Cryin' Won't Help You Now

I fredags så vaknade jag upp med feber, jag frös som en jävla gris. Men jag lät inte det stoppa planerna för den fredagskvällen. Först drog jag in till stan med Ida och Malin, shoppade och lite sånt sen åkte vi hem till malin och åt middag, fixade oss och sen var det partyparty.
En trevlig kväll trots att jag hade en konstant feberfrossa. Träffade även på Dessie the famous blogger som skulle på samma fest.... Haa-haaa.

I lördags så vaknade vi upp hemma hos Malin, tog det lugnt hela dagen, låg i sängen och lyssnade på musik. Malin färgade även håret på sin syster, mörkt och skit snyggt. Fan vad sugen jag är på att köpa mig en mörkbrun hårfärg och bara gå loss totalt. No more blonde. No more utväxt. Även fast jag får utväxt om jag är brunett med.
Min riktiga hårfärg är en färg för sig helt enkelt. Konstigt.
På kvällen blev det i alla fall fest hos Mickis, en riktigt lyckad sådan dessutom. Skit kul att träffa vissa personer igen!:)

I går vad jag bara hemma och tog det lugnt, sjuk som satan är jag. Jag vet att jag har fått det här från dagis eftersom att ca 4 barn gick hem med samma mående för veckan.
Dom gråter och mår dåligt, jag kramar och tröstar. Samtidigt så andas jag in alla bakterier, och eftersom jag har väääääärldens sämsta imunförsvar så slutar det såhär... Inte kul inte.
Tack gud för att alvedon finns, är nog allt jag kan säga.


Kände för att utöka julkänslan lite, och det är den här låten med Chris Browns härliga stämma perfekt för!:)


Nu blir det fest. Jag är sjuk och

5473311da17cffae23b8699669cf9e5d.png

Kolla varifrån!

Nu blir det fest. Jag är sjuk och har feber.... Så jävla illa. Men det blir säkert bra, i hope. Vi ska hem till adam som har 18 års fest. Puss puss


Direkt efter praktiken i dag så åk

0-177694afd1960978135e1c13b5898db5.png

Kolla varifrån!

Direkt efter praktiken i dag så åkte jag och mötte ida och malin, vi har gymmat och blev nyss klara. Nu ska vi hem till ida. Ses och hörs haters.


When It Isn't Like It Should Be

Jag är så jävla irriterad just nu. Sådär så att det kryper i kroppen på mig. Sådär så att jag vill göra någonting åt saken. Skrika fula ord, slå och smälla i saker. Men inte hjälper det inte.... Inte en gnutta.

Orsak 1 till irritation
- Har nu gått och väntat på ett paket från h&m i över en månad, som aaaaaaldrig kommer! Det skulle ha kommit den här veckan, men icke. Ringde till h&m. Systemfel sa dom. Jävla idioti sa jag.
Får väl hoppas på att det hinner komma innan helgen, annars dör jag lite inombords tror jag.

Orsak 2 till irritation

- Att du är en stor fet idiot. Tänka sig att jag insér det mer och mer för varje dag som går. Patetisk är du också btw... Bara så du vet liksom!:)

Orsak 3 till irritation

- Hungrig. Hungrig som ett jävla as.

Orsak 4 till irritation
- Att jag inte äger en fucking Sony Ericsson Satio.

Orsak 5 till irritation

- Att jag sitter här och skriver det nog mest meningslösa inlägget i bloggvärldens historia.

 


Jag har exprimenterat lite extra med mina naglar dom senaste dagarna/veckorna.

Rött glitter på topparna... Hade detta i några dagar tills jag insåg att det såg ut som om jag hade doppat naglarna i blod haha.

 

Då gjorde jag om dom och fixade en klassisk manikyr. Har använt ljusrosa och genomskinligt nagellack.

 

Hemma hos Ida i söndags så blev jag rastlös och målade på guldigt glitter på topparna istället.

So fierce!

 

P.s Det gör ont i hjärtat utav att se denna urusla kvalité på bilderna......
P.s2 Gief me Sony Ericsson Satio.....

