That's my plan


I lost myself in the process

Jag har fortfarande inte kommit igång med maten ordentligt och mår fortfarande skitdåligt, jävla skit maginfluensa, det finns ta mig fan inget värre. Men i morgon ska jag i alla fall till skolan, jag har två lektioner och sen när jag slutar så ska jag möta Emilia i stan och så ska vi gå på bio. Det blir NSN3D, känns lite som ett måste att se filmen igen. Utan skrikande fans och utan pissdåliga platser. Så i morgon tar vi med oss våra lila 3D brillor och sätter oss och njuter av filmen istället för att hypa haha. Efter bion så åker jag raka vägen hem till Mari där även Martin och Kahlil kommer vara och så ska vi föra där i ett par timmar innan vi drar in mot stan för att sedan tillbringa kvällen/natten på Rebeckas studentskiva. Såååååååå taggad!

Som ni märker så har jag inte så mycket att berätta, kan säga att jag twittrar en heeeel del mer än vad jag bloggar. Lite beroende, bara "lite". Puss på er, peace & love och allt sånt där!


We can't compare ourselves

I fredags så var jag ute med Mickis, först förade vi på nivå och drog sen vidare till Devoure där vi stannade resten av kvällen, det var trevligt. Vi drog hem när det stängde och körde standard nattmålet på donken där vi träffade på Patte och Jocke som turligt nog väntade på skjuts så vi fick skjuts hela vägen från hötorget och hem till Mickis. Så extremt skönt!

I lördags så åkte jag hem till Malin runt halv tio och stannade där hela dagen i soffan framför The Vampire Diaries. Mysdag. Senare på eftermiddagen så åkte jag hem till familjen Friberg och passade lilla Alvin till ca kl tio på kvällen och åkte sedan hem och sov. Tänkte att det var lika bra eftersom jag endast sovit 2 timmar natten innan. Men tyvär så fick jag inte allt för mycket sömn ändå då jag vaknade med feber kl 5 på morgonen och frös som inåt helvete. Tillslut så somnade jag om och vaknade igen vid åtta och mådde svin illa så jag sprang i ren panik till toaletten och spydde i ca 10 minuter. Sen fortsatte dagen likadant, jag spydde var tionde minut enda tills kl fem på eftermiddagen. Värsta jag varit med om. Nu är det bättre, jag mår inte illa men kan fortfarande inte äta normalt. Livnär mig på natruella riskakor och vatten samt piggelin haha.


Fredags


I'm imprefect, but i'm prefectly me.




Find out what's possible if you never give up


Gårkvällen var oslagbar, det går inte att förneka. Rigoletto hade dagen i ära fixat en lila "röda mattan" framför bioentrén, dock så hade dom svarta 3Dbrillor och inte lila, men jag krigade (bokstavligen krigade) till mig ett varsitt lila par till mig och Emilia. Skare va så skare!

Filmen hann inte ens börja innan biografen förvandlades till en konsertlokal. Ni kan lista ut själva vad som händer med ca 940 små JB fans i ett och samma rum. Det var gallskrik och sång igenom hela filmen, men det förbättrade nästan bara upplevelsen då det kändes mer äkta, speciellt eftersom konsertklippen var i 3D. Genom denna mix av Youtube-hyllning, dokumentär och konsertfilm så får man verkligen en grundlig lektion om Justins liv. De jag beundrar med den här människan är hans vilja och att han faktiskt lyckats bli så känd på egen hand genom att göra de som han brinner för - nämligen att sjunga. Han är onekligen en naturbegåvning med en sällsynt självsäkerhet och scennärvaro. Släng inte helt ovetande ur er att han inte har talang för man säljer för fa-an inte slut Madison Square Garden på 22 minuter om man "inte har talang", det är ren fakta.

