Loverboy rules

Var somsagt hemma hos Ida hela helgen. I fredags kollade vi på Idol och på en skräckis. Jag låg på golvet och kramade Ida's 9åriga lillasyster medans Ida var hardcore och fick berätta vad som hände på tvn.

Lördagkväll så joinade även Malin oss och vi lagade trerättersmiddag, och även fast vi höll på att bränna ner hela köket en gång så vart maten jävligt god. Efter maten så fixade vi spökrunda ute på tomten åt småsyskonen. Det var längesen jag skrattade så mycket. Ni skulle se Malin sitta på huk i några buskar iförd svarta kläder och en scream-mask och sen mellan kvävda skratt försöka vråla så att hon skrämmer ungarna. Jag dog lite.

Idag kom jag hem hyffsat tidigt från Ida då hon skulle till pojkvännen. Hon hade planer på att fixa dubbeldejt ikväll men jag tror dom planerna rök rätt snabbt haha. Istället har jag spenderat min kväll framför "The last song". Man gråter ju så inåt helvete mycket när man ser den filmen. Varje jävla gång.
Jaja, det var snack om utgång ikväll men jag tror jag tar igen det i veckan eller nästa helg istället, då jag inte är på humör för nått sånt just nu, plus att jag fortfarande känner mig sjuk.
Isn't life just to awesome?

Hörs när vi hörs, take care.


Efter att ha spenderat hela helgen hemma h...

img_0872 (MMS)

Efter att ha spenderat hela helgen hemma hos Ida så är jag nu hemma. Ligger just nu i sängen och kollar på scooby doo som går på trean. Tror jag blir hemma ikväll, fast jag är jävligt sugen på ett bio besök.....


Dagen har sätt ut såhär

Först skola i tre sekunder. På riktigt. Åkte dit och vände. Mötte sedan Ida i brommaplan och tog bussen som även Malin hoppade på efter ett tag. Tjejerna skulle ut och gå i det fina höstvädret men jag bangade och åkte hem och åt istället. Dom tränar - jag äter. Hehe.

Just nu sitter jag och lyssnar på spotify och väntar på att kvinnorna ska ringa så att jag kan lyfta på min rumpa och ta mig hem till Ida. Vet inte riktigt men som planerna ser ut nu så blir det en lugn kväll med fina vänner. Är inte så sugen på utgång. Max försöker få med mig ut i morgon men jag vettefan alltså. Får se. Skulle ju sitta jävligt fint med en skön utgång men jag känner att jag borde hålla i mina pengar lite. Fick nämligen dom idag och känner jag mig själv rätt så är dom slut inom två dagar haha.

Det bästa från Idol 2010 Audition är något som ni bör lyssna igenom. Do it.

23.50 - Favorite


Engel

Jag mår piss. Tror jag börjar bli sjuk. Vilken jävla timing, lagom till lovet liksom. Jag lyckas alltid. Mamma har i alla fall varit hemma i flera dagar nu och varit sjuk, och ja, hej jag heter Lisa och äger jordens eller kanske universums sämsta imunförsvar. Sätter 100 spänn på att jag kommer ligga i sängen om två dagar och be om att få dö.

I morgon är det skola som gäller i alla fall, om jag inte blir svinsjuk under natten dvs. Har inga speciella planer för helgen, tror jag ska träffa Ida och Mari nån av dagarna, vore ju kul så jag hoppas på det. En utgång skulle sitta fint också, men får se om jag orkar. Just nu längtar jag bara till halloweenfesten som kommer äga rum nästa helg hemma hos Malin och Mari. Det kommer bli så sjukt najs, känner det på mig. Vet inte till hundra än vad fan jag ska klä ut mig till, om jag ens gör det, men har lite planer så får väl se hur det blir haha.

Sjukt hur en låt på danska kan vara så fin. Jag bokstavligtalat älskar den här låten.

Sen är ju Rasmus så jävla duktig på det han gör och det är väl det som gör hela låten egentligen.


Don’t wanna be your Juliet. Because you’re no Goddamn Romeo.


