Jag tycker synd om Heidi

Tror ingen av er har missat The Hills bruttan Heidi Montag's "plastik-panik" attack.
För ett tag sedan så genomgick hon 10 operationer på sin kropp, samtidigt. Allt i från, näsan, brösten, rumpan, låren till magen, hakan och öronen osv.

                     


Resultatet utav operationerna ser ni alltså här ovanför. Jag tycker bara att det ser hemskt ut. Hennes nya ansikte har inga fina drag alls. Ingen karaktär. Hon ser bara plastig ut. Som en docka, ett lika stelt och dött uttryck. 
Jag har inget emot plastikoperationer, inte alls. Men i Heidis fall så känns det verkligen som att det handlar om allt annar än hennes egen vilja.

Jag har alltid tyckt synd om Heidi, och anledningen till det har varit för att hon är fast med en kille som Spencer. En stor jävla idiot på alla sätt och vis, hur man än vrider och vänder på det så är han bara så jävla vidrig. Men kärleken är blind.
Jag är jävligt säker på att Spencer och hans ord har en stor påverkan på varför Heidi har genomgått så pass många operationer och förändrat så mycket på sig själv.
Om Spencer finns vid hennes sida om ca 20 år så kommer hon säkerligen se ut som Donatella Versace.


I wanted you to fight for me


-


Patrik 1,5 cm


Cimon Lundberg.







Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, eller om jag vill bli av med dig.

Snökaaaos. Kallt. Halt. You name it!
Jag kan ju säga att det var inte med ett leende på läpparna som jag i morse åkte till skolan för att ha mitt US.
Frusen och trött satte jag mig på bussen, men vart genast lite happy när både Mickis och Isse hoppade på bussen, en kvart senare.

Mötet gick bra. Han tog upp saker som jag redan visste om, så ingen nyhet direkt. Känns som att vi kunde ha tagit det via telefon istället, men men skönt att ha det gjort.

Just nu sitter jag här hemma och fryser som ett as. Så sjukt kallt. Hungrig är jag också..... Så nu ska jag gå och klä på mig mer kläder och sen äta något.


Jay Sean - Eternity


En sur cheeäääjj signar ut

Nu går jag runt här hemma som den bitterifttan jag faktiskt är just nu...... Mitt humör ligger på noll. Vinn detta nu, Andreas och Greta!!!!!!!!!

Tänkte i alla fall gå och lägga mig nu. Ska upp vid nio i morgon typ, utvecklingssamtal i skolan vid tolv, sen åker jag nog hem direkt. Är ledig i morgon med.

Vi hörs när vi hörs folks. PUSS

HELVETEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Jag hade det på känn. Jag hade det sååå jävlaaa mycket på känn. Redan innan det började.
JÄVLA IDIOT JACKIE. Det här är inte okej. Den ända i huset som ens var värd att vinna fortfarande. Den ända som har spelat spelet så sjukt jävla bra.

Cimon har varit där från dag 1 och har lyckats hålla sig kvar, sen att åka ut nu, på ett sånt jävla bittert sätt. Det är inte okej, det är verkligen inte det.

En Iphone skulle sitta fint


En sjuklig 'jag vill ha' känsla


Ain't no sunshine

Vaknade kl halv elva i dag av att dom sågar ner hela skogen bakom vårat hus. Vi ska tydligen få en riktigt grym utsikt. Eftersom vi bor på en upphöjd så har vi en hel dal bakom våran tomt och där tar dom bort alla träd, så får vi värsta sjöutsikten även bakom huset. Längtar som ett jävla as till sommaren.
I morse drömde jag att det var sommar och fick ont i magen så fort jag kollade ut genom fönstret när jag vaknade och såg detta vita vinterland.
Det är fan bara Januari/Februari...... Vill ha vår NU.

Är ledig i dag för vi har utvecklingssamtals dagar i dag och i morgon. Mitt samtal är i morgon kl tolv. Skönt!

A kiss always means something...

Det finns ingen serie som berör mig på samma sätt som One tree hill. Så behöver jag ens säga att jag gråter som ett litet barn när jag ser scener som denna? Speciellt mot slutet.


Fina minnen


I förrgår var det exakt ETT ÅR sen jag och Mickis såg CB live på hovet. Den 23 Januari 2009.
I går var det exakt ETT ÅR sen som jag, Jessica och massa andra fina vänner var i Valbo och såg tre grymma människor uppträda. Den 24 Januari 2009.

Två så otroligt bra datum, och minnen som jag aldrig i hela mitt liv kommer att glömma.


Sorryyyyyyyyyy

Ruskigt dålig uppdatering. Flååååååååååååt.

Som ni redan vet så var det chillination den här helgen för min del. Skönt. Men inte sådär överdrivet roligt kanske.
Men i lördagskväll så hörde André (Egbo) av sig och sa att Stockholm stod på schemat för honom under söndagen och tyckte att vi skulle ta den där fikan som vi har pratat om i en evighet nu, jag höll med. Fast sen på Söndagen så visade det sig att han hade lyckats få årets bakfylla och kom inte ens upp ur sängen, så det blev inget Stockholm för honom. Vilket är helt förståeligt haha.
Lite senare under dagen så åkte jag i alla fall hem till Jessica som planerat. Även Emilia skulle dit, men det blev icke så. Skit synd. Saknar henne som fan!
Jag och Jessica kollade i alla fall på This is it till att börja med, MJ i mitt hjärta, mer behövs inte sägas. Därefter satte vi på New Moon, fast såg bara halva för Johan Falk började ju där vid nio.
Den här Johan Falk filmen var way much better än den som visades förra söndagen. Joel Kinnaman, vilkeeeeeeeeeeen maaaaaaaaan. Helt jävla otroligt.

