Sommarnatt










Seeing is deceiving, dreaming is believing

Nu är planen att kolla på big broh och sen förmodligen joina sängen. Att ta igen förlorad sömn vore inte helt fel faktiskt. Possiposs



It aint easy

Jag, Mari och Ida hade jävligt kul igår i lägenheten så jag skrattade helt enkelt väldigt mycket. Ida skulle leka husmor och göra popcorn, hur svårt kan det vara tänker ni då, men heter man Ida så visade det sig vara jävligt svårt. Popcornen blev svarta och smakade skit, men vad gör det när man är full liksom. Jag åt och var glad och mitt i en skrattattack så satte jag popcornen i halsen. Inte bara ett litet popcorn i fel strupe, utan en hel näve popcorn i fel strupe, det var alltså rätt illa. Idas brända popcorn höll helt enkelt på att kväva mig, men Mari och Ida bara skrattade och skrattade. Mari lyckades i alla fall fånga en jävligt bra bild på situationen, när jag står vid diskhon och kvävs medans Ida skrattar så benen viker sig. Men det gick bra i alla fall och jag lever. Upplevelsen resulterade istället i att min pappa nyss poppade popcorn och jag vågar inte ens smaka haha.  



Come on, let your colors burst

Malin bjöd på trerätters igår och hela ligan var samlad så vi hade det jätte trevligt! Runt halv tio så åkte vi in till stan men där sket det sig direkt för Ida kom inte in och ja det kaosa lite så det slutade med att jag lämnade hela gänget och åkte med Ida och Mari till lägenheten istället. Påvägen dit så köpte vi med oss donken som vi åt när vi kom fram samtidigt som Ida drack afrikansk öl och så hade vi djupa diskussioner om livet, thumbs up! Sånt som händer när tre fulla tjejer hamnar i en etta tillsammans. Runt klockan tre så fick vi sällis utav Emil och hans homie och jag somnade inte för ens runt kl sex i morse så idag mår jag väl som jag förtjänar helt enkelt!

Just nu sitter jag här och väntar på att solsidan ska börja och därav rädda min söndagskväll. Tidigare kollade jag på one tree hill och grät en skvätt. Samma gamla vanliga dvs. Dom behöver bara säga "hej" och så börjar jag gråta i stort sätt, på den nivån ligger det liksom. Men what to do, jag älskar programet gräsligt mycket!


4 sanningar

  • Mörkhåriga killar faller mig i smaken och kan han spela gitarr så är det klappat och klart
  • Jag tycker att många tjejer är snyggare än mig, men jag skulle ändå inte vilja byta utseende med någon
  • Jag blir på riktigt lycklig utav att shoppa
  • Jag tror på kärlek vid första ögonkastet

Boys think they can just flirt

Haha igår hände nått lite smått extremt. Jag registrerade mig på speedflirt vilket är en iphone app som slumpmässigt visar singlar nära dig. Man kan skicka och ta emot flirtförfrågningar och sen acceptera eller ignorera. Och jag måste säga att det att jag blev glatt överraskad då jag faktiskt hittat en hel del killar som åtminstonde är helt OK och bor i närheten. Kul grej i alla fall, även fast jag känner mig som en ensamstående mamma på 40+ som söker sällskap framför let's dance och MF haha.

Ikväll blir det en hemmakväll. Jag stålsätter mig inför i morgon för då jävlar ska det festas till ordentligt. Det är inte varje dag Malin fyller vuxen liksom och sen att hela grabbgänget och alla tjejerna kommer vara där gör inte saken sämre! Jag är taggad.

