Blandade känslor

Sjuk igen. Jag tror på ritkgit att jag har Sveriges sämsta imunförsvar. Alltid sjuk. Alltid är det något.

Men i dag är jag glad. Det är fint väder och den mesta snön har smält. Underbart! På torsdag börjar påsklovet och då kommer Jossan hit. Kan fan inte bli bättre!

Nu vill jag bara få en sak uppklarad, och hoppas på det bästa. Den här extrema oron som jag bär på är fan det värsta. Somsagt, alltid är det något.

I'm in love


Robin Bengtsson - Missing you COVER


I'm a book, half unread


Jag älskar Katrin Zytomierska

Kolla mellan 1.40 och 1.55 hahahaha jag dör. Underbart!


Buses and trains

Hey Mom
Why didn't you warn me
Coz about boys is something i should have known
They`re like chocolate cake
Like cigarettes
I know they're bad for me
But I just can't leave 'em alone


Ska sova nu.....

Men tänkte först bara påminna den här tjejen om hur unik, värdefull, och fin hon är.
Sov gott Sverige. Fredag i morgon....... Gött!!!

If a boy can play guitar, it makes him that much more attractive.Talang mina vänner, talang.


Comeback

     
Robin, Rickard och André sände nyss ett litet "Latesow with Robin Bengtsson" LIVE på hemsidan. Vilket uppskattades enormt. Riktigt roliga är dom i alla fall och man fick sig några skratt!

"-Jag har fått ett till sms nu som jag bara måste inflika.... Från Lisa Nilsson som säger fan vad vi är underbara.. Eller ni.. Eller vi.. Eller jag antar att hon menar oss"

Jag skrev "Hahaha fan vad underbara ni är!!".... Hur André lyckades omformulera det sådär är ju rätt bra kämpat! Hahaha.


Jackie Ferm

I morse så kollade jag på när Jackie Ferm medverkade i "efter tio". Hon var där för att prata om sin brutala uppväxt med en pappa som Svartenbandt.
Även hennes mamma som hon inte har träffat på tre år var där och pratade. Det var otroligt intressant och jag måste fan ta och säga att jag fascineras något otroligt utav Jackie. För blir förvånad över hur hon kan vända allt som har hänt i hennes liv till något komiskt och se allt på ett annat sätt. Det är så otroligt starkt gjort. Jag tror Jackie är stark, eller jag vet. Det märks. Hon är härdad. Hon har sätt och upplevt livets allra svåraste stunder och jag beundrar att hon fortfarande står levande kvar på denna jord.  

Man kan ha många åsikter om denna brutta då hon kanske inte har visat upp sina bästa sidor för Sverige när hon har haft sex i tv och bråkat hej vilt med olika personer genom sin blogg. Men jag kan inte få allt det till något dåligt. Inte i hennes fall. Då det egentligen bara bevisar att hon är precis som alla andra människor. Normal. Efter allt hon har upplevt. För ja, det är inte ovanligt att knulla i tv och utföra djupa bloggbråk med folk nu för tiden. Det kan ingen säga emot. För sånt sker dagligen haha.

Jackie är en sån person som man, i alla fall jag, bara vill se mer och mer av. Hon är spännande.


KUUUUUUUUUUUUUUUL

Är så otroligt jävla cp trött på min äckliga mobil. Vill ha en ny. Det har jag velat haft länge. Den 23 April nu i år så har jag haft min mobil i exakt ett år. Jag trodde att bindingstiden på mobilen var på ett år. Kollade på papprerna nu och såg att den är på TVÅ JÄVLA ÄCKEL ÅÅÅR. Mmhmhmhmmmmm, kul. Ett år till med samma fula mobil. Och nej det handlar inte bara om att den är ful. Den är dålig också....... Allt på mobilen är helt fuckat och slutar fungera hej vilt. Pappa säger bara att vi ska lämna in den då försäkringen täcker sånt. Men orka lämna in den när man får ha en jävla uråldrig lånemobil i flera månader då. Nej det orkar jag inte. Speciellt inte när jag även andvänder min mobil som kamera, eftersom digitalkameran jag fick i julklapp är sämst på att filma.
GLAD TJEJEJEJEJEJJJJJ.


