Nu sitter jag och Emilia i södert

12a94d11f681f5818f56869ef6a7bf8a.png

Kolla varifrån!

Nu sitter jag och Emilia i södert syd och väntar på tåget. Lite frukost hinner vi med också.


Nu är jag påväg till bussen... Har

043cf674c39b9f56829b52412a879ffc.png

Kolla varifrån!

Nu är jag påväg till bussen... Har knappt sovit en blund i natt. Men jag är pigg och glad. Nu ska jag Smsa jessica, bara för att terra henne lite, hon ligger nämligen kvar hemma och ska sova Haha. Puss så länge


Inte bra, inte bra.

Jag borde sova. Jag borde verkligen ta och göra det. Jag ska om exakt 2½ timme kliva upp. Fast det blir ju svårt att gå upp ur sängen om man inte ens har lagt sig i den än. Men ja, som sagt så borde jag verkligen sova lite den här natten. Morgondagen kommer att bli lååååång (men JÄVLIGT rolig).

Just nu sitter Jessica och Fredrik (Jocke var tråkig och skulle hem....) och kollar på film, jag ska joina dom. Typ nu. 
Men men, sov gott nu allihoppa. För det ska jag göra. Eller jag borde i alla fall. PÖSSS!!!

P.s Kvällen var kanon kul, som alltid!!! 


Den här mannen klarade sig och kom

0-544c93d1dd842d6adc422dae6ef7fe6a.png

Kolla varifrån!

Den här mannen klarade sig och kom vidare i kväll. Skönt!! Rabih behövs liksom, så puss på det!


Haha är man vip så är man;)

235cb29aeb92e286f98940c9ae7e85f8.png

Kolla varifrån!

Haha är man vip så är man;)


Wooopsidaisy

Nu är jag klar och ska strax ta bussen hem till Jess. Vi ska nämligen på Idol live i kväll, det ska bli skitkul! Och eftersom vi har VIP just denna kväll så kommer en taxi och hämtar oss hos Jessica kvart över 5 och kör oss sedan till studion i Nacka. det ska bli skönt att slippa åka komunalt. Vi får även ta en taxi hem sedan.. Och Idol bjuder på det. Inte helt fel!:)

I morgon ska jag dessutom upp skit tidigt, för jag och bästa Emilia ska ju dåra ta oss till Katrineholm för att Robin och hans band ska dit och spela. Detta kan alltså inte bli mer än en riktigt jävla toppen helg! Kanoners helt enkelt. Plus att min förkylning har lagt sig lite, så det är alltså på bättringsvägen. Livet är då allt bra just nu med andra ord haha. Puss så länge.... P.s Glöm inte att rösta på Rabih i kväll gott folk.


You cannot run away from a weakness

Maybe the past is like an anchor holding us back.

Maybe, you have to let go of who you were to become who you will be.


JAG AVLIDER....

Nu blir detta lite internt kanske. Vi träffade Emma i dag i alla fall och då snackade hon om den här videon och härmade Johan... Och nu när jag ser videon så ser jag hur jävla bra hon gjorde det! Så sjukt likt. Jag och Emilia liksom dör lite när vi ser detta... Hahahaha.

 

Nej du Johan, du är då allt ingen pudding du...... Haha

 


Mysig dag

Låt rubriken tala. Dagen har varit skitmysig enligt mig.
Jag åkte först in till stan där jag mötte Emilia på centralen, där fixade vi tågbiljetterna till Katrineholm på lördag. Första gången jag fixade biljetter någonstans utan Jessicas hjälp, jag blir lite stolt faktiskt haha. Jessica är som en extra mamma för mig, håller koll på allt, fixar allt. Och hon är framförallt allas reseledare när vi åker på sådana här turer som jag och Emilia ska åka på nu på lördag.
På tal om Jessica så är faktiskt lyxbruttan just nu i GBG och myser runt. Jag är faktiskt lite avis haha.

Jaja, efter att jag och Emilia hade varit duktiga och fixat biljetterna så blev det en tur förbi Idolerna, Emilia skulle hämta en sak av en kompis. Där stannade vi inte så länge. Efter en massa snack med Erik och Rabih så drog vi oss hemåt, jag till mig och Emilia till sig.
Jag är glad att jag har dig Emilia! Du är en fin vän som jag tänker hålla hårt i, just so you know!:)

Jag kan lova er att namnet på Sveriges mysigaste kille är Rabih Jaber!! No doubt.


Hejdåååå

 

Nu drar jag in till stan och möter Emilia. Vi ska fixa biljetterna till Katrineholm!! PUSSSSSS


-


Vi sitter vid vattnet vid stadshus

22ea02bd10d37ff538bfe6cec24c84c0.png

Kolla varifrån!

Vi sitter vid vattnet vid stadshuset och grillar, dricker varmchocklad och myser. Kanon! Puss


"Min mmmjjIIIPPPP"

Alltså jag kan fan inte låta bli att asgarva när jag ser det här klippet, eller ja, hör kanske man ska säga, för det är ju inte så mycket att se.

Det är omedvetet inspelat, och det är därför man typ inte ser något annat än ben haha. Det är i alla fall från i går under en middag med Rabih och Eddie. Eddie visade hur han låter när han vämer upp sin röst innan han ska sjunga, det är en övning då man ska säga "min man" fast gå upp skit högt på "man"... Det låter precis som jag skrev på rubriken. Skit kul med andra ord. Speciellt när Eddie gör det... Och Rabih typ dör av skratt. Vi med. Haha riktigt sköna killar det där.


För bra för idol helt enkelt. Sov

6d4abf4b908944867169a9b7952f37f6.png

Kolla varifrån!

