En utav alla mysiga grillkvällar med vännerna







Let's get it on

Idag sov jag ut för första gången på evigheter känns det om, en hel natts sömn behövdes kan jag lova, eftersom jag ännu inte har blivit av med min halsfluss. Har inte tagit min pencilin som jag ska och har framförallt inte tagit det lugnt för fem öre, så det är väl inte så konstigt att jag fortfarande har svinont i min stackars hals.

Men idag har jag alltså tagit det lugnt hela dagen tills kl fem då det var dags för jobb. Var inte sådär as taggad direkt kan jag ju säga... Men det var en jävligt lugn dag och tiden gick hyffsat fort så jag ska inte klaga. Fick med mig en skit god sallad som jag åt när jag kom hem. Gratis är gott, right? Haha. Samtidigt som jag åt så kollade jag på reprisen utav Allsång på skansen. Det var ju säsongstart igår. När allsång är igång så är det sommar på riktigt!!

Har inga planer för dom kommande dagarna mer än att jag ska ska jobba i morgon. Alla är ju fan borta nu. Malin och hela härliga grabbgänget befinner sig i borlänge på P&L. Avis? JA! Min ekonomi tillät inte mig att åka med, men annars hade jag fan inte bangat. Jävlar vad jag hade viljat följa med. Men men.... Jag får ju njuta utav två veckor på Rhodos snart. Shit, kan inte fatta att vi snart åker, så länge som vi har pratat om det. Men snart så mina vänner, snart så.
Plus att det är mindre än två veckor kvar tills jag fyller arton. Jävlar vad livet leker. Jag kan inte vara mer än nöjd, det kan jag verkligen inte. Nästa vecka får man lön också, och då blir det shopping så det skriker om det. Fucking loooooooooooooove it!!!


Julia och jag på midsommar.
Kom på att jag inte har lagt upp några bilder därifrån här. Men alla finns ju på fb så kolla där om ni är nyfikna!


Hej i värmen

Ja, kvällen igår blev ju sådär (hahahahahaha). Några blev liiite för fulla kan jag ju tala om... Men den här gången var det inte jag i alla fall haha. Men men, det var kul ändå, fast ja, det hade ju kunnat bli way much better.
Kvällen slutade med att jag bäddade in Martin på hans gräsmatta. Han vägrade ligga inne, varför vet jag inte. Men mysigt hade han det i alla fall, såg ut som en liten eskimå där han låg inlindad i typ tusentals filtar. Sen var han vädligt noga med att berätta för oss att jag, Ida och Rebecka var hans gudar den kvällen. Eller nej, änglar. "Om Gabriell(e) fanns så skulle han (hon) ha hetat Ida, Lisa och Rebecka" - Martin. Hahaha, hans facebook status i morse var ju sådär underbart härlig måste jag ju erkänna.
 
Jag sov med tjejerna i Rebeckas nya hus (eller ska man säga slott?) i natt i alla fall. Det ligger så jävla fint ska ni veta, heeeeelt sjukt verkligen. Synd att dom inte har rätten till att bo där för ens den 1a Juli, för nu kunde vi inte bada och sånt pgr utav det haha, men vänta bara, där kommer jag hänga mycket i sommar haha.

Tänkte även ta att flika in att min mobil lever sitt egna lilla liv nu, jag kan inte öppna mina sms och därefter inte läsa allt ni skriver. Ni som smsar alltså. Bara så ni vet, ring om det är nått. Och ja, det är alltså därför jag inte har svarat på sms idag, mest för att jag inte kan läsa allt ni skriver somsagt och sen för att min mobil har en tendens att stänga av sig själv så fort jag försöker. Så ja, orken finns inte riktigt där till att smsa känner jag...

When the sun is shining

Jag kunde inte ha haft en bättre midsommar. Ni anar inte hur perfekt den var.... Var hemma hela dagen lång med vänner, familj och släkt. Jag, Jossan, Julia och Mallan satt och drack och snackade i flera timmar tills maten var klar, då åt vi, fick besök utav Ylwis och Annelie också, trevligt som fan, men dom drog efter ett tag. Vi andra åkte inte för ens vid sju nångång, och redan då var jag full som en kastrull och så fortsatte kvällen.
Jag och Malin åkte hem till henne för att hämta Maris present, sen gick vi ner till badet där vi mötte upp favoritgrabbarna och "förade" sedan på flotten, ute på sjön i solnedgången, jävligt mysigt kan jag tala om. Vid 22 skulle jag tro att vi började gå mot Mari och var nog där inte långt efter.

