Den där Robin





Människa... Hur kan man vara så grym? Så bra? Så SNYGG?
Jag menar, kolla på honom, hör på honom! Vad mer behövs för att vara komplett? Ingenting;)
Robin är och förblir mannen i mina drömmar haha.

Visst ska man satsa för att vinna..

Har inte bloggat på ett par dagar nu, vilket ni nog har märkt. För jag ser att ni trots allt har varit inne och kikat.

Så ja, vad har hänt dom senaste dagarna..
Emelie har nu lämnat oss här i kalla Sverige för att spendera två år av sitt liv i Kalifornien/USA. Hon kommer givetvis hem vid Jul så då får vi träffa henne igen. Dessutom så ska vi verkligen verkligen försöka att hälsa på henne. Vore inte helt fel.

Efter att Emelie åkt så var jag med Himer och Mickis, och sen kom dessutom Anton hem från Grekland så vi har hunnit träffa honom med:) Trevligt!
Livet har alltså rullat på kanon bra dom senaste dagarna.. Men som vanligt när allt känns bra så ska allt rasa i hop lika snabbt.

Livet sviker och den här gången ser jag ingen lösning på det. Det finns bara inte. Jag har kört fast.
Psyket tar över och man gräver ner sig i en mörk grop och vill aldrig mer visa sig.
När man mår så här dåligt så är det inte bara en sak som man tänker på, inte för min del iallafall. Allt negativt dyker upp i huvudet och plötsligt så fick man tusen andra dåliga saker att tänka på också.
Allt förstoras så mycket när psyket står på noll. Allt blir så mycket värre, men ingenting blir värre än det här. Ingenting. Jag gör allt jag kan, vad som helst för att det ska lösa sig.
Jag vet bara inte hur det skulle kunna lösa sig, jag vet bara att om det inte gör det så skiter jag i allt. Jag ger upp då. Eller så känns det nu iallafall.. I slutändan så löser det sig väl iallafall men absolut inte på ett sätt som jag kommer att uppskatta. Utan det kommer snarare att dra mig ännu längre ner mot botten. Om det nu går.

Jag kan bara vara glad för en sak just nu och det är för att jag har en helt underbar familj och dom finaste vännerna man kan ha. Breathing your love!



Man får va som man é när man inte blev som man skulle.

Outfit Söndag


Avskedsmiddag för Emelie

Idag var det dags för en liten avskedsmiddag för Emelie. Hon åker på Tisdag...
Men det var jätte trevligt och skitkul iallafall... Underbart folk jag får äran att umgås med, trivs i deras sällskap.

Efter några timmar så åkte jag, Mickis, Himer, Emelie, Johanna och Linn hem till Mickis där vi bara tog det lugnt. Åt nacho chips med egen blandad dip. Skulle kunna leva på det.

I morgon så ska jag först in till stan med Mickis och även träffa Jess där inne. Runt halv sju så ska D' uppträda. As najs!!
Senare på kvällen så ska vi hem till Emelie för att tillbringa natten där, vi ska dygna. Eller iallafall försöka... För dagen efter så åker hon. Usch.

Har inte så mycket mer att säga... Låter er se lite bilder från dagen.










Outfit Lördag


Mor och dotter kväll

Lördags kvällen vart verkligen hur lyckad som helst.
Det började med att jag, mamma, Elin, Nettan, Emma och Sussie åkte in till stan med båten.
Jag och Elin hoppade av vid fridhemsplan någonstans och gick hem till henne för hon skulle byta om och sånt. Påvägen dit så köpte vi skagenröra och baguetter som vi åt hemma hos henne, plus drack en drink var:) Efter lite mer än en timme så åkte vi till Sumpan för att möta upp dom andra... Sen gick vi hem till Sussie och Emma där vi vart kvar i flera timmar, gjorde oss i ordning och sånt. Runt åtta någongång så åkte vi in mot stan, hamnade på ett uteställe på Odenplan som hette "Sommar". Jätte mysigt verkligen. Vi beställde in Cider och lite snacks, såsom Nacho med Guacamole för min del. Stört gott!

