Don't expect the worst, though



Seg dag i skolan. Längtar till helgen. Trött tjej signar ut.


Emil söker till idol

Detta utspelade sig alltså kl tre på natten.... 




Aug 2010, 27/28/29

I fredags bjöd jag hem hela sköna grabbgänget och sedan alla mina favorit tjejer. Det blev en jävla massa dans, skratt och sång. Och kvällen blev skitlyckad. Man var dock för trött för att hålla på vidare länge. Det blev deckmode för grabbarna i soffan runt kl tre tror jag, där dom somnade sittandes med musiken på högsta volym. Själv kom man i säng nån timme senare efter att ha ätit en exlusiv middag med Ida sådär mitt i natta.

Lördagen var riktigt seg då man mådde lite sådär. Den spenderades i alla fall med Ida här hemma framför tvn och massa mat till det. Senare på kvällen så åkte vi hem till henne och kollade på film osv. Jag stannade för natten då jag inte var skitsugen på att sova helt själv här hemma. Liiiiiite mörkrädd kanke. Bara lite. Haha.
Men eftersom Ida hade manligt besök så lät jag kärleksparet sova själva i Idas säng och tvingade istället ut småsyskonen från deras rum och sov där, vilket var sådär halvuppskattad från dom haha. Somnade på två röda i alla fall, eftersom natten innan inte bjöd på skitmycket sömn direkt.

Igår så hängde jag med Ida och Emil ett tag på dagen tills jag åkte hem, duschade och tog det väldigt lugnt. Fattar inte hur jag kan vara så jävla trött på hela tiden haha.
På kvällen så åt jag och wifey middag på grillen, och ja så mycket mer än så hände inte igår. Förutom att mamma och pappa kom hem också såklart.


Återkommer om helgens bravader senare

Nu är det dax för en jävligt välbehövd dusch. Och sen har jag en dejt inbokad. Somsagt, jag återkommer senare.
TTYL

Blogg Regn regn regn. Det syns förmodligen...

dsc07122 (MMS)

Blogg Regn regn regn. Det syns förmodligen inte på bilden, men vädret visar bara regn. Jävla sverige. Jag kan bara inte låta bli att tänka på att för exakt en månad sen så befann jag mig på rhodos. Vid den här tiden för en månad sen så hade vi förmodligen precis kommit tillbaka till hotellet efter att ha ätit middag och köpt med oss kvällens alkoholintag, för att sedan sätta oss på balkongen och föra. Och framför oss hade vi en lång natt som bara bestod utav att skratta, dansa, sjunga, skrika, flippa och dricka. Jävla skit vad jag längtar tillbaka. Istället ligger man nu här och har ångest över att man ännu inte har somnat för man ska upp sådär svinigt tidigt i morgon och sen genomlida en äckligt lång dag i skolan. Kuuul.


Bara några få tankar

Har suttit och sträckläst dollyblond's blogg nu i ett par timmar. Har suttit och snyftat högt till hennes djupa texter om hjärtesorg. Det är sättet hon väljer att placera orden på som får mig att rysa. Jag har inte läst den på flera månader, men mest inte under sommarens gång. Hur kunde jag? Det är som att begå ett brott. Finns det någon mer äkta och framförallt mera cool bloggerska i Sverige? Jag tror icke det people.

Nu ska jag se på fångarna på fortet. Back to the 90's eller vd säger ni? Får mig en rejäl dos med minnen utav bara tanken på det programet.
Jag ser framför mig hur jag och Jossan sitter uppkrypta i hennes soffa hemma på tullhusvägen 22. Pyjamaserna är på och framför oss så har vi en varsin aladin-mugg fylld med popcorn.
Minnen ur min uppväxt som jag aldrig kommer att glömma. Mitt andra hem, tullhusvägen 22. Och jag kan bara inte låta bli att undra, vart f-a-n tog tiden vägen???

Nej somsagt, fångarna på fortet var det som stod på schemat nu. Det är "idol" V.s "let's dance" och nörd-Lisa bänkar sig framför tvn, uppkrypt i soffan och på bordet så står det en stor fet skål med popcorn. Precis som det ska vara.