The smell of poop......

Tråkig blogg Lisa. T r å k i g.
Ledsen för dålig uppdatering, men har inte haft så mycket att skriva om. Inte så mycket tid heller för den delen.

I söndags kväll runt kl nio så åkte jag hem till Ida, där även Malin var. Vi bakade, kollade på film, målade naglarna och snackade. Tjejigt va? Haha ja en riktig tjejkväll.
Jag spenderade även natten där. Och åkte sedan tillbaka dit direkt efter jag jobbat klart i går, då åt vi mat, bada bastu och åt lite mera mat haha. Sen på kvällen så var det träning som gällde... Skit längesen jag var med på en träning. Det kändes skönt att komma i gång igen.. Även fast träning gick skit. Har delade känslor inför allt det där. Men jag vill i alla fall röra på fläsket, så jag får stå ut!! Haha.

I dag har jag bara varit på dagis, rätt långtråkig dag. Tråkigt väder och gnälliga barn. Doften utav bajs är fast i min näsa. Tycker det luktar dagis-bajs överallt nu för tiden. Funtar på att börja spruta in parfym i borrarna, men jag skulle gissa på att det gör rejält ont, så jag får väl stå ut även i det här ämnet.
Jag har sluppit att byta bajsblöjor hittills och hoppas på att slippa det framöver också.... Hehe. Om jag ska göra det så kräver jag mun/näs-skydd med blommdoft och plasthandskar upp till axlarna... Sen är jag fit for fight :) Okej, kul samtalsämne.


Someone like you

NY LÅT!! Today heter den. Skit bra.

 

Dom körde Use somebody. Det uppskattades som fan! Det här är så bra så att jag ryser varje jävla gång jag ser/hör det. Talang folket, t a l a n g. Jag och Emilia har flipp där framme vilket hörs haha. Lara med! Haha söt är hon.

Jag lånade dom här två klippen utav Elin som stod bakom oss.

 


Förra gången Robin var i Valbo. I Januari tidigare i år. Hahahah galet. Men så jävla bäst..


I've got dreams to remember

Igårkväll så åkte jag hem till Emilia den fina. Vi glodde på idol och tog det lugnt. Senare på kvällen så ringde André och vi hade ett udda men roligt samtal i ca 20min sen så gick vi och la oss (jag och Emilia alltså haha). Händelserik fredag va?;) Vi somnade dock inte för ens runt tre och vi gick upp kl sex i morse om jag inte har helt fel.

Vi fick skjuts till stationen av Emilias mamma och tog sedan tåget till Gävle, det tog ett tag, men med Emilia med mig så spelar inte en lång tågresa någon roll. Vi kan nog ha roligt tillsammans vad vi än gör hahaha.
Jaja, vi var i alla fall framme först av alla i Valbo, inte så konstigt kanske med tanke på att vårat tåg rullade in på perrången kl halv tio i morse här i Gävle (Robin och Rickard skulle uppträda kl två hehe). Men det kändes bra att ha god tid på oss, slippa stressa liksom.
Tiden flög i väg och innan man ens hann blinka så stod dom två som jag nämnde några rader upp, på scenen framför oss.
Dom gjorde en g.r.y.m spelning ska jag tala om för er. Definera ordet GRYM!!! Dock bara 5 låtar. Men dom gjorde varje jävla låt med bravur. Jag gillar't!

Efter spelningen så var det signering. Och eftersom det var ett signeringsgigg så var det inte fullband, utan "bara" Robin och Rickard. Signeringen fick Robin dock sköta själv så vi höll rickard lite sällis där bredvid scenen medans vi väntade på att kön skulle bli mindre och sen gick vi fram. Robin ritade ett självporträtt på min singel, och hans hus på Emilias singel hahaha.
Jaja, sen drog männen och vi satt kvar och väntade på vårat tåg som skulle gå typ fleeeeera timmar senare. Signeringen/spelningen var slut strax efter tre skulle jag tro, och vårat tåg gick kl halv sju. Lyckat!:D

Nu är jag i alla fall hemma. TRÖTT!!!