Hemma hos den nyfyllda 18åringen fortsatte festandet och kvällen blev riktigt jävla as lyckad. Jag och Malin tog som dom flesta andra 03.20 bussen hem, och klev av vid Malins busshållsplats där vi helt utan förvanning stöter på Robin, så vi följde med honom och hans vänner till kullen vid Eknäs och satt där i ett par timmar. 06.30 ramlar vi innanför dörren hemma hos Malin, åt och rådäcka strax därefter.

Igår (midsommardagen) så åkte jag hem i en hyffsad tid från Malin, umgicks lite med släkten här hemnma, åt middag och åkte sedan och jobbade i några timmar. Ni kan ju gissa hur sugen jag var på att jobba när jag mådde som jag mådde liksom. Och på jobbet var det kaos och mega stressigt, så det var med en lättnad jag slutade kl 20.00 och mötte Rebecka och Martin och umgicks med dom i några timmar och sen åkte hem. Somnade halv tolv igår tror jag, men sen ringde Robin samtidigt som min kusin på 12 år väckte mig för hon vågade inte kolla på "The ring" helt själv. Och ja, efter så kunde jag såklart inte somna om. Det var så jävla varmt och Linn (kusinen) skulle ligga tätt som fan, kropp mot kropp just utav den anledningen att hon tidigare hade kollat på "The ring"...

Idag har jag bara chillat hemma, myst i solen, spelat kubb med pappsen, umgåtts med släkten som åkte hem för ett tag sen. Har även hunnit med att varit uppe vid konsum och handlar allt för ikväll då jag ska grilla med ett helt gäng nere vid stavsborgsbadet, basta och bada lär vi ochså göra, favorit i repris från förra veckan liksom haha.

         


Midsommar

Vääääntar på Malin, hon måste hjälpa mig med lösfransarna, är okunnig och kan inte sånt där skit själv förstår ni........
Jag är dessutom äckligt trött.  Men ikväll blir det fest hos Mari, som fyller 18 idag, min älskade vän.. GRAAAAAAATTTIS!!!!! Trots att jag är sjuk (går på pencilin) och har ont som fan i halsen så står jag ut, det måste jag göra, det är ju årets mest somriga dag!!


Party in the U.S.A


Tååååårarna rinner när jag ser detta


Nöjd med livet

Festade både i fredags och i lördags. Fredag - lokalfest i bromma. Lördag - Alla favoriterna firade Gedis, hemma hos honom. 20 bast inte illa! Kvällen blev skit lyckad tycker jag.
I söndags var jag en trött chey och rejält bakis så jag var bara hemma och tog det lugnt och på kvällen så åkte jag hem till Jojjan där även Ida var. Vi åkte och hyrde film och köpte massvis utav godis som vi smällde i oss, plus massa glass, kakor, läsk och kaffe. Haha ska det va så ska det!
Igår så solade jag lite, men låg mest inne och mådde skit dåligt, har så fruktansvärt ont i halsen och har haft det i några dagar nu. Men det blir förhoppningsvis bättre snart. På måndags kvällen så mötte jag i alla fall upp Rebecka vid konsum, vi blev bjudna på pizza på grillen där vi väntade på att Ida skulle sluta jobba och sen gick vi och satte oss på en äng och hade en mysig liten piknick. Lite senare så kom även Martin, och där stannade vi fyra i flera timmar och roade oss med allt möjligt. Kvällen slutade strax innan tolv. Hade en sån jävla rolig kväll med vännerna, skrattade så att jag fick ont i magen tusen gånger om. Så jag åkte hem med ett leénde på läpparna och var bara allmänt nöjd över livet.

Igår var det även exakt en månad kvar tills vi åker till Rhodos!!!!!!! Ni anar hur mycket jag längtar.
Har så mycket att se fram emot den tiden som kommer nu. På fredag är det midsommar vilkt innebär mys hela dagen lång med familjen plus massa vänner och sen mot kvällen så åker jag hem till Mari, där det är 18års fest för hela slanten. Min fina vän fyller 18, som det ska firas!!
Och ja, om några veckor så fyller jag själv 18, då blir det en hel del utgångar, det är jag säker på, och sen drar viiiiiiiiiiiiiiiiiiii tiiiiillllllll Rhoooodoooooos. Love it!!!