Jag tycker faktiskt att man ska ta och se den här filmen innan man yttrar sig om JB och hans karriär. Med risk för att låta klyschig så tyckte jag att den gav väldigt mycket och jag tror att den kan bidra till att människor faktiskt fortsätter kämpa för deras drömmar eftersom filmen är ett klart exempel på att de kan löna sig - Never say never.


Get over it

En lite småseg dag men jag hade bara två lektioner så jag kom hem tidigt, hur skönt som helst. Nu har jag nyss ätit en svingod middag och ska sätta på gårdagens avsnitt utav big broh eftersom jag missade det igår när jag var på bio. Det ryktas om att min Martin och Haremstjejen Minela rullade lite tunga. Fyfan.... Typ lika omysigt som Hunken och Annie. Måste se i alla fall.

I morgon är det fredag och jag jublar högt. Jag skulle ha jobbat på Devour i morgon men det blev uppskjutet till nästa fredag då jag egentligen skulle ha varit barnvakt i morgon men även det blev uppskjutet så nu är jag fri som en fågel vilket resulterar i att det blir utgång med Mickis istället. Vi ska förbi Devour och träffa massa människor eftersom vi känner en hel del som ska dit, riktigt najs och jag är skit taggad!

Rigoletto 18.30 premiär: Never Say never


Lipplumber Style by Tyra



Jag köpte ett läppbalsam från Style by Tyra i förra veckan och måste bara förklara för er hur nöjd jag är. Det är så att läppbalmet innehåller chiliextrakt och läpparna svullnar när man har det på sig, precis så som alla lipplumpers har, bara det att jag aldrig i mitt liv skådat ett sånt bra resultat som det här. Jag trodde att detta skulle stilla min längtan efter att fylla på läpparna men nej, nu när jag får det bevisat för mig hur snyggt det är så är det tvärtom. Men jag får nöja mig med detta mirakel läppglans så länge haha.


A very good feeling

Jag vaknade på världens bästa humör idag. Jag gick upp och duschade och åt sedan en stor frukost framför Vakna med the voice, bättre start på dagen är svårt att få. Sen åkte jag mot skolan och smsade Jessica och frågade vart hon va, då piminde hon mig om att vi var lediga idag, så jag hade alltså åkt hela vägen i onödan och det är inte något man gör frivilligt kan jag tala om. Men jag vart inte på sämre humör utan jag hoppade istället av i centralen och gick runt i lite affärer och fick med mig lite smått och gott hem så jag ska inte klaga. Sen åkte jag hemåt och åt lunch framför Oprah med Mamma och Sussie. Mysdag!

Solen har lyst hela dagen så jag antar att det har bidragit en hel del till mitt humör. Och i morgon så ska jag, Emilia och Jessica på premiären utav Never Say Never (äntligen, SOM man har väntat) så jag har fan inte mycket att klaga på. Längtar som en idiot!


Dagens


#1


CamWow


About the importance of gratitude

I fredags så var jag barnvakt åt lilla Alvin och sen tog jag halv elva bussen hem till Malin där vi degde i soffan i nån timme innan vi la oss till rätta i sängen och somnade bums. Dagen efter så var vi lagom sega på att gå upp men lyckades tillslut och gjorde god frulle som vi kollade på tillsammans med Ylwa framför några avsnitt utav The vampire diaries.
Runt kl två så tog jag bussen hem där jag fick stress fixa mig innan Mari, hennes syster, Ida och Rebecka kom och hämtade upp mig. Vi åkte till Ekerö och kollade på herrarnas innebandymatch som dom klockrent segrade i. Efter det så var det Ida's tur att regera på planen och efter hennes match så storhandlade vi chirre, dipp, godis och choklad. Hos Mari så spelade vi "med andra ord" och kollade på "Devil". Efter den filmen så skjutsade Mari hem mig och Ida till Ida som var ensam hemma så jag skulle få vara hennes sovsällskap i hennes stora spökhus. Dock så hann vi inte ens öppna ytterdörren innan vi i ren panik sprang efter Maris bil och bestämde oss för att sova hos mig i stället haha. Modiga.