Hur som helst så somnade jag och Jessis runt tre och gick upp runt kl sex, så inte så mycket sömn med andra ord.
Vi började kl åtta, jag hjälpte Jessica lite i fotostudion och förmiddagen gick skit snabbt. Vid elva så åkte vi till Riddarfjärdens gymnasium som alla vi kommande treor ska börja på i höst, eftersom Hässelby ska läggas ner.
Vi var nog alla väääldigt skeptiska till att byta till en början, och jag är delvis fortfarande det. Men det verkade bättre än förväntat. Tjejerna som visade mig och Elise runt var jätte trevliga vilket var skönt, så slapp man det där stela. Skolan i sig är skiiiit stor och som en jävla labyrint. Och en nackdel är att det kommer bli så sjukligt långt för mig att åka. Skolan är samma byggnad som Munchenbryggeriet, alltså tunnelbanan ända till Mariatorget, och sedan gå i ca 10 min. Segt.
Jaja, jag har som sagt blandade känslor inför det där. Vi får väl se helt enkelt.
Rörig text, men skitsamma. Jag är så fruktansvärt trött.
TTYL


En bild från när jag och Mallan var på bio någon gång under jullovet. 3D-brillorna på såklart.


Hahahaha spårat

Hahahahahaha insåg nyss att det är Micaela Montelius (en vän som jag och Mickis umgicks en del med 2008) som Kissie har skrivit om i sin blogg. Micaela är tydligen "psykbruden" som skulle ha varit helt galen på en fest i Bromma i går som dom båda var på. Sanningen kan ni läsa ---->här<---- däremot.

Jag kände inte igen henne på bilden i Kissies blogg eftersom Kissie her self har redigerat Micaela som ett jävla fetto med grisnäsa typ. Hahahahaha men kan inte sluta skratta, så jävla klockrent av Micaela! Tummen upp baaaaaaaa 

Update:
Hahahahahahaha okej, nu vart det hela nästan ännu roligare, för killen som "snodde" Paows/Dessies väska i går var ju faaan Oliver hahahaha, han är ju förfan benlös och har proteser, ofta inte Dessie sprang ikapp honom?? Hahahahahahhahah (Det var en pik mot Dessie, inte Oliver)

Hahahahahahahahaahaah jag dog nyss

Spola till 1.20 ca och lyssna på killen i mitten med gul tröja!! HUR SÖT? Hahahahah, det är värt att kolla på hela!


Slappis dag

        

En slapp dag hemma som har spenderats i sängen för min del. Skönt, ja visst. Långtråkigt, ohja.
Jag mår bara så jävla konstigt... Allt är så upp och ned just nu. Det är oundvikligt att inte må dåligt.

Skulle ha träffat Emilia i dag, men nu blir det inte så. Utan i morgon ska vi ses i stället, hemma hos Jessispessis, längtar efter båda två!


P.s Vänner som sviker och blir en annan person bara för att dom skaffar pojkvän, är inte riktigt min kopp thé. Just so you know..


Jag gillar't!


I don't care no more so don't you worry



Riktigt skön dag i skolan i dag. En svenska lektion på två timmar, vi fick sitta i datasalen och det slutar aldrig bra. Eller ja, bra är det ju men det blir rättare sagt inte något jobb gjort. Fast jag och Elise har kommit en bit ändå, så det är luuuuugnt. Så vi satt i stället och surra runt på ansiktsboken medans vi lyssnade på Melissa Horn.

Kl två när jag slutade så kom pappsen och hämtade mig i skolan, sjukt chill att slippa ta bussen.
Nu har jag nyss ätit middag. Någon sorts tacos, fast ändå inte tacos. Inte alls något jag föredrar. Skare vara tacos så skare fan vara det också. Men det gick ner och nu väntar en hemmakväll för min del. Är inte alls sugen på det. Är så trött på folk just nu. Vill bara flytta från den här falska jävla ön. Usch. TTYL


Oth

You ever look at a picture of yourself, and see a stranger in the background? It makes you wonder how many strangers have pictures of you. How many moments of other peoples life have we been in. Were we a part of someone's life when their dream came true or were we there when their dream died. Did we keep trying to get in? As if we were somehow destined to be there or did the shot take us by surprise. Just think, you could be a big part of someone elses life, and not even know it.

- Lucas Scott


Vill se den här filmen..... NU!!!


Jag rådiggar Miley. Hon är skit ball tycker jag. Så jag blev lycklig som fan när jag fick höra för några månader sen att hon jobbar på en ny film. Nu såg jag trailern och ska tala om för er att jag då inte är besviken... Vill se den här filmen nu nu nu!!! Men får vänta tills i vår.

