Nu kör vi!!!!!!!!!!!!


Baby your'e a firework

Med bara några timmar kvar på 2010 så tänkte jag försöka sammanfatta året lite mitt i all stress här hemma hos Malin innan vi drar och firar in det nya året.

Året inledes med världens bästa nyårsafton tillsammans med världens bästa människor på en fest i Nacka. Kvällen blev lyckad från start till slut.
Dagen efter vaknade jag upp hemma hos Malin och kunde ha mått bättre om vi säger så, men jag var glad för det och var taggad på ett nytt år med nya möjligheter.

Dom kommande månaderna längtade jag bara till våren och när våren väl kom så längtade jag till sommaren. Det här var ju sommaren då allt hände. Det började med studentskivor för alla 91or och det var en jävligt rolig vecka kan jag tala om trots att man mådde lagom bra efter att ha festat 6 dagar i rad. Sen blev det skolavslutning för min del vilket visade sig bli våran sista skolavslutning på Hässelby gymnasium eftersom skolan sedan lades ner. Något som jag än idag är riktigt besviken över. Trivdes så jävla bra i den skolan.
Sen blev det i alla fall sommarlov och jag levde livet med mina fina vänner, solade, badade, åkte båt, festade och så smörade även jag och Ida till oss ett jobb på grillen. Lite extra cash var bara ett plus.

På midsommarafton så åt jag middag hemma med Malin, Jossan och Julia, blev svinfull och drog sedan hem till Mari som fyllde 18, och firade henne långt in på småtimmarna.
Knappt en månad efter Mari så var det min tur att fylla myndig, en jävligt speciell dag. Det kändes verkligen att den födelsedagen var lite utav "a big thing" till skillnad mot tidigare år. På natten mellan den 10/7 och 11/7 så drog jag, Mickis och Linn ut för första gången. Beställde in hur mycket dricka som helst och blev minst sagt väldigt onyktra, hade skit kul och firade rejält. Dagen efter så följde jag med familjen och vänner ut med båten till blålagunen och låg där och spydde i ett par buskar, baksmällan var inte nådig men det var det värt.

Sommaren fortsatte med utgångar, sommarflörtar, sola, bada och umgås med vänner. I slutet av Juli kom dagen som jag, Mari och Ida hade väntat på hur länge som helst. Vi drog till Rhodos i två veckor och bara köööööörde. Det blev två jävligt galna veckor kan jag lova. Allt hände. Allt. Hade så kul så det finns fan inte ord för det. En upplevelse som jag aldrig kommer glömma och helt klart sommarens höjdpunkt.

Hösten smög sig på och allt det roliga tog tvärstopp när skolan började. Eftersom Hässelby lagt ner så blev vi flyttade till Riddarfjärdens gymnasium där jag redan från första början vantrivdes. Det är en sjuk resväg för min del och skolan i sig är ingen höjdare. Det var en sån stor omställning från Hässelby till Riddarfjärden, och jag är en person som inte gillar förändring. Men snart är det 2011, året då jag tar studenten så det är bara att kämpa på, snart börjar livet på riktigt.

Gott nytt år på er!!

Drive until you lose the road

      
Igår drog jag först och mötte upp Ida i Barkarby vilket gjorde mig väldigt glad. Hade inte träffat Idisen på flera dagar innan det så det behövdes. Efter det så åkte jag vidare hem till Jesper där kvällen/natten spenderades i sängen framför en serie som han laddat ner. Vaknade runt tolv i morse och kollade sedan på tv tills jag drog runt två för att återigen möta upp Ida i Barkarby och sedan åka mot staden. Vi gick mest runt och var nojjiga för att bli bombade. Vet inte hur många gånger det åkte förbi ambulanser samt polisbilar. Roligaste måste ändå ha varit inne på donken när vi satt precis vid dörrarna till utgången och Ida flög tio meter upp i luften när dörrarna smällde igen (det lät jäääävligt högt). Hela hennes ansiktsuttryck var verkligen "EN BOOOOOOOOOOMB", killen bredvid oss fick sig ett skratt i alla fall. Schysst av Ida att bjussa på det!