Efter en till två timmar så åkte vi till hötorget där vi gick förbi Chaplins Bar. Vakterna stoppade oss och ville att vi skulle komma in, vi tvekade och då sa ena vakten att ha bjöd på inträdet för ikväll, som låg på 120 kr.
Då gick vi in, och stannade där för kvällen. Verkligen jätte trevligt.
Vi drack goda drinkar, skrattade åt folk som sjöng karaoke och dansade.

Jag och mammsen skulle först sova hos Sussie, men tog istället en taxi hem.
Runt 5 var vi hemma och jag somna på 3 sek. Var ju så sjukt trött... Hade sovit 2 timmar natten innan typ.

Tack för en rolig kväll! Puss på det.
















Outfit Fredag


Mobilblogg

Halloj! Kvällen i går var verkligen jätte lyckad. Jag, Mickis, Julia och Sofie hade det jätte trevligt tillsammans. Det var skit kul att träffa dom igen :) Men så klart så var det kul att träffa alla andra som var på festen också. Vi åkte hem runt halv fyra i morse. Och jag höll på att dö av skratt när jag och Mickis kom hem. Vi är klockrena, det är allt jag kan säga;) Tack för en trevlig kväll gott folk, det uppskattades mycket. Idag så har vi en mor och dotter dag. Jag, mamma och våra kära vänner:) Tre mammor och tre döttrar. Vi ska gå på stan, äta gott och bara mysa runt. Vi åker båt in.. Men jag och Elin är tråkiga och ligger inne i båten. Jag är sjukt trött, eftersom jag och Mickis somnade runt sju i morse. Nu ska jag sätta på musik och soooova. Skönt. Puss på er

Shuuuuz

Åkte hem till Mickis igårkväll, där även Himer var. Vi åt tacos och sånt, sen runt nio eller något så åkte Himer hem.
Då började jag och Mickis att lägga in alla foton från Gbg/Lidköping/Västergötland på Facebook. Så ja, alla ni som är vänner med oss där kan nu se lite härliga bilder från våra 5 dagar där:)
Lisa Nilsson på FB.
Jag sov kvar hos Mickis igår.. Vi fixade i ordning tacochips, våran egna dip och sen satte vi på en film. Hade det sådär mysigt som bara vi två kan ha. Våran specialité, tacochips och en bra film.

Idag så har vi inte gjort någonting i stort sätt. Jag har spelat the sims 3 (hahaha!)  medans Mickis har städat sitt rum och trixat med hennes bärbaradata som inte vill fungera som den ska.
Runt 3 åkte jag hem och har sedan dess hunnit med att duscha, fixa mig och äta mat.
Vi har lite gäster här, eller ja ett helt gäng. Jätte trevligt faktiskt... Men jag ska ju vara tråkig och åka iväg (citerar mamma).
Jag och Mickis är bjudna på fest ikväll, ska bli jätte kul.
Blandannat så ska även Julia dit, vet inte vilka mer från det gänget som kommer men det ska bli jätte kul att träffa Julia iallafall :)
Och sen kommer det att vara massa andra trevliga personer där.

Ha en bra kväll, puss.

Tre bilder från kvällen hos Emelie i Onsdags.


Jag och Himer




M<3L

1958 -- forever


Jag har aldrig sätt något liknande, helt sjukt.
Can't stop watching it...

Outfit Onsdag





Onsdag, chill hos Emelie.

Gårkvällen var bra, alla hade ett bra humör. Eller ja, förutom Emelie som vart sur, vilket är förståeligt. För att vissa spårade lite haha.

Kvällen började med att vi satt ute på terassen, jag, Johanna, Mickis och Himer och bara snackade och drack lite smått. Sen åt vi god mat som Emelie lagat, duktiga hon. Och ja, så fortsatte kvällen. Inomhus, utomhus på terassen. Äta marrängsviss (stavning?) hann vi också med. Riktigt gott.
Sen spårade jag och Johanna lite och fick för oss att kasta en banan emellan oss. Självklart missade vi båda att ta emot den när den andre utav oss kastade, så den blev ju lite mosad.
När johanna kastade till mig så ramlade den ur skalet så jag tog upp den där kladdiga bananen i handen och ska kasta efter johanna som springer in.
SPLASH och självklart träffar jag fösterrutan. Kan bara säga som så att det tillochmed stänkte banan på dom som satt där ute HAHA. Det var en rolig syn, och jag fick skrubba fönster. Klockrent:)

Kvällen slutade med att jag, Mickis och Himer badade Jacuzzi haha. Sen gick dom hem och jag åkte hem till mig:)

Tog inga bilder under kvällen. Mickis gjorde det däremot, men dom bilderna har inte jag så jag bjuder på en bild från min mobil på mig och M.