Killen som hon dejtar i filmen är även hennes nuvarande pojkvän. Inte illa pinkat va? Pretty hot. Även fast Justin Gaston (hennes ex) är bland det snyggaste jag har vilat mina ögon på.


-

Lät du henne komma närmre?
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig.
Jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer.
Försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser,
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut.
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

It's killing me

I går kunde jag inte somna, för det första var jag inte trött för fem öre och för det andra så fick jag för mig att läsa ut en in i helvete så jävla bra bok i går. Hann bli kär i karaktärerna i boken tusen gånger om, och bestämde mig för att om det gick, så skulle jag gifta mig med Daniel. Daniel är såklart en påhittad karaktär. TYVÄR!!! För satan i gatan killar, där har ni något ni kan se upp till. Vilken jävla man. Blev fan kär. Kan lova att jag drömde om honom sen.... När jag väl somna dvs.

Fick bara 3 timmars sömn för i morse var det upp kl 6 som gällde eftersom vi började 8.
Dagen har ändå varit hyffsad, jag har varit på bra humör. Även fast morgonen var ett helvete, vägen till skolan dvs. Det gör ont i mig, för jag märker hur allt rasar samman.
Men när jag kom till skolan så träffade jag först Jocke, som höll mig sällis under Textkommunikationen, även Jenni och sen kom Elise också. Så jag har klarat mig bra i dag!

När jag kom hem så satte jag mig direkt vid datan för att återigen försöka fixa detta återkomande problem. Vi hade fortfarande för lite plats på våran hårddisk, så det var bara för mig att föra över ännu mera till den externa hårddisken. Men självklart gick det åt helvete............ Jag la över en mapp med ca 1.000 bilder i. Trodde att allt var frid och fröjd. Raderade mappen från datan, vips, borta. Trodde fortfarande att allt var frid och fröjd. Det vart mycket plats på datan, pappa blev nöjd, jag blev nöjd, datan blev nöjd. Kalas tänkte jag!
Men så fick jag för mig att kolla igenom några av dom alla bilderna nu, älskar att göra det, återuppväcka gamla minnen och så vidare. Då insér jag att bara ca 100 av bilderna hade förts över. Resten var borta. KUL. Nästan hela våren 09 är gone. Vips, borta. BRA JOBBAT LISA!!!


Eric Hutchinson - "Rock & Roll"

I dag har jag drogat den här låten. Kanske för att den är riktigt skön, men mest för att den påminner om en riktigt bra person.


I väntan på paradiset

Kan det inte bara bli vår, så att sommaren kan komma kort där efter. Är så trött på snö och kyla nu. Trött på att vara blek och ful, trött på alla fula vinterkläder!
Vill bara ha sommar, vill fylla 18, vill resa utomlands med Mickis och parta loss, vill bli brun, vill shoppa fina sommarkläder, vill gå på krogen, vill lära känna nytt folk.
Vill skaffa mig ett jobb, vad fan som helst. Vill kunna sjunga "p-p-pengar rullar in som det skaaaaaaa, det går bra nu". Men inga jävla pengar rullar in och det går allt annat än bra.

Allt står så jävla still just nu. Kärleken också. Men så är det alltid. Det är alltid probs på kärleksfronten. Om det vore annat så skulle det ju vara wierdo. Synd. Önskar som fan att det var precis tvärt om. Men ni män är fan födda på en annan planet, det måste bara vara så. Ni tänker så olikt oss kvinnor att man fan blir rädd i bland. Ja så är det....

Nu måste jag duscha innan paradise börjar. Sen ska jag poppa en stor fet skål med popcorn och sörja. Sörja för att allt är så jävla åt helvete.... Sörja för att Cimon är så JÄVLA snygg.

Ha det gött people!! TTYL


Ps.
Dom har slutat att visa Two and a half men på kvällarna. Hur fan ska jag klara mig!?!?!?!?? Jävla idioti!!!

What's up med att vara så jävla omöjlig??


Svaren

Jess
När tar vi oss till favoritstaden Göteborg min vän? :D

Svar: Så snart som möjligt tycker jag!


 

Anonym/Gabi
Hur många gånger har du färgat håret?

Svar: Oj, väldigt många! Har väl haft i stort sätt alla färger som går att ha.

 

Hur ofta festar du?

Svar: Ibland varje helg, ibland varannan. Det är olika!

 

Ditt bästa minne från 2009?

Svar: Det går inte att svara på. Finns så otroligt många!




 

Izabelle
Vem är bäst i världen? ;);););)

Svar: Haha, alla mina fina vänner. Inklusive du dårå ;)


Snyggaste kändiskillen?

Svar: Omöjligt att svara på. Finns så jävla många! Fast just nu är jag inne på Joel Kinnaman och Cimon Lundberg om man syftar på "kändiskillar" i Sverige.


Bästa minnet? :D

Svar: Jo jag har ju en del minnen med dig som jag aldrig kommer att glömma kära du, haha. Sen massamassa annat!! 


Hur gåre med grabbsen?

Svar: Det går som det går! Du vet hur dom är haha. Födda på en annan planet!


Vad tycker du om nicklas hocker? hihi
Svar: Så du vill att jag ska lägga ett gott ord om din framtida man?;) Jag rådiggar Nickepicke, han är cool, snygg och duktig på det han gör. Väldigt duktig!


