23.15


Tyck synd om mig

Jag har gått och blivit sjuk. Mår pissigt jävla dåligt.




Komsi komsi Malin

Väntar just nu på att Malin ska dyka upp, har för en stund sedan blandat dipp till chirren så hoppas på att hon kommer snart, är löjligt sugen på att bädda ner mig i sängen med massa onyttigheter framför en bra rulle. Tror nog att jag ska försöka få Malin att se Toy story 3 med mig. Har redan sett den, vilket jag gjort i torsdags, men den är värd att ses en gång till. Grät som ett litet barn i slutet, nån annan som gjorde det? S to the orglig.



Sorry, I'm not Rihanna - I don't love the way you lie.

Igår var det utgång som stod på schemat, och det vart en sån inåt helvete lyckad sådan också.
Kvällen började hemma hos Sebbe där vi åt och förade, vi hade dock skit brottom så det var bara stress egentligen. Runt kl tjugo i nio så kom vi till "festen", som enligt mig är världens jävla B ställe, men med mottot "det blir vad man gör det till" så hade jag en bra inställning. Väl där så firade vi Rikard i ett eget "vip rum" där vi fick gratis champagne, shots och tårta.

När klockan slog 23.30 så började vi röra oss mot Laroy där vi sedan stannade resten av kvällen också. Jävligt bra drag, skön musik och vi dansade tills fötterna värkte. I slutet av kvällen så hängde jag och Mickis lite med DJ Baby J vid DJ båset, en jävligt charmig typ det där. Vi beställde lite Chris Brown vilket han fixade till oss, så med en utav CB's låtar som den sista för kvällen så var vi nöjda och började dra oss hemåt.

Väl hemma hos Sebbe så åt vi tacos och sen kollade på tv. Somnade inte förens kl åtta i morse. Skit härligt. Så idag är jag pigg och glad.... Eller? Nja, mår väl lite sådär och just därför kommer snart Malin hit och håller mig sällskap för kvällen. Vi ska bara ta det lugnt, vilket ska bli skönt som fan. Men jag måste ändå erkänna att jag var/är bra sugen på en utgång ikväll. Men nej, jag får spara mig till nästa helg helt enkelt.
Bilder från gårkvällen kommer när Mickis har lagt upp dom. Här är några ego pics från min iPhone sålänge.


Jävligt ofina, men vad gör det? Jag skyller på klockslaget hehe...


Sitter i bilen och väntar på mamma som är ...

img_1412 (MMS)

Sitter i bilen och väntar på mamma som är inne på systemet och köper mitt kära vin. Det var lite kaos hemma i morse för mamma hade lovat mig vin till kvällen men så hade hon bara rött och det är  hell to the no. Det dricker jag inte. Men nu löser det sig. Sen ska jag in till stan och handla lite nödvändigheter och sen möta Mickis och ja, sen påbörjar vi våran kväll :) Hörs när vi hörs!


Vänner är guds sätt att säga: Jag vet att det är tufft att försöka hitta din själsfrände, men här är några andra personer som du med 100% vet att du kan lita på för evigt.




Jag går ut ur min comfort zone. Det blir svårare än förut, men lättare i längden.

Träningen igår gick åt helvete då jag redan hade överansträngt mina muskler i måndags och igår så sträckte jag ljumsken. Men jag får skylla mig själv eftersom jag varken värmde upp eller stretchade ordentligt innan. Ont som in ii............... har jag i alla fall. Försökte bjuda in Malin på party i min säng. Massage skulle vara det huvudsakliga ämnet. Men hon bara pluggar, pluggar och pluggar. Sucky. Men hon är duktig så hon ska fortsätta kämpa!

Nu har jag nyss ätit. Lyckades tjata till mig tacos till middag. Och nu sitter jag här i sällskap utav min bästa vän. Spotify. Ska snart ringa ett samtal och sen lägga mig i sängen och kolla på Toy story 3 som hamnade i min ägo idag, bästa filmerna, säg inget annat haha.

I morgon är det fredag och jag längtar löjligt mycket. Utgång är planen och jag tror att det kan bli riktigt lyckat. Vi får väl se, jag håller er uppdaterade!!