                         
                                          Senast Mallan och Ylwa bjöd in till fest i sitt crib


Det roliga med Ida är att man alltid skrattar åt henne, alltid


4 sanningar

  • Jag är kär i kärleken
  • Jag skulle göra allt för mina närmsta vänner, allt
  • Jag vill fylla på mina läppar
  • Robin Bengtsson är fortfarande mannen i mina drömmar

They tell you to be yourself - and then they judge you for who you are




När man är trött på vardagen

I söndags när jag hängde med Ida och kollade på hennes lillasysters innebandymatch så passade även Ida på att storshoppa schampoo och balsam. Vi snackar alltså inte en, inte två, utan tio flaskor om inte mer. Det hela ledde oss i alla fall in på frågan varför man använder schampoo först. Svaret är ju hyffsat självklart. Min syn på det är att schampoo gör håret rent och balsam gör det lent, det är ganska logiskt så varför konstra till det?
Men eftersom jag är en b-rud att räkna med så tog jag mig an utmaningen att prova på det omöjliga.
Jag ställde mig i duschen och bestämde mig för att ta balsam först och sen schampoo. Bara för och se om det kanske, kanske skulle ske något exemplariskt radikalt. En förändring av inget alls eller en stor tova jag aldrig någonsin skådat förr, bara något litet jag faktiskt kunde känna att jag åstadkommit av inget alls. Inget hände. Absolut ingenting. Förutom att jag var tvungen att ta balsam två gånger, bara för att.


Jag vill byta garderob med Peyre







Without youtbe there would be a random sexy dude walking around in Canada


I don't need a reason


Drar iväg och bowlar med tjejerna, för att fira Jojjan lite såhär i efterskott. Storfirandet kör vi nästnästa helg. Nu i helgen så ska vi fira Malin som fyller stor tjej idag!! Jag är taggad. Nu måste jag kila. Jag ska GÅ till bussen vilket är ett riktigt fml ögonblick. Tjingeling!


18 barrreeeee


Grattis och välkommen till vuxenvärlden! Jag älskar dig till månen och tillbaka.


21.39


Sunday

Från det ögonblicket att jag vakna igår så låg jag till kl sju på kvällen och kollade på Teen Mom på mtv. Det var marathon och jag vad lycklig. Love it!
Lite senare på kvällen åkte jag hem till Ida och åt en riktigt god middag med hennes familj och sen åkte vi hem till Jojjan där vi åt ännu mer och kollade lite på MF. Det blev en väldigt lugn helg vilket var svinskönt. Jag har två RIKTIGT grymma helger att se fram emot nu. Först Malins 18års middag och sen Jojjan och Annelies födelsedags fest med rocktema. Det kommer bli storslaget!

Framtiden ser ljus ut. Det enda som gäller nu är att överleva skolan om dagarna, men det ska nog gå bra. På kvällarna så är det Big brother som kommer bli min överlevnad. Jag är så äckligt glad över att det är i gång igen. En bb-nörd som jag kan inte göra annat än att jubla. Senast det sändes var 2006. Både jag och Jossan följde programet slaviskt. Jag minns att jag köpte vip på deras hemsida och hade tillgång till att kolla på deltagarna dygnet runt via datan. När det var slut så gick vi på finalen och grät som två små barn (vilket vi också var) när våran favorit Jessica Lindgren vann.







BigBrother-final 06


DestineeAndParis




LET THE BASS KICK IN

Igår så åkte jag hem to my african love och kollade på bilder från hennes resa och fick höra allt hon upplevt. En kvällspromenad över savannen var vardagsmat för hennes del. Coolt med stort C. Ida hade gärna stannat kvar i Afrika men min lycka är maximal över att hon är hemma. Fram mot kvällen så ställde hon sig i köket och lagade en stor middag till hela stora familjen + mig och Emil, det var gott, likså efterätten. Och strax innan jag skulle åka hem så lyckades vi övertala Emil att vi fick klippa honom. Jag tog fram rakaparaten och började raka sidorna på honom men pappa kom och hämtade mig precis då så jag fick inte se resultatet... (Sätter en hundring på att det slutade med att han rakade av alltiohoppa hehe).