<3

Outfit Tisdag


Tisdag: BIO

Kom på att jag har glömt att berätta om Tisdagskvällen.
Jag, Emelie R, Johanna, Mickis och Himer var på bio. Vi såg den nya Harry Potter filmen.. Mickis var besviken, och jag vet inte vad dom andra tyckte om filmen. Men jag själv tyckte att den var gö bra.... Vanligtvis så tycker jag att Harry Potter är likvärdigt en Thriller/Rysare. Man hoppar till och skriker på ett ungefär lika många gånger. Den här filmen hade inte så mycket drag utan mer humor, och det gjorde inte mig någonting. Fast jo visst, lite mer händelserik hade den ju kunnat vara. Dom hade kunnat lagt till mer action men fortfarande behållt humorn. För fan vad rolig den var ibland.... Tror vi alla diggade den "höga Harry" rätt mycket haha.

Efter bion så gick vi runt i stan en stund för bussen gick inte för ens 20 över 1 från Bromma för våran del. Så vi satte oss ner, Mickis och Jojjo gick och gissa bakom några höghus haha och vi andra satt och snacka.
Efter ett tag så åkte Himer hem och vi började åka mot Bromma. Kom hem runt 3 kanske. En rolig kväll med ett trevligt sällskap:)

P.s Ett riktigt bevis på att du är lite för kort: Du ser ingenting i bio salongen för att alla är ett huvud längre, så du får sitta på en upphöjd "kudde" som är till för små små barn. Hehehehe........




Vilket helvete

JAG HATAR KILLAR! Döööööööööö, snälla.

Chill kväll

Ska just precis ta och åka till Emelie T för att spendera min kväll där med massa annat folk:)
God mat, lite dricka och bra musik i guess, alltid trevligt!

Ha en bra kväll.
Ni lär få se bilder i morgon, puuuuuuuuuuusss

Göteborg/Lidköping: DAG 3 Sola, bada och släktmiddag

Dåliga bilder från min mobilkamera.







Göteborg/Lidköping: DAG 2 Liseberg

Dåliga bilder från min mobilkamera.




Göteborg/Lidköping: DAG 1 Resan dit

Dåliga bilder från min mobil kamera.



Hummelsta


GODIS!


Läsa bloggar


Påväg


Vindgrejs


Framme sent på kvällen


Trötta syskon


Slappa i sängen haha

I just love it.. JUST LOVE IT!!





Äntligen en dator folks!

Japp de har det ju bara blivit mobilbloggande dom senaste dagarna, för varken jag eller Mickis har haft tillgång till en dator.
Men nu är vi hemma hos Mickis faster och fick låna hennes MAC dator, därav dom fina bilderna och den något pinsama videon;) Haha.

Nu har vi snart varit här i Lidköping i 4 dagar. Ibland känns det mer och ibland känns det som att tiden bara flygit iväg, vilket den också har gjort.
Vi har iallafall haft det super bra här nere.
Liseberg var väldans roligt, såklart. Men framför allt alla släktträffar som har blivit av några kvällar. Jag och Mickis har skrattat tills vi har gråtit i stort sätt. En humoristisk släkt har hon iallafall..... Erik, nya Björn Gustafsson ;) Haha. Sen har väl vårat intag utav kaffe haft en stor betydelse i våra skratttanfall också skulle jag tro hehe.

I kväll var det tänkt att vi skulle gå på bio, den nya Harry Potter filmen. Men det fanns bara utspridda platser och vi var ett rätt stort gäng, så det blir att hyra film och sitta här hemma hos Mickis faster med alla istället. Mysigt det med:)

Ni kommer att få en mer detaljerad information utav dagarna när jag kommer hem, tror jag. Om jag orkar berätta. Har ju iallafall varit duktig gällande att blogga från mobilen så helt bakom flötet har ni ju inte varit iallafall. Angående vad vi har gjort här nere alltså.. Haha.
Ni kommer även få en rejäl bildbomd. Eller kanske flera, för mååååånga foton har det tagits.

