hair

Just nu är jag cp trött... Kom hem från Ida runt 1 idag, och ca 1½ timme efter det så började jag och mamma med mitt hår.
Det har varit jätte jobbigt att bara sitta i typ 3½ timme nu, och vi är ännu inte helt klara. Mamma åkte nyss upp mot konsum för att handla lite gott till kvällen, och sen vidare till grillen för att handla våran middag. Har fan bara ätit en macka hos Ida i morse och sen bara lite popcorn idag. Är hungrig haha..

Vet inte vad som händer ikväll. Kanske stannar hemma för ovanlighetsens skull haha. Innan jag kan planera något så måste håret iallfall bli klart.. Lovar att visa någon bild på hur det slutliga resultatet blev sen haha.

Nu måste jag ut med hunden, hörs!



Dagens sysselsättning.


The strangers

Nu sitter jag hemma hos Ida med Mari, och nu ska vi se typ nån as läskig film, The strangers heter den, någon sätt den?

I morgon ska jag fixa håret, så najs! :) Hörs då i guess! Puss



Dagens shopping



  • Jeans från gina tricot 299:-
  • Hårdiadem från h&m 29:-

Ingen stor shopping direkt, bara nödvändiga saker.

Cyber Town

Ida och jag gick upp någongång runt halv elva idag, eller iallfall jag, Ida var seg så vi höll på att missa bussen. Vi tog halv ett bussen mot stan, som även Mari och Malin hoppade på. Bestämde oss för att äta på donken i bromma, och där träffade vi även Tessan och Pilla :) Efter ett tag så kom Rebecka också. Vi åt, och planerna var att vi skulle åka och köra lite cyber town, vi lyckades även få med oss Tessan och Pilla!
När vi kom dit så anmälde vi oss och fick sedan vänta i typ en halvtimme, men sen var det våran tur. Haha stört kul! Jag är ingen stjärna på det där direkt, men det är iallfall roligt. Jag, Tessan och Rebecka hamnade i samma lag och fick efter oss några jävla 13åringar som sköt på oss 24/7 och följde efter oss hela tiden, så jävla störande. Dom förstörde verkligen haha. Damp fick vi iallfall.. Men dom var inte liiiite kaxiga haha.

Efter 20 min så vare slut.. Då drog vi alla in mot stan, förutom Tessan och Pilla som åkte hem. Vi gick runt i affärer, jag handlade ett par jeans på gina tricot & hårdiadem från hm. Tillsamans med Rebecka så tog jag 336 bussen från bromma runt 5 i 6, as najs med byte i svanhagen till 338, direkt buss raka vägen hem liksom :) Pappa och mamma kom och hämtade mig vid konsum, där jag även hämtade ut mitt paket med extensions, AS NAJS. I morgon blir dom insatta i håret, kanske lite ikväll. Förövrligt så vet jag inte vad jag ska hitta på ikväll, ville på filmkväll med gänget som jag har umgåtts med idag, men nu verkar det inte som om jag får åka. Får se om jag kan lyckas tjata hit allihoppa eller kanske tjata på mamma och pappa för att få åka. Det är bara till Ida liksom, ingen big deal. Bor man så off som vi gör, så kan man nästan säga att vi bor grannar hahah.



På cyber town!

Idahoe

Sitter just nu hemma hos Ida:)
Vid typ 9 så rog jag ner till mammas jobb, mötte Ida där, och sen solade vi:) Najsnajs. Lite små bränd blev man ju, speciellt på rövääään, det känns! Hahaha.

Sen g.i.c.k vi hem till Ida i spöregn, eller det typ duggade lite men änå onaajs! När vi kom fram till hennes väg så kommer hennes granne, konstig tant, och frågade om vi ville ha sjuss den sista biten, haha. hon satt och lyssnade på Karlavagnen på radion, ett AS drygt radoprogram där folk från Umeå får ringa in och berätta saker hahahah. När hon sa det så sa typ Ida "Ah men det är ju aaaas bra" HAHA, och hon visste inte ens vad det var då. Haha snacka om att jag dog av garv... typiskt Ida att försöka smöra in sig;)

Sen harvi typ hunnit med att sjunga singstar med Idas lillasyster och hennes kompis, och sen typ suttit här!


Men nej, nu ska mäster kocken i stövlar (Ida Maria Bimer) ställa sig och "leka" nakna kocken, och laga Lisa (mig) en riktigt smaskig måltid!

Se yaa


Bilder från i eftermiddags



Jag och Mickis kladdar rätt mycket när vi äter semlor, haha.

can't you see i love you?

Är hos Mickis nu.. Kom hit för typ en halvtimme sen, men snart kommer pappsen och mammsen och hämtar mig, så skriver mer när jag kommer hem.
Hade även tänkt att byta design på bloggen idag, behöver ju fräshas upp lite:)






Vill tillbaka till den 23/1. Vill återuppleva den dagen, om och om igen.
Fuck alla "rykten" om hans misshandel av Rihanna.. Blir bara deppig när jag tänker på det. Jävla helvete.
Men hans musik är fortfarande grymmast.
Visst Mickis? Våran Mr.Brown ;)

Just fine

Nu sitter jag här medans Mickis fixar sig, och undetiden så lyssnar vi (somvanligt) på Mr.Brown! :)

Vi har nyss ätit semla, as gott. Tack till Emelie som bjöd på det!
Snart ska vi börja gå mot bussen, usch det ser jag inte fram emot. För sen när vi hoppar av så ska vi gå väldigt långt igen, till Rigge haha. Lär frysa ihjäl. Fast idag är jag lagd åt det smartare hållet och valde mina uggs istället för klackskorna haha.




Fettis time

Sitter nu hemma hos Mickis igen. Åkte ner till stallet och mötte upp henne och hennes mamma, för Mickis hade ridit, sen fick vi sjuss hem hit:)

Mickis kom nyss ut ur duschen, och jag har undertiden spelar lite the sims, kom inte allt för långt innan datan hackade sig dock.. haha.

Nu är Mickis klar, så nu ska vi äta lite semla och dricka cola, gött. Det är ju faktiskt fettisdagen, med all rätt att fetta sig med andra ord;) Fast jag och Mickis fettar oss alltid iochförsig.

Om ca 2 timmar så ska vi ta en buss till Stenh, för i kväll ska vi till Rigge, återigen, fast vi övernattar nog där den här gången

Puss hade bra.

Nu, duscha! Hörs snart.


Hos Mickis

Tjosan!

Amer smsade igår och ville ha filmkväll, och så blev det också, hemma hos Rigge efter lite tjat:)
Så jag tog en buss vid halv 10 mot Stenh, mötte Mickis, som hade varit på bio, plus killarna. Vi gick den AS långa vägen hem till Rigge... Lovar, skit långt! Och jag som gick där i klackskor.. inte det smartaste direkt. Typ flera decimeter snö ute.

Väl där så satte vi på lite film. Mickis ringde och bråkade med sina päron för hon fick inte sova kvar, as knas blev det, så Mickis pappa kom och hämtade oss efter ett tag, så jag sov hos Mickis istället. Rätt misslyckat, hann typ vara hos Rigge i 40 min typ haha. Men jag och Mickis mysade till det här hemma i stället (jag kan kalla det hemma haha), vi kollade på fucking åmål, hahah skum film.

Idag vaknade vi typ runt halv 1.. Både jag och Mickis sover så jävla dåligt just nu, haha för ingen av oss kan sova på höger sida, eftersom vi i lördags tog hål i våra höger öron där uppe i brosket. Lovar att visa bild, det är skitsnyggt. Men lovar, fyfasiken vad ont det gör.