Darin - Lovekiller Official Music Video


Sweet dreams

Inte fan visste jag att det var sista avsnittet utav Kungarna. Sorligt. Visst, jag må tycka att vissa deltagare är lite väl pantade men det är ju faktiskt underhållning på hög nivå. Vem gillar inte att se på folk som skämmer ut som själva totalt liksom? Haha, jag hoppas i alla fall att det blir en säsång två.

Dom senaste timmarna har jag spederat åt att färga mitt hår. Nu är det liiiite ljusare. Nu är jag mellanblond. Malin kommer få flipp. Om hon fick bestämma så skulle varje jävla individ på den här planeten vara brunett haha. Men det känns bra med håret, än så länge i alla fall.
Jag trivs inte helt i att vara brunett, fast om det inte hade varit så missfärgat i topparna så hade jag nog behållt det längre än vad jag gjorde.

Jaja, nu är det väl dax att joina sängen som så fint står och väntar på mig. Vore ju inte skit snällt att låta den vänta yttligare en timme liksom. Sov gott people!

Ta mig tillbaka till sena sommarkvällar med härliga människor. Snälla råååå!




Trött som in i...

Har religion. Himla tur attt det är så fruktansvärt intressant, annars hade jag säkert suttit och läst bloggar och kikat runt på facebook minst en gång i minuten istället hehe...... Nä fuck it, jag är svinhungrig och längtar stört mycket tills lektionen tar slut, då är det bara arbetsmiljö och säkerhets lektionen kvar. Där om något snackar vi meningslös skit. Men men, what to do? Får sällis utav Ida på bussen hem. Glad tjej. Later!

Tisdagens


Nu är det premiär för Svenska Hollywood fr...

img_0622 (MMS)

Nu är det premiär för Svenska Hollywood fruar. Favorit-Maria är tillbaka i tv rutan, vilket gillas starkt!!!


Saturday night


Jag och Mickis bakisäter. Tacochips och ta...

img_0607 (MMS)

Jag och Mickis bakisäter. Tacochips och tacosås står på menyn. Precis som det ska vara.


Är påväg till stan, utgång på ingång!!!!!!

img_0567 (MMS)

Är påväg till stan, utgång på ingång!!!!!!


Vilken jävla revanch

Minnah körde över dom andra totalt ikväll. Hon framförde ett utav dom absolut bästa framträdandena under hela den här idol-säsongen. Punk slut.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar

img_0481 (MMS)

Jag ser det snöar, jag ser det snöar


20.29 - Belive it hurts


Pocket full of sunshine

Har inte så mycket att säga, därav inga inlägg idag.
Kan iofs passa på att säga att jag är sådär töntigt glad över att Jules och Grayson äntligen har funnit varandra!!!! Pratar alltså om Cougar Town.

Nu lockar sängen rätt så rejält. Later m8's!


Tisdagens


You are like a hurricane to me

Ikea var det som gällde idag somsagt. Med oss hem fick vi två byråer till mitt rum, plus en skitskön matta och ett stort duntäcke. Värmegrad 6, vilket är det varmaste. Jag som är så kallblodig som man bara kan vara kan ju inte göra annat än tummen upp åt det. Tror ni jag är nöjd? Då tror ni rätt.

Ikväll har jag deppat lite. Mest åt massa onödiga saker som inte är värt att deppa åt. Precis som vanligt dårå.
Nu ska jag lyfta på min rumpa och förflytta mig till sängen. Till mitt sköna täcke. Sov gott people! (Har bilder på iPhonen, men orkar fan inte gå hela vägen till mitt rum för att hämta den och sen tillbaka hit, det får bli en annan gång helt enkelt.)

Håller på att skruva ihop två par byråer s...

img_0371 (MMS)

Håller på att skruva ihop två par byråer som blev inköpta. Inte det lättaste kan jag lova.....


Sitter i bilen på väg mot Ikea!

img_0355 (MMS)

Sitter i bilen på väg mot Ikea!


Malin? Napoleon Dynamite?

Tänk vad kul man kan ha med en iPhone. Kolla bilden på Malin (till höger).... Jag har aldrig sett något roligare. På riktigt. Så jävla underbar bild. Nästan så att den blir inramad och upphängd på väggen!!!