Men ha det gött så ses eller hörs vi i morgon.
(Ska på ett sätt bli najs att komma hem till Stockholm igen... FEEEST!!!)

Vblogg hehe..


Samma bilder och samma video som Mickis, i know :)

Just nu i Lidköping



Film time

Sitter just nu hos Mickis och Fredriks farmor och farfar. Vi ska kolla på film.. Det blev "the day the earth stood still". Den är sådär lagom bra vad jag minns, det funkar:) Idag har vi varit på stan. Det var ju torgdag idag, fast vi hittade typ ingenting på torget. Utan vi gick loss på gina t och h&m i stället. Jag fick med med två tröjor, ett par leggings och en jeans jacka hem:) Jag är nöjd. Sen så åt vi på en jätte god thai resturang.. Man fick hur mycket mat som helst haha. Vi alla blev väldigt över mätta, men som sagt jätte gött!! Men ja, nu ska vi se film. Ha det bra, puss

Mot stan

Vi hade en genom trevlig dag igår. Om man bortser från att Mickis mamma blev matförgiftad från i torsdags när dom åt ute. Plus att toaletten sjöng sin sista trudelutt. Men under dagen så repade sig både Gunilla och toaletten. Jag Mickis och Fredrik badade och solade hela dagen och mot kvällen så var vi hos deras farmor och farfar och firade lite födelsedagar med släkten där. Det var urkul.. Vi skrattde så att vi höll på att dö.. Jag och Mickis alltså, som vanligt;) Nu är det torgdag i lidköping, och vi ska shoppa:d

Mobilblogg2

Ligger just nu i sängen med Mickis bredvid mig. Vi två delar på en liten bäddsoffa haha, fast det var vårat eget val. Det är mysigt:) Mickis har så klart redan somnat. Fast det gör inte så mycket.. I bland är det bara bra för då kan jag bossa lite över henne i sängen (ta det inte fel hehe).. Tillex så kan jag putta ut henne på kanten och på så sätt få mer plats;) Elakt, i know. Dagen på Liseberg var skitrolig och nu är vi trötta.. Eller ja, inte jag som har svårt att somna. Berättar mer noggrant om dagen när jag har tillgång till en data. Puss och sov gött!

I love it

Nu är vi snart framme. Vi är iallafall i Göteborg nu:) Känns så bra! Vi har åkt förbi många skyltar på vägen. Bland annat där det stod Herrljunga och Borås på. Haha jag vet ju att Svenljunga också ligger där någonstans.. Hehe. Åkte även förbi Floda och Lerum.. Alla namn på skyltarna ger mig så mycket minnen. Jessica förstår:) Och nyss spelades låten "Dude looks like a lady"... Gosh.

Mobilblogg 1

Just nu så sitter jag i bilen tillsammans med familjen Magnusson. Vi är påväg mot Göteborg och Liseberg. Kommer att bli skit grymt. Det är gothia och många snygga killar hehe! Så typiskt mig och Mickis.. ;) Skriver om gårdagen/kvällen i nästa inlägg. Ha det bra, fast inte lika bra som oss;)

Mer Robin Bengtsson i musiksverige!

Ja det vart ju lite snack om Favorit Bengtsson i det förra inlägget och då kom jag på att jag har glömt att skriva en viktig, mycket viktig sak här i bloggen.

Det är nämligen så att Robin har fått skivkontrakt!!!!!!!!!!! Hur grymt är inte det?
SOM jag har längtat, helt sjukt. Jag är lycklig. Jag visste att han skulle klara det. Han är grym och ingen är mer värd detta än just han.

Vad jag inte riktigt har förstått är om han fått kontraktet tillsammans med bandet Area eller om det är något som han har skrivit på för sig själv. Men jag tror på det först nämnda.
Fast för mig kvittar vilket, det kommer att bli HUR GRYMST SOM HELST hur det än blir:)



Robin med bandet Area.

Mot GBG!

