About the weekend

Hej på er.

Nu är jag hemma, efter en hel helg hos Mickis. Fick lite sommarlovs känsla, för då så gott som bodde jag där hemma hos familjen Magnusson. Jag trivs, det är mitt andra hem utav tvekan haha. Så vi har nu bestämt oss för att ta detta ett steg längre, och det blir tandborstsinflyttning hahah.

Har haft en väldigt mysig och rolig helg med Mickis och Linn. Dom här två dagarna har bjudit på många skratt, tro mig. Har filmat och fotat väääldigt mycket. Ska ladda upp några filmer på youtube sen, så kan ni få se dom här i bloggen, om uppladdningen funkar som den ska.

Jag tänkte berätta lite om helgen.

Fredag:
Åkte ifrån skolan mycket tidigare, redan runt halv 1 tror jag. Sen mötte jag Mickis i stan, och då begav vi oss mot hennes pappas jobb för att hon skulle hämta pengar. Varken jag eller Mickis är speciellt bra på att hitta, så självklart åkte vi fel, och det märkte vi inte ens för än vi var på sista stationen haha. Då fick vi åka tillbaka hela vägen och byta tunnelbana haha.
Sen sprang vi runt i stan en stund, och Mickis köpte ett par skor och ett par skitsnygga jeans najsnajs. Sen åkte vi hem till Mickis, Linn kom dit och vi började fixa oss, åt middag och sen tog vi 9 bussen där ifrån. Vid svanhagen så kommer Michel och Zedres och möter oss, för vi hittade inte. Det var trevligt folk där, trevlig stämning och vi hade stundvis väldigt kul. Men sen kom ägarens brorsa dit och lackade bäver, så vi var tvunga att dra. Kollade ut en buss och insåg att den skulle gå om typ 3 min, så vi fick brottom som fan! Sprang så gott vi kunde i våra klackar, och möter en taxi på vägen, han sa att han kunde köra ner oss till bussen, as snällt! Så vi hann med nöd och näppe. Då drog vi vidare mot Ekerö till Alex. Där vare också drag. Träffade på Malim, Julia, Frida, Ida och Sassa där, jätte trevligt.
Kvällen var väl najs, men upptäckte i slutet att någon fattiglapp till CP hade snott mina skor, moget haha. Nästan lite pinsamt att man tar ett par SKOR.. herregud liksom. Kan inte era föräldrar inte ens betala ett par skor åt er, då äre nästan illa, jävligt illa hahaha.
Vi missade iallfall 2 bussen, så Robin kom och hämtade oss och körde hem oss till Mickis, as snällt!

Lördag:
Vi vaknade typ 9, asknas. Linn åkte hem vid 12.
Jag och Mickis låg och sega som fan hela dagen. Vid 6 så kom hennes pappa hem med mat åt oss, jävligt gott. Sen åkte hennes föräldrar iväg igen. Typ runt 7 så kom Linn tillbaka. Vi duschade, fixade oss och sprang till bussen precis som dagen innan. Mötte Julia, Michelle, Johnny, Aron och Erik i bromma. Men vi hade vid den tidpunkten ingen fest att dra till för den i bromma vart inställd, samma sak med den i telefonplan. Vi mötte Jonte som var påväg till vällingby på fest, frågade om vi fick komma, och ja självklart fick vi det, fast bara utan killarna haha. Åthelvete med det med. Så jag, Mickis och Linn tänkte åka in mot stan för att möta Mickis föräldrar och få sjuss hem. Fick vänta på tunnelbanan as länge, och får sen ett samtal som säger att vi inte kunde åka med hennes föräldrar hem ändå, för dom var redan hemma.. Lyckat! Så vi stötte på Jonte igen och beslutade oss för att hänga med honom till vällingby på festen, iallfall tills bussen skulle gå hem.
Där var det inget vidare drar, men det var väl trevligt. Funderade återigen på att åka till Philip, men det var för sent, så istället kom Linns mamma och hämtade oss, och körde hem oss.
Linn åkte med hem, så det blev bara jag och Mickis.
Vi tog fram nacho chips, och gjorde sedan en dipp sås av creme freche och salsa sås. AS GOTT! Haha. Sen la vi oss och kollade på mean girls..För Twilight har slutat fungera:(

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vem robin, känner du någon robin som kan köra bil?:P

2009-02-15 @ 20:52:33
Postat av: Yasse

Men hur tar du bort (på picnik alltså) det där blåa bandet där det står "prenium freature"?

2009-02-15 @ 20:58:22
URL: http://yasues.blogg.se/
Postat av: PORNIE

låter kul :)

2009-02-15 @ 22:48:39
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: Anonym

kan du inte svara på vem Robin det var?:)

Det var väl inte robin bengtsson som du gillar?:P

2009-02-16 @ 17:28:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0