Hahahaaaha


Söt beeebizzz


Lördag

Helg!!!! Lov!!!!!!!! Riktigt gött måste jag ju bara säga.

I dag gick jag upp hyffsat tidigt, åkte med mamma och pappa och hämtade alla Neo's saker. Så som säng, matskålar, koppel, halsband, refläxväst, och andra kläder. Riktigt fina saker, och man kunde verkligen se hur nöjd han var när han fick lite av "sitt eget" hit :)

Sedan fick jag skjuts till hby där jag hade bokat tid för att sätta i nya extensions. RIKTIGT skönt med nytt, mitt andra var sjukt slitet och hade växt ut en rejäl bit. Så nu är man ny och fräsh på skallen igen då haha.

Kvällen har spenderats hemma, med en god skaldjusmiddag och melodifestivalen. Fasiken vad rörd jag blev av Anna's framträdande och när hon sedan gick vidare till finalen med mest röster! Ett stort grattis!:)
Kul tjej tänker ni nu, som sitter hemma varje helg och kollar på melodifestivalen som en annan 40+:are liksom. Haha, men det är ju så jävla mysigt. Kan inte rå för det. Men jag ska inte ljuga....... FAN så sugen jag är på fest just nu. Det var ett tag sen. Hoppas innerligt att det blir något nu under lovet. Annars tar man väl igen det ganska rejält i sommar.... Fylla 18 barre och sedan en utlandresa. Den här sommaren kommer bli kalas!


---> Viktigt meddelande <---

Detta gäller dig som har förnamnet Jessica och efternamnet Ekman, och bor på Brandövägen i Hässelby.
Du är här med förbjuden att åka iväg över hela sportlovet, då det är så att du behövs här hemma väldigt mycket mer. (I need you). Så packa upp väskan och avbeställ skidutrustningen. Pleeeeeeeeeeeeeease!

21.01


SOMMAREN ÄR EFTERLÄNGTAD


Nytt

Jag har som ni med all säkerhet ser, gjort om i bloggen lite. Vart inte nöjd för fem öre, men det får vara såhär tills Paula orkar fixa något annat till mig haha. Låter ingen annan göra mina designer, för Paula är gryyyyyym!:)

Dom senaste dagarna har jag varit hemma. Hemma. Hemma. Och anledningen till det är ju för att tunnelbanan inte har gått. Visst, dom har satt in ersättningsbussar, men jag har verkligen inte känt för att ge mig ut och kriga bland tusentals annat folk i det här vädret.
Men ja, nu går i alla fall tunnelbanan, fast med förseningar. Bättre än inget. I morgon ger jag mig i väg till skolan, så får väl se hur det går. Ska bli riktigt skönt att träffa folk igen. Känner att jag är i behov av det efter att ha gått runt hemma hela veckan och gjort absolut naaada.


Cheryl Cole feat. Will.I.Am - Heaven


Från min synvinkel

Jag börjar nu insé att alla mina vänninor har skaffat sig män som dom är helt tokkära i, allihoppa.
Alla är lyckliga och överöser mig med meningar som "Lisaaaaaaaa, han är så jävlaaaaa underbaaaaaaaaar", "Lisaaaaaaaa han är så sjukt jävla bra i sängen också!!!" och "Lisaaaaaa jag är så kär, det är så jävla rättttttttt!!! Lisaaa jag lovar, så jäävla rätt!!!!".

Well, i'm happy for you. Men kvar är då jag.. Singel som alltid. Men jag vet att det inte är någon annans än mitt eget fel. Jag klarar inte av att bli kär. Jag fattar tycke för en person, det pirrar lite i magen, jag blir glad, tänker på mannen i fråga i stort sätt den större delen utav min vakna tid. Men sen tar det stopp. Tvärstopp. Mer än så blir det inte, för allt vänder till det motsatta. Jag tröttnar helt enkelt. Jag lägger aldrig ner garden.
Förjävligt, ja visst. Men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka att det är tur att det är så. För så som jag har blivit sårad just när det gäller kärlek är det tur att jag ens kan kolla åt killars håll nu för tiden haha. 
Jag kan bara se tillbaka på gamla ex och vad som har hänt, så vet jag att jag kom rätt lindrigt undan känslomässigt. Besvikelse fanns där, men känslor som äcklad och riktigt jävla arg tog över rätt snabbt.
På så sätt kan jag skatta mig lycklig över att ha den förmågan att jag inte har så lätt för att bli kär. Men samtidigt tror jag att när den rätta visar sig så kommer alla dom där känslorna komma på en och samma gång för mig.. Låter sådär töntigt klyschigt, men jag tror faktiskt att det är så.