Hej tomten...........

I går när jag och Emilia var på centralen för att fixa biljetterna så hade dom ställt upp en massa telia/idol-montrar där, så nyfikna som vi är så gick vi dit och kollade.
Dom hade flera små runda bord med mobiltelefoner på och självklart hade dom min älskade Sony Ericsson Satio uppe. Jag dog lite. Jag är kär gott folk.... Den har ALLT jag söker och det blir nog ett frieri från min sida snart alltså. Haha nej men ärligt, jag vill ha den. Vill vill vill. Vi stod typ där i en evighet jag och Emilia och pillade på den där fina saken haha.

"Vill ni ha hjälp tjejer?"
".. Jag är kär i den här mobilen..."
"Jadu, den är ju rätt söt!!"


 


Ashes of dreams you let die

Vilket jävla skit väder. Riktigt kallt och blött. Regn regn regn.

Stan i dag i alla fall... Kom iväg hyffsat och missade inte bussen (hann fram typ en sekund innan, way to go Lisa!) och tänkte att jag kanske kanske skulle klara mig igenom den här dagen utan problem. Jag sätter mig till rätta på bussen och kopplar in hörlurarna i mobilen så att jag kan lyssna på musik. Allt gick alltså fin fint! Tills jag ska skicka ett sms till Emilia och säga att jag bärjar närma mig. Men gick det? Svar nej. Hela comviqs jävla skitnät har varit nerlagt från och till under eftermiddagen. Kanon kul!! Det kom ju sådär lagom passande när jag liksom ska möta Emilia. Allt vi vet är att vi ska ses på centralen och centralen är ju liksom inte så puttinuttigt litet. Men jag ringde som en dåre och fick tillslut kontakt och kunde förklara för Emilia att det var problem med mobilen, vi bestämde en plats på centralen där vi skulle ses och mycket riktigt så stod hon där när jag kom fram. Woho!
Sen gick vi och köpte biljetterna, det gick på lite mer än trehundra. Berättar mer ingående om vad vi ska med dom biljetterna till sen!:) Kul blir det i alla fall. Som vanligt.

Sen sa jag och Emilia hejdå till varandra och jag gav mig in på nästa projekt. Att försöka få tag på Ida eftersom jag skulle möta henne och hennes två lillasystrar på Ekerö runt kl 6. Men jag fick tag på Ida och allt löste sig. Vi kollade på Jonnas gitarr-uppvisning som sagt, och hon var jätte duktig!:D (Jag vet att du läser det här Jonna, så ta åt dig!;)). Hon var väääääldigt nervös under hela "showen", så när det var slut började hon blöda näsblod haha. Hon är rolig hon!

Nu sitter jag i alla fall här hemma, har nyss kollat på paradise hotell, eller okej det slutade för typ en halvtimme sen. Men bra är det i alla fall... Ett program i min smak haha.


I bilen påväg hem för några timmar sen. Hahahaha. Klockrent med Jonna och hennes papperstuss i näsan!


Hi haters!

 

Nu ska jag snart ta bussen in till stan där jag ska möta Emilia, vi ska köpa tågbiljetter tills på lördag. Kanoners!

Sen ska jag skynda mig ut mot Ekerö igen för Ida smsade nyss och fårgade om jag ville följa med och kolla på Jonnas gitarr-uppvisning. Klart jag vill haha. Fast det kommer bli tight gällande tiden, men jag får helt enkelt stressa lite. Vi hörs nog när jag kommer hem igen.. Tillsdess så bjöd jag på lite snygga bilder som ni kan glädja er åt. Hahahaha... PÖSSSS på rumpan!


Uttråkad

SENASTE.
Du pratade i telefon med : Pappa
Du smsade med :
André Egbo
Du pussade :
Andreas
Du åkte bil med : Pappa
Du gick promenad med : Vovven
Du msnade med : Jessica
Du skrattade med : Emilia, eller mamma
Du åt mat med : Mamma och bror
Du sov i samma säng som : Ida
Du gick på bio med : Mickis tror jag



Nu är det dags för sängen. Blir nog hemma från dagis i morgon också, men måste ändå in till stan för att möta Emilia och köpa tågbiljetter. Jaja, puss och sov gott.