Hola

Helgen spenderade jag blandannat med Ida och Malin, bakade bullar, kollade på film, åt bullar, åt nachochips + guacamole och pratade massa skit.
Under lördagen var jag på skansen tillsammans med Jess, Emilia, Madde och Sandra. Det spöregna och dagen blev absolut inte så bra som man trodde. Rättså misslyckat dvs.
Och hela söndagen låg jag och degade framför tvn och gjorde absolut ingenting. Skönt.

Igår var det skola. Och jag måste nog ta och berätta att det kan ha varit den mest meningslösa skoldagen någonsin under dom snart 12 åren som jag har gått i skolan. Jag hade bara håltimme efter håltimme. Visst kan det vara skönt med håltimmar. Men ingenting är roligt när det blir för mycket haha.


Trött tjej..


Jag vet någon som fyller vuxen idag!


Grattis vännen, hoppas att du har haft en riktigt bra dag!! I love love love you.


19.45


@ bengans


I'll be alright

Datumet är den 18/8 vilket betyder att D' släppte sin 5te skiva "Lovekiller" idag, så den blev köpt och även signerad utav stjärnan själv.
Den här skivan håller en sån mycket högre standard än någon utav dom andra. Den innehåller så ruskigt bra material så det finns inte. Han gör det, och han lyckas återigen. Vilket inte förvånar mig ett dugg om jag ska vara ärlig. Han kallas ju inte sveriges största popstjärna utan anledning liksom hehe.

Skolan flyter på och min trötthet blir bara värre och värre. Idag har jag hållt igång sen kl 05.30 så nu blir det verkligen hej och godnatt.



Microphone


I'll be alright


Endless summer


Inte längre sommarlov

Första dagen i skolan, första dagen på riddarfjärdens gymnasium. Allting gick prima, och man ska väl inte klaga egentligen. Men att säga att jag inte saknar mina förra skola vore att ljuga, att få gå klart mitt sista år där hade verkligen varit det ultimata. Jaja..... Ett år kvar, ett år kvar, ett år kvar.

Idag fick vi busskort, skåpnycklar och information i mängder. En klassisk första dag helt enkelt.
Fick sluta runt två och då åkte jag raka vägen hem, skönt som fan. Är så svinigt trött så det finns inte. Att gå upp kl sju i morse har alltså satt sina spår. Speciellt när man är van att gå upp runt ett ca. Men ja, man vänjer sig ju med det med. Det är det allting handlar om just nu, att komma in i rutiner och vänja sig och ja, då brukar det bara flyta på liksom.


Hittade ingen bättre bild. Skolan i alla fall!


Du och jag. Jag och du. Vi två.

Tänk att du och jag klickade på det stättet som vi så snabbt gjorde. Tänk att jag skulle finna en sån fin vän i dig. Du är liksom som min bättre hälft, min egna rådgivare och min stöttepelare i tuffa tider. Det är en trygghet för mig att veta att jag kan vända mig till dig vad det än gäller. Att du finns här för mig hela tiden. Du fullbordar mig. Du gör mig hel.
Jag är så obeskrivligt lycklig över att jag har dig och så tacksam så det finns inte. Inga ord kan beskriva det, inga alls.

Idag är det din dag. Idag fyller du 18 år. Grattis Jessica! Jag älskar dig!


Kräftskiva och lite rock

Igår var en riktigt lyckad dag/kväll/natt.
Det blev återförening med dah old gang, mina fina flickor. Jag styrde kräftskiva på baksidan, i solen. Så där satt vi ett par timmar och drack och pratade om allt som ploppade upp i våra huvuden. Runt kl nio så drog vi oss till "Ölsta rocken" där vi mötte upp grabbarna plus Annelie och där spenderades resten utav kvällen.

Med lite för mycket utav det goda igår så gick tiden skit snabbt och helt utan att jag visste ordet av det så satt jag hemma på baksidan igen med familjen och gästerna. Där satt jag i nån timme och pratade så gott som jag kunde med den vidriga fyllehickan jag drog på mig och gick tillslut och la mig. Men då ringer Jocke och ja, precis som vanligt så slutade det med att jag låg och snackade med honom i några timmar. Kl sex i morse somnade jag, så idag är man ju sådär lagom pigg haha.

Snart ska jag äta middag här hemma och sen ska jag börja dra mig mot Jessica där jag ska spendera natten. I morgon börjar skolan. Helt sjukt. Idag är den sista dagen på mitt sista sommarlov. KUL. Vart tar tiden vägen? Ett år kvar till studenten.... Stört!