17.43


The blind side


Sunday evening

Jag vet att bloggen är väldigt cheesy just nu och handlar i stort sätt bara om Darin och hans medverkan i melodifestivalen. Men jag har inte så mycket annat att skriva, då jag har tagit det lugnt i flera dagar nu. Inga nya bilder och ingenting att berätta dvs. Dessutom så är det här med Darin och melodifestivalen jävligt stort för mig, så ja... haha.

Har för det mesta bara varit hemma och lärt känna lillplutten, Neo. Allt går fin fint och han på riktigt avgudar mig. Det känns skitskumt och jag blir lika förvånad varje gång jag kommer hem och han blir helt utom sig av lycka. Springer runt i cirklar, skäller osv haha.

I kväll blir det mys framför Wallander tror jag. Dock så har jag blivit en riktig tönt gällande läskiga filmer på sista tiden..... Klarar verkligen inte av att kolla. Stänger av ljudet, vilket hjälper lite haha.



Pluttis


Grattis, du gjorde det felfritt. Riktigt bra!






Nu gäller det




Tjuvlyssna på låten redan nu


Lilla Neo


Den här lille spillevinken kom hit för ett tag sedan med sin matte.
Det hela började med att jag och mamma svarade på en annons på blocket om honom i början av denna veckan. Hans nuvarande matte kan inte ha kvar honom pgr utav tidsbrist och så vidare.
Så hans matte och hennes pappa kom hit och meningen var att vi skulle få hälsa på honom, lära känna honom lite dvs och sen skulle han föja med dom tillbaka så att vi alla får tänka på det. Men det slutade med att han stannade kvar här. Förhoppningsvis så kommer det förbli så också.
Men vi ska ha honom på prövotid i ca två månader nu och sen får vi se. Hittills så har allt gått jätte bra och vi får hoppas på det bästa. Så länge det känns bra för oss, Neo och hans matte så blir vi nog dom nya ägarna.
Måste jag ens säga att han är bland det sötaste jag har sett? Lilleplutt!


2 dagar kvar








Glamourama






I går kollade jag igenom alla programen utav Glamourama. Riktigt härliga och roliga tjejer faktiskt! Tryck på videon om ni vill se det första programet.


Who doesn't love to laugh?





And you know i'm lyin' when I say I love you


Fight For This Love


This is a bump in the road

I går mådde jag prima skinka. Allt kändes så lätt. I morse hade jag samma känsla, att livet bara rullar på och att allt går så bra.
Men nu är jag nere i samma jävla svarta grop igen. Där allt är mörkt och där jag inte ser någon mening med någonting. Förjävligt med andra ord!!
Saker och ting blir inte som man hoppas och jag får bara en sån grov jävla ångest.

I morse skulle jag ha gått upp kl 09.00 men min morgon började redan kl 07.25 utav den enkla anledningen att Darin gästade "vakna med the voice". 
Riktigt kul att se. Längtar som en galning tills på Lördag då han ställer upp i Melodifestivalen med låten "You're out of my life"!

När Darins tid i tvrutan var slut så gick jag och la mig igen med tanken på att jag inte behöver ställa något alarm för att jag ändå inte skulle somna om. Pang sa det så sov jag min djupaste sömn. Vaknade igen ca en halvtimme innan bussen skulle gå. Sprang in i köket och gjorde mig en toast. På med osten, skinkan och sist men inte minst grillkryddan som jag med glädje öste över hela mackan, eftersom vi inte har haft det hemma på evigheter. Och ja, när hela mackan är dränkt i det jag trodde var grillkrydda så insér jag att någon smart jävel har hällt i vitpeppar i grillkryddeburken. Typiskt min mamma att återvinna saker och ting och använda dom om och om igen.
Men ja, min toast blev ju sådär lagom god.

I skolan hade jag bara en timmes matte. Börjar faktiskt förstå någonting. Överlycklig tjej kan jag tala om!

We all must go through it sometime

Dagen började kl elva med matte. Vi skulle ha test, men det var dock bara jag, Jocke, Tullan och Simon där från början. Resten av klassen kom väldigt sent, så då blir testet i morgon i stället. Noga med att skriva test och inte prov, för det är just vad det är, ett test och inte ett prov haha.
Efter några hundra raseriutbrott från Nasers (läraren) sida så var lektionen slut.

Lunch.