The trick is to keep breathing

Joshua Radin - Closer


Jag vill skriva av mig. Jag vill att allla mina tankar som jag har i huvudet ska rinna igenom kroppen, ut till fingrarna och dansa över tangentbordet och bilda massvis med kloka meningar som jag sedan kan publicera här. Men tydligen så är det inte så lätt... För ändå har jag suttit här med en helt tom och vit sida framför mig i en evighet nu.

Allt jag ville få sagt var egentligen bara att jag är såååå jävla trött på allting. Jag är trött på att bli sårad och jag är trött på att jag tillåter mig själv att bli sårad. Att jag tillåter mig själv att ens bry mig. Jag är också jävligt trött på att det är så mycket problem just nu, det finns så mycket saker jag vill göra men knappt hälften kommer gå.

Jag har insätt att jag hatar att skriva inlägg som det här. Att jag hatar att visa mig svag.

 


Saknar sommaren enormt mycket.

 

Har även funtat på att bli brunett igen....


P.s Saknar Gabi den sötnosen också för den delen!!


We Three (My Echo, My Shadow and Me)

Jag är en sjukling som aldrig verkar bli frisk. Inte coolt alltså. Känns ju sådär att jag nu inte har varit med på träningen på.. hmm.. ska se nu... EVIGHETER!!! Men jag smsade Stefan (tränaren) och berättade läget, han sa att jag inte skulle komma tillbaka för ens jag var helt frisk. Det var klokt sagt utav Stefan det.

Jag har alltså inte varit på dagis i dag.. Blä. Saknar dom där små skitungarna. När vi ringde och sjukanmälde mig tidigt i morse så sa dom precis som Stefan, att jag inte ska komma tillbaka för ens jag är helt frisk, för om jag är förkyld så är jag även ännu mera mottaglig för allt crap som småbarnen bär på. Så jag blir nog hemma i morgon med. Men jag fick även en massa beröm från Åsa, min handledare. Hon tycker jag är såååå duktig och barnen tycker om mig såååå mycket.
Haha alltid kul att höra för jag trivs ju verkligen. Älskar ju barn. Det finns bara ett minus, och det är att jag praoar på ett dagis här ute, dvs att det tar skit lång tid in till stan and so on. Jag som har en massa planer för veckan börjar nu bli orolig över hur jag ska hinna till allting i tid när jag liksom slutar tre på eftermiddagen och det tar ju i alla fall en timme in liksom. Segt. Men det är även ett plus, jag slipper gå upp sådär mega tidigt på morgonen, en timme innan jag börjar räcker. Det är skönt. Så det går att se det hela på två olika sätt. Vet dock inte vad jag föredrar.
Jaja lite väl mycket dösnack nu kanske...


En låt som jag diggar sådär lite extra mycket just nu.. Den är näääääijz!

Mitt hjärta och min själ hör ihop med ditt hjärta och din själ.

(Vissa klipp är riktiga oldies... Haha)

 

En sak är säker, och det är att jag saknar dig. Hela dig. Och allt vi alltid gjorde tillsammans. Framförallt att skratta...


Glöm inte att vi två älskling är världens finaste kombination. Alltid.


The good-guy-picture of you dies in this one

Du är crap all way through.
Det är du. Oooohja, det är du fan.
Sådär så att det nästan skriker om det, yes. Så är det faktiskt.


En glad Lisa tar steget in i ett friskare liv...

Hahah okej rubriken är nog lite överdriven. Men glad är jag. Pappa har tagit hem flera plattor med Vitamin-drycker!!! ... Och nu när han vet att jag uppskattade det så ska han ta hem ännu flera har han lovat.. Om han gör det så ska jag ge bort en platta till Jessica, det lär hon gilla!! Visst Jessis?;)


Juuump on board. Take a ride yeaaaah ... (8)

Erik och Tove's duett i kväll var något extra.