Later


Maskerad hemma hos systrarna Aanerud för några veckor sen



Nu rör jag mig mot träningen


Ingen sömn här inte

Jag somnade halv sju i morse. Låg vaken hela jävla natten. Försov mig i morse och vaknade en halvtimme efter att min buss gick, lyckat.
Att sedan ta sig till skolan var bara hell to the no. Inte efter ca 2 timmars sömn. Skulle dessutom bara hinna med ca 35 minuter av min sista lektion, ovärt.
Nu sitter jag istället här som en zombie och pluggar lite halft. Spotify är på och håller mig sällskap.

Tänkte snart tvinga med mamma ner i källaren för att plocka upp lite julpynt. Första advent på söndag..... Sjukt!!

Later m8's

Birthday girl


04.26

Kan. Inte. Sova.

Superstition

Jag vaknade kvart i två idag. Lyckat. Tror jag tog igen all missad sömn från helgen. Skönt var det ju i alla fall!
Nu ska jag äta lite, läsa igenom lite papper, ringa praktiken en sista gång och sen fixa mig inför träning. Längtar efter att få springa faktiskt. Hur sjukt det än låter. Men det är så jävla skönt efteråt. Sen att jag får träffa Ida, Jojjan och andra härliga tjejer på träningen är ju ett plus bara det. Det gör mig glad.

Ha en bra dag!





19.28


Mästerfotografen

    
Det här är min syn just nu. Kvinnan försöker få till ett gäng bra foton på vattendroppar. Fan vad hon kämpar. Snart får hon väl ryggskott. Då förvandlas nog köket till en massagestuga istället om jag känner Mallan rätt haha. "Bimer" mjukisara är på så Ida är med på ett litet hörn också. Som det ska vara.
Om ni bara visste hur enormt mycket jag tycker om er två.
Skänker även en stor fet puss till Mari och Rebecka. Vi hade världens mysigaste kväll i fredags, tack för det!
Fan vad kärleksfull jag är då, bäst att sluta medans det håller i sig. Vi hörs senare!


Sunday

 Det vart en spontan utgång igår med Mickis och Sebbe. Kvällen började med att vi förade hemma hos Sebbe och sen tog vi oss in till stan där vi fortsatte att föra på wooken och efter det drog vi till Entourage, men där kaosade det ur nästan med detsamma, så kvällen blev inte alls lyckad.

Sebbe blev utkastad och medans vi väntade på att han skulle få komma in igen så stod vi och snacka med Kissie/Alexandra, som faktiskt var trevlig. Även Leo från årets paradise hotel var där, han är riktigt jävla skitsnygg om jag ska vara ärlig.
Men hur som helst så fick inte Sebbe komma in igen så allt sket sig och vi drog till Laroy istället, men där tog mitt tålamod slut så jag ringde Malin för jag visste att hon var och firade Joppe i sumpan, vilket jag nu i efterhand känner att jag också borde ha gjort, dom hade det skitkul och ja det var en jävligt full Malin som mötte mig i bromma lite senare på natten. Bussarna hade slutat gå till Joppe så jag satt i bromma i två timmar och väntade på Malin, Ylwa, Linn och hela goa grabbgänget. Alla var kalas fulla så det vart en rolig bussresa hem kan jag lova haha.

Väl hemma hos Malin så kröp vi ner i sängen rätt snabbt och somnade inte långt därefter. Är tacksam att Malin valde att skeda med mig hela natten istället för att åka hem till sin andra halva och mysa med honom. Puss på dig!


-

Sitter i brommaplan och försöker komma på ett sätt att ta mig hem på. Så trött på allt och alla.

@ Rebeckas place


Tredje gången gillt?

Igår började jag att träna innebandy igen. För tredje gången i mitt liv. Började träna igen förra hösten efter ett uppbehåll på tre år pgr utav knäskada, men det rann ut i sanden rätt snabbt. Mest för att våran dåvarande tränare var helt åt helvete. Men nu har vi en ny, som är skit duktig, så jag kände för att ta tag i det igen och ge det en sista chans. Måste ju börja röra på mig och innebandy är ju förjävla roligt, så det var en bra lösning.
Träningen igår gick jätte bra och jag är nöjd med mitt beslut. Att jag idag knappt kan gå är en helt annan sak. Träningsvärk kan fan vara det värsta alltså haha.