Ljudlektion. Rätt kul. Men jag tappade humöret så jag satt mest tyst. Jävla IDIOT vad jag stör mig på dig. Så fort du kommer på tal så växer en enorm ogillade känsla inom mig!!!!!! :)
Jag drog i alla fall lite tidigare, mötte the love of my life i bromma och sedan gick vi och käkade sushi. Jag har ta mig fan varit sugen på sushi sen en månad tillbaka nu, så Ida gjorde mig lycklig när hon svarade ja på min frågan om hon ville äta det med mig efter skolan.
Sen fick vi även sjkuts hem utav pappsen, så vi slapp bussar och skit. SKÖNT!


Ja ja, är newbie och äter med bestick.


Hello handsome


Dagens


Kärlekens dag

I går var jag alltså hemma hela kvällen. Hur skönt som helst.
Jag och Jossan hade ett låååångt trevligt telefonsamtal i går. Började med problem med pojkvännen och slutade med att prata om gamla minnen, skicka massa roliga bilder och filmer över msn.
Jag kan skatta mig lycklig som har en sådan fin barndomsvän faktiskt.
Efter det långa samtelet med Josy så ringde en full och glad Joakim som fyller 18 år i dag (grattis coolboii!!!!!<3). Men ja, så jag somnade hyffsat sent i går och i morse sov jag ut läääänge. Sådär väldigt skönt liksom!

Alla hjärtansdag i dag dåra.
Eftersom jag inte direkt kilar stadigt med någon så att säga, så har jag inga vidare planer för dagen. Ska nog bara stanna hemma och umgås med la familia.
Jag menar, det är ju också kärlek. Kärlek till familjen.

Hoppas ni får en fin dag med personer som betyder något för er. TTYL

P.s
Jag kan väl som den snälla och rara lilla damen jag faktiskt är, bjussa på några låtar som nu alla par där ute kan lyssna på medans ni ligger och matar varandra med gélehjärtan eller något annat töntigt!


Rascal Flatts - Bless the broken road cover


Darin - Breathing your love acoustic version


Keith Urban - Somebody like you acoustic version


Jag och Josy har ett nostalgisamtal.


Slappisfredag!

      

Hemma ikväll. Skönt som fan. Börjar känna mig lite krasslig... Ont i halsen, hes och sånt skit. Men man ska väl inte klaga, så länge man inte har vinterkräksjukan liksom haha.

I går så följde jag med Jess hem efter skolan. Lite senare kom Jocke och efter ett tag så dök även Elise och Erik upp. Vi tog det lugnt hela kvällen framför några filmer och singstar, riktigt trevligt må jag säga.

I dag vaknade jag först upp hos Jessica, vi åt frukost och tog det lite lugnt, sen åkte jag hem och nu sitter jag här. Vi har gäster. Dom vanliga, mammas bästavän och hennes sambo. Alltid lika trevligt faktiskt!
Har nyss kollat på Melodifestivalen. Tyckte absolut att det var rätt att Pauline gick vidare. Vart däremot förvånad gällande Eric Saade. Men han var värd det, han var ju duktig liksom. Snygg är han ju också. Hade en liten crush på honom för några år sen. Men han är ju fullt upptagen utav ingen mindre än Molly Sandén haha.

Nu ska jag droga spotify och äta saker som gör mig tjock. Life's good huh!

 

 


Fick nyss en chock....

.. jag insåg precis att det inte ens är en månad kvar tills jag och Bellsan ska se TH i Globen.
Jag har inte har alls funderat mycket över detta och när jag tog en extra titt på datumet nu, så insåg jag alltså att det ta mig fan inte är lång tid kvar alls. Shit.
Visseligen så hade det varit skillnad om konserten dom skulle haft i Stockholm 2008 hade blivit av. Då var jag helt galen i killarna och deras musik. Kunde låtarna utan och innan.
Nu är det inte riktigt samma sak för mig, inte för Izabelle heller tror jag. Men jag ser ändå fram emot detta så sjukt mycket och det ska bli dö kul. Ett minne för livet.
Nu gäller det bara att börja mata in låtarna från deras rätt så nya platta Humanoid ännu mera.



HUMANOID CITY TOUR 2010


Have and to hold

Nej fan nu blir jag riktigt jävla lack. Har suttit här i minst en timme och försökt komma på något poetiskt sätt att beskriva mina känslor på. Men rutan förblir tom. Jag får väl ta och insé att jag inte är poetiskt. Inte alls faktiskt. 

I kväll har jag suttit som en annan idiot och gråtit till sorglig musik på spottan (spotify). Töntig_chääejjj_92 kan då tyckas. Men nej, nu ska vi inte vara sådana. Jamie Meyer, Gavin DeGraw och Rascal Flatts (vilket jävla namn??) är några utav alla artister som är så förbannat bra att lyssna på när man deppar.