Wanna make out?

Okej. Kolla från 03.00 och framåt.

Robbie Williams är jävligt härlig, skön personlighet och en riktigt bra artist. Och ja, han är ta mig fan lite sexig också. Fatta lyckoruset för den där bruden hahaha. Kolla på klippet så förstår ni vad jag menar...


Champagne for my real friends, real pain for my sham friends


Forever and almost always

Jag är ingen kanon bloggerska jag inte. Men helt ärligt så har det inte hänt sådär överdrivet mycket saker i min vardag dom senaste dagarna. Har mest spenderat min tid på dagis och sedan hemma.

Idag började min dag på ja, dagis som sagt, som vanligt, det flyter på bra och jag trivs som fan. Härliga ungar!!
Jag fick lov att gå lite tidigare sen i alla fall för jag skulle in till stan med Emilia och även jessica valde att följa med oss. Sen träffade vi några härliga bandmedlemmar från något band som vi inte kände till... Tror att han killen från idol sjunger i det bandet, han som kom trea... Juste Robin Bengtsson tror jag han heter! Haha, okej förstå ironin.
Först smsade jag André och då kom han och Larre ut, vi följde med dom till 7eleven till att börja med och sedan vidare till Ica, väl inne på Ica så gick vi runt där ett bra tag. Allt för att André skulle ha sitt godis... ;) Sen gick dom in i studion och fortsatte att jobba lite med låtarna till albumet, och efter ett tag kom Robin så umgicks vi lite med honom. Alltså en väldigt trevlig eftermiddag, med mycketmycket skratt..... Som vanligt när man är med Emilia!! Och Jessica såklart, men den stackarn hade däremot väääldigt ont i sina fötter, för hon hade högklackat och vi frös en aning. Inte lätt inte haha.


När vi sa hejdå till Robin så ville han att jag skulle ta en foto på honom när han såg stentuff ut genom glasrutan... "Här låter jag dig ta ett avslutningsfoto.... Och så filmar du!!" Haha jag gillar't.


Jag och ida solar. Najs med lite f

7c42f2614f1f842aae9e217985df18d2.png

Kolla varifrån!

Jag och ida solar. Najs med lite färg. Förutom det så är det inte mycket med livet som är najs just nu... Är skit depp på allt. Blä.


JAG VILL HA!!!!! VILL VILL VILL!!!!

Jag har alltid velat prova på en mobil med touch, men inte vågat bara för att det med all säkerhet skulle bli väldigt krångligt. Men nu när sony ericsson har kommit ut med en ny touch-mobil (som dessutom är JÄVLIGT snygg) så skulle jag så jävla gärna vilja prova. Kul med förändring, säkert krångligt, men det känns bättre när det är en sony ericsson för dom mobilerna kan man ju utantill i stort sätt. Fan vad sugen jag blev på den här mobilen.... Hehe pappa jag vet att du läser min blogg ibland.........


Ligger och kollar på the hills jus

5dc1b7c46dce4ac6ca730fdb856dfbd2.png

Kolla varifrån!

Ligger och kollar på the hills just nu. Gillar't!


Toodels!

Nu åker jag in till stan och möter Emilia!


Kärlek till den här mannen

 

<3


The worst day since yesterday

Nu är mitt hår ca 1dm kotare. Kände för lite change... Det syns dock inte så jätte mycket. Tror jag. Har inte platatt det och fixat det något, men ni lär ju se det på bild inom en snart framtid i alla fall.

Just nu sitter jag och väntar på lille Ida som ska komma hit och kolla på Idol med mig, sen ska vi nog sola. Får se om jag lyckas hitta tre tior bara. Alltid samma problem med dessa tior haha...
Det blir i alla fall en hemma kväll, jag är fortfarade förkyld som en jävla åsna. Alltså ärligt, det håller inte... Det var stört längesen jag kände mig riktigt riktigt frisk. Jag kan lova er att jag har varit förkyld/sjuk mer än hälften av mitt 17åriga liv haha. Kanske inte, men det känns så. Att jag har ett dåligt imunförsvar är en sak som är säker i alla fall.