För bra för idol helt enkelt. Sov gott sverige, jag hatar er:)


NICKLAS HOCKER FÖRBLIR MIN IDOL

JÄVLA HOR KUK ÄCLKEL FITT SVERIGE. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

JAAAAA FÖRFAN!!!!!

 

RÖSTA!!!!!!!!

Ring 09941407

Eller

Smsa NICKLAS till 72400


Jag håller mina tummar för dig i kväll!!!


En sjuk Lisa

Jajjamän.... här har man då lyckats dra på sig en riktigt äcklig förkylning som kommer sådär passande till höstlovet nu. Men ärligt, den här förkylningen kan få vara hur jobbig som helst, visst ge mig hög feber, bring it biaaaaaatch!!!! (Haha öh... Kanske lite övertrött..) Jag kommer ändå inte ligga inne och tycka som om mig själv, det här lovet ska förbrukas på bästa möjliga sätt haha.

Men ja som sagt, sjuk är jag så dagen har spenderats hemma. I sängen för mesta dels. Trots att jag fick sova ut i morse så är jag stört trött. Somnade sent i går iofs. Jag satt kvar vid datan tills sent och snackade blandannat med Robin om hans talang inom bowling hehe.

Just nu sitter jag i alla fall här framför datan (börjar tröttna...), smsar och väntar på att maten ska bli klar. Jag är skit hungrig.
I kväll blir det till att se Idol i alla fall, något som gör tillvaron stört mycket roligare just nu. Rocktema i kväll.. HEJJAAAA NICKLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss.

Jag vill vara där. Nästa vecka, då jävlar!!!


I deleted you

Frustrerad. Irriterad. Arg.
Frustrerad. Irriterad. Arg.
Frustrerad. Irriterad. Arg.
Frustrerad. Irriterad. Arg.
Frustrerad. Irriterad. Arg.
Frustrerad. Irriterad. Arg.
Frustrerad. Irriterad. Arg.






P.s Nu räddades kvällen, i alla fall lite. Tack vare en viss person. Puss på det.

Du bist alles was ich bin

 

<3


Kenza kan hon!

 

 

P.s Erika har gjort collaget!:)


It aint easy.

 

Jag har inte gråtit en ända tår sen jag fick reda på allt. Men i dag brast det. Idag grät jag för att jag är sårad. I dag mår jag jävligt dåligt. I dag hatar jag dig mer än aldrig förr.

 

Jag missade bussen till skolan i morse. Men det var nog lika bra, jag känner mig jävligt svag i dag och det känns som att jag är på gränsen till att börja gråta exakt hela tiden.

 

Jag ska i alla fall snart åka till bussen, jag ska hem till Jessica. Vi planerade i går att vi skulle ha foto-dag i dag. Ta massa jävligt balla foton helt enkelt. Får väl se hur bra dom blir. Jag känner mig så jävla tom i dag, både på insidan och på utsidan.

 

Det ska i alla fall bli ett plus att träffa Jessica, hon kan pigga upp mig lite. Ge mig ett leende på läpparna.

Ha en bra dag, vi hörs när jag kommer hem.


Life’s a game but it’s not fair. I break the rules so I don’t care!

 


I’m addicted to the thrill

Jävligt jobbig dag i dag. Bara så ni vet. En jävligt otaggad Lisa som lyckades dra sig upp ur en otroligt skön säng kl 6 i morse..... Känns som att jag har gått runt som en jävla zombie hela dagen. Det är helt enkelt inte bra att ligga och smsa långt in på natten. Jag skyller på blandannat Mickis och André haha!;)
Jag somnade i bilen i morse och sov hela vägen på bussen hem också. Även fast jag typ inte vågar sova på bussen längre.. Inte sen jag för några veckor sen satt på nattbussen hem och sov lite från och till och helt plötsligt så kliver lille Johan Palm på bussen och chockar mig haha.

Jaja, dagen har hur som helst varit skum. Eller jag har mått jävligt skumt. Kan bero på en hel radda olika saker faktiskt....
Känns som att jag saknar något. Inte någon. Utan något. Tror jag....
Även fast livet inte är tipp topp så ska jag fan vara nöjd. Det finns folk som har det värre. Klyschig mening, i know. Men det är ju faktiskt så det är.
Fast å andra sidan så ska man aldrig nöja sig utan alltid sträva efter mer. Eller? Något att tänka på kanske. Som om jag inte har nog att tänka på haha.

Nu till något helt annat. Det är faktiskt så att min kära barndomsvän Josefine (som jag känner lika bra som mig själv i stort sätt) har skaffat sig en blogg. SOM jag har tjatat på henne om det.. Ni ska bara veta. Jag har alltid tänkt som så att är det en blogg jag verkligen skulle följa, så är det hennes, för det händer så jävla mycket i hennes liv. Vi träffas dessutom inte lika ofta längre, så jag ska väl kunna hålla koll på henne på nått sätt, och ja en blogg får väl passa fint på så sätt. Så klicka er nu in på ChooseJuicy.blogg.se Hon är fortfarande min lilla skitunge som jag älskar oändligt mycket.
På samma sätt som jag fanns vid din sida när du föddes den där Januari dagen 1994, på samma sätt finns jag vid din sida nu. Just so you know.

Haha shit. Ca fyra år sen. Izabelle, jag och Josefine som håller i dom söta skyltarna. Minns den dagen som i går...



P.s

Det här gjorde också min dag, min kväll, min natt, min morgondag, min överimorgondag and so on. Haha, bara så ni vet liksom.
Jag blir glad utav att se det här. Robin lyckades göra mig glad. Det är inte illa pinkat med tanke på hur jävla kasst allt känns just nu. Men han lyckas han....