A never ending drama, called life.

Jag tänkte skriva en djup jävla text om livet. Men ångrade mig. Så vi tar det kortfattat.

Japp, jag har fallit för dig. Igen.


Soommmmmaren..... Komsi komsi.


LillskitenThey knows how to do it


En återkommande känsla

Utdrag: 2009-08-20 @ 21:36:07

Jag vill så gärna formulera mig med rätt ord. Försöka att skriva av mig lite. Lätta på trycket. Låta lite av allt jag tänker på bli historia och blicka framåt.
Men jag får fan inte fram något vettigt, hur mycket jag än försöker. Jag tänker inte skriva av mig, eller säga det jag vill ha sagt, bara lämna ett stort fett frågetecken efter mig.

Det saknas en rubrik på det här inlägget

Riktigt seg dag. I morgon lär ju inte bli bättre... Mattelektion x2. Vad fan... Kan det inte bara bli sommar och sommarlov nu.

Joeeeeeeeeeeeel....

....... vaaaaaaaaart är du??

När ska skaparen utav Johan Falk filmerna insé att det är Kinnaman som är stjärnan och anledningen till varför man ens kollar. Han är den enda bra skådespelaren. Resten utav dom  är så usla så att det är löjligt.    


Humöret ligger nånstans långt långt däre nere på botten.....

Det har snöat hela dagen. I går var det vår och i dag är det vinter. Igen. Vad fan är detta?? Det är i slutet av Mars. Nu vill jag ha vår för i helvete.................. Orkar inte med all denna äckel snö.
Jag vill ha sommar. NU. Har plågat mig själv med att kolla på massa bilder, videos osv. Jag vill fylla arton, jag vill festa, jag vill sola, jag vill bada, jag vill bli brun, jag vill till Rhodos, jag vill ha fina sommriga kläder på mig, jag vill ha sena sommar kvällar.

En posetiv sak är i alla fall att det är Johan Falk nu på 4an. Lycka på en icke existerande nivå.
Joel Kinnaman och jag i ca två timmar nu. Vi hörs!

Sunday

Påhittig rubrik va? Jaaag veeeet!

Dåligt på bloggfronten för min del den senaste tiden... Don't know why, så kan därför inte ge er någon anledning. Det är som det är helt enkelt.

I fredags så vart det mat och bowling med stans finaste tjejer. Det gamla tjejgänget var samlat och jag har riktigt jävla kul.
Kan ni tänka er att jag faktiskt hade riktiga skills när det gällde bowlingen... Rätt så otroligt då jag alltid har varit i princip sämst i världen. Och nej jag överdriver inte när jag säger sämst i världen. Jag menar't.
Men jag gjorde väl sisådär 7 strikar (hur fan säger man?) under hela spelet. Och ja, jag skryter lagom mycket om det nu ;) Jag vann förfan över Mari. Då får man skryta. Då Mari alltid annars är pro på allt haha.

I lördags så tog jag med mig lillskiten till högdalen, till Emelie R's nya lägenhet. Jag, Mickis, Himer och Emelie T åkte dit för att fira Empan som fyllde 20 bast!!!! Grattis igen!!
Vi hade jätte trevligt, åt tårta, godis, skrattade och bara hade det gött liksom. Runt kl sex så åkte jag, Himer, Mickis och Emelie T hem till Himer och kollade på tv, åt osv. Sen åkte jag och Emelie hem runt elva någon gång.
Hade alltså Neo med mig hela dagen och han var jätte duktig. Första gången jag åkte tunnelbana, buss osv med honom. Det gick prima.
I dag har vi duschat av lillen i badkaret så han luktar gött nu också. Finis!Proffset


En helkväll med fantastic six ägde rum den 19 Mars. Tack för en riktigt lyckad kväll!!

