I'll be/Never Let You Go/Favorite Girl


 Tre favoriter i alla lägen.


Dagens


He has been given a talent

Igår levde jag med en ruskig baksmälla som jag förmodligen förtjänade, så jag ska väl inte klaga. Jag hade bara en lektion på hela dagen så den struntade jag i lite fint sådär och åkte hem istället. Väl här hemma så gick jag igenom en mindre extreme makeover dvs. tvättade bort gårdagens utkletade smink, bytte om, borstade tänderna och sen packade jag väskan och tog bussen in mot stan. Allt detta på mindre än en halvtimme, jag är fan värd en applåd. Jag hade en bio med Emilia inbokad vid halv fyra så väl i stan gick jag in på sergelbion och satt där och väntade på henne. Vi såg Never Say Never för fjärde gången, och som vanligt så lämnar man biografen med ett brett léende fastklistrat i ansiktet samtidigt som man känner sig inspirerad och framförallt motiverad till att göra precis allt man drömmer om. Cheesy but true.

Idag har jag varit i skolan, solat, tränat och hängt med Ida. Nu ropar sängen på mig så det är bäst att kila. Jag ska nog läsa dom sista sidorna ur "First step 2 Forever: My Story" (ångest) innan jag drar på dejt med John Blund. Sov gott, dröm sött och allt sånt där. PoK


Löfströms Ei3's studentskiva

Igår så hade Mari studentskiva på Grand Garbo. Dagen började i kaos pgr. utav att Rebecka drog sig ur och då försvann min sovplats, sällskap till skivan, någon att föra med och min outfit. Så det var bara att planera om hela kvällen och tillslut så löste sig allting ändå. Jag fick låna dräkten utav Rebecka (jag var rödluvan) och jag fixade sovplats hos mammas bästa kompis som bor max 5 min i från Grand Garbo så allt blev kalas bra.

Ida (lilla 17åringen fick låna mitt legg och med lite maskering så var vi tydligen slående lika eftersom hon kom in utan ett pip från vakten) och Mari befann sig redan på skivan eftersom dom skulle äta middag osv innan, så jag förade hemma hos Sussie (mammas kompis) med ett par glas vin medans jag gjorde mig i ordning. Runt halv elva så fick jag skjuts till Garbo där Mari mötte mig i dörren och kvällen började på riktigt. Allt jag minns är att vi dansade, dansade och ja.. dansade. Låt oss säga att jag var ganska slut i kroppen när kvällen närmade sig sitt slut. När kl slog 3 så stängdes musiken av och alla började bege sig hemåt. Jag delade en taxi med, Ida, Emil, Moa och nån random kille. Jag skulle bara åka typ 500 meter men eftersom jag inte på något jävla sätt kunde komma på vad gatan hette (skyller på att det blev ett glas för mycket) så blev det en liten omväg. Taxichaffisen ville på riktigt döda mig, jag var nog inte mycket värd i hans ögon när jag satt där och och gissade på ALLA namn i världen som börjar på E haha. Men det löste sig efter ett telefonsamtal till Sussie, jag la mig i soffan runt halv fem och somnade inte långt därefter. Tack till alla som var med och gjorde kvällen svingrym!


Min fina Mari igår! Satan vad tiden går fort. Snart står vi där och har hela våran skolgång avklarad.


Back on track

Jag har inte orkat engagera mig så mycket i bloggen, facebook eller internet överhuvudtaget den senaste veckan. Förutom twitter, för twitter är ett undantag.

Så ja, vad har hänt sen senast då? Jag har till att börja med nyligen passerat mitt sista skol-lov. Mitt livs allra allra allra sista lov någonsin. Att ta semester från jobbet kommer ju såklart ske under min livstid men jag kommer aldrig att ha lov igen. Om ca en månad så går jag ut skolan. Jag har gått 12 år i skolan och om EN MÅNAD så är det över. Läskigt. Jag vill inte bli vuxen. Vill inte ta ansvar. Men jag vill däremot börja leva livet och om en månad så börjar verkligen det riktiga livet. Vet inte riktigt vad som händer efter studenten men jag kommer i alla fall att åka och jobba som Au Pair inom dom närmsta två åren, det är en sak som är säkert. Vart jag hamnar vet jag inte än, jag ska förklara om min Au pair-situation i ett enskilt inlägg sen för jag vet att det finns dom som faktiskt finner det intressant!

Under lovet så har jag i alla fall hunnit med en hel del även fast det har varit ett ruskigt slappt lov. Jag har nästintill bott hos Malin, kollat på The Vampire Diaries, solat, varit med Ida, sovit, festat, ätit påskmiddag med släkten, spenderat en hel dag (flera dagar) framför twitter, tappat rösten, gått promenad, internet shoppat, haft spelkväll hos Mari, druckit massa vin, övingskört i brommarondellen/motorvägen/stan osv. Mitt allra sista lov var godkänt, så jag ska inte klaga.



