Deppig cheeääy

Skola idag. Rolig info. Men vi hade faktiskt våran sista ljudlektion på Hässelbygymnasium idag. Så jävla tråkigt. Sista gången vi sände radio i den studion.
Jag, Jocke och Max körde i alla fall ett grymt sista program idag. Det vart jävligt flummigt, men det gjorde inte ett skit, vi hade as kul medans och det är det som spelar roll. Vi avslutade det hela med att tacka skolan för dom här två åren och sedan tacka Johan, våran ljudlärare som är förjävla härlig på alla sätt och vis.

Om 9 dagar så är det skolavslutning, då slutar vi på Hässelby gymnasium för gott. Nästa år är det Riddarfjärdens gymnasium som gäller och jag kan inte direkt påstå att jag längtar. Vill inte byta skola. Vill gå klart mina tre år på Hässelby. Men men... What to do...


Även fast klockan är över tolv

Grattis på mors-dag mamma. Jag vill inte säga "Tack för att du finns" för det finns inte ord nog som kan förklara hur pass tacksam jag är. Men tack ändå. Tack för allt enda sedan dag ett. 
Jag älskar dig.


Sex and the fucking city 2


Jag, Ida och Rebecka tog oss in till staden ikväll (igår kväll om man kollar på klockan) och kollade på Sex and the city 2. Man hade ju inte längtat bara lite tills man fick se den, utan ganska så brutalt mycket.
Och ja, hur var filmen då undrar ni nu säkert. Den var väldigt olik 1:an, men väldigt bra, det var den. Jävligt rolig dessutom, skrattade under 99.9 % av filmen i stort sätt. All kärlek i världen till karaktärerna Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha.
Sex and the city kommer alltid att vara Sex and the city, what more can i say?


23.07


En härlig fredagskväll i maj

Jävlar vad kul jag hade igår. Kvällen började hemma hos Jojjan med några drinkar innan vi drog till fotbollsplanen där vi körde brännboll med en hel bunt annat folk som vi mötte upp på vägen dit. Och sen fortsatte kvällen hemma hos Jojjan. Hon bjöd på fest och fest var det. Spya, fyllestrul, skrik, sång, skratt och glas som gick i tusen bitar. Precis som det ska vara med andra ord!

Jag och Ida kom hem runt halv fyra, då åt vi mackor, snackade med Hampus och hans vän som så sött låg och skedade i Hampus säng medans Joni fick sova på soffan. Jag och Ida tyckte synd om honom så vi skänkte honom en prickikorv-skiva som jag inte ville ha. Vi la den på hans huvud. Han lär ju ha luktat extremt gott när han vaknade i morse, efter att ha rullat runt i en soffa med korv i. Men han slapp ju sova ensam i alla fall. Vi är ganska så snääääääällla vi. Tur det!!
Vi la oss sedan i sängen och kollade på Outsiders, våran specialité, men somnade (läs: rå däckade) rätt snabbt.










Gårkvällens


Maj 27, 2010

Robin och bandet var grymma i måndags. Somvanligt. Det var så jävla kul att se dom lira live igen. Just för att dom är så pass bra så att man ryser, blir knäsvag och skriker som en liten 12åring. Men det är okej.. Att beté sig som en 12åring alltså. Just i sådana situationer så är det faktiskt rätt okej. Det blev en trevlig pratstund efteråt med André och sedan Robin. Mycket beröm fick dom, för det var dom värda.

Sen dess så har dagarna rullat på. Idag har jag tagit vara på solen, fått lite färg, men det vill liksom inte slå till riktigt ordentligt. Fan jag vill bli brun och fin juuööööööhh. Men jag får väl fortsätta att ligga ute och pressa.
Runt klockan tre så tog jag mig en jävligt lång dusch, gjorde mig sedan i ordning och åkte med mamma och storhandlade. Vi skulle inte storhandla egentligen. Planen var att köpa några middagar till helgen bara. Men när det gäller mamma så slinker det alltid ner mer än planerat i matkorgen. Speciellt om man har en fattig dotter med sig som kastar ner lite vad som helst och sedan ler sådär oskyldig (funkar varje gång!!) :)

