Ellen Degeneres


I told you i'm not bulletproof

Idag och jag gått runt här hemma och tyckt synd om mig själv. Jag är så inåt helvete jävla sjuk, ni anar inte. Jag går och bär på en sån här riktigt seg och jobbig jävla förkylning som har anlänt till min kropp just för att retas och det lyckas den med. Fan vad dåligt humör jag är på. Just nu vill jag bara ha helg och köra en eller kanske två riktigt sköna utgångar. Är så sugen. Även fast förkylningen från helvetet har tagit över min kropp.

Dom få stunder idag som jag inte har suttit och tyckt synd om mig själv så har jag läst igenom ett par Au Pair bloggar. Till er som är lite intresserade utav detta kan jag tipsa om den här bloggen där en tjej har länkat riktigt många bloggar. Notera att jag har läst igenom i stort sätt alla som är länkade på den sidan nu. Jag är så taggad på att ge mig iväg på denna resa, men det är ett bra tag kvar tyvär.


Sometimes it's hard

Du. Fortfarande du. Och det retar mig så jävla mycket att det är så.


Hold your head high and reach the top

Igår firade vi Rebecka med att först äta en redig middag hemma hos henne och samtidigt köra några sköna dricklekar. Det var så kul att träffa gamla ligan igen och prata fina gamla minnen. Den enda som saknades var Ida!
Runt halv elva drog vi till Ego och stannade där till stängning. Minns inte så mycket mer än att jag träffade Felix som fortfarande var sur på mig, att jag och Mari dansade en del samt att jag och Sebastian hade världens längsta samtal runt 3 tiden. Mot slutet av kvällen så hade jag fått i mig lite för mycket och det var på håret att killarna och Rebecka fick bära hem mig, så ja idag mår jag väl antagligen som jag förtjänar. Har nog aldrig varit såhär bakis. Men det får det vara värt, kul hade jag i alla fall!

Nu ikväll så har jag kollat på One tree hill och typ dåsat i sängen och det ska jag fan fortsätta med. Hörs och ses eller ses och hörs, bestäm själva. Ciao!



Thank god it's friday

Igår var det gadd som stod på schemat. Jag fick min fina fina text inprintad för livet och jag är SÅ nöjd. Kunde inte blivit bättre. Jag njöt nästan lite när jag satt där och hade ont för jag visste att resultatet skulle bli vad jag förväntat mig. Men själva grejen att det är just sju nålar som åker in och ut i min hud var ganska oskönt. Konstig känsla. Ont som inåt helvete men ändå inte outhärdligt. Skumt.

Nu sitter jag här hemma och väntar på att min granne ska plocka upp mig och så ska jag få skjuts in till Ekerö C och sen fort som fan ta en buss till bromma och möta Ylwa och sen åker vi in till stan för att möta Malin. Det blir alltså staden idag med systrarna Forsberg. Najs! Jag ska kolla på massa saker till mig själv plus att jag ska köpa presse till Rebecka. Jag är så äckligt taggad inför i morgon!!!

Nej nu måste jag plocka ihop det sista och vara beredd. Take care!
P.s Bild på min tatuering kommer!

Fuck it

Jag sitter här med ett halsont som inte är att leka med. Jag kan knappt svälja vatten. Huvudet dunkar och kroppen skakar. High five!!! Jag som var så jävla taggad inför helgen. Det är jag fortfarande, men att vara sjuk drar ju ner humöret lite. Men jag SKA med och fira Rebecka i helgen. Jag bara ska det. Så FU jävla fitthalsfluss..... Du bråkar med fel chey!!! (Man måste visa vem som bestämmer).

POST!


Come on, let your colors burst

Snacka om mysdag för min del. Jag vaknade vid tolv någon gång då jag satte på tvn och kollade på Ellen Degeneres show (världens bästa program) och sen åt jag vofflor till frulle (lyx) sen har jag degat i soffan eller här framför datan resten av dagen. Till middag blev det sallad och vitlöksbröd (jävligt gott) och inte långt efter middagen inledde jag min myskväll framför Familjen Annorlunda (världens bästa program) och efter det så började Spårlöst (världens bästa program) där jag fick mig en liten crush på kvällens huvudperson David som verkade vara världens härligaste person (och skitsöt). Han letade efter sina föräldrar i bulgarien och jag grät mig väl igenom den större delen av programet då det var jävligt berörande.