Ikväll är det fredag (välkommen kära helg) men jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Skönt. Jag kom nyss hem från en familj här i närheten där jag var på ett litet "möte" ang. passning utav deras son på snart två år. Dom var hur trevliga som helst och lillkillen var en riktigt charmör. Jag är helt säker på att det kommer gå kanon att hjälpa dom och jag ser fram emot det som fan!

Allting rullar på så fint nu i livet och jag är jävligt nöjd med det. Det är så skönt när man kommer ur en svacka och allt bara fungerar som man vill. Hallelujah! Praise the lord!! Yiiiha


Another thursday morning

Om det är något som jag verkligen hatar så är det när man glömmer hörlurarna till iphonen hemma. Får inte jag starta min morgon med musik så är hela min dag förstörd! Fml. (P.s Efter skolan så ska jag hem till en efterlängtad tjej och kolla bilder från Afika! Yiiiha!)

22.45


Ord som beskriver min dag

  • 06.30
  • Vakna med The Voice
  • Frukost
  • Buss
  • Tunnelbana
  • Kallt
  • Skola
  • Hemlängtan
  • Lunch
  • Äckligt
  • Svenska
  • Hemfärd
  • Hungrig
  • Middag
  • Ida
  • Tv
  • Sofia's änglar (gråta)
  • Dator
  • Musik
  • Plastikdoktor 90210
  • Sova

Born This Way


I hope my heart brings you back

Jag åkte hem till Malin i tisdags där vi spenderade våran eftermiddag/kväll/natt skedandes i hennes soffa framför The vampire diaries. I liked it and i liked it alot, men jag är långt ifrån lika beroende som Malin själv. Men å andra sidan, vem fan tackar nej till att kolla på en bra serie med sådär farligt snygga män i? Ingen (förutom Ida hahah)!
Hela onsdagen spenderades också i soffan med Malin. Så jävla lata. Tur att jag snart har det där efterlängtade gymkortet då.
Fram emot kvällen så åkte jag och mötte Ida och Mari och gick upp till konsum och handlade lite smått och sen spenderade vi kvällen åt att kolla på Bigbrother och sen så åkte Mari hem men jag stannade kvar så att Ida fick sovsällskap. Vi kollade som vanligt på Tzatziki och somnade hyffsat tidigt. 

Idag så har jag varit i solna med mamma och shoppat lite smått och kom hem för inte alls länge sen. Planen var att gå på bio med John och se Sanctum som jag velat se hur länge som helst, men det blev inte så. Just nu så sitter jag och läser igenom lite tidningar som låg på mitt rum. Efter att jag var hos frisören i 2 timmar för några veckor sen så hann jag läsa igenom ca 20 skvallerblaskor och sen kommer mamma hem med ett gäng från jobbet också lite då och då. Jag kan nu sätta en hundring på att jag har läst varje jävla hänt extra från 2011 bara den senaste månaden. Jag känner mig lika kulturell som Rachel Zoe. Fråga mig vad ni vill i kändis/skvaller väg och jag kan svara utan att ta ett enda andetag mellan meningarna.


Bjussar på en bild på vampyrmallan


3 år



Kikade in på min gamla blogg och hittade det här inlägget från början av 2008. Tänk vad rätt man kan ha!


Ibland gråter man inte för att man frenetiskt måste, utan för att man vill kunna säga "jag har gråtit färdigt nu"

Jag går in på Michela Fornis blogg för att kunna relatera till någon utav alla hennes vackra texter om livet. Allt jag får läsa om är långa fina texter om hennes familj. Thank you god, där fick du allt till det va.