00.40


Äckelförkylning

Det finns en anledning till varför jag inte har bloggat. Jag är förkyld som ett jävla as. Tror jag skyller detta på Max. I fredags förra veckan så kom han till skolan och såg ut att vara tagen direkt för en reklam för nässpray eller liknande. Han var rosig om kinderna och röd om näsan haha.
Och i måndags så kom han till skolan frisk som en nötkärna..... För då var det nämligen min tur. Ett riktigt helvete är vad det är.
I måndags så stod jag ut och tog mig till skolan ändå. Men i dag gick det bara inte, jag är så gott som död.
Känns som att exakt alla är förkylda nu. Det går väl runt nått virus...

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt, så puss på er och sov gott.

15/3


Love it!!


Gavin DeGraw ger mig vårkänsla.

Kollade runt lite på min blogg, lite längre bak i arkivet. Eller ja, ett helt år tillbaka.
Hittade massa låtar med Gavin DeGraw som jag hade lagt upp. Lyssnade på "Nice yo meet you anyway" och en massa härliga känslor dök upp i kroppen. Började minnas massvis med minnen från förra våren.
Hur sjukligt nerkärad jag var i Robin Bengtsson och hur mycket jag och Mickis umgicks och hur otroligt nära vi var varandra.
Minnen från min, Jennifer och Jessicas lilla vår-plåtning dök också upp. Speciellt från när vi står i en väldigt brant sluttning i skogen och det helt plötsligt kommer en riktigt stor hund springandes mot Jennifer i världens fart och hon blir sådär ruskigt rädd och chockad. Jag börjar skratta som aldrig förr och höll nästan på att tappa fotfästet och rulla ner för den där jävla backen. Jessica står några meter bort och ser allt men lägger ändå inte märke till det, för hon hade Menk i telefonen. Blir lycklig när jag tänker på det där. 

Likaså när jag tänker på våran natt utanför Hovet i April förra året, får mig sådär läskigt glad. Idol audition stod på schemat och vi köade från klockan tre på natten. En ren jävla pina tänker man då, men icke. Vi hade så otroligt jävla roligt den natten, morgonen och dagen. Jag får nästan tårar i ögonen när jag tänker på det. Danne och Adam stod för underhållningen den natten, och skratta det gjorde vi kan jag lova. Men annars var det upplevelsen i sig som gjorde det hela.
Kommer även att tänka på alla mysiga varma vårdagar på bänkarna utanför skolan. Och friends-dagen på skansen då vi fick träffa Darin efteråt.
Tänker på Ida's födelsedag och middagen hemma hos henne med alla otroligt härliga människor.
Tänker på min och Mickis galna biltur tillsammans med Alex och Adam. Och när vi grillade nere vid ett bad i Ekerö med Robin S, Victor och Viktor. Och festandet med Rasmus som jag har tagit upp så många gånger i bloggen redan, men som gav mig så många minnen så att jag inte ens vet vart jag ska börja när jag tänker tillbaka på det.
Och jag kan inte låta bli att skratta när jag tänker på valborg förra året tillsammans med Mickis. Hur misslyckat men ändå lyckat det blev. För jag hade trots allt väldigt kul. Och sedan våran misslyckade dubbeldejt med Lukas och hans kompis.
Det finns mycket, och alla minnen dyker upp som på beställning när jag sitter här och lyssnar på Gavin's härliga stämma. Varför just Gavin är nog för att Robins Ipod som blev min i April förra året för mesta dels innehöll låtar med ingen mindre än världens bästa Gavin DeGraw.

Utöver underbara vänner och vårkänslan i sig så är det upp till 75% Robins förtjänst att jag får ett sånt lyckorus i kroppen när jag tänker på våren 2009. Han var riktigt bra på att få mig glad, utan att ens veta om det själv. Eller jag var ju inte direkt dålig på att berätta det när jag väl fick chansen till det, men jag tror ändå inte han förstår eller skulle förstå vilken otroligt stor roll han spelade i mitt liv då haha.
Och jag kan inte låta bli att sakna allt sådär stört mycket. Sakna Robin, sakna min och Mickis otroligt starka vänskap, sakna min, Jennifer och Jessicas lilla vår-plåtning och sakna natten utanför hovet och upplevelsen i sig.

