ida och Mari som ar grymt forkylda. Men men, what to do liksom. Vi kor pa som fan anda! :)

Nar datatiden tar slut sa ska vi tillbaka till hotellet och fora pa balkongen och sen ar det bargatan som galler!!!
Tankte bara saga att jag lever!! Ha det bra dar hemma, snart ses vi igen, bara nagra dagar kvar nu!! PUSSSSS


Liveeeeeet lekeeeeeer

Nu ar 4 dagar pa rhodos avklarade och 10 aterstar!!!! Vi har det saaaaa bra sa ni anar inte. Allt ra fan sa javla perfekt. Sol, bad, god mat, fest, as harligt folk!! Det gar helt enkelt inte att klaga!!!

Just nu sa sitter jag och Ida pa ett internet cafe nara varat hotell och Mari ligger och sover vid poolen tror jag, trott tjej det dar, fast det ar ju inte sa konstigt eftersom vi inte kommer i sang innan kl 6 pa morgonen nan javla gang haha!!

Nu gar snart tiden ut sa jag och Ida ska val borja rora oss mot hotellet och sen far man se vad dagen har att erjuda, vadret ar inte pa topp idag, men det ar anda javligt varmt sa ett dopp i det ackligt fina vattnet skulle ju inte sitta fel!

Seeee yaaa sooon Sweden, sakna mig inte for mycket!!!! Hehehe

(Med ca en minut kvar pa tiden sa passar jag aven pa att halsa till dig Jessica!!! Saknar dig, vi far prata nar jag kommer hem!! ALSKAR DIG!!! 10 sek kvar nu, byyeeee

S-o-f-t dag

Tänkte först passa på att tacka alla fina människor som kom och firade min födelsedag (i efterskott) i lördags och gjorde kvällen sådär överdrivet perfekt. Nattbad, dans, skratt, prat, sång - Allt. Och som jag önskade så var inte en jävla kotte nykter, precis som det ska vara!!!

Idag har jag bara varit hemma och chillat, likaså igår. Har jag resfeber? Svar nej. Jag har liksom inte fått det förstått för mig än att vi åååååååååker i morgon. I morgon!!!! Vad hände med månaderna? Dagarna? Snacka om att tiden går fort. Jag minns när jag och Ida låg vakna hel natt i februari och bara snackade om Rhodos, om allt vi skulle göra, allt som skulle hända. Då kändes det så hopplöst för det var så jävla lång tid kvar innan vi skulle åka. Det kändes overkligt, och det gör det fortfarande. Men i morgon vid den här tiden så befinner jag mig på Arlanda med mina två bästa vänner och ska snart hoppa på ett plan som tar oss till Rhodos där vi ska spendera två galna veckor. Thank god att vi tog tag i den här idén och faktiskt bokade resan tillslut!

Somsagt, hemma idag och hemma igår. Hur skönt som helst. Andas ut och bara vara. Ligga och slappa i sängen framför tvn och inte ha ett skit att tänka på. Kan ju inte direkt påstå att jag längtar tills skolan börjar, men somsagt jag har så jävla mycket roligt att se fram till innan det så får tänka posetivt.
Igårkväll så mötte jag i alla fall upp Rebecka på grillen och där satt vi ett tag och väntade på att våran hardworking vän skulle sluta jobba och när hon väl slutade så satte vi oss på en gräsplätt och hade myspicnick. Lite senare så dök även Mallan upp. Så där spenderade jag min kväll, med mina fina, eftersom vi inte kommer träffa varken Malin eller Rebecka på två veckor nu.



Glad tjej och Linda i lördags!


Ganska så coola, ahrå! Hahaha...


Det var inte igår det

Man skulle kunna tro att jag festade så hårt på min födelsedag så att jag dog. Men så är inte fallet. I alla fall inte jag dog haha. Har helt enkelt inte haft tid eller ork att skriva.

Födelsedagen blev perfekt, helt jävla as perfekt. Började med middag hemma och sen drog jag till Mari där favorit tjejerna var, där förade vi, körde ölspelet osv och sen tog jag elva bussen in till stan med Mickis och Linn och det blev uuuuuuuuutgång. Dessvärre blev det att vi drog till The bridge, för där fick vi gratis inträde och gratis dricka. Kvällen visade sig blir riktigt jävla rolig i alla fall haha!!! Precis innan stängning så beställde vi in två flaskor rosé som vi sedan fick klunka innan vi drog, så vi var ju riiiktigt roliga på hemvägen haha. Nattkäk på donken också, såklart. Somsagt, en perfekt kväll.
Vi drog hem till Mickis med halv sex bussen och väl hemma hos henne så sov jag och Linn i en timme och drog sen hem vid åtta.
Tror ni jag var trött på söndagen eller??? Men jag tog mig hem till Mickis igen i vilket fall som helst för att fira henne, men det blev en väldigt lugn kväll. Viket var svinigt skönt!