Nu till något helt annat..... Idol ofcourse. Vem tror ni lämnar i kväll? Själv tänker jag inte ens svara på det, för jag har ingen aning. Vem som helst kan åka helt enkelt. Det fick vi bevisat när Hocker the fucking rocker fick lämna förrförra fredagen. Men mina vänner, jag ska då ta och tala om att det går bra för honom ändå.... ;) Han och hans band Trifly är på G, just so you know!!
I kväll är det ett jävligt bra tema i alla fall. Idolerna har fått välja vilken låt dom ville. Ända regeln var att låten skulle vara världens bästa låt, enligt dom själva. FÖRSTÅR NI VAD SVÅRT? Jag skulle aldrig kunna välja en ända låt som jag måste utsé till världens bästa.


Maybe I was naive, got lost in your eyes

Jag har varit väldigt väldigt förkyld ett längre tag nu. Just själva förkylningen är bättre nu än förut men det har fortfarande inte försvunnit helt. Men nu mår jag piss, jag fryser och har ont i kroppen. Börjar nog bli sjuk, inte bara förkyld utan liksom sjuk. KUL!!!!

Dagen har gått skit snabbt i alla fall, det är gött. Vädret har dock varit vidrigt. Det spöregnade i morse, eller snöblandat regn kan man väl säga. Skönt tänkte jag, då kanske vi inte är ute med barnen nu på morgonen som vi brukar och är i stället kanske inne i värmen. Men icke sa nicke.. Eller nej inte Nicke, utan dagisfröken Åsa var det faktiskt som sa det, vi skulle alltså istället ut i skogen med alla barnen. Samtidigt dessutom. Vädret = KALLT. Alla barnen samtidigt = KAOS.
Men vi var inte ute så länge, vi gick in efter ett tag och ja sen så flöt dagen på bra. Jag har byggt en massa med lego i dag, konstigt nog så är det fan kul haha.

Jahaja, men mer än såhär har jag nog inte att berätta för er. Det händer liksom inte så mycket mera. I helgen bli det fest hoppas jag på i alla fall. Man är ju lite små sugen.... Och för övrigt så vill jag bara ha måndagmåndagmåndag.

Heippa!



BIG NEWS! BIG NEWS! BIG NEWS! BIG NEWS! BIG NEWS! BIG NEWS! BIG NEWS! BIG NEWS!

And love will always be the guiding force in our lives

I natt drömde jag en helt underbar dröm. En sån där dröm som man bara inte vill vakna upp ur. Allt var som jag ville att det skulle vara. Allt var perfekt. Så där fruktansvärt jätte perfekt! Jag hade en sådan grov ångest i morse när jag var tvungen att kliva upp. Jag ville ligga kvar i min varma säng och drömma vidare...

Dagen på dagis har gått bra i alla fall, timmarna bara flyger i väg. Jag kommer dit kl nio, då är vi ute en stund eller så är vi inne med barnen och dom springer runt som galningar och leker. I dag fick några av dom bada balja, super lyckliga och skit söta haha. Dom gör så stört roliga miner när dom får vatten i ansiktet, det är väl ovant för dom i guess, dom blir chockade, arga, förvirrade och glada på samma gång. Tänk er alla dom uttrycken i en tvåårings ansikte samtidigt, jävligt charmigt kan jag tala om haha.
Sen var det dags för lunch, inte så gott och dessutom lite extra kladdigt då det fans creme freiche att lägga i soppan. Efter maten skulle alla barnen utom två stycken sova i mysrummet. Och jag kan lova er att rummer är ta mig fan riktigt mysigt. Madrasser över heeela golvet, lysande stjärnor i taket och massa täcken och kuddar. Sen efter det så blir det mer lek och sedan mellis, ännu mera kladd med yougurt, smör och allt sånt. Sen gick några barn ut medans några var inne. Jag fick vara inne med ett gäng. Skönt. Det är så svinigt kallt ute just nu. Olidligt. Jag MÅSTE skaffa mig en vinterjacka. Jag vet vilken, men måste bara tjata på mamma och pappa haha.
Jaja, vid tre åkte jag hem i alla fall och just nu sitter jag och väntar på maten som vanligt. Jag har tråkigt. Blä.
Längtar tills nästa Måndag. Harry B James it is!!