Ett stort tack till er som gjorde mig så glad förra våren.Gavin DeGraw - Dancing shoes


Gavin DeGraw - (Nice to meet you) Anyway


Gavin DeGraw - Why do the men stray


Jag och Ryan, hela dagen lång! Me

2885fc9e95b2e0baed89c90dbee4e45b.png

Kolla varifrån!

Jag och Ryan, hela dagen lång! Me likey.


"I hate when Brad Pitt calls me when i'm in bed with Johnny Depp...."

Just nu har min mobil party... Det trillar in "Tack för din röst på melodi nr 1 osv.." sms. Är uppe i närmare 43 nu, och mer lär det bli.
Min mobilräkning kommer inte vara något att jubla över direkt. Pappa kommer iallafall inte jubla. Speciellt inte när jag sa att jag endast röstade typ 5 gånger.... Fast det är till och med han för smart för att gå på. Hoppas jag. Får ge honom pengar sen haha.

Hade tänkt joina sängen nu.... Blir en tidigt kväll helt enkelt. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att jag och Ida vaknade halv tio idag!! Förstår inte riktigt hur det gick till..
Men men, godnatt Sverige. Eller nej, ni är fan inte värda ett "godnatt"... Lär er rösta och sen kan vi disskutera saken ;)

Har kollat på Life of Ryan hela dagen i dag, så nu ska jag drömma om Mr. Sheckler..... PÖSSSSSSIS

Men kom igen Sverige.... ?

Kunde ni inte bättre än det där?

Om inte Darin så åtminstonde Salem.... Men icke. En svensk represenTANT i converse.
Visst Anna är väldigt duktig, jag har svårt för hennes röst dock men låten funkar. Lite små tråkig. Men somsagt, den funkar och den är fin. Fast i europa? Vettefan. På så sätt kan jag lova att Darin hade funkat bättre och det säger jag inte just för att jag hejjade på honom, utan för att han helt enkelt redan är rätt känd i dom länderna!!
Och känslan han förmedlar när han sjunger är helt outstanding. Heeeeeeeeeeeelt jävla otrolig. Inlevelsen och rösten kombinerat med hans låt är så jävla rätt. Texten i låten... hur vacker är inte den?
Fast hade det inte varit Darin som framförde den så hade den varit ganska blek. Men han gör den till något så sjukt jävla mäktigt.

Japp, jag var helt enkelt bara tvungen att berömma Darin lite också.
Men nu är det väl bara att hoppas på det bästa. Vore ju inte helt fel om vi tog hem hela skiten.
Och för att inte låta allt för bitter nu så får jag väll klämma fram ett litet Grattis till Anna också. OCH jag är jävligt nöjd att inte Eric Saade vann i alla fall.

Ring 099-202 01 eller sms:a 01 till 72 211

Jag har aldrig i hela mitt liv sätt en sådan inlevelse hos en artist. Det är helt jävla sjukt.


NU


"Don't Kanye me or I will Chris Brown you and Tiger Woods your Mother"


It's like that

Igår så packade jag väskan med partykläder och åkte hem till Ida.
Planerna för kvällen var oklara, men vi hade några alternativ, dock så var alla som sagt oklara. Det slutade med att jag och Ida hoppade in i duschen fort som fan och när vi var klara så bangade alla eller så blev vissa planer helt inställda osv. Väldigt fail. Vilka partypoopers det finns alltså.

Så kvällen spenderades hemma hos Ida i stället, med godis, tv och massa snack. Innan midnatt så gick vi och solade på mammsens jobb också. Vilket jag var i ett väldigt stort behov av. Fast tyvär så blev det ingen större skillnad, förutom att bikini/tros linjen blev skarpare.
Längtar till sommaren. Längtar till Rhodos. Men man ska väl kanske inte klaga... Vädret i dag var helt underbart. Sol, sol och sol. Bara den här jävla snön som ska bort nu.

´
Jag och Mari förra sommaren, påväg hem till Jennifer på middag.


Ikväll gäller det...