Dream big

I torsdags så var jag på möte Ang. Au Pair på Cultural Care's kontor på strandvägen. När jag kom dit så vart jag direkt varmt välkomnad utav Maria som var handledare, hon var en sån härligt öppen människa som pratade på en massa och bad oss att fråga frågor hela tiden, vilket kändes bra. Första delen av mötet så fick vi sitta och kolla på bilder från Marias 1½ år i staterna samtidigt som hon berättade ALLT om Au Pair livet och informerade oss om minsta lilla. Vi gick igenom alla kriterier och ställde frågor om det var nått vi undrade. Efter ca 40 minuter så kom hennes fem kollegor som sedan hjälpte till med intervjuerna. Jag såg genast en tjej som jag tyckte såg vanlig och snäll ut som jag bestämde mig för att bli intervjuad av, så jag väntade tills hon var ledig och reste mig sedan fort upp när hon kom tillbaka så att hon såg att jag ville följa med. Vi gick iväg till en annan byggnad och in på ett ljust litet kontor. Måste jag säga att jag var nervös?
Första delen av intervjun var på svenska och då ställde hon bara alla sorts frågor du kan tänka dig. Allt verkligen. Men framförallt ledfrågor som "Varför vill du bli Au Pair?", "Varför tror du Au Pair jobbet passar dig?", "Vad har du för erfarenhet av barn?" osv. Den andra delen var på engelska och då ställde hon yttligare 20 frågor som liknande dom hon hade ställt på svenska. Allt flöt på skitbra och jag var så svinigt nöjd när jag sedan gick ut ur dörren och började gå mot tunnelbanan. Jag kunde inte sluta le, för jag kände verkligen att jag gjort mitt bästa och visat den absolut bästa sidan utav mig själv.

Den här intervjun har ingenting att göra med om jag får bli Au Pair eller inte (så länge jag inte har en prick i registret eller något) utan det var mer för att få en hint om vem jag är som person. Och somsagt så kändes allt skitbra när jag gick därifrån och nu är jag omöjligt ännu mera taggad på den här upplevelsen. Keep following your dreams people!


You got that something that keeps me so off balance

Igår var det kaos med bussar (som om ni inte visste det) så jag var fast här hemma. Mot kvällen så fick jag sällskap utav Malin. Det var så längesen jag träffade denna massagetokiga kvinna så det var med glädje jag tvingade hem henne hit, även fast jag fick klia armar och knäcka ryggrad. Nu är det bara Ida som saknas, och saknas det gör hon kan jag lova. Jag har lite Ida-abstinens. Men i morgon kommer hon hem, om inga plan ställs in pgr. av väder osv, men det får vi hoppas att dom inte gör.

Ikväll var en utgång planerad men Mickis skulle på nån grej med sitt jobb så det blev inställt. Men det gör inte så mycket, jag är inte super taggad ikväll faktiskt. Jag är trött och känner mig sjuk, som vanligt. Så ikväll ska jag kika på film och äta onyttigheter, som vanligt. Thumbs up!

I morgon så fyller Jojjan år så det blir bowling med alla härliga tjejer, bara för att fira på nått sätt liksom. Kan inte låta bli att längta till Annelie och Jojjans super mega stora fest som sker den 4 mars, det kommer bli storslaget!´

Nej nu smsade pappa mig (notera att vi sitter tio meter ifrån varandra) och frågade om jag ville ha ett glas vitt vin och kolla på MF. Gotta go!



Självklart så somnade Mallan först igår


Mamma Jessica



Tittia vilken fin karta Jessica har gjort till mig. Jag känner mig aningen vilsen i stan ibland, jag kan inte namnen på gatorna i stan. Jag vet vart dom ligger men namnet klickar inte. Jag är helt ärligt nu när jag säger att jag lärde mig vilken av alla gator som är Drottninggatan för bara några veckor sen. Lite smått confused sådär.
Åter till Jessica. Såhär gör hon alltid, alla dessa små kartor alltså. Min extramamma, utan tvekan. (Love you for that!). Men nu börjar jag få lite brådis, jag ska strax bege mig mot Cultural Care's kontor. Peace!