Favorit band/artister?
Svar: Omöjligt att svara på egentligen, för jag lyssnar på allt i stortsätt. Men jag får väl vara förutsägbar och svara Robin och bandet, bara för att liksom. Haha. 


Vad tycker du om storbloggarna? tex, kenza, kissie, dessie, paow, gaybloggen osv...
Svar:
Kenza är jag bara avis på, hon har ta mig fan allt haha.
Kissie, Dessie och Paow. HahahahahahahahahahahahahhaaaaHAHahahahahahaaaaa!!! :) Dom tjänar pengar på att spela en jävla roll som vi svenskar inte kan undgå att läsa. Tragiskt. Men det är som sagt kul att läsa!
Gaybloggen är klockren.




Anonyyyym #1/Malin
Hur många tänker du nuppa med i år ?
Svar: Schkaw vi teeeäääwlaaaa om vem som rullawt runt i sänghalmen som mest tills slutet av året??? D:D:D:D:D


Erkänn nu ärligt här på bloggen vem du är hemligt kär i !!
Svar: Kan jag ju inte göra, för då kan jag ju inte fortsätta att vara hemligt kär i människan!


Har du någonsin spytt i en taxi? när? vem var med dig?

Svar: Förstår inte vart du får allt i från stumpan.... Hehe!


Vad gör du om din hund skiter i sängen ?

Svar: Det är då jag ringer dig och Ida och föreslår en sleepover i min stoooora mysiga säng!!


Varför är du blond när du både vill vara brunett och är snyggare i det?;)

Svar: Shhhh.... Har fortfarande beslutsångest. Let's get together när jag har bestämt mig, typ år 2023!!:)


Skulle du vilja ligga med mig, för en femma?

Svar: En femma!?!?!? Kom över nu genast så får vi det gjort!!


När fan blir kryssningen av?

Svar: Jadu, det är fan på tiden. Så snart hoppas jag!!





Josefin
Hur klär du dig helst när det är dags för fest?
Svar: En snygg klänning, eller någon tunika.


Favoritplagget i gaderoben?

Svar: Det varierar från dag till dag. Jag är dock riktigt bra på att tröttna på kläder väldigt snabbt haha.


Vad fick dig börja blogga?

Svar: Jag började blogga när jag gick i 8:an, alltså rätt längesen, då var det inte så stort med bloggar som det är i dag. Så jag minns inte exakt varför jag började, men antagligen samma anledning som till varför jag bloggar i dag, för att skriva av mig och sedan ha något att titta tillbaka på.






Emilia
Vad skulle du vilja vara bäst på i hela världen?
Svar: Sjunga.


Och nu i skrivandes stund så kom ja på en till:
Varför är du så obeskrivligt bra?

Svar: Man blir som man umgås!;)






Emelie
Känner di robin bengtsson?? :o
Svar: Ja det gör jag. Sen hur bra jag känner honom är en annan sak.


Hur många gånger har du ghaft sex med honom?

Svar: Varje natt!! I mina drömmar dvs.


Vet han vem du är?
Svar: Ja det gör han.


Hur många gånger har du trägfat han?
Svar: Om vi säger såhär, jag träffade honom ca varje dag i ca 3 månaders tid och sen andra dagar utöver det. Så många många gånger. Exakt antal är omöjligt att svara på.





Ida M Bimer
Vem är din idol?

Svar: Typ du?

Vilken är din favojit rätt?
Svar: Ida(s)slida på ett silverfat!!!

Vad gilar du för färg på tröjor?
Svar: Hihih, typ en tröja med en bild på dig på? Hihihihih


PS. ÄLSKAR DIN BLOGG! DU ÄR MITT STÖRSTA FAN!!!!
Svar: Ja, jag är absolut ditt största fan!!!!






Sara
Umgås du någonting med Rasmus Ingdahl/Idol Rasmus nu?
Svar: Nej jag och Rasmus umgås inte nu.


Har ni kontakt?

Svar: Nej, det var ett tag sen vi snackade. Han verkar inte så glad på mig. Varför vet jag inte haha. Kan vara för att jag avböjde hans upprepande förfrågan om jag ville sova med honom på hotellet i några nätter under hans medverkan i Idol. 

Jag såg dig och han på idol live tillsammans. Jag och min kpmpis satt på samma läktare fast på sidan. Då han satt och höll sin hand på ditt ben. Var eller är ni tillsammans?
Svar: Haha, vi är inte tillsammans och vi var inte tillsammans då heller, det har aldrig varit något mellan mig och Rasmus utöver vänslap. Han är nog inte så intresserad utav mig som bara vän, därför vi nog inte har någon kontakt i dag. Det är synd, för han är riktigt trevlig och rolig! Varför han höll sin hand på mitt ben större delen av den kvällen kanske hade något att göra med hans förslag om övernattning.






Lisa
kul med frågestund :) kommer inte på nån bra fråga...men varför är Robin så bra?? :D alltså vad var det som du föll för? ;) och är du lite hemligt kär i honom? jag förstår om du är ;) haha, kanske knäpp fråga, wellwell!
Svar: Kanske låter klyschigt, men i mina ögon så är Robin så pass bra för att han är den han är. Jag föll för hans förmåga att beröra mig på, med hans sätt att sjunga på och hans sätt att beté sig på. Han är så mycket mer än en kille som kan sjunga. En hel personlighet som jag inte kan sluta beundra. Haha.
Och eftersom i stort sätt ingen kan ha undgått min lilla crush på honom så kan jag inte kalla det "hemligt kär" längre haha!