I morse så var det kanonväder så vi bestämde oss för att gå på långprommis vilket vi också gjorde. Jag fick inviga mina nya träningskläder och nu i veckan så blir gymkortet köpt, high five på det. Vi gick i alla fall upp till konsum och köpte frukt som vi åt med smält choklad när vi kom hem igen. Riktigt mysig dag! Till kvällen så blev det grillat till middag och jag kom hem för nån timme sen.


Izzie and Denny


No special reason behind it

Igår var jag i skolan och senare under eftermiddagen så projektade jag lite med Max, Jenny och Jennifer. Vi drog till gamla stan och besökte några krogar/uteserveringar där. Solen lös och vårkänslorna pirrade fint i kroppen. Satan vad man längtar efter den riktiga våren, när det är 15 grader och man kan gå utan jacka. Sommaren är även den väldigt väkommen, som vanligt. Jag tror att den här våren och sommaren kommer bjuda på en hel del roligheter. Först så fyller Ida myndig nu i Maj så det ska firas såklart och bara tre dagar efter så äger min studentskiva rum och sen dröjer det inte allt för länge innan jag tar studenten. Sjuk känsla. Sen fortsätter det med P&L och en resa till Spanien i Augusti. I can't wait!



Härliga vårsol


Dresses


Drink up, fool around

I fredags så var jag först i skolan där jag blev fotad i fotostudion utav Jessica som behövde hjälp till projektarbetet och sen drog jag hem till Mickis runt fyra. Vi fixade oss och åt sedan middag på 5 min och fick småspringa till bussen. Väl vid busshållsplatsen så vart vi i stort sätt ihjäl skrämda utav Linn som gömde sig i busskuren. Vi åkte i alla fall till fridhemsplan där vi mötte upp Sophia och hennes kompis och förade i nån timme innan vi drog vidare till Gaudi där vi mötte ännu mera folk. Kvällen var riktigt lyckad och rolig men jag fick i mig några glas för mycket så vi drog hyffsat tidigt och drog till med standard nattmålet på donken. Det var gott med mat i magen även fast vi inte fick i oss så mycket pågrund utav att vi drabbades utav årets skrattattack, helt sjukt. Vi skrattade konstant i över en timme och det hemska är att det som drog igång allting var så lame att jag inte ens vill berätta haha. Tur att vi vet hur man roar sig i alla fall!




Om du gör som du alltid gjort, får du samma resultat som du alltid fått

Jag är sjuk, därav inga inlägg. Svinsjuk är jag i alla fall. Feber och hela faderuttan, sånt är alltid kul eller hur? Nja, tveksamt. I morgon blir det skola i alla fall och sen hem till Mickis för att sedan dra ut och hoppas på en skön utgång trots mitt mående. Vilken viking jag är som festar med feber, creds.
På lördag så ska jag hem till Malin där det bjuds på The vampire diaries maraton med Annelie, Ylwa, Michel och Emil. Det låter så jävla perfekt att spendera min lördagskväll så, speciellt när jag ändå kommer vara bakis och inte orka göra annat än att äta saker som gör mig tjock och kolla på tv. Thumbs up!

Nu ska jag dricka proviva, även fast det smakar skit, men jag har svinigt ont i magen utav okänd anledning. Sen ska jag decka i sängen framför bigbrother. Vi hörs när vi hörs! Puss


Min helg på ett ungefär


Pretty please, don't you ever feel like you're less than fucking perfect




Will you marry me


Jag gråter som ett litet barn. Tänk att få uppleva precis detta. Ren och äkta kärlek rakt igenom.


Trading places

Skolan idag. Det var inte speciellt ansträngande, inte alls faktiskt, men jag var trött som inåt helvete så dagen kändes ändå lång som fan. Jag fick i alla fall sällskap in utav Mickis, nästan hel vägen, guldvärt!

