Torsdag Thursday Donnerstag Jueves Jeudi



Strömavbrott hela morgonen så ingen klocka ringde och ingen Lisa vaknade. Synd. Sitter här hemma och ska snart börja fräscha till mig lite. Idag fyller min bror år, så det blir god middag plus tårta. Hoppas bara att jag hinner äta. Ikväll är det match som står på schemat. Djurgåden - Mjällby. Kul!
Hörs senare. Puss!!


Kid Rock - All Summer Long

Eftersom att det var fint väder idag så bjussar jag på den här sköna sommarlåten. Jag vet att jag är snäll. Ni kan tacka mig senare....


Min dag



Trött som fa-aan. Åkte till skolan. Textkommunikation.
 Mediakunskap. Vällingby med Elise. Åkte hem. Slappat som fa-aan.


Jag är bra lurig jag






Idag är det din dag


Jag citerar Robin själv - 20 år och odödlig!

Ett stort eller kanske till och med kanske världens största grattis till dig Robin. Hoppas att du har haft en bra dag och att den kommer att fortsätta så också. Det är du om någon värd! Puss påre


April 27, 2010

Anledningen till bloggtorkan (som varade i en dag) var att min data fick nått jävla skit äckel virus som blockade ALLT på datan. Det gick inte att göra ett piss. Men idag har datakillen varit här och fixat skiten. 950 spänn och så vart allt frid och fröjd igen. A-meeeeen!

Idag har jag varit i skolan. Intressant. Dubbellektion utav matte stod på schemat. Det var verkligen såååååååå kul!!!!! Eller?
Efter skolan så åkte jag direkt och mötte Ida i färentuna och där ifrån tog vi en prommis upp till konsum i detta UNDERBARA väder. Helt sukt vad varmt det var. Vi klädde av oss plagg efter plagg. Tack gud för detta solsken.
Fast på tillbaka vägen så blev himlen svart och det började regna. Kul. Det ändrades på bara några få minuter. Aprilväder alltså...

Men men dagen har varit bra, skolan gick hyffast fort och en promenad plus glass med Ida var behövande. Att snicksnacka lite med henne är en utav mina favorit sysslor fo sho.


Påväg hem med arga facet påklistrat - pågrund utav vädrets snabba omvändning.


And then the sun shines through the story of your life


Det är inte lätt när det är svårt. Rätt logiskt. Men fan vad svårt det ska vara när det väl är svårt.
Jag är trött på människor som sparkar bort mina fötter från jorden. Som gör mig ostadig. Som får mig att undra varför i helvete man ens utger sig för att vara en bra människa, när man är en självklar motsatts.

Jag är trött på att ni män är helt jävla inkompetenta. Ni saknar förmågan att visa känslor. Och jag är så jävla trött på att försöka.


Concert for hope


Jag blir så rörd när jag ser det här, det blir jag verkligen. Speciellt efter att ha kollat runt på lite olika sidor nu och förstått att flickan gick bort kort efter detta...

"Every step I'm takin'
Every move I make
Feels lost with no direction,
My faith is shakin'
But I gotta keep tryin'
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose"


It's never to good to be true. Never.

Grönalund igår! Kul att få träffa tjejerna igen. Mina fina vänner. Även två tjejer från Rebeckas klass var med, skit trevliga och roliga haha. Vädret höll sig fint, kallt som in iiiiiiii.... Men det dög. Inget regn i alla fall. Det var dock äckligt mycket folk och flera kilometers långa köer till alla attraktioner. Skit segt. Vi hann åka tre saker. Vi stod i kön till Popexpressen i 45 minuter(!!!!!!!) och precis när det var våran tur så stänger dom av skiten och skyller på vattenskada. Vattenskada my ass. Nä.. Servicen på Grönan var inte på topp igår. Vi fick vänta på våran mat i en halvtimme cirka för att att dom som jobbade där måste på riktigt ha blivit tappade i golvet när dom var små. Killen i kassan var inkompetent for sure.

Efter Grönan så åkte jag och Mari hem till Victor som hade fest. Det var lite segt, men det var kul. Jag mådde skit dåligt och var otaggad som fan, men fick sedan i mig några glas vin och humöret var på topp.  
Kom hem runt tre tiden, åt fetaste mackan och somnade sedan som en klubbad säl på fem sek.