Idag är du anledningen till att jag ler, precis som så många andra dagar.

"Livet kan ta slut när som helst. Jag försöker tänka att man ska ta risker, våga vara spontan. För att i slutet kunna känna, att jag gjorde det jag ville."


Fuldans


Hahaha... Jag var bara tvungen!! Det här är ju rhodos-låten liksom (och waka wakaaaaa), så jävla skön låt. Riktigt härligt gung. Tryck HÄR för att se ingen mindre än Ida dansa fuldans!!!! Och varför jag klistrade in Ida's face är just för att hon är Ida, världens skönaste/roligaste individ. Jag lovar.


Nu: Jobbbbbb


En oldie på mig och korven


L.o.v.e


LovekillerLovekillerLovekiller


Hardworking woman, eller?

Nu blir det jobb för första gången på ett bra tag. Känns ju lite sådär, kan ju inte påstå att jag är skitsugen direkt. Men men, what to do....

Nånting som är posetivt är att Rebecka och kanske nån mer tittar förbi när jag har slutat, så det vankas picnick och snicksnack i mängder. Toppen!!


Kellan Lutz for Calvin Klein


Utgång 11/14 Juli









Finbesök

Idag helt utan mitt vetande så dök mina två mostrar och två kusiner upp här hemma. Vi har inte träffat dom på evigheter, så det blev en liten chock. Men dagen har varit hur trevlig som helst och även fast jag inte var socialaste tjejen på jorden så njöt jag av deras sällskap och hoppas att det inte dröjer allt för länge tills vi ses igen.

Nu är klockan redan halv åtta till min stora förvåning och jag har inget planerat för kvällen. Men det gör mig inte ett skit, finns inget skönare än att bara ligga hemma och inte göra någonting, fast ja lite rastlös blir man ju, jag ska inte ljuga. Och med tanke på att skolan börjar om exakt en vecka idag så borde jag fan göra allt annat än att bara ligga hemma. Men jag har en del planerat nu i veckan och jag hoppas på att dra en skön utgång med fina vänner innan skolan börjar. Vi får väl se hur det blir! :)


19.17


Berörd.


Worry less. Smile more.

Mys hemma hos Ida igår. Även Mallan tittade förbi. Vi kollade på film med hela stora familjen och runt kl elva så blev det oväder fo sho. Det åskade och blixtrade rättså ordentligt utanför fönsterrutan. Så ja, vad mer kan man begära utav en myskväll? Vi kröp ner på två madrasser som vi lagt i småsyskonens rum och somnade inte långt därefter. Fast sen att vi vaknade nån timme senare utav en svinfull Hampus behöver jag väl inte nämna hehe..... Hoppas på att filmen kommer upp på fejjan bara, det vore ju det ultimata.

Idag har det regnat hela dagen så man har ju inte gjort så mycket mer än att ha tillbringat sin tid inomhus. Dessutom mår jag fan pissigare än någonsin idag. What's up med den här jävla rhodos-hostan som aldrig vill ge med sig??? Och sen lite feber på det är ju inte skit härligt kan jag lova.


Malin och den då nybliva 18åringen


På hemmaplan

Japp, för några dagar sen så var jag nyss hemkommen efter två veckor i Rhodos paradiset.
Jag har bokstavligtalat varit d.ö.d sen jag kom hem, så det är därför jag inte har tagit mig tid till att skriva några rader här.

Nu har jag i några dagar bara legat hemma och vilat upp mig. Nu har jag smakat på hemmalivet och nu vill jag tillbaka igen, mer än någonting annat. Jag vill sola, bada och snorkla. Jag vill äta en mysig middag ute med mina finaste vänner. jag vill föra på balkongen. Jag vill spåra på grabbarna grus. Jag vill shotta inne på Alexander. Jag vill bara njuta utav livet och inte behöva tänka på att tillex. skolan börjar om ca två veckor.

Jaja.... Nu ska jag hem till the love of my life, Ida Bimer och umgås. Mitt ljus i mörkret.
Vi hörs när vi hörs people!!



Om ni bara visste hur mycket jag önskar att jag satt där just nu...


RSS 2.0