Nu sitter jag här och är ungefär lika fräsh som jag ser ut (se bild), alltså ruskigt ofräsh. Jag flashar även mina nygjorda naglar (se bild). Även dom är ungefär lika fula som dom ser ut. Men den smällen får jag ta för det var fan värre innan. Snart ska jag joina sängen och lär somna på två röda. Har inte varit såhär trött sen jag kom hem från Rhodos tror jag. Då är det illa. Nighty nighty people. Nyår i morgon, tagga!!!











Lovely Francisco



Because you’re no goddamn Romeo

Sjukstuga i mitt rum. I morse hade jag feber, men tror att det har gått över nu. Har degat i sängen hela dagen och kollat på filmen "Pojkarna i mitt liv" med Drew Barrymore i huvudrollen. Sjukt jävla bra film alltså (även sjukt lång, 3½ timme).
Till middag blev det grillen. Känner mig ruskigt fräsh idag alltså haha. Ska snart ta en dusch och sen kanske fixa sällskap eller helt enkelt spendera kvällen med mamma i soffan framför "Pirates of the caribbean", det lockar lite.

Nu har gänget spånat lite planer för nyår och dom ser i alla fall lite mindre oklara ut nu. Halva kvällen är klar och halva är oklar. Vi får helt enkelt fortsätta att slå ihop våra kloka huvuden och bolla idéer. Dock utan Michel, för han gnäller bara hehe. Men som det ser ut nu så kan det bli lite lyckat ändå, trots att vi är ute så jävla sent med att planera detta. Det kommer i alla fall inte att slå förra årets nyårsfirande, för det är helt enkelt svårslaget.

Cyrus


Dagens


Kiss it goodbye

Jag har spenderat hela den här dagen i stan med Malin. Till att börja med så gick vi upp svinigt tidigt för att komma in till staden hyffsat tidigt, men vi struntade i första bussen, åt frulle framför tvn och mös lite och började istället att GÅ i snöstormen till busshållsplatsen för att ta nästa buss, men den missar vi med tre minuter. Surt. Vi hade dock tur för min granne körde förbi så vi liftade med henne och hann ikapp bussjäveln och hoppade sen av hemma hos Mallan för att hämta lite saker. Vi kom in till stan cirka klockan tolv skulle jag gissa på och där började stress-shoppingen bland folkmassan. Jag köpte ett par jeans som jag verkligen behövde, har nämligen ett par sedan tidigare som snabbt blev mina favoriter och nu är dom utslitna till max. Skulle jag fortsätta använda dom så skulle jag snart gå med baken bar för hålen som blivit i dom blev bara större och större. Men nu har jag alltså ett nytt par som jag måste slita med kärlek. Tar ju ett jävla tag innan dom både sitter snyggt och är sköna.

Vi drog oss hem runt sex och nu sitter jag här hemma och myser samt lyssnar på mjusika. Ska strax poppa pocorn, fixa dipp och sätta på en bra rulle. Börjar bli sjuk. Känner mig sådär äckligt hängig. Jippi.


Såhär bråttom hade Malin i morse. Snacka om att jag inte hängde med. Hej mitt vinterland.


Dancing in the moonlight

Klockan åtta igårkväll när jag låg nerbäddad i soffan framför Harry Potter och hans kompanjoner så smsade Mari och sa att vi skulle dra ut i alla fall, så det blev en jävligt spontan utgång. Tog halv tio bussen in mot stan som även Mari och hennes syster Malin hoppade på och sen åkte vi hem till Caroline's brors lägenhet och drack champagne samt goda drinkar tillsammans med Caroline och Trixie. Klockan tolv drog vi till hötorget men visste fortfarande inte vart vi skulle gå men kom tillslut överens om att vi inte skulle köra nån jätte utgång, utan vi drog istället till Oxid och dansade tills stängning. Det spelades riktigt skön musik och vi träffade jävligt roliga människor.
Kom inte i säng för ens runt fem, så jag är lagom seg idag kan jag tala om.