Sen har vi bara hunnit med att äta lite frulle, och just nu sitter vi och försöker installera alla Mickis the sims spel, sjukt kul hahah!;) Och till det så lyssnar vi självklart på Chris. Nu ska jag gå och se hur det går för Mickis med sims, hörs sen:)


15 år


kärlek vid första ögonkastet


"dom säger att inget varar föralltid, men det här gången är jag säker. tänk alla våra drömmar, som att öppna hunddagis och bli frisörer. jag har klippt dig riktigt ojämnt med en papperssax och tillsammans har vi klippt gräs som växt ut från stenplattorna på min baksida. vi har ridit och plockat körsbär i sommarhagen. vi har gjort en egen gungbräda som vi gungat på i timmar och pratat om mina söta sysslingar. vi har gått ut i vattnet med stövlar och flytit på frigolitblock när det var minusgrader. vi har haft våra matdagar och blandat ihop äckliga saker och sen låtit våra föräldrar ätit det. vi har hoppat i sängen och sjungit allt från hanson brother till "eld och vatten" med en spotlight riktat mot oss. vi har lekt modeller och sprungit ut och fotat oss i skyhöga klackar som åkt igenom jorden. och alla dessa "freakvideos" när vi klätt ut oss eller dansat och skrikit sönder högtalare. vi har haft vattenballonger som bebisar och gått runt med dom i barnvagnar. vi har gungat högt i hängmattorna i rimbo. vi har upträtt på en scen i en lindexbutik och sjungit till Carola. vi har skrivit brev till darin och skickat med asfula bilder på oss själva. vi har åkt skridskor, bil och fyrhjuling på isen. vi har åkt kanot i en privat kanal och kutat därifrån när vi blev upptäcka. alla gånger vi legat uppochner i din pappas cab med benen rätt upp i luften och vi skulle gissa vart vi var. och när vi var på idol och alla bigbrother finaler, sånna jävla känsdis freaks vi är egentligen. som när vi träffade carolina gynning på centralen och när ja såg natasha peyre i kungshallen när du beställde mat. och hur mycket vi grät när jessica vann bigbrother 2006,  och så jävla mycket mer. åh, josefine. det finns inte några ord i hela världen som ärligt kan beskriva min kärlek till dig. du har varit min bästis i hela mitt liv, och ja vill aldrig leva utan dig. det har varit vi sen barnsben och det ska vara vi tills döden skiljer oss åt, sådetså! allt vi har varit med om, det finns ingen på denna jord som upplevt samma saker som vi. både jobbiga och glada stunder, allt har vi klarat tillsammans. ja minns allt in i minsta detalj. och ja  minns att som liten var ja stolt över dig, ja ville visa upp dig för alla. för du var min bara min bästa kompis. och ja tyckte att du var den vackraste finaste underbaraste snällaste bästis man kunde ha, och det ville ja att alla skulle veta. alla skulle veta att just ja fick den bästa bästisen.  josefine lövhammar bystedt, lova att aldrig i hela ditt liv lämmna mig. utan dig är ja ingenting. jag älskar dig mer än livet och ja tar dig för givet, du är som en lillasyster och det kommer du alltid att vara. vad som än händer så är du den bästa i mina ögon."

En text skriven för kanske två år sen.




Nu pratar vi knappt med varandra, men det finns inte ens en anledning till varför det har blivit så, och det är nog det värsta.
Hur många nya vänner du än skaffar dig, så kommer du aldrig få en bättre vänskap än den du och jag hade, för det går inte att nå en högre nivå på kärlek än våran.
Ingen kan älska dig som jag, absolut ingen.
Kom i håg det!


Gossip girl

Sitter och kollar på reprisen utav GG :) Måste ju erkänna att Serenas nya kille i serien, Aron är en riktig sötnos! Fast inte som Dan då kanke.


Fredag

Ja, en bloggfri helg. Ledsen för det. Men jag ska försöka gottgöra er nu.
En liten resumé utav helgen behövs i guess.

Fredag:
Jag åkte och mötte Mickis vid typ 1, 2 kanske, Johanna var med också. Vi åkte till bromma och där stötte vi på Linda, alla hoppade på en buss, satt och snacka och skratta som fan, jag och Mickis hade typ 70kr i enkronor, försökte växla med typ as många på bussen, Kahlil, Filip haha ingen ville. Jag och Mickis hoppade av i Ekerö, gick in på UM för att gå på toaletten och Mickis skulle fråga om någon livmodercancer spruta typ, men orkade inte vänta så då gick vi till Ekebyhov fixade och trixade lite grejs till kvällen, lyckades byta ut 50 enkronor mot en 50lapp av en snäll förbigående man hahahaha. Sen när vi skulle dra till bussen och se när den skulle gå så åker min pappa förbi, haha lycka. Pappa körde hem oss till Mickis, där åt vi, fixade oss, lyssnade på musik. Sen to vi 9 bussen till Amer, även Malin och Julia hoppade på:)
Väl där så hade alla grabbar redan druckit upp sin dricka haha, tråk. Men vi körde lite, men det blev en chillkväll typ. Vid typ 12 så drog Mickis, Julia och Malin till bussen för Malin skulle hem, sen drog Mickis och Julia vidare till någon fest typ tvärs över gatan. Jag själv stannade kvar hos Amer, med en däckad Anton, en däckad Calle och en nykter Amer haha. Vi kollade på tv, sen gick vi och la oss och försökte sova ett tag, men Calles telefon ringde typ 10000 gånger, och han var heelt körd hahaha. När Jessica ringde så sa han att han var på telefonyoga, att han var en filmstjärna och typ massa saker haha. Rätt kul.
Polisen värkade ha kul och typ lekte runt utanför fönstrerna..
Vid 2 så drog jag över till Mickis och dom, då vare rätt chill där. Vi missade bussen som vanligt,  så vi stannade kvar med Andre, Sebbe och några och väntade på en kille som skulle köra hem oss, minns inte namnet, men den här gången så var det inte Robin iallfall haha. Vi kom hem typ halv 4, la oss och käkade chips och typ snacka haha.


Så såg jag ut i fredags. Inte så lyckade bilder, men vadfan!:)


Mickis, julia och Amer.


André och köttbullar haha.

tagg-funktion

Erkänn att den där taggnings-funktionen på Facebook är väääärldens sämsta uppfining! Men iblaaaaand även jäääääävligt ROLIGT! ;)



Haha det var alltså ett gruppfoto innan. Men vem bryr sig om det när man ser den snygga killen ligga och schteka galet nere i hörnet! Hahaha




HAHAHA, gissa vem!;)

Kommentaren han la;

"hmm. vart ska man börja. Dansken går in för det här till 100%, all cred till honom. Victor, ja du slapp ju gå en hel dag, smart drag där. Pontus, tog det fulaste han hittade i byrålådan precis innan han stack hemifrån, inte så orginelllt. Segernäs, kul men bögigt. Jens, no comments on that one. Blonda tjejligan mitten, man skulle klä ut sig den här dagen! Tommy, fick äntligen leva ut sina drömmar för en dag. Marcus, lika cool som mig förutom håret (snäppet mindre fult än mitt) Jag själv, hade det inte varit för min extremt sexiga kropp hade jag tagit bort taggen. Dennis, helt okej men det är bara på låtsas så slappna av! William, du är jävligt lång"


Tonight you will rest in my mind

Sitter här och har super jätte tråkigt, skriver lite med Philip på msn, vilket iofs är lite roligt iallfall haha.
Kollar runt på youtube, vilket är väldigt roande ibland.


Ni MÅSTE se denna video..



Alltså Gavin DeGraw, vilken jävla kung! Min nuvarande favorit låt med honom, så jävla mysig låt.