I nu läget så sitter jag här och planerar min helg lite smått. På lördag så ska vi fira Rebecka som fyllde 18 i slutet av December och det ska bli så jävla roligt. Jag tvekar inte en sekund på att det kommer bli lyckat för jag har fixat en massa inför kvällen nu. Hoppas alla är med på planerna bara! Nu ska jag dra igenom ett par godingar på spottan och sen blir det väl sängen. Take care!


Som ni ser så kunde man alltså chatta med David efter programet. Jag frågade om han var singel hehe. Jag inkluderade även frågor om programet så tro inte att jag körde helt off topic.
Han svarade att han var singel men trivdes dessvärre med det, då han lägger all sin tid på sporten. Damn it!


It's ok not to be ok


Down to earth / H&M


Jessie J - Who you are


You just gotta ignite the light and let it shine

I fredags så fick jag sällis utav mina två kompanjoner. Vi snicksnacka i ett par timmar samtidigt som vi kollade på en skräckis som gick på tv. Lampan släcktes runt tre när Ida och Mallan somnade, själv låg jag vaken ett tag. Måste erkänna att mina vänner är lite "galna i sängen". Malin som snackar om helt s j u k a saker i sömnen och sen har vi såklart Ida och hennes snarkningar.
Inte nådigt!!

Vi blev väckta super tidigt på lördagen för jag skulle ju iväg och tatuera mig och självklart följde tjejerna med som stöd. Dock så hade det blivit ett missförstånd och vi fick tiden ombokad tills på torsdag, så ja på torsdag sker det. Nervöst. Men fan vad jag längtar. Har velat printa in den där texten på min arm i över två år nu. Fina fina fina text som betyder så jävla mycket för mig på alla sätt och vis. Vet inte om jag ens tänker försöka förklara varför för jag är ytterst tveksam på om jag kan.
Men ja, trots att det inte blidde någon tatuering så vart vi fast i Hells Angels högkvarter en stund till för pappa och min farbror var ruskigt pratglada. När vi tillslut kom därifrån så hade jag och Mallan svin brottom då vi var bjudna på middag hemma hos Jossan som fyllt år och hade bara några timmar på oss att fixa en miljon olika saker. Vi kom två timmar försent till Jossan haha. Det bjöds på sushi, vin och en jävla massa prat. Efter några vinglas för mycket så tog ungefär hälften av oss vårat pick och pack och rörde oss in mot staden där vi tillslut hamnade på Lobby och stannade även där resten av kvällen och dansade i bra många timmar. Sen blev det fyllekäk på donken och sen raka vägen hem till Jossan där vi deckade rätt snabbt.

                                                           Helgen får 5 av 5 toasters!

     
                                                      Jag och Jossan! Eller Laijz och Meys? Hehe


Telefonsamtal

Nu ringde nyss en tjej från Cultural Care och berättade att jag är bjuden till ett informationsmöte samt intervju den 10/2. Hon berättade även att intervjun delvis kommer att vara på engelska. Shit. Jag är nervös redan nu. Inte bara engelskan utan hela grejen. Läskigt. Men det blir nog bra!

Förövrigt så kan jag passa på att säga att mamma och pappa fortfarande är fast på sjukhuset och har varit det sen kl tolv i morse. Dom är inte rekordsnabba på akuten direkt. Herregud. Jag själv sitter här hemma och är svinhungrig samt äckligt uttråkad. Den senaste timmen har jag ägnat all min tid åt lillskiten (hunden) och försökt att underhålla honom lite, för han är precis som en liten bebis, underhåller man inte honom så börjar han istället gråta (bokstavligtalat) efter mamma.

Nu hoppas jag att mamma och pappa kommer hem snart och att Ida ringer och säger att hon är påväg. Hon skulle ha ringt mig för ett bra tag sen men har icke gjort det. Den kvinnan och telefoner alltså......... Haha det funkar bara inte!!


Maria Montazami


Här ovan så ser ni Maria's nya väskcollection. Jag är riktigt imponerad! Skulle inte tacka nej till någon utav dom mörkbruna väskorna, så jävla snyggt att matcha med lite andra jordnära färger!