Just nu sitter jag och väntar på att Mallan ska dyka upp. Tvingade hit henne för jag känner att jag behöver sällskap. Ida är i Dalarna och jag saknar henne pyttelite (läs: skitmycket). Är henne evigt tacksam för att hon gång på gång pallar lyssna på mitt babbel om skitsaker som sker just nu.
Det hade dock kunnat vara så illa som så att jag faktiskt satt och lyssnade igenom depp-listan på spottan just nu, men som den krigaren jag är ska jag bita ihop, fan vilken matcho-maja jag är alltså. Men man ska fan inte deppa åt skitsaker. Deal.


Glad tjej tillsammans med Malin i somras.


Tonight alright

Jag hade världens mysigaste julafton igår. Trots att jag var lite smått bakis. I torsdagskväll så mös vi in julen hos Mari, med några glas vin för mycket kanske, jag och Ida vinglade till bussen kl tolv för att komma hem hyffsat, och det gjorde vi. Men jag vaknade sen kl 7 på julaftonsmorgon och då mådde jag fan inte prima alltså. Men jag hade världens mysigaste kväll hos Mari tillsammans med, Ida, Micke, Malin och Fanny. Vi spelade ett sjukt roligt sällskapsspel som framkallade en hel del skratt. Tackelitack till systrarna Aanerud som bjöd in till en lyckad kväll!

Juldagen rullade sedan på och runt lunch någon gång efter en liten mini-julklappsöppning här hemma så började vi våran färd mot kusinerna. Vi kom fram strax innan Kalle Anka så vi kollade på det, minglade runt lite, pratade med släkten, skrattade, åt världens bästa julbord, hamnade i matkoma, myste lite framför tvn, busade med lillkusinen och sen paketöppning. Jag är svinnöjd med mina julklappar, fick allt jag önskat mig. Två "rolling stones" t-shirtar, tre klänningar, UGGS, tre böcker (Carolina Gynning - Ego Woman, Andreas Carlsson - Live to win och Bingo Rimér - En flickfotografs bekännelser), min efterlängtade D.Brand jacka, tofflor, presentkort, smycken, äkta lovikavantar, en skitsnygg väska, halsduk/sjal och en stickad "poncho". Tror jag fick med allt nu. Tänkte försöka kirra bilder på det mesta sen, så ni får se.

Idag blir det bara mys hemma, det var tal om utgång men så blir det inte, så istället ska jag ligga i sängen, läsa och äta onyttigheter som gör mig tjock. Lite det som julen är till för.



Dan före dan

23 December mina vänner. Idag har jag bara myst, hjläpt mamma med den sista pyntningen och sen följde jag även med och storhandlade julmat osv. Det gjorde mig glad. Mat i mängder. Älskart. Nu är julkänslan på topp och jag stornjuter. Älskar julen, verkligen älskar. Så extremt mysigt.

Snart ska jag äta och sen ta mig hem till Mari tillsammans med Ida där vi ska mysa in julen tillsammans. Äta julgodis, snacka och spela sällskapsspel. Bara ha det gött liksom.

Hoppas ni alla får en bra kväll!

Ute i sista minuten

Jag, mamma och pappa tog oss in och julhandlade idag. Innan idag så hade jag inte köpt en enda julklapp. Way to go. Nu är jag klar i alla fall. Tror jag. Skulle vilja köpa till mina fina tjejer också, men vi har sagt att vi inte ska göra det, får väl se. Nånting är dom värda. Om så bara en liten choklad kaka. Eller nej, inget sånt, det äter vi fan nog av ändå heeeehe.

Hela kvällen har i alla fall spenderats åt att slå in julklappar. Mysigt men jobbigt. Kan ju passa på att erkänna att jag inte är nån höjdare på att slå in paket. Ser ut som om en sjuåring har slagit in mina paket. Men fan, pappret ska ju ändå rivas av om två dagar. Appropå det, kan fan inte vänta, vill ha mina julklappar nu, nu, nu. Kanske är sju år ändå?

Nu ropar sängen på mig så det är bäst att joina. I morgon ska jag till stan med mina kompanjoner tror jag, och på kvällen ska jag Mari och Ida mysa med julgodis och sällskapsspel. Längtar lite. Så ja, vi hörs i morgon om jag nu inte blivit bombad. Inget att skämta om. Jag har undivkt stan sen det hände, men det håller liksom inte.