Carolina
Har du sökt till Idol?

Svar: Ja det har jag gjort. Du kan läsa allt om det under månaden April i arkivet tror jag.





Emelie och Klara
Hur fick du andré egbo i robins bands nummer?

Svar: En riktigt solig dag i höstas så tog vi det stora steget och böt nummer med varandra. Thihihi! Haha, ironi. Men ja, vi böt nummer med varandra i höstas, jag gav han mitt och han gav sitt till mig. Very simpelt!

brukar ni prata ofta?
Svar: Lite då och då så ploppar det upp en sms från honom, ja!





Bullbirgitt
Visst är bullbirgitt den bästa bloggen?

Svar: Ah, om ni kan ägna ett helt inlägg åt att killar är allt bra konstiga dom. Och inte bara chicks!!




Mikaela
Vart vill du resa i sommar bästis? ;)

Svar: Till ett varmt land tillsammans med dig min sköna, och slå klackarna i taket!!!




Emilia
Favorit mat?

Svar: Tacos går alltid ner. Likaså pommes.



Favorit låt?
Svar: Finns många. Men finns även sådana som man aldrig tröttnar på, ett exempel är No Air - Chris brown ft. Jordin Sparks.



Favorit film och serie?
Svar: Jag är film narkoman och har många favoriter. Har även beslutsångest och kan inte välja bara en favorit.
Bland serier så är det utan tvekan Desperata hemmafruar och One tree hill.

Vilka bloggar läser du?
Svar: Läser cirka 200 bloggar om dagen, så det vore lite väl att skriva upp alla här. Kan kanske göra ett inlägg om det senare och tipsa på bloggar jag läser. 

Vad är ditt favorit godis?
Svar: Sådana där sura körsbär, sura nappar som smakar cola (bruna och vita), sura meloner med mera!

Hur kommer det sig att robin är så bra?
Svar: Han föddes väl med bra gener i guess! För bra är ju exakt vad han är!:)

Hur ser ditt liv ut om 10 år tror du?
Svar: Om 10 år är jag 27, då är väl "lektiden" slut och man ska väl sedan börja leva lite seriösare. Fast jobb och ett fungerande förhållande med en riktigt snygg man haha. Jag hoppas att jag har många år som innehåller härliga långa festnätter med underbara vänner bakom mig då!

Jag tycker vi ska hitta på nått kul i sommar vad tycker du? :D
Svar: Absolut!! Det vet du att jag tycker!:)


Falling in love wasn’t my plan



En "måndags-sliten" Lisa....

Skolan var chill i dag. Ljudlektion på ca fyra timmar, men det var kul. Vi sände liveradio.. Dock så hade vi knappt bestämt ett körschema och allt kaosa lite, men kul i alla fall.

Slutade vid fyra och tog bussen hem direkt. Mina två favoriter Ida och Malin hoppade även dom på samma buss, fast i Ekerö C.
Skönt med sällskap och jag fick prata av mig lite med Ida om vad som hände i lördags egentligen.... Minnet sviker lite!:P Hade en riiiiiiktigt oskön fylla ska jag då tala om för er. Men kvällen hos Linda måste hur som helst ha varit skit rolig, för det ända jag minns är att jag garva konstant! Som vanligt dårå haha.

Som ni kan se i inlägget innan så har jag en pågående frågestund just nu... Känns skitlöjligt, men samtidigt kul, så varför inte liksom. Kööööör baaaah haha. Nej men ställ lite frågor som ni vill ha svar på!:)

 


Något ni vill fråga? Här är er chans!


Sängen ropar på mig

Har varit en riktigt seg dag. Men det är förståeligt.
Nu på kvällen så har jag kollat på Johan Falk. Riktigt dålig skådis han är den där mannen.... Han som spelar Johan alltså. Kollade mest på filmen för att dreggla lite över Joel Kinnaman som även han är med i samma film. Riktigt het är han. Kanske mest för att han är sådär farlig och rebellisk men ändå så jävla snäll innerst inne i typ varje roll han spelar haha.. Me likey!

Nu ska jag sussaaaaaaaaaaaa, är så galet otaggad på skola i morgon. Men men, man får la palla sig upp baah!
TTYL


17/1


Kvällen i går var skit lyckad och rolig, det är jag ett levande bevis på i dag.
 FYFAN VAD JAG MÅR DÅLIGT.


Fyfan....


Jävla NERDS!


I'm standing up, but i'm fallin down

I går fick jag äntligen träffa mina kära kompanjorer igen. Vi var hemma hos Ida, gjorde scones, drack starbucks kaffe, basta, rullade oss i snön och snacka. Jävligt härligt kan jag lova!