When it's through, it's through

Jaha så nu har man gått och blivit tvilling då. Stjärntecknet alltså. Antar att ingen har missat det som stod i Aftonbladet om att en Amerikansk astronom har satt nya datum på alla stjärntecken. Jag som tidigare var kräfta (och som jag gärna fortsätter att vara) har nu blivit tvilling. Vi får väl se om det kommer ändras permanent.

Just nu sitter jag själv här hemma och chillar. Pappa är med mamma på St.Görans för mammsen ramlade i våran backe igår (som bara består av is, is och återigen is) och gjorde sig riktigt illa i ryggen, nacken och benet. Det ser inge vidare ut så nu ska hon undersökas och rönkas och allt sånt där. Jag tycker så synd om lilla mamma. Det gör så jävla ont i hela mig när jag ser att hon har ont. Usch, ingen skön känsla alls.

Men nått som gör mig lite gladare är att jag ikväll kommer få träffa mina två favoriter Ida och Malin. Det var cirkus två veckor sen vi träffades så det ska bli urskönt att få umgås med mina solstrålar igen.
Nu ska jag dra igenom några sköna låtar spå spotify och sen ta en prommis med hundarna. Duktig tjej!
Later dude's


Ett steg närmare

Skickade nyss in min anmälan till Cultural Care ang. Au Pair i USA! Det känns så jävla bra ska ni veta. Det är bara ett pyttelitet myrsteg men fortfarande ett myrsteg närmare min dröm. Det som sker nu är att dom kommer skicka en inbjudan till intervju och informationsmöte och ja sen handlar det ju om att greja med den stora ansökan för att bli godkänd som Au Pair. Men nu har jag i alla fall änmält mig och skrivit när jag skulle kunna tänka mig att åka osv. Om allt går vägen och allt blir som jag hoppas så kommer jag iväg i början av 2012, när jag har tagit studenten, jobbat och levt livet lite yttligare här hemma i Sverige.
Men ja, jag ville bara berätta det, att nu har jag tagit ett första steg in i detta och jag håller alla tummar jag äger och har för att det här ska ske!!!


Kan Dee

 

Kan Dee Shop


Don't judge a book by it's cover

"But 4 real we all get frustrated at times. We wanna show people who judge us so quick who we really are. Sometimes u gotta just let it ride!" - JB

Tre tankar

  • Jag saknar Rhodos
  • Jag kommer aldrig att bli kär
  • When nothing goes right..... Go left

Som om någon kommer och sparkar undan benen när man försöker gå normalt


Depressed

Fyfan vad äckligt det är ute idag. Sliskigt och bara grått grått grått. Blir deppig utav att titta ut genom fönstret. Usch. Jag dör lite inombords av avundsjuka för Mari och hennes pojkvän Micke som är påväg till Egypten nu. Eller dom kanske har landat. Jag är hur som helst ruggigt avis. Fyfan vad jag behöver sol just nu. Sol och värme. Jag är ingen vintermänniska. Inte någonstans. Skulle gärna gå i ide över vintern om det nu gick.


Det här vill jag göra just nu.... Ligga och chilla inne på hotellrummet på Rhoddan!!!!


Baby youre a firework


Jag får rysningar när jag hör den här tjejen sjunga. Hon har bättre röst än Katy Perry själv i vissa lägen. Men hennes flaxande med armarna och ansiktsuttryck skrämmer mig lite. Det stör mig att hon är ett freak för hon har verkligen skitsnygga drag i ansiktet och hennes läppar är to die for. Haha, lite off topic. Anyways, fan vad duktig hon är!


H&M - FAVOURITES




Röda mattan @ Golden Globe


 


Seventeen


Grattis på födelsedagen min lilla princessa!
 Jag älskar dig villkorslöst och det har jag gjort i 17 år nu. Du och jag, glöm aldrig det. Du och jag.


Miley Ray Cyrus


3 månader gammal video men fortfarande världens bästa brud!


Alla korten på bordet

Jag hade tänkt bespara er inlägg som detta just utav den anledningen att det finns personer som jag inte vill ska läsa det här. Men who gives a fuck egentligen. Jag är bara människa.