        


KUNG


Hur mina känslor inte längre är mina


Farligt bra kamera


Robin Bengtsson - Follow through cover


Och med detta säger jag godnatt

Har varit hemma idag, tagit tag i lite saker som var tvunget att tas hand om. Ringde blandannat ang. praktikplats för om bara två veckor så inleder vi våran 8 veckors långa praktik. Det ska bli skönt, speciellt att slippa åka den överdrivet långa vägen till skolan, men även skönt att slippa en hel del andra.

Snart kommer det upp ett tidsinställt inlägg med ett klipp på en jävligt bra kille som sjunger en jävligt bra låt. Men nu lockar sängen väldigt mycket, så jag tänkte börja röra mig bort från denna apparat, ska bara dra tre sköna låtar till på spotify, sen så blire bedtime. Natti!


Every Rose Has It´s Thorn


15.55


Fars dag

Jag älskar dig, pappa.


Härliga regniga äckliga söndag

Jag bjöd över tjejerna igår och tillsammans gjorde vi hemmagjord pizza. Riktigt god blev den. Sen satt vi och drack vin och snackade i ett par timmar innan vi tillslut tog oss över till grannen för lite mera vin och en massa mera snack. Kul att prata på engelska för omväxlingens skull.

Vi kom inte hem allt för sent och gick och la oss framför Sex and the city, Ida och Malin somnade på två röda medans jag låg vaken ett tag till och försökte höra så gott jag kunde utav tvn mellan deras enorma snarkningar haha.

Nu har tjejerna dragit hem och jag ska snart åka till Ida och sen till hennes match i Sollentuna. Hörs när vi hörs. Det är fars-dag idag så jag kommer inte hem allt för sent, måste fira pappsen med lite tårta ju. Han var på 50års fest igår så han mår väl inte prima idag kanske, får se hur mycket tårta han äter haha.
Puss på er!


Mysmiddag


Flickorna På Klitteholm


Guten morgen

Idag ska jag träffa mina favoriter. Vad vi ska hitta på är ännu oklart, men vi har fått en trevlig inbjudan utav min engelska granne att komma dit och dricka lite drinkar (läs: öl). Får se om vi antar denna utmaning eller om vi skiter i det. Jag håller er uppdaterade.

Det blev alltså ingen utgång i helgen. Synd. Jag var riktigt sugen igår och frågade runt lite om vilka som skulle ut, men inte en kotte hade fredagskvällen inplanerat, det var alltså ikvälll som var deras mål. Och ja, eftersom jag som sagt har en dejt med mina frugor ikväll så blire ingen utgång (ni får gärna fylla myndigt snart, era småskitar). Jag kan i alla fall lova att jag kommer ha minst lika kul som alla er partyprissar ikväll. Skål på det!


Kopierat från Malins blogg. Hon har så fruktansvärt rätt.


Idol

Dom enda som hänger löst ikväll är juryn. No doubt. Ikväll drog dom torrare skämt än Fadde Darwich som komiker. Illa. Dom hissar och dissar hej vilt men säger dessvärre emot sig själva konstant. 
Ta inte detta på helt fel sätt nu för jag totalt älskar den där trion, dom är geniala, men inte i kväll. 
Tycker förövrigt att programet är genialt även det och med helt rätt koncept, och jag skulle kunna ge skaparen utav denna produktion en blöting rätt på mun.

Idolerna är duktiga i år, det är dom, men jag tycker ändå att det syns rättså tydligt vilka som har det som krävs och inte. Det är olika från deltagare till deltagare. Jag tänker inte gå in på någon speciell för då skulle den här texten ta en evighet att skriva. Jag tycker så jävla mycket

Men jag är ändå inte lika insatt i år som jag varit så många gånger förr. Fast tydligen så pass insatt så att jag blir sjukt arg när dom ger mina favoriter dålig kritik hehe. 