I dag har jag varit hemma, kände inte för att åka med rörligbild-gruppen och kolla på förhandsvisningen utav en svensk B film som hette "Äckligt skägg" eller något liknande. Hade ju inga andra lektioner, så jag valde att stanna hemma. Skönt tänkte jag, men det varit kaos ändå. Allt i mitt huvud är kaos just nu. Fram mot eftermiddagen när jag skulle sätta på datan så var den körd, i alla fall min inloggning, den gav upp. Jag hade för mycket bilder och annat. Det var fullt på hårddisken, man ska börja ta bort saker när man har 25% kvar. Vi hade väl ca.... ZERO procent kvar.
Så jag har ängnat hela kvällen till att lägga över ALLA mina bilder, ALLA mina låtar och snarlikt till min externa hårddisk. Nu mår datan prima igen, hallelujah för det. Men fan så tomt det känns, finns ingenting på min sida längre. Snyft. Visst behöver bara koppla in hårddisken så finns allt där igen, men men.

Har i alla fall inte gjort så mycket mer än det i kväll. Kollade på made in sweden som hade premiär idag, lovely.
Skulle ha solat med Ida, men i kväll var solariumet upptaget sa mamma. Det gjorde mig och Ida lite upprörda haha. Annars är det BARA jag och Ida som solar i det där övergivna solariumet på mammsens jobb haha... Jag behöver få färg på min "Edward Cullen vita kropp"!:(

Ska strax stänga av här och lägga mig i sängen. Mysa ner mig och kolla på Two and a half men och sedan försöka att sova. Börjar 08.00 i morgon..................


Chris Brown - Fallin down

Knarkar den här låten just nu!


Och med detta så säger jag godnatt.

Lovar du att vara ärlig?: Ja
Du heter: Lisa Nilsson
Smeknamn: Har inga direkta smeknamn. Det är väl mer Mickis som har sina små namn för mig, Lajsbajs, fis osv haha.
Låt du lyssnar på just nu: Crawl - Chris Brown
Beroende av: Närhet och musik
Vem behöver du mest just nu? Mina vänner
Vad tror folk om dig? Det vet man aldrig
Vad får du oftast komplimanger för? Oj, olika.
Vad gör du för att fånga någons intresse? Hmm, jag är mig själv, ler lite extra mycket tror jag haha.
Hur imponerar man på dig? Dra fram guran och spela och sjung en trudelutt, så är jag fast kan jag lova.
Brukar du skratta för dig själv? Haha ja.
Vad står det i ditt senast inkomna? Jag gillart kan jag lova;) Ses vi i helgen snygging?
Vart bor du? Färentuna
Trivs du där? Både ja och nej
Festar du mycket? Lagom
Sprit, cider, vin eller öl: Det mesta går ner förutom rött
Brukar du bli för full: Brukar och brukar, nej, men det har hänt
Vad har du för mobil operatör: Tele2
Är du allergisk i mot något: Annanas, tomater. Men äter båda.
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: 18års dagen/bli myndig
Hur svarar du i mobilen: Hallå
Ringde du senast: Pappa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen med: Vi bestämde vart vi skulle mötas
Sover du ensam: Oftast
Tycker du om din pappa: Om jag gör!
Brukar du komma i tid: Haha nej
När mår du bra: När jag är med goa vänner
När blev du fotad senast: Några dagar sen
Hur känner du dig nu: Kanoners
Vanligaste färg på dina kläder: Jordnära färger. Vanligast är väl svart i guess.
Vad tycker du om: Musik
Är du aktiv i skolan? Skulle kunnat vara bättre om vi säger så haha
Vad saknar du: Mycket
Favorit dryck på morgonen: Thé, oboy, juice
När brukar du gå och lägga dig: Runt tolv, men somnar tidigast ett.
Är du blyg: Både ja och nej, beror på i vems sällskap
Vill du hellre ha mail än brev: Svår fråga, uppskattar både och.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja det gör jag
Älskar du någon: Absolut!
Första riktiga kärleken? Simon
Hur många gånger har du varit kär: Jag har varit sådär löjligt kär 3 gånger, i tre olika personer.
När var du riktigt riktigt kär senast? Oj, det krävs mycket för att jag ska hinna bli riktigt kär i någon innan jag tröttnar eller innan det tar slut utav andra orsaker. Det var ett bra tag sen kan jag lova.
Blir du lätt full? Nej
Har du spytt offentligt: Ja
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ha sex och annat kul haha
Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag
Är du bortskämd: Ja, hyffsat
Vad gör du imorgon: Skola från 08.00 till 16.00 sen träffa Ida och Malin!
Födelsedag; 10 Juli
Ögonfärg: Blå/grön
Hårfärg: Blond
Skostorlek: 36. Fast 35 funkar också.
Vad ska du göra nu? Äta en grapefrukt och vänta på att Two and a half men ska börja. Natti!

PH

Och Rami är ute ur leken........................... YES!!!!!!!!!!

P.s Hur skum är inte Pontus alltså?? Får fan ryck.... Det är någonting lurt med honom. Han har säkert fått någon uppgift. Hoppas det är så, annars är det fan synd om mannen alltså haha.

P.s2 Heja Cimon för i helvete. Han ska ta hem hela skiten!

I morgon ska jag träffa mina änglar igen

Ida's lillasyster lekte med min mobil medans jag och Ida satt och små sjöng i pausen utav Idol i höstas haha.