Thomas studentmottagning för nån vecka sen. En härlig kväll!


Jag önskar Vickan och Danne all lycka

Jag har suttit och kollat på förberedelserna inför bröllopet enda sen klockan nio i morse, och självklart såg jag nu även vigseln som ägde rum för nån timme sen.
En hel del tårar fälldes då både Viktora och Daniel själva snyftade lite. Det var så fint bröllopet, det var det verkligen.

Jag blir så jävla lack på er bitterfittor som ska klaga så jävla mycket över allt detta. Visst har det varit mycket kring bröllopet dom senaste månaderna och visst har det ställt till det i trafiken en hel del och yadayada..... Men kom igen, hur ofta sker detta liksom?
Det är ju fan stort att våran prinsessa och blivande drottning har gift sig. Det är ju världshistoria. Och JAAA jag vet att det är vi som pejjar hela ståhejet med våra skattepengar, men det kan vi väl för van bjuppa på? Det tycker i alla fall jag.

Ett stort grattis till Kronprinsessan Viktora och Prins Daniel på deras dag.

Cant stop love


En ny singel som är specialskriven till kronprinsessans bröllop. Så jävla fin låt!


Juni 17, 2010

Shit, har verkligen inte tid för datan/bloggen numera. Eller orkar rättaresagt inte sitta här när det är så pass fint väder ute, för man vet ju aldrig när det gäller sverige, snart är det regn och max 5+ igen.

Så ja, vad har hänt dom senaste dagarna då...
Jag har varit i kungsan och kollat på D'. Begåvad människa det där alltså.
Jag har även hängt med Malla den balla och Idaslida en hel del. Igår så köpte vi picnik och tog sedan kanoten till nån random brygga en bit bort och solade och åt, jävligt mysigt.
Sen mellan fem och åtta så jobbade jag och efter det så mötte jag upp Ida, Rebecka och Kahlil och så gick vi hem till Martin och överraskade honom. Han kom hem från USA igår, efter att ha varit där i ett år som utbytesstudent. Det var jätte kul att träffa honom igen, och vi stannnde där hela gänget i några timmar och bara pratade. Härliga barndomsvänner.

Nu ska jag ut i solen en stund till och sen göra i ordning mig för att jobba några timmar och sen blir det hem en snabbis och sen återigen hem till Martin där vi är ett gäng som ska basta och sånt. Treeeeeeevligt! 

Vi hörs när vi hörs!! Puss


Studenttider

Jävlar vad äckligt förkyld jag är. Slipper dock feber så jag ska ju inte klaga. Men kasst mår jag, det är en sak som är säker i alla fall. Fast efter att ha hållt igång och festat 5 kvällar/nätter i rad nu så är det väl bara att acceptera att jag mår skit. Det är ett kast man får ta helt enkelt. Men det är värt det, för fan vad kul jag har haft.

Senast jag skrev så var det torsdag och det var Ylwas, Axels och Hampus mottagningar som stod på schemat, och så blev det. Riktigt trevlig dag/kväll/natt även fast jag mådde pyton där runt 2 på natten och däckade i Idas säng på två röda. Men som man brukar säga, det var kul så länge det varade haha.

På fredagen när jag vaknade så låg jag med hela underkroppen på golvet medans Ida låg skönare än aldrig förr utbrädd över hela sängen haha. Jag gick upp och lät Ida sova vidare, umgicks lite med Jonna och Amanda osv. Minns inte så mycket ifrån lördagen mer än att jag kände mig som ett monster och ville dö.
Men det hjälpte att åka hem, äta en svinigt god middag som bestod utav tacos och sova en halvtimme och sen var jag tipp topp. Bestämde mig på bara nån sekund att följa med till Thomas mottagning i alla fall och gjorde i ordning mig på 20 minuter och hann med samma buss som Ida tog, duktig tjejjjjjjjjj.
Hos Thomas var det skit trevligt, så jag ångrar inte en sekund att jag följde med, även fast jag egentligen inte orkade. Men vi åt massa god mat, drack för fullt, sjöng, badade i poolen/blev i knuffade i poolen, bastade osv.
Jag, Ida, Micke och Mari kom hem till Mari runt halv fyra tror jag och somnade direkt.