Gavin DeGraw - Belief Stripped version

Grattis till kungen (Inte Carl Gustav)



Idag är det ingen vanligt dag, nej för i dag är det Björnis födelsedag!

HURRA HURRA HURRA!





Saknar den dagen, haha lycklig som få!


Outfit



Torsdagens!

My bad

Dålig uppdatering idag, inte bra. Ber om ursäkt för det, men har ju varit i skolan.

Började klockan 11.50, hade då svenska och idag gjorde jag min redovisning. Det gick skitbra och jag fick mycket beröm av Carin, kändes bra som fan.
Sen var det matte, inte lika bra det. Men var typ mer "med" på lektionen nu än vanligt.

Våran mentor berättade även att om man har gjort engelska provet (jag gjorde det förra fredagen) och om man har redovisat i svenskan, som jag gjorde i dag, så skulle man få vara ledig i morgon på mrogonen fram till 11.15!!!! Fatta vad skönt!! Istället för att börja vid 8. Så har bara media i morgon, skönt:) Iochförsig så är den lektionen typ 5 timmar, men jag brukar alltid smita i väg tidigare. I morgon så ska jag möta upp Mickis efter att hon har slutat tror jag och sen ska vi raka vägen till UM, sen säkert hem till henne som vanligt och fixa oss och sen hem till Amer som har fest:) Ska bli as najs. Behöver träffa Mickis... Även fast det inte ens var längesen vi träffades, eller jo en vecka. Men det blir ju så när man inte går i samma skola.



Är mina ögon gröna?

Bloggar

Tänkte tipsa er om lite bloggar:) Jag själv läser runt 60 bloggar om dagen.. Tycker helt enkelt om det haha. Men tänkte bara skriva ner några här :)

Kenza
Har läst så länge jag kan minnas. Rätt tråkig uppdatering ibland, men man kan ändå inte sluta läsa. Hennes liv intresserar mig!

Kissie

Underhållande...

Blondinbella

Hade verkligen något emot henne förut. Men fan, hon är grym.

Blondina
Började läsa förut, och nu kikar jag in då och då.

Izabelle

Min Bellsie, världens bästa dessutom. Hon är så jävla rak i sin blogg. Srkiver bara om saker som rör henne, och jag älskar det. Izabelle är c00l, så äre bara;)

Jessica
Min fina vän:)

Mikaela
Bästavän. Läser Mickis blogg för där får jag reda på vad hon har för sig dom få stunderna hon inte är med mig:)

Lorena
En mamma på 20 år som jobbar som slitz modell. Allt intresserar mig haha.

Malin C

En vän och en bra bloggare:)

Malin L
En fin blogg, och är duktig på att skriva!

Johanna
Johanna är rolig, thats it:)

Natacha Peyre

Vill leva hennes liv.

Malin W
En söt tjej med huvudet på skaft.

Dessie

Underhållande...

Erika

Yttligare en bra blogg, och en bra bloggare!

Robin

Varför inte? Finns ingen anledning till varför jag inte skulle läsa denna speciella killes blogg. Lääängtar sjukt mycket tills hans egna blogg släpps den 9onde mars.

Ida

Läser i bland :)

Yazmina
Gillar allt hon skriver om!

Alice
Kul att veta vad som händer i hennes liv nu.

Paow

Duktig. Fast mest underhållande...

Julia

Robins syrra. En väldigt bra blogg:)

Gynning

Världens, världens coolaste människa.

Min väska var den skyldige..

Har sedan en tid tillbaka "tappat bort" flera olika smycken, läppsyler och sånt där.
Och i dag upptäckte jag ett stort hål i innerfickan på min väska. Eller stort och stort var det ju inte, men ändå så pass stort så att allt jag någon gång har lagt där i hade åkt in genom hålet och sen legat och skräpat i min väska, fast liksom innanför innertyget. Haha hittade bland annat;

Två par armband
Ett halsband
Ett läppsyl
En drinkpinne(?)
Ett örhänge
En navel piercing
En provparfym

Haha och massa mer små mynt, 20 lappar haha najs.



Outfit



Onsdagens

i can't keep something that i never had

Hemma! Sköööönt.. Har varit en jobbig dag. Två prov vafan!

Började 08.20 och då hade vi sk, somvanligt hur tråkigt som helst. Sen var det gympa, och då hade vi prov. Det gick inte så speciellt bra för mig, men det är bara mitt eget fel, borde fan ta och plugga när jag har chansen till det. Sen efter det så hade vi datakunskap, prov i det också. Gick inte heller speciellt bra det heller.. Haha men jag ville bara heeeem. Och varför är det så viktigt att vi ska kunna så mycket om Microsoft Word? Alltså i don't get it.. bara onödigt. Kicki var mega snäll i dag och lät oss gå tidigare, fick gå när vi var klara med provet. Tur det, för i dag serverades det inget mellanmål i skolan, och jag var jätte hungrig.
Hann med tio över bussen som även Elise hann hoppa på! Hon hade varit i stan med Jessica:) Dom lyllosarna slutar 12 på onsdagar, medans jag får gå kvar till 4 pgr av datakunskap haha.

Är trött och mår inget vidare... Mickis knows why. Och btw, Mickis är nog en av världens bästa personer. Tack hjärtis!

Nej nu ska jag äta... är jätte hungrig:)

<-------------- FÖLJ MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Nu ska jag baka med min kära mor, mysigt värre. Puss på er! :)

Varför plågar jag mig själv med detta?



Det här är första gången jag ser det här sen den 5:te december 08.
Även fast jag nu drygt 2 månader efteråt vet att det går bra för honom ändå, så känndes det att kolla på detta klipp.
Hjärtat bankar och lite tårar fälls, snacka om att påvärkas. Fast den reaktionen jag fick nu går inte ens att gämföra med hur jag blev när jag såg detta första gången, fredagen den 5/12.
Haha det är nu ni ska skriva att jag ska skärpa till mig, i guess ;)

Go Robin! :)

Skor från h&m



Försök nr två. I förrgår så beställde mamma hem dom här åt mig. Skit snygga dom med, precis som mina första skor som jag köpte från h&m men som tyvär blev snodda på en fest i helgen, som ni kanske redan visste haha.
Dom här ska jag fan kedja fast vid min fötter hahahah. Ironi.
Anyway.. snygga va? :)

Home

Nu är jag hemma från skolan, eller kom vid 4 typ.
Tisdag i dag, och en rätt så okej sådan dessutom. Trots att vi började rätt tidigt haha. Kom försent gjorde jag också, woho bra jobbat.

På engelskan i dag så kollade vi på någon film, minns inte vad den hette men den handlade om hitler och sånt. Fast det var nutid och handlade om en familj, varav två bröder var grova nazister. Asknas. Men den var skitbra! Och JÄTTE sorglig på slutet.. lite tårar fälldes.

Sen när vi slutade så drog jag och Elise till bromma där vi köpte en varsin glass på donken, gött som fan ja! Sen hann vi med bussen och jag typ somnade som vanligt efter att Elise hade hoppat av, fan jag blir så jävla trött utav att åka buss.

Aja, alltså ingen speciell dag om man gemför med alla andra haha.
I morgon har vi prov på datakunskapen + prov i gympan.. illaaaa! Trött på skolan nu.. skönt med lov nästa vecka.




Fan vad jag vill ha sommar.

Skolan

Sitter just nu uppe i datarummet.. Vi har svenska. Alla som redan hade redovisat sin bok fick gå och äta lunch, lyx haha. Men jag och Jessica som var klar med hela grejen men inte har våra papper med så att vi kan redovisa, vi fick bara sitta där. så då passade jag på att gå hit upp och skriva ut iallfall halva min redovisning, så får har jag det gjort iallfall. Skrivaren hemma hade inte någon bläck kvar.

