Klart det inte funkar

Jag gör allt vad jag kan för att försöka se på Kenza & Tyra show live, men det funkar ju inte alls. Inte så konstigt eftersom flera, flera tusen andra människor också försöker. Segt som in iiii...........

Just be strong

Ren jävla kaos i trafiken idag. Bra jobbat SL. Jag och Ida kämpade som djur i morse. Sprang över hela odenplan med en miljon andra människor och letade ersättningsbussar. Eftermiddagen spenderades i alla fall Bromma Blocks med mina två favoriter till vännor. Ett riktigt bra ställe måste jag ju erkänna. Det finns vettiga och bra affärer som ger utbud på bra shopping och det är dessutom ruggigt mysigt att bara vandra runt där inne. Lyckat bygge. Malin köpte födelsedagspresent till pojkvännen sin och sen drog vi oss hemåt.

I morgon är det fredag, skönt med helg. Har inga direkta planer än så länge, men jag, Mari och Ida brainstormar. Vi är sugna på party. Kan dock inte dra ut eftersom Ida är liten_tjej_93. Men det blir nog bra. Om inte annat så drar vi en skön biokväll.


Blogg Sitter och äter lyxmiddag i lägenhet...

dsc07291 (MMS)

Blogg Sitter och äter lyxmiddag i lägenheten med Ida. Nu blir det en lång mysig kväll framför tvn med ett kilo godis. Life's good!


Idol

Hoppas på Weise och Alice ikväll!!!

Dagens


Dags att ta upp Idol känner jag

Varför är Idol så jävla B i år? Skit segt. Dom har bytt studio till en mycket mindre så att det inte ens får plats med en rejäl publik. Andreas drar torrare skämt än någonsin. Artisterna är inte som något annat år tidigare då man ibland har blivit helt blown away för att vissa har visat en sådan extremt stor talang. Det är en så mycket lägre standard i år och det gör mig besviken.

Utan denna underbara trio till jury så hade Idol inte varit någonting. För visst diggar man Andreas bländande smile trots dom torra skämten. Och sen Jhide såklart. Man får aldrig glömma Jhide. Nummer ett utav Sveriges programledare. No doubt.

Och nej, alla artister i år är inte helt åt pipsvängen. Jonathan Garcés mina vänner. Han bär absolut inte på den största talangen utav deltagarna, men jag har rågillat honom enda sedan hans första audition. Hans röst är sametslen och berör mig. Det är det som räknas. Sen att han ger ett riktigt nervöst intryck när han står på scen är en annan femma haha. Jag har lagt några röster på honom ikväll i alla fall.

Jag och Jessica har i alla fall inte fixat några biljetter till en enda live sändning i år. Det blir första gången på bra många år som jag inte kommer att befinna mig åtminstonde en gång på Idol live. Men men, sånt är livet!

Sunday rose

Kom för några timmar sen hem från Vällingby. En jävligt begåvad artist upträdde och jag var på plats med en massa härliga tjejer. Precis som alltid så bjöd han på en rejäl show. Jag hade dessvärre oturen att hamna bredvid en GALEN tjej. Hon skrek k o n s t a n t, slängde runt med armar och ben och kastade rosor som hamnade lite här och var.
Själv känner jag lite "been there done that" och då blir man bara jävligt irriterad när man stöter på sådana där människor när man faktiskt försöker njuta av framträdandet och musiken haha.

Nu har jag tänkt söndagsdeppa lite framför tvn och äta onyttigt. I morgon är det skola och jag är bara så otaggad som man kan vara. Har suttit och drömt mig tillbaka till Rhodos hela dagen i stort sätt. Måste ju erkänna att jag längtar tills nästa sommar. Redan. Hur i helvete ska jag klara av alla dessa månader utav kyla som vi har framför oss?? Hjälp.


Just chillin

Är hemma hos wifey nu och umgås. Snart blir det mys framför idol med godis till det. Kan inte bli bättre!!!! PUSS

The leaves may fall, but the trees stay tall


-

Depp är det rätta ordet. Allting känns så förjävla segt. Har inte lust med någonting. Vill bara somna och vakna i vår igen lagom till studenten. Vill inte gå i skolan, har tappat ALL lust till det. Varje liten jävla lustpartikel.
Som jag har sagt så många gånger innan, så vill jag påbörja mitt liv, göra saker som jag gillar och mår bra av.

Nej det finns verkligen inte en enda sak just nu som får mig att dra på smilebanden. Ingentiiiiiiiing.

Tripp trapp trull


Blir förmodligen (ljus) brunett i morgon. Det ni!

Robin Bengtsson - Från och med du COVER

Jag avgudar dig.


Just nu

Michel, Axel och Ida äter Emil ur huset medans Emil själv ligger och sover. Och jag ligger här i soffan och är allmänt död. Trött som in iiiii.....
Det var riktigt jävla kul igår. Lyckat som fan.
Snart kommer Johannes och hämtar oss och kör oss ut till Kungsberga där Ida ska skämta till det lite på en svensexa för Jontes syrras bliande man. Kommer bli så jävla kul. Kan berätta mer om det sen. Själv så banga jag, känner liksom inte riktigt att min talang som skådespelare är på topp haha.

Tonight's gonna be a good night

Ikväll bjuder Emil på sushimiddag. Efterlängtat som fan!!! Alla mina favoriter ska dit så jag tippar på att det blir en riktigt rolig kväll med god mat och dricka.

Nu måste jag kila till bussen. Vi hörs och ses när vi hörs och ses. Puss


Lite bilder från nyår 09/10 när vi åt middag hos Emil innan utgång. Han är en mästare på sushi kan jag lova.