Jag tänker så mycket nu för tiden så att jag blir tokig snart. Har lust att ge mig själv en fet käftsmäll för det är väl egentligen vad jag skulle behöva, men det vore ju nästan ännu sorgligare om jag satt här och slog mig själv. Som om mitt sentimentala jag inte är illa nog.

Tror ni att alla 7 miljarder människor på den här planeten kommer att få uppleva ren kärlek? Tror ni att det finns en soulmate för varenda liten själ där ute? Jag tror det. Men vem fan är så blåögd egentligen? Det är klart att det finns folk som dör utan att ha älskat en annan människa högst utav allt på jorden. Och den tanken ger mig en fråga som följer - Tänk om jag dör i morgon utan att ha fått uppleva riktigt djup jävla kärlek? Att jag ens tänker i dom banorna förklarar väl rätt mycket. Men med alla korten på bordet så måste jag erkänna att jag är rädd för att dö utan att ha upplevt det. Jag letar mig blind efter en soulmate. Jag känner pressen. Speciellt när varenda en utav mina vänner är inne i seriösa förhållanden som kommer hålla i flera år till. I'm the last one standing och det är förjävligt rent ut sagt. Alltid är det något eller någon som sätter en käpp i hjulet.

"And then my soul saw you and i kind of went - Oh there you are, i've been looking for you."
 Jag föll rätt duktigt för dig. Helt i onödan.

One tree hill

Avslutade nyss min lilla gråtstund till One tree hill. Mitt absoluta favorit program i alla lägen. Så fint, äkta och känslosamt. Jag må vara en riktigt cryer som gråter till i stort sätt allt jag ser men med oth är det annorlunda. Dom lyckas pricka in dom där känsliga punkterna i varje jävla program. Jag vill ge Mark Schwahn som är skaparen utav den här serien en fet blöting rätt på mun. Han är ett geni.


Efter att ha youtubat lite klipp på det fina paret ovan så vet jag hur hela den här Clay and Quinn händelsen slutar...... Vill berätta men det vore ju inte så schysst av mig eller hur? Så jag håller tyst.


Just the way you are

Jag och Mickis hängde med grabbgänget ut igår. Först så förade vi på nivå vilket var sjukt trevligt till en början, men när vi skulle dra där ifrån så vart det strul med polisen. Ni vet polismän som är sådär äckligt självgoda och tror att dom är gud bara för att dom går klädda i en jävla uniform. Det slutade i alla fall med att Michel fick åka polisbil från fridhemsplan för att han kallade dom idioter. Haha matcho-Michel liksom. Han blev i alla fall "avvisad" från platsen så dom körde honom till en annan plats och vi skulle alltså möta upp honom senare och den planen var skitbra tills vi insåg att vi hade hans mobil, då blev det genast liiiiite knepigare. Sen vet jag fan inte vad som hände, några åkte för att leta efter Michel medans vi andra drog vidare. Vi ställde oss i kö till Entourage men ångrade oss ganska snabbt och drog sedan till Ego. Väl där så var det skit segt till en början för det var bara jag, Mickis, Axel och nån annan kille och vi visste inte om vi skulel dra hem eller inte, tålamodet var påväg att sticka och inte komma tillbaka. Men efter ett tag så trillade killarna in en efter en och kvällen blev tillslut jävligt lyckad. Inte för Michel kanske hehe, men för oss. Vi kom hem till Mickis runt fem tiden skulle jag tro och då ställde vi oss direkt och laga mat. Det blev fiskpinnar, köttbullar och pommes. Härlig blandning va? Men det gick ner och gott var det sådär klockan sex på morgonen. Fyllekäk är verkligen något utöver det vanliga, underbart helt enkelt.

Idag mår jag som jag förtjänar och det ska jag utnyttja på bästa sätt. Äta onyttigt och dega i soffan. Just nu försöker jag få tag på Ida men kvinnan vet inte vad man har en telefon till haha. Aja, later mate's!


Ostabilt innte på nivå, innan allt spåra. Och ja, jag vet vad ni tänker på, min röv ser huge ut. Helt sjuk bild. I know that i've got some junk in my trunk, men inte riktigt sådär mycket vaaaaaa.


It's up in my heart when it skips a beat

Jag har nyss ätit en god middag tillsammans med familjen och mammas bästavän plus hennes man. Men nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att Malla den balla ska dyka upp. Det är myskväll som står på schemat och det ända som saknas är våran tredje kompanjon, Ida. Attans. Men ikväll får vi klara oss själva jag och Mallan. Om hon vill dyka upp nångång dvs haha.