Slutar 20 över 2 idag, hyffsad tid. Kommer väl inte hem för ens 4 ändå tror jag, med tanke på hur bussarna går. Aja, men vi hörs då iallfall. Ha en bra dag:)

Film



Filmen var bra. Den får 6/10.

Lite b:ig precis som jag trodde.. Men den hade sin charm. Och jag ääälskar ju sådana här tonårs tjej filmer.. Kommer nog aldrig att växa i från det.

Handlar om Shelly, som tror sig bli utkastad från Playboy Manison där hon bor. Måste leta upp ett nytt boende och går förbi den där skolan, eller ah student boendet. Träffar på zeta tjejerna och bestämmer sig för att bli deras husmor/house bunny. Tjejerna är för få i sitt hus för att få behålla det, dom måste vara 30 och dom är typ 7 tror jag. Shelly hjälper dom att bli populära så att dom får nya vänner och så att fler ska vilja bo där. Dom får en makeover och börjar träffa killar.
Sen finns det såklart en riktig bitch med i filmen, och det är hon som ska ta över deras hus när dom flyttar.
Ah men den var rolig och bra.. Inte världens bästa, men funktionell :)

Du


Amer tjatade om att han ville vara med i bloggen, och ja det kan jag väl bjuda på.
Han är utan tvekan en av dom killarna som har betytt mest för mig det senatse året/åren.
Min bästa vän och ett tag så mycket mer.
Men nu... min bästa vän:)

Nöjd nu Ammmääääärrrr?

The house bunny



Har nyss laddat ner den här filmen. Verkar skit bra.. En film i min smak verkligen. Lite b:ig kanske, men en typiskt tjejfilm. Så ska snart lägga över den på hårddisken och sedan föra över den till laptopen och lägga mig i sängen och kolla, mys.


Vi gav igen!

I sommras så blev jag och Mickis väckta utav hennes pappa och hennes brorsa, för dom spelade trummor, jätte högt. Klockan var runt 9 på morgonen, inte så tidigt, men för tidigt för oss iallfall haha. Vi har bara väntat på chansen att få ge igen.
Så i fredags typ kl 3, när vi kom hem så gick vi in i Fredriks rum (hennes bror) och så började Mickis spela trummor haha. Tyvär fick även hans kompis lida utav detta, för han sov där, men inte värsta grejen ju.. fyfan vad kul det var.



Det är mörkt i början av filmen för lampan var släckt medans Mickis försökte ta sig fam till trummorna och hitta trummpinnarna, sen tänds lampan när hon början spela, och då kan ni se hur sur och nyvaken Fredrik ser ut hahah.
Man kan höra dom innan vi har tänt lampan typ säga "Vad göööör ni?".. hahah!



P.s Ja, dom gav igen sen nästan morgon, kl 9 kom dom in och spelade gittarr och slog med trumpinnarna, men vi var typ redan vakna så det var inte så farligt, men vi ska ge igen för det haha. Såhär kommer det fortsätta tills någon typ dör av ilska hahaha.

you make me wanna lala

Jag stannade hemma idag. Missade så gott som bussen, och skulle därför bara hunnit vara med på en lektion. Onödig ja...
Så ska plugga hemma i dag med saker som jag ännu inte har gjort. Ska snaaart börja, men först måste jag äta lite lunch, är hungrig som fan.

Ska bjuda er på lite roliga saker sen, bland annat en video från helgen haha.




Robin för ca 4 månader sen.. haha :) Han var nog inte berädd på att jag skulle fota.



Pictuers från helgen





Bilderna är tagna från två videos, därför dålig kvalite. Haha men jag och Mickis hade lite kul iallfall.
Dansa till Take you down - Cris Brown. Världens porrigaste låt, lovar haha.



Festen i skå


Andre och Linn


Hos Alex


Ida och Julia


Haha cpen!


I lördags innan vi drog.
1. Mickis och jag
2. Linn och jag
3. Världens finaste Mikaela

About the weekend

Hej på er.

Nu är jag hemma, efter en hel helg hos Mickis. Fick lite sommarlovs känsla, för då så gott som bodde jag där hemma hos familjen Magnusson. Jag trivs, det är mitt andra hem utav tvekan haha. Så vi har nu bestämt oss för att ta detta ett steg längre, och det blir tandborstsinflyttning hahah.

Har haft en väldigt mysig och rolig helg med Mickis och Linn. Dom här två dagarna har bjudit på många skratt, tro mig. Har filmat och fotat väääldigt mycket. Ska ladda upp några filmer på youtube sen, så kan ni få se dom här i bloggen, om uppladdningen funkar som den ska.

Jag tänkte berätta lite om helgen.

Fredag:
Åkte ifrån skolan mycket tidigare, redan runt halv 1 tror jag. Sen mötte jag Mickis i stan, och då begav vi oss mot hennes pappas jobb för att hon skulle hämta pengar. Varken jag eller Mickis är speciellt bra på att hitta, så självklart åkte vi fel, och det märkte vi inte ens för än vi var på sista stationen haha. Då fick vi åka tillbaka hela vägen och byta tunnelbana haha.
Sen sprang vi runt i stan en stund, och Mickis köpte ett par skor och ett par skitsnygga jeans najsnajs. Sen åkte vi hem till Mickis, Linn kom dit och vi började fixa oss, åt middag och sen tog vi 9 bussen där ifrån. Vid svanhagen så kommer Michel och Zedres och möter oss, för vi hittade inte. Det var trevligt folk där, trevlig stämning och vi hade stundvis väldigt kul. Men sen kom ägarens brorsa dit och lackade bäver, så vi var tvunga att dra. Kollade ut en buss och insåg att den skulle gå om typ 3 min, så vi fick brottom som fan! Sprang så gott vi kunde i våra klackar, och möter en taxi på vägen, han sa att han kunde köra ner oss till bussen, as snällt! Så vi hann med nöd och näppe. Då drog vi vidare mot Ekerö till Alex. Där vare också drag. Träffade på Malim, Julia, Frida, Ida och Sassa där, jätte trevligt.
Kvällen var väl najs, men upptäckte i slutet att någon fattiglapp till CP hade snott mina skor, moget haha. Nästan lite pinsamt att man tar ett par SKOR.. herregud liksom. Kan inte era föräldrar inte ens betala ett par skor åt er, då äre nästan illa, jävligt illa hahaha.
Vi missade iallfall 2 bussen, så Robin kom och hämtade oss och körde hem oss till Mickis, as snällt!

Lördag:
Vi vaknade typ 9, asknas. Linn åkte hem vid 12.
Jag och Mickis låg och sega som fan hela dagen. Vid 6 så kom hennes pappa hem med mat åt oss, jävligt gott. Sen åkte hennes föräldrar iväg igen. Typ runt 7 så kom Linn tillbaka. Vi duschade, fixade oss och sprang till bussen precis som dagen innan. Mötte Julia, Michelle, Johnny, Aron och Erik i bromma. Men vi hade vid den tidpunkten ingen fest att dra till för den i bromma vart inställd, samma sak med den i telefonplan. Vi mötte Jonte som var påväg till vällingby på fest, frågade om vi fick komma, och ja självklart fick vi det, fast bara utan killarna haha. Åthelvete med det med. Så jag, Mickis och Linn tänkte åka in mot stan för att möta Mickis föräldrar och få sjuss hem. Fick vänta på tunnelbanan as länge, och får sen ett samtal som säger att vi inte kunde åka med hennes föräldrar hem ändå, för dom var redan hemma.. Lyckat! Så vi stötte på Jonte igen och beslutade oss för att hänga med honom till vällingby på festen, iallfall tills bussen skulle gå hem.
Där var det inget vidare drar, men det var väl trevligt. Funderade återigen på att åka till Philip, men det var för sent, så istället kom Linns mamma och hämtade oss, och körde hem oss.
Linn åkte med hem, så det blev bara jag och Mickis.
Vi tog fram nacho chips, och gjorde sedan en dipp sås av creme freche och salsa sås. AS GOTT! Haha. Sen la vi oss och kollade på mean girls..För Twilight har slutat fungera:(

alla hjärtans dag

Hej på er, på själva kärlekens dag liksom.