Haha vilken dagisfröken va?


I'm a fan!

Hittade nyss den här gruppen på FB. ÄLSKART!!! Jag trodde verkligen att jag var den ända som verkligen HATAR p-gubben haha. Den känns bara så jävla dryg.


I made it! Haha

 

Första dagen på dagis i dag då, det gick kanon. Jag lyckades väl charma barnen, för dom var snälla mot mig haha. Dom är verkligen så otroligt söta. Eller vissa av dom. Två år och bara jätte gosiga...

 

Har faktiskt suttit ute i en sandlåda en hel del i dag. Bakat sand-kaka efter sand-kaka haha. Kallt tänker ni då... JA skit kallt. Dessutom så har jag väl sand innanför varje jävla klädesplagg just nu haha. Sen precis som jag nämnde för André också så känner man sig inte så jävla attraktiv när man står och dansar till "små grodorna"... Känns väldigt löjligt. Men vet ni vad? Det gör inget.. För vilken plats passar det bättre att vara löjlig på om inte ett dagis!;) Jaja, det är kul i alla fall. Nu vet ni det...

 

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar.. Jag är skit hungrig. I dag blir det hamburgare. GÖTT!! Sen i kväll är det Desperata hemmafruar på tvn. Kan det bli mer perfekt? I stort sätt inte haha.


Outfit Tisdag


Robin, Rickard och André innan signering i Katrineholm

Taktikgenomgång!;)

Haha sååååå värd att se, ni lär få er minst ett skratt i alla fall... JAG LOVAR! Kolla!!

 


A promise, like a reward for persisting through life so long alone.

Klockan ringde redan 05.00 i morse. Fast jag klev upp vid 06.55.
Det första mamma fårgade mig när jag kom upp var om jag var trött. Dum fråga när det typ stod bokstaverat i min panna. Fyfan.. Har gått runt med en sådan sjukligt seg känsla i kroppen i dag. Känns som att jag inte har sovit på flera dygn. Har ju iofs sovit dåligt nu i helgen, men trodde att min och Ida's rejäla sovmorgon i går skulle göra så att min kropp kom i kapp lite med sömn, men icke.

Strax efter kl nio så var jag i skolan. Vi har egentligen prao nu men skulle ändå samlas där för att hämta lappar och få massa information och sånt. Sen direkt efter det så åkte jag hem igen.. Kom hem runt tolv skulle jag gissa på. Har inte gjort så mycket mer i dag, bara tagit det lugnt liksom. Med tanke på att jag nog är världens tröttaste människa.
Har mest legat i sängen, kollat tv och smsat med en viss herre som får mig på bra humör. Sånt gillas!

I morgon börjar min prao på dagis. Ja det blev dagis, hade liksom inget annat att välja på tillslut. Men det gör mig inte så mycket, jag gillar barn och trivs där eftersom jag har praoat där förut. Sen kanske jag byter praktikplats dom sista veckorna, får väl se.
André's förlsag om att jag ska praoa hos honom står fortfarande öppet... Hahah. Nej men, ah om jag nu hittar något annat som kanske är lite mer media inriktat så byter jag väl från dagis liksom.
Jaja nog pratat om det..

 


Outfit Måndag

Jävligt ren spegel hehe....


Lördagen den 31/11 (varning, långt inlägg)

Det började med att jag inte kunde somna på kvällen/natten innan. Skulle ju som sagt upp kl 5, och ja jag gick upp kl 5 efter typ en timmes sömn. Men jag var fan pigg för det, pigg och taggad och förväntansfull inför dagen.