Pappa la nyss på telefonen med min farbror. Hans Hells Angel's buddie är tatuerare och vi har länge snackat om att tatuera oss hos honom och nu äntligen verkar det bli av. Så på lördag ska förmodligen en fin text printas in på min vänstra underarm för gott. En text som jag har klurat på i lite över två år nu. Can't wait.

Mycket mer än så mina vänner har jag inte att bjussa på. Tyvär. Men något inlägg till lär väl dyka upp. Vi får se. Pussssssi


Såhär glad (i hatten) var Malin på nyår!


You can fall for pretty strangers

Har ingenting spännande att berätta för er. Sorry mate's. Sen är blogg.se så segt så att man får huvudvärk. I alla fall jag. Tjejen med tålamod ni vet. Men ja, så nu tänkte jag ladda ner nån bra film. Har en jävla lust att se nån lite söt och sockervadd-ish kärleksrulle. Men jag har nog dessvärre redan sett varenda en. Too bad...... Aja, peace out!

You stick your head in the sunshine






21.02


Lycka


Catch up

I torsdags så åkte jag, Mari och Ida hem till Rebecka där vi lagade en fet middag och åt tills vi var spyfärdiga. Efter middagen så bestämde vi oss för att spela världens roligaste spel som går ut på att man ska dra en lapp ur en påse och på lappen så står det ett ord som man ska beskriva på 30 sekunder. Man får heller inte andänvda ord som innehåller ordet man ska beskriva. Mari hade dock glömt själva spelet hemma så vi skrev egna lappar med egna ord på, vilket visade sig vara mycket roligare. Jag och Ida var ett team och skrev så sjuka ord så ni anar inte. Ni kan nog förstå att det blev en hel del skratt när Rebecka skulle beskriva ordet "fittslem". Priceless!
Resten av natten så kollade vi på båda Transformers filmerna. Ruskigt bra! Vi kom i säng kl sex på morgonen men jag och Ida delade på en 70säng och med mina sömnproblem så somnade jag inte för ens vid kl åtta.

I fredags var jag vidrigt trött men hade lovat Mickis att dra ut och det höll jag. Men vi ändrade dock våra planer i sista sekund och drog på hemmafest istället. Catta hade en försenad 18års fest som blev skit lyckad. Jag var dock så jävla trött så jag var inte riktigt i mitt esse, men hade en riktigt trevlig kväll i alla fall. Jag, Mickis och Sebbe drog oss hem runt kl tre tror jag men somnade inte för ens vid fem och gick sedan upp kl åtta för att Mickis skulle jobba och jag åkte i samma veva hem. Dagen gick i slow motion och jag längtade bara tills kvällen så att jag kunde få gå och lägga mig och sova. Men återigen så ändrades planerna då Ida ringde och ville ha sällis för hon var ensam hemma med Jonna och Amanda (småsyskon), så jag åkte hem till familjen Bimer istället och spenderade min kväll/natt där. Vi sov alla fyra nere i Ida's föräldrars rum och hoppades på att slippa spöken den här gången. Jag och Ida somnade så fort vi la oss men blev istället väckta utav Jonna som tjatade om att hon hörde fotsteg och att nån drog i dörrhandtaget haha. Jag sov så jävla stenhårt så jag hörde ingenting så kan inte säga om det var så eller inte, men det skulle ju inte förvåna mig om det stämde haha.



Mysmiddag med mina fina


Let him fly


02.47

Om du bara visste hur mycket jag bryr mig.

Onsdag

Idag så har jag hjälpt mamma att skotta, inte det lättaste, men kände mig tvungen till att hjälpa mamsen lite. Sen var planen att jag skulle ta mig in till staden för att träffa Hugo, men så blev det inte, orken fanns inte där helt enkelt.
Men i morgon ska jag ta tag i mig själv och hitta på nått. Planen är att åka hem till Rebecka med tjejerna, äta middag och ha en jävligt trevlig tjejkväll. Känner på mig att det kommer bli lyckat, så jag längtar lite. Och på fredag blir det utgång, så nu börjar livet rulla på igen känns det som. Det nya året började jävligt segt för min del kan jag lova. 