Puss på er


Mörk bild. Skyller på ajfånen.


I'd love to see L.A

Vem drömmer inte om att bo mitt i L.A? Även om alla inte erkänner det så är det nog en liten smygdröm för dom flesta att hänga i Hollywood och festa med kändisar på Trousdale och Playhouse tillex.
För oss stackare som fortfarande sitter kvar här hemma i Sverige med -23 utanför dörren, så kan jag tipsa om två tjejer som bloggar om sitt liv i Hollywood. Först har vi Jennifer Åkerman (lillasyster till Malin Åkerman) som skriver om fester, människor och sitt intresse för musik. Sen har vi även Charlie Wandel som skriver om riktigt roliga fester med alla möjliga kändisar, sin kärlek till J.Bieber och sedan skolan som hon pluggar i. Båda två har intressanta bloggar för oss som bryr oss om just den livsstilen, kika in så får ni se.

Utöver dom här två tjejerna så finns ju även såklart Natacha Peyre, Hollywoodspionen/Louise och Jennie Hammar. Sen finns det så många flera, men det är dom här som jag följer/har följt.


It's all about giving chances


Helt OK


Saturday night

Kvällen hemma hos Ylwa och Mallan blev lyckad som fan. Dom bjöd på middag och trots att dom glömt en grej i varmrätten så vart det skitgott. Till och med cheesecaken som dom lagade till efterätt var god, vilket är ovanligt för mig att tycka eftersom jag lider av ost-fobi. Får även passa på att tacka Ylwa och Malin som la ner så mycket tid och energi för att fixa denna lyckade middag för hela gänget på ca 15 pers. Possiposs på er!

Vi var kvar hos systrarna Forsberg i några timmar tills vi drog vidare hem till Joppe i sumpan där festligheterna fortsatte. Sist jag var med gänget hemma hos Joppe så lindade vi in hela Malin i plastfolie, vilket var en jävligt rolig syn måste jag erkänna, och den här gången var det min tur. Det gick ju lite sådär för mig att gå runt med det, ramlade både åt höger, vänster, fråmåt och bakåt. Malin lyckades filma ett rättså roligt klipp när jag går ut i hallen och ska in i vardagsrummet, men ramlar rätt in i garderoben haha, kan vara därför jag har haft så jävla ont i kroppen både igår och idag. Eller så beror mina smärtor på att jag slängde på mig mina nya 14 centimeters klackar, trodde att det skulle gå fin fint att gå i dom för det är ju kilklack. Tänkte dock inte på att sulorna möjligsvis kunde vara liiiiite hala att gå med på snön. Men det fick jag bevisat för mig under kvällen. Jag vet ärligt inte hur jävla många gånger jag ramlade under kvällens gång alltså... Skrapade upp hela ryggen när jag sprang efter Ida i trappan i Alvik och ramlade. Jag säger bara aj.

Jag, Malin och hennes man kom hem till Mallan runt fyra om jag inte minns fel, och somnade inte långt därefter. Både igår och idag har jag mått som jag förtjänar. Bilder kommer när Malin lägger upp.

Later dude's


En Malin inlindad i plastfolié, hemma hos Joppe i Maj


Fredag


I morgon bjuder mina favoritsystrar (se bild ovan) in till stormiddag i deras crib. Varje jävla favorit är injuden. Jag är så nöjd för det kommer bli så jävla roligt. Dock så är planerna just nu oklara för vad som händer resten av kvällen då inte alla är 18 än och alltså inte kan joina utgång. Vi får väl se.

Tidigare ikväll så klädde jag och mamma granen, så jävla mysigt. Nu är julkänslan på plats. Ni anar inte hur mycket jag längtar till julafton, dels för alla presenter (vet i stort sätt allt jag kommer få då jag har pekat ut exakt) och dels för att vi i år ska fira med hela stora släkten. Alltid lika trevligt. Längtar verkligen.
Nu ska jag försöka slita mamma och pappa från Robinson och istället kolla på Gladiator.
Peace and loveeeee!