Problems

Innan kl 21.00 så visste jag inte vad fan jag skulle kolla på, antingen Tyras och Blondinbellas liveshow som Kenza gästade eller programet om bröderna Jackson på 4:an.
Jag valde tillslut att kolla på The Jackson family... I hopp om att dom skulle visa mer om Michael. Men dom nämnde bara hans död i början och sen handlade allt om dom resterande fyra bröderna i Jackson 5. Och om ska jag vara ärlig, så kändes hela programet så falskt. Typ som "Okej, nu är Michael död, nu är det våran tur att synas, så nu släpper vi ett nytt album." Kanske inte alls är så och jag såg bara dom fem första minuterna av programet så jag kanske inte ens ska uttala mig om det. Men det var den känslan jag fick, så jag valde att springa tillbaka till datan för att istället kolla på Tyra och Bella, men då hackar allting och det blev bara jobbigt att se på i längden, så kollar nog på det senare, om dom lägger ut hela programet sen dvs.
Men ja, så nu sitter jag här och har ingenting att kolla på.......... PROBLEMS.1958 -- forever


Exakt vid den här tiden för en vecka sen så var konserten i full gång...
Den är rätt het

Till: Mamma
Sms: Smygtittade på din häck i morse. Den är rätt het ;)
Svar: Nej men sluta nu Danny.

Förklaring: Skulle skicka till min tjejkompis men skickade till morsan som inte fattade att jag skickade fel.

Felsms.com

Rude boy


Hey people

Jag blev sjuk igår och stannade hemma i dag. Mår fortfarande inte hundra. Har en hvudvärk som är riktigt jävla ond. Fyfan....

Har nyss målat naglarna i alla fall. Jag och Tullan hoppade av i Vällingby på vägen hem från skolan igår så det blev lite shopping.
Tre nagellack i härliga färger, en bikiniöverdel och lite smink. Behövliga saker dvs.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte sådär överdrivet mycket att berätta för er. 
Jag betér mig fortfarande som en liten tönt och går runt med samma jävla ångest.
För en vecka sedan vid den här tiden så satt jag här förväntansfull som in i helvete. Nervös som ett as. Vetandes att jag dagen därpå skulle få se några utav mina absolut största idoler live.
Nu sitter jag här en vecka senare och längtar tillbaka. Haha.


BKFan vad jag gillar Bill på dom här bilderna. Riktigt snygg. Sexig. Älskar outfiten. Thumbs up!


23.27

It's like wishing for rain in the desert.


Zoom into me

     
Måndag. Fyra dagar kvar till helgen. Kill me.
Dagen har varit chill. Börjar med matte och sedan ljudlektion. Jag har varit på riktigt bra humör, vilket jag ger det fina vädret credit för. Jag får en sån jävla härlig känsla i kroppen när solen skiner. Tänk om all snö hade varit borta också, då hade det ju varit vårkänslor on real.
Drog lite tidigare från ljudlektionen så att jag och Ida kunde ta sällis hem. Hon sa att snö'n skulle vara borta innan påsk. Vet inte vart hon har hört det och i fall det är sant. Men det vore ju i alla fall jävligt härligt.

Förutom vädret så pratade vi om en hel del jag och Idaslida, en liten "dethärharhäntsedanvisenastpratade-träff" fick det bli helt enkelt. Thumps up på det!Looking at your photograph, thinking how you make me laugh

Pappa ligger i magsjuka och hög feber. Snart är det väl min tur.... I morse mådde jag sådär ruskigt illa och hade en förjävlig magvärk. Men det gick över lite senare. Tur.

Nu i kväll så har jag och mamma legat och kollat på Wallander: Mastermind. Den bästa wallanderfilmen utan tvekan. Stört bra och stört läskig. Klarar inte av läskiga filmer längre, får ont i magen och en jävla panikkänsla i hela kroppen. Fast detta gäller då bara svenska filmer, när allt är så bekant och när det verkligen känns som att det kan hända en själv lätt som en plätt. Att bli kidnappad av något psyko är inget man önskar direkt....