Haha har nog bara dåliga minnen från den här dagen dom tidigare åren.
Eller nej nu ljög jag lite.. Dagen med Simon för 2 år sen var jätte mysig, men så är det väl när man han pojkvän. Då blir den här dagen rätt perfekt i guess.

Förra året så vart allt CP.. Slutade med att jag träffade Jossan, och vi hade det mys. Dom tidigare åren minns jag typ inte änns.. Haha.

Och i år.. Jag har inte haft något direkt planerat, eftersom jag inte har pojkvän. Förstod att jag skulle tillbringa dagen med vänner liksom, vilket inte är helt fel det heller. För den här dagen innebär ju att man ska fira all sorts kärlek, även kärleken till sina vänner.

Jag, Mickis och Linn vaknade typ vid 9, asknas. Sen åkte Linn hem .
Så jag och Mickis har bara legat och segat hela dagen, varit tjocka och tryckt i oss jordnötsringar, som jag btw inte ens tycker om.

Vet fan inte vad som händer ikväll. Skulle på fest men allt sket sig totalt...
Snackade lite med Philip och var påväg att dra dit, men så blev det inte heller, skulle ha kommit dit så sent. Så nästa helg kanske, får se.
Och nu har Linn missat bussen som hon skulle ta hit (till Mickis), så hon typ GÅR.. Och det är typ långt.
Just nu duschar Mickis, sen är det min tur. Vi gör oss iprdning för en kväll som inte ens kommer fungera för fem öre. Alltså ooooorkar inte haha. Kommer sluta med att vi sitter här hemma, med dricka, men inget att hitte på.

Sånt är livet.

Ha en bra alla hjärtans dag iallfall.. Det ska jag ha. Är ju trotsallt med min bästavän:)


fredag den fucking 13onde

En sak är säker, festa inte fredag den 13onde.
MINA NYA JÄVLA SKOR BLEVB SNODDA........... ÄR SÅ JÄVLA LACK.
Helt åt helvete....
Fick gå barfota till bussen, som vi dessutom missade. Men Robin körde hem oss till Mickis sen, fett snällt.
Men ah, nu vet jag vad den här dagen betyder iallfall. Har aldrig trott på det förut, men nu fan.....

i don't know what to do

Tjosan.

Ingen vidare blogg dag om jag ska vara ärlig. Har inte mycket att skriva om.

Var duktig i morse och gick upp halv 9, en haltvimme tidigare. Hade myyycket tid på mig att fixa mig och allt sånt, trevlans. Började 11.50, fett skönt. Hade svenska och sen matte, var duktig och hade matteboken med mig till och med:D Duktiga Lisa idag med andra ord!
Slutade vid 2.
Åkte förbi vällingby på hemvägen och sprang in på h&m och köpte lite smink. Tack snälla mamma för att hon satte in pengar på min konto haha<3

Nu har jag nyss ätit, och sitter här helt proppmätt. Mysigt... eller inte.
Åh blir ett fett cp inlägg.
Känner mig fett förvirrad, besvärad och allt som hör till. Fan. Dumma människa. Varför vara så jävla bra?

Helgen blir nog najs, puss på det.
Imorgon invigs mina nya skor tror jag... Lite tidigt än? Det är ju typ snö ute. Äsch, skitsamma.

outfit



Torsdagens

youre always on my mind



Du har verkligen lyckats att fånga mitt intresse.
På dagarna tänker jag på dig och på nätterna så drömmer jag om dig.
Blir du inte trött utav att springa runt i mitt huvud 24 timmar av dygnet?


Dom nya underverken







Say hello till mina två nya älsklingar, snygg sko 1 och snygg sko 2 :)
Är kär.
10 cm klack, vilket behövs för 1.65 cm framgång haha.

happy

JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!
JAG ÄR LYCKLIG!

Gone baby gone

Nu är jag äntligen hemma, efter en rättså händelserik dag.
Började vid 8, fast kunde inte åka med pappa i morse, för han åkte jätte tidigt, så fick ta en buss. Kom en halvtimme försent till sammhällskunskapen, illa. Efter det så hade vi gympa, hade inga kläder med mig, så fick gå en promenad, fast jag och Jocke satte oss inne vid fiket i vällingby idrottshall, orkade inte vara ute när det är CP kallt liksom. Dom har en stort akvarium där med söta små fiskar i, jag vart fett fashinerad och stod mest och kollade på dom haha.

Efter gympan så åkte jag, Elise och Jennipher till donken och åt lunch haha. Så där satt vi och roade oss i typ en timme, sen vid 1 så åkte jag tillbaka till skolan för att möta mamma, och sen hade vi utvecklingssamtal med Gunnar min mentor. Fan, måste verkligen skärpa till mig när det gäller skolan nu. Jag måste börja ta tag i saker, lat som jag är.

När det var klart så åkte vi mot Ekerö för jag skulle till tandläkaren.
Har själv bokat en tid för att fråga om min glugg (ja, jag har en ful liten glugg mellan framtänderna). Ville veta om det finns en chans att den kommer att växa igen eller om vi måste fixa det. Fick svaret att den inte kommer att växa igen, allt är färdigväxt, så alternativen var tandställning, fast då skulle vi få betala det själva för dom på folktandvården anser inte att en glugg mellan tänderna är ett problem, och jag har förövrigt helt perfekta och raka tänder. Och andra alternativet var att fylla igen den med plast, vilket jag redan visste att man kunde göra, och är väldigt intresserad av att göra det. Så den 12 mars har jag en tid, och då ska vi fylla igen och se om det passar, om inte så är det bara att fila bort. Spännande. Kan inte beskriva hur längre jag har väntat på den dagen då min äckliga glugg ska få försvinna hahah. Har på riktigt mått dåligt utav att den finns, inte viljat le och sånt. Så ska bli skönt om den nu bara kan försvinna.




Fiskarna i akvariumet och Jocke i bakgrunden.



Jenni fick en jättelång pommes på donken hahaha



Visste ni att söta Yazmina Simic också har haft en glugg mellan sina tänder en gång i tiden, men har fyllt igen med plast. Se så fina hennes tänder är nu!:D

Outfit





Dagens

Brukar inte skriva vartifrån kläderna kommer. Tycker ni att det är något jag borde börja med?

Vet att man kanske inte ser så bra, men fick inte till några bättre bilder.


P.s  Svar till du som skrev och frågade om jeansen, du skrev ingen bloggadress så svarar här.
Jeansen är från Gina tricot och kostar 399 kr.


Djurensrättigheter?



Här blir blondinabella överlämnad en flådd mink, på sin bloppis, där hon även sålde päls.

Men vettefan om där är rätt gjort av någon som är emot pälsindustrin liksom.. vart fick dom tag på en flådd mink? Lite mysko.
Men kan inte låta bli att skratta åt tjejernas gallskrik haha. Fast jag hade reagerat exakt likadant i guess haha.


Nej nu ska jag stänga av här och joina sängen istället, det är upp tidigt i morgon som gäller, usch.