Ja ni läste rätt.
Har fått äran att få följa med Mickis och hennes familj till Lidköping :) Det är nåogt jag och Mickis har pratat om i evigheter, men sen började vi ju snacka om att åka till GBG med Emelie, Linn, Johanna och Emelie T. Men allt blev så krångligt så vi la väl ner dom planerna... Men började tänka på det nu igen när Mickis ändå skulle dit med sin familj. Men återigen så sket det sig.... Somsagt för mycket krångel.
Men ja, det blir av för min och Mickis del iallafall. Hade varit roligt om dom andra hängde med också, men det blir nog kul ändå.
Eftersom att jag trivs som fisken i vattnet med min Mikaela så är jag en lycklig Lisa.
Något som är lite sugit är ju bara att Favorit Bengtsson befinner sig på Malta och steker just nu, lite synd nu när man äntligen tar sig till Göteborg haha.

Jaja, jag ska snart åka hem till Mickis iallafall. Skulle ha åkt för ett tag sen, men fick packa om hela min packning för att lägga ner en jävla handduk. Jag är inte så smidig på det där med att packa alltså... Vart sur och rev ut allting haha.
Men jag ska iallafall skynda mig lite så att jag hinner med att njuta utav solen lite nu när den äntligen har hittat tillbaka till Stockholm igen:D
Mickis och Himer ligger redan och solar hemma hos Mickis, så tempo Lisa!!!

Ha det så bra allihoppa, vi hörs på måndag igen! Puss


Some pictuers..

Tänkte visa bilder från en kväll för typ en vecka sen.
Vi satt först hemma hos Jennifer på hennes balkong, där vi åt en god middag och satt sedan och snackade och drack i några timmar tills vi drog vidare på fest hos Mari's pojkvän. En as bra kväll!












12 & 13 Juli

Eftersom den 11:te inte direkt fick något slut eftersom vi var vakna hela natten, så fick inte den 12:te någon början heller.
Utan dagen flöt på, runt 11 på morgonen så åkte vi hem till Mickis och sen var vi där hela dagen. Låg i soffan och kollade på Life of ryan marathon. Inte helt fel.

Runt kl sex så åkte jag hem och duschade, åt lite och sånt. Sen tog jag moppen till mickis och sedan bilen med Emelie och Mickis hem till Emelie. Väl där så började vi dricka lite smått, snacka och sånt, sen kom Anton och himer.
vi hade en chill kväll med lite dricka och bra musik.
Dock så spårade det ut lite då alla började bråka typ haha, det vart värsta dramat. Nu i efterhand är det något jag bara garvar åt haha... Men kvällen bjöd på mycket skratt iallafall och det var väldigt kul från och till.
Runt kl fyra så kom vi alla i säng och ja, det har nog aldrig varit så skönt att få somna någonsin. En väldigt behövd sömn må jag säga!!

Gick upp runt kl elva idag och har bara chillat hos Emelie sen dess. Eller vi tog en sväng ner till Solna C också där Emelie skötte lite saker på banken och sen åt vi på donken och åkte sedan hem till Emelie igen.
Efter ett tag så var Anton tvungen att åka, han skulle hem och packa för i morgon åker han till Grekland i två veckor. Och Emelie som åker till Usa om cirka två veckor. Det var sista gången dom sågs på 5 månader.. Inte kul.
Emelie grät när dom sa hejdå och inte för ens då så slår verkligheten tillbaka och man inser att om två veckor så drar hon. Sen ser vi inte henne för ens till Jul, sen drar hon iväg igen. Vilket helvete. Fast fan vad grymt hon kommer ha det!!
Hon ska plugga i Californien och kommer få det bättre än bäst. Men saknad kommer hon absolut att vara.


Dom första fyra bilderna på Mickis, Emelie och Himer är tagna runt kl 7 på morgonen i går. Efter en hel natt utan sömn vilket resulterade inte lite konstigheter haha.









11 Juli. Bästavän's birthday!!

Japp, Mickis min älskade vän fyller nämligen år dagen efter mig. Det är inget annat än skitkul, för då kan vi fira tillsammans. Dock så har Mickis varit utomlands förra sommaren och den här med, just över min och hennes födelsedag. Men nästa år, då blir vi 18, förstå vilket jävla DRAG!!! Vi kan liksom fira tillsammans, hur perfekt som helst.
Aja, men i år kom hon hem den 11/7 på kvällen, så då åkte Mickis rakavägen hem till Emelie, där även Anton och Himer var.