Idag är släkten här, och hockey står på schemat just nu. Heja dif. Senare blir det middag med folket och sen får jag se om jag pallrar mig iväg. Är bjuden på fest i Bromma, men ska upp tidigt i morgon så jag tror inte det är någon idé. Får la se.

Mickis har bilder från igår kväll, så ni får se dom senare. Puss!


Fan djurgården, ni skulle ha hållt 3-0 resultatet hela vägen ut så hade det blivit kalas ju.

Vaknade upp efter en rejäl sovmorgon i morse, skönt. Tittade ut genom fönstret. Snö. Fylldes av en sån där extremt härlig känsla i kroppen. Gud så underbart med snö i slutet av April!!! Åh härliga fina snö <3<3<3<3<3<3
Njaaaaaa....... Inte riktigt va? Att se den där äckliga jävla snön falla ner från himlen drog ner mitt humör till botten. Även fast det smälte så fort det nudda marken så är det fan inte okej. Vädret överlag var så jävla pissigt. Grått och mulet. Vart tog våren vägen? Jävla April-väder. Upp och ner, upp och ner.

Jag missade min buss till skolan så allt blev helt kaos. Stannade hemma. Åkte sen in till Ekerö klockan tre för att möta upp pappa. Hann få i mig tre koppar kaffe innan han kom. Men när han väl gjorde det så gick vi till optikern och jag fixade ett fullt godkänt syntest att skicka in till transportstyrelsen, så att jag kan få mitt körkortstillstånd. Gött!

Nu har jag precis duschat och ska snart gå och lägga mig. Men först lägga fram kläder till morgondagen, som kommer bli sådär vidrigt bra känner jag på mig.
Planerna är att första tillbringa min eftermiddag + början på kvällen på Gröna lund. Dom har smygpremiär i morgon och Rebecka som ska jobba där i sommar får bjuda med sig 10 vänner helt gratis. Så det blir gamla gänget plus några från Rebeckas klass. Ska bli jätte roligt verkligen!
Och sen på kvällen så följer jag med Mari hem till Victor som har fest.
Så planerna är spikade och det känns skönt som fan!



I höstas!


Bäst i väst

Det var en trött tjej som hoppade in i bilen med pappa tidigt i morse kan jag lova. Vi hann med att äta en varsin macka och dricka lite kaffe på mackeriet i Skå i alla fall och sen körde pappa mig till Ekerö så fick jag ta en buss därifrån till Bromma. Hoppade sedan på samma tub som Jessica redan satt på så vi tog sellis in till Hötorget och gick sedan till Kungligastads biblioteket vid Hummlegården. Hela klassen var där på studiebesök idag. Jävligt intressant faktiskt. Trott eller ej.

När vi var klara där så gick jag, Jess, Max, Tullan och Jennifer till en thairesturang i närheten och åt en svingod thaibuffé och sen gick vi runt på stan ett himla bra tag. Jag och Elise kom ifrån dom andra när jag promt skulle in på The phonehouse för att kolla på x10an. Kärlek.
Men men.. Jag fick i alla fall med mig ett par svarta jeans hem vilket var väldigt behövande. Gött!

Sen så åkte Elise till Erik och jag åkte till Bromma gymnasium för att kolla på Bäst i väst som hölls där idag. Bäst i väst är en musiktävling för ungdommar som min skola, Hässelby gymnasium håller i. Det är 3ornas sista projekt. Riktigt synd att vi inte kommer få göra det nästa år, då skolan ska läggas ner. Det hade verkligen varit riktigt jävla kul.
Jag mötte i alla fall upp Ida och även Malin sen också eftersom att dom båda går i Bromma och så kollade jag på tävlingen tillsammans med dom. Rätt ruttna bidrag. Vissa bättre än andra. Men det var kul :)


Thats why

Jag har nu varit sjuk i ca... Hmm nu ska vi se... En EVIGHET!!! Så det är alltså därför bloggen har legat på latsidan och det är därför jag inte har bjussat på några sköna inlägg med en text om dagen osv. Men så kan det gå.... Nu är jag så gott som frisk (läs: orkar inte stanna hemma längre) så i morgon blir det skola för min del.
Ska bli kalas att få träffa tjejerna igen i alla fall.