Youre everything i need and more



Har inte haft mycket att blogga om idag. Har heller inte kunnat fota något, för kameran var helt urladdad i morse. Men får väl ta igen det i morgon, kanske haha.

Nu ska jag duscha, sen se på film och äta lite poppispopcorn.


You don't know how it hurt

Halloj!

Är nyss hemkommen från skolan.. Eller okej, där ljög jag lite. Kom hem runt halv 4.
Vi fick slutade lite tidigare i dag, snälla Carin. Eller ja, halv snälla Carin, som ger oss två viktiga upgifter där här veckan, först svenska redovisning på torsdag och sen egelska prov på fredag. Synd att jag inte änns har börjat skriva på min redovisning och inte änns öppnat engelska boken för att plugga.. väldigt synd haha.

Men men, jag och Elise hann iallfall med tio över 2 bussen. Haha jag somnade, Elise också tror jag. Hon petade mig på kinden när hon skulle hoppa av, och det vaknade jag av haha.
Sen var mamma seg med att komma och hämta mig som vanligt.. så jävla trött på att få stå och vänta vid busshållsplatsen typ 10 min innan hon kommer. Så sjukt seg. Så jag började gå, och då åkte Tessans bror, Micke förbi och undra om jag ville åka med. Asnajs, slapp gå:)

Nu sitter jag här, och ska lägga över lite saker på hårddisken för att sedan lägga in dom i laptopen, så att jag kan pyssla med lite saker på kvällarna när jag inte kan sova, såsom redigera bilder och sånt småskit. Eftersom laptopen inte har något internet just nu, så är det sånt man får roa sig med.

Outfit


Måndagens

Omöjligt.....



Alltså detta kan ju fan inte vara sant. Eller jo, klart det kan. Men det fååår fan inte vara det...


"Nu kommer uppgifter som visar att Chris Brown ska ha gett sig på sin flickvän med någon form av vapen, skriver tmz.com. Polisen i Los Angeles sökte under söndagen Chris Brown för en påstådd kvinnomisshandel efter att de fått in ett larmsamtal. Sångaren lämnade in sig själv till polisen i natt, genom att hans stjärnadvokat Mark Geragos skjutsade dit honom. Brown släpptes sedan mot en borgessumma på 50 000 dollar, uppger people.com. Han misstänks för kvinnomisshandel, skriver TMZ.com. Enligt polisen ska Rihanna, som enligt polisen hade synliga skador efter attacken, ha identifierat Brown som den skyldige. Brown kan nu riskera upp till nio års fängelse."

Aftonbladet.se

The way you make me feel



Här får ni en bild som ni kan njuta av under dagen.
Världens snyggaste Robin Bengtsson kör en Lena Ph ;)


klantarsleeeee

Jag är så jävla SÄMST på att hålla tider.
Jag gick fan upp 10 min tidigare än vanligt idag, men ändå glömde jag och Mami bort tiden och missade självklart bussen.
Tio min gjorde med andra ord ingen skillnad, så på trosdag när jag ska åka samma tid så ska jag fan gå upp halv 9 istället för tio i.

Ska självklart ge mig iväg ändå. Bussen går 11.23, om 31 minuter alltså. Så ska fixa mig lite nu.. Vilket jag inte hann innan haha.

En till negativ sak med att jag missade bussen var att jag inte fick träffa Mickis.. Vi tar annars samma buss den här morgonen. Men jag lyckas ju alltid missa bussen så.. Fan ville träffa Mickis, vi träffades senast i fredags, typ lång tid för oss två. Och vi hade nog haft en del att snacka om!

Men men, ha en trevlig dag :) Hörs när jag kommer hem.

Spökhelvete



Haha i går när jag och Ida skulle gå och lägga oss så tog jag lite foton på henne.
Dom är tagna precis efter varandra typ, och på det ena fotot så dyker det upp en sån där "orb"
Har aldrig fått en sån på min kamera förut. Vet inte vad det är? Har hört att det är massa elektriska partiklar eller något..
Berättade för Ida att det typ var ett spöke, haha hon vågade inte gå och kissa sen hahaha.



i'm torn

Sov kvar hos Ida i går.

Vi snackade, satt lite vid datan och bestämde oss sedan för att gå och lägga oss och kolla på film. Det blev Tzatziki 2, haha grym. Fast vi stängde av efter typ halva filmen, för vi höll på att somna hela tiden. Precis som jag och Mickis när vi såg Twilight i fredags, haha.

Pappa ringde och väckte oss vid typ 12.30, och sa att han hade varit och tagit ut pengar och massa sånt, så han var påväg hem igen och frågade om han skulle hämta upp mig, så slipper jag ta bussen. Och det tackade man ju inte nej till.. Eller jo först, för jag trodde jag skulle behöva följa med och hämta ut pengar och sånt skit borta i bromma, men det visade sig ju att han redan hade gjort det haha.

Jag och Ida gick ner och gjorde lite frukost, haha fast vi hann inte. Pappa kom när jag precis hade stoppat i min macka i toasten haha. Så fick med mig en halv färdig toast haha. Den var inte så god.

När jag kom hem, så hade jag inget för mig, så följde med mamma och Sussie (mammas kompis) till konsum. Alltid najs att hänka när dom handlar, för då kan även jag plocka ner massa gott i vagnen haha.

Sitter just nu och väntar på maten.. Är AS hungrig, har bara ätit den där halvklara mackan från Ida och sedan lite fruktsallad, haha.




Mys med tre underbara vänner igår

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

it's hard to say that i was wrong

Sitter just nu hemma hos Ida. Både Mari och Rebecka är här också:)
Vi har kollat på melodifestivalen (som var en katastrof), ätit massa onyttigt, pratat och sedan kollat på en as läskig film som Ida har. "the blair witch project" tror jag den  heter. Den är verklighets baserad och handlar om tre ungdomar som gör ett skolproject om en story om en häxa typ. Haha. AS läskig... Dom går vilse i skogen och allt blir cp.

Juat nu kollar vi på Rosapantern som går på 4:an.. Eller det är mest Mari som kollar haha.




Hittade en söt bild på Ida :)

Game

Är hemma från Mickis nu.
Har nyss ätit lite middag.. inte så gott. Men var ändå inte så hungrig, åt lunch hos Mickis ju.

Det blir inte party ikväll, som jag hade hoppats på. Det blir bättre!
Ska träffa Ida och Mari, och jag lovar er, är man med dom så är det fekke vad man än gör;) var tusen år sen jag träffade dom sist typ, eller en månad kanske.
Så det ska vi ta igen ikväll, ska bli väldigt najs :) Så nu måste jag typ duscha och göra mig iordning lite.

Puss




Kissemissen Kissie! HAHA ;)

Youre my saving grace

Så, nu har vi ätit lite mat.
Det är kaos hemma hos Mickis i dag, haha. Dom ska ha en stor fest i kväll för sina vänner. Det ska typ komma 40 pers, så både Gunilla och Ulf (Mickis föräldrar) har stått och lagat mat typ hela natten, duktigt.
Men det är iallfall väldigt stressat här i dag, vilket ledde till lite disskusioner mellan Mickis och hennes pappa, så nu ska Mickis flyttas till ett fosterhem uppe i Luuuuuuliååååå hahahah. Ha det så gött Mickis;)

Jag ska ta en buss hemåt runt 3. Men vettefan vad jag ska göra i kväll.. blir väl en hemmasittar kväll kanske. Inte så najs, med tanke på att vi har gäster, mammas bästa kompis plus hennes kille är hos oss. Och jag må säga att jag inte passar in så bra då, bara vuxna liksom haha. Håller mig vid datan eller på mitt rum.. kuuuul Lördags kväll ;P





Nu är min tattoo lite mer planerad, kan nog bli riktigt fint. Så nu får vi se till att göra det här Mickispickis! ;)

God morgon

Har alla fått den skönhetssömn som ni behöver?