Och med detta så säger jag godnatt.

Someone will hurt you sooner or later,
but you just have to decide who's worth the pain.

And you're not.

Elise, detta var priceless!!!!!!

Livet må vara jävligt off just nu, och humöret är inte på topp. Men ärligt, detta gjorde min dag, min kväll, min natt, min morgondag, min övermorgondag och ja så kan jag fortsätta. Notera att detta alltid händer Elise, alltid. Hon är så jävla härlig den här tjejen!! Och att smset blev skickat till just Max av alla, det kan inte bli mer klockrent hahahah.


-

Jag är tom på ord. Du är fan helt jävla otrolig..... På ett negativt sätt dock. Fyfan!

In my mind your'e all retards anyhow.

Sådär ja, hemma från träningen nu. Eller nej, där ljög jag väl lite. Jag kom hem för lite över en timme sen.
Det var en jävligt chill träning i dag, vi fokuserade mest på skott och på målvakterna. Så det var skönt att slippa springa som en galning, även fast det är det som behövs haha.

I morgon börjar jag halv elva, men måste ändå gå upp jävlans tidigt, surt.
Fast har bara två lektioner, så det är najs. Eller ja ljud är ju i och för sig på tre timmar tror jag, men men. Alltså haha fattar inte varför jag sitter och skriver om det där. Hur långa mina lektioner är, who give a fuck liksom? Nej, kanske dags att avrunda nu... Det börjar bara bli massa dösnack här nu.

Sitter just nu i alla fall och har en väldigt givande konversation med André på msn. Fast han försvann nu, spårlöst försvunnen. Men men, anyway. Nu ska jag stänga av denna apparat och gå och äta nachochips med guacamole. Skulle kunna dö för allt som har med tacos att göra. Love it.
Desustom så påminner det mig om Mickis. Älskade fina bästavän.

Jaja, sov gott!!

Träning nu. Vi hörs när jag kommer

0-35ddb2685ebec6e580435b3bb9d2e293.png

Kolla varifrån!

Träning nu. Vi hörs när jag kommer hem, tror jag. Puss puss


Sometimes i wonder if anything's absolute anymore

Äntligen hemma efter en rätt händelserik helg. Eller det känns så i alla fall. Fast egentligen så var det ju bara gårkvällen som blev riktigt händelserik haha.

Efter mycket krångel så åkte i alla fall jag, Malin och Ida in till hötorget och förade lite i lägenheten. Det var skit mysigt. Lyssnade på skön musik och snackade i typ några timmar.
Strax efter klockan nio så drog vi ända till Enskede för vi hade blivit dit bjudna utav Jesper och några andra på en fest där. Det var jävligt kul, jag och Ida hann nämna alla dugliga killar i hela huset och presenterade dom för en inte så intresserad Jesper haha. Vi startade även vårat egna lilla band, jag och Ida.
Jag på dragspel och Ida på flöjt. Jag tror att det kommer gå riktigt bra för oss två, vi kommer lyckas i musikbranchen. Skillz that killz alltså hahaha.

Men men, sen drog vi i alla fall till Kärrtorp där Jesper bor och spenderade resten utav kvällen där. Och ja, där i från minns jag i stort sätt ingenting om jag ska vara ärlig. Bara att jag typ skrattade konstant. Haha bra det i alla fall ju.
Sen fick jag reda på en sak som gjorde mig jävligt deppig och framförallt irriterad. Men tack vare folket som jag umgicks med (och alkoholen i kroppen haha) så höll jag humöret uppe ändå.
Vi skulle egentligen ha åkt hem, men ångrade oss och övernattade sedan hemms hos Jesper.
Kvällen blev skit lyckad!!

Här är två skit härliga bilder på mig och Malin från kvällen. Resten utav bilderna finns på fejjan.




Nu ligger jag, Malin och nån annan

52137af83b416ea580157f10ec039080.png

Kolla varifrån!

Nu ligger jag, Malin och nån annan random tjej, även kallad kissIda (hahaha) och kollar på film. Jätte mysigt. Vi mår som vi förtjänar i dag kan jag ju då bara berätta. Haha fy.... Men vi hörs när jag kommer hem. Blir väl i kväll nån gång efter att jag har kollat på one tree hill hos ida. Pussilussssssss så länge.


Jag sitter just nu med ida och mal

7e7599c155b13e62d95c0b68c39be5ac.png

Kolla varifrån!

Jag sitter just nu med ida och malin och förar, skit najs. Vi hade du jätte trevligt, musik and so on:) Men vi hörs sensare. Puss i


ÄLSKA PRAKTIKANT JERRY!!!



Hahahahaha jag och Ida roar oss.


RABIH, NICKLAS, ERIKA, EDDIE & ERIK.

Det var dom ovanstående som jag tyckte var bäst i kväll.
Rabih, helt otrolig. Jag grät. Mer behövs inte sägas.
Nicklas, han är alltid bäst. Alltid. Det behövs väl inte sägas så mycket mer där heller haha. Och ja, jag DOG när han hängde löst. SKÖNT ATT CAMILLA HAR ÅKT NU. Typ äntligen.
Erika var även hon stört bra i kväll, hon brukar inte vara min favorit, men i kväll visade hon framsteg, sånt gillas.
Eddie.. jag trodde att han skulle stor floppa med en sådan mäktig MJ låt, men icke. Han kan han! Go Eddie!!!
Erik är väl alltid bra, inget nytt. Kanske lite för bra. Inte bra om man tröttnar liksom. Men hans röst är ju inte att leka med, inget att undgå.