Om några timmar så är det fredag.
Jag börjar tidigt som satan i morgon, men det gör mig inte ett jota, det är nämligen ljudlektion som står på schemat och säg när det inte är kul! Eller okej, ibland är det rätt lamt, men det är fan sällan.
Men men... Sen på kvällen så är det ferrefekkefest hos minstingen i familjen Lindvall. Jojjan. Det ser jag fram emot!:)

Puss så länge



Senast vi var hos Jojjan, för några veckor sen och åt en svingod middag och sedan satt och pratade in på småtimmarna. Mysfaktorn var hög.


ÄNTLIGEN!!


Åhåhåhåhhhhhh jag är så jävla överglad just nu. Är nog gladare än Zyto själv. Eller kanske inte. Men det känns som att man har gått och väntat på detta i evigheter, och nu äntligen är den lille här.
Välkommen till världen Ringo!


I'm ridin solo

Sitter just nu i skolan. Ljudlektion. Vi ska köra ett radioprogram på 30 min om ett tag, och sen åker jag in till stan för att möta Emilia. Vi ska se 6 stycken sjukt begåvade killar live på kungsträdgårdens stora scen ikväll. Can't wait.


Åh så medelsvenskt

Man kan läsa överallt just nu om Miley's såkallade "lapdance". Men det där är väl ändå ingen lapdance? Kom igen, det är så man dansar nu för tiden. Men det faktum att mannen i fråga har 44 år på nacken är ju lite scary. Dock så jobbar dom tillsammans, och är tydligen goda vänner.


Hahaaahahaaahaha


In my head, I see you all over me

Har inte orkat blogga. Min kropp har strejkat totalt dom senaste dagarna, går inte att förklara hur skumt jag har mått. Men nu är det bättre och jag hoppas att det förblir så också..

I fredags så var det först skola som gällde och sen åkte jag hem till Jessica, vi kollade på film och åt tacos. Lite senare mot kvällen så åkte vi in till kungsträdgården för att kolla på lite sköna artister, det var kul, men jag hade så jävla ont i mina ben.
Resten av kvällen spenderades i kananbadet med Mari, Ida och massa fler. Gött!!

Igår så var jag bara hemma, njöt av vädret, åt god mat osv. Kvällen spenderades med tv:n. Skönt.
Idag så har jag också bara varit hemma, övningskört, kollat på Jersey Shore och åt nyss en bit rabarberpaj som mamma bakat, svingod!!


Jersey shore gänget. Pauly D, my man.


-





När det händer något sånt här så pass nära där man bor så känns det bara helt sjukt overkligt. Jag och pappa körde förbi olycksplatsen precis efter att det hänt, och det var ingen rolig syn inte.


Kaos

Dagen började bra, väldigt bra tillochmed. Jag övningskörde i rusningstrafiken hela vägen till Ekerö. Vi (jag och pappa) stannade även till vid mackeriet och åt en varsin svingod macka och drack kaffe ute i morgonsolen. Mysighetsfaktorn var hög mina vänner.

Väl i skolan så hade jag textkommunikation. Väldigt chill lektion. Satt och snacka med Jessica, lyssnade på musik och fick även lite gjort. Sen var det lunch. Pannkakor, sylt och grädde. Hur gott? Och efter lunchen så hade vi mediekunskap...

När vi hade suttit där ett tag så kände jag att mitt vänstra ben började domna bort och det "stack" över hela mitt smalben. På tunnelbanan påväg hem så började även känseln i min vänstra hand att försvinna och det "stack" i mina fingrar och ända ut i topparna. Det var så fruktansvärt obehagligt och jag visste fan inte vart jag skulle ta vägen. Jag var SVIN rädd kan jag då tala om för er. Tårarna var nära hela tiden, haha.
Jag har sedan tidigare haft ont i mitt hjärta. Eller nej, runt omkring hjärtat (hör i mitt huvud hur Mari säger "man kan inte ha ont i hjärtat!!!!!" haha) och har från och till ingen känsel under mitt vänstra bröst.
Och eftersom hjärtproblem är överdrivet vanligt i min släkt så sket jag nästan på mig när det börja "sticka" i mitt VÄNSTRA ben och min VÄNSTRA hand, då det är ett kännetecken för hjärtproblem.
Jag ville bara hem fort som attans.... Satte mig på en buss hemåt och då började även mina läppar, min tunga och min hals domna bort så då ringde jag pappa och bokstavligen tvingade honom att sluta två timmar tidigare. Han kom direkt och hämtade mig vilket inte var så konstigt med tanke på att jag grät helt hysteriskt haha.