Orkar inte lägga in bilder från mobilen så jag bjussar på en svin boring bild från spelkvällen.


Watch me as I go, again

Sjuk. Återkommer senare.

Watch me as I go

Bakis. Återkommer senare.

You make my head feel like a busy New York City street

Jag är på så vidrigt dåligt humör och svarar spydigt till alla som pratar med mig (dvs. mamma och pappa) och jag skulle i ärlighetens namn kunna strypa min hund som rymt mitt framför ögonen på mig minst tre gånger idag. Det spelar ingen som helst roll om man ropar och ropar för han skiter blanka fan i det ändå. Mamma säger att jag måste ha överseénde för att det är tre tikar i närheten av oss som löper och Neo är en unghund med hormoner. Men jag tänker fan inte ha något överseénde. Jag får fnatt. Allt detta kombinerat med att jag möjligtvis inte äter riktigt så mycket som jag bör är just nu är ingen bra kombo eftersom jag behöver mat för att hålla humöret uppe. Anledningen till det heter Instant Slim. Allt som har med hungerkänslor och sötsug att göra är som bortblåst.Jag har inte rört en sötsak på över en vecka och det är rekord för att vara mig. Om jag kombinerar detta med träning nu så hoppas jag på underverk till sommaren. We'll see, we'll see.

Något som i alla fall har gjort mig glad idag är att jag låg ute och solade i bara bikini utan att ens frysa, tvärtom. Vädret idag var ta mig fan det bästa jag upplevt på länge. Det är livet när det är som bäst det, när solen lyser!!


Haley Reinhart


Helt klart min favorit i årets upplaga utav American Idol


Blåsippa ute i backarna står


Vädret är helt underbart och vårkänslorna sitter fint i kroppen. Jag kan inte beskriva hur mycket jag vill ha sommar nu!!


Dagens 12/4 (igår)


Krya på dig!


JESSIE J TILL PEACE&LOVE


Jag är så lycklig så att jag spricker


It's all about respect


And although I am still finding it hard

Lång dag mina vänner, lång dag. Jag slutade egentligen kl två idag men blev kvar i skolan till kl sex för att vi jobbade på vårat projekt. Lite sådär 2cool4goinghomefromschool. Men nu är vi klara med projektet i alla fall. Resultatet blev en gudie till Stockholms krogliv i bokform, den blev riktigt bra. Jag ska skänka min kopia till Ida när hon fyller myndig nu i Maj. En guide till dom bästa uteställarena är väl det ultimata att få när man är tillåten att göra stan osäker hehe.

Nu har jag i alla fall varit hemma i några timmar, ätit lite mat, kollat på Desperate Housewives och "drogat" lite Twitter. Jag hoppade över BB idag, så jag får kolla på datan i morgon. Såg att Sara rullade tunga med Basshunter. Det tog henne ca två månader att komma till skott med Martin men inte mer än några timmar att mysa till det med Basshunter, stackars min Martin.
Nu är jag så trött så att jag håller på att dö så att joina sängen låter som en riktigt bra idé. PoK
 


Basshunter eller Martin? Inte ett sånt svårt val


Tops


Purple will never be just a colour. Canada will never be just a country. 1994 will never be just a year & Justin will never be just a name.


Maddi Jane - Price Tag Cover


I ain't gotta die for me to get to heaven, I get up into heaven everytime I feel your lovin

I fredags så var jag först i stan med Ida och Malin. Jag var svintrött och hungrig så det var mest jobbigt att trängas i buktiker med massa folk . Jag fick i alla fall med mig en byxdress hem som jag är skitnöjd över. Framåt klockan fem så sa jag och Ida hejdå till Malin och mötte upp Rebecka och Mari i vällingby. Efter lite velande så åkte vi tillslut till Erikdsahlsbadet och kollade på en innebandy match mellan DIF och Mora. Sjukligt spännande match som Mora tog hem. Efter matchen så åkte vi till Ida och spelade spel och umgicks i några timmar innan Mari skjutsade hem mig runt tolv. Väl här hemma så kunde jag ändå inte somna för pappa hade party så musiken spelades på högsta volym. Sebbe ringde mig när han var påväg hem från krogen så vi höll varandra sällskap i ca två timmar. Klockan fem när vi lagt på och musiken stängts av så somnade jag på tre sekunder.

Jag sov ut på lördagen vilket var behövligt. Gick upp runt tolv och åt frulle, duschade och började fixa mig inför kvällen. Framåt eftermiddagen så åkte jag hem till Ida och lämnade lite klänningar som hon skulle låna, jag stannade på middag och sen åkte vi tillsammans hem till Emil och förade i några timmar med grabbgänget. Riktigt trevligt måste jag erkänna. Vi körde nån sjuk dricklek som jag aldrig hört talas om förut. Skrattade så jag grät i alla fall haha. Framåt halv elva så åkte vi allihoppa hem till Ida Alders och firade henne och Julia som nyligen fyllt vuxna. Det var riktigt mycket folk och bra drag så jag hade skitkul hela kvällen. Skratt, sång, prat - you name it. Jag och Ida rörde oss hemåt när det började dö ut, åt lite fyllekäk och deckade sedan fint bredvid varandra i sängen till nån random disneyfilm på tvn. Jag är riktigt nöjd över helgen så tummen upp på det. Jag har dessvärre inga bilder att bjussa på, så jag lägger upp en fin bild på födelsedagsbarnen!