FAN VAD JAG VILLE VARA DÄR I KVÄLL. FAN FAN FAN.
Förstå att se Kevin Borg och Jordin Sparks sjunga "No air" live, helt otroligt. Det är en utav mina absoluta favorit låtar. Har ju sätt den live med Chris Brown, så att se den live med Jordin hade ju varit pricken över i:et. Dessutom med Kevin.
Nej fyfan, det som hänger löst i kväll var (med Katrin Zyto röst, haha): ATT VI INTE VAR PÅ PLATS!!!!!!!! Hehe.

Nu ska jag och Ida åka och sola, se yaaaaaa.

Idol 2009 delfinal 2


Snart snart snart börjar Idol. Kl åtta. Prick. Kl är i just den här minuten ändast tjugo över sju.... Palla att tiden går jävligt segt.
I kväll är det alltså Michael Jacksson tema för Idolerna. Det kan bli riktigt spännande. Jag tror att Rabih kommer att göra i från sig riktigt bra, hoppas även såklart på Nicklas. Men jag såg en videoblogg på honom från tidigare idag där han sa att han inte alls mådde bra, hade huvudvärk and so on. Hoppas bara att han kan leverera ett kanon framträdande för det. Det både tror och hoppas jag. Go Nicklas Hocker.

Något som är jävligt surt är att vi inte befinner oss på plats ikväll. Inte live med andra ord. Det kommer fan kännas skumt att sätta sig framför tv:n klockan åtta och kolla på programet, eftersom vi har varit på VARJE liveprogram i år. Men men, om två veckor är det dags igen. Jag längtar!!

P.s I kväll ska ju även Kevin Borg sjunga i programet. Han och den 19åriga sångfågeln Jordin Sparks (som sjunger en utav mina absoluta favorit låtar, "No Air") ska sjunga en duett ihop. Kul kul!

Tårarna rinner....

Det är inte rättvist. Ingen är värd att förlora en familjemedlem på ett sånt här sätt...

Idag när jag och pappa var påväg hem så svängde vi förbi minnesplatsen. Fortfarande så otroligt fint. Så mycket kärlek samlat på en och samma plats. Ljusen brann fortfarande, trots att regnet öste ner.

Jag tänker på dig och din familj konstant, Jesper. Vila i frid.

2/9 1994 - 13/10 2009


Hemma.

Nu är jag äntligen hemma efter en rätt så skön skoldag. Eller jag kom hem för ett tag sen.. Slutade vid två, det spöregnade och hade sig, skit msyigt. Inte. När jag väl kommer till tunnelbanan så ska den bli lite mer än 5 min försenad, vilket betydde att jag med all säkerhet skulle missa min buss från bromma. Så jag ringde pappa, och gissa om jag har tur eller inte!!! Självklart befann han sig i hässelby exakt då, så då fick jag åka bil hem. Skönt som fa-an!!! :)

Just ni sitter jag och väntar på att maten ska bli klar... Jag fick välja middag, och då blir det ju såklart tacos. Hehe. Så väldans gott helt enkelt.
Lite senare så ska jag i alla fall träffa Ida, vi ska se Idol och sedan sola. Skit najs.

Men ja, det var väl allt jag hade att säga för stunden. Eller nej... En sak till. Min mobil har typ trallat på sin sista refräng nu verkar det som.
Det började som så med att Jocke och jag satt och smsa i skolan, han fick damp och började skicka typ 30 likadana sms. Allt för att reta mig. Självklart hakar Max på, återigen allt för att reta mig. Så det slutade med att jag hade långt över hundra nys sms, vilket resulterade i en upphakad och seg mobil. Jag har nu försökt radera alla smssen typ femtiomiljoner gånger, men det går inte. Mobilen bara hakar upp sig. DÖÖÖÖÖÖÖD åt Jocke och Max, that's it.
Nu har jag nog sagt allt jag skulle. PÖSSSSSS så länge.


Sms-mania.


I skolan

Sitter just nu i skolan på ljudlektionen. Jag ska snart in och banda mitt radioprogram... Känner på mig att det kommer låta stört fult haha. Jag brukar inte vara så bra på att prata och vara seriös när det väl behövs.
Men det blir nog bra. Just nu hittar jag inte Johan (läraren) i hela skolan, så då satte jag mig här en stund så får han hitta mig istället, kanon!;)

Efter skolan ska jag hem, vänta på Ida och sedan dra och träna eftersom vi missade det i går. Sen blir det hemmakväll framför Idol med massa gott till, och sedan sola på mammas jobb. Trevligt trevligt.
Men ja som sagt så blir det en hemmakväll, fast jag hoppas på fest i morgon. Det var fan skit längesen nu... Så hoppas på att hitta något. Om allt blir som jag och Ida har tänkt så ska vi först föra lite i lägenheten och sedan dra oss vidare. Ida och Malin är nämligen uppskrivna på gästlistan till stället "The bridge", så får väl se hur det blir! Haha.

Nej men nu är det väl kanske dags att jag börjar röra på mig, Johan verkar inte vilka hitta mig så jag får väl fortsätta att springa runt i skolan och leta. Dock inte så jävla skönt på 12 centimeters klackar, men sånt är livet.

HÖRS!!


Klipp från Uppsala 10/10

Här är dom fyra låtarna som Robin körde förra Lördagen i Uppsala när jag, Jessica och Emilia tog oss dit för att kolla. Allt detta är även filmat utav Jessica. Så kom i håg, it belongs to her!!:)

 

P.s DETTA ÄR JÄVLIGT BRA!!! Ni måste se alla fyra. Jag älskar "Come back home". Jag älskar "Black roses". Jag älskar "Kiss you goodnight". Jag älskar "Another lovers gone". Fy fan vad jag kommer RÅ DIGGA deras platta när den släpps.