Igår, lördag, så var jag hemma hela dagen och sen på kvällen så blev det bio med favoriterna. Michel och dom ville se filmen "A-Team" och så blev det. Som tur var så var den skit bra. Efter filmen så åkte jag hem till Mallan och tog sen en buss runt två hem och sov för först gången på flera dagar i min egna säng. Hur skönt?? Jäääävligt skönt.

Och ikväll byter jag ut mottagnings-mat och alkohol till godis och läsk istället. Ikväll blir det till att vara heeeemma. Hallelujah.

Här är några bilder från skolavslutningen och sen från Emil's mottagning, har varit dålig med kameran dom andra dagarna, men det lär komma upp några på facebook som jag kan sno hoppas jag.















Jag älskar dig tusen varv runt jorden och tillbaka


Snart så.....

Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 18


Sommarlov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag fick sommarlov i tisdags. Jag har sommarlov nu. Sjuk känsla. Det firades i tisdagskväll med klassen hemma hos Gustav. Hur trevligt som helst! Fina klassen.
Och igår firade jag min första riktiga sommarlovsdag med studentmottaging hemma hos Emil.

Jag känner verkligen att jag kommer ha förtärt alkoholhaltiga drycker rätt rejält när den här veckan är slut. I tisdags var det fullt ut, igår blev det också fullt ut (även fast jag hade planer på att hålla mig nykter) och ikväll om någon kväll så kommer det bli party. Och på fredag kör vi igen. Det är tack vare alla dessa studentmottagningar. Men jag klagar inte, för jag har verkligen så jävla roligt med mina vänner, det är sjukt. Igår hemma hos Emil så var jag ta mig fan med om det mest störda någonsin. Emil hade ett akvarium i källaren med mörtar i, som han använder som bete när han fiskar. Mitt i allt så får vi alla för oss att vi ska släppa ut dom där fiskarna så Emil lägger alla i en hink och så ska vi börja gå mot vattnet. Jag vet inte vad som hände, men jag kollade bort i några sekunder och när jag kollar tillbaka mot hinken så står Johannes böjd över den, tar upp en fisk och biter av huvudet på en levande fisk. Vi tar det igen..... HAN BET AV HUVUDET PÅ EN LEVADE FISK. Och svalde det.  Fråga mig inte varför, men han gjorde det. Han hade fan blodstänk runt munnen och ända upp på kinden....... Det tog inte lång tid innan jag stod i buskarna och spydde :) Det kommer bilder på händelsen typ i helgen eller ja, när jag har tid helt enkelt.

Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen för att lite senare dra hem till systrarna Forsberg till Ylwas mottagning och sedan dra vidare hem till Ida där Hampus har mottagning. Det blir nog kanoners!!
Egentligen skulle jag ha stått och hoppat på Emelie T's flak just nu, men jag insåg att det skulle bli så jävla tight med tiden så jag skippade det. Lite synd, tvivlar inte en sekund på att det hade varit skit kul. Men får väl ta igen det nästa år! :)

P.s Lovar att lägga upp bilder i morgon eller kanske på lördag. Vet inte riktigt när, men det kommer!!


Blandade känslor

Det är skolavslutning i morgon, ska bli hur skönt som helst och jag har en så sjukligt jävla grym sommar att se fram emot. Men jag kan ändå inte riktigt glädjas åt morgondagen...

Grattis Michel till studenten!











Catch up

Torsdag: AC/DC live på Stadion. Det var världens ballaste känsla att se och höra dem live. Konserten var så äckligt jävla grym!!

Fredag: Minns fan inte vad jag sysslade med på dagen, solade i guess. Kvällen spenderade jag däremot i biomörkret tillsammans med John. Vi såg "Terror on elm street". Den var läskig men rätt kass ändå.

Lördag: Jag åkte hem till Ida rätt tidigt, duschade och gjorde mig i ordning och sen tog vi bussen till Stenhamra där vi köpte tio röda rosor och lite choklad till Michel. Sen mötte vi systrarna Forsberg och tog bussen hem till Michel där det var mottagning.
Det var riktigt jävla trevligt, härligt sällskap, god mat och dricka. Dock liiiite för mycket för min del, men vad gör det om hundra år. Jag hade jävligt kul i alla fall!
Jag, Ida och Emil åkte hem till Ida rätt tidigt. Väl hos Ida åt vi pizza och däckade sedan bra snabbt. I alla fall jag haha.