Runt kl halv sju så sätter jag mig på bussen från Jessica som tog mig till hässelby strand, sen tog jag tunnelbanan till centralen och där väntade jag på pendeltåget som Emilia redan satt på som skulle gå 07.40 och ta oss till södertälje hamn. men inget jävla pendeltåg kom, tiden blev bara ändrad till senare och senare.
Sen smsar Emilia mig och säger att pendeln bara står still och att det tydligen är något teknisktfel... Kuuuuul. Vi båda får panik. Efter ca en halvtimma så kommer äntligen pendeltåget till Centralen och jag hoppar på och möter Emilia. Vi sätter oss ner och bara asgarvar, vi skrattade typ konstant, fast egentligen var vi SKIT SURA för vi skulle nu missa vårat tåg från södertälje syd som skulle gå 08.52. Haha André tyckte vi var riktigt klantiga... Men det var ju liksom inte vårat fel;)
Tillslut så kommer vi fram till södetälje hamn men har ändå missat bussen som skulle ta oss till syd så vi började gå.. Då händer nästa sak, min väska går sönder. Haha då börjar vi bara att asgarva och känner liksom att detta var inte våran dag direkt... I samma veva som jag har sparkat till väskan hårt som fan i ren ilska så kör det förbi en bil. jag börjar vifta med armarna och trott eller ej men bilen stannade. Då fick vi skjuts till södetälje syd av ett äldre par. Dom var på bra humör och likaså vi som egentligen bara satt och skratta.
När vi kom fram till syd så kom vi fram till att beställa nya tågbiljetter eftersom att vi redan hade missat vårat andra tåg.
200 spenn gick det på (vi betalade alltså typ 300 kr för bara ditvägen haha...) och ca en timme senare var vi äntligen påväg till Katrineholm.

När vi kom fram så såg vi stortorget direkt från perrången och hörde redan då killarna soundchecka.
Runt halv elva så började dom spela på riktigt och jag säger bara, fyfan vad bra dom är! Mer behövs inte sägas liksom.
Dom spelade i två omgångar med en paus emellan och sen efter det blev det signering. Sköna grabbar alltså, jag och Emilia stod typ bara som två fån och skrattade. Fan vad vi skrattade den här dagen.
Och vi har även kommit fram till att vi nog ska starta en grupp på facebook som heter "Hur ful är Robin Egbo's autograf? 100% ugly!" HAHA.

Efter signerinen så stod vi typ bara och snackade med Robin medans resten utav bandet plockade ihop grejerna och packade in i bilen. Sen så hade jag och Emilia ca en timme kvar tills vårat tåg skulle gå så då gick vi med bandet och fikade på något café där i Katrineholm. Riktigt trevligt faktiskt! Där satt vi i 45 min sen var vi tvugna att gå till tåget och åkte sedan hem.
En förjävla bra dag ska ni veta. Riktigt jätte kul. Tack finaste bästa Emilia! Och tack till Robin och bandet.

Väl hemma i Stockholm igen så åkte jag till någon mcklubb i solna där min farbror skulle ha sin 50års fest. Det var jätte kul det med faktiskt. Först träffa släkten igen och sen kom även min favo-Ida dit så det blev en skit lyckad kväll/natt. Robin Eriksson som var med i Idol förra året var även där och sjöng med ett av sina band. Han kände faktiskt igen mig och vi snackade en hel del. Han gjorde i alla fall en jävligt grym spelning och jag tror fan inte att det var en ända person i lokalen som satt ner. Dom körde en massa rockcovers och med lite alkohol i kroppen så stod även jag och Ida och dansade haha..... Sen att det säkert inte såg riktigt klokt ut är en annan femma!;) Hehe.
Vi kom hem runt 3 tror jag, efter att jag hade tjatat på mamma som en jävla galning. Men jag var så sjukt jävla jätte trött så jag orkade knappt stå upp.
Jag sov i alla fall hos Ida, hon var ensam hemma. först åt vi massa mat och sen la vi oss i sängen och kollade på "Lotta på bråkmakargatan" haha. Fast vi stängde typ av efter tio min och somnade direkt. Jätte skönt. Sen vaknade vi runt tre i dag hehe......

En bild från fikat. Mer bilder kommer sen!


RSS 2.0