Jag sälv kom dit lite senare.
Det första jag såg var en fin utsmyckning på dörren till lägenheten, tre ballonger som såg ut som en kuk haha. Det var skitkul för varje gång när någon öppna dörren så utbrast man "AKTA KUKEN!!", för att ballongerna inte skulle klämmas mellan dörren och väggen haha.
Även hela lägenheten var FULL utav ballonger till min stora fasa...
För er som inte vet så är jag sjukt, stört rädd för ballonger. Låter töntigt jag vet haha.
Men ja, jag är rädd för saker som smäller. Såsom ballonger och raketer/fyverkerier. Men men..
Vi började senare att fixa tacos och åt sedan, skit gott. Både min och Mickis favorit rätt i stortsätt.
Innan det kom även Linn och Linda hem till Emelie.. Jättekul att träffa bådatvå. Underbara jättejätte söta Linn hade köpt present till både mig och Mickis. Tack Linn<3

Därefter så åt vi en god tårta som Anton, Himer och Emelie hade gjort. Den var fan skit snygg haha!
Sen åkte Linn och Linda hem, och vi andra gjorde inte så mycket. Snackade och umgicks, fast det var skit kul. Så stört underbara människor. Så STÖRT roliga haha. Har skrattat mycket, mycket dom två senaste dagarna.

Vid tolv ungefär så bestämde vi oss för att dygna, ingen var speciellt trött.
Emelie bryggde kaffe som jag och Mickis slängde i oss. Sen gick vi ner till Statoil och Anton och Himer köpte redbull och Emelie köpte cola.
Och ja, sen började en lång lång natt. Haha!
Vi lyckades hålla oss vakna hela natten... Alla förutom Anton som sov i 3 timmar. Haha trötta jävel;)










Hello sunshines!

Tänkte vara en snäll Lisa och uppdatera lite om dom senaste dagarna. Jag har inte haft varken ork, tid eller lust till att blogga men nu jävlar:)

Min födelsedag var skitbra. Umgicks med vänner och familj :)
Ida kom hem till mig och tillsammans med min familj så åt vi en god middag men fick dock kasta i oss tårtbiten för att sedan ta oss till bussen som vi trodde att vi skulle missa.. Men icke. Vi hann med den.
I Stenh så hoppade Mari på och vi åkte hem till Mika. Det var redan lite folk där och fler dök upp under kvällen.. Vi var inte där så länge, kanske max 3 timmar. Jag spenderade mesta delen utav min tid inne på toan med Danne som promt, mot allas tillsägningar skulle bada i badkaret. Jaja, vi fick honom att inte bada i kläderna iallafall vilket var tur då han skulle hem samma kväll. Så ja där låg han och mös hela kvällen, full som en kastrull och pratglad.
Jag höll honom sällskap och satt och pratade med honom. Han ville ha i mig i badet, men där gick min gräns haha.
Men det var trevlig, roligt folk och kul att träffa Mika igen. Det var ju ett tag sen!

Runt halv tolv så åkte jag Mari och Ida vidare till Sandro som bodde lite längre bort. där var Mari's pojkvän Micke och några andra grabbar. Vi satt ute på hans terass och snackade i typ någon timme eller två. Sen började våran hemfärd. Kom hem till Mari runt 3, bra tid.
Kolla lite film och somnade sedan sött.

Fick ändast i mig ett ända glas vin den här kvällen, jag var otaggad på att festa, men var glad för det:) Tack alla som gjorde min dag till en bra dag.

Tog i stort sätt inga bilder under kvällen.. Har ju bara mobilkameran.
Ja ni läste rätt... Jag har nu fått en ny likadan mobil som jag hade förut. ÄNTLIGEN. Tappade ju min förra på tågspåret, men hade en försäkring och har nu fått en ny. Thank god. Det är otroligt skönt att slippa den gamla nokian som jag har användt i en månads tid nu. Mitt hat mot den mobilen är oändligt.

Här är några bilder.