Torsdag

Sitter just nu i fotosalen med Jessica och Malin.. Vi chillar lite sådär. Jag har slutat för dagen men Jessis och Mallan har en lektion kvar som dessvärre börjar om flera timmar. Typ. Så jag stannar kvar här med dom och håller dom sällis (även fast vi sitter typ 100 meter ifrån varandra just nu) och sen när deras lektion börjar så ska jag försöka underhålla mig tills klockan fem då jag ska på ett möte med Cultural Care ang. Au Pair i USA. Spännande, spännande. Får se hur allt detta slutar, men just nu är jag riktigt förväntansfull. Det ska bli kul.   

Jag tänkte bjussa på lite sköna bilder från photobooth, men programet fungerar inte ens på den här datan. Måste jag säga att jag ogillar Mac hyffsat mycket? Hehe.

JB


Belive me when I say

Jag är den som känner efter, så man vet vad man tycker och tänker egentligen. Ibland låter jag känslorna ta över och ibland nonchalerar jag dom tills det inte går längre. Dom kommer alltid tillbaka som en överraskning. Precis som en julklapp. Och vips så har jag satt igång mitt tankesystem igen. Och så börjar det om. Jag tänker, känner efter, förtränger och så kommer det tillbaka och biter mig i rumpan när jag minst anar det. Som en ond cirkel. Men en sak vet jag och det är att utan motgångar så finns det heller inga framgångar. Det var allt för mig idag, nighty.


Me + You


Even the best falls down sometimes

Jag har gått in i en riktig svacka nu. Livet rullar på fint och jag har till 99% fått jobb på hela två olika ställen så jag borde vara glad, men trots det så känns allt så jävla värdelöst.

Först av allt så askyr jag min skola så extremt mycket. Jag trivs inte. Vore det inte för att jag har Jessica i skolan så hade jag nog inte ens gått dit överhuvudtaget. Allt och alla fuckade när vi blev flyttade från Hässelby till Riddarfjärden. Just saying.
För det andra så har jag inte träffat varken Ida eller Malin på hur länge som helst. Ida är och leker afrikan i Afrika och Malin har varit snowboard-brud i Norge. Att få träffa dom snarast är ett måste för mig. Min drivkraft.
Och för det tredje så försöker jag fixa och planera så gott det går med resan till London med Emilia och Jessica, men det går inget vidare vilket drar ner på mitt humör rejält. Om det blir av så skulle jag kunna leva på den upplevelsen hela livet, men det verkar inte räcka för nån däre uppe verkar inte vilja att det ska ske... Burst my bubble bara... Gör det!


Beige


You just gotta love Amy



Baby you're a challenge

Igår sov jag länge, åt en macka, duschade, fixade mig och fick sen skjuts hem till Mickis utav pappa. Väl hos Mickis så vart det mer fix och trix, en god middag och sen en lång pratstund samtidigt som vi drack några cider. Runt åtta så fick vi skjuts in till bromma där vi mötte Linda och åkte sedan raka vägen till cashbar där vi mötte favorit killarna. Efter några öl så tog vi vårat pick och pack och åkte till Ego där vi stannade tills stängning. Det var jävligt dött i början med kom igång ordentligt mot slutet. Fulla killar, "Bo Laget/Bo K/ Bo Ck/ Bo Nde" (bara Mickis fattar), gratis dricka och ett fyllestrul får representera kvällen.

Idag mår jag prima fast jag fick i mig en del igår. Lucky me (att jag mår bra alltså). Men trots det så har jag bara chillat hela dagen lång. Nu på kvällen så har jag kollat på One tree hill, ätit middag och tjaffsat med mamma. Haha.
I morgon börjar skolan vilket känns helt sjukt. Efter två månader borta från skolan så kan man tro att jag tycker att det ska bli skönt att få komma tillbaka, men nej helst av allt så vill jag bara ta studenten NU och slippa allt som har med riddarfjärden att göra. Det absolut enda jag såg fram emot med att börja igen var att få träffa Jessica, men hon är i GBG och lever loppan så henne får jag ändå inte träffa. Fuckfuckelifuckfuck. Men jag har bara mentorstid på 30 min i morgon och jag funderar på att skita i den...... Det börjar bra, det börjar bra.


