Hahahaha spårat

Hahahahahaha insåg nyss att det är Micaela Montelius (en vän som jag och Mickis umgicks en del med 2008) som Kissie har skrivit om i sin blogg. Micaela är tydligen "psykbruden" som skulle ha varit helt galen på en fest i Bromma i går som dom båda var på. Sanningen kan ni läsa ---->här<---- däremot.

Jag kände inte igen henne på bilden i Kissies blogg eftersom Kissie her self har redigerat Micaela som ett jävla fetto med grisnäsa typ. Hahahahaha men kan inte sluta skratta, så jävla klockrent av Micaela! Tummen upp baaaaaaaa 

Update:
Hahahahahahaha okej, nu vart det hela nästan ännu roligare, för killen som "snodde" Paows/Dessies väska i går var ju faaan Oliver hahahaha, han är ju förfan benlös och har proteser, ofta inte Dessie sprang ikapp honom?? Hahahahahahhahah (Det var en pik mot Dessie, inte Oliver)

Kommentarer
Postat av: Micaela

hahha, aa det var kul fast det roligaste nu "han är ju förfan benlös och har proteser, ofta inte Dessie sprang ikapp honom" hahahha

2010-01-24 @ 00:01:18
URL: http://specialorders.blogg.se/
Postat av: Micaela

Sv: Hahahah aa sant, alla ljuger ju utav bara helvete i dom där bloggarna :p

2010-01-24 @ 00:51:52
URL: http://specialorders.blogg.se/
Postat av: Jonas Magnusson

En viss person länkade mig inlägget, namnet får förbli anonymt.



Visa lite respekt, att mista benen är en tragedi och ingen jävel ska göra narr av honom för det. Att ha kul på andras bekostnad är bara fegt och allt annat än moget, framförallt med tanke på omständigheterna.

2010-01-24 @ 16:39:19
Postat av: Lisa

Det var enbart en pik mot Dessie som skriver i sin blogg att hon sprang efter honom och att han snodde hennes väska, när jag vet att så var inte fallet. Det var ingenting mot Oliver alls.

2010-01-24 @ 22:26:20
URL: http://llisasdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0