Godnatt


Why is everybody so serious, acting so damn mysterious?

Break up, break down. Drunk up, fool around. Meet one guy, then another, have fun. Forget the one and only. Then after a few months of total emptiness start again to look for true love, desperately look everywhere and after a couple months of loneliness meet a new love and swear it is the one, until that one is gone as well.


There's a moment in life where you can't recover any more from another break-up.


We have that total swag going on


Selena won't marry you - But I will!



Skype-dejt



♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥


One Direction - Grenade


Forever young

Dom senaste dagarna så har jag väl inte gjort så mycket annat än att försöka få träffa killarna från One Direction så mycket som möjligt eftersom dom lämnade sverige tidigt igår morse. Underbara människor det där, från topp till tå. Louis Tomlinson look alot like my next boyfriend, just saying.

Haha, i alla fall.... Igårkväll så joinade jag resten utav tjejerna på en mysig middag hemma hos Mari. Vi satt ute på baksidan och åt grillat, drack vin och lyssnade på musik i ett par timmar. Runt klockan nio så drog vi oss in till stan där vi sedan gick till Gaudi eftersom vi var inbjuda till ett event där. Gratis dricka och trevligt sällskap är det inte någon som tackar nej till! Men folket droppade av en efter en och tillslut så var det bara jag och Ida kvar. Kalsfulla och glada så hittade vi några bekanta ansikten från Rhodos som vi sedan slog och ner vid och pratade med tills stängning. På vägen hem så träffade vi yttligare några bekanta ansikten som vi stannade och pratade med, varav en dokusåpa/tv-profil som trodde att han kunde få med mig hem. "Lisa, jag säger samma sak som jag säger till alla tjejer, du får en chans, bara en chans och det är nu!". Haha jag och Ida skrattade hela vägen hem till lägenheten (efter ett stopp på donken såklart!). En riktigt lyckad kväll.






Jag och min framtida man, Louis Tomlinson


One Direction infection

Jag träffade One Direction idag. Det här är ren jävla lycka. Thank you god, praise the lord och allt sånt där!!!


1D




I'll be

Idag redovisade vi projektarbetet i skolan. Det var segt att sitta där för det blev en del dötid när alla skulle fixa och trixa med sina bildspel osv, men det är skönt att ha det gjort. Efter det så skulle jag ha tränat med Ida men det sket sig eftersom redovisningarna drog över så pass mycket på tiden, så vi möttes i brommaplan istället och tog sällskap hem. Hela bussresan satt vi och snackade om jordens undergång som sker nu på lördag kl 18.30. Om jag är rädd? Det finns ingenting konkret som tyder på att det sker nu på lördag. Om jag är rädd även fast det inte finns något konkret som tyder på att det sker nu på lördag? Ja, som inåt helvetes jävla svin rädd.

Det här har varit en jävla skit dag och jag har varit uppskrämd från början till slut. I morse vaknade jag av att mamma ringde och bad mig låsa alla dörrar och fönster eftersom det varit inbrott i närheten nyligen på dagtid. Det resulterade självklart i att min sovmorgon inte blev någon sovmorgon eftersom jag inte kunde somna om och sen fick jag mig några smärre hjärtattacker under morgonens gång för att jag inbillade mig att jag hörde fotsteg runt om i huset. Sen fortsatte det med det här om jordens undergång som har lagt sig som en fet klump i min mage och slutligen så har det åskat och blixtrat utanför fönstret i några timmar nu. Hallelujah. Not.


Bjussar på en bild på mig och mannen i mitt liv


You're gonna click on replay, just saying



Dagens hemma-outfit 16/5


I know it would’ve worked out, if we only gave it a try

Måndag betyder ledighet för mig, thumbs up på det. Dagen har dessvärre varit så jävla seg så det finns inte ord för det. Jag låg vaken till kl fem igår för att jag inte kunde sova. Well, låt mig säga att det är väldigt mysko eftersom jag och Emilia inte sov mer än 4 timmar natten innan. Min sömn är helt fuckad, på riktigt, ibland är jag jätte trött fast jag har sovit i tio timmar och ibland så skulle jag kunna vara vaken dygnet runt.
Men ja, jag vaknade i alla fall runt tolv idag men stannade kvar i sängen i några timmar till pgr. utav att det regna ute. Sen har jag duschat, lyssnat på musik, hängt på twitter, tumblr, gått promenad, pratat i telefon osv. Alltså en slapp dag gånger tusen.

Nu sitter jag däremot och drömmer om framtiden. Viljan att bara lämna Sverige för USA och Australien smyger sig på mer och mer för varje dag. Jag är i behov utav en helt ny värld, nya rutiner, nya upplevelser, nya minnen och nya personer. Framför allt personer. Jag älskar att lära känna nya människor. Boken om mitt liv ska bara vara en fet kontaktbok med flera hundramiljoner namn och telefonnummer till folk bosatta i världens alla olika hörn.