Nu har vi varit hemma ett bra tag, och det är fortfarande inte helt över. Vi har ringt in och dom sa att vi skulle komma in om det blir värre eller om det inte går över inom två dagar. Det är nog ingen fara. Jag är lugnare nu haha. På tunnelbanan hade jag på riktigt dödsångest. Jag trodde att jag skulle dö vilken sekund som helst, på riktigt. Hypokondriker? Haha.

Nu ska jag kolla på film, och bara njuta av att jag lever. Hände en hemsk olycka här ute på Ekerö idag också.... En kvinna omkom och flera skadade. Usch.

Nuuuuuuuuuu börjar Desperata hemmafruar

Härlig dag. Sol, sol och sol. Även fast saker och ting inte är precis som det ska just nu, så kan man ju inte låta bli att dra lite på smilebanden när man ser att det står 28 grader på termometen.
Idag åt familjen ute för första gången det här året. Vi grillade kött och åt bakpotatis till det med massa goda röror. Det var sådär svinigt gott!!! Till efterätt blev det en varsin hallonbåt och nu sitter jag och tjockar i mig en marabou polka. Jag lever livet jag haha.

Det kommer förmodligen inte bli samma uppdatering som förut nu ett tag, då jag helt enkelt inte har så mycket att berätta, eller rättaresagt saker jag inte känner för att berätta, så ja, bara så ni alla tusentals läsare vet det!!!!!!!!


Dom här killarna ska jag se på Måndag. Vem är lycklig? Vem är lycklig? Vem är lycklig? Vem är lycklig?


Blablablaaaaa

I förrgår var vi ett gäng hemma hos Ida och firade henne eftersom hon fyllde år. Grattis favoritis! Det var jätte trevligt. Vi körde en egen variant utav 5-kamp och helvete vad jag skratta. Det var pefekt väder och perfekt sällskap, så det kunde inte ha blivit bättre.

Igår var jag hemma hela långa dagen och senare på kvällen så blev det powerwalk med Ida, vi gick typ lika långt som förra gången. Duktiga tjejor!!! Efter det så gick vi tillbaka till Ida där vi käkade ananas och chips (hahahahaha så jävla rutinerade) och sen åkte vi till min mammas jobb och solade.

Idag så har jag legat och solat i några timmar. Älskar vädret! Nu känns det verkligen som sommar. Hoppas det håller i sig! Jag har dessutom fått en hel del färg på kroppen, vilket gillas starkt.
Snart ska jag börja göra mig i ordning och ta en buss hem till Malla den balla. Väl där så ska vi äta något tillsammans och sen blir det match på råsunda. Trevligt!


Snyggassssttttttt


Detta fält måste fyllas i

Igårkväll var vi ett gäng tjejer hemma hos Jojjan och åt en skit god middag och efterätt. Sedan blev det prat ett bra tag efter midnatt. Det var jätte kul att träffa tjejerna igen och vi hade det mucho trevligt!