Men jaja, nu vet ni läget.
Pyss på rympaaan

Du är helt jävla otrolig.....


Robin Bengtsson - Loving you (Paolo Nutini Cover)


17.43 - True story


Jag var så stolt över detta när jag var liten

Checka frisyren, tar en bira ur kylen
med bara tänderna öppnar jag kapsylen.
Jag dricker upp och tittar mot poolen
lättfotade Lisa står och dansar i solen.
Fram med smilen jag kör HIP HOP stilen
Lisa hänger mé hon verkar va på G.

- Hej Lisa du é fin ida och gud va du dansar bra!
Hon sa - Tack ska du ha, men vet du va? Du é ful och äcklig
så du kan dra!
VA??
- Okej jag ska inte tjata men jag måste fråga é du flata?



Markoolio - Sommar och sol


Vilken jubel idiot..

För mig är Spencer Pratt lika mycket värd som en fis i rymden. Jag tål inte den människan. Han är vidrig. Han är en sån där kille som man fruktar att sina vänner ska bli tillsammans med, för då blir dom precis som Heidi, helt "besatta" av killen i fråga och har inte något annat liv än det tillsammans med honom. Dom blundar för den smärtan killen orsakar och ser inte något fel på honom för fem öre. Fast han kan behandla henne som garbage rent ut sagt. Det är hemskt. Och det säger jag för jag har ett flertal vänner som är och har varit i samma situation. 

Jag tycker synd om Heidi... Hon ser ju fan inte lycklig ut.


Just thinking back to where we started, and how we lost all that we are.

Febern bara steg igår. Jag hade min febertopp på 39.6. Och då mådde jag dåligt kan jag lova. Har nog aldrig mått så dåligt. Då ville jag helst bara dö. Det var hemskt. Jag låg och ropade "maammm...mmaa...." hela kvällen och lät nog sådär ynklig som man bara kan göra när man är sjuk haha.
Jag proppade i alla fall i mig mer iprem och somnade tillslut. Och det var med glädje som jag vaknade upp i morse och insåg att ja fick en hel natt med sömn. För det var jag absolut inte berädd på!

Dagen har spenderats på Ekeröstrafikskola där jag och pappa gick handledarkursen för övningskörning. Det var spännande, och inte alls sådär skittråkigt som alla har beskrivit det haha. Blev dock lite jobbigt mot slutet när febern började komma tillbaka. Men ja det var värt tre, nästan fyra timmar i alla fall, för snart kan jag övningsköra (lagligt) på vägarna och om bara några månader så kommer jag stå där med ett körkort i handen. Det är rätt ballt ändå.

Gårkvällen spenderades btw hemma för er som inte förstod det. Det blev inga andra planer med tanke på mitt mående. Men det var typiskt att jag blev sjukling precis igår. Hade inte bangat på att hänga med till Joppe och se när Malin införskaffade sig en härlig karatefylla.. Hahaha.. Macho-maja!

Cheyen med feber nummer ett

Jag mår verkligen såååååå bra just nu. Älskar att ha fetaste frossan även fast man har tagit två febernedsättande för över en timme sen. Älskar ännu mer att febern bara stiger och stiger. Sån jävla skön känsla. Mmmysigt!!!!!1!11

Jonas vill vara anonym


You stick your head in the sunshine

Shit vad bakis jag är.... Eller? Nej, det är jag faktiskt inte. Det blev en lugn kväll igår. Men när jag vaknade i morse så kändes det absolut inte så.
Jag hade fetaste huvudvärken, ont i hela kroppen, frös, you name it.
Har något jävla sucky virus i kroppen i alla fall. Jag mår piss. Men man ska inte klaga..

Igår kväll blev det fika och sen bio med John. Vi såg på Shutter Island. Hade skyhöga förväntningar på den filmen. Jag och Ida har snackat om att se den hur länge sen helst. Men jag blev fan lite besviken. Den var skit konstigt, och jag förstod ingenting.

Dagens planer är rätt oklara. Lite dimmiga sådär. Men får la se vad som hittas på... Är schweine trött så kanske ska ta en liten powenap innan jag ens börjar fundera på kvällens händelser. Låter bra det. Ciao!


Bjussar på en bild på mig och Emilia!


16.07


Typ världens bästa? Aa tror nog det.

