Glad påsk!

Hörrni, idag är det påskafton.. Mysigt:)
Min farbror, kusin och min farbrors tjej är här och ska äta en god påskmiddag tillsammans med oss. Trevligt!

Gårkvällen vart väldigt lyckad.. Det var en jävla massa folk vid Nockebyklipporna igår, as najs. Massa folk man kände men även en massa som man inte hade en aning om vilka det var. Men alla var trevliga, och alla pratade med alla typ.
Vissa fick i sig lite för mycket utav det goda... Hehe Maaaaari;) Men det var skit skoj ändå.
Om man bortser från att polisen kom och hällde ut ALL dricka.... Fyfan vilket jobb. Snacka om att INTE bli uppskattade utav tonåringar.
Men dom flesta hade redan hunnit få i sig allt dom hade och vissa lyckades gömma undan, så kvällen slutade inte bara för vi fick besök utav farbror blå.

Vet inte vilken tid vi drog där ifrån, men vi gick iallfall hem till Jonathan, för där skulle vi sova. Jag, Ida, Mari, Filip, Davva och såklart Jonathan.
Det va trevligt, JÄVLIGT trångt, JÄVLIGT varmt.. Men fan vi hade det kul ändå. Somnade kanske vid halv 5 nångång.. Gick upp elva i morse.
Vid 12 så gick några utav oss till donken och åt hahah, en perfekt påsk lunch!

Nu sitter jag iallfall här hemma.. Det är super fint väder ute så vi har suttit ute och fikat och snackat lite, men nu har jag fastnat här.

Snart är lovet slut.. Men livet leker på ändå. Saknar dock Mickis, MIN Mickis något ENORMT. Men hon kommer hem i morgon kväll så då behöver jag inte lida längre haha!:)


Jag tog verkligen nada bilder igår...
Här är en på Ida och Mari innan vi kom fram till klipporna.
Sen två st på Nockebybron, utsikt från klipporna.
En på bussen som Malin tog hem.
Viktiga bilder, eller inte haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0