Låt oss börja om.

http://lisanil.blogg.se/

19.26


At the end of the day it doesnt matter what anybody else thinks as long as you're happy


Helgen


Fredag-Wooken-Laroy.
Lördag-Laroy-Café Opera.

Summan av kardemummam; Gratis är gott, men ger en sån inåt helvetes intensiv bakfylla.


-


Can't do better


But I won't

I should gather my courage and send you a simple message: "I miss you." No bullshit, no beating around the bush, just real talk. I miss you.

But I won't.


Besök utav Beyoncé i Spanien


02.16


Rehab

No words needed. Tack Malin för en så inåt helvetes mysig lördagskväll.

Let all that you do be done in love

Fredagskvällen började på woken med Mickis, Emelie, Malin, Annelie och hela killgänget. Men det var bara jag Mickis och Emy som stannade kvar medans dom andra drog vidare. Vi träffade på ett gäng bekanta och umgicks med dom tills klockan elva då gick vi till Entourage, där fick vi bord och beställde in Rosé som gick rätt upp och gjorde oss ostabila somvanligt. Sen fortsatte vi vidare mot Max där vi åt standard nattmålet och sen är kvällen suddig. Vi hamnade på Lidingö med två ökända personer och 2 liter vodka. Minst sagt en oklar kväll.

Rubrik saknas

Ge mig något som är på riktigt eller vänd på klacken.
Ge mig något som är på riktigt eller vänd på klacken.

It's like a radar


Pink Collection - Måste ha


Nu kan du få mig så lätt.


Down on me

Helg i alla ära. Fredagen bjöd på en riktigt, riktigt spårad utgång. Först wooken som vanligt och sedan vidare till Entourage där vi blev bjudna på Rosé flaska efter Rosé flaska. Mickis pallade inte trycket efter att inte ha ätit på hela dagen så hon och Emelie drog tyvärr hem, men jag, Ida och Malin festade vidare till stängning och sen minns jag inget mer helt ärligt. Det vart nog 4-5 glas för mycket den kvällen. Vi tog oss i alla fall hem till Malin där vi åt nattmål nr 2 och sen slocknade så fort vi lagt huvudet på kudden. Jag vaknade upp med alla kläder på och mådde väl antagligen som jag förtjänade. Precis som det ska vara.

RSS 2.0