Jag och Ida kom hem till henne runt klockan två tror jag, då gjorde vi toast och sen bänkade vi oss framför datan för att kolla på Bella & Tyra show eftersom Kissie hade hade varit kvällens gäst.
Jag kan börja med och säga att det var bland det sjukaste jag har sätt. Jag och Ida klarade knappt av att kolla - för att vi skämdes så mycket för Kissie/Alexandra skull. Helt ärligt, det var stunder då vi bara kollade på varandra och gapade. Hur beter sig människan? Förstod hon inte själv att hon gjorde bort sig?
Jag har aldrig varit den utav dom som har hatat Kissie så mycket som jag vet att vissa gör, för jag har från första början förstått att Kissie är en jävla roll som Alexandra spelar. Men efter gårkvällens program så såg man så tydligt hur Alexandra och Kissie flyter samman mer och mer. Vad fan höll hon på med igår? Lilla vän lägg ner garden och var dig själv. Lägg ner den här jävla "Kissie". För din egen skull!
Jag tycker synd om henne. Fan vad hon har trasslat till sitt eget liv.

Efter programet så låg jag och Ida vakna i sängen tills klockan var en bra bit över fem i morse. Vi pratade och pratade om allt och inget, tills vi båda två däckade som två klubbade sälar. 
Men det blev ingen långvarig sömn då Idas bror bestämde sig för att komma hem strax innan tio i morse och väcka alla som sov som bäst. Det började med hårda bankningar på dörren och att skrika "gooooooodmorgon" med en irriterande röst. Kul med sådana som Hampus som är så pass lättroade ;) 
Men jag lyckades faktiskt halvsova under tiden ändå, tills Hampus öppnar dörren och kastar in en enkrona som skulle hamna på oss. Den hamnade däremot i mitt öra..... Då var det svårt att ligga tyst och verka oberörd haha, och strax efter det så gick vi upp. 

Dagen och kvällen har spenderats hemma. Skönt som fan. Har proppat i mig allt onyttig som mina ögon skådat och har även laddat ner ett par filmer som ska bli min sysselsättning nu. Sen blir det sängen.... Ta igen förlorad sömn vare ja, för imorgon blir det barnkalas (ferrefekkefest) för Ida som fyller yttligare ett jordsnurr. NAJS!


The grillmaster!!
 


On my way

Nu drar jag mig hem till Ida och runt klockan sex så går vi hem till Jojjan. Blir nog en skit trevlig kväll! Grillning, dricka och härligt sällskap. Gött!
Pappa kom tillslut hem med ett gäng xider till mig igår ändå, så jag är nöjd haha.

Ha en bra kväll!!!

Orka vara skit braaaaaa

 


Onsdag

Igår: Jag var jag hemma, solade, beställde ett tiotal klädesplagg från h&m och sen på kvällen så åkte jag hem till Ida. Planen var att ta en powerwalk och så blev det. En lång sådan också. Vi var ute och gick i två timmar. TVÅ TIMMAR. Mötte även upp Jojjan så hon joinade halva vägen också. Vi gick och snacka en massa och det var knappt jobbigt att gå. Är fan stolt över mig själv haha. Jag och att gå långt är liksom inte bästa kombon, jag lovar. Men man kände sig bra jävla hurtig i alla fall haha.

Idag: Jag har solat yttligare lite. Varit ute på prommis med hundarna och sånt. Jag väntar just på att pappa ska komma hem så att vi kan åka upp till konsum och handla och sen övningsköra. Ikväll får vi gäster, så vi ska grilla tror jag.

I morgon: Det blir förmodligen grillning och mys hemma hos Jojjan. Vi gick och snackade om det igår under våran extremt långa promenad, så jag hoppas verkligen att det blir av. Vore jävligt kul!:) Får se om jag hinner fixa något att dricka. Har lite hemma, men det ska jag ha på lördag när Idaslida fyller år. Jag smsade nyligen pappa och bad honom köpa några cider eller något liknande och fick svaret "Men Lisa, inte har dom alkoholfritt på systemet va? Men det är lugnt..... Jag stannar till vid macken och köpet dig en festis.... ;) Ha ha!". Haha lurig gubbe det där.