Idag: Jag slog upp ögonen klockan 5 i morse och var tvärvaken. Mådde skit däremot. Drack flera liter vatten. Några minuter senare så vaknade även Ida och var även hon tvärvaken. Vi gick dock och la oss igen efter ett tag och kollade på Lotta på bråkmakargatan och Tzatziki och somnade tillslut om. Vaknade sedan klockan tolv då vi gick upp och la oss direkt ute på altanen och har sedan spenderat resten utav dagen där ute. Har alltså badat i poolen och solat hela dagen, så jag ska inte klaga, men faaaaaaan vad jag har bränt mig över bröstet. Ajj som fan.

Nu ropar sängen på mig....... I morgon blir det chill i kananbadet med härliga klassen. Det ska bli fult väder.... Jävla skit jag som ville bada. Jaja, godnatt folket.


Besviken...

Det är allt jag har att säga.

Och det var back in the days

Funtar på att joina sängen nu.... Tröttheten tar över rätt rejält. Jag har suttit och snackat i telefon med Felix i ca en timme nu. Det var evigheter sen vi pratade sist, inte igår liksom. Det känns lite "back in the days" när vi sitter och snackar gamla minnen. Sommaren 07 - Då allt hände. Haha... Antar att det bara är Jossan som förstår det där :)

Nej men, sängen vare jaaa.. Och nu ringde Felix igen.. Godnatt folks!

Walk this way

Sköööön dag i skolan idag. Fixade mitt betyg i textkommunikationen, lättnad. Fick även reda på betyget i mediekunskap där jag var säker på ett IG men det fick jag icke... Sicken tur då.

På gympan så tog vi oss till malteholmsbadet (rätt namn??) där vi spelade kubb och fikade. Jag, Jenny och Elise kände på vattnet och det var fan skapligt alltså. Inte helt fel. På måndag ska vi ha en heldag med våra mentorer och hela klassen, och då tycker jag helt klart att vi fan ska bada om vädret tillåter.

När jag kom hem runt fem så slängde jag på mig bikinin, dränkte kroppen i sololja och la mig sedan ute. Solen var skit stark och jag fick lite färg. Gött!
I morgon är jag ledig så då ska jag fan pressa... Fast det lär ju inte bli allt för länge tyvär, då jag och pappa ska ta oss till stadion rätt tidigt för att hinna dricka nån öl innan konserten och njuta i solen. Kommer bli jävligt najs, det känner jag på mig.

Nu på kvällskvisten så har jag legat ute och typ läst, chillat, sovit... Men nu började det bli kallt och myggen var äckliga så jag drog mig in.


Kvällssol.


Grattis på 23årsdagen

Tack för alla gånger du har fått mig att stå fast orken inte har funnits där. Tack för alla gånger du har lyst upp mitt liv på ett sätt som bara du kan. Utan att knappt veta om det själv så har du hjälpt mig igenom så otroligt mycket under dom här snart 6 åren som har gått. Du är en väldigt speciell person i mina ögon. Så tack för allt, varje liten sak, tack.

Hoppas du får en oslagbart bra dag!

AC/DC tredje Juni 2010


Pappa ringde tidigare idag och berättade att han lyckats fixa biljetter till ac/dc konserten på Stadion den 3/6. SÅ JÄVLA GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD.


Jävla skit

Fick hem min skolavslutningsklänning från h&m idag. Den är helt OK, den duger, men väldigt för lång. Men så blir det när man inte måttar mer än 1.65. Tuff shit.
Den ända lösningen på detta problem är om jag skulle bli ägare till dom där äckligt snygga beiga kilklackarna på 16 cm från Nelly.com. 
Men det kan bli svårt då dom inte ens existerar på sidan längre. Det finns dock ett par som likar dom andra, men dom finns såklart inte i min storlekt, så nu vet jag fan inte hur jag ska göra.
Ge mig ut på jakt efter en ny klänning eller ett par andra skor helt enkelt. Får se.......


Här är klänningen, som dessutom inte ens var vit utan naturvit/beige... Fast det gjorde inte så mycket.


Godnatt



RSS 2.0