Men men, nu under kvällen så har jag suttit och snackat med Emilia för det mesta, en rad trevliga saker hann vi ta upp, som jag kanske tar upp här inom en snar framtid. Spännande, spännande. Nu har jag även fixat min twitter, så den är back on track. Jag tog bort dom få sakerna jag hade skrivit och började om helt från början, skönt, det var ganska rörigt innan ska ni veta.

Nu ropar sängen på mig så det är dax att bege sig. Sleep tight.




Sweetness


Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig eller om jag vill bli av med dig

Vad fan är det för fel på folk?? Det är för mig en ruskig jävla gåta som jag förmodligen aldrig i hela mitt liv kommer att få ett svar på. Men en sak är säker och det är att jag är så jävla trött på er så det finns fan inte.
Jag sitter här och är på riktigt dåligt humör, men känner samtidigt att det inte är värt att ödsla tid på. Istället ska jag försöka tänka posetivt och vara glad. Jag är omringad av så otroligt fina vänner så ni anar inte, och jag uppskattar varje liten sekund med dom. Jag hade tillexempelt en skit mysig kväll igår med Ida och Malin. Trots att vi nästan blev uppätna utav monster, ihjäl skrämda av spöken eller mördade av en psykopat, whatever it was så hade jag en skön kväll tillsammans med två av mina närmsta vänner. Det är sådana där små saker som behövs, inget mer. Och fan vad det uppskattas. Något som inte alls uppskattas lika mycket är att Selena Gomez tar min man JB ifrån mig. Oshysst. But that's life!

Nu ska jag stänga av mitt tankesystem en stund (yeah right...) och istället för att tänka så äckligt mycket så ska jag kolla på film. Inception blir det. Malin sa att man måste vara med varje liten jävla sekund utav allt som händer, så jag ska ta ett par djupa andetag och sen låta all uppmärksamhet gå åt filmen. Peyz out!



I stort sätt den enda bilden på mig från nyår, och den är suddig som in i helvete.
Ibland gåre käpp rätt helt enkelt, what to do.


16.43


Natten från helvetet

Jag har inte orken för att skriva ett helt inlägg om detta, så jag leker copycat för en stund och snor det Malin skrev om natten.

"Vi var hemma själva hos Ida igår kväll, trodde vi iallafall. Det började med att Lisa hörde fotsteg på övervåningen, men vi övertygade henne om att det var någon av katterna. Senare när vi låg i Idas föräldrars säng hörde vi konstiga ljud ifrån köket och en kökslucka smällde igen. Det var ingen liten puff från en katt, utan en riktig jävla smäll. Vi var så jävla rädda att vi låg och skakade i sängen. Ingen vågade röra sig och en dryg halvtimme senare så bankade någon på dörren in till sovrummet och Ida och Lisa bokstavligt talat flög in under täcket skrikandes och började tjuta. En kvart senare öppnade någon dörren på glänt och vi var så jävla rädda. Vi vågade inte röra oss ur fläcken och var helt övertygade över att någon var i huset. Vi stängde dörren och Ida försökte få hem hela sin familj kl tre på natten, vilket inte gick. Vi bunkrade upp med alla hårda grejer vi kunde hitta i rummet och la dom över oss i sängen. Böcker, lådor, en sverige flagga med trä skaft, rubbet! Vi tänkte hämta knivar i köket men ingen vågade gå ut ur rummet. Helt ärligt, börjar man tänka i dom banorna är det fan inget skämt längre.
Men eftersom att ingen vågade gå ut ur rummet så låg vi kvar och skakade. Vi försökte lugna oss med barntidningar så Lisa började läsa en häst serie högt för oss ur en Wendy tidning (en häst tidning för småbarn). Någon gång efter fyra somnade vi och det var väl tur det, det var nära att både Ida och Lisa fick en hjärtattack och vad fan hade jag gjort då?
I morse kom vi fram till att antingen var någon där, eller så spökar det. Har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Kändes som om vi var med i en skräckfilm och när som helst skulle en galen mördare komma in och döda oss.
"

Har inte så mycket att tillägga förutom att jag aldrig i mitt liv varit såhär rädd. På riktigt. Det här var det sjukaste jag varit med om. Det var ingen katt, det sätter jag mitt liv på. Eller nej, inte mitt liv, inte efter en näradödenupplevelse. Jag sätter istället min iphone på att det inte var nån jävla katt. Då borde ni tro mig, haha!