Vad får er att tro att jag längtar? Haha.

 

Robin Bengtsson (och Rickard Olausson) - Come back home @ Thunbergsbil i Uppsala

 

 

Robin Bengtsson (och Rickard Olausson) - Another lovers gone @ Thunbergsbil i Uppsala

 

 

Robin Bengtsson (och Rickard Oluasson) - Kiss you goodnight @ Thunbergsbil i Uppsala

 

 

Robin Bengtsson (och Rickard Olausson) - Black Roses @ Thunbergsbil i Uppsala


You make it hard for breathing

Idag var det ingen skola, vi var lediga pågrund utav att det är utvecklingssamtal. Fast jag hade ju dårå mitt samtal idag, så det var ju bara att dra sig upp ur sängen tidigt i morse ändå.
Samtalet gick hyffsat, visste redan exakt vad dom skulle säga så det var väl aningen onödigt haha.

Men men, det blir nog bra. Bara en vecka kvar nu sen slipper man skolan i hela 7 f-ing veckor!!!!!! Om man räknar i ihop praoveckorna och höstlovet. Kan inte bli mer najs.
Dock så har jag ingen praoplats än, men det löser sig väl. Jag är som vanligt ute i sista sekund, inte bra inte bra.
Fast jag och Jessica åkte runt till lite olika ställen idag och frågade om dom tog emot praoelever and so on. Vissa platser var fulla, vissa tog inte emot. Men vi får väl se hur det går haha.
Annars får jag väl ta mig ett snack med André och vara lite seriösare den här gången angående att agera assistent åt killarna i någon vecka;)
Haha nej men skämt osido, det löser sig. Det gör det väl alltid. Typ. Men man får ju lite ångest. Inom en vecka så ska vi ha hittat ett ställe att få praoa på i 6 veckor, eller flera olika ställen. Jaja, som sagt så löser det sig väl.

Efter att jag och Jessica hade letat runt i stan efter prao så åkte jag hem.
Skulle sedan ha åkt och tränat med Ida runt sju någon gång men det blev aldrig av för vi glömde bort tiden. Så jag har i stället varit hemma i kväll, tränat på träningscykeln framför tv:n till "Mammas pojkar". Sjukt program det där by the way!!

Såhär kan det se ut om man försöker vara hurtig och heter Lisa. Hehe.


Så som det ska vara. I miss you.




(Ulla = Mickis)

Det här är den absolut sista natte

309bdedb7acdb494873ce9021bc67866.png

Kolla varifrån!

Det här är den absolut sista natten någonsin som fina fina Adolf sover här bredvid mig. I morgon får han nya ägare. Så tro mig, jag tar vara på tiden med den här lille skiten. Sov gott.


Each morning you choose to move forward or to simply give up.


Ny design!!

Först och främst så vill jag bara tacka Paula så hemskt mycket för den nya designen. Det är alltid henne jag ber om hjälp när jag behöver ändra något på bloggen, för då vet jag att det blir bra!!:)

Jaja, annars så har dagen varit ett helvete i stort sätt. Jag har varit så sjukt trött, nedstämd och opepp så det finns inte.
Började kl åtta i morse och slutade fyra i eftermiddags, vilket gjorde dagen ännu mera seg. Efter skolan så mötte jag däremot upp Ida den fina, så tog vi samma buss hem. Det var skönt att träffa henne, prata och skratta lite. sånt uppskattas alltid.

I morgon är hela klassen lediga pågrund utav utvecklingsamtal, och jag har mitt i morgon. Varför känns det som att det kommer gå åt helvete? Okej svara inte på det!! Hahah.
Efter det så ska jag i alla fall möta Jessica och så ska vi dra oss in mot stan för att leta praktikplats. Vi funtar på att dela upp våra 6 veckor och testa på lite olika ställen att praoa på.. Då får man ju testa på mer liksom haha. Smarta tjejer.

När jag och André snackade i går så kom han med en bra idé, han tyckte att jag skulle praoa hos han och bandet haha, jag kom med en fortsatt briljant idé att vara deras assistent för en vecka, skulle ju inte sitta fel! Hehe. Det var förövrigt ett jävligt givande samtal jag och André hade i går, allt i från saker som rör bandet till att han och Rickard hade suttit och byggt med lego i cirka 4 timmar medans dom andra i bandet spelade in i studion haha, man fick sig en del skratt i alla fall :)

André och hans legoskepp och Rickard och hans legohus. Huset är ju fan inte att leka med, kämpigt!

 

 

Här är även en liten videoblogg där dom visar upp vad dom har byggt haha.


Gympa nu. Jag och jennifer är slut

0-61927abb9e32348820b0193238f205a7.png

Kolla varifrån!

Gympa nu. Jag och jennifer är slutkörda... Grymma tjejer! Haha


Today I had a thought. What if I... What if I had never met you?

I dag är det faktiskt ett helt år sen jag träffade på den här människan för första gången. Robin Bengtsson. Tänka sig vad tiden går fort, även fast det helt ärligt känns som om det vore mer än ett år sen. Det har hunnit hända så otroligt mycket grejer sen den där dagen i Oktober förra året.

 

13 Oktober 2008.

 

Det här är det första kortet någonsin på oss två. Ingenting att jubla över direkt, eftersom jag ser ut som om jag vore typ 10 bast. Dessutom så måste jag ha stått i en jävla grop eller något haha, för riktigt sådär mycket kortare än Robin är jag inte. Faktiskt. Jag hade till och med klackar på mig den dagen om jag inte minns fel haha.