Till er som saknar julkänsla


Kan vara det bästa jag har hört från den här mannen. Vilken jävla talang.


www.josefinelo.webblogg.se

Min absolut äldsta vän Josefine har återigen försökt sig på det här med att blogga and i just loooooove her for that!!! Om det är någons blogg som jag vill läsa så är det hennes.
Hon är grym på att bjuda på sig själv och framförallt så är hon en hejjare på att uttrycka känslor genom text. Hon skriver om sitt liv i allmänhet, hennes pojkvän som hon är så förbaskat kär i, fest, vänner, shopping, mode och om att kunna kombinera skola och jobb. För att påpeka så är hon 94:a. Kika in på hennes blogg, för hon behöver ett gäng trogna läsare.


Så extremt vacker, min lilla prinsessa


Don't let them say you aint beautiful

Jag är på ett sånt fakkat jävla humör alltså. Ser inte posetivt på någonting alls. Citerar Ida från våran konversation tidigare idag - "Varför ska du alltid tro det värsta??????????". Bra jävla fråga alltså. Man har sina perioder. Sina svackor. Men det går över och jag måste ju ta och berätta, att jag gav det en rejäl knuff till rätt riktning idag när jag beställde ett par nya kilklackar från Nelly.
14 centimeters ren kärlek. Helvete vad glad man blir över något så "litet" som ett par skor. FAN vad jag gillar't.

Nu ska jag fortsätta att spendera tid med spotify! Listan "L to the ove" spelas och jag deppar. Fan vad töntig jag är. Note to self: Jag måste radera min oändliga lista med kärlekslåtar på spottan. Inte ikväll. Men nån gång mycket snart. Typ.

23.01 - True words


Sliten

Utgång igår. Dock inte en sån lyckad sådan. Först förade vi på Nivå, billigt och bra och sen drog vi till Ego där det var najs som fan. Alkoholen flödade och vi hade trevligt sällskap. Men jag var ändå inte riktigt på så bra humör som jag annars kan vara. Det första jag gjorde när vi kom till Ego var att droppa min iphone på stengolvet så den la av totalt. Helt jävla stendöd. Mitt hjärta brast lite om jag ska vara ärlig. Sen så fortsatte kvällen med tråkigheter. Jag började bråka med Felix, så han hatar nog mig lite nu haha och ja, så fortsatte det. Jag, Mari, Martin och Micke drog så vi hann med 20 över ett bussen hem, jävligt lamt men ändå skönt. Eftersom vi hann med bussen så åkte jag istället hem och sov för jag lyckades charma pappa sådär mitt i natten så han kom och hämtade mig vid busshållsplatsen. Guldvärt att få somna i sin egen säng. Sen att jag vaknade kl 6 och var så jävla bakis så jag bara ville dö, är en helt annan femma.

Idag har jag chillat hemma, druckit flera liter utav allt som går att dricka och sen runt tre så drog jag hem till Ida. Även Malin kom dit efter ett tag och vi påbörjade då våran mys-söndag. Laga middag och prata i mängder. Både förrätten och middagen lyckades vi med, men efterrätten vart kaos. Men jag uppskattar att jag fick umgås lite med mina fina favoriter, alltid lika jävla bra. Alltid.

Nu ska jag dra mig mot sängen, känner att jag behöver utfylla ett antal timmar sömn. I morgon ska jag möjligtvis upp svintidigt för att åka till färentunaskola och kollade på när Idas lillasyster lussar. Det är ju trots allt lucia i morgon. Sjukt vad tiden går.


Emil, Mari och Martin


Just thinking back to where we started

Sorry för att jag är lame och inte bloggar, men jag har ingenting speciellt att berätta.
Jag har prao nu men fick avslag från min praoplats så just nu är jag skriven på pappas jobb. Men sen att jag inte är där är en helt annan sak, haha. Så ja, jag går mest hemma och tar det lugnt. Är uttråkad till max när dagen lider mot sitt slut, men ska inte klaga.
Längtar som inåt helvete tills i morgon då jag ska duscha, fixa håret, sminka mig och klä på mig anständiga kläder. Att glida runt i mjukisar och en stor tröja, osminkad med håret i en slarvig toffs dag ut och dag in må låta skönt men fan vad tråkigt det blir i längden.