En bild från solnedgången igår


23.31 - You always want what you can't have


Palllaaaante

Skolan idag dårå.. Hade ljudlektion och vi sände ett sjukt oplanerat radioprogram. Men eftersom att vi är pro's så fick vi beröm utav våran lärare ändå. Såklart.
Slutade kvart över tre cirka och kom hem lite över en timme senare. Träffade en gammal klasskompis på bussen så jag fick trevligt sällskap i alla fall. När jag kom hem så hann jag bråka rejält med mamma. Är det jag som är överdrivarN' eller? Tror så jag haha. Började skrika och böla över minsta lilla. Men det är helt enkelt inte min dag idag.... Är på sådär äckligt deppigt humör.
Efter maten så övningskörde jag och pappa litegrann i alla fall. Har fått mitt körkortstillstånd för flera veckor sen, men det är pappas handledarbevis som tar tid. Skit segt. Men vi kör ändå, så det är chill.

Hade tänkt att dumpa datorn nu och joina sängen istället. Den här kvällen har varit så jävla seg så det ska bara bli skönt!


Söndag

Igår var jag hemma hela dagen lång. Jag var verkligen svintrött så hade inte lust med någonting.. Dessutom så var jag tvungen att vara hemma med hundarna då både mamma och pappa åkte till farmor under dagen.
Men runt klockan halv nio på kvällen så hörde Malin av sig och tvingade med mig hem till Joppe i alla fall. Jag låg typ och halvsov i hans soffan eller stod och sov i köket, men det var trevligt ändå. Axel the man blev full som en kastrull så han fick stå för underhållningen både där och på hemvägen. Lite allsång på en tom buss och att lägga ett uppfällt paraply över en snubbe som däckade på bussen var två saker som han hann med. Jag och Mallan kom hem till henne runt klockan två, då åt vi såklart och sen var det sängen som gällde. Hur jävla skönt som helst.
Vi låg och skedade hela natten lång och vaknade klockan tolv idag.

Det var match som var dagens plan och så blev det också. Jag joinade Malin till råsunda där Aik spelade mot Trelleborg. Det blev vinst för råttorna. Träffade även Jocke som jobbar på råsunda under Aik's matcher så han och hans kompis satt med oss under matchen. Jävligt trevlig dag iallafall!

Nu är jag hemma och ska snart sova. Trött som in i..... Vettefan vad det är med mig, men är trött konstant.
I morgon är det skola vilket känns helt okej eftersom vi bara går tre dagar den här veckan. Skönt! Hoppas på femkamp och grillning till långhelgen btw! Vore inte helt fel det!











The last song

Jag grät, grät och grät. Filmen var så fin. Så äkta.
Jag har alltid diggat Miley, jag tycker att hon är svin cool och är riktigt duktig på det hon gör. Och efter att ha sätt den här filmen så växte hon i mina ögon yttligare. Hon levde sig in i rollen och det gjorde hela filmen.
 
Jag har bara en gång tidigare blivit så pass berörd utav en film och det var till "The notebook" som har samma skapare som "The last song".


Den här filmen gott folk.... Jävlars säger...

dsc07050 (MMS)

Den här filmen gott folk.... Jävlars säger jag bara. Se den, gör det, ni kommer inte bli besvikna. Tro mig!! Är påväg hem nu i alla fall. Vi hörs senare. Puss.


En liten catch up

Flera dagar sedan jag publicerade något, shit, känns som om det var senast igår. Har inte tänkt på bloggen alls faktiskt... Sorry mates.
Senaste dagarna har jag typ solat, varit i skolan, stan, tränat osv. Inget spännande alls, så ni har inte missat några höjdarupplevelser, promise.

Igår åkte jag in till stan efter skolan och där mötte jag Hugo. Som jag har saknat honom. Vi träffades senast i sommras, så det behövdes verkligen. Vi gick runt i stan och satte oss sedan i kungsan. Det är så jävla fint där nu när alla fina träd har blomstrat. Jag bjussar på lite bilder sen.
När Hugo åkte hemåt så gick jag och mötte upp John, vi gick på bio och såg filmen "I love you Phillip Morris". Den var bra, eller ja sådär, men den dög.

Tänkte även ta och berätta att min mobil har sagt goodbye nu. Den började konstra igår på bussresan hem. Först raderades allt jag hade på mobilen. Toppen. Älskar verkligen när alla mina sms försvinner..... Och sen dog den helt och ville icke starta igen. Känns ju sisådär. Använder min gamla sony ericsson mobil nu, men har dessvärre inga nummer, så jag är rätt handikappad haha. 