 

 

 

Här är en bild på oss från den 10 Augusti i sommras när han spelade in sin musikvideo till Another lover's gone här i Stockholm. Innan detta så hade jag inte träffat honom sen den 24 Janurai, så det kändes lite extra den här dagen haha.

 

 

 

Denna bilden togs för lite över en vecka sen och är en utav dom nyaste.

 


Han har gjort ett riktigt starkt intryck på mig, vilket mina nära och kära nog är väl medvetna om haha. Jag kan inte vara annat än glad över att Jessica drog med mig till hotellet den där dagen, för om inte så hade saker och ting nog sätt jävligt annorlunda ut nu.


Ett år sedan...

Har kommit fram till att eftersom klockan är efter tolv så är det alltså en ny dag. Vilket betyder att det är den 13 Okt.
Idag för ett år sedan var en jävligt speciell dag. Mer om det i bloggen senare i dag.

Sov gott.

Lite egen tid

 

jag tog nyss ett långt och varmt bad. Det var behövligt. Ville lyssna på musik samtidigt, men ljudet från mobilen hörs knappt när man fyller på vatten i badkaret, så jag gick in i källaren och hämtade "bergsprängaren" och satte sedan i "Another lover's gone" och låg och njöt för fulla muggar. Mysighet's faktorn stod på 100, om inte mer. Det kan jag lova! La även i massa "badsand", sånt där som jag jämt hade när jag badade som liten. Det var som en liten peeling mot huden, skit skönt och luktade även väldigt gott. Sen peelade jag kroppen med vanlig peeling och smörjde in mig med massa olika krämer. Så nu luktar jag jätte gott är len som en babyrumpa över hela kroppen haha. Så nu är myskläderna på och snart ska jag mysa ner mig i soffan med mamma och kolla på lite tv innan det är dags för sängen.

 

Det bidde ingen ny deisgn i kväll heller, får hoppas på att Paula har lust i morgon istället helt enkelt!;)
Fast jag gillar designen som jag har nu så vill jag ändå förnya den lite, sånt är alltid trevligt haha. Puss


Ligger i soffan och tittar på miam

0-70415052a84eec240d03fa30e036164f.png

Kolla varifrån!

Ligger i soffan och tittar på miami ink samtidigt som jag dricker loka vatten och äter en manDarin, hur gott som helst!:) Ska snart röra mig mot datan igen och hoppas på att paula har lust att fixa min design på Bloggen i kväll haha :)


You treat me just like another stranger

"Truth is still absolute. Believe that. Even when truth is hard and cold, and more painful than you've ever imagined. And even when truth is more cruel than any lie."







Jag är så jävla less på allt.

Match mot Åkersberga

Ska strax sätta mig i bilen med pappsen och Ida för att åka och spela match i Åkersberga. Jag är nog så otaggad man kan bli.
Dåligt humör, deppig, trött, ont i huvudet, halsen och magen.
Japp jag klagar. I dag får jag klaga.. Kanske för att det finns så mycket saker att klaga på. För det finns det.. En hel del faktiskt. Men allt ska inte tas upp här i bloggen. Somvanligt så besparar jag mina innersta känslor för mig själv, ett tag i alla fall.

Just nu är det två personer här och kollar på kattungarna. Vill inte. Vägrar. Jag vill ha kvar dom, varenda en av dom. Det kommer bli tomt.

Jaja, ska väl åka snart så jag ska väl börja avrunda här nu.
Hörs sen, puss hej.

When you’re gambling with your heart

Jag är tom på ord.

Äntligen på tåget påväg hem:) skön

6b081139b95a9f65c94c9d2b8532c304.png

Kolla varifrån!

Äntligen på tåget påväg hem, efter att ha väntat i tre timmar på centralen i Uppsala. ja, vi bokade ett försent tåg. Men skönt att vara påväg nu i alla fall:). Puss så länge, vi hörs när jag kommer hem.


Världens bästa! Punkt slut.

6d8d5529610c92b6df7956143ea13c71.png

Kolla varifrån!

Världens bästa! Punkt slut.


Om cirka tio minuter så kommer han

33be7713f1731d7227bdd160aba25b57.png

Kolla varifrån!

Om cirka tio minuter så kommer han! Robin!! Vi här redan sätt Johannes (manager) så dom är nog här nu, men har inte synts till än. Men snart så! Det ska bli så jävla najs!:d


Nu är vi här. Haha det är typ bilf

0-24f8edf032a3b1f33b5e5f521da8d951.png

Kolla varifrån!

Nu är vi här. Haha det är typ bilförsäljning här... Riktigt komiskt faktiskt! Haha två timmar kvar i alla fall. Nu ska vi kolla på bilar... See ya!;)


Uppsala here we come!!!

0-ead63294aae96bf3363586c9cbfbb3.png

Kolla varifrån!

Uppsala here we come!


Nu är jag och jessica på centralen

0-25f477eb28175c688e17fdd07b334eb9.png

Kolla varifrån!

Nu är jag och jessica på centralen... Dock en hel timme innan tåget går, haha såhär tidiga brukar vi aldrig vara. Men det är väl lika bra, så missar vi inte tåget liksom:) Nu väntar vi bara på Emilia:) Hörs sen. Puss


Grattis till Nicklas som gick vida

-3dd02ed17481fefd07c334e211f8fcf.png

Kolla varifrån!

Grattis till Nicklas som gick vidare utan förhinder!! As najs.


Jag och två andra tjejer har fått

0-61babc5896344f8d9caaaeeeb1333baf.png

Kolla varifrån!