I morgon ska jag alltså in till skolan för att lämna papper ang. praktiken (inte alls sent, nej nej) och sen ska jag förmodligen träffa Ida och Malin, vi har inte riktigt bestämt oss än. Så det är så min fredag kommer se ut.
På lördag blir det utgång och jag längtar som fan. Var ju ett tag sen.

Later dudes

21.18 - Lägg ner


Man väcker en ångest när man släcker en annan

Spenderade min fredagskväll jag med Ida, Mari och hela goa grabbgänget hemma hos Kim i hans nya lägenhet, riktigt fräscht. Jag, Ida, Mari och Michel spelade "truth & dare" som jag har på iphonen, men när man är spiknykter så går det ju inte prima haha. Efter några timmar så vart jag och tjejerna hämtade av Malin och Dennis som hade varit på bio. Väl hemma hos Mari så svullade vi lite framför en bra rulle och sen somnade vi runt tre någon gång skulle jag gissa på.

Lördagen spenderade jag hemma. Planerna var att laga mysmiddag med favoriterna, men det blev uppskjutet så på kvällen joinade Malin mig och vi mös ner oss i sängen framför tvn med te och popcorn. En jävligt lugn kväll alltså, och vi har ägnat våran Söndag till att göra precis samma sak. Skönt!

I morgon är det träning. Jag vet inte om jag är tillräckligt frisk för att börja träna igen. Vet inte ens om jag vill fortsätta. Vet ingenting. Fuck it.

If I could turn back time



I wanna believe that we're a masterpiece





These four walls

Helg!!! Känns skönt..... Dock är jag fortfarande sjuk så kvällen kommer spenderas hemma. Lite små fail. Jag är så jävla sugen på utgång, men i helgen är alla upptagna så det verkar inte bli något. Partypoopers. Haha nejdå, får ta igen det nästa helg!!

I kväll blir jag alltså bara hemma, vilket betyder att jag ska se på Idol med la familia. Helst hade jag sluppit. Jag har så äckligt svårt för att bestämma mig över vilka två som jag vill ska gå vidare till finalen. Alla tycker att Jay är en självklar vinnare. Han är svinbra, det är han. Men jag blev jävligt besviken på hans jävla knarkskandal som utspelade sig för några veckor. Jag tycker att han var skit stark som gick ut med att han knarkat osv och han fick tittarnas stöd. Men sen (om jag har förstått det hela rätt) så festade han och Olle tillsammans för några veckor sen och då hade han blivit erbjuden att röka på - och gjorde det. För det första, varför dra ut och festa mitt under hela Idol? Låter väldigt onödigt. Sen vad fan dom gör när allt detta är över är en annan sak, men mitt under hela cirkusen? Osmart.
Men ja, det känns lite oproffsigt gjort från bådas sida och yada yada. Jag vill i alla fall att Minnah går vidare i kväll, mest för att det vore kul om en tjej som vann för det var ju några år sen, sen för att hon är förjävla duktig också.

I morgon ska jag i alla fall träffa fina tjejgänget och vad jag vet så ska vi på julmarknad på dagen och på kvällen så ska jag, Ida och Malin laga mysmiddag. Det låter awesome.


Verserna är jävligt bleka men refrängen är bara kärlek rakt igenom.


Utgång 26/11







December

Jag har inte ägnat någon tid åt att skriva här för jag är fortfarande genomsjuk. Igår hade jag feber men idag är jag bara äckligt jävla cp förkyld. Skulle ju helst slippa.....

Idag är det 1a December, så dagen i ära så ska jag faktiskt ta och se på julkalendern. Förra året var ju rena rama katastrofen, men jag tror att årets är bra faktiskt, den verkar bra i alla fall. Jag är förberedd med en egen kalender så att jag kan öppna luckan efteråt också. Har dessutom köpt mig en chokladkalender. Gissa vad det är för motiv på den då..... Hannah Montana!! Så jävla rutinerad alltså! :)

Later people

RSS 2.0