Efter skolan så åkte jag i min ensamhet in till staden för att shoppa för pengar som absolut inte alls ska gå åt till att shoppa saker jag knappt behöver, men what to do. Jag fick med mig lite smått och gott såsom ett nytt iPhone skal, tre klädesplagg (två bas och ett party) och en ny plånka. Som jag känner just nu så behövde jag varje liten sak utav det jag inhandlat. Men det stämmer såklart inte. Förstår inte hur Kenza tänkte när hon spenderade runt 6000:- på dom där gräsligt fula skorna från London. Jag bryr mig inte en sekund över vilket märkte dom är av, dom är ändå fula. Hon har annars världens snyggatse garderob, men sorry Kinsis just när det gäller dom där enstaka skorna så tycker vi olika. Men ja, tycker hon om dom själv så är det väl okej antar jag. Jag vet hur det är att fastna för något som tillexempelt ett par skor, när man spenderar all sin vakna tid åt att fantisera om hur man trippar runt där i sina nya klackar och känner sig snyggast i stan. Härlig känsla det där, men som tyvär bara håller i nån vecka innan man hittar nått nytt som till varje pris vill ha i sin ägo. 

Sjukt det här med shopping. Jag förstår alla bruttor som medverkar i lyxfällan pgr. utav shoppingberoende faktiskt. Jag kan själv få fjärilar i magen utav att shoppa. Jag blir lycklig. Det är det jag kommer falla på om det är nått, shoppingberoende, no doubt.

         
                                                               Kenzas pjucks för 6000 kr


Han gick ju och la sig


Acting so damn mysterious

Igår så bestämde jag mig för att ta vara på den allra sista kvällen på mitt allra sista sportlov. Jag trotsade allt som hade med huvudvärk och illamående att göra och drog med mig Mickis ut på det som visade sig bli en riktigt skön utgång.
Men innan det så tog jag sällis med Ylwa hem till henne och Malin och fick det återigen bevisat för mig att Malins bakfyllor inte är nådiga. Hon var en zombie. Men vi kollade på ett gäng avsnitt utav The vampire diaries och åt sedan en god hemmagjord pizza. Runt kl åtta så mötte jag upp Mickis och vi drog sedan in till fridhemsplan där vi mötte Axel, Danne, Jonas och ett gäng andra killar och sällskapade sedan inne på Cash bar och drack några öl. Runt halv tolv så drog jag och Mickis vidare och hamnade på Gaudi där även Sebbe och hans kompisar var. Där inne så blev det mer dricka och en massa dans. Vi träffade även på två random killar som visade sig komma från Australien så vi stod och snackade med dom i nån timme. Jag fick chansen att uttrycka min kärlek till Bondi Rescue gänget och blev ännu mera sugen på att ta mitt pick och pack och dra till Australien när jag gått ut skolan. Jag har ångest. Au Pair eller Australien? Jobbigt val. Jag och Mickis kom hem runt 6 i morse i alla fall och somnade fort som tusan.

Efter den här helgen mår jag som jag förtjänar kan jag lova, men kul har jag haft i alla fall! Nu ska jag se klart på bb. Possiposs!

Mike Posner - Cooler Than Me (Acoustic)


Rockfredag

Ja jävlar vad sliten jag är..... I fredags var det rockfest på Ölsta som Jojjan och Annelie ordnat. Det var svinkul tills det spåra för att folk inte kan hålla sig i skinnet utan börjar bråka istället, men jag hade en trevlig kväll i alla fall. Stort tack till Jojjan och Annelie som fixat och donat inför fredagen, puss på er. Jag, Ida och Malin gick hem till Ida runt halv tre och somnade strax efter vi fått lite fyllekäk i magen. Jag vaknade dessvärre svintidigt utav att osmidiga Malin klättrade över både mig och Ida i sängen för att spendera nån timme inne på toan. Baksmälla i all ära. Själv somnade jag om och fick yttligare två timmar sömn tills jag gick ner och höll Malin sällskap. Hon satt och höll tillbaka ett kommande psykbryt. Idas fågel satt och lät som en hel fågelflock och det ljudet gick inte direkt så bra ihop med Malins huvudvärk. Tyckte lite synd om henne faktiskt.
Resten av dagen spenderade jag i alla fall hos Ida och tog det lugnt framför bigbrother och familjen annorlunda.