So thrilled and excited

Jävlar vilken slapp dag. Var ju hos Ida igår med Malin, där åt vi marrängswiss och kollade på pretty woman. Jag har aldrig sett den filmen förut. Skäms nästan lite. Det är ju ett måste att ha sett pretty woman. Bra film i alla fall. Som alltid när Julia Roberts är med.
Efter filmen så hamnade vi alla tre i sängen där vi låg och roade oss i ett par timmar med skumma sms och en massa jävla prat. Malin decka först. Vad tror ni hände då? Precis. Måla-i-ansiktet-på-Malin-time. Efter ett tag så somnade jag och Ida också. Och i morse gick vi upp tidigt. Eller ja, hyffsat tidigt i alla fall. Det är därför det har varit en slapp dag idag. Det var det jag började inlägget med och det var det jag skulle komma till haha.

Nu på kvällen så har jag och mamma kollat på en svinläskig rulle på trean. Taking lives hette filmen och Angelina Jolie hade huvudrollen. Bra, men somsagt läskig.
Snart blir det till att dejta kudden. Vi hörs när vi hörs. Puss!


Hahaha... Jävligt internt... Men vi har de...

img_0312 (MMS)

Hahaha... Jävligt internt... Men vi har det kul vi. Kommer dock aldrig mer kunna se min kära engelska granne i ögonen igen!!! Heheee


Kollar på pretty woman med Ida och Malin. ...

img_0309 (MMS)

Kollar på pretty woman med Ida och Malin. Äkta chick-flick-kväll.


Lite bilder från Idol 15/10

 


I just l.o.v.e you

Trött som få. Har inte ens ätit frulle än. Fast jag är svinhungrig. Orkar inte resa på mig.

Gårkvällen var skit rolig i alla fall. Var ju somsagt på Idol med Jessica och där träffade vi även Malin och några andra tjejer. Min favorit är nog Olle. No doubt. Och Weise. Och Daniel. Men alla är duktiga och bär på stora talanger. Dock så är inte Idol lika bra i år. Vet inte varför egentligen. Men det är bara inte det. Men somsagt, artisterna är skit duktiga. Tror dock att programet hade varit lite roligare om en viss Jonathan Garcés stod med i startelvan hehe.

Kom hem runt två igår men somnade inte för ens runt fyra om inte senare. Så det var en välbehövd sovmorgon som jag tog idag.
Nej, nu ska jag ta mig någonting att äta och sen blir det till att möta upp favorit tjejerna. Vi ska laga mat och mysa. Är dock ruskigt sugen på utgång. Men har ju lovat att joina Idis och Mallan, och det är ju inte direkt så att jag bangar. Dom kallas ju inte favoriter utan anledning!
Men jag kanske lyckas hinna med både och, får väl se. Jag äger ju tyvär inga skills på att vara snabb/hinna med saker/vara i tid hehe.

Dagens. Sitter på bussen påväg till skolan...

img_0180 (MMS)

Dagens. Sitter på bussen påväg till skolan. Hyffsat försenad haha. Ikväll är det Idol live som står på schemat Jag känner att jag underskattat denna kyla lite trots gårdagen. Jag har för lite kläder på mig för att sitta ute i flera timmar och köa... Fo sho!


En jävligt bra människa


Två steg från paradise

För några veckor sedan så lovade jag Jessica att följa med som sällskap på Håkan Hellströms signering på Bengans idag. Självklart så hade jag helt glömt bort detta, men Jessica påminde mig så det var bara att slänga sig på bussen och joina.

Det var svinigt mycket folk och vi stod i kö i ca två timmar innan vi ens kom innanför dörren. Nu är det verkligen höst. Det märktes idag kan jag lova. SVINKALLT. Men Jessica fick träffa sin Håkan och jag kunde i samma veva byta tillbaka en poncho/filt som jag bestämt mig för att inte behålla, så det var lyckat i alla fall.



Mäktigt


Två år

Jag är så extremt tacksam för att du aldrig gav upp din dröm utan fortsatte att kämpa vidare efter Idol. Jag tror på dig exakt lika mycket som jag gjorde för två år sen och jag kommer aldrig att sluta stötta dig i din karriär. Tack för alla gånger du har gjort mig så inåt helvete jävla glad.