Jag och två andra tjejer har fått i uppgift att skjuta i väg confetti. Tror ni jag vågar? Dom som känner mig vet hur jävla rädd jag är för ballonger och annat som smäller. Fy fan.


Nu har vi kommit in. Vi sitter län

0-5a4b20e1df5eb6f2927509f453f395cb.png

Kolla varifrån!

Nu har vi kommit in. Vi sitter längst fram vid pucken... Dom har gjort om i studion skit mycket sen kvalet, det är as stort. Verkligen jätte jätte stort! Det här gillas mycket! GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ NICKLAS, SOM ÄR FÖRST UT I KVÄLL!


Snart är det insläpp. Om en timme.

0-145840ac7416b8686bbef2a895220721.png

Kolla varifrån!

Snart är det insläpp. Om en timme. JAG FRYSER!! Det är allt jag säger.


Sitter på bussen påväg till skolan

0-283b4f76582f84c8c78efcb299afe25a.png

Kolla varifrån!

Sitter på bussen påväg till skolan nu.. Tar ju förjävla lång tid och bussarna går ju typ aaaldrig. Så lite sent kommer jag ju komma.
Jaja, i kväll blir det alltså idol live med jessica och kanske Vanessa och josefin också:) Får se. Men det ska bli skit kul i alla fall. Sen sover jag hos jessica i kväll för i morgon ska vi upp hyffsat tidigt.. Puss så länge!


He's just not that in to you

I dag har jag varit deppig. Varit orolig. Men ändå glad.
Jag har spenderat dagen med min mamma. Älskade mamma.

Det har bakats bullar här hemma idag. Skit mysigt om ni frågar mig. Sen har jag även snackat med Rasmus, som jag inte har gjort på skit länge känns det som. Eller en vecka.. Men ja.
Jag har även pluggat lite, städat pyttelite, kollat på filmen "he's just not that in to you" som jag laddade ner i morse. Den var göö bra. Sen har jag varit ute och sprungit också haha.
Nu har jag nyss ätit middag och ska strax åka och gymma med Ida den fina. Skit najs.. Vi är sådana hurtigbullar!!!:)

I morgon är det dags för Idol live igen. Det ska bli skit kul!!! Första fredagsfinalen och temat är "klubb". Nicklas ska tillex sjunga "Get the party started" av Pink medans Rabih ska sjunga "When love takes over". Det kommer bli bra, mycket bra tror jag.
Sen en till sak som gör både mig och Jessis skit glada.... Darin ska dit och sjunga live i programet i morgon också!! Ödet att vi ska dit exakt samma dag som honom utan att först veta i förväg att även han ska dit? Det gillas i alla fall:D Han ska sjunga sin nya singel "Viva la vida" som är en cover på coldplay's låt. GÖTT!!!

Och ja, nu en sista sak som får mig att dra lite extra på smilebanden just nu. Det handlar om Robin, vilket ni nog kunde gissa.
Han och bandet ska till uppsala på lördag och spela..... Jag och Emilia är väldans glada. Förra spelningen i uppsala förra lördagen blev inställd, vilket gjorde oss lite deppiga. Men ja, alltså nu på lördag blir det uppsala för mig och Emilia och även Jessica!!! Tummen upp.
Jag och Izabelle har även pratat om att ses på lördag, så jag hoppas på att det blir av också!:)

Nu....... Gymmet! Hörs.

Jag saknar dig!


It was awsome, but we lost it.

Jag har ingenting att skriva om. Det står bara helt still i mitt huvud. Jag vill blogga, jag tycker fortfarande att det är kul. Men jag har som sagt ingenting att berätta för er, och jag vill inte skriva bara för att skriva liksom.
Med andra ord så ska jag alltså inte skriva ner alla negativa tankar som flyger runt i mitt huvud. Jag vet att jag brukar vara rätt bra på det.. Men nej, inte den här gången. Den här gången så besparar jag er allt negativt. Jag besparar er mina innersta tankar.

Nu till något posetivt. DESPERATE HOUSEWIVES BÖRJAR NUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gladgladgladglad.

-

Det är inte lätt när det är svårt.

Snygg-Ola & jag ...


... i fredags!!

Ska strax dra till träningen, blir min första på två veckor eftersom jag missade den förra i och med Idol och den innan så sträckte jag mig ju. Lyckat. Eller inte haha.
Men det är väl bara att hålla tummarna för att samma sak inte händer den här gånge, jag är liksom inte så pigg på det. Jag vill kunna spela!:)
Jaja, bussen går snart. Typ nu. Typiskt mig att alltid få stressa så sjukt mycket. Men ja, nu är det brååååååååådis. Puss på er!

Only time will tell, time will turn and tell

Kvällen i går var perfekt. Riktigt mys med två underbara vänner.
Jag, Mari och Ida var alltså hos Ida hela kvällen och bara tog det chill, riktigt skönt. Jag är helt ärligt slutkörd efter denna Idol-vecka.. Efter denna underbart sjukt stööööört roliga idol-vecka måste jag ju då tillägga haha.
Jaja, vi tog det alltså bara lugnt igår, åt gott, basta och snacka som bara vi kan.

I dag gick vi upp runt kl nio och började fixa oss och tog sedan halv elva bussen. Vi var alltså i Nacka forum i dag och shoppade lite inne på affären New Yorker. Älskar den affären, jag hittar alltid hur mycket som helst som jag vill ha. Fina tunikor, skit snygga linnen and so on haha. Men idag tillät inte plånboken speciellt mycket, utan jag kom hem med en tunika och ett par rejäla lack-leggins. Men jag gillar't och är skit nöjd.