Min dag

Nu har jag varit 17 år i hela 17 timmar. Hur känns det? Det känns inget speciellt faktiskt. jo visst så känner jag mig äldre, och ja självkart så känns det bättre att kunna säga att jag är 17 än 16. För det låter äldre.
Men egentligen är både 16 och 17 några meningslösa nummer.

Det är nu ett år kvar, ett jävla år kvar tills jag fyller ett betydelsefullt nummer. 18. Låt detta året gå fort. Ser inte meningen med det... Haha.

Jag har iallafall haft en bra födelsedag hittils.
Fick nyss ett jätte sött armband utav familjen.. Ett sånt där man ska sätta berlocker på. En perfekt present faktiskt. Nu kan jag börja önska mig små smycken att hänga på det istället.
Mamma och pappa hade valt ett varsit smycke som redan satt på. Pappa ett fyrklöver, prefekt! Och mamma valde en söt liten hund. Haha egentligen vet jag inte varför.. Men fan vad bra det sitter där det sitter. Det är sååå mamma och kommer alltid att påminna om henne.

Snart kommer Ida hit, vi ska äta gott och sånt där. Mari skulle egentligen också ha dykt upp, men hon hinner nog inte. Tråkigt. Men hon hoppar istället på samma buss som jag och Ida tar här i från sen.
Vi ska nämligen hem till en gemensam kompis till oss, Michaela. hon ska ha flyttfest för hon och hennes pojkvän ska flytta till Malmö där Mika har kommit in på en skola om jag nu har förstått det hela rätt haha.
Så ja, där ska kvällen tillbringas. Det blir nog bra:)



Outfit Födelsedag


Sweet Seventeen!! JAG FYLLER ÅR!!!!!





Detta ogillas!!!




Nämen? Vad är detta? Något jävla April-skämt? Nej inte i Juli inte.
Vad kan då detta bero på? Två utav Sveriges hunkar går och blir pojkvänner helt plötsligt.
Alltså Hugo Rosas och Robin Bengtsson.
Är det sommarvärmen som får kärleken att flöda? Tror icke det, då det regnar mer än aldrig förr just nu i hela Sverige.

Och alla bara "Like:ar/Gillar" detta... Men fan Lisa Nilsson 'Don't like/Ogillar" detta starkt... Hehe.


1958 -- forever



Hittade ett inlägg som jag skrev i min förra blogg för över ett år sen... Läs här.
Lyssnar samtidigt på Brooke's tal. Så äkta och man tror på varje ord hon säger. Känslorna tar över helt.
Fyfan.



I haven't really felt ready to say
goodbye yet,
but here goes.

You have been my inspiration since
i was a little boy,
You made me and a whole world
wanting to dance and sing
and breathe music.
You changed music forever, you
were and will always be music to
me.
And you will never die. The true
king of pop rock and soul.
And in my eyes the biggest artist
the world has ever seen.

Rest in peace Michael Jackson


- Darin

Sexigare låt än den här hittar du inte...


Du är den som får mitt hjärta att slå extra slag, den ända som lyckas.


Ett sista farväl..


Brooke Shields speech


Heal The World


Usher - Gone Too Soon
Så otroligt fint.


Paris Jackson Speech
Den finaste och mest gripande delen under hela cermonin enligt mig.
Så jäkla berörande.


Rest in peace Michael, en gång för alla.



Home..

Nu är jag och Jossan hemma hos hennes pappa i Duvbo. Lite små fulla men glada. Vi har haft en väldigtt najs kväll ute.
Lelle, Josy's pappa kom och hämtade oss för ett tag sen .Mindre glad, men men.

Nu ska vi strax gå och lägga oss.
Självklart så spelades "Save Tonight" på MTV när vi satte på tv:n. Känsligt, ohja......

Nu ska vi kolla på Michael som spelas på MTV. Innan vi drog iväg ikväll så kollade vi på hans minnesstund som visades på tv4. Tårögd  blev man ett antal par gånger ska jag tala om.

Michael i våra hjärtan föralltid!

Sov gott. Pusssss!

P.s Jag har kämpat med detta inlägg i typ över 30 min haha.....