When the nights are long they'll be easier together

Relationer - Det finns de som öppnar upp dig till något helt nytt, de som är gamla och bekanta, de som tar upp massor av frågor, de som ger dig någonting oväntat, de som tar dig långt från där du började, och de som ger dig något tillbaka.
Men hur vet man att det är äkta? Känner man det på sig? Finns det små tecken som bevisar att det är på riktigt? You tell me, för jag vet inte, never been there. Jag lägger aldrig ner garden. Blir det för seriöst och det börjar handla om riktiga känslor så är det hej och hejdå för min del, tack och adjö. Rädd för kärleken? Nja. Men jag måste erkänna att det känns lite surt med tanke på att jag är "the last one standing" om ni förstår vad jag menar. Alla mina vänner är påväg att sätta ring på fingret, skaffa volvo, villa, barn - you name it. Okej, riktigt så långt har det inte gått. Men som sagt, ni förstår.

Trots allt, den mest spännande och utmanade relationen man har av alla måste väl ändå vara den man har med sig själv. Och om man nu kan hitta någon som älskar en för den man är... SCORE!


M.CYRUS


Stop dreaming - Start believing


thevoice.se så kan man vara med och tävla om en resa till Australien.

Allt detta ingår i priset

Resa t/r till Sydney, Australien värde ca 12.000 kr (bokningsvillkor gäller)
Transfer från flygplatsen
6 nätters boende i sovsal med frukost
Working Holiday Visum - 12 månader
Praktisk hjälp på plats
3 dagsutflykter under vistelsen i Sydney
Surfinglektioner
Busspass med guide mellan Byron Bay och Cairns

Du får dessutom
En GOUDA-reseförsäkring - som ger dig 100% trygghet under resan. Förutom att du får en heltäckande och flexibel försäkring, täcker den upp ett flertal äventyrliga sporter. Goudas egen alarmcentral är redo att hjälpa dig dygnet runt och kan alltid ställa ut betalningsgarantier för din vård om olyckan är framme.

Min dröm. Man kan vara med och tävla om min största dröm. Synd att jag inte har någon vidare bra motivering till varför just jag ska vinna. Vad ska jag skriva? Att jag vill det mer än något annat? Precis som alla andra som är med och tävlar. Nä fuck it. Men nån gång i mitt liv ska jag flytta till Australien, om så bara för tre månader, ett år eller tre år. Det. Ska. Ske.


Friday night


Logiskt


Outfit maskerad 5/11


Don't look back in anger

Har haft en liten paus som ni nog har märkt. Det har sina små skäl, men har i stortsätt inte haft så mycket att skriva om helt enkelt. Var ju sjuk hela lovet så förutom att umgås med Malin så var jag hemma en hel del. 
 
I fredags var det däremot halloweenfest hos systrarna Aanerud vilket vart jävligt lyckat faktiskt. Skönt folk och bra drag. Däckade i en 90säng med Ida och gick upp runt åtta på lördagen för att följa med henne till hennes match. Resten av dagen låg jag hemma och dog. Mitt mående var inte på topp kan jag lova.
Jag har knappt några bilder från kvällen, och dom få jag har är bara från när vi var hos Michel och förade, men dom kommer upp i nått kommande inlägg. Malin har även hon lite pics, men hon ignorerar mitt tjat om att hon ska lägga upp dom (Snällt Mallan, snällt). Snyft.

And how we lost all that we are

Segt lov än så länge. Känner mig fortfarande sjuk och skit men i morgon trotsar jag allt som har med ont i halsen, feber eller huvudvärk att göra.
Funderar på att åka in till stan och inhandla lite nödvändiga grejer, men ingen kan följa med så det får väl i så fall bli själv. Och sen på kvällen så blir det nog utgång förhoppningsvis!!

Nu ska jag stänga av datan. Känner att jag har spenderat liiite för mycket tid vid den här apparaten dom senaste dagarna och idag beställde jag hem nya "The sims 3" från CDON.com så det dimper väl ner i min brevlåda om ett par dagar, och ja det lär ju bli en del sittandes vid datan då haha.......



På Vickan i sommras


RSS 2.0