Welcome to Burlesque

Jag spenderade två timmar hos friören idag och sen på kvällen så drog jag Mari och Rebecka en skön bio. Vi såg Burlesque. Helt otrolig film verkligen. Ni som tvekar på om ni ska se den, gör det. Den var något extra.

I morgon blir det utgång med Mickis, Linda och kanske lite annat skönt folk vilket ska bli skitkul. Är ruskigt sugen på att dra en skön utgång så det passar ju utmärkt att vi ska göra just det.
Nu hade jag tänkt joina sängen och kolla på "Stygga flickors klubb" som jag är lite lost i och sen ska jag sova. Skönt!
 


Keep life beautiful

Jag och mamma har suttit hela kvällen och fifflat ut mina extensions. Inte så jävla lätt kan jag tala om. Det är verkligen smärta på hög nivå. AJ. Men det är det värt för i morgon åker det in nytt hår. Långt, fräsht och inte det minsta slitet. Ni som inte är lika beroende av hår vet inte hur det känns men bra känns det i alla fall haha. Det som är hemskt med det här är att jag mycket väl skulle kunna gå utan extensions, jag behöver inte det längre vilket jag behövde förut. Men nu handlar det inte om att behöva, nu handlar det om att jag är besatt. Too bad. Men å andra sidan så är det mycket snyggare med långt hår så skitsamma, varför whina?

Nu ska jag lyssna på lite musik och sen blir det sängen, tidig uppgång i morgon people! Sleep tight

Sean Kingston Feat. Justin Bieber - Wont Stop


Hannah Montazami


Breathing your love


Dom här tre orden betyder så otroligt mycket för mig.
Meningen "andas din kärlek" som det blir på svenska är riktad till mina otroligt fina föräldrar, min storebror, mina närmsta vänner Ida, Malin, Mari, Rebecka, Tessan, Izabelle, Mickis, Jessica, Jossan och alla ni andra som får mig att orka varje dag. Det här är till er, för vad vore jag utan just eran kärlek? Tillsammans har ni format mig till den jag är idag. Det är en tidlös tatuering som aldrig kommer att tappa sin mening för varje ny speciell person som kommer in i mitt liv kommer vara en anledning till varför jag skrev just den här texten.
 Det är även en liten hyllning till en artist som har betytt otroligt mycket för mig under min uppväxt.
Ni anar inte hur mycket kärlek som är inproppad i den här gadden.
Lot's of love people, lot's of love!


Until I reach the point of no return


Min dag

  • Vaknat upp med en värre förkylning idag än vad jag somnade med igår.
  • Försökt äta men det gick inget vidare.
  • Kollat på Ellen Degeneres.
  • Planerat långprommis med mamma.
  • Bråkat med mamma.
  • Följde inte med ut på promenad.
  • Kollat härliga klipp på YT. 
  • Fått omöjligen ännu mera bieberfever.
  • Lyssnat på musik.
  • Surat över att min plattång ligger hemma hos Rebecka i Sickla.
  • Haft ångest över att jag måste ringa min frisör och boka tid för nya extensions.
  • Haft ångest över att jag måste lägga mina sista pengar på nya extensions.
  • Tänkt på helgen.
  • Längtat till helgen.
  • Varit sur över att jag förmodligen kommer vara sjuk i helgen också.
  • Gråtit en skvätt över att skolan drar igång igen nästa vecka.
  • Varit glad över att det känns som vår ute.
  • Längtat till sommaren.
  • Kommit på att jag är svinhungrig.
  • Ska försöka äta nu. Peyz!

Nytt


RSS 2.0