 

I trapphuset påväg till fest..... Kan bara dra en slutsats av det här klippet, man sjunger icke fint på fyllan!! Och ett tips är att inte tränga in sig i en skit liten hiss när Ida kommer på att hon har glömt att låsa, för då faller dom resterande personerna i hissen som dominobrickor! Haha.

 

Så går det när man har lite alkohol i kroppen och är liiite uttråkad på en 50års fest. Eller för mätta för att orka resa oss kan man också säga...

Och samma slutsats även här, man sjunger icke fint på fyllan!!! Hahaha..


Sitter just nu på en resturang i å

38ba230abe163b33d8c669c5b054b7d0.png

Kolla varifrån!

Sitter just nu på en resturang i åkersberga med hela stora släkten på pappas sida. Farmor fyller 75!!


Bullbirgitt

Dem här två snygga grabbarna gör det, och dom gör det med klass. Spana in deras blogg folks!!


------> Bullbirgitt <------


Hey handsome

Cimon Lundberg


Hate is Safer Than Love

Blir man inte bara jävligt trött på folk som leker skit trevliga när man ses, men visar sig ha rejäla problem med att man själv i fråga, ens existerar på samma jord?
Kom igen liksom... Är det inte lite lågstadie-känsla över det hela?

Jag är dessutom ledsen_cheeeääjjjj_92 just nu för att jag inte har träffat Idaslida på cirkus fyra veckor snart. Vi skulle ha sätts i dag, eller ja, nu i kväll. Men det blidde icke så. Fast nu ska vi ses i veckan i stället.... Saknad brud det där!

I går var jag i alla fall med Jessica och massa andra trevliga tjejer i Sollentuna och såg D', sen gick jag och Jess runt i lite affärer. Jag fick med mig två blusar/tunikor hem, får aldrig nog.
Sen drog jag mig mot bromma där jag smsar Emelie och hör vart hon är, tänkte så att jag slapp åka buss liksom, tusen gånger skönare med bil. Jag hade tur i alla fall för Emelie var på väg, så jag åkte till Ekerö och väntade på henne där. Sen handlade vi och åkte sedan till Mickis där Himer, Anton och Mickis redan var. Sen kom även Garden/Toris/Emy och resten av kvällen kollade vi på film, åt massa saker som man blir fet av (måste börja träna...... Haha).
Kom hem runt halv ett och somna inte långt därefter, trött som fan.

Skola, sushi och bio

Åkte till skolan för en svenska lektion som är 2 timmar lång, sen mötte jag upp pappsen och då åkte vi och köpte med oss sushi hem från bromma. Så stört gott och nu är jag älckligt mätt.

I kväll ska jag på bio med Himer, Mickis och Emy. Vi ska se Instängd 2.. Får se hur många decibel jag kommer upp i med mina skrik i kväll. Hehe..


Lovely!


Hanson - MMMBop

Minns ni dom är tre grabbarna? Eller man känner väl mest igen låten kanske... En riktig klassiker liksom.

Jag var helt galen i dom här killarna när jag var ca 8, 9 år. Var helt störtkär i mittenbrorsan Taylor. Jag älskade killar med långt hår på den tiden haha.

 

Det här är verkligen 90-talets svar på Jonas brothers, utan tvekan! :P

 

Såhär ser bröderna Hanson ut i nutid. Hunken i mitten is still my big love haha!! Snyggast då och snyggast nu.


Nyår 09

Haha jag kan verkligen inte låta bli att asgarva när jag ser den här filmsnutten från nyår. Vad fan är felet på mig?? Varför pratar jag svengelska och varför i helvete uttalar jag Emil's namn som EMILE?

Men Emil bryr sig bara om sina cigg och under tiden kommer Gedis och ställer sig på mina tår, vad jag minns, och det är därför jag typ ropar "AJ AJ GEDIS!". Hahahaha herre...


Skulän

Första skoldagen på 10 veckor. Snacka om en skum känsla... Och kan ju inte direkt säga att jag har längtat tillbaka. Eller okej, lite. Till alla fina vänner. Men jag skulle helldre forsatt min vardag på min praktikplats.

Började klockan 12.20 i dag, så en rätt skön start om vi säger så. Hade bara en lektion, Rörligbild i ca 3 timmar.
Vi skulle spela in en fejk trailer i dag. Gruppen valde temat skräck. Gissa vem som fick vara offret..... Jag såklart. En blond brud som skriker och springer runt som en galning tyckte killarna var skit kul. Jag fick ligga i snön med fucking ketchup på mig(!!!!!). Eller okej, ketchup bredvid mig. Men det stank. Och det var förjävla kallt. Fast ändå rätt kul.. Resultatet kommer bli så jävla B hahahaha.

Slutade klockan 15 och tog sällis till bromma med Elise, och väl i bromma mötte jag Mickis. Alltid lika behövligt och roligt. Går inte en sekund utan att vi snackar som två galningar när vi ses sådär mitt i veckan på bussen tillex. Alltid lika mycket att prata om haha.


En bild på Malin från när vi var på bio och såg Avatar.

Malin är i fjällen nu. Sugit värre..... Och älsklingsIda som skulle ha kommit hem natten till i dag är fast i London. Vet ej varför, men gissar på snökaos. Får inte tag på kvinnan heller.... Lite sådär små orolig blir man ju. Pytte. Undrar ju när fan hon kommer hem egentligen, jag saknar henne så jävla skit mycket!