I morgon börjar skolan efter en veckas lov. Eller ja, nästan två veckor för min del då bussarna och tunnelbanan strulade förrförra veckan. Men ja, i morgon så startar allt igen. Och jag ser inte fram emot det ett skit om jag ska vara ärlig. Saknar bara att få umgås med Jessica och Elise, but that's all.

Nej nu säger jag godnatt till er och ska lägga mig i sängen och drömma om Billllllliboy. Är i stort sätt tillbaka i samma TH period som jag hade för ca två år sen. Stört haha, men svårt att motstå.


You can if you wanna see, touch i'm only human.

Blä jag lever i en jävla bubbla just nu.... Och allt jag vill är att få uppleva torsdagskvällen igen, igen, igen, och ja.... IGEN. Haha patetiska Lisa, i know. Men vadfan.......... Hade varit skillnad om man var i Kenzas och Mirres skor och fick se samma konsert 4 gånger. Samma show 4 jävla gånger. Då hade man hunnit ta in allt på ett annat sätt tror jag. Men får man 90 minuter på sig att uppleva allt. Fota, sjunga, hoppa, skrika, dö, dö, dö och sen försöka insé att det är ett band som man har velat se såååå länge som faktiskt äntligen står framför en, så är det lite svårare. När man väl förstår det så har konserten varit över för längesen. För jag har tillexempelt ännu inte förstått det. Haha....

Jaja, nog snackat om det för ett tag.
I kväll skulle jag egentligen hem till Max som har fest. Några från klassen var bjudna och även några andra. Men ja, jag vettefan, orken varken fanns eller finns helt enkelt. Elise och Erik ångrade sig och åkte inte heller dit och tiden bara sprang i väg så jag hann ändå inte. Men lite tråkigt ändå... Sista kvällen på lovet. 
Bara att tänka posetivt nu, snart påsklov och sen inte långt kvar till att det är sommmmmaar. Jag hoppas innerligt att det går snabbt. Längtar som en jävla tok. Min största önskan just nu. Helt klart. Eller nej.... Först uppleva torsdagen igen och sen vill jag ha sommar haha. Va? Vadå omöjligt?? Jag förstår inte.... Hehe.Hängde lite med Kenza i kön hehehahiihihoho!


TOKIO HOTEL LIVE I GLOBEN 4/3 2010P.s Det här är bara några utav få bilder som blev helt okej. Det kommer upp fler sen. Och anledningen till varför Georg och Gustav inte är med några är för att det var väldigt svårt att fota Gustav för han satt så högt upp och Georg stod på andra sidan. Men det kommer bilder på dom med, fast inte alls lika bra som dom jag lyckades få av Tom och Bill.


Humanoid

Kvällen igår var helt jävla fantastisk. Det finns inga ord för hur grymma killarna var igår och vilken rejäl jävla show dom bjöd på. Gåshud flera gånger om.
Jag har ännu inte riktigt förstått att jag har sätt dom live nu... Det känns som att jag har drömt allting.
Det känns sjukt jävla wierdo att igår stod dom och körde sitt race bara några meter framför mig............. Shit.

Dagen började i alla fall som så att jag kom till Globen vid klockan tolv och där mötte jag Izabelle och två tjejer från hennes klass. Vi började köa. Kallt? Skoja inte. Men eftersom vi var fyra stycken så böt vi av varandra lite då och då och gick in och värme oss.
Vid halv sex så började kön röra på sig och allt vart kaos, alla puttades och skrek. Sen vart det stopp, vi fick vänta i säkert en och en halvtimme på att dom skulle släppa in.... Jag ska då tala om att jag ALDRIG i hela mitt 17åriga liv har frusit om mina fötter så mycket förut. Det gjorde så jävla ont så det går fan inte att förklara. Kanske för att jag trotsade kylan lite överdrivet mycket och drog på mig skinnjackan och conversen hehe......
Det var i alla fall världens befrielse när vi fick komma in i värmen. Skönt!