Dessvärre världens sämsta ljud på videon.


Jag och abtronic är bästavänner


Mys ute i solen

I morse så förstörde lillskiten hela min morgon genom att rymma ut genom dörren, när jag skulle checka om vädret var så fint som det faktiskt såg ut att vara.
Efter att ha sprungit efter honom på hela tomten och i hela skogen så ringde jag mamma. Hon fick tag på honom. Sen var vi lite ovänner jag och lillen. Jag var butter och han var gnällig haha. Men sen när han fick följa med ut i solen en stund så vart han en glad skit igen. Jag med för den delen... Sol i mitt hjärta säger jag bara.


Neo letade upp fetaste paddan. Och var liiiiite fascinerad av den. 


Vila i frid

Jag finns här för dig Tessan. Jag och tjejerna finns alltid här för dig. Det vet du!
 Jag beklagar sorgen.



Vi älskar dig!


Sex and the City 2 full trailer


Mååååååååste bara ses!


23.08 - Bara lite cheesy


Bilder från fredagens bravader - pussglada människor






You can sit beside me when the world comes down

Inte riktigt lika varmt idag inte. Jag har fusit som en jävla gris. Men det var fint väder, så jag borde inte klaga.

Hade endast matte idag. Alltid lika jävla meningslöst och tråkigt. Alltid verkligen. Hatar det ämnet mer än någonting annat på detta runda klot :)
Men jag hade Tullan som sällskap så det var inte helt förjävligt inte haha. Kom hem för ett tag sen i alla fall.. Eller ja, några timmar sen.
Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan äta. Är så jävla hungrig. Det blir tacos.

Är inte riktigt på humör för att skriva mer nu. Allt är egentligen kanon. Allting rullar på fin fint. Men det är någonting som saknas.... Puss så länge



Jag och korven igår.


You are fixing my wings and teaching me to fly.


Tack gud för det fina vädret!!!!!!!!!

Jag är glad. Tralalalaaaaaa. Vilket jävla dunder väder det har varit idag. Trots att mitt humör var på botten så har jag ändå varit lite glad idag trots allt. Och det är helt och hållet vädrets förtjänst. All kärlek till att det är vår och snart sommar.
Även lite kärlek till Mickis som ringde mig idag när jag var påväg hem från skolan, och hörde om jag hade lust att komma förbi hennes jobb som ligger här i färentuna, och träffas. Klart jag ville. Blev svin glad när hon ringde och kläckte ur sig en sådan bra idé. Har saknat dig finis!

Ah men annars skola idag då. Kändes ju sååååådär. Var och är ruskigt otaggad. Jag hade ljudlektion vilket brukar vara stört roligt, men idag sög det. Vi gjorde verkligen ingenting.
Jag slutade vid fyra och åkte hem direkt. Väl hemma så övningskörde jag med pappsen upp till konsum. Gick galant.
Fast när vi kom hem och jag skulle pakera så satt jag och min kära envise far och småtjaffsa om något så jag var skitsur och helt omedvetet bara trycker till på gasen skit hårt så vi höll på att krocka med en stolpe. Hahaha.... Bra tjej.........

Har tagit en del bilder idag, men självklart så råkade mamma få med sig min kamera till jobbet, så kan ej lägga upp några pics. Synd. Men det kommer. Så länge kan jag bjussa på en lagom bra låt. Passar när man känner sig sådär extra töntig och vill deppa lite över livet. Den är fin.


 
  Claude Kelly - Alone


Hallelujah...... Not

En extrem ångestkänsla kommer smygandes fram nu. Skola i morgon. Tjena, vad kul!!! Som jag har längtat...... Ska bli så otroligt skönt att gå upp sådär olidligt tidigt på morgonen igen. Det ska även bli så jävla skönt att veta om att det inte blir några mer lov nu innan sommarlovet. MMmmmmmysigt.


Söndagen i ord

Har haft en riktigt, och ja då menar jag verkligen riktigt trevlig dag tillsammans med Emilia, Robin och även André som också följde med, vilket vi inte visste från början. Det var svinkul att träffa dom båda igen. Johannes kom och joinade oss efter ett tag han med.