Det har jag och Mickis fått, typ.


Vi spenderade kvällen hemma hos Mickis igår, snackade en jävla massa och kollade massa sexiga videos på youtube, videos som påminner om den i inlägget nedan ;)

Sen vid typ 2 så satte vi på Twilight. Mums. Våta drömmar jao... Hahah driv. Är nog lite trött fortfarande.. :P


Nu ska vi äta lite Lunch... brb!! Haha skirver snart igen.


The way you move



Haha kanske lite grovt.
Men ääääärligt.. Hur hett är inte detta? Då menar jag hur killen rör sig. Så jävla sexigt.
Detta får mig att tänka på Chris Brown.. Mums.

lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off

Halloj.

Dålig update i dag, förlåt för det. Men kom inte åt en data för ens nu.
Började 08.35 i dag och slutade 16.15. Fast går alltid tidigare.. men i dag kom jag inte iväg för ens typ 15.40.. fast hade kunnat gå mycket tidigare. Men jag strosa runt med Jess, försökte "hjälpa" Jocke med att redigera våran reklam film, äta mellanmål m.m haha!

Ringde Mickis runt 3 och vi bestämde att vi bara skulle stanna hemma i kväll, hos hennes och mysa med massa godis och sånt. Vi skulle ha varit hos Malin F för hon hade ff, men vi struntade i det. Så ska ta 20.24 bussen till Mickis, och då ska vi se Twilight:D Weeeeii! Lycka!

Hann inte fota dagens outfit innan jag bytte om. Men den var inte speciell märkvärdig, precis som vanligt;)

Men för att gottgöra er så kan jag loooooova att jag fotar och även filmar lite i kväll! Kanske får Mickis till att göra sin första vblogg haha. Håll tummarna!

Puss, och ha en trevlig fredagskväll. Skriver senare, hos Mickispickispäronpung.

Kladdkaka

Har nyss duschat, och nu sitter jag här i sovkläder och äter lite kladdkaka som mammsen nyss har bakat.
Det här blir det sista inlägget för dagen.. Hörs i morgon, freeeedag:D




Mums.. bajs...

Don't make it emotional

Hade bara två lektioner i dag, skönt. Först svenska, sen matte. Gjorde ingenting på någon av lektionerna.. På svenskan satt jag vid datan och på matten... typ sov. Som vanligt!
 Jag har varit rackarns trött idag.. Även fast jag fick gå upp vid 9.


Vi slutade vid 13.55. Jag och Elise tog tunnelbanan, hon skulle till stan och jag till bromma för att ta bussen. Men jag åkte förbi brommaplan med flit och gjorde sällskap med Elise en liten bit längre, för jag hade ändå fått vänta på min buss så jävla länge.. Men självklart så missar jag den med en minut, så satt på busshållsplatsen i typ 30 min och väntade. Orkade inte gå in och sätta mig på donken.

Väl hemma så har jag inte gjort någonting alls, hunnit äta middag kolla på the hills och sen suttit här.

Nu ska jag typ duscha och sen hoppas på att det går något bra program på tv. Mitt favorit program på tv400 går inte nu, för dom visar tv serien 24 dygnet runt, bajs.




Linn, jag och Mickis för några veckor sen. Älsklingar!

Outfit





Tordagens outfit

Tävling

Just nu kan du vinna en likadan mobiltelefon som tejerna i gossipgirl springer runt med, hos den här tjejen.


Skolan

Sitter just nu i skolan, har svenska. Vi har läsvecka den här veckan, så vi läser en timme om dagen i skolan. Inget mig emot eftersom jag älskar att läsa.. Fast problemet är att jag nu har läst ut 2 böcker redan, och skolans bibbla har stängt idag. Snyft. Så jag har liksom inget att läsa i kväll eller något..

Nästa vecka så ska vi hålla en muntlig redovisning om en bok vi har läst under den här veckan. Den ska vara på 5-10 min, och vi ska även berätta lite fakta om författaren till boken. Eftersom jag har läst både Asyl och Mias hemlighet så är det ju två olika författare, men samma story liksom. Men jag väljer att berätta om Liza Marklund, eftersom hon är en känd författare.. Som dessutom har ett jävla snyggt namn;)

Så nu har jag sökt runt lite på internett för att hitta lite fakta om Liza, men får bara upp massa skriverier om att bäckerna Göma, Asyl och Mias hemlighet bara är en påhittad story av Liza. Att Maria Eriksson och hennes familj, som boken handlar om, inte finns.

Jag vet inte vad jag ska tro, men fasiken vad besviken jag blir om det stämmer. Nu har man ju ställt in sig på att allt som hänt dom här personerna i böckerna, faktiskt har hänt på riktigt.

Aja, nu ska jag fortsätta kolla runt lite. Hörs senare, ha en bra dag nu  :)

Mikaela


Så sjukt jävla söt.
Haha vi satt på nattbussen i lördags natt kl var runt två typ, och Mickis var jävligt trött och somnade.
Min fina fina fina vän.

Love lockdown

Det har varit en väldigt lång dag, usch. Det blir bara långtråkigt och tröttsamt mot dom sista timmarna. Började 08.20 och slutade 16.00.. Onsdagar kan ta sig.

Men i morgon blire najs ska ni veta.. Börjar runt 12 och slutar 14 :) Sådana dagar uppskattas. Haha.

Fan halva veckan har gått nu, alltså snart helg. Veckorna bara flyger förbi. Men jag klagar inte, tvärtom :D Har inga speciella planer för helgen.. får se vad jag hittar på :)

Håller på att ladda upp en video snutt från förra helgen, när vi var påväg hem. Visar er när videon är klar ;) Mickis lär inte bli glad..

Outfit





Onsdagens outift

Lektion

Sitter på datakunskapen. Skit tråkigt.. Gör ingenting, vill inte göra någonting. Förutom att åka hem.. Hemhemhem! Är hungrig, men vi verkar inte få gå och käka mellanmål som dom så fint dukar upp i våran matsal varje dag 14.20. Och det är faktiskt gott!

Vet inte vad vi ska göra, fast Jocke har försökt att förklara. Vi ska typ skriva ett brev i microsoft world. Ett avancerat brev ska det bli.. Fattar nada haha.



Update... Nu får vi äta:D

Böcker



Liza Marklund - Gömda
Liza Marklund - Asyl
Maria Eriksson - Mias Hemlighet


Dom här tre böckerna ÄLSKAR jag. Har iochförsig inte läst den tredje boken, men ska börja på den snart. Håller just nu på att läsa dom sista sidorna ur Asyl. Och jag kan lova er att jag verkligen inte kan slita mig i från boken, det går bara inte.. Fråga Elise, Jess och Jenni haha. Är väldigt osocial mot dom, sorry haha. Men älskar dom här böckerna.

Handlar om en kvinna som träffar en utländsk man, blir förälskad och blir gravid. under graviditeten så blir han ett kontroll freak, och väldigt aggressiv. Han börjar slå sin gravida flickvän allt grövre för varje gång. Barnet föds och hans ilska går även ut över den lilla flickan. Hon gör slut med mannen, men han och hans vänner fortsätter att trakassera henne med dödshot och våld. Hon träffar en ny man, som hon gifter sig med och får ett barn med. Då går förföljarna ut över hela familjen och dom tvingas gömma sig och byta boende typ 12 gånger, tillslut måste dom flytta utomlands. Så i den andra boken får man följa deras liv utomlands..