Vi hamnade innanför den första sektionen och hade ca tre till fyra personer framför oss och vissa gånger mindre. Alla rörde på sig så jävla mycket så man flög runt som en jävla vante, men vi hade i alla fall KANON platser. Synd för dom som har köat sen i Lördags när vi som började köa samma dag fick i stort sätt lika bra platser som dom haha.

I dag däremot har jag ångest, en fet jävla ångest för det kommer dröja väldigt länge innan man får se dom igen. Usch.
Men men, nu har jag sätt dom live i alla fall och jag är så jävla nöjd med det! Jag kommer kunna leva på det här läääänge.


BILDER KOMMER


Jag har en konstig känsla i kroppe

0-54edee0a1af130ea354aa33f94641d66.png

Kolla varifrån!

Jag har en konstig känsla i kroppen, det här känns så overkligt. Jag har fan sätt th live..... Shit. Nu ska jag försöka sova, lär ta ett jävla tag att komma till ro, även fast min kropp skriker efter sömn. Sov gott önskar en riktigt jävla överlycklig tjej!


Vi står i stort sätt längst fram.

0-5ac1eb80b8df8e6e7516f013680c2851.png

Kolla varifrån!

Vi står i stort sätt längst fram. Nästa gång jag skriver så har jag sätt tokio hotel live!!!:d:d:d


Mooooooooooooooot Globen

Ska snaaaaaaaaaaart kliva utanför dörren och bege mig mot bussen. Är vid globen runt tolv, ska möta Izabelle där då också.
Hahaha åh herre. Min mage. Börjar bli liiiiiiite nervo!!!! Haha.

Nu ska jag njuta utav värme för sista gången på typ 6 timmar.......... Känns som att jag och Bellsan kommer frysa lite....
Aja ha det gött, jag kommer blogga från mobilen under dagen :D PÖSS!!!!

Den som väntar på något gott.....

Nu ska jag sova. Känns som att det vore passande att vara rätt utvilad tills i morgon. Fan vad jag längtar och ser fram emot det här.
Jag och Izabelle satt och gjorde varandra taggade på msn för ett tag sen och då längtar man bara ännu mer......

Det här är ändå en rätt obeskrivlig känsla, har väntat på att få se dom här grabbarna live i rätt många år nu, och i morgon händer det. I morgon ska jag se Tokio Hotel live.

Please, marry me


Love it
Desperate Housewives som hade säsongstart igår. Som man har längtat!! Dock var avsnittet inte lika spännande som jag trodde att det skulle bli.
 Och sen Cougar Town som hade premiär igår också, riktigt bra program faktiskt som jag kommer fortsätta följa!


Come to maaaaaaama
Beställde nyss hem dom här två skönheterna från H&M. Nu är det bara ett lite härligare klimat som fattas.....Mars

I går åkte jag hem till my big love Idaslida och umgicks med henne, mysigt javisst. Somnade sent i natt och vaknade sent i dag. Precis som det ska vara när det är lov!

I dag tog vi till våra kreativa sidor och gjorde hemmagjorda spargrisar. Ida hjälpte mig, schyrriga hon liksom. Även Amanda, Ida's lillasyster utsmyckande min fina burk, och den blev topnotch kan jag lova. Nu står den bara och skriker efter pengar som den dårå ska fyllas med, för ja, fyllas ska den.
(P.s vi limmade igen locket, så jag kan omöjligt ta ut pengar i från dig. Jävligt behövligt.)

I dag är det 1 Mars, årets första vårmånad. Men våren syns inte det minsta. I stället har det varit snöstorm och äckligt ute. Är så trött på't så ni anar inte.
Men det betyder i alla fall att det är en månad närmare sommaren. Cirkus 3 månader kvar innan det är sommar. 3 månader går fort gott folk.... Det är i alla fall vad jag håller på att försöka intala mig själv varje gång min längtan blir för stark efter värme och sol.
Har nog ta mig fan aldrig längtat mer till sommaren. Eller just nu skulle det duga om det bara kunde bli Maj, för det är då alla roligheter börjar, det är då det bara blir mer och mer sommar. Längtar.


Bjussar på en bild på min darling. Något gammal, men äsch, lika snygg ändå ;)


RSS 2.0