 Lelle & Åsa när dom var unga. Mina andra föräldrar. Min andra familj, med andra ord:)

Just nu hos Josy






Outfit



Nu ska jag möta upp Josefine, vad vi ska hitta på är fortfarande en gåta. Men något roligt blir det iallafall.
Ha en bra dag. Pusshej

My heart is hurting today

Tankarna bara flyger runt som en jävla tornado i huvudet och kommer inte till sin rätta.
Jag sitter och äter på ett äpple och funderar på varför i helvete Mickis inte är hemma just nu.... Hon skulle ju förstå precis. Det skulle hon. Bättre än någon annan... Just utav det skälet att hon känner mig så väl och vet exakt hur jag känner kring detta.
Jessica förstår hon också, det vet jag. Det är alltså bara något jag vet. Kanske för att hon alltid förstår? Och det är så skönt att höra hennes teori om saken.

Men egentligen så hjälper inga ord om jag ska vara ärlig.... Jo för stunden. Men det ändrar inte på någonting...

Goodbye my hopeless dream.....

The botten is nådd.

Det här fick mig verkligen att falla. Jag har hamnat på botten. DUNS.
En jävla smäll.
Får nog räkna med en del blåmärken.
 Blåmärken på hjärtat...

En bättre bild på dagens outfit.



Hemma med en ny hårfärg.

Vid tre så var vi vid frisören...
Han var först mycket skeptisk till att göra mitt hår ljusare till en början, eftersom det redan är så slitet.
Men vi gjorde en avfärgning, så det bruna försvann och jag fick en mellanblond färg. Den funkar. Tror det blir snyggare med extensions i också. Fast jag och mamma ska ändå fixa lite ljusaljusa slingor i håret på lördag. Känns som att jag vill ha det lite ljusare på vissa ställen.
Sen kommer ju solen att göra sitt också, så det blir nog bra tillslut. Det är bara tålamodet som behövs... Vilket är lite segt ibland. Jag har inte mycket till tålamod jag.

Fast när jag satt där hos frisören så hade jag det... Tålamod alltså! Jag njöt utav att sitta och vänta på att det skulle vara dags att tvätta ur färgen ur mitt hår.
Kanske var det för att stolen jag satt i hade inbyggd elektrisk massage. Så sjukt skönt. Sen kollade jag på Tyra banks's show under tiden, och läste ett antal skvaller blaskor!!
Med andra ord så var jag i himlen.

Lillkusin och min farbror åkte nyss hem... Linn har tjoat runt med kattungarna heeela dagen. Eller ja, hon var fast vi dom när jag och mammsen åkte i morse och hon satt vi dom när vi kom hem. Haha gissa vilka som kommer sova gott ikväll? Jo kattungarna, såklart. Ingen har någonsin hållt på och flängt runt med dom såhär tidigare haha.

Snart är det middag... Det blir grillat kött med pommes och bea sås. Jättejätte göttttt!!

Saknar dig mitt hjärta.
Ca en vecka kvar tills du kommer hem nu va?
Jag längtar.

Frisören & Outfit

Har inte uppdaterat på ett tag nu. Inte haft orken. Inläggen blir så tråkiga utan bilder... Och bilder kan jag inte ta, för jag min kamera är sönder.

Men har iallafall spenderat dom senaste dagarna med Mari och Ida. Det uppskattas!
Vi hade tex en heldag i blåsjön för några dagar sen.. Sjukt mysigt!
Och igår vad vi och shoppade. Även Malin, Mari's syster var med:)
Fick med mig jättejätte fina saker hem:D

Men men nu är min farbror och lillkusin här och hälsar på.. Så nu ska jag äta korv höhö...
Ska iallafall strax, om ca en timme åka till frisören, jag ska nämligen färga mitt hår. Äntligen så händer det något angående mitt hår!!! Wiho.
Och i morgon så ska vi till ett annat ställe och sätta in extensions. Ännu mera wiho!!



Vet att bilden är super mega dålig och att min hand ser amputerad ut... Livet är inte lätt inte haha.
Där är iallafall dagens kläder.
En lång tubtopp från New Yorker
Vita shorts från H&M


Den där Katrin...

Haha jag skojar inte när jag nu säger att jag bokstavligtalat ligger på golvet och dör utav skratt. Lär detta så förstår ni vad jag menar!!!



RSS 2.0