Weekend

Vet inte hur fan jag ska få ihop en bra text om den här helgen.. Haha har hänt en hel del.
Den har iallfall spenderats med Mickis, och vi har haft cp kul somvanligt liksom:)

Fredag:
Slutade väldigt tidigt, skönt. Åkte in till stan med favorit-Elise och köpte lite kläder. Hann även med en fika på donken haha.
På hemvägen så mötte vi på Victor, trevligt att träffa honom igen:) Så vi tog sällskap till alvik, för där hoppade jag av. Träffade Mickis och satt i solen medans vi väntade på hennes pappa som skulle ge henne pengar. Efter det så drog jag in till stan igen, för andra gången under den här dagen haha. Mickis köpte ett par byxor, sen mötte vi Marcus och hans kompis, haha det var kul. Hans kompis var rätt störd om vi säger så hahah...
Åkte hem vid 4 kanske.
Åt en god middag, TACOS. Sen fixade vi oss och drog iväg med 20.40 bussen mot bromma. Vi gick in på ica och köpte en as söt chokladkaka till Julia, och sen lite partyhattar som vi hade på oss den mesta delen utav kvällen. Vi gick till kina resturangen vid bromma, där var Sassa, Malin, Sofie och självklart Julia, som har fyllt år:) Sen drog vi till en fest i solna som Marcus var på. Hann inte vara där länge alls, så det var rätt ovärt att åka dit. Men en rolig kväll iallafall. Sov hos Mickis!

NU HAR ONE TREE HILL BÖRJAT, skriver resten sen haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0