Dom resterande dagarna minns jag inte riktigt vad jag har sysslat med, men solat och badat en hel del, hängt med Ida, Mari och tjejerna har jag gjort i alla fall.
I onsdags så blev det även utgång för mig, Mari, Mickis och Martin. Jag och dom tre M:en liksom!! Eller Martin och dom tre superpuddingarna..... Haha intärnt.
Kvällen spenderade vi i alla fall på Victoria i Kungsan och hade riktigt jävla roligt. Mot slutet när det stängde så hade man väl fått i sig lite för mycket, men så går det när man blir bundis med snyggingen i baren haha. Jag, Mickis och Martin tog oss i alla fall en promenad till Rådmansgatan där det blev nattkäk och sen vidare till bromma där vi upptäckte att det inte gick någon buss hem. Alltid lika kul att bo mitt ute i ingenstans, looovar det är verkligen skiiit kul....... !!!!! :) Det blev i alla fall så att vi tog en taxi till Mickis. Fick det hyffsat billigt tack vare att chaffören var en skit ung polack som gillade blonda tjejer (Martin räknas som tjej haha).


Marrreeee, jag och Mallan på självaste 18års-dagen


10 Juli 2010, 18 år

Nu har jag varit 18 år i hela 14 minuter. Känns gött. I morgon ska det firas såååå in iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii heelveteeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Puss och godnatt

Ska snart hämta Ida när hon slutar jobbet och sen blir det en helkväll hemma hos mini-Lindwall!



Todaaaaaaaaaaaaayyyyyyy

Idag har jag umgåtts med my big love, Ida Maria Bimer. Vi åt först frukost ute i solen (under ett parasoll) och sen solade vi lite, hade lite smått vattenkrig och bjöd byggarbetarna som har jobbat här hela veckan på lite melon. Snälla, javisst.
 Sen åkte vi hem till Ida och badade i poolen och runt kl halv fem så skjutsade jag frugan till jobbet och åkte själv hem, men snart (måste egentligen åka nu, brådiiiiiis) så ska jag hämta henne igen och då åker vi hem till henne och käkar mat. Sen hit igen. Och seeeeeeeeeeeeen.......... Nej inge mer sen! Eller JO, Mallan kommer även hit lite senare också. Loveli. Trion samlad. Hoppas Malin och grabbarna har haft det skit på P&L. Fast stort tvek på det. Jag menar, Jay Z live...... Kom igen....

Waka waka eh eh

Har varit hemma och degat sen i torsdags med familjen och även en massa vänner till familjen. Har haft det skit mysigt.
 I fredags vart det lite små party, bra musik, god mat och öldrickande. När jag hade blivit lite väl rund om fötterna så tog jag min feta röv och la mig i sängen. Sköööööööööööööönt. Somnade dock inte direkt då Jocke höll mig vaken i telefonen ett jävla tag.

På lördagen så var planerna att ta med oss vännerna till blåsjön för lite sol och bad. Dock så blev planerna framskjutna pgr utav att det blåste så jävla mycket. Men tillslut kunde vi ge oss av men stannade inte alls länge utan åkte hem efter en halvtimme eller så. Jag hann även vara med om "hej jag får en fet jävla panikånångestattack". Vi sitter 6 pers i en jävla rodbåt (med motor dock) och förbi åker fetaste jävla yachten och vinkar glatt till oss i den lilla båten. Tänkte inte mer på det tills jag upptäckte hur jäääääääääääääävla stora vågor den lämnade efter sig. Då var jag påväg ut ur båten. Rädslan som fyllde min kropp går ej att flörklara............. Vågorna var ca 1½ meter höga. Och jag överdriver INTE. Det är stora vågor för att sitta i en liten jävla rodbåt. Hahaha.... Shit säger jag bara....

Söndagen såg ungefär ut som lördagen, tog det lugnt hemma hela dagen och på kvällen så hämtade Annelie upp mig med hennes bil och så tog vi oss in till stan där vi tog en fika och sen gick vi tillbaka hela vägen till tc från söder. Underbart jävla mysigt pgr utav att vädret var fint big time. Sen körde vi på ett impulsivt biobesök där vi såg Eclipse. HUR JÄVLA BRA SOM HELST VAR DEN. Absolut den bästa av twilight filmerna. Nice!! Såg Kissanpissan, Amir och Rosanna också. Kan ju säga att ingen av dom bantar. Popcorn och cola i stora lass. Men det är najs, kööööööööööör bah.


I knew I wouldn't forget you, so I went and let you blow my mind.


Just stand up

Det har varit kasst väder idag, så jag sov ut till kl 12 idag igen. Skönt? Ohja. Men jag börjar fan undra om det är värt det alltså, för fram emot eftermiddagen så blir jag hur trött som helst. Men går jag upp vid 10 tiden så är jag pigg hela dagen lång. Så ja, i morgon blir det till att gå upp två timmar tidigare helt enkelt. Hehee.... Ni kunde inte bry er midnre va?

Jag har bara chillat hemma hela dagen tills kl fem då det var dags för jobb igen. Det var lika lugnt idag som går, vilket var hur skönt som helst. Men jag tror att jag börjar komma in i allt nu, så det är nog därför det känns som att vi har haft mindre kunder, fast vi egentligen inte har det.

Jaja, jag hade egentligen absolut ingenting alls att säga. Kände bara för att skriva. Men jag kan tillägga att jag saknar Malin och gänget som är på peace and love och jag saknar Rebecka som är på Mallis. Lyxbarn!!


Ett gäng kvinnliga riktigt duktiga artister som framför en grym låt, för gott ändamål. Kan det bli bättre? Don't think so.


Dagens


RSS 2.0