Vi har hunnit med mycket idag vi. Först en fika inne i sturegallerian, sen till Corinne&Friends där Emilia och Robin blev fina i håret. Efter det var det dags för lunch, Robin tjata om Tacobar så det blev det. Inget mig emot. Säg när tacos inte är gott liksom? Som den tacosfantasten jag är så lär jag nog aldrig uppleva det i alla fall haha.
När vi hade lunchat klart så tog vi en taxi till Hammarby sjöstad där vi skulle åka gokart. Det blev många skratt åt André som promt skulle ha en sån där ful jävla overall på sig. Han trodde han såg ut som ett proffs den stackarn.... Haha, nerå skitsnygg!
Vi körde 2x7 och Robin kom 1a båda gångerna. Såklart. Varvade alla och hade sig. Han var galen. Jag kom i alla fall 2a. Eller ja, i alla fall en gång haha. Men fan så jävla roligt det är med gokart alltså. Helt stört.

När vi var klara med gokarten så tog vi tvärbanan och tunnelbanan till stan där vi sedan gick runt en stund innan vi sa hejdå. Fick höra "Tur att det var ni! Verkligen skit tur!!" ett antal par gånger också haha. Fint väder var det också btw... Hur skönt? Så ja, jag har haft ett riktigt bra avslut på mitt påsklov. Nu är det bara sommarlovet som fattas.... Kan inte sluta längta sådär vidrigt mycket.


Ser han nöjd ut eller ser han nöjd ut? Haha


André skapar feeling med en luftratt mellan händerna och såklart med den där overallen på sig!



Jag sitter just nu på bussen påväg

0fd822d90405100d9483a3764316bdeb.png

Kolla varifrån!

Jag sitter just nu på bussen påväg in till stan där jag ska möta Emilia och sen runt elva ska vi möta Robin.
Jag tänkte försöka blogga mer under dagen, men vi får se. Puss så länge


00.03

Girl meets boy. Girl falls hard. Boy doesen't even stumble.


Hej från en sjukt trött tjej

Måste bara säga att jag inte ångrar ens för en liten sekund att planerna igår inte blev som dom först skulle. Gårkvällen vart verkligen sjukt trevlig! 
Kan berätta lite snabbt hur den såg ut. Som ni vet så började det med att jag åkte till Mallanballan och taggade lite medans hon fixade sig. Sen gick vi till Gedis, där även Michel, Axel, Annelie och Emil var. Sen kom även Jonte dit. Hos Gedis förade vi och lyssnade på grym musik och runt klockan halv tolv så drog vi till Ida Alders som fyllde år för några dagar sen. Det var skit trevligt och kvällen bjöd på många skratt. Fick även träffa Mari och Ida som kom dit lite senare! Vi tog över dansgolvet en stund och taggade till Rhoooooooodos. Längtar sådär äckligt mycket.

Alla drog från Ida strax efter tre om jag inte minns fel. Jag och Malin gick hem till henne och åt en massa, som vanligt. Maximal lycka sådär mitt i natten.
Lite senare så fick vi sällsis utav Jocke och Sebbe som inte kunde ta sig hem på nått sätt. Trevligt med en del skratt där vid matbordet klockan fyra på morgonen, inte illa. Haha.

Idag har jag däremot haft årets bakisdag. Fyfan för hur jag har mått. Trots att jag och måtta höll ihop igår så mår jag sämre än sämst i dag. Vet inte riktigt hur det går ihop. Men jag har i alla fall fått stå ut med ett härligt illamående hela dagen lång. Och huvudvärken ska vi inte ens tala om. Men det är smällar man får ta, och det var helt klart värt det med tanke på hur roligt jag hade i går.

I morse var jag duktig och tog mig upp innan tio i alla fall och lyckades väcka sebbe och Malin på köpet också, haha. Tog elva bussen hem och duschade sjukt snabbt. Jag vart en ny människa. Åkte till Vällingby och mötte Jessica och fick min kamera, åkte sedan snabbt som satan till stan för att möta världens bästa Emilia. Vi köpte en födelsedagspresent till Han med stort H och gick sedan och åt middag. Jätte kul att träffa Emilia igen, det var evigheter sen!

Oj, långt inlägg, och ingen orkar läsa. So what. Nu måste jag försöka sova... I morgon väntar en riktigt rolig dag kan jag lova. Mer om det - I morgon.
Puss!