Maroon 5


Misery

Seg dag i skolan. Jag kom i tid för första gången på bra länge och då var såklart min första lektion inställd. Oflyt haha.
Men dagen gick rättså snabbt trots att jag har varit svintrött. Under sista lektionen så satt jag, Jessica och Jennifer och pluggade på det kommande provet och det tog på krafterna kan jag lova haha. Att få in allt det där i huvudet var inte lätt, speciellt inte när ögonlocken stängdes igen gång på gång. Snart studenten. Tänk positivt. Snart, snart, snart. ( Skit lång tid kvar, jag vet haha)

Nu är det Idol som gäller. Tjing!

P.s En utav favoritmännen fyller år idag. Grattis Michel!!

23.38


Hänga på Bondi beach hela dan varje daaa

Har alltid varit inne på att flytta till USA, LA eller NY. Men nu lockar Australien jääävligt mycket måste jag erkänna.
Är så sugen på att träffa massa nytt folk, skapa nya kontakter, nya vänner (och framförallt nya män, hehe).
Det hela vore bara så jävla häftigt.

Men först: Studenten!!
(Studentskiva den 18/5 och alla partydjur out there är ruskigt välkomna!!!!!).




I'm out

Idag efter skolan så var en fika med mina fina vänner inplanerat. Vi hamnade på ett mysigt fik i gamla stan. Pratade om allt och inget i närmare två timmar eller så, tills plikten kalla för var och en av oss. Mari skulle på träning, Ida till pojkvännen, Rebecka skulle plugga och ja jag skulle bara hem. Hem till en jävligt god middag från grillen och hem till Idol, haha. 
Det var två jävligt välbehövda timmar med mina tre vänner i alla fall, som upskattades enormt.

Nej men nu kanske det är dags att ta tag i slutet av denna dag och göra något vettigt. En varm dusch känns jävligt aktuellt just nu faktiskt. Och sen efter det så blir det nog till att krypa ner i sängen.
En långlånglång dag väntar mig i morgon. Slutar halv fem. Är väl hemma runt midnatt. Nej inte riktigt kanske.... Men så känns det. Segt med andra ord haha.

You keep going to that bridge. I never thought I'd be jealous of a river.


Live


-

Har nu äntligen tillgång till en dator här hemma igen. Thank god!!!!!!!!

Blogg Malin var snäll och kom förbi och hö...

dsc07183 (MMS)

Blogg Malin var snäll och kom förbi och höll mig sällskap ikväll. Men efter två filmer och en jävla massa skitsnack senare så har Mallan tröttnat. Nu sover hon tungt här bredvid mig, och jag ligger här själv och kollar på en rysare haha. Karma is a bitch! I morgon så kommer min data tillbaka från lagningen. Underbart kan jag lova. Ha en fortsätt trevlig lördagskväll/natt people! P.s 11 sep idag. 9 år sedan wtc-attacken. Sjukt vad tiden går. Rip. D.s


Blogg Jag är sjuk. Och min dator är så sön...

dsc07172 (MMS)

Blogg Jag är sjuk. Och min dator är så sönder som den bara kan bli. Så jag måste ju erkänna att jag deppar lite extra just nu. Men nått som får mig att dra på smilebanden lite extra är ju såklart att idol drar igång nuuu! Härligt!!


18.56 - Keep it real


Speak the words that keep me coming back to you

Mår som en kratta. Hur nu dom mår(!?).
Men med en rejäl huvudvärk, ett enormt halsont och som grädden på moset lite feber på det också. Härliga måndag, vad ska du mer bjuppa på?


Kom hem rååååh


Sunday

En utav favoritgrabbarna styrde kräftskiva igår. Vi höll till nere vid sjön där det var fixat med partytält, braskabin och en bar med ruskigt låga priser haha. Kvällen var riktigt lyckad. Men jag var nog inte i mitt esse igår inte. Det var svinkallt och jag var svintrött.
Fick sedan gå en JÄVLA bit för att komma till bussen. Hade sällis utav två random killar som tog upp dom mest sjukaste samtalsämnerna så att jag ibland knappt kunde gå för att jag skrattade så mycket. Inte långt bakom mig gick Malin med sin man på släp och en jävla bit efter dom gick Michel och company.
Efter en massa tjat om att hänga med randommännen på efterfest så hann vi i alla fall med bussen på sekunden, vilket jag blev jävligt glad över då jag nog aldrig har längtat mer efter min egna säng.

När jag kom hem så stupade jag i sängen och somnade inte kort därefter med Jocke i telefonen. Han måste ha känt sig riktigt uppskattad när hans telefonkompis somnar mitt under samtalet hehe.

Idag mår jag helt klart som jag förtjänar. Riktigt jävla dåligt dvs. Huvudvärken och illamåendet tävlar om vem som kan jävlas mest. Skitskönt.  

(Inga bilder än. Men det kommer när Mallan känner för att lägga upp dom!)

Go some place where no one knows youre name

Jag vill gå ut skolan. Uppleva en grym student och sen vill jag ta vara på "friheten". Ta vara på chansen att göra exakt vad man vill med livet.
Jag vill ut och resa. Flytta till ett annat land. Starta ett nytt liv. Träffa nya människor. Skapa minnen.

Jag har suttit och läst ca fyra olika bloggar hela kvällen nu som handlar om fyra olika tjejer som har flytt landet och börjar om från noll. Och det bara kliar i hela kroppen. Jag vill påbörja mitt liv.


A role model


I'm doing fine yä'

I morgon är det fredag. Helvete vad efterlängtat. Har inte så mycket mer att tillägga. Eller jo, idag var jag hos frissan och fixade nya extension. Känner mig som en helt ny person. Hejdoo!

RSS 2.0