Knäppte en kall..

.. Haha som Mari säger!

Gårkvällens planer blev ändrade ett par gånger tills Ida ringde mig och frågade om jag ville följa med henne och Mari till Nockeby, och ja det ville jag. Fixade mig ganska snabbt men insåg sedan att mitt hår var en katastrof, så jag sprang ner och duschade på typ 5 min. Då vare dock typ en kvart kvar innan bussen skulle gå. Dum som jag är så trodde jag att jag skulle hinna, men icke haha. Så jag tog en senare buss och sen gick Ida och mari och mötte mig vid bromma när jag var framme. Sen gick vi hem till Jonathan där även Davva, Filip och Jonte var. Det var en skit trevlig kväll med lite "chill" krök. Det var dessvärre ont om sovplatser så vi sprang till 2 bussen när det typ var 10 min kvar tills den skulle gå.. Men väl framme vid busshållsplatsen så ringer Mari till Davva eller Filip och ja, sen vet jag fan inte vad som hände, helt plötsligt var vi påväg tillbaka dit, trots att vi inte missat bussen haha. Vi tänkte gå till nockebyklipporna innan vi gick tillbaka, bara för att återuppliva gamla sommarminnen, men vi orkade typ aldrig gå dit så vi hittade ett par mindre klippor precis intill vägkanten haha. Efter ett tag så kom Davva och Filip och mötte oss iallafall, så vi gick tillbaka till Jonathan.
Det var somsagt ont om sovplats haha. Ida, Jonathan och Mari sov raklånga i sängen haha, sen sov jag och Davva nere vid fotändan. Jonte sov på golvet och Filip på en luftmadrass. Det var så sjukt varmt så tillslut la jag och Ida oss på en varsin handuk på golvet. Ja, vi sov alltså på golvet haha. Inget att rekomendera;)

I morse så tog jag, Ida och Marrräään någon buss vid 10 hemåt. Jag trodde mina päron sov vid den tiden så jag åkte hem till Ida istället. Vi har bara chillat och tjockat oss hela dagen tillsammans med hennes lillasyster Amanda som vi var barnvakt åt. Vi hann se två filmer, äta frukost och sen massa chips och dip och sen hoppade vi studsmatta med Amanda haha. Najs dag.

Bilder från idag när vi hoppade höhö

Kommentarer
Postat av: malin

ååååååååååh, man blir så glad av dig!

din lilla solstråle =)

2009-03-21 @ 18:23:38
URL: http://mmlars.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-03-23 @ 22:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0