P.s
Malin har alla bilder, så jag kan tyvär inte bjuda på någa än. Men det kommer folks, det kommer.

Hej hej hallå

Igår så åkte jag, Ida och Malin hem till Tintin och åt en god middag som vi själva lagade. Talangfulla!! Haha. Planerna för kvällen var först att vi skulle hem till Jesper i Kärrtorp men så blev det inte, vi stannade istället kvar hos Tintin hela kvällen.
Jag, Ida och Malin tog nån buss runt halv tolv från Tintin och hoppade sen av hos Michel i Stenhamra där även Emil, Gedis och Axel var. Vi kollade på några filmer och fick sen skjuts hem av Axel runt två eller tre, skönt att slippa gå hem i regnet.

Idag har jag först varit med Ida och Mallan och sen chillat lite hemma en snabbis också.. Planerna var att träffa John i kväll, men så blev det inte heller, haha jag känner verkligen att alla mina planer inte alls blir som dom ska nu för tiden.
Så ja, nu sitter jag här hemma hos Malin i stället och väntar på att hon ska bli klar. Taggar med lite musik. I kväll ska vi hem till Gedis med lite annat folk, blir nog trevlans.


Langar en bild på Malin bara för att demostrera lite över vilken snygg vän jag har!!


Fuck den här kvällen


Youre going to fall in love so many times before you find the one you'll be with forever. Think of it this way, your'e one broken heart closer to happily ever after every time.


Gossip. Scandals. Lies. Rumors.

Har folk verkligen ingen självrespekt längre? Varför söka efter fel på andra när man med all säkerhet har sig själv att ta hand om först? Alla är så jävla upptagna av att klanka ner på andra så att dom inte ens märker själva hur dom beter sig. Vad fan vill man få ut av att vara ett jävla missfoster som är så upptagen av sig själv? Allas vårat kära ego spelar rollen i dramat. 

Men du är fan inte frisk, inte någonstans. Så jävla vidrig.  

Charice - Pyramid (feat. Iyaz)

Scrolla ner lite så kan ni se två videos jag la upp på den här tjejen, där jag skrev att hennes röst var helt otrolig osv. Och ja, här nedan så kan vi ju tydligt se att det har gått riktigt bra för henne i alla fall. Jag gillar låten skarpt!



Men kom hem råååh


Tisdag

Har ingenting att skriva förtutom att gårdagen spenderades med favoritMalin och senare mot kvällen så gick vi över till Michel där även Emil var och tittade på en film. Eller nej, inte en film, tre stycken hann vi faktiskt med. Trevligt trevligt. Jag och Malin kom hem runt tre skulle jag gissa på och somnade väl nån timme senare.

I morse försov vi oss med en timme typ, så det blev lite brådis. Men duktiga som vi är så hann vi såklart med bussen mot stan där vi gick runt med Michel och Emil. Emil tog hål i öronen.... Hahah det var liiiite roande. Han var liiiite rädd liksåååm. Men det blev fin fint!

Nu sitter jag här framför datan och har det brutalt tråkigt. Faktiskt. Mamma tjoar om att det är American Idol, orkar jag resa mig upp och gå dom 15 steg som krävs för att gå till vardagsrummet? Det är mycket tveksamt...


John Mayer - Slow dancing in a burnin room


Sitter med Malin hemma hos henne j

2d3709f1000f2be49c594380988f29c9.png

Kolla varifrån!

Sitter med Malin hemma hos henne just nu och spånar planer inför kvällen. Pussis


Jag är nykär...


Sony Ericsson x10 är namnet på min nya kärlek gott folk. Satio och jag.... Nja.. Alltså det blev liksom ingenting mellan oss. Men x10an och jag däremot, ja jävlar, om jag inte får chansen att bekanta mig med denna vackra skapelse så kommer jag börja gräva min egen grav. Jag vill vill vill ha. Det är verkligen en sjuk "jag vill ha" känsla. Men sen är ju jag ett prylfreak också så...