Dani Shay/Bieber-Look-A-Like


The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Igår så tränade jag först en timme själv och sen kom Ida och joinade mig i yttligare en timme. Efter det så åkte vi och mötte Rebecka och storhandlade till middagen, notera storhandlade. Sen åkte vi till hennes lägenhet och lagade middag, åt, skrattade och pratade i flera timmar. Mätta och belåtna så la vi oss i soffan och kollade på Jersey Shore. Vi kom i säng runt tolv och somnade väl inte allt för lång tid efter det.. Speciellt inte Ida som började snarka på tre sek haha.

Idag har jag varit i skolan, jag hade två lektioner och slutade kvart i ett och åkte hem på direkten när jag slutat. Jag är så vidrigt trött idag. När jag kom hem så satt jag i säkert två timmar och kollade igenom gamla foton på mig som liten. Jag måste hitta ett sött kort som jag ska ha på mitt student-plakat. Sen måste mamma och pappa godkänna kortet också, för det är ju trots allt dom som ska välja i slutändan. Det är fan inte lång tid kvar nu... Snart så börjar livet på riktigt. Jag har ångest. Jag har inte skrivit på min Au Pair ansökan på över en månad. Jag har återigen tagit upp min dröm om Australien. Jag har en sådan grov beslutsångest så det finns inte. USA eller Australien? 

                                        


Radiate love


6e April

Jag sitter just nu i datasalen och väntar på att min matte lektion ska börja, lite små segt. Efter skolan så skulle jag egentligen ha mött upp Emilia för att gå och se nsn3D för tredje gången, men det blir inte så för hon hinner inte. Så istället ska jag åka till gymmet och köra ett långt pass där och även invänta Ida för att sedan åka hem till Rebecka och ha tacos-kväll och mysa. Bra onsdag? Yes sir.

Ryan Good for the win


I've heard all the typical things

Igår så vart det först lite häng på gymmet med Ida, känner mig slimmad idag. Men jag har faktiskt inte en sådan vidrig träningsvärk som jag trodde att jag skulle få, tack gud.
Efter gymmet så blev det lite shopping i vby centrum och sen stressa hemåt. Jag hann endast hem och proppa ner tre kilo kläder i väskan och sen åka raka vägen hem till Ida. Väl där så duschade jag en välbehövd dusch, åt middag, drack världens vidrigaste päroncider (sorry Martin) och fixade oss i några timmar innan vi tog vårat pick och pack och åkte på hemmafest i spånga. Längesedan man hängde på en hederlig hemmafest kan jag tala om, men kul var det. Allt var som det ska vara. Dom stolta 95orna som precis fixat sin första flarra smuggelvodka var på plats, även dom snygga äldre killarna som gick runt och log över allt lammkött. Jag och Ida rörde oss hemåt strax efter två och kom hem några timmar senare efter ett stopp på Rasmusgrillen. Vi deckade i sängen kl fyra till tzatziki som rullade på tvn, precis som vanligt.

Idag mår jag som jag förtjänar och ska utnyttja det på bästa sätt genom att dega framför tvn med allt onyttigt jag kan hitta här hemma. Jag är ju trots allt en atletisk kvinna nu, som införskaffat gymkort och allt. Hehe... Hörs och ses när vi hörs och ses! PoK.


Vi hittade mannen i Malins drömmar mitt i vimlet, Ida lyckades tjata till sig en Idol-bild. Fint!


#2


About the importance of gratitude

Fan vad off jag är på bloggen. Sorry, men twitter är så mycket mera underhållande än att blogga.

I Onsdags så var jag på bio med Emilia och sen på Rebeckas skiva. Jävligt rolig dag/kväll/natt kan jag lova. Jag, Mari och Martin kom till Ida's lägenhet runt 4 på morgonen, efter lite nattliga äventyr. Klockan ringde tidigt dagen efter men jag kan ju bara säga att jag var helt klart 2cool4school i torsdags och åkte istället hem. Jag mådde väl inte direkt prima heller för den delen.

Idag fyller världens bästa mamma år så jag har varit hemma hela kvällen med familjen och firat henne. Min fina mamma. The queen of my heart. Cheesy but true. Ingen människa i världen har samma värde i mina ögon som henne, så är det bara.

Nu hade jag tänkt joina sängen för i morgon ska jag upp hyffsat tidigt. Det blir ett gymbesök med Ida och sen raka vägen hem och sen in till stan igen. Stressigt men mycket behövande. Sleep tight!

                                                  Mannen i mitt liv och jag på bussen idag

Onsdag 30/3


RSS 2.0