Avatar

I förrgår så var ju jag och Malin på bio, vi såg Avatar.

 

En sån otroligt grym film så det finns inte.

jag och Mallan funderar starkt på att flytta till Pandora och lära oss att flyga på fåglar and so on haha. Filmen är verkligen sevärd, så folks gå och se den om ni inte redan gjort det. Jag ska själv se den snart igen!


Vad fan hände??

Ser ni vad jag ser?

 

Det där är Brad Pitt för er som inte har förstått det än. Brad Pitt, hunken ni vet? Nu är frågan vad fan som har hänt. För det där är ingen jävla hunk man ser på den där bilden, allt i från.

 

Jaja, han har blivit äldre. So what? Måste han odla skägg och sen göra typ dreadlocks av det och sedan sätta i pärlor? Lite "Svennebanan snubben" över det hela. Eller Johnny Depp i "Pirates of caribien".

 

Eller...

 

Ser ni vart det är påväg någonstans? Förstår ni poängen?? Fan vad sad.

 


 

 


Bio ikväll igen!

I kväll ska jag och Mallan se AVATAR, fy i helvete vad taggad jag är. Har hört att den är cpbra. Det tror jag också.

 

TTYL


New moon

I dag åkte jag och pappsen in till Vällingby för att byta min kamera, som redan efter en veckas befinnande har gått sönder. Eller den gick iofs att fota med, men skärmen var urfuckad. Vi fick en sprojlans nu kamera i alla fall, riktigt najs.

Sen åkte jag och mötte Mickis, Himer, Emelie, Emelie och Simon, först åt vi och sen gick vi på bio. New moon blev det, äntligen har jag sätt den jäkla filmen. Bättre sent än aldrig.. ;)
Kärlek till Twilight filmerna alltså. Mer behövs inte sägas... Blir ju rätt urtjatat, eftersom ALLA babblar på om det..:)


Så jävla överflummiga tjejer så det finns inte..... Sebbe/Himer fick agera kameraman, han ville inte "vara med i leken" längre, som han beskrev det, efter att vi tidigare kastat runt med honom och låtsats att han var Edward Cullen. Hahaha.


Godnatt, nu är orken slut.

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng, med laptopen i knät och kolla på en film som jag laddade ner tidigare i kväll. Fast jag tror att jag med 100% kommer somna i från den där filmen... Det blev inte många timmars sömn i natt kan jag lova.

Heippa haters!


1 Januari 2010

Jag mår......... Inte speciellt bra..... Men ack så nöjd jag är med gårdagen. Hur lyckat som helst!

Trots att jag är så pass seg i kroppen så att jag knappt orkar lyfta mina bakis-fingrar över tangentbordet så gör jag det ändå... För att det är ett nytt år, eller nått haha.

Min kväll började hemma hos Emil. Vi chilldrack lite och spelade xbox medans grabbara (förutom Michel och Axel) stod i köket och fixade med maten, precis som det ska vara haha.
Sen åt vi, det blev som sagt sushi. Hemmagjord. Fy i helvete VAD GOTT DET ÄR!!! Det var ca 6:te gången jag åt det och det blir bara godare och godare för varje gång. I går var det verkligen sådär ruskigt gott. Jag åt dock bara 5 bitar ca, för jag blev så jävla mätt.
Efter maten så satt vi bara och umgicks i ca en timme och sen gick vi till bussen. Eller ja, sprang.
Vi åkte till blackan där det skulle vara lokalfest. Fast det verkade inte speciellt najs och folket var skit otrevligt. Nån kickersbrud som kaxa till sig. Vi fick inte komma in vilket jag är glad för, för vi drog då till en fest i Nacka. Skit lång resväg, tog en evighet kändes det som, fast ändå inte. Med lite alkohol i kroppen och med det trevliga sällskapet vi faktiskt var så gjorde inte resan någonting alls.
Festen i Nacka var hur som helst skit rolig. Trevligt och lagom mycket folk, skön stämmning liksom. Jag hade jävligt roligt helt enkelt!

Jag och Malin kom hem kl 6 i morse, stupade i säng direkt. Hur skönt? Väldigt skönt. Eller nej, vi åt innan. Hur gott? Jääävligt gott!! Hur kommer det sig att ALL mat alltid är mycket godare på fyllan? Har alltid undrat liksom...
Jaja, gott nytt år på er folket och hoppas att erat nyår var lika lyckat som mitt.


Lite bilder, resten finns på ansiktsboken.


Mys


Haha nej, det var icke planerat att vi skulle se likadana ut jag och Mallan. Men hon hade jeans till, jag tights, lite skillnad i alla fall ;)


Jonte som langar blicken och sedan har vi Michel och Malin, som är uppe i en het disskusion av att dömma Malins finger där vid sidan av Jontes huvud hahaha.


Gott gott gott!


Axel och Tintin fann varandra långt där inne i dimman.
Diggar bilden som fan.. Axel ser feting pimp ut, står där och chillar med handen i fickan och rullar lite tunga liksom. Vardagsmat! ;)


RSS 2.0