Wipeout

Har nyss kollat klart på Wipeout och mannen i mina drömmar skötte sig excellent!!!!
För er som inte vet så var Robin med i kvällens program och gjorde faktiskt riktigt bra ifrån sig kan jag lova!! Han vann över alla svenskarna som tävlade i kväll och kom till final där han fick tävla mot en norsk och en dansk. Han var SJU SEKUNDER i från att ta hem första plats och 50.000!!!! Lite bittert... Men men! Kul att kolla på var det ju garanterat i alla fall! :)




- Wow, vilket balanssinne. Jag tror att de tjejerna som sitter hemma och bara tror att du kan sjunga har fått en helt annan bild av dig.

- Ja, jag kan bada också....


Charice Pempengco

Kolla på hela klippet!!!! Det här är helt sjukt!! Hur kan man vara så overkligt bra på att sjunga?? I en sån ung ålder dessutom..... Sitter fan och gråter hahaha.




Update

Hittade nu den här videon när jag kollade runt lite mer på Youtube kring just denna unga tjej. Här sjunger hon med Celine Dion på hennes konsert i Madison Square Garden. Låten tillängnar hon till sin mamma som har varit med om väldigt mycket då flickans pappa har varit våldsam och slagit dem båda i många år. Så otroligt fint och ja, nu gråter jag igen haha.


When i look at you


Heeeeeeeeeeeerreeejäääävlar!!

Nån som kollar på talang just nu på 4:an?? Ni som gör det kan i alla fall inte ha missat den äldre mannen från chile som nyss sjöng. Världens sötaste personlighet men när man hörde han prata med den brytningen så tänkte man ju aldrig att han skulle kunna sjunga. Men satan i gatan, det kunde han, trots att det var opera så rös jag. Och jag har inte någon thing för opera annars kan jag lova. Hatar't. Men jag rös när den här mannen sjöng, och inte bara lite det. VILKEN RÖST. Fy i helvete vad jag bölar hahahaha.

Glad Påsk

Har nyss smällt i mig en stor påskmiddag och börjar undra över hur länge jag kommer få behålla den i magen med tanke på att tårtan jag åt innan kom upp lika snabbt som jag svalde i stort sätt. Har mått illa hela jävla dagen. INTE KUL mina vänner. Det här är riktigt... Ja.... Jag vet inte. Märkligt är nog rätt ord. Läskigt funkar också.

Men om man bortser från det så var maten sjukt jävla god. Precis som julmat. Det är ju samma mat liksom. Som julmust och påskmust, som förövrigt är den godaste läsken.
Men det var en mysig middag med la familia.

I går så kom Jossan hit och vi hade det trevligt. Vi kollade igenom gamla, och ja då menar jag riktigt gamla bilder på datan från när vi var bra mycket yngre. Två små söta individer minnsan.
Runt klockan tio på kvällen så kom även mina två favoriter Ida och Malin hit och sov precis som Jossan kvar här. Vi somnade inte för ens klockan fem i morse skulle jag gissa på. Låg och prata och skratta natten lång. Så jag är helnöjd med gårdagen kan jag tala om.

P.s Jag är döds förkyld. Har aldrig i mitt liv varit såhär förkyld. Jag mår inte dåligt, är inte sjuk. Men nyser, snorar och det rinner och har sig som bara den. Helt sjukt. Riktigt jobbigt faktiskt. Så det plus detta konstanta illamående är inte något att hurra för kan jag lova...


Grattis på födelsedagen mamma


Jag älskar dig tusen varv runt jorden och tillbaka, världens bästa.


Ligger i sängen och hostar som ett

0-5cd52a864fa54753ebb4e10890a4b401.png

Kolla varifrån!

Ligger i sängen och hostar som ett as. Ont är bara förnamnet. Jävligt ont är nog mellannamnet. Och riktigt jävla skit äcklel ont är i så fall efternamnet. Smärtan i mina revben och rygg är inte nådig. Inte nog med det så mår jag illa, har ont i magen och är orolig. Jag vet att det är möjligt att det är inbillning pågrund av omsständigheterna. Riktigt jävla jobbigt är det i alla fall. Det är det verkligen.
Jag borde egentligen vara glad just nu. Livet rullar på finfint. Det är snart vår på riktigt. Jag har världens bästa sommar framför mig. I morgon ska jag träffa världens finaste barndomsvän och jag har dessutom bestämt träff med Han med stort H om någon vecka eller så. Men trots allt detta så ligger jag här och mår piss. Både fysiskt och psykist. Jmvib.


RSS 2.0