SEX DRUGS AND ROCK N' ROLL

Ikväll står det fest på schemat. Jojjan och Annelie ska firas och temat är rock. Jag har helt klart lite panik över min outfit. Förlåt till alla er rockare där ute men jag har ta mig fan inte en susning om vad "rock" innebär. Var går gränsen mellan rock och emo? Haha jag är confused. Men jag har det mesta fixat i alla fall. Pappa har lovat att låna ut sin käraste AC/DC tröja som han köpte i Juni förra året när vi var på konserten, så den kommer få pryda min överkropp ikväll och sen får vi se vad jag matchar till den. Just nu ser det mörkt ut, jag får nog gå med rumpan bar. Det är väl lite rockigt? Eller är det trashigt? Emo? Horigt? Okej jag ska sluta.

Nu har jag nyss duschat i alla fall. Jag tog mig en funderare och tänkte hoppa över att duscha idag igen eftersom jag gjorde det igår, lite pgr utav lathet men mest för att det hör till att vara lite äcklig när man är en äkta rocker. Eller hur? Men jag bröt i alla fall alla rockregler och tog mig en lång skön dusch. Nu luktar jag som en sommaräng och har renare hår än någonsin. Vilken fake jag är. En riktig fake-rocker. Aja, tiden springer iväg så nu måste jag jalla jalla lite. Peace!!


H&M - Summer


4 sanningar

  • Jag vill sätta ett skott i pannan på Kissie men skulle ge Alexandra en chans
  • Jag hatar att visa mig svag
  • Min största rädsla är att förlora någon som står mig nära
  • Jag tänker ofta på engelska

19.31 - I'm on the right track baby, I was born this way


I hope my heart brings you back

Jag åkte hem till Malin i tisdags där vi spenderade våran eftermiddag/kväll/natt skedandes i hennes soffa framför The vampire diaries. I liked it and I liked it alot, men jag är långt ifrån lika beroende som Malin själv. Men å andra sidan, vem fan tackar nej till att kolla på en bra serie med sådär farligt snygga män i? Ingen (förutom Ida hahah)!
Hela onsdagen spenderades också i soffan med Malin. Så jävla lata. Tur att jag snart har det där efterlängtade gymkortet då.
Fram emot kvällen så åkte jag och mötte Ida och Mari och gick upp till konsum och handlade lite smått och sen spenderade vi kvällen åt att kolla på Bigbrother och sen så åkte Mari hem men jag stannade kvar så att Ida fick sovsällskap. Vi kollade som vanligt på Tzatziki och somnade hyffsat tidigt. 

Idag så har jag varit i solna med mamma och shoppat lite smått och kom hem för inte alls länge sen. Planen var att gå på bio med John och se Sanctum som jag velat se hur länge som helst, men det blev inte så. Just nu så sitter jag och läser igenom lite tidningar som låg på mitt rum. Efter att jag var hos frisören i 2 timmar för några veckor sen så hann jag läsa igenom ca 20 skvallerblaskor och sen kommer mamma hem med ett gäng från jobbet också lite då och då. Jag kan nu sätta en hundring på att jag har läst varje jävla hänt extra från 2011 bara den senaste månaden. Jag känner mig lika kulturell som Rachel Zoe. Fråga mig vad ni vill i kändis/skvaller väg och jag kan svara utan att ta ett enda andetag mellan meningarna.



Bjussar på en bild på vampyrmallan


Spenderar min kväll med Malin och några random vampyrer


The vampire diaries


RSS 2.0