Så ja, nu vet ni. Det kändes så överdrivet nödvändigt att skriva ner och dela med mig utav. Just nu har jag och Jocke en otroligt givande konversation på msn... Ska nog avsluta det snart och joina sängen i stället.

Hörs och ses när vi hörs och ses, helt enkelt. Godnatt världen.


Dagens


Ord som sårar och massa tårar. All

0-1a8eef8b362ad5150ba809c5dd507ea0.png

Kolla varifrån!

Ord som sårar och massa tårar. Allting bara rasar samman.


"Dear John" Trailer



En snyft film, precis i min smak. Den här vill jag verkligen se! Sen att Channing Tatum är hot as hell, gör ju inte direkt det hela sämre haha.


You lucky bastard


22.35


Haaaaaaaaahahaaaaaaaaa

- Kan du köra ner här eller?
- Ah. Jag kan allt faktiskt.

Bilen hoppar sedan en meter åt vänster av någon konstig anledning. Kolla Robins ansiktsuttryck, hahahahahaha.


Before The Storm

Måndag igen dåraaaaaa...... Upp tidigt i morse för att se Robin och André på nyhetsmorgon på 4an. Men självklart så glömde jag att ställa klockan i går och vaknade kl 9 utav att mamma ropade på mig och frågade om jag försovit mig. Dum fråga. För det hade jag ju garanterat gjort.
Jag smsade direkt till Emilia och frågade om Robin redan varit, vilket han hade, tre minuter innan jag vakna. KANON BRA START PÅ DAGEN. Men jag gick raka vägen till datan och kollade på framträdandet på hemsidan, vilket jag inte hade tid med egentligen. Missade min buss. Men men...... Vad gör det om hundra år liksom??
Duktiga var dom i alla fall, både Robin och André!!:D

I skolan var det ljudlektion när jag kom fram. Men vi har läsvecka denna vecka. Inget mig emot, för jag är en riktig nörd och älskar att läsa. Fast bara om boken är bra såklart. Men i dag vart det inte så mycket läsning... Gustav flippa som vanligt och Jocke var ett störande objekt som satt och gjorde jobbiga ljud. Icke lätt att läsa då. Inte för att jag ens försökte, men ändååå.
Drog i alla fall lite tidigare och mötte Ida i BP, sen utförde vi lite ärenden och jag kom hem runt 7, åt middag, och nu sitter jag här.

Skit viktigt inlägg känner jag. Men bättre än inget! TYLL


Daaaagens outfit baaah


Man lär sig något nytt varje dag

Jag har just insätt att det även gör jävligt ont att bli besviken på någon. Kanske just för att man tror så jävla mycket bättre om personen. Eller personerna. Men det bevisar väl även att man fan inte ska lägga ner tid på dom. För det är så jäääävla ovääääääääääääääääääääääääääääärt!!! :) Ha en riktigt gö bra dag. För det ska jag ha. 

Har tapetserat om i dag. Är mycket

233951bf8103de4bd575fbfc10004b63.png

Kolla varifrån!

Har tapetserat om i dag. Är mycket nöjd. Ska nu krypa ner i sängen och försöka sova. Upp tidigt i morgon och kolla på Robin på nyhetsmorgon!! Lovar även att uppdatera lite om helgen i morgon. Sov gott.


Hocker och Robin räddade min kväll


Äter glass och kollar på film med

49e02977acc02f5faf8142a9c2693adf.png

Kolla varifrån!

Äter glass och kollar på film med la familia!


It's not a story about loving relationships

Jag är på så otroligt äckligt dåligt humör. Varning.

Det blir en hemmakväll för min del... Visst, okej jag erkänner, lite skönt är det ju, men ändå.
Jag pratade med Mickis tidigare i dag och hon sa då att Himer var ensam hemma i kväll och att kanske lite folk skulle dit, men visste inte riktigt.
Hon hörde av sig nu igen och ja, det blir av. Men det är omöjligt för mig att hinna duscha nu och sen åka ända till Tullinge och komma fram i en hyffsad tid. Så det blir inget för min del i alla fall. Skit synd faktiskt. Hade inte bangat på att träffa Mickis.

Sen finns det andra saker som tynger ner mitt humör också. Självklart inte bara att jag får stanna hemma en fredagskväll, för sånt överlever man.
Men jag är så trött på folk. Vänner som inte beter sig som vänner och killar som bara är så jävla äckliga och vidriga. Och övrigt falska människor.
Blir bara så jävla lack på hur folk kan beté sig.