MALIN GÄSTBLOGGAR

Är hos gamla bettan och dricker te. Lisa sitter och skiter och åmar sig över att hennes tånaglar växer åt olika håll medans Ida utövar japansk krigsdans på köksbordet samtidigt som hon biter av sina tånaglar och äter upp dom. Jag är nog den normalaste i vårat gäng som spenderar lite tid till att göra som på bilden nedan. Satte även den som bakgrundsbild på Jonnas data som jag sitter och skriver från just nu. Hon kommer bli happy när hon ser mitt vackra nylle när hon ligger i sängen och ska sova och slår upp skärmen. IN YOUR FACE!



Bettans tv spökar så töserna är asrädda. Tror jag ska köra den här posen rätt i fejjan på dem när dem ligger och sover. Happy face oh yeah.

Sleep tight eller vad sägs? / Malin - Besök min blogg!


This is a bump in the road

Är det möjligt att jag fortfarande är bakis? Jag tror fan det. Jag har legat i sängen hela dagen och tyckt synd om mig själv. Känner att jag behöver ta tag i mitt liv och hitta på något. Men inte ikväll. Pallar inte. Humöret är fortfarande inte på topp. Ikväll har jag istället bjudit över Mallan på myskväll. Arn 2 visas på tv ikväll och eftersom jag och Malin på nått konstigt sätt fastnade framför första filmen för någon vecka sedan så kan vi väl lika väl se denna också. På trailern så såg jag även att Joel Kinnaman är med i filmen och inte fan tackar man nej till att se honom i rutan.
Men ja, vi får väl se hur kvällen slutar, om Malin har ork för att dra hit eller om hon väljer att mysa ner sig med pojkvännen istället, precis som Ida. Strö salt i såren baaaaaaaah. Haha nej inte riktigt. Men Malin, du vet att jag bjussar på massage, klia på armarna och allt du önskar.
I'm the real deal. Komsi.

Nu ringer min ajfån, måste svara, viktigt viktigt. Later!

Svacka svacka, eh eh

Att vara extremt bakis och samtidigt vara på depphumör är fan ingen bra kombo kan jag lova. Sen att "L to the ove" listan går på repeat på spotify är inte heller något som hjälper. Har fan lovat mig själv att radera den listan för många gånger nu, men det blir aldrig av. Tror jag låter den vara kvar ändå, den passar som handen i handsken till tillfällen som detta.

Jag funderade på att sova bort hela den här dagen, men för det första så är inte sömn riktigt min grej eftersom jag aldrig somnar och för det andra så börjar jag bara tänka så äckligt mycket så fort jag lägger mig ner i sängen. Istället har jag hållt mig sysselsatt så gott det går. Pratat i telefon i flera timmar. Jag har även konverserat en stund med Izabelle och återigen fått det bevisat för mig att den människan är ren kärlek rakt igenom.
Nu ska jag mysa ner mig framför en bra rulle. Keep it G.


Alla killar är inte svin sägs det.


Du är en pärla


Happy new year

Det blev inte lyckat igår, kände det på mig redan från första början. Det började med en trevlig middag hemma hos Linn, och det var väl i stort sätt det enda roliga på hela kvällen. Sen fick alla panik för ingen visste vart vi skulle dra, allihoppa skulle inte komma in på samma fest eftersom vi var några stycken så vi splittrades. Jag drog till stenhamra hem till Fanny där jag mötte Ida och Mari. På tolvslaget så stod vi utanför Fannys hus och firade in det nya året. Sen bestämde vi oss för att dra till Fredrik på fest. Väl där så spårade det för min del, lite för mycket alkohol och en motgång och sen grät jag hela vägen hem till Mari. Drama queen. Väl hos Mari så åt vi och sen deckade vi i hennes föräldrars stora säng.

Idag mår jag skit, både fysiskt och psykiskt. Riktigt jävla uselt. Är på dåligt humör och ja, allt känns aningen segt idag. Ibland blir det inte som man har tänkt sig helt enkelt. Det är inte lätt när det är svårt. Fuck it.


14.52


RSS 2.0