Nighty nighty


Pretty fly for a white guy

Jag är så jävla nöjd med helgen. I fredags så firade vi Ida som äntligen har fyllt vuxen (idag!!!!! Grattis världens bästa!!!), vi var inte allt för många men det räckte gott och väl för vi hade det hur mysigt som helst. Planen var att supa Ida under bordet och ja, det lyckades vi med så high five på det. Som nybliven 18åring så slipper man inte undan!

I lördags så jobbade jag hela dagen, men att vara barnvakt åt lilla Alvin är inte mycket till jobb eftersom han är världens goaste lilla varelse. Runt klockan fem så mötte jag upp Emilia vid busshållsplatsen och åkte sedan hem till mig. Vi spenderade all våran tid i min stora säng med laptopen och tvn och det var svinigt skönt eftersom jag var aningen hungover och dessutom så behöver inte jag och Emilia göra så mycket för att ha kul, vi bara är och det är det som är det bästa.
Jag tror vi somnade runt klockan sju i morse efter att först ha drivit runt med folk på Omegle (längesen jag skrattade så mycket) och resten av natten/morgonen så skypade vi med ett gäng killar från Ohio. Dom underhöll oss med att dansa både Dougie, Jerk och slutligen Single Ladies. Haha det var epic.

Hatten av för en GRYM helg. Nu ska jag dra ett snabbt skypesamtal med en utav Ohio-killarna och sen joina sängen illa kvickt. Jag behöver ta igen lite sömn, det kan jag lova. PoK

Dagens 12/5


Snart så


Ang. Au Pair

Ni som känner mig eller har hängt med i bloggen sen tidigare har nog inte ungått att jag efter studenten ska åka och jobba som Au Pair i ca ett år.
Från början var planen att åka till USA genom organisationen Cultural Care och jag har som ni kanske minns varit på ett möte samt en intervju på deras kontor ang. detta och i nuläget så håller jag på att skriva min riktgia ansökan. Den borde ha varit klar och inskickad nu, förmodligen så skulle jag ha varit i hitta-familj-processen just nu. Men det är jag inte, för jag har valt att inte åka med Cultural Care och det är inte för att det är något fel på dom utan det är för att jag helt enkelt har valt att inte åka med en organisation. Det betyder alltså att jag inte är registrerad nånstans samt att jag och familjen inte skriver ett riktigt kontrakt.

Jag har nu kollat runt och analyserat ALLT som har med "Au Pair" att göra. Jag har läst hemsidor, hundramiljontals bloggar, mailat med personer som kan mycket om det, haft telefonkontakt med personer osv. och har nu fått tips på seriösa och fungerande hemsidor som låter både värdfamilj och Au Pair genomgå vissa kontroller som till en viss del bevisar att det är seriösa människor. Skillnaden är som jag sa att man inte skriver på ett riktigt kontrakt som man gör med en organisation, så jag kan alltså lämna denna familj när jag vill i stort sätt om inte nått skulle kännas bra, vilket känns skönt. Men självklart så betyder det att dom lika väl kan "sparka" ut mig om dom vill det också. Det medför såklart många risker men så länge man vet om det så ser jag inga problem det det. Allt i livet är riskfyllt, man kan inte gå och tänka på allt dåligt som skulle kunna hända hela tiden. Det posetiva är alltså att man är lite "friare", lönen är oftast mycket högre och framförallt att man får välja vilket land man vill. Man är inte "bunden" till bara USA, vilket glädjer mig eftersom jag gärna vill ha möjligheten att åka till Australien också.

Anyways så fungerar sidorna jätte bra och jag har fått kontakt med säkert 8-9 familjer varav jag har mail-kontakt med 4 av dom. Hittills så har det nästan bara varit "rika familjer" som bor i värsta jävla husen i Miami Beach (haha nu lät jag snobbig, men jag har kollat upp adresserna på google earth och det är verkligen VÄRSTA husen) som har hört av sig. Även några från Kalifornien, väldigt många från London och bara några få från Australien. Det enda negativa är att alla dessa familjer behöver någon som kan komma till dom NU och jag kan inte åka förns i September nångång, men jag får mail från nya familjen flera gånger i veckan så det kommer bli bra detta, det är jag säker på. Drömmar är till för att följas, right?

Dessa sidor är dom jag använder mig utav: EasyAuPair & AuPairworld
Dom är helt kostnadsfria och har ett bra utbud på familjer runt om i hela världen. Du får skriva en presentation och sedan ett "brev" till familjen som båda publiceras på din profil.

White light moment


Rhoddan

Åh fy satan vad jag längtar tillbaka till Rhodos när jag läser om det i Kissekattens blogg. Snart är det ett år sen jag, Ida och Mari var där och levde loppan i två veckor. Sjukt vad tiden går.


Dock så ser K och hennes vän lite stela ut... Fan nej, det håller inte. Speciellt inte inne på El Corazon, för där ska man RÖJA! Det SKA vara svettigt, ostabilt och dräggit.


9 hours, 59 minutes left


Jag har inte "vågat" använda spottan enda sen dom införde denna svindumma regel. Jag får ångest varje gång jag ska lyssna och så slutar det med att jag stänger ner skiten istället och lyssnar på youtube eller liknande haha.