Behöva någon - Känna saknad - Tomhet


Bara jag som så gott som sitter me

4fef58d626cb447f236bd3405b122220.png

Kolla varifrån!


FINAL!

0-10dce99bbcfe58cedd351beadbdc2784.png

Kolla varifrån!

FINAL!


Dagens


Blir nästan berörd utav kvalitén. Så otroligt fint. Eller???
Är så otroligt jävla trött på min webb. Kommer kanske upp bättre bilder från kameran later.

Nu är det duschen som gäller och sedan är det FUCKING FINAL!!!


I love you to, pretty girl.


PH

Lycklig tjej? Javisst!!!
Om cirkus 2 min så börjar ph. Har ju liksom längtat liiiiiiiite. En fråga som jag ställde mig själv i dag löd: HUR FAN SKA JAG KLARA MIG UTAN PH??????

På tisdag är det finalen. Och även fast jag redan vet vem som vinner, och faktsikt inte är så jävla happy för att just den personen tog hem allt, så ska det bli kul att se i alla fall.

Puss på er, nu ska jag poppa popcorn och bänka mig framför tvn.




UPDATE: Och ja, bye bye till Andreas och Greta. FÖRJÄVLIGT. Men väntat.

Grammy Awards 2010 - Michael Jackson Tribute


Skridskoåkning 31/1






(Spana in proffset i bakgrunden....... Hahaha)














Om helgen

Fredag:
Skola först fram till kl tre, och sen in till stan med Jessica. Vi gick runt i en evighet känns det som, och jag kom hem med en klänning från monki och en kjol från h&m. Det gillas! Fast pengarna bara försvinner. I dag gick jag in på h&m efter skolan och fick med mig en tröja för 350. Pank.se nu, ohja. 

Jaja, nog pratat om det. Efter shoppingen så åkte jag hem och hann vara hemma i typ 50 min innan min buss till Mickis gick. Så ja, kvällen spenderades hos bästis med Himer, Anton och Emelie T.
Jag sov även kvar där.


Lördag:
Åkte hem rätt tidigt, duschade och sånt och sen mot eftermiddagen så tog jag mig in mot stan.
Träffade Malin på bussen, alltid trevligt. Vi satt och pratade om alla olyckor som har hänt här ute på Ekerö. Blandannat några av dom olyckorna som har hänt på vissa broar här ute, och hur lång jävla kö det brukar bli då. Och gissa vad vi ser när vi kommer till drottningsholmsbron? Jo, ca tre polisbilar en brandbil och en ambulans. Det hade skett en olycka. Jävligt läskigt med tanke på att vi just suttit och pratat om det haha. Men vi kom förbi ganska snabbt med bussen och jag åkte in till stan där jag mötte Mickis, Himer, Anton och Anden.
Jag, Mickis och Himer drog vidare till flempan och fixade lite saker. Vi letade även efter fest. Men det såg väldigt dött ut, så jag sket i det och åkte hem istället.
Eller jag åkte till Mari, där även Ida var och sen kom Rebecka också. Väldigt trevligt att träffa tjejerna igen!
Vi åkte hem med tjugo i tolv bussen för Mari skulle upp tidigt som tusan.
Jag och Ida åkte istället hem till henne, käkade chips och kollade på "blåsningen". Stört kul program!


Söndag:
Jag och Ida vaknade runt elva, gick upp och åt frukost. Först lite carbonara och sen pannkakor som Jonna, Idas lillasyster gjorde till oss haha.
Efter "frukosten" så bestämde vi oss för att ta med oss både Jonna och Amanda (fortfarande Ida's småsyskon) till skridskobanan nere vid skolan, och åka lite.
Vi fixade varm choklad och tog med oss bullar och fick sedan skjuts ner. Det var evigheter sen jag åkte skridskor, men det var skit kul haha.
Sen åkte vi hem till Ida igen, och laddade då ner 2012 och kollade på den. Bra film. Åt sedan middag. Såg klart på filmen och sen kom pappsen och hämtade mig.


Väldigt rörig text, man jag paaallaaante.

Jag lever...

... eller ja, just nu så känner jag mig rätt död för jag sitter på en helt otroligt tråkig lektion. Vill bara hem och vill ha helg igen, NU.

Anledningen till varför jag inte har uppdaterat på hela helgen är för att jag helt enkelt inte har haft tid. Men jag lovar att uppdatera om allt när jag kommer hem.

PUSSSSSSS

RSS 2.0