Nu ska jag ta och berätta något rätt sjukt för er. Något som gjorde hela min dag.
När jag, Mari och Ida skulle gå från donken här i Nacka, där vi åt lunch, så går vi på gångvägen och stannar sedan vid ett övergångställe (WOW tänker ni då. Men vänta, det kommer!!). Då rullar en beige/guldig bil in framför oss som stannar till några sekunder innan den ska köra ut i rondellen. Gissa vem fan som körde den där bilen!!!!!!!!!!!
Jag hör helt plötsligt Ida ropa "ROBIN BENGTSSON LISA, LISAAAAAAAAA ROBIN!!!!!!!". Och ja, mycket riktigt. Ingen mindre än Robin satt där i bilen mitt framför ögonen på oss.
Förstår ni chocken jag fick?
Jag menar kom igen, vad fan är oddsen att JAG ska stöta på HAN ute i Nacka där jag annars aldrig är förutom vid Idol studion liksom?
Hade vi gått två sekunder senare från donken så hade vi inte sätt honom, men fan det gjorde vi. Ödet haha. Han såg dock inte mig för han hade ögonen på vägen, vilket var tur det för vi ville inte bevittna en tragisk olycka inte haha. Det vi fick se var way much better!!!! ;) En glad och stört chockad Lisa gick sedan vidare med två vänner som nästan vek sig utav skratt. Undra varför? Kan det ha varit min reaktion som var orsaken till det.... I guess so! Hahaha.
Det var en bra upplevelse det... Som jag kommer kunna leva på tills någon ny spelning dyker upp i Stockholmsområdet.. Vilket både jag och Emilia hoppas blir snaaaaaaaart!:)

Bara för att jag inte har några pics att bjuda på en regnig söndag som denna haha.. Och för att Robin är grym på det här klippet! Tummen upp.


Är påväg till nackaforum med Mari

57389408915fe287337c1bb2a90f082f.png

Kolla varifrån!

Är påväg till nackaforum med Mari och Ida, vi ska shoppa lite och så, skit najs. Känns iofs som att vi är påväg till idol, eftersom vi ska av vid slussen and so on haha.. Men men, vi hörs sen. Pussssssss


Nicklas Hocker, vilken rocker.

Jag älskar det här framträdandet! Han är så jävla ball..... Vilken jävla känsla jag får när jag ser detta. En må-bra-känsla, så därför spelas det här klippet om och om igen.

Go Nicklas!

 

P.s Ja, det är jag som syns med Nicklas-skylten efter hans framträdande haha.


En liten sammanfattning.

Jag sitter nu här hemma, framför datan, vilket jag inte har gjort på en evighet känns det som.
Kvällen har i alla fall varit både bra och dålig, helt jävla blandad helt enkelt. Vi fick skit platser inne i stuidon fast vi stod först i kön och hade väntat sen halv tre på eftermiddagen. Rasmus gick inte vidare, men det gjorde däremot Camilla. Vilket jävla misstag juryn gjorde alltså.
Träffade även på en lite små deppig Robin, alltid kul att träffa honom, men han såg inte så glad ut. Vilket är förståeligt.

Men om jag nu ska beskriva veckan överlag så har den varit bäst, på alla sätt och vis. Idol i mängder är ju bara stört bra helt enkelt! Plus att jag har träffat Favorit Bengtsson två gånger också!!! Ni som känner mig vet att det uppskattas något grymt mycket haha. Jag och Jessica fick även en speciell skjuts hem i torsdags, haha mer behöver jag inte säga.
Men ja, så här skulle det gärna jääääämt få vara. Idol live varje kväll haha.. Lite små sorgligt när denna händelserika och grymt roliga vecka nu är över.
Fast jag och Jessis ger oss inte. Redan nästa Fredag, första fredagsfinalen med andra ord, så ska vi dit och kolla. Det ska bli skit roligt!

Många undrar dessutom vem min favorit är.. Men det kan jag inte riktigt svara på. Det första namnet som dyker upp i mitt huvud när frågan ställs är Nicklas, men sen så bara öser det på med andra namn som Erik, Rabih, Calle, Reza, Tove, Karolina och Rasmus såklart, fast nu är han ju inte med och tävlar längre. Det går inte att svara på helt och håller. Men jag antar att det är Nicklas. SOM jag önskade att han skulle få en till chans. SOM vi har tjatat på juryn. Så gissa vilka som blev lyckliga när just hans namn även blev uppropat. Han tog en rejäl revanch och gjorde "Pretty women" så sjukt bra så jag nog dog lite.

Jaja nu blev det bara massa onödigt pladder kanske. Jag skulle egentligen bara säga att jag lever, att jag är sjukt nöjd med veckan som gott och att jag älskar dom undrbara människorna som jag har umgåtts med. Framförallt skrattat med. Jag lovar, jag har skrattat något otroligt mycket dom här dagarna, minst ett sånt grovt skrattanfall så att jag inte ens kunnat stå upp, varje kväll. Tack!!
Massa bilder ska komma upp, snart, kanske i morgon men vi får se. Nu ska jag joina sängen, puss så länge och sov gott!

Idol 2009.


Vi sitter just nu och väntar på in

0-7d15c580cd6cad4358d6c8eb22a2605d.png

Kolla varifrån!

Vi sitter just nu och väntar på insläppet, längst fram så klart haha;) Fast i dag så ska vi inte sitta vid pucken, i dag blir det läktaren. Som sagt, man får inte sitta vid pucken två kvällar i rad. Men vi ska sätta oss på favorit platsen på läktaren, bakom dom andra idolerna. Alltså vid Rasmus, bra bra:) puss på er


RSS 2.0