Om 28 dagar så börjar livet





Sweet summer


Jag har glidigt runt i bikini och shorts hela dagen idag. Vilket jävla hallelujah-moment-väder, eller hur? Vi har inte ens kommit in i mitten utav Maj än och ändå är det varmare än det till och med brukar vara i Juni. Mother-nature har fått en släng av en liten minnesförlust kanske. Men man klagar ju inte direkt.


True story


Med vänliga hälsningar, en irriterad tjej

What the F är grejen med att blogg.se inte publicerar mina inlägg? Fan när jag väl uppdaterar BIG TIME så kommer ingenting upp. Har hört att andra har haft samma problem, men deras inlägg är nu publicerade, men inte mina? Blogg.se, stop being a bitch.

UPDATE: Sådär ja, jag behövde visst säga till på skarpen.

If this isn't love, i don't know what is


Dagens 4/5


Gonna Get This/This Boy That Girl


Maybe our fire never went out

Jag har fått rätt så mycket gjort idag faktiskt. Morgonen började med att jag åkte och solade, sen har jag pluggat matte, köpt nya skor, tränat stenhårt i en timme (höll på att dö) och så har jag även börjat skriva på mina inbjudningskort till min studentmottagningen.

Något intressantare än så har jag tyvär inte att berätta.. Eller jag hinner rättare sagt inte. Jag ska gå och lägga mig eftersom det är en tidigt uppgång i morgon. Jag har två lektioner i skolan coh sen ska jag förmodligen sola eftersom jag ändå måste vänta på Ida och Malin som slutar way later then me. Sen ska vi i alla fall mötas och åka och träna, men inte på gymmet den här gången utan vi ska istället joina pesionärerna i poolen och vara med på vattengympa haha, det kommer bli epic.

Nu är jag redan försenad till mig date med John Blund, bad girl. Sov gott och allt sånt. Puss

Shawty mane



Cry me a fucking river, bitch

Too irritated to function. Nu ska jag duscha i max 3 minuter och sen sova. I morgon vaknar vi upp till yttligare en regning dag i Stockholm. High five på det!

Goodnight. #Offline


Pretty reckless

Satan i gatan vilken seg dag..... Vädret kan ju bara gå och gömma sig enligt min åsikt. Man blir så deprimerad när det är så grått ute. Vart tog solen vägen? Den brukar iofs alltid sticka just över valborg, men nu får den gärna komma tillbaka och stanna hela maj, juni, juli och augusti. Sjukt att det är maj nu förövrigt.... Snart sommar!!

Ikväll har jag i alla fall degat framför tvn med mamma och ätit fruktsallad med glass samtidigt som vi kollade på CSI. Kvällens avsnitt handlade om en viss Jason McCann som spelas utav en viss Bieber. Svinbra avsnitt som slutar i chock även fast man redan vet vad som kommer hända. Nu sitter jag här och planerar inför helgen med Emilia, det kommer bli jävligt swag, jag är skit taggad.
Aja morgon är det skola så det är väl bäst att jag joinar sängen och försöker sussa tidigt för en gångs skull... Talk to you later. Pok


Damn, that white boy from Canada can rap



 


Dagens 30/4 (igår)


Because I simply don't care about you anymore

Jaha, Valborg igår då för er som missat det. En i min mening oerhört överskattad högtid som jag inte tycker att man borde fira på något sätt egentligen och istället överlämna denna första-fyllan-kväll till alla 13-14 åringar helt och hållet.
Jag åkte i alla fall hem till Malin där jag åt middag och mös lite innan vi två + Joni gick ner till brasan i Stenhamra där vi mötte halva grabbgänget. Dessvärre så SÖG det nere vid brasan. Det kryllade utav massa 96/95or som knappt kunde stå på benen och resten utav folket var bara personer som helt enkelt aldrig växte ifrån den här "trenden" att hänga i Stenhamra. Sad but true. Vi bestämde oss istället för att åka in till stan och sätta oss nånstans och ta några öl (vilket som egentligen var planen från hela början), men Axel segade hem från jobbet så vi missade bussen som gick vid elva och att ta nästa buss och vara inne kl ett lockade inte sådär överdrivet mycket faktiskt så vi drog oss hemåt istället. Haha, valborg är bara till för att bli en misslyckad kväll, that's it.

Idag så har jag först hängt lite med Malin och hennes boy. Vi gjorde American pancakes till frukost, det satt fint det. Sen åkte jag hemåt och bytte om och sov i typ tio minuter och tog sen bussen med Ida till Mari. Vi åt en tidig middag på grillen och åkte sen till ICA i Skå för att hjälpa till och invertera. Inte skit kul att räkna ALLA varor på varje hylla man blev tilldelad, sätta lappar och sen dra bort alla lappar igen när dom registrerat antalet varor utav varje produkt, men lite extra pengar sitter ju faktiskt aldrig fel. Vi stod där och slet i strax över fem timmar så jag kom hem för inte all länge sen faktiskt. Nu tänkte jag gå och lägga mig i min nybäddade säng, twittra lite, läsa bloggar, lyssna på musik och bara mysa. Pussiluss


Innan jag åkte hem till Malin igår.


RSS 2.0