How to love

Aldrig utan dig

Idag har jag jobbat 08.00-14.00 och har även ett pass kl 20.00. Missar Idol, damn it. Haha, men pengar rullar in som dom ska, och försvinner lika fort igen. I helgen blir det utgång både fredag och lördag tror jag, i alla fall fredag är spikat sen får vi se vad planerna blir. På söndag så ska jag på One Directions fan event på Berns, funderar på att passa på att fria till Louis när man väl får träffa mannen liksom. Eller så kanske jag friar till alla fem, det vore något det. Ska även få träffa min soulmate Natalie, jag missade henne sist hon var i Stockholm för jag åkte till Spanien samma dag, så nu får vi en ny chans vilket glädjer mig. Det blir nog med all säkerhet en bra jävla helg. Jag är så överdrivet taggad haha.

Mannen i mina drömmar


En dröm som ska bli verklighet


Jag drömde om dig inatt


Nerifrån-och-upp


Set fire to the rain

Depp, depp, depp. Dags att ta tag i mig själv, det här håller inte. Jag är tacksam för så mycket i mitt liv men låter ändå dom här "små skitsakerna" komma emellan. Skärpning nu.

Att vara arbetsökande och bara gå hemma är inte nyttigt för en sån tankspridd person som mig. Jag behöver göra någonting. Ett jobb hade suttit så jävla fint just nu. Jag behöver tjäna pengar för att sen dra till Australien i början av 2012. Australien.. Det ordet smakar bra. Dream big, eller hur? Ja.

Favoriter
Jag föll rätt duktigt för dig.


10 år.Rest in peace ♥


He's just another ordinary boy

 
Utgången igår med Ida, Mickis och Linda började med jäger shotrace i Idas lägenhet, sen vidare till Wooken för några öl och sedan slutligen till Rose där vi stannade resten av kvällen. Mycket dans, skratt och konstiga människor. Jag fick ett frieri och gifte mig, Linda var galen, Mickis var singel och full och Ida var bara Ida haha. Klockan fyra snubblade vi in i lägenheten igen och kl 8 ringde alarmet i morse eftersom Ida fortfarande har skola att tänka på och Mickis skulle jobba. Måste jag ens säga att jag har varit d.ö.d idag? Troligtvis inte. Kvällen får 10 av 10.


I tried, you didn't, I'm done.


Don't look back in anger

Min stora säng känner sig ensam så jag ska joina den. Jobbig kväll. Dags att sova och vakna upp till en helt ny dag och helt nya möjligheter. Jag ska inte hänga upp mig på detta. Jag går vidare, lika rak i ryggen som innan. Fuck heartbreakers.

Never mind, I find someone like you


-


I'm in the corner watching you kiss her

Jersey-Shore-kväll igår var precis vad jag behövde. Plus att jag fick catcha upp lite med Mickis, vi hade inte träffats på en vecka och mycket hade hunnit ske. Så hela kvällen spendrades hemma hos Emy med Mickis, Isse, Emelie och Jesper framför Idol och sen ett gäng avsnitt utav JS. Bra kväll! 10 av 10. Jag joinade Mickis och sov där också, hon somnade på två röda men jag låg vaken och kunde bara inte somna, men runt halv 4 så vaknade hon igen och då låg vi vakna i närmare en timme och bara pratade om livet. Äkta vän. 

Jag är hemma nu i alla fall och sitter och väntar på att maten ska bli klar. Hungrig är bara förnamnet. Nu fick jag även ett sms utav Ida som löd "Utgång på Onsdag???? :D". Ja jävlar, why not.

 


Megan Fox


Han må vara körsbäret på din muffins. Men glöm inte bort att njuta av glasyren och degen och allt det andra goda.


Remember when you promised me that you weren't like the others?

Mamma och pappa äter thaimat, inte jag, för jag ska hem till Emy på Jersey-Shore-kväll och Jesper ska laga middag åt oss tjejer. Vi får se hur det går, det brukar smaka grillkrydda och bli bränt, men det går alltid ner ändå. However så tror jag att jag behöver kommer hemifrån några timmar och umgås med mina vänner. Jag behöver få lite stimulans. Jag behöver tänka på något annat. Sen behöver jag träffa Mickis också, som alltid.


Please don't leave, Summer.


If you never done anything stupid, you never done anything at all.

Saknar att blogga, saknar att skriva precis vad jag känner (i en lagom mängd). Men när det blir tyst här så vet ni att jag finns på Twitter 24/7.

Nu är det September och sommaren är officiellt slut, för en sommartjej som mig så skär det sig totalt i mina öron när jag hör det. Vinter är inte min grej. Men jag kan känna mig lycklig för det, jag har nämligen upplevt den bästa sommaren i hela mitt 19åriga liv, high five på det.

Jag har hunnit med så mycket under dessa två-tre månader. Skrattat så jag gråtit, gråtit så jag skrattat, festat, varit utomlands två gånger, solat, badat, gjort bort mig på fyllan, dansat på bardiskar, badat i havet full som satan kl 6 på morgonen, deckat på en solstol i Spanien kl 5 på morgonen, träffat nytt folk, bott hemma hos Mickis, pratat mer engelska än svenska, jobbat, shoppat, träffat 5 härliga killar från Tyskland, festat med tyskarna, fyllt 19 år, fiskat, suttit nere vid vattnet med Malin och pratat om livet över en flaska vin, skaffat mig en semesterflört, insett att det suger att ha en crush på någon som bor i ett annat land, lagt till 26 nya nummer på min mobil, insett vilka som är mina riktiga vänner, blivit bestulen på min mobil, fått en ny fin vit iPhone, blivit kontaktat utav Chad Michael Murray över twitter, firat pappas 50årsdag, blivit beroende av Jersey Shore, förstått att min flygrädsla är seriös, blivit lite heartbroken, hatat killar, älskat Stockholms-natten mer än någonsin, insett att fyllekäk är det bästa som finns och slutligen bokat biljetter till Norge tillsammans med Emilia.


You.


RSS 2.0