Looking good Breeeezy


Jar of hearts

Utgång igår. Jag, Annelie och Ylwa började kvällen på retro med en nacho tallrik och en jävla massa cider. Bra start! Sen drog vi vidare till Vickan/Entourage, där vi snart är stammisar. Tror vi drar nytta av det faktum att jag bara behöver ringa ett samtal för att komma in gratis. Men det går dock inte att förneka att uteserveringen där är den bästa!

Hur som helst, lite senare joinde även Emil, Danne och Joppe vårat lilla tjejgäng och så blev det en jävla massa dans innan vi drog tjugo minuter innan stängning. Sen vart det två stop för fylle-käk och så missde vi 03.20 bussen med flit och GICK till Nockeby för att Ylwa promt skulle bada sådär mitt i natten. När vi väl var framme så ångrade hon sig dessvärre för hon ville inte bada själv pgr. utav alla 12-meters hajar vi har här i mälarn. Jobbigt jobbigt! Det var bara för oss att knalla tillbaka till busshållsplatsen där vi alla somnade i en hög på varandra mer eller mindre. När bussen väl kom så blev det sov-kalas igen och sen sängen direkt när vi kom hem.
Jag vaknade dock nån gång tidigt i morse utav att Ylwa petar på mig och märker då att jag i stort sätt ligger PÅ henne. Haha det är så komiskt för det händer varje gång vi sover med varandra tydligen, och jag som knappt rör mig när jag sover liksom? Ylwa är oemotståndlig I guess.

Hela den här dagen har i all fall spenderats i systrarna Forsberg's Crib med hela grabbgänget också. Killarna skulle hjälpa Malin och Ylwas pappa att byta fönster i huset i utbyte mot några backar öl, så det gjorde dom, och drog dessutom på sig en redig dags-fylla. Good work! Fram mot kvällen så blev det hamburge-grillning och det var SÅ jävla gott. Var bara tvungen att säga det.
Ph1. En maträtt som jag skulle kunna leva på resten av mitt liv. Ph2. Ännipänni och jag. Ph3. En trött Emil kl 04.15. Ph4. Händig ung man. 


Utgång


Jag, Ylwa och Annelie ska ut och slira ikväll! Hörs i morgon amigos. Pok


Back on track

Jag har inte haft tid att sitta framför datorn den senaste tiden då jag istället har haft fullt upp med studenten och allt runt omkring, utgångar, mottagningar osv. I onsdags var det min tur att bära en vit klänning plus studentmössa. Sjukaste känslan någnsin. Jag grät en hel flod när jag sprang ut till min familj och mina vänner. Och sen blv det flak och sedan en så inåt helvetes mysig mottagning så det finns inte. Umgänget, presenterna, maten - allt! Lyckan går inte att beskriva så jag tänker helt enkelt inte försöka. Jag kommer istället bjussa på maaaaaaasssa bilder från dagen inom en snar framtid. 

Nu ska jag fräsha till mig lite och sen dra mig upp mot grillen för en bakis-pizza. Hallelujah moment. Peace!Chest to chest, nose to nose, palm to palm. We were always just that close.

Jag ska nog joina sängen vilken minut som helst för det blir en tidig uppgång i morgon. Kl tio ska jag vara hemma hos Mickis och strax efter det så åker jag och Emelie tillsammans med henne familj till hennes utspring som sker kl tolv. Sen blir det flak i några timmar och sedan raka vägen hem till Mickis igen, slänga oss in i duschen, fixa oss och sen blir det mottagning för vänner och släkt. Och senare på kvällen så ska jag åka hem till Mari som även hon tar studenten i morgon.

Sjukt, nu börjar det kännas verkligt, nu är det våran tur. Alltså det går inte att beskriva med några ord alls hur allt detta känns. Studenten. Om en veckan är det min tur. Jag? Studenten? NU? Vart fan tog tiden vägen???? Jag får lite ångest men den försvinner snabbt igen när jag låter tankarna glida iväg till drömmen om Australien och USA. Snart börjar livet mina vänner, snart så, men nu är det sängen som gäller. Lite sömn skulle inte sitta fel! PoK


California King Bed


Bad update, blame twitter

I helgen firade vi Ylwa's 20 år på jorden med en god middag och sen utgång. Jag hade jätte kul och ger kvällen 5 av 5. Jag och Malin kom hem strax efter fyra nån gång om jag inte minns fel och ja, vi somnade på två röda efter lite mat i magen. På söndagen så samlades hela gänget igen på lunch hemma hos systrarna Forsberg, just för att det fanns så mycket mat kvar haha. Sen spenderade vi resten utav tiden döende i soffan. På kvällen så blev det söndagsbio med Michel, Annelie, Danne, Jimmy och Ylwa. Passande nog så matchade vi vårat mående och såg Baksmällan (del två), ruskigt skön film och sen får vi ju inte glömma att Bradley Cooper ta mig fan är något utöver det extra. 

   
                                                               Pigga tjejer dagen efter


Ylwa 20 år.


RSS 2.0