Sitter just nu i skolan i alla fall, jag väntar på att pappa ska komma förbi och hämta upp mig. Vi ska till solna och försöka fixa det där med mobilen och sen ska jag möta upp Jessica och Emilia, mina goingar. 
Ikväll blir det bio. "The last song" har premiär ikväll(!!!) så den ska vi se. Kan fan inte minnas hur länge jag har velat se den, så ja den måste verkligen ses. 

Långt inlägg, men kände att det behövdes. Ha en bra fredag. Puss på er!


Hey monday

Jag har haft en riktigt skön dag. Hade ljudlektion vilket var extra intressant och roligt idag då vi har ett helt gäng ungdomar från Vitryssland på besök i våran skola. Utbytesstudenter. Vi fick umgås med dom och sedan göra ett radioprogram tillsammans.
Alla var skit trevliga men en tjej var lite extra lätt att pata med då hon var grym på engelska. Vilket dom andra inte var hehe. Jag och den här tjejen pratade i alla fall en hel del, riktigt trevlig verkligen.
Tycker att det är skitkul att prata med folk från andra länder, få höra om skillnader och allt sånt. Vi jämförde en hel del mellan svenska skolor och skolor i Vitrysslad och ja visst finns det en del skillnader, även fast dom säkert var fler förr.

Kom hem för ett tag sen i alla fall. Eller ja, ett par timmar sen. Skulle ha fått vänta i nästan en timme i Bromma på att min buss skulle gå, då dom har fuckat upp det där med bussarna helt tycker jag. Dom är försenade hela tiden. Ibland kommer dom inte ens. Kom igen, sköt erat jobb förfan.
Pappa var i alla fall snäll och väntade på mig i Ekerö så jag tog en buss dit och fick sedan skjuts hem. Skönt som fa-aaan.


Ida och jag i Lördags


Lite bilder från valborg







Söndag

Idag blev planerna ändrade så jag åkte efter mycket om och men hem till Ida där Emil var och sen kom även Malin. Vi kollade på matchen mellan aporna och råttorna och ja, mina kära apor tog hem skiten. Så jävla skönt.
Efter matchen så gick vi ut i det äckligt fina vädret. Visst, lite kallt var det väl när det blåste, men solen sken och då är jag nöjd. Vi hoppade studsmatta och spelade sedan kubb. Kubb!!!! Så jävla kul och såååå jävla somrigt.
Jag, Emil och Jonna (Idas lillasyster) hamnade i samma lag och utklassade dom andra så extremt... Det är så vi jobbar liksom... Haha nej men skämt o sido, härligt somfan vare i alla fall.


19.43 - They say that good things take time


Excuse me while i kiss the sky

Jag firade in våren tillsammans med Malin, Annelie, Isabell, Mikaela och grabbgänget hemms hos Gedis. Lite senare så kom det även över fler folk. Skit trevligt med andra ord. Det blev grillat till mat och en massa god dricka. Mycket skratt och bra musik. Ja, en perfekt valborg dvs.
När kvällen började lida mot sitt slut (vilket jag förövrigt inte har en aning om när det var då mitt tidsbegrepp hade tagit semester för tillfället) så gick i alla fall jag, Malin och Ida hem till Mallan och sov. Fast vi åt först, såklart.

I morse när vi vaknade så mådde vi alla tre pyton. Fast Malin var värst. Hon och hennes bakisdagar är inte att leka med, tycker fan synd om henne haha.
Vi tog oss i alla fall till grillen i Stenhamra och åt. Även Gedis, Marcus och Johannes satt där och åt och sen kom Michel också. Och efter det så tog vi sedan en glass i solen (läs: det iskalla orkanvädret) och åkte sen hem.

Jag är skit nöjd med min kväll eftersom jag inte kunde ha spenderat den med bättre människor. Tummen upp på det!








Bara några utav alla bilder som togs igår. Malin har dom bästa. Jag bjussar på dom när hon lägger upp dom på fb. Pusselipuss

 


RSS 2.0