Låter inte så bra kanske. Jag tvekade länge på att läsa den första boken, men ångrar inte en sekund att jag gjorde det. Rekomenderas starkt.

This is me



Hannen och jag för längesen.
Haha inte ett dugg seriösa så tare chill :D

Skor



Någon skrev och frågade vart skorna kommer i från.
Svar; h&m
Även den vita blusen kommer från h&m :)

Make you want it baby

Tjenare.

Kom hem för typ en halvtimme sen. Började tidigt i dag.. Rätt jobbigt. Ville verkligen inte kliva upp ur sängen i morse, mitt rum var sjukt iskallt.. Men sängen var supervarm. Aja onödig info.

Började halv 10 och slutade vid halv 2, egentligen 2 men vi fick gå tidigagare, mys. Fast det hjälpte inte så mycket, kom inte hem iallfall. Det hade tydligen hänt någon trafikolycka i Lovö, så bussarna segade som FAN. I bromma mötte jag Mickis och Johanna, vilket var kul iallafall:)
Men i Ekerö hade jag tur vilket som, för där stod en buss och väntade, som kunde ta mig hela vägen hem. Wiho.

Är trött trött trött. Men ni är bra på att kommentera, sånt gör mig glad:D Puss

i hold it all when i hold you

Nu ska jag nog stänga av här, kanske lägga mig i sängen och kolla på tv eller något.
Är otroligt sugen på choklad, typ kladdkaka. Men något sådant finns inte här hemma.
Vi har popcorn iallfall tur det.. Men vad sägs om popcorn med choklad smak? Man kan ju kanske blanda popcornen i någon mysig oboy smörja.. ? Nej låter fan inte så gott.

Aja, ska dricka te med pappsen nu.

See ya

Och hallå, ni måste bli bättre på att kommentera;) Jag har ändå över 100 unika läsare, så kommentera mera nu! Och ni som redan gör det, ni är guldvärda!<3


Thanks mami



Mamma beärttade att hon för några dagar sen beställde detta till mig. Tröjan kommer i slutet av veckan. Men skorna kommer inte för ens om någon månad eller mer, bara för att det är en vårvara. Fasiken vill ha skorna nuuuuuuu. Men men..
Tack mamma.

Heartless

Hallojj.

Fan vilken seg dag.. Har verkligen gjort nada.
Men nu har klockan blivit lite mer så nu har lite kul folk börjat logga in på msn, trääävlans.

Veeeeeeeeeet ni vad jag gör?
Jag håller på att ladda upp en videoblogg som jag gjorde tidigare idag. Riktigt illa.. För jag är verkligen inte bra på sånt där. Men man måste bjuda lite på sig själv;)
Youtube är segt som fan, så den lär väl vara klar om typ 100 år. Men lägger upp den när den är klar:)

Skulle inte förvåna mig om min data fick damp nu och stängs av.. som den aaaaalltid gör. Då har jag suttit och väntat på den där jävla videon förgäves, illa. Men men håll tummarna!

Kan inte hålla tiden

Missade bussen. Bra jobbat Lisa.. hehe. Letade efter en jacka som jag ville ha, men mama envisades om att det var en sommarjacka och vägrade berätta vart den låg. Sen skyllde hon på mig och sa att det var mitt fel att jag missade bussen. Ahmen jaha bah, visst bah.. driv. Nej men ah, och nu kanske jag ska till doktorn istället och kolla min arm jag som har problem med.. så maybe inget utvecklingssamtal idag heller, stackars Gunnar som bara får sjuta upp det hela tiden haha. Gunnar är min mentor...



Tidsfördriv...


Frukost time

God morgon alla söta.
Vaknade för typ 20 min sen, har nyss duschat och ska nu sätta mig och käka lite frukost. Har lite brottom, ska hinna med 10.13 bussen, men det går nog. Haha, eftersom jag alltid har brottom så är jag van vid det.

Börjar 11.30 i dag typ och slutar 14.00 tror jag(?) Nånting runt det iallfall.
I dag ska även jag och mamma ha det där utvecklingsamtalet som vi missade förra veckan för att mamma var sjuk. Usch vill inte.. fett tråkigt.

Men vi hörs när jag kommer hem. Puss

How do i ask you to see me again?



Du är bäst på alla möjliga sätt.
Så jävla jävla jävla as bäst.


Kläder






Klicka på bilderna för att se dom i ett större format.

Två klädesplagg som jag kom hem med i Lördags. Båda två från gina t :) Ett par slitna jeans, och ett svart långt bas linne.

Say it right

Tjosan.
Dålig uppdatering, förlåt för det. Men det har varit helg, och då har man inte tid att sitta vid datan lika ofta. Så äre! Haha.

Helgen har varit najs :) Först fredags-mys hos Jess. Och i går så gick jag och Jessica upp runt 10, åkte till vällingby runt 12 för att köpa mina jeans, och lite andra nödvändigheter. Vi åkte sedan in till stan, och gick förbi Telia, för Jessica skulle fixa sina mms inställingar på sin mobil. Sen drog jag till Rådmansgatan och mötte Mickis och hennes pappa, dom hade varit på en fotografering. Sen åkte vi runt lite, och så skulle Mickis sko om sina skor men affären var stängd. Och vi hade lite brottom, för vi skulle ta en buss runt 6.

Mickis pappa körde hem mig, så jag duschade och fixade mig i ordning, sen tog jag bussen vid 6 som även Mickis och Johanna hoppade på. Vi stannade på donken i bromma i typ 10 min, sen åkte vi till Sergel och mötte alla andra, vi var runt 9 tjejer. Vi köpte godis och sånt, sen gick vi och satte oss inne på bion. Vi satt längst upp i mitten. As mys. Vi såg "I taket lyser stjärnorna", en väldigt bra film. Rekomenderas. Fan vad jag grät.. Eller säg någon som inte gjorde? Filmen berörde verkligen.

Kan bara tänka mig tanken på om min mamma skulle få cancer och bli så sjuk.. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till. Minns i höstas när mamma var och kollade sina bröst för bröst cancer, som man borde göra någon gång om året typ. Och dom hittade en knöl som inte såg bra ut, dom tåg massa prover och sånt men det skulle ta en vecka innan vi skulle få provsvaren. Och jag kan lova er, att det var den värsta veckan jag någonsin upplevt. Att ständigt gå och tänka på det där, att ständigt gå runt och undra om det nu var så att den där jävla knölen var åt helvete. Men det visade sig att det inte var någon fara. Lättnad. Men tänk då oron man hade känt om det nu visade sig att det var oposetivt. Inte bara oron för att det skulle vara en dålig sak, utan oron om att sin egen mamma skulle klara sig eller inte. Usch.

Men men, filmen rekomenderas iallfall. Den var trots allt det sorgliga väldigt humoristisk också. Plus att Tzatziki är en jävla snygging... ;)

Efter bion så bangade typ nästan alla på fest, förutom jag, Linn, Johanna och Mickis. Så då drog vi först till donken och ringde runt lite, sen vart det Fekke Fekke Spåra Spåra haha!! Efter det blev det massa fyllekäk på donken. Haha och jag "råkade" putta ner Mickis från hennes stol, och vi alla började as grava som fan, sen spillde vi massa så då var vi inte välkomna mer på donken den kvällen hahahaha. Lite kul!
Bussresan hem var bara en pina, usch. Var as trött, as blä. Ville till folksam och träffa lite roligt folk. Men pallade liksom inte, så struntade i det och kom hem runt halv 4 och somnade typ direkt.

Fredag;



Lördag;


RSS 2.0