Onsdagens


Ett försök till att få en bra bild på dagens kläder. Lyckades lite sådär. Ren spegel har jag också.

I'm better off anyways

Dagen började med att jag försov mig ganska rejält, missade bussen och skulle därav missa första lektionen. Sen var det håltimme i fyra timmar, så jag kom till skolan runt halv två och väl där så fick jag reda på att lektionen på morgonen ändå hade varit inställd. Tur att jag missade bussen då haha. Hade sedan två lektioner och slutade kvart över fyra fast jag gick tidigare för att hinna med bussen hem. Även Ida tog samma buss, vilket uppskattades enormt utav mig. Det blev en liten catch up om vad som har hänt i helgen osv. Behövligt med andra ord.

Mycket mer än så har tyvär inte hänt idag.
Känner mig lagom oinspirerad till det mesta just nu. Detta väder dvs, kyla och mörker gör mig deppig. Höst-deppig. Behöver jag en varm famn att krypa upp i? Det är frågan det.
Efter en blödig kärleksballad på spotify och tre minuters betänketid så har jag kommit fram till ett svar.
Fuck it. Jag har Mallan och Ida i nödlägen. Dom får duga ett tag till känner jag. 


Kom igen nu Sverige!!!!

Ligger i soffan just nu och kollar på matchen mellan Holland och Sverige. Spännande som fan. Ska dock inte se hela då DHW börjar klockan nio.. Men det går ju inte direkt att missa om det blir mål med tanke på att pappa sitter och skriker hej vilt. Nu gjorde Holland mål bara därför. Kul.

Min iPhone 4 kom idag så det är den jag skriver ifrån btw. Kan dock inte ringa, smsa eller fixa appar för ens på fredag för det är då mitt sim-kort aktiveras. Men förövrigt så kan jag bara säga att den är underbar. Jag är kär. På riktigt.
Nu ska jag baka med mamma. Puss på er!

Tisdag

Stressig morgon, som vanligt. Ha en bra dag gott folk. Har bara två lektioner så kommer inte hem allt för sent. Puss


Robin Bengtsson - Don't forget to remember me COVER


21.19 - Just so you know

 

 


Well, I guess it would be nice

Hemma idag. Somvaligt så lockar inte en halvtimmes mentorstid så mycket (brukar bara hålla på i tio min). Speciellt inte när man åker den långa jävla vägen för att komma dit, som jag gör haha.

Har mest degat idag och inte gjort ett skit faktiskt. Skönt, men man blir ju bra jävla rastlös efter ett tag alltså. Nu på kvällen så var det premiär för Paradise Hotel. Så jävla gött att det är igång igen. Får väl se om årets deltagare slår förra årets. Men å andra sidan.... Vem fan är bättre än Cimon? Haha.


Ett helt jävla år sen.


101010

Det är söndag idag. Och precis som alla andra söndagar så har jag bara varit hemma, gått runt i myskläder, kollat på tv, suttit vid datan, lyssnar på musik och ja bara tagit det lugnt helt enkelt. Känns som att jag fortfarande är bakis nästan. Sjukt. Jävlar vad jag inte var på topp igår alltså. Kunde knappt stå på benen för jag var så bakis-skakis. Jaja, det är väl tur att det är konsekvenserna för nått roligt, och inte tvärtom. Med tanke på hur roligt jag och Izabelle hade i fredags så var det helt klart värt måendet dagen efter haha.

I morgon börjar en ny vecka. Känns sisådär då jag är exakt lika otaggad på skolan som alltid. Men veckan har en hel del roligheter att bjuda på. För det första så kommer min iPhone 4 dyka upp nån gång under veckan. För det andra så har jag en date inbokad med mina favoriter. Ida har varit borta hela helgen, så vi ska ta igen lite snicksnack. Även Mallan joinar. Sen på fredag så ska jag på Idol live med Jessica och jag hoppas på utgång på lördag. Gött.

Daniel Adams-Ray


It'll be harder than before but easier in the long run

Utgång igår med Izabelle. Hade skitkul och skrattade konstant i stort sätt. Och idag är jag ett leveande bevis på att kvällen blev lyckad.... Fy i helvete. Säkert för att jag i morse sa till Izabelle att jag aldrig blir bakis på det här sättet. Tji fick jag.

Kvällen kommer att spenderas hemma, nerbäddad framför "P.s I love you" som redan har börjat. Försökte få hit Malin. Mutade med allt mellan massage, klia armarna (Mallans favvo) och popcorn, men hon har mannen på besök så hon banga. Lame. Så nu får jag göra det bästa utav situationen och försöka överleva kvällen ensam. Har jag nämnt att jag är sugen på a partner in crime? Maila [email protected] för intresse. Ni ska helst heta typ Robin Bengtsson. Fast om ni kan sjunga samt spela gitarr så får ni heta vad fan ni vill iofs hehee....

Later m8's

Som jag har sagt så många gånger förr - Jag älskar Katrin Zytomierska!

Dougge: Men asså ska det här ta slut nån gång?

Ringo: Äe, asså jag tror inte att dom kommer att ge sig i första taget...

Dougge: Men vad är det här för aptrist ställe? Är inte din farsa känd för att plåta nakna brudar?

Ringo: Ehhh jo, men det var innan han träffade morsan. Nu är det tydligen nakna bebisar som gäller.

Dougge: Booooooring.

Ringo: Va tror du jag tycker?

Dougge: Men va fan, vad är det där?!

Ringo: Vadå?

Dougge: Vad är det där som just kom in i studion?

Ringo: Mäh! Det är ju en silikonbrud!

Dougge: Naaaaaajs...

Ringo: Sjyssta lökar...he he... Come to Daddy!

Klick!

 

 


Allt kommer från Katrins blogg och tillhör henne.

 


Well, that's just fabulous

En iPhone 4 är nu påväg hem till mig. Pappa var och fixade en varsin åt oss idag. Dom hade en kvar på lagret och den tog pappa. Men jag får min nästa vecka så jag lider ingen nöd direkt. Är snarare så sjukt glad över att jag nu slipper min äckliga reservmobil som jag har haft i ett par månader. Nu på sista tiden så har jag varken kunnat ringa eller smsa ifrån den. Jävla sony ericsson. 

Dagen har för övrigt varit sjukt jävla seg. Började runt tio och slutade halv tre men känns mer som att jag börja åtta och sluta fem. Har varit så äckligt trött hela dagen och vädret har ju inte direkt livat upp stämningen. Var blöt fårn topp till tå när jag klev innanför dörren idag. Underbart!


Malin och jag på midsommarafton. Bra många månader tills det blir sommar igen. Kommer inte stå ut. Hatar vintern mer än allt. Fast samtidigt så älskar jag också julafton mer än allt. Bra dubbelmoral.


Pauls garv gör hela grejen

Kolla från en minut in i klippet och vidare, det är värt det, jag lovar. Man kan ju inte göra annat än att älska the voice gänget. Lyssna på Pauls skratt i slutet, priceless!


Onsdag

Min beloved reservmobil har inte ett fungerande alarm. Eller den fungerar liksom lite som den själv vill. Så dagen började med att jag i stort sätt slängde mig ur sängen en halvtimme försent och hoppade in i duschen på två röda. Åt frukost på tio min (kollade samtidigt på Vakna med the voice och fick mig dagens skratt. Kanske till och med årets skratt. Fruktansvärt sköna människor alltså. Lägger upp ett klipp på det så fort det kommer ut på deras hemsida!!). Sen att försöka slänga på mig ett par nytvättade jeans i ren stress tog sin lilla tid och vips så hade jag missat buss nummer ett. Kanon.

Jag lider utav en grovt missuppfattad tidsuppfattning. Jag tror på riktigt att jag kommer hinna till bussen när det är två minuter kvar tills den ska gå och det tar vanligtvis tio minuter till busshållsplatsen. Hur jag tänker är för mig en gåta som förblir olöst. Men det är alltid samma visa, varje jävla morgon. Eller ja, varje gång jag ska någonstans överhuvudtaget. Jag är en grov tidsoptimist haha. Fan ta mig själv. (Missade buss nummer två också...).

Snart ska jag ge buss nummer tre ett försök. Tur att jag har håltimme tills kl två så jag har "bara" missat en lektion idag. Slutar i alla fall tjugo över fyra så kommer hem sent som in iii... Skönt.

20.44 - What's up with you being so damn impossible?


The wrong kind. Our kind.

Orken för att dra till skolan för en halvtimmes mentorstid fanns inte riktigt där i morse så jag blev hemma. Ville inte att det skulle bli som förra måndagen, då jag åkte hela den där långa jävla vägen till skolan för mentorstiden och så var den inställd. Sånt där är så underbart. Älskar't.

Nu fram mot kvällen så har jag haft en givande konversation med en utav världens absolut bästa människor i några timmar. Izabelle och jag har pratat om allt mellan himmel och jord, från dom mest sjuka grejerna till vanliga jävla problem med er män. Vet ni hur mycket jag uppskattar att ha en vän som henne? Som finns här för mig när jag än behöver det och som alltid i alla lägen orkar lyssna på vad jag har att säga. Lucky me. Det är allt jag kan säga.

Nu börjar tanken på att få lägga sig i sängen frestas lite. Men först ska jag umgås lite mer med min bästa vän. Spotify. Vi klickar så jävla bra. Kan bara inte slita mig. Helt klart min räddare i nöden. Det är kärlek det. Pure love you know.

Jävligt bra låt som går på repeat.


Känner att rhodos-brännan borde hitta tillbaka till sin rätta ägare igen


It was the best date i'd ever been on

Det blev en söndagsdate med Ida ikväll. Tur att jag har dig kvinna.

I morgon är det skola. Kul, längtar lite. Eller? Börjar iofs klockan två och har mentorstid i en halvtimme och slutar sen efter det. Värt. Ungefär lika värt som det här inlägget. Skit intressant helt enkelt. Nu blire till att krypa ner i sängen.

Vem skulle inte bli glad utav att umgås med den här tjejen?? You tell me.


14.10

 


Even the wrong words seem to rhyme

Mår hyffsat bra idag trots allt. Efter gårkvällens bravader så borde jag helt klart må sämre om vi säger så.
Jag tog mig hem istället för att sova hos Malin. Kände att jag längtade lite efter min säng och det finns väl i stort sätt inte något skönare än att vakna upp i sin egen säng "morgonen efter".

Lite senare så ska jag möta upp Ida för middag på grillen samt en jävla massa snicksnack. Hon ska få höra på lite klagomål om en viss man. Someone has caught my interest and i'm stuck.

Nu ska jag kolla på lite webbprogam medans jag väntar på att frugan ringer och säger att magen kurrar.

P.s Har jag någon gång sagt hur mycket jag avgudar Jessica?? Om inte annat så säger jag det nu. Jag avgudar Jessica. Min kära vän har fixat biljetter till Idol på fredag. Vem är glad? Vem är glad? Vem är glad? Jag är glad!

Godnatt

Mår inge vidadre. Puss sov gottt

Hos Malla den balla

Befinner mig i Malins crib tillsammans med henne och hennes käresta. Malin springer runt som en galning och fixar och donar.
Snart ska vi äta middag och sen blir det party. Tonight's gonna be a good night! BOOM!

Hörs när vi hörs och ses när vi ses.....


       
                                                        Tur att jag har en sån snygg vän


Rör mig mot Annelie nu

Vafan inga vidare wildcards som juryn har skickat vidare än så länge. Duktiga tjejer, men inte mina favoriter. Hoppas på Jonathan. Och Olle. Hoppas som fan.

Sjukt taggad i onödan

Nu är jag deppig. Jag vill vara på plats i Idolstudion just nu. Jävla skit. Plus att jag är ruskigt taggad på utgång, men det är dessvärre ingen annan. Ska snart börja röra mig hem mot Annelie där alla favroittjejerna och hela goa grabbgänget är samlade. Jag vill spåra, men det lutar åt en lugn kväll. Får väl se hur det blir.... Puss

 


Jonathan Garces - Señorita

Det här är fan proffsigt gjort. Låter